En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

12.8K visninger
7 minutter lesetid
139

Strålenivåene i Norge er blant de høyeste i Europa og det er flere basestasjoner på vei. Vi er omringet av trådløse-nettverk, noen byer har trådløs-nettverk i hele sentrum, barn vokser opp med mobiltelefon og hustak blir okkupert med hjerneforstyrrende mobilmaster. Nyhetsspeilet.no har sjekket nivåene rundt omkring i Oslo.

En innsender fra kommentarfeltene (BelzeBob) har målt nivåene for oss og alle leserne til Nyhetsspeilet. Tusen takk for din innsats. Andre kan gjerne sende inn artikler, så kan vi poste dem for dere hvis dere ønsker å beholde anonymitet.

Et strålende samfunn

En titt på mikrobølgestråling i Norge

Av BelzeBob.

Stråling fra mobiltelefoner, trådløst internett, mobile basestasjoner osv. er mikrobølgestråling. Dvs. Signaler som sendes på den delen av det elektromagnetiske spekteret, som kalles mikrobølgebåndet.

Elektromagnetisk spektrum

Slike signaler, eller stråling fins i naturen. Men forskjellen på denne naturlige strålingen fra verdensrommet og den menneskeskapte mikrobølgestrålingen er stor. De menneskeskapte signalene er både langt sterkere, og av annen karakter enn de som finnes i naturen.

Telefoni-industrien og ”mainstream” vitenskap erkjenner at mikrobølestråling som overstiger en viss styrke er farlig for mennesker. Det dreier seg her om den ”termiske” effekten, eller ”varme effekten”. Prinsippet er det samme som for en mikrobølgeovn; man bestråler vannmolekylene i maten med det resultat at molekylene hetes opp og maten blir varm. Det samme skjer med hodet ditt når du holder en mobil- eller trådløs telefon mot hodet ditt. Du ”blir kokt”. Om denne termal-effekten hersker det ingen tvil. SAR verdier for hvor sterk stråling en ekelt mobiltelefon kan ha for eksempel, er etablert i de fleste land i verden. Men så har vi to veldig viktige spørsmål:

 1. Hvor sterk stråling er  for  sterk? Tydeligvis råder det stor uenighet om dette, siden forskjellige land har forskjellige grenser for hva som er ”akseptabel” styrke.
 2. Kan selv relativt  svak stråling ha skadevirkninger på mennesker?

La oss begynne med det første spørsmålet. Utrustet med et ”Cornet ED15 Electrosmog meter” begynte jeg å måle mikrobølgestrålingen i nærmiljøet mitt.

Electrosmog_Rf_Field_Strength_MeterDette er en måler som måler stråling i mikrobølgebåndet mellom 100MHz og 3GHz, eller fra -55dBm til 0dBm. Langt ute i naturen har man en stråling som er -55dBm eller enda mindre. Konvertert til V/m (volt pr. Meter) blir -55dBm til 0.02605 V/m.

En slik lav verdi fant jeg kun to steder; veldig langt ute i skauen og i en enkelt kjellerleilighet jeg besøkte. Ellers var dette hva jeg kom fram til:

 • En mobiltelefon som har samtale eller sender/mottar SMS: -5 til 0 dBm eller ca. 8 til 14 V/m. Dette er så høy stråling som mikrobølge-måleren min kan måle. Strålingen er sterk selv når man måler 1-2 meter fra selve telefonen!
 • En trådløs telefon som er slått på: samme verdier.
 • Enkelte steder innenfor etpar hundre meters radius av (mobil) basestajon: samme veldig høye verdier. (Fri sikt til basestasjonen fra steder der man måler. Basestajon er disse avlange, som oftest hvite klossene som henger på vegger her og der. De kan gjerne se annerledes ut også.)
 • I nærheten av PC som er koblet til trådløst nettverk: -25 til -20 dBm eller ca. 0.8 til 1.5 V/m. (Høyere verdier jo nærmere antennen på PC’en/routeren du måler.)
 • Rundt om i nærmiljøet, utenfor sentrum: verdier stort sett mellom -50 dBm og -25 dBm, eller ca. 0.05 – 1.5 V/m.
 • I sentrum av byen er verdiene mye høyere.

Norge baserer sine retningslinjer for mikrobølgestråling på den internasjonale organisasjonen ICNIRP’s retningslinjer.

Grensen for hva som er skadelig strålning er i følge ICNIRP, og altså den norske stat, mellom 42 og 59 V/m. Dvs. ca. 3 til 6 ganger så sterk stråling som den du får i kroppen når du snakker i en mobiltelefon. Forestill deg at du er utsatt, hele din kropp er utsatt, for slik stråling 24 timer i døgnet, hver dag for resten av livet. Det er fullstendig lovlig her i Norge!

Ingen spesielle lover fins for å beskytte barn. Det skilles ikke på barn og voksne.

