En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

12.8K visninger
7 minutter lesetid
139

Strålenivåene i Norge er blant de høyeste i Europa og det er flere basestasjoner på vei. Vi er omringet av trådløse-nettverk, noen byer har trådløs-nettverk i hele sentrum, barn vokser opp med mobiltelefon og hustak blir okkupert med hjerneforstyrrende mobilmaster. Nyhetsspeilet.no har sjekket nivåene rundt omkring i Oslo.

En innsender fra kommentarfeltene (BelzeBob) har målt nivåene for oss og alle leserne til Nyhetsspeilet. Tusen takk for din innsats. Andre kan gjerne sende inn artikler, så kan vi poste dem for dere hvis dere ønsker å beholde anonymitet.

Et strålende samfunn

En titt på mikrobølgestråling i Norge

Av BelzeBob.

Stråling fra mobiltelefoner, trådløst internett, mobile basestasjoner osv. er mikrobølgestråling. Dvs. Signaler som sendes på den delen av det elektromagnetiske spekteret, som kalles mikrobølgebåndet.

Elektromagnetisk spektrum

Slike signaler, eller stråling fins i naturen. Men forskjellen på denne naturlige strålingen fra verdensrommet og den menneskeskapte mikrobølgestrålingen er stor. De menneskeskapte signalene er både langt sterkere, og av annen karakter enn de som finnes i naturen.

Telefoni-industrien og ”mainstream” vitenskap erkjenner at mikrobølestråling som overstiger en viss styrke er farlig for mennesker. Det dreier seg her om den ”termiske” effekten, eller ”varme effekten”. Prinsippet er det samme som for en mikrobølgeovn; man bestråler vannmolekylene i maten med det resultat at molekylene hetes opp og maten blir varm. Det samme skjer med hodet ditt når du holder en mobil- eller trådløs telefon mot hodet ditt. Du ”blir kokt”. Om denne termal-effekten hersker det ingen tvil. SAR verdier for hvor sterk stråling en ekelt mobiltelefon kan ha for eksempel, er etablert i de fleste land i verden. Men så har vi to veldig viktige spørsmål:

 1. Hvor sterk stråling er  for  sterk? Tydeligvis råder det stor uenighet om dette, siden forskjellige land har forskjellige grenser for hva som er ”akseptabel” styrke.
 2. Kan selv relativt  svak stråling ha skadevirkninger på mennesker?

La oss begynne med det første spørsmålet. Utrustet med et ”Cornet ED15 Electrosmog meter” begynte jeg å måle mikrobølgestrålingen i nærmiljøet mitt.

Electrosmog_Rf_Field_Strength_MeterDette er en måler som måler stråling i mikrobølgebåndet mellom 100MHz og 3GHz, eller fra -55dBm til 0dBm. Langt ute i naturen har man en stråling som er -55dBm eller enda mindre. Konvertert til V/m (volt pr. Meter) blir -55dBm til 0.02605 V/m.

En slik lav verdi fant jeg kun to steder; veldig langt ute i skauen og i en enkelt kjellerleilighet jeg besøkte. Ellers var dette hva jeg kom fram til:

 • En mobiltelefon som har samtale eller sender/mottar SMS: -5 til 0 dBm eller ca. 8 til 14 V/m. Dette er så høy stråling som mikrobølge-måleren min kan måle. Strålingen er sterk selv når man måler 1-2 meter fra selve telefonen!
 • En trådløs telefon som er slått på: samme verdier.
 • Enkelte steder innenfor etpar hundre meters radius av (mobil) basestajon: samme veldig høye verdier. (Fri sikt til basestasjonen fra steder der man måler. Basestajon er disse avlange, som oftest hvite klossene som henger på vegger her og der. De kan gjerne se annerledes ut også.)
 • I nærheten av PC som er koblet til trådløst nettverk: -25 til -20 dBm eller ca. 0.8 til 1.5 V/m. (Høyere verdier jo nærmere antennen på PC’en/routeren du måler.)
 • Rundt om i nærmiljøet, utenfor sentrum: verdier stort sett mellom -50 dBm og -25 dBm, eller ca. 0.05 – 1.5 V/m.
 • I sentrum av byen er verdiene mye høyere.

