/

Et helhetlig friskt samfunn

2.8K visninger
6 minutter lesetid
7

Kampen tar slutt når vi innser at kampen forer problemet.

Kjennetegn for et helhetlig friskt samfunn:

 1. Alle nødvendige ressurser er lett tilgjengelig for alle.
 2. De fundamentale menneskelige behov kan dekkes for alle.
 3. Mat og produkter er rene, trygge og naturlige (økologi).
 4. Industri og produksjon er bærekraftig og naturlig.
 5. Byene er fylt med mat-landskap og vegetasjon.
 6. Optimal helse er oppnåelig for alle (ressurser & hjelp).
 7. Majoriteten av folket har balanserte kropper og sinn.
 8. Sykdom, traumer og ubalanse kan behandles raskt og enkelt.
 9. Sunn og balansert utvikling av økonomi og deling.
 10. Natur og teknologi utvikler seg i harmoni (naturen viser vei).
 11. Jorden, vannet og luften er rene og bevart i samfunnet.
 12. Familie er hellig og beskyttet med støttegrupper.
 13. Respekt og likestilling mellom det maskuline og feminine.
 14. Ærlighet og integritet er sterke verdier som følges.
 15. Menneskerettigheter blir opprettholdt av alle grupper.

Utopi? Alle disse punktene kommer naturlig når vi tar vare på oss selv, hverandre og naturen. Vi er på vei til dette raskere enn vi aner.

Verden gjennomgår en rekke transformasjoner som kan virke vanskelig, men lærer oss å komme sammen for å løse utfordringene vi ser i verden. Våre største globale utfordringer er tilknyttet våre indre menneskelige utfordringer, som løses når vi lærer å jobbe sammen.

Det innebærer at vi gir slipp på illusjonen at det ikke er nok for alle, og at vi har mot til å drømme om noe bedre. Det innebærer at vi gir slipp på offermentaliteten og bidrar med våre gaver til verden. Når vi slutter å delta i skremsel/frykt og begynner å jobbe med hva vi virkelig elsker bidrar vi til å skape et harmonisk samfunn.

Kampen tar slutt

Kampen tar slutt når vi innser at kampen foret problemet.

Noen kamper er nødvendig for å vekke en gnist i oss, en gnist som får oss til å stå opp for hva som er rett og naturlig. Samtidig må vi se at kamp og krig mot noe lager mer av det samme problemet.

Her er en liten historie som gir et bilde på våre utfordringer som mennesker

En gammel Cherokee indianer lærer sitt barnebarn om livet.

“En kamp brygger inne i meg”, sa han til gutten.

“Det er en forferdelig kamp mellom to ulver. En er ond – han er sinne, misunnelse, sorg, anger, grådighet, arroganse, selvmedlidenhet, avsky, mindreverdighet, løgner, falsk stolthet, overlegenhet og ego.”

Han fortsetter, “Den andre er god – han er glede, fred, kjærlighet, håp, sinnsro, takknemlighet, ydmykhet, snillhet, velvilje, empati, generøsitet, sannhet, medfølelse og tro. Den samme kampen brygger inne i deg – og inne i alle andre personer også.”

Barnebarnet tenkte en stund og spør så sin bestefar,
“Hvem av ulvene vil vinne?”

Da svarte den gamle indianeren, “Den du mater.”

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. – Albert Einstein

Jeg føler veien fremover er veldig vakker, hvor flere blir bevisst på hvilke historier/trossystemer vi kringkaster. Kjærlighet for vår fantastiske verden er løsningen, og det starter med oss selv. Det er mange mennesker som har funnet sitt kall og deler sine gaver og visjoner. La deg selv bli inspirert, støtt det du vil ha mer av og ta positiv handling.

Det vil kreve både indre og ytre arbeid, men det er verdt det.

Vi starter med oss selv og finner harmoni og fred i vårt eget sinn. Når vi har balansert helhetlig helse får vi overskudd til å bidra til verden.

Vi jobber alle med å utfylle de fundamentale menneskelige behovene, som er mye enklere når vi samarbeider.

Fundamentale kroppslige behov:

 1. Ren luft (planterike omgivelser)
 2. Rent vann (ph-balanse & vitalitet)
 3. Søvn/hvile (restitusjon og utskilling)
 4. Sollys (livskraft & vitaminproduksjon)
 5. Jording (energi- og nærkontakt)
 6. Næring (vitaminer, mineraler, fettsyrer, aminosyrer, mikrober, enzymer og livskraft)
 7. Bevegelse (trening, dans og flyt)

Ikke for mye av noe, ikke for lite – balanse er nøkkelen.

Et variert og balansert kosthold med rene råvarer gir oss som oftest næringen vi trenger. Alle kropper er forskjellige og vi må alle finne vår egen balanse basert på genetisk disposisjon og miljø.