Italia’s grense for hva man anser som skadelig er 6 V/m. Sveits’ grense er mellom 4 og 6 V/m. (4 V/m for stråling som er på 950Mhz, 6 V/m for stråling på 1850 Mhz.)

Hvordan kan det ha seg at stråling som anses som skadelig i Italia eller Sveits anses som trygg i Norge? Så til det andre spørsmålet; kan selv stråling som er langt svakere enn f.eks 4 V/m også skade oss? Mange akademikere er av nettopp denne oppfatning; det farligste aspektet med mikrobølgestrålingen er ikke nødvendigvis det termiske (varmen), men det at selve signalene kan forstyrre våre organer og vår DNA. Kroppen vår er elektromagnetisk og elektrokjemisk. Dvs. at elektriske signaler sendes hvert sekund rundt i vårt nervesystem, vårt endokrine system (hormoner) og internt i DNA’en og cellene. Når ”feile” signaler, eller elektriske instruksjoner, kommer inn i kroppen utenfra, oppstår det forvirring i kroppen og de livsviktige ting som burde bli gjort sekund for sekund i organismen, blir ”sabotert” av disse mikrobølgesignalene som er i total disharmoni med kroppens egne, og mutasjon av celler (kreft) og vår hjerne og andre organer får problemer med å fungere slik de var skapt for å fungere.

Wifi – a Warning Signal:

(video, youtube)

Hva kan man gjøre? Mine råd er som følger:

 1. Tenk igjennom:  trenger du mobiltelefon, trådløse telefoner eller trådløst internett? Selv sier jeg ”nei takk” til alle tre.
 2. Har du barn, så ikke la de bruke denne teknologien. Bedre å bli sett på som ”rar” enn å få kreft.
 3. Skaff deg en mikrobølge-måler og bruk den i heimen, i nærmiljøet og på arbeidsplass/skole.
 4. Om du måler høye nivåer av stråling der du bor, kan du delvis ommøblere slik at de som bor i huset tilbringer mest mulig tid på de stedene i huset med lavest stråling. Aluminium og noen andre metaller kan skjerme mot stråling. Nei, vanlig aluminiumsfolie kommer du ikke langt med – du må gjerne på internett for å finne spesielle anti-strålings produkter. Alternativt oppsøke firma her i Norge som f.eks kan selge deg plater av aluminium eller kobber. Spesiell anti-strålings maling fins også. Om enn noe kostbart.

Jeg er slettes ingen spesialist på området. Men det er kanskje ikke en forutsetning for å lage en artikkel. Hovedsaken er at man kan utdanne seg om det  man trenger å vite. Vil du finne ut mer om mikrobølgestråling så har du lenker til mer informasjon her:

www.rense.com/general60/tetra.htm
www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/education/article642575.ece

www.lef.org/magazine/mag2007/aug2007_report_cellphone_radiation_01.htm

www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=660

Nyhetsspeilet kommenterer

Lever vi i en mikrobølgeovn? Stråling er ufarlig i mindre mengder. Dette ble sagt for 20år siden. Siden den gang har sammfunnet utviklet seg , med godkjenning fra statenstrålevern til et høyutviklet sammfunn hvor stråling er en del av hverdagen nå. Man kan liksom ikke unslippe helt, mobilmastene er monstre, de sier det ikke er farlig men om du bor i en blokk som har en sånn på taket faller prisen på boligen din.

Strålemengdene vi blir utsatt for nå har bare økt betraktlig de siste årene. Vi BØR sette en stopp på alt, helt til vi har hatt en god og uavhengig etterforskning. Det blir for dumt å dytte oss i usikre forskninger som labrotter. Dette har historien vist oss tidligere da våre ansvarlige myndigheter anbefalte bruk av DDT, Thalidomid, asbest, og livsfarlige løsemidler i årtier før sannheten ble presset fram av enkelt personer og organisasjoner.

De som setter standaren for strålemengder i verden, rettningslinjer som fks den Norske Strålevern følger består av Fagmenn fra The US army, Erricsson og Nokia. Det er økonomiske interesser bak forskningen og godkjenningen, man kan man aldri stole helt på økonomiske interesser når millitæret blir involvert, spessielt ikke når det kommer til din egen helse, sånn det ser ut nå vil staten elektro-smog tåkelegge deg.

“Hvilket hell for ledere med et folk som ikke tenker”, sa Adolf Hitler.

Vi lever i et større risikosamfunn enn vi gjorde før. Den etablerte vitenskapen tørr ikke å gå ut med dette, vestlig medesin har kansje forlenget levealderen, men samtidig dør det flere mennesker av kreft og andre sykdommer. Hvis vi ikke gjør noe nå vil vi om 10-15 se tilbake på denne tiden og tenke hvorfor gjorde vi ingen ting?

15. september 2008 tok Kurt Oddekalv fra Miljøvernforbundet saken i egne hender og klippet ledningene på en mobillast. Det var en god del mennesker som kalte han en gal mann, men tiden vil vise at han var en pioner forut sin tid. Kansje vi trenger en folkelig geriljakrig mot disse tankekontrollmaskinene som popper opp overalt?