Norge baserer sine retningslinjer for mikrobølgestråling på den internasjonale organisasjonen ICNIRP’s retningslinjer.

Grensen for hva som er skadelig strålning er i følge ICNIRP, og altså den norske stat, mellom 42 og 59 V/m. Dvs. ca. 3 til 6 ganger så sterk stråling som den du får i kroppen når du snakker i en mobiltelefon. Forestill deg at du er utsatt, hele din kropp er utsatt, for slik stråling 24 timer i døgnet, hver dag for resten av livet. Det er fullstendig lovlig her i Norge!

Ingen spesielle lover fins for å beskytte barn. Det skilles ikke på barn og voksne.

Italia’s grense for hva man anser som skadelig er 6 V/m. Sveits’ grense er mellom 4 og 6 V/m. (4 V/m for stråling som er på 950Mhz, 6 V/m for stråling på 1850 Mhz.)

Hvordan kan det ha seg at stråling som anses som skadelig i Italia eller Sveits anses som trygg i Norge? Så til det andre spørsmålet; kan selv stråling som er langt svakere enn f.eks 4 V/m også skade oss? Mange akademikere er av nettopp denne oppfatning; det farligste aspektet med mikrobølgestrålingen er ikke nødvendigvis det termiske (varmen), men det at selve signalene kan forstyrre våre organer og vår DNA. Kroppen vår er elektromagnetisk og elektrokjemisk. Dvs. at elektriske signaler sendes hvert sekund rundt i vårt nervesystem, vårt endokrine system (hormoner) og internt i DNA’en og cellene. Når ”feile” signaler, eller elektriske instruksjoner, kommer inn i kroppen utenfra, oppstår det forvirring i kroppen og de livsviktige ting som burde bli gjort sekund for sekund i organismen, blir ”sabotert” av disse mikrobølgesignalene som er i total disharmoni med kroppens egne, og mutasjon av celler (kreft) og vår hjerne og andre organer får problemer med å fungere slik de var skapt for å fungere.

Wifi – a Warning Signal:

(video, youtube)

Hva kan man gjøre? Mine råd er som følger:

 1. Tenk igjennom:  trenger du mobiltelefon, trådløse telefoner eller trådløst internett? Selv sier jeg ”nei takk” til alle tre.
 2. Har du barn, så ikke la de bruke denne teknologien. Bedre å bli sett på som ”rar” enn å få kreft.
 3. Skaff deg en mikrobølge-måler og bruk den i heimen, i nærmiljøet og på arbeidsplass/skole.
 4. Om du måler høye nivåer av stråling der du bor, kan du delvis ommøblere slik at de som bor i huset tilbringer mest mulig tid på de stedene i huset med lavest stråling. Aluminium og noen andre metaller kan skjerme mot stråling. Nei, vanlig aluminiumsfolie kommer du ikke langt med – du må gjerne på internett for å finne spesielle anti-strålings produkter. Alternativt oppsøke firma her i Norge som f.eks kan selge deg plater av aluminium eller kobber. Spesiell anti-strålings maling fins også. Om enn noe kostbart.

Jeg er slettes ingen spesialist på området. Men det er kanskje ikke en forutsetning for å lage en artikkel. Hovedsaken er at man kan utdanne seg om det  man trenger å vite. Vil du finne ut mer om mikrobølgestråling så har du lenker til mer informasjon her:

www.rense.com/general60/tetra.htm
www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/education/article642575.ece

www.lef.org/magazine/mag2007/aug2007_report_cellphone_radiation_01.htm

www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=660

Nyhetsspeilet kommenterer

Lever vi i en mikrobølgeovn? Stråling er ufarlig i mindre mengder. Dette ble sagt for 20år siden. Siden den gang har sammfunnet utviklet seg , med godkjenning fra statenstrålevern til et høyutviklet sammfunn hvor stråling er en del av hverdagen nå. Man kan liksom ikke unslippe helt, mobilmastene er monstre, de sier det ikke er farlig men om du bor i en blokk som har en sånn på taket faller prisen på boligen din.