Fundamentale menneskelige behov:

 1. Sikkerhet (trygghet, hjem & mat)
 2. Nytelse, kontakt & seksualitet (kreativitet)
  (mangel = avhengighet)
 3. Viljestyrke & Variasjon (utvidet horisont)
 4. Kjærlighet & Balanse (for selv og andre)
 5. Betydning (selvrealisering, sannhet)
 6. Vekst & indre visdom (personlig & spirituell)
 7. Bidrag (samskapelse & samhørighet)

Kun DU kan ta handling for ditt eget liv.

Ta det steg for steg, i din egen hastighet.

Når de fundamentale menneskelige behovene ikke blir møtt vil vi naturligvis ikke føle oss optimale og søke å dekke dem på en eller annen måte. Hvis vi ikke vet hvordan dekke det vil vi prøve å kontrollere omstendigheter rundt oss. Forståelse på mange nivåer er fundamentalt for at vi skal klare å skape et helhetlig friskt samfunn.

Jo flere mennesker som forstår hvordan helhetlig helse og balanse fungerer og bidrar til å heve andre til et godt sted, jo raskere klarer vi å skape et helhetlig friskt samfunn.

Samarbeid er veien å gå fremover. Åpen og respektfull diskusjon vil hjelpe oss på veien. La oss slutte å dømme hverandre og innse at våre styrker og kvaliteter utfyller hverandre. Vi er alle i dette sammen og må før eller siden lære å leve som en familie (samfunn). La oss se det gode i alle og bygge hverandre opp.

Dette er en wake up call til alle; hva betyr det å være menneske? Og hva betyr et helhetlig friskt samfunn?

Verdens viktigste ressurs er folkets helse.

Hvis vi har god helse har vi aktiv arbeidskraft, energi, klar tankegang, kreativitet, skaperkraft og harmoni.

Et sunt grunnlag for et friskt samfunn innebærer:

 1. Omsorg & kjærlighet

Vi trenger å ha nok mennesker med kunnskapen og overskuddet til å hjelpe de som trenger det. Alle med betent kropp eller sinn har nytte av denne omsorgen og kjærligheten.

 1. Tilgjengelige ressurser og tjenester

Tilgjengelig ressurser og tjenester som vil hjelpe enhver person helbrede alle lidelser som holder dem fra sitt fulle potensiale.

Alle naturmidler som viser seg å ha virkning under trygge rammer må være tilgjengelig uten restriksjoner og fordommer, med informasjonsplikt.

 1. Riktig kunnskap (sannheten)

Kunnskapen om hvordan vi og naturen fungerer og hjelper oss til optimal helse må være tilgjengelig og enkelt å navigere.

Dette betyr vi må også sette spørsmål til etablert medisin. Er det alltid beste løsning eller finnes det tryggere mer effektive alternativer til allopatisk medisin, som trenger komme frem.

Det kan ikke styres av konkurranse eller ego på noen måte hvis det skal tjene formålet av hvert individs helse & velvære.

Autoritet, status eller makt har ingen plass her, kun sannhet.

ALL forskning må komme frem og bli gransket fra alle sider.

 1. Trygge miljøer (helbredelse)

Trygge miljøer og åpen diskusjon er nødvendig. Møteplasser både på nett og fysisk hvor fordommer blir lagt til side.

Åpne plattformer for folket å kommunisere om hva som fungerer og ikke fungerer er nødvendig for et åpent og trygt marked.

Miljøer som forstår og aksepterer utfordringene samtidig som vi kommer for å helbrede, ikke for å dvele i lidelsen sammen.

Her kommer ressursene, kunnskapen og menneskene sammen.

Hvis vi begynner der vi er og samarbeider med ressursene vi har tilgjengelig er det enkle steg til et helhetlig friskt samfunn.

Livet begynner

Livet begynner når vi innser at vi alle er sammen om dette og ingen har skyld i noe lidelse. Vi kommer alle ut av en lang historie hvor frykt har vært en dominerende kraft i samfunnet.

Livet begynner når vi velger kjærlighet fremfor å dømme. Det kan høres veldig naivt ut å nevne kjærlighet og omsorg som løsningen på alle våre utfordringer, men det er faktisk så enkelt.

En av de viktigste tingene vi gjør er å se hverandre som likeverdige, men samtidig helt unike og hellige. Jo flere som tror på visjonen om et helhetlig friskt samfunn, jo raskere og enklere blir det virkelighet.

Noen ressurser du kan bruke

Her er en nettside med over 1200 læringsrike og positive videoer som er ment for å inspirere og gi håp for fremtiden. Nettsiden er uten reklame og ber ingenting fra deg. Du kan se så mange videoer du ønsker og foreta deg dine egne meninger. Du kan dele så mye du vil og koster deg ingenting, det er en gave til menneskeheten:

http://transcend.today

For å forstå vårt eget sinn og hvor viktig det er å ta sunne valg for din egen utvikling har jeg skrevet en inspirerende artikkel om hjernen. Du kan lese denne artikkelen her.