Svensk forsker slår alarm

Mikrobølgeovner – vår nye landeplage?

Beskytt deg selv fra tåken

De flest barn har desverre en mobiltelefon som vekkeklokke og de fleste sover med mobiltelefonen ved siden av puten. Andre sover med den på nattebordet, som ikke er så langt unna. Det beste er å legge mobiltelefonen så langt unna hodet mulig.

Den stråler små mengder, men husk at du nestegenerasjon vokser opp med slike strålende instrumenter og er mer utsatt for å få kreft siden de skal en hel livstid igjennom det. Begynn og invester i hjerneceller for framtiden, skru av mobiltelefonen når du skal sove.

The human project intervjuet Tyske Dr. Manfred Doepp. Dr. Manfred Doepp – Part 1 of 6 – Switching of Consciousness, Mind Control, Big HAARP, etc.:

Se video.

Samme mann har en kort presentasjon på en rask behandling du kan gjøre på deg selv, for å “de-switche” hjernen over fra den elektromagnetiske tåken. Det tar 2-3minutter og du trenger bare og gjøre det 3ganger pr dag. Man vil merke en umiddelbar følelse av årvåkenhet og lettelse i hjernen. De fleste av oss vet ikke hvor potensielt farlig dette er, jeg anbefaler alle til å se videointervjuet med Manfred Doepp.

De-switch your brain here:

Se video.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

139 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
6 år siden

En ny EU-finansiert granskning av tilgjengelig forskning sier at stråling fra kraftlinjer, mobilmaster og WIFI kan skade fugler, insekter og planter. 5G-utbygging kan gjennom økninga av mikrobølgestråling forverre situasjonen. Alvorlig miljøpåvirkning kan ikke utelukkes. Dette skriver den svenske Strålskyddsstiftelsen.

https://steigan.no/2018/05/er-mikrobolgestraling-fra-tradlos-teknikk-og-5g-er-en-trussel-mot-insekter-fugler-og-planter/

Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

Forskere og leger fra 37 land krever at 5G-utbyggingen stanses!

https://einarflydal.com/2017/09/14/forskere-og-leger-fra-35-land-krever-at-5g-utbyggingen-stanses/

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Forsker fra 37 (35) land, av ca 200, har kommet fram til at dem vil være bekymret for 5G trådløs nett uten noen som helst dokumentert begrunnelse. Kun synsing.

Kunne ikke se noen norske underskrivere på lista. Er det ingen bekymring her til lands fra alle strålesensitive forståsegpåere? Bortsett fra noen ubetydelige få da ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Det måles kun SAR verdier som betyr hvor mye du blir oppvarmet av strålingen, mao så er det helt trygt så lenge det ikke begynner å ryke ut ørene dine ifølge “ekspertene” som bransjen betaler for.

Stråling er så mye mye mer en det, det skader celler, DNA, RNA mm.

Tannlegen min trodde at sånne som dere snakket sant, det endte med hjernekreft og død i en alder av 37.

Hva heter i grunn den lidelsen du har ? Er noe svært sykt over voksne folk bruker dagene til å forsvare alt som er farlig og til å hetse og jage på alt som er naturlig og sunt. narsissisme ?

Kan ikke annet enn å ønske deg god bedring :)

Heldigvis så har vi ekte journalister og dyktige forskere som Hans Gaarder som ikke lar seg kjøpe og som river løgnene til den mørke bransjen i filler. :)

Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

Og landet er norge anno 2018:
PR-byrå och Skepsis Norge stoppar kampanj om hälsorisker med strålning genom påtryckningar

https://www.vaken.se/pr-byra-och-skepsis-norge-stoppar-kampanj-om-halsorisker-med-stralning-genom-patryckningar/

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Professor Martin Pall: Elektrotåka – ny helse- og miljøgift / Electrosmog – a new toxin

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden
steinar grønås
steinar grønås
Abonnent
8 år siden

Helt enig at alle antimainstream bør møtes.
Hva med en årlig nyhetspeikonferanse.?
Har lest NS i et år, utrolig mange smarte personer her med riktige verdier.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden
Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Dagens Næringsliv om Trådløs helsefare:

http://www.dn.no/meninger/debatt/2014/03/28/Telekom/trdls-helsefare

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Rettelse: Postet EU`s nye regulativer under feil artikkel.

Her kommer den riktige lenken:

Regjeringen avviser at mobilstråling er helseskadelig:
http://www.nationen.no/2013/05/19/nyheter/helse/mobilstraling/eloverfolsom/8092100/

vaken
vaken
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Alarmerende mobil-helse-nyheter fra India.