Strålemengdene vi blir utsatt for nå har bare økt betraktlig de siste årene. Vi BØR sette en stopp på alt, helt til vi har hatt en god og uavhengig etterforskning. Det blir for dumt å dytte oss i usikre forskninger som labrotter. Dette har historien vist oss tidligere da våre ansvarlige myndigheter anbefalte bruk av DDT, Thalidomid, asbest, og livsfarlige løsemidler i årtier før sannheten ble presset fram av enkelt personer og organisasjoner.

De som setter standaren for strålemengder i verden, rettningslinjer som fks den Norske Strålevern følger består av Fagmenn fra The US army, Erricsson og Nokia. Det er økonomiske interesser bak forskningen og godkjenningen, man kan man aldri stole helt på økonomiske interesser når millitæret blir involvert, spessielt ikke når det kommer til din egen helse, sånn det ser ut nå vil staten elektro-smog tåkelegge deg.

«Hvilket hell for ledere med et folk som ikke tenker», sa Adolf Hitler.

Vi lever i et større risikosamfunn enn vi gjorde før. Den etablerte vitenskapen tørr ikke å gå ut med dette, vestlig medesin har kansje forlenget levealderen, men samtidig dør det flere mennesker av kreft og andre sykdommer. Hvis vi ikke gjør noe nå vil vi om 10-15 se tilbake på denne tiden og tenke hvorfor gjorde vi ingen ting?

15. september 2008 tok Kurt Oddekalv fra Miljøvernforbundet saken i egne hender og klippet ledningene på en mobillast. Det var en god del mennesker som kalte han en gal mann, men tiden vil vise at han var en pioner forut sin tid. Kansje vi trenger en folkelig geriljakrig mot disse tankekontrollmaskinene som popper opp overalt?

Svensk forsker slår alarm

Mikrobølgeovner – vår nye landeplage?

Beskytt deg selv fra tåken

De flest barn har desverre en mobiltelefon som vekkeklokke og de fleste sover med mobiltelefonen ved siden av puten. Andre sover med den på nattebordet, som ikke er så langt unna. Det beste er å legge mobiltelefonen så langt unna hodet mulig.

Den stråler små mengder, men husk at du nestegenerasjon vokser opp med slike strålende instrumenter og er mer utsatt for å få kreft siden de skal en hel livstid igjennom det. Begynn og invester i hjerneceller for framtiden, skru av mobiltelefonen når du skal sove.

The human project intervjuet Tyske Dr. Manfred Doepp. Dr. Manfred Doepp – Part 1 of 6 – Switching of Consciousness, Mind Control, Big HAARP, etc.:

Se video.

Samme mann har en kort presentasjon på en rask behandling du kan gjøre på deg selv, for å «de-switche» hjernen over fra den elektromagnetiske tåken. Det tar 2-3minutter og du trenger bare og gjøre det 3ganger pr dag. Man vil merke en umiddelbar følelse av årvåkenhet og lettelse i hjernen. De fleste av oss vet ikke hvor potensielt farlig dette er, jeg anbefaler alle til å se videointervjuet med Manfred Doepp.

De-switch your brain here:

Se video.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

139 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
dblspk
dblspk
Abonnent
14 år siden

“None are so hopelessly enslaved

as those who falsely believe they are free.”

(Johann Wolfgang von Goethe, Illuminati-member)

http://8858.vgb.no/2008/04/22/elektromagnetisk-straling/

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Viktig artikkel – hvor kan man få tak i en meter for å måle verdiene – hvor mye koster den???

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hei Mike – Jeg kjøpte min her:

http://www.lessemf.com/rf.html#437 («Basic RF meter») $89.95

Det ble nesten 1500 KR totalt, inkl. frakt og en avgift som kom fra tollvesenet i etterkant. Men jeg mener det er verdt det. Kanskje er det penger å spare om man går sammen og bestiller 2 eller flere. Jeg er godt fornøyd med måleren.