Vår fantastiske hjerne – hvordan den styrer vårt liv og helse

For å oppnå optimal helse må vi vite hvor vi skal begynne. Her er en gratis ebok på 100 sider som går mer i dybden på hva du kan gjøre.

Hvordan oppnå optimal helhetlig helse

Her er også noen bøker som jeg sterkt anbefaler.

Framtidsfrø – spirer til en bedre verden

Grenseløs kjærlighet – av Ed Shapiro og Deb Shapiro

Gaia og Mennesket – mot en lysere fremtid

Gratis ebok – Ren matglede med god samvittighet

 

Til slutt vil jeg dele en video som er designet for å aktivere ditt høyeste formål. Ikke se denne hvis du ikke føler deg klar for å gå dypt inn i deg selv og transformere livet ditt.

Anders Dreyer

Anders har dedikert sitt liv til en visjon om et friskt samfunn og har en umettelig sult for kunnskap og sannhet. Denne sulten har ført han inn på en reise for å forstå universet, kroppen vår og hva vi mennesker er i stand til. Det har gitt en klarhet i hvor menneskeheten er på vei og hvilke rolle naturen og evolusjon spiller inn. Gjennom denne reisen har han utviklet en stødig forståelse av hvordan ting henger sammen og hvordan vi mennesker er tilkoblet og avhengige av hverandre. Nå vil han bruke denne kunnskapen til å hjelpe andre. “Fremtiden er veldig lys, selv om det ikke kan virke sånn idag. Omsorg og kjærlighet er løsningen, i samarbeid med naturen er det ingenting vi ikke kan klare.”

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Camilla M
Camilla M
Abonnent
5 år siden

Jeg pleide å vanke i stoffmiljøer og i forbindelse med det har jeg tenkt på en ting: Et illegalt system er selvfølgelig ikke regulert. Dette betyr at de som er de første til å teste et nytt stoff vil være vel vitende om risikoen de tar og de som vil være trygge trenger bare å vente. Sammenlign det med når folk går på apoteket og tror de er trygge og så ender de opp med å dø av antidepressiva…
Intet system er åpenbart bedre enn det vi har nå. Hadde det vært fullstendig fritt for reguleringer ville de første antagelig vært de med ingenting å tape, hvilket også betyr at virker det på dem bør det virke på andre. Det er flere fordeler, men jeg har vel fått frem poenget.

ken
ken
Anonym
5 år siden

Anders Dreyer – Er du på feil spor? Fantastisk saklig og informativ artikkel (som alltid), men som “Tore” skriver her (ikke ordrett): “Hvis ikke ting og tang stoppes først, er alt annet nyttesløst…”

“Hvordan og hvorfor kollapset pressen og massemedia sånn? Og det samtidig som Europa trengte en maktkritisk presse mer enn noensinne? Antagelig fordi pressefolk bare er mennesker de også, og de vil så inderlig gjerne være like gode som eliten de ikke lenger vil kritisere. Samrøre mellom journalister og maktpersoner i Norge er en skandale for seg, og de som betaler prisen for sammenbruddet er Europas egen arbeiderklasse. Folket får bare skatter, avgifter, pensjonskutt, velferdskutt og hån igjen som takk for å være trofast stemmekveg. Derfor blir det opp til folket selv og alternative media å hindre det nye adelskapet i å ødelegge alt vi har og alt vi er!!! Resultatene er nemlig en raskt eskalerende katastrofe for Europa.

Folk må informeres og opplyses om denne utviklingen, før vi slipper opp for både fred, frihet, samfunnsorden, tålmodighet, penger, velferdsstat, demokrati og en arv vi kan etterlate barna våre. (Vi som faktisk gadd å skaffe oss barn.) Det er nok dysfunksjonell flerkultur nå. Nok moralisme. Mer enn nok islam også. Nok lykkejegere som kalles «flyktninger». Nok grønne skatter og avgifter. Nok fremmedarbeidere. Nok globalisering. Nok EU og FN. Og mer enn nok moralisme, sensur og hetsing av maktkritiske røster, takk!”…

Bedre artikkel om “sannheten” skal man lete lenge etter… Hele artikkelen: https://www.document.no/2019/02/24/det-nye-europa-er-bygget-pa-ti-falsum/

Camilla M
Camilla M
Abonnent
Svar til  ken
5 år siden

Pressen har aldri vært fri, noe som blir tydelig når man leser sitater fra så tidlig som 1800-tallet…

Tore
Tore
Anonym
5 år siden

Hvis ikke det som forklares i denne videoen stoppes først så er alt annet nyttetsløst.
https://www.youtube.com/watch?v=tYJpzNrSsQY

Dag Einar
Dag Einar
Abonnent
5 år siden

Fantasifullt, ønskedrøm, men helt urealistisk. Hvor ble det av Cherokee indianernes gode liv?

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
5 år siden

Tusen takk Anders – her var det klart optimalt med kjærlighetens kraft!

« Forrige artikkel

CFR, Illuminatis avdeling i USA

Neste artikkel »

Hvem myrdet jentene i Atlasfjellene?

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x