“Doctors report 50% hearing loss among cellphone users”

http://timesofindia.indiatimes.com/city/mumbai/Doctors-report-50-hearing-loss-among-cellphone-users/articleshow/20021776.cms

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

“Ett kommande EU-direktiv förbjuder all odling med egna fröer och sticklingar – även i liten skala. Den som vill odla hemma i fortsättningen kommer att hänvisas till särskilda industriellt framställda frösorter som EU har godkänt på förhand”

http://www.friatider.se/snart-forbjudet-odla-sin-egen-mat

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

“The norwegian europemovement’s ‘Yes to EU’ brochure .. We are all Jesuits ..” dvs klin sprø satanister som vi kjenner fra bl.a. de militære folkemord frontene nazisme og marxisme http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/grunnloven-under-angrep-igjen/comment-page-3/#comment-98505 og her har Unge vestre, og Venstre, gått rett i ei felle som er like synlig som sola på en godværsdag

“.. Black Sabbath War Pigs Lyrics ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/04/47740/comment-page-5/#comment-98750

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden

Man kan også laste ned og ikke minst la andre laste ned fra deg, hele dokumentaren Resonance – Beings of Frequency via Piratebay.

http://thepiratebay.sx/torrent/8207363/Resonance_-_Beings_of_Frequency

Filen er på litt over en gig, og sannsynlig en bedre ide en å se den via Youtube.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Overvaaker
11 år siden

Ja her kan man også si så lenge det varer, se bare her hva de har bestemt…

Hun fikk det som hun villeBare Venstre stemte mot den nye åndsverkloven.
http://www.itavisen.no/nyheter/ny-ndsverklov-vedtatt-60271

vaken
vaken
Abonnent
11 år siden

Alchemy Radio – James Russell – Resonance (Beings Of Frequency)

http://www.zengardner.com/alchemy-radio-james-russell-resonance-beings-of-frequency/

vaken
vaken
Abonnent
Svar til  vaken
11 år siden

Se dokumentarfilmen “Resonance: Beings of Frequency” på denne linken,
(så lenge det varer ;-))

http://topdocumentaryfilms.com/resonance-beings-frequency/

Monica Waade
Forfatter
Svar til  vaken
11 år siden

Tusen takk vaken, ja du kan gjerne si så lenge det varer for filmen forsvinner jo nesten før man får sett den ferdig. :-D
Man skulle nesten tro noen ikke vil dette skal komme ut til folket.

Salat
Salat
Abonnent
11 år siden

Regjeringen avviser at mobilstråling er skadelig
Plagene til rundt 500.000 nordmenn som er eloverfølsomme, skyldes ikke stråling fra mobiler, trådløse nettverk eller mobilmaster, mener regjeringen.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Regjeringen-avviser-at-mobilstraling-er-skadelig-7205935.html#.UZihmUrVEwp

FELOs Motrapport -Helsevirkninger av elektromagnetiske felt (13.09.2012)
Folkehelseinstituttet la idag frem rapporten fra “ekspertgruppen”. Og det var ingen stor overraskelse at konkusjonen var at stråling fra mobiltelefoner, trådløse nett og mobilmaster ikke er farlig. De toneangivende medlemmene har i årevis hevdet sterkt at det ikke er farlig. “Ekspertgruppen” har hatt en sterk slagside.
Foreningen for eloverfølsomme la frem en motrapport. Det finnes nemlig forskning som viser at det er helseskadelig!
Nå må vi få en bred debatt, og en høring i Stortinget. HVEM er det som har ansvaret, dersom det viser seg at konklusjonen var feil, og “ekspertgruppen” har gjort en for dårlig jobb?

anbefaler alle å lese motrapporten til Felo som finnes på linken under.
http://www.folkets-stralevern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=345:helsevirkninger-av-elektromagnetiske-felt-13092012

Hva skal vi gjøre med disse folkene? FHI “ekspertene” og de super korrupte lederene våre ?
No kommer (barne)skoler til å fortsette å ha trådløse nett, og telenettet/nødnettet kommer til å fortsette å bli bygget ut i rekordfart.
I mitt øye er strålingen vår største trussel. fordi det er et våpen i forkledning. No brukes det 4g overalt.
Yipikaye Motherfucker! :) :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Salat
11 år siden

Genialt forsøk beviser skadevirkninger fra elektromagnetisk stråling http://ilyskilden.com/?p=1240

Sitat: I Danmark har nylig 5 jenter i 9. klasse bevist skadevirkningene fra elektromagnetisk stråling. De designet selv forskningsprosjektet som tok sikte på å studere hvordan stråling fra mobiler og trådløde nettverk skader levende organismer. Jentene valgte karsefrø som biologisk materiale i studien. Frøene ble delt opp i 12 like store grupper, hvor 6 ble eksponert for stråling fra en router mens 6 fikk vokse i et strålefritt miljø. Resulatet var slående. I den eksponerte gruppen var så godt som alle frøene døde, mens i kontrollgruppen hadde frøene vokst seg til vitale og friske karsespirer. ..