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Etter min mening er det måten elektromagnetisk stråling (radiosignaler) påvirker oss som er problemet. Uavhengige eksperter sier at cellene i kroppen vår har små «dører» som åpner seg og tar opp næring fra blodet som passerer, andre leverer avfallstoffer til blodet. Når vi eksponeres for kraftige radiosignaler vil denne prosessen stoppe opp. Vi avskjærer dermed mange av cellene fra næring og oksygen, vi tar «kvertak» på cellene våre. Når radiosignalet fjernes tar det gjerne flere sekunder før ting normaliseres, lenger tid dess kraftigere påvirkning.

Og «digitale» radiosignaler er verst siden de sender små «pakker» med informasjon flere ganger i sekundet. GSM for eksempel sender svært høy effekt 200 ganger i sekundet. Med en middelvverdi på 2 Watt sender den det mangedoble innenfor et svært lite tidsrom, kanskje 20-50 Watt ? Dette gir cellene et kraftig sjokk 200 ganger i sekundet som faktisk være verre enn om den sendte 20-50 Watt hele tiden. Alle som har mobil kjenner jo igjen dette at den støyer inn på alt mulig utstyr.
Det samme gjelder for trådløse nettverk og DECT telefoner, men i andre affekter og andre sekvenser (datapakker pr. sekund).

Jeg mener at det er utkoblingen av cellenes «luker» som er problemet med radiosignaler, ikke microbølge-effeketen som øker termperaturen. Dermed blir jo også radiosignaler farligere, og spesiellt de «digitale» som sender i krafte pulser/datapakker med opphold mellom, da faregrensen vil være 20.000 ganger eller mer lavere enn ved «micro-oppvarming».

jeg har forsøkt å forenkle forklaringen litt så jeg håper dette er forståelig for alle ? :)

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Jeg kan legge til at jeg prøver å begrense strålingen hjemme med en del tiltak :

* Trådløse rutere: fjernet antenner og disablet trådløs radio og DHCP, brukes nå kun som switch
* Alt nettverk er nå kablet, også til bærbare PCer.
* Bruke mobiler minst mulig
* Oppbevare mobiler lengst vekk fra soverommene i huset
* Slå av mobiler som ikke trenger å være på
* Slå av alle bluetooth som/når de ikke brukes
* Fjernet DECT telefoner (vanlige trådløse telefoner)
* Alle transformatorer (ladere ol) minimum 2 meter fra senger
* Vekkerklokker kun med batteri
* Har montert neodym-magneter mot jordstråling (skal også hjelpe mot radiostråling)

Merk at tiltak på soverommet er viktigest siden kropper tåler bare 1/10 så mye radiosignaler i sovende tilstand. Jeg regner med at grunnen er at cellene i kroppen hovedsaklig fornyes om natten

mcfaen
mcfaen
Abonnent
Svar til  MortenB
14 år siden

Er en god ide og begrense strålingen hjemme så godt som mulig. Hvordan monterer du en neodym magnet hjemme? Og hvordan virker dette på strålingen? Need some facts ;-) P.S: Det er allerede neodym magneter i harddisker, mobiltelefoner, forsterkere og en mengde annen elektronikk.

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Mike.

Jeg hadde en link til en electrosmog detector og andre relaterte målere hvis det kunne være av interesse:
http://www.emfields.org/equipment/overview.asp

The MW1 Electrosmog Detector ser ut til å være den samme som Manfred Doepp denonstrerer for Julius i The Human Project. Pris: £56.28.

Fra 6:10 her vises en demonstrasjon av hvor mye elektromagnetisk støy/electrosmog som finnes rundt oss i det daglige:
http://www.youtube.com/watch?v=Oy6SxVWfu54&NR=1

Vet ikke om den kan måle styrken slik som den til Belzebob, men den gir fra seg lyd. Anbefaler å se. Det var virkelig tankevekkende.

Doepp viste frem også frem noen dingser som skulle gjøre negative EM bølger om til «positive» uskadelige bølger. Ut i fra beskrivelsen av dem tolket jeg det slik at det er noe lignende med slike Orgonite Tower Busters, fordi de inneholdt krystaller, spoler og metallspon.

Jeg synes det er prisverdig at dere gjør noe konkret for å opplyse oss om dette. Jeg har også kuttet ut ruteren og kjøpt meg en enkel switch. Her i forrige uke var jeg uten internetforbindelse, og siden jeg gjerne skulle vært på nettet og ordnet noe prøvde jeg å søke opp om kanskje naboen hadde en trådløs forbindelse jeg kunne «tyvlåne» litt. Da fikk jeg opp en 6 – 7 forskjellige nettverk med god nok styrke til å koble seg på dersom de ikke hadde vært sikret. Jeg bor ikke i blokk. Det sier litt om hvor mye det egentlig er rundt oss, og selv om man gjør tiltak hjemme er man utsatt for naboers trådløse nettverk. Hva slags tiltak kan man gjøre mot det?

Alle elever og studenter befinner seg i trådløse nettverk på skolene hele dagen i tillegg til hjemme. Mange studier forutsetter at elevene har egen PC. Hvis disse bølgene også går ut over hjernens funksjoner slik jeg forsto Doepp, så må vel det i sin tur påvirke arbeidskapasiteten og resultatene til studentene?

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hei Burre – Jeg er selv ganske «grønn» når det gjelder disse tingene, men følgende tror jeg jeg har funnet frem til: de fleste vanlige mikrobølgesignaler sendes på ca. 100MHz til 3GHz. Har man en mikobølge-detektor som måler signaler på denne båndbredden, så fanger man opp det meste som er av skadelig stråling i ens nærmiljø. Det fins flere forskjellige detektorer, gjerne mange som er bra. Hovedsaken er at de fanger opp signaler på denne båndbredden.
På nettet selges det alle mulige dingser som skal beskytte mot skadelig stråling; jeg anbefaler å da ha en slik detektor, så man kan teste hvor vidt de funker eller ikke. Vær skeptisk!

(Bly, aluminium og kobber er anti-strålings metaller. Men du må vite hvordan du skal bruke disse metallene… søk på internet for «radiation shielding material» e.l. om du har penger å avse. Tror det fins endel hjelp å få der, men det koster litt. Orgone, tachyon eller bergkrystaller er ikke det første jeg ville prøve.)

Når det gjelder stråling der du bor eller jobber, så er jo strålingen sterkere jo nærmere kilden du kommer. Altså, det er verre å sitte foran en «wifi» PC hjemme, enn det at naboen har trådløst internett som også «stråler» i hjemmet ditt. (Wow, 6-7 nettverk?) Og når du trykker en mobil eller trådløs telefon mot hodet ditt er dette m y e mer stråling enn det som kommer fra naboen. Så det første må være å kutte ut/begrense bruken av slike telefoner.
Det er heller ikke bra å bo i nærheten av mobil basestasjon (slik som på bildet øverst; avlange «klosser»). Med en måler / detektor kan du måle hvor sterk strålingen fra denne er inne i huset ditt. (Slike har lang rekkevidde.) Ellers er det jo heller ikke bra å bo nærme en transformator. Men strålingen fra en slik må du gjerne ha en annen type måler for å måle. Hva skal man gjøre om man hverken har «wifi», trådløse telefoner eller mobil, men allikevel har mye stråling, hjemme eller på skole eller arbeidsplass? Jeg vet ikke – kanskje snakke med naboer / kolleger / medstudenter og gå sammen for å fjerne strålekilden? ……det kreves gjerne at man er villig til å ofre litt. Kanskje er det «tungvint» å forandre på det tekniske både hjemme og andre steder, kanskje er det «vrient» å være uten mobil, men det er da vrient å få kreft også? Og…..vi klarte jo oss utmerket bra f ø r mobil og trådløse dingser kom? (Og var det ikke bra å gå ned over gaten og se mennesker som gikk omkring u t e n en dings limt fast mellom handa og hodet……?)