Det er bevist ifm altfor mange saker at regjeringa og offentlige institusjoner generelt ikke er til å stole på, såsom folkehelseinstituttet, legemiddelverket, de fleste eller alle avdelinger ved universtetene, forskningsinstitusjoner mv. Selv om de sier at jorda er rund, må man kontrollere at det er riktig pga kildens kriminelle og folkefiendtlige virke, sagt på annen måte, korrupsjonen koster oss alle enormt mye innsats, lidelse, helse og penger. De trår over lik, barn og svake inkludert uten noen som helst form for ansvarlighet og empati. Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Frimureriet har det meste av sitt under jorda fra før så de ser ikke på publisitet som noe problem så lenge de ikke blir etterforsket ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/stay-behind-norges-skjulte-statlige-monster-mafia/comment-page-19/#comment-98676

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Salat
11 år siden

Regjeringen og deres sammensvorne nedover i systemet er de samme som godkjente amalgambruk fordi det beviselig var helt trygt. Vel, etter at vi har kjempet mot denne galskapen deres i årevis har de samme aktørene nå forbudt bruk av amalgam men for å unngå erstatningsansvar fra folket som fikk ødelagt helse benyttet de argumentet at det er av hensyn til miljøet. De er sleipe som faen, for dem er det viktigst at pengehjulet går så det blir penger i statskassen og fete lønninger/pensjoner/goder til dem selv. At mennesker og dyr skades og dør grunnet deres egoisme betyr ingenting for dem, det er bare i ord de viser omtanke, men ser man på handlingene deres vet man at omsorgen deres går kun en vei, til dem selv og penger de får inn ved hjelp av lobbyvirksomhet og korrupsjon.

Nå mener de at stråling er helt trygt, men når de etter hvert blir avslørt og får kniven på strupen vil det nok komme et forbud mot denne strålingen til slutt når likene og andre ofre ligger strødd i kjølvannet av galskapen deres. En ting kan jeg garantere, de vil benytte samme taktikk som i kvikksølvskandalen. Strålingen har selvfølgelig ikke skadet og drept folk og dyr, forbudet kommer fordi planter og trær skades og dør, så sniker de seg unna erstatningsansvar nok en gang.

Stratford Smart Meter Killing Shrub

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Hvis en forbyr amalgam på grunn av hensyn til miljøet har en allerede innrømmet at det er helseskadelig for mennesker.

Det som gjør at amalgam er farlig for miljøet vil være det samme som forårsaker ødleggelser hos mennesker.

De fleste jurister og politikere er sikkert ikke enig.

De har likevel ett problem.

De som har etablert en rettspraksis, støtter en rettspraksis, som sier at amalgam er ufarlig for mennesker kan da forgiftes med amalgam uten at noen blir straffet for det.

Det er altså fritt frem for alle og enhver og forgifte politikere og jurister med amalgam, sålenge det ikke skjer på en miljøskadelig måte. Ingen vil bli straffet siden det tydeligvis ikke finnes dokumentasjon som beviser de skadelige virkningene. Alternativet er at en er villig til å innrømme farene ved amalgam, og på den måten gi amalgam ofre ett grunnlag for erstatning.

Det samme gjelder mikrobølger og elektromagnetisk stråling. En tar utgangspunkt i det strålenivået som Statens strålevern mener er lovlig og bruker deretter høyeste lovlige strålenivå på å bestråle dem i det offentlige som er ansvarlige for strålenivået.

En kan også sende de ansvarlige politikere og jurister meldinger om at det nå skal igangsettes ett systematisk forskningsarbeid som tar sikte på å påføre dem kreft, fortrinnsvis i hode regionen, ved bruk av skjulte mikrobølgesendere som utelukkende skal sende ut lovlige stråleverdier. Formålet er her å bevise at dagens strålenivå er farlig.

Det er ingen grunn til å ha en lov for politikere, jurister og offentlige ansatte og en lov for alle andre.

De som oppfører seg som om helseskader er irrelevant har heller ikke noe forståelse for hva det er og de bør derfor oppleve det selv. Etterhvert som angrepene mot befolkningen øker vil det på en lovlig måte gradvis bli letter å påføre politikere og jurister alvorlige helseproblemer. Hvis f.eks genmanipulert mat blir lovlig kan en lage sine egne genmanipulasjoner som dreper politikere og jurister med en gang.

Politikere og jurister er ikke interessert i mine moralske oppfatninger og det er derfor ingen grunn til at jeg skal være interessert i deres moralske oppfatninger, heller ikke deres hykleriske fordømmelse av “oss og dem” tenkningen. Det som er sannheten er at de fleste av dagens politikere kun lever i en ego-sentrisk verden. Det ego-sentriske er det eneste de kjenner til. Det er det eneste de ser. Derfor vil de heller ikke se noe annet hos andre. De blir bare “stupid animals”. De vil derfor ikke respektere andre og de vil ikke ha noen motforestillinger mot å påføre dem helseskader. De som utelukkende lever i en ego-sentrisk verden vil kun respektere lidelse hvis den forekommer innenfor deres egen verden.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Salat
11 år siden

Salat det er ikke godt å si hva man skal gjøre med disse folkene, FHI «ekspertene» og de super korrupte lederene våre. Vi brukte over 20 år med å konfrontere denne mafiaen med deres løgner og strategier, samt vise til forskning som de hadde lukket øyne og ører for fordi det ville stoppe inntjening og fart i den økonomiske veksten de alltid skryter uhemmet av. Mange av oss ble utbrente av å kjempe for sannheten slik at andre skulle slippe å gå gjennom samme helvete som oss, men i mens vi fikk slukket den ene brannen dukket det opp nye trusler for liv og helse som utstrakt utbygging av strålekilder, mer vaksinering og matvarer som blir verre og verre.

Jeg er ikke så optimistisk nå lenger for jeg ser at ondskapen virker gjennom det som heter penger og i kjølvannet av dette flyter det av lidelse og død, mens folket som tror de har det så bra fortsetter i komfortsonen sin helt til kreft eller annen alvorlig sykdom rammer dem og da er det som oftest for sent å våkne.

Se gjerne denne dokumentaren, den sier mye…

Resonance – Beings of Frequency (documentary film)
https://www.youtube.com/watch?v=5vb9R0x_0NQ

Salat
Salat
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Jeg forstår din fortvilelse, men jeg tror ikke vi skal se negativt på fremtiden for den er veldig lys :) men når vi har fokus på de mørke kreftene blir man jo oppslukt i deres negativitet, tømt for krefter. OG Fortsatt hooket i matrixen.
Det er klart for meg at de har mange planer for menneskeheten fremover for å holde oss i frykt. De vil ikke kunne stoppe den “himmelske plan”. De vil forhåpentligvis vekke mange sjeler underveis. Det må vi og. Jeg synest spillet er veldig spennende for tiden. et spørsmål jeg ofte stiller meg er hvor mye av det store bildet ser våre folkevalgte ? Vet de hvilke krefter de støtter ? Vet vi hvilke krefter som presser på de ?Har de noe valg med det de gjør ? JA, mener jeg, men kanskje det er litt mer komplekst enn vi tror.

Jeg linket forresten til Resonance lenger oppe i kommentarfeltet, men ser at linken ikke funker lenger.
Det er et problem når el-overfølsomme ikke kan bevege seg i offentlige rom lenger, og fastlegene sier at plagene er en påstand.
Takk for linken Falcon. Sånne ting gir meg håp. Når 9.klassinger er smartere enn ministerene. Eg klarer ikke gjøre noe annet enn å le av galskapen.
Strålingen er angrep på vårt DNA (/ bevissthet). Hvis noen har noe info om dette please post link.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Salat
11 år siden

..iPad, som kan skape forstyrrelser for pacemakere og i verste fall ta liv.

Av de 26 personene med pacemaker hun undersøkte, ble pacemakeren påvirket av magnetismen fra en iPad 2 i 30 prosent av tilfellene.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/05/19/advarer-mot-ipad-kan-ta-liv

Hvordan wifi/trødløs signaloverføring/stråling påvirker kroppen er vel ikke like interessant?

vaken
vaken
Abonnent
Svar til  Salat
11 år siden

Et grotesk eksempel fra Oslo

“Jubel og fortvilelse i Vestskrenten”
Telenor fjerner de omstridte mobilmastene fra borettslaget. Samtidig vil Post- og Teletilsynet ekspropriere taket for å sikre antennene til nødnettet.”

http://dittoslo.no/nordstrands-blad/nyheter-nordstrands-blad/jubel-og-fortvilelse-i-vestskrenten-1.7212153

Skandale spør du meg å plassere en Nødnettmast på taket av en boligblokk
med en innbygget sentral midt inne i blokka.

Hvem i all verden gir tillatelse til slikt?

Ble beboerne i borettslaget varslet på forhånd, slik at de kunne si sin mening om oppsettelsen av mastene?

Mastene står på samme høyde som gateplan, tett på beboerne. Dette må være ulovlig?

“Mener de blir syke, blir ikke kvitt mastene”
http://www.noblad.no/nyheter/mener-de-blir-syke-blir-ikke-kvitt-mastene-1.6055460

Nødnettet sender på frekvenser rundt 16Hz nærmere bestemt 17,7Hz.
Dette meget lavfrekvente elektromagnetiske bølger, som opptrer på samme nivå som hjernebølger hos mennesker. (0-20Hz)

“STOPP TETRA”
http://www.gammel.felo.no/Vedlegg%201%20MH0109_TETRA-%7Cfelo%7Ccontent%7Cdownload%7C4351%7C35305%7Cfile%7CVedlegg%201%20MH0109_TETRA.pdf.pdf

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Innbyggerinitiativ i Stavanger mot helseskadelig stråling fra trådløs teknologi

Se innslag på NRK Distriktsnyheter Rogaland i går kveld 26.4.2013,
samt pressemelding og følgende info fra lokalavdelingen i Stavanger om Innbyggerinitiativ i Stavanger Kommune:

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-rogaland#t=43s

Folkets Strålevern avdeling Stavanger lanserer innbyggerinitiativ i Stavanger kommune for å hjelpe kommunen til å fatte fornuftige vedtak for å beskytte innbyggernes helse mot dokumenterte skadelige helseeffekter fra trådløs teknologi.