P.S. Om det er stråling / EMF (elektromagnetiske felt) fra PC, TV, klokkeradioer, lamper osv. man er urolig for, så må man skaffe seg en annen type måler som måler andre frekvenser. Dette er et annet område. Ikke det at dette ikke er verdt å tenke på, men det er en litt annen problematikk.

Når det gjelder stråling, så er denne nettsiden bra. De selger også en «elecrosmog detector»:

http://www.earthpulse.com/

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Takk skal du ha Belzebob.

Ja kanskje det er lurt å foreta målinger først. Jeg bor faktisk ca 150 m fra en trafo tilknyttet en høyspent linje. Man kan fint høre brummingen fra verandaen, spesielt i fuktig vær. Vet ikke om det er for nær.

Det er ikke helt enkelt å gjøre om leiligheten til et Faradaybur heller, men jeg skal sjekke om det finnes gode råd. Nå har jeg bare mobil, og skravler nok av og til litt for lenge. (Sukk!) Rett før den ringer kan jeg høre den slår inn på PC’en med en karakteristisk lyd.

Da jeg kuttet ut ruteren virket det som om det ble litt bedre å være innedørs, selv om det kan være innbilning. Det har uansett bidratt til at jeg vurderer å få lagt inn fast telefon igjen.

Du nevner TV også. Har den også skadelig stråling, eller er det summen av alle kilder du tenker på? Kanskje det ikke er så bra å sitte så mange timer foram laptop’en heller selv om den har slik TFT/LCD skjerm? Jeg trodde ikke de og de nye LCD TV’ene strålte slik de gamle med katoderør gjorde.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

LCD / flatskjerm er bedre for øynene enn den gamle typen, og jeg tror de har mindre EMF (elektromagnetiske felt). Men selvfølgelig, det er ikke bra å sitte limt foran en skjerm hele dagen. (Ikke gjør som meg, he he….gå og spring ut i skogen!)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra Belzebob og Armin! Igjen har vi sett eksempler på hvordan næringslivets interesser hersker over folkets sunn helse. Jeg kan huske for noen er tilbake da det var «få» som hadde mobiltelefoner med seg. Grunnen til det var at det var mye dyrere å kjøpe en mobiltelefon kontant. Også samtalene og sms var dyrt i forhold til kjøpekrafta til forbrukerne. Men så fant næringsmestere en enkelt løsning: Mobilabonnement! Med de nye revolusjonerende kjøps kontrakter, kan «alle» få med seg «nye» mobil-telefoner. Ja t.o.m barn helt ned til 5-års alderen. Hvem kunne da varsle om farligheter ved bruk av en slik teknologi når beskyttere selv jobbet sammen produsentene?!
Idag foregår en konstant krig mot folkemasser gjennon bruk av udødelig-våpen. DVS våpen som ikke dreper eller skader med en gang, men kan ha langsiktige skader som varer over flere generasjoner. Eksempler på slike våpen kan være chemtrails, ferdig mat-produkter, trådløse elektrovarer osv.
Og den enkleste måten å få fok til å «kjøpe» disse livsfarligere tingene er å «selge» dem billig + la være å inforeme om bivirkninger…

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Takk for en viktig artikkel, Armin! Det er forøvrig en del forskere som mener å kunne påvise at faren ved mikrobølger sendt i pulser ikke bare er rent fysisk, som kreft f.eks, men at det også kan påvirke sinnstilstanden til folk. Kanskje spesielt de som er ømfintlige for EM-stråling, og det begynner jo å bli ganske mange.

Noen sier de blir plaget til og med av lysstoffrør. Og hvis det er tilfelle, er det kanskje ikke noen god nyhet at gode, gammeldagse glødelamper nå er blitt forbudt over hele Europa. Nå er det kun sparepærer som gjelder.

I Danmark forsøkte de å skjule en mast inne i en flaggstang! Jeg syns vi må kreve å få vite hvor alle basestasjoner befinner seg. I og med at strålingen kan utgjøre en helsefare, må vi da ha krav på å kunne velge selv om vi vil ha en som nabo!