Det er typisk for dagens norge at de sunne initiativene kommer fra grasrota. Statens Strålevern har som hovedprioritet å verne strålene, politikerne later som de intet vet og intet har skjønt og media later som ingenting –

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Max Bliss, quote: Friends…today and very soon we are faced with a very real DANGER. Humanity is saturated with an unseen pollution that is a KILLER. We have unprecedented levels of electromagnetic radio frequencies penetrating our sensitive cellular systems. All of our cells communicate by electromagnetic pulses that can be interfered by Mobile phone, cordless phones, HD TV, 4G, remote controls, GWEN towers, HAARP, GPS systems, New Light bulbs, LCD tv/ computer screens, TV alpha waves to hypnotize whilst watching the tell-a-lie-vision, microwave cookers..induction hobs, even just charging up your mobile phone, Radio, satellite TV, smart meters, WIFI (3x more than mobile phones), Drone warfare (set to increase massively) Drone surveillance, Tetras radio for emergency services, many, many more systems that all use technology that damage our cellular structures…..when we discover this…do we still embrace all this technology in it’s present form? Do we the people consent…? We are not powerless at all…we are the 99%…….PEACE 4 ALL https://www.facebook.com/groups/occupy.world/permalink/486075404784077/

“#1380 Marine Links Sidley-Obama’s 9/11 Spread-Bet Spot-Fix Key to Super Bowl Power Cut With An E4B ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/02/kommende-falsk-flagg-angrep-mot-superbowl/comment-page-2/#comment-94877 Hvorfor liker folk flest illuminati tall og koder, okkulte ritualer og symboler, men ikke etterretning for å finne ut hvem, personer og organisasjoner, som står bak kriminalitet? Jeg forstår per dato ikke en døyt av hva folk flest prioriterer og hva de driver med, undrer på når de skal våkne opp fra sin søkk tunge og bedrøvelige søvn, noe må skje snart, det begynner å bli sent

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Oppfordrer til boikott av foto- og videoutstyr med wi-fi, samt alt annet med wi-fi, trådløs kommuniksjon, eksempelvis å anvende kamera ute i naturen og samtidig forstyrre livet der ute med unaturlig elektromagnetisme, i dette tilfelle pulserende, er vandalisme. Hvilken rett har vi til å eksperimentere og spille hazard med andres og levende organismers helse, sogar vår egen? Ingen, og er det riktig klokt, ikke i det hele tatt

Utstyr med wi-fi hos bhphotovideo.com http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=wi-fi&N=0&InitialSearch=yes&sts=ma&Top+Nav-Search=

Jeg har slått av wi-fi, inklusive bluetooth, på PCen og i routeren og anvender trådkommunikasjon, men den helvetes mobiltelefonen ligger her ennå stort sett påslått

«Jørgen Skavlan .. kvalifiserer til grad 1 Septikk Animert Lureklovn Fabian ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/vi-blir-lurt/comment-page-5/#comment-94434

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Problemet er at det ikke er frivillig lenger. Hva gjør du når bedriften du jobber i bytter til trådløst? Eller du søker jobb i ny bedrift – som bruker masse mikrobølgeteknologi? Sier du du har noe problem med dette, så stemples du som tulling og opplyses om at dette ikke er noe hinder for de andre ansatte/arbeidssøkende.

Heller ikke har du rettigheter om det settes opp en mikrobølgesender (basestasjon) på taket ditt. Du har rett til å grilles som en god kylling – det er alt. Snart kommer de og setter basestasjonen rett oppå hodet ditt. Statens strålevern sier jo det er ufarlig, og deres ord er lov. …

Jeg har sluttet med mobil og snakker aldri i noen trådløs telefon. Får rett og slett hodepine av det.

Men det verste .. er å se barn bruke mikrobølgedriten. Jeg ser på dette som folkemord. Vi får en ny generasjon med skadet DNA som så gir denne videre til sine barn – om de får noen. Mange vil også dø av kreft – mens legene trekker på skuldrene og sier “shit happens.”

Salat
Salat
Abonnent
11 år siden

Ny dokumentar om stråling. Den kommer frem til at det er melatonin som er target for all strålingen.
Alle bør se denne godt produserte dokumentaren.

This spectacular documentary uncovers for the very first time, the actual mechanisms by which mobile phone technology can cause cancer. And, how every single one of us is reacting to the biggest change in environment this planet has ever seen.

https://www.youtube.com/watch?v=5vb9R0x_0NQ

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Prof. Olle Johansson snakker om elektrosmog: http://gasskammer.blogspot.no/2012/11/prof-olle-johansson-snakker-om.html

Sjekk også all infoen hos http://www.folkets-stralevern.no/

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Fikk nettopp inn denne “gladmeldingen” fra mitt mobilselskap NetCom:

Klart til å skru på helt nytt mobilnett .
NetCom-abonnenter kan glede seg til et betydelig kvalitetsløft i hovedstadsområdet. Splitter nytt utstyr som leverer mye bedre tjenester er klart til å tas i bruk på alle basestasjonene. Også i Trøndelag får mobilbrukerene raskere nett og bedre talekvalitet. Les mer om oppgraderingen her.

Dette blir bedre:
• Video uten hakking
• Bedre talekvalitet
• Klargjort for 4G

NetCom

Har du spørsmål, kan du finne svar på netcom.no/bedrift. Du kan også ringe oss på 05051.”

Det er ingen informasjon om helse- og miljøkonsekvensene av nok en omdreining av stråle-skruen for de som bor i Oslo og omegn. Hva med utsatte grupper som barn og gravide?

Jeg anser meg som rimelig sikker på at sjefen for http://www.nrpa.no/ (Norwegian Radiation Protection Authority” – bestrålingens forsvarere – mao. Statens Strålevern er under mind control.

Og hvorfor sitter jeg med inntrykket av at mobilselskapenes ingeniører og montører er en samling tekno-nerder? Om disse personene fikk i oppdrag å lage inngjerding til en konsentrasjonsleir så ville de gladelig utføre ordre – det er jo jobben deres som de får lønn for – og de ville neppe nøle med å fullføre oppdraget selv om de i løpet av prosessen oppdaget at det var de selv som ville bli plassert på innsiden.

Beviset? Det er jo det de holder på med, forskjellen er bare at gjerdet ikke er synlig, men usynlig; de gjør Norge til en stadig tydeligere elektromagnetisk konsentrasjonsleir.

Hva får meg til å anta at ledere og ansatte fra mobil-selskapene vil være fraværende fra denne månedens store konferanse på (anti-)bestrålingsfronten: Radiation2012:
http://elsymposium.org/2012/09/19/pressemelding-radiation-2012/

Her vil en rekke fremstående uavhengige eksperter ta bladet fra munnen og kalle en spade en spade. De fleste er kommet fra utlandet, naturlig nok, i Norge får du ikke lønn (heller ikke statlig lønn) hvis du velger å fremstå som UAVHENGIG EKSPERT…

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

“Om disse personene fikk i oppdrag å lage inngjerding til en konsentrasjonsleir så ville de gladelig utføre ordre – det er jo jobben deres som de får lønn for – og de ville neppe nøle med å fullføre oppdraget selv om de i løpet av prosessen oppdaget at det var de selv som ville bli plassert på innsiden.”

He he, kjempebra!

Men det er jo sant. Forleden dag passerte jeg en bedrift med en basestasjon kloss oppå taket – altså, meget kort stativ og på et flatt tak. Avstanden mellom basestasjonen og de som satt og jobbet på kontoret like under var kanskje 3-4 meter, maks.

Dette betyr intensiv grilling og garantert sykdom for de uvitende ansatte. Det er dog *lovlig,* for så lenge det ikke ryker ut av ørene går alt bra, ifølge Satans Strålevern.

Spørsmål: Hvorfor informerer ikke “SS” om at mange andre land har langt strengere grenser for hva som anses for å være farlig stråling enn hva Norge har?

På side 6 i denne rapporten står det litt om de forskjellige grenseverdiene i ulike land: http://www.ee.iitb.ac.in/~mwave/GK-cell-tower-rad-report-DOT-Dec2010.pdf

Du finner også mye mer på nettet om du leter.

Det store poenget: Når noen land har mellom 10 x og 100 x så strenge/lave grenser som Norge, hvordan kan da “SS” garantere at strålingen vi utsettes for i Norge er trygg?

Jeg anbefaler forøvrig alle om å melde seg inn i Folkets Strålevern. Det er mulig jeg selv kastes ut fra foreningen, slik jeg ble kastet ut fra Piratpartiet, pga. mine synspunkter på nasjonalsosialisme, HoloCa$h, m.m., men jeg vil allikevel gjøre reklame for en så ..strålende.. organisasjon som virkelig tar vår helse i forsvar.

http://www.folkets-stralevern.no/ Det koster noen hundrelapper å bli medlem. Ta deg råd til det. FS klarer ikke å gjøre noe uten penger.

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
11 år siden

Noen om harnoen formening om podukter som dette http://www.green8usa.com/ som skal beskytte mot stråling fra mobiler etc?

Og hva med flymodusknappen på smarttelefonene, stråler smarttelefonene også med flymodus på? Evt like mye?

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet TV: Kampen om maten har begynt

Neste artikkel »

Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

139
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x