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Armin skrev: «Jeg foreslår at vi gjør noe demokratisk ut av mulighetene vi har, hva med å få demokratene(ekstremt anti-innvandringspartiet) og de andre stopp islamifiseringen av Norge organisasjonene, og får dem til å se forstå hva problemet er, kansje de kan gå ut i media, hvis de virkelig elsker landet sitt, så må de gjøre det.»

Nettopp. Vi burde lage et slags syndikat der folk fra forskjellige «sære ideologiske grupper» kunne samles om et par kampsaker som vi faktisk alle er enige i. Altså, alt fra Jehova’s Vitner til Islamsk Råd til Vigrid til Pensjonistpartiet til økologer til healere til anarkister til… (alle andre enn helt «mainstream» folk). Dette er problemet: å samles om de viktigste kampsakene istedenfor å bare sitte i «hver vår leir» og være viktigpettere.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Vi i den gemene hop er blitt manipulert til å tro at valget handler om immigranter og penger (en utrolig høy prosentandel temaer og innlegg som omhandler «valget» på ulike debattfora fokuserer på kun dette).

I virkeligheten er det mye mer som står på spill nå:
– Å beholde våre friheter
– Å sikre våre rettigheter
– Å få stoppet angrepene vi utsettes for i «den stille krigen»

Det er på tide at vi nå gjennomskuer komplottet, ser opp, tar affære og får klynget de ansvarlige opp i en bjørk eller ihvertfall hengt ut til tørk.

Vi lar oss ikke lure lenger nå, ikke engang av norsk presse, denne propagandamaskinen for den stille krigens bakmenn !

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Armin skrev: «Hva hvis vi arrangerte en konferanse for alle små etablerte politiske partiene her i Oslo? Det er mange som begynner å ligne hverandre, og fler og fler partier som norgespartiet og borgerettighetspartiet, grunnlovspartiet osv. Som alle har Stop New world order på agenda.»

Kjempebra idé. Gjerne a l l e – untatt de som sitter på stortinget.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Den Lille Snille Ulven:
Detter er den klokeste jeg har hørt siden 8. Mai :)

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Du må nok være mere strategisk en det Armin ;-)
Få to stykker til og gå med plakater med skriften alle jøder og homser ut av Norge og alle andre plakater om NWO så skal du se at det kommer flere mediafolk en det er demonstranter he
Legger ved 3 linker dere bare må lese om elektromagnetisk stråling
Franskmenna vet åssen man fjerner sånn dritt ;-)
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2931903.ece
http://www.nettavisen.no/it/article2669334.ece
http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article2628963.ece

linepine
linepine
Abonnent
14 år siden

hei

flere ganger når jeg har brukt mobiltelefonen min har øret mitt blitt veldig varmt.
en gang arvet jeg en telfon fordi han som hadde den ikke orket den mer fordi man ble helt kokt av den. jeg hadde ikke penger til ny så jeg brukte den. men det funket ikke om man snakket litt lengre samtaler med den var det som om man ble helt svidd fra øret og innover i hodet.
dette har også skjedd med andre mobiltelfoner, men ikke så ofte.
er dette noe andre har opplevd?
og hvorfor er det slik at det blir sånn bare noen ganger og ikke hver gang man snakker i telefonen?
eller er det jeg som er overfølsom?

bare lurer hilsen line

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Joda helt normalt Line, hodet blir kokt av strålinga og verst var dem gamle telefonene…… lengre en prater jo mere kokt blir du i hodet og fører ofte til hodepine og at du ikke klarer og tenke logisk før hodet har kjølt seg ned en stund :)
Her kan du se hvor mange sendere som fins bare i Oslo og dette er bare Telenor sine antenner som griller deg 24 timer i døgnet enten du prater i telefon eller ikke, men ifølge dem som produserer mobiler og tener milliarder på dem så er det helt «ufarlig»
http://www.nettavisen.no/it/article2669334.ece

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet TV: Kampen om maten har begynt

Neste artikkel »

Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

139
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x