/

Nyhetsspeilet TV: Kampen om maten har begynt

5.8K visninger
3 minutter lesetid
66

20.08.09 samlet det seg en liten fredlig motstandsbevegelse utenfor mattilsynets hovedkontor. Desverre ble det ingen umiddelbare forbud mot dødlige søtningsmidler og kunstige smaksforsterkere. Det ble heller ingen fullstendig stopp i planene om å innføre codex alimentarius aka Codex eliminate all of us.

En protest er en reaksjon mot en aksjon, målet er å stoppe, hindre og tillintgjøre trusselen som utsetter deg og befolkningen i fare. Hvorfor protesterte enkelte av Nyhetsspeilets journalister i en demonstrasjon? Kan vi i det hele tatt kalle oss journalister? Vi får jo ikke betalt en krone. Nei, vi er ansvarsfulle borgere,  samfunnets terskel mot autoritene, vi er en nødkanal til folket i denne spennende tiden vi lever i, hvor media er strengt sensurert.

Det er et veldig rørende felt for mattilsynet, de vet innerst inne at de ikke ønsker slike stoffer tillatt i maten vår, men de føler at deres hender er bundet, til EØS, WTO (Codex), EU-direktiver og andre institusjoner som fratar dem deres rolle som ærede beskyttere av vår livsviktige mat.

Vi fikk noen positive resultater ut av førstekontakten

Demonstrasjon utenfor mattilsynet
20.08.09 Stevia Vs Aspartam aksjon. 30-40 demonstranter møtte opp for å markere sin mening om mattilsynets tillatelse av giftige stoffer, og frigjøring av en naturlig søtningsplante, 200ganger søtere enn sukker som kan erstatte dødlig aspartam.

En ekspertpanel-debatt hvor mattilsynet tar med representanter fra de ulike feltene, primært stevia, aspartam,
smaksforsterkere(glutamat) og codex alimentarius, og vi henter våre eksperter fra de forskjellige akademiske miljøene, leger og forskere. (Dette er ikke bekreftet enda, men vi skal gi dem en tidsfrist.)

Media var blitt varslet på forhånd, men de største forventningene til oppmøte hadde vi ikke. Vi så en NRK-bil, men før vi fikk omringet den, kjørte den av gårde. Forhåpentligvis vil det bli intern snakking etter vår lille folkemodige opptreden, både hos journalistene på de store utsalgsavisene; og kantinedebattene på Mattilsynet kan være en avgjørende faktor.

Om det ikke blir et internt opprør i maktstrukturen, vil det være nødvendig for en større folkeaksjon, en ny folkeoppstandelse, en ny front. Det er eneste veien å gå når direktøren er kapret og hans ansatte er satt i geopolitiske gråsoner og handelsavtaler.

Vi må huske at sålenge vi er involvert, vil vi være katten i sekken, de vil prate, bortforklare, henvise, reprodusere, evaluere, ta hensym eller kompromisere. De vil si alt for at du skal alltid være katten i sekken. Det er ikke mye du kan gjøre så lenge de kommer med nye utviklinger og situasjoner, vil vi alltid henge i deres tråd, før vi rekker og forby det ene, så har de pønsket ut det andre.

Det er ikke en demonstrasjon.

En demonstrasjon er greit hvis det fører til positive reslultater, en demonstrasjon bare for å stå og demonstrere er bortkastet tid. Hvis noen forsøker og drepe deg, så nytter det ikke å dra å marsjere rundt denne personen og fortelle han at du ikke liker det han eller henne holder på med. Hvis denne personen har en viss form for fornuft, er han/henne godt klar over hva han utsetter deg for, du demonstrerer for ingen ting, du kunne heller ha blitt hjemme og skrevet et brev.

Demonstrasjon mattilsynet Oslo Vi trenger ikke en-dags demonstrasjon. Det jeg og du trenger er en demonstrasjon som vil vare til slutten, slutten av det vi demonstrerer mot. Men forhåpentligvis er det fortsatt muligheter for åpne demokratiske kanaler, for det som trengs nå er en åpen og konstruktiv debatt, med ekspterter fra begge sider, her vil det mest sannsynelig bli industrifinansiert forskning mot uavhengig forskning, men folket har helt glemt, at makten eksisterer kun når vi annerkjenner den.

Vi har kommet til et punkt hvor vi er nødt til å vise styresmaktene at vi vet
hva de holder på med. Pr.idag vet de at vi vet. De har lest om oss på internet, lest artikklene, forskningsrapportene, motatt en god del mail, og forstått at det er en stor frustrasjon der ute. Men gjør de egentlig noe mer enn å fortsette med det de holdt på med?

Denne ledelsen må ha trodd de slapp og bekymre seg, det er jo besløvende midler i maten tenker dem. De trodde vi var for late til å ta ansvar og stå utenfor døra dems med en samlet tropp. Det er nemlig det her de er redd for, at hele Norge skal vite hva de holder på med, det er først da herr direktør for mattilsynet Joakim Lystad vil frykte for hans omtanke og hvordan hans verden ser på han.

Video del 1.

Video del 2.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

66 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Takk Armin! Vi har ca. 4 måneder igjen før Codex Alimentarius går opp i internasjonal plan. Og da er også Norge innvolvert dessverre. Forsett kampen som dere gjør idag… Sannhet vinner alltid tilslutt… Lykke til videre!

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

Først vil jeg gratulere med en vel gjennomført aksjon til alle som var delaktig og en fin presentasjon Armin.Skulle selv gjerne vært der, men det lot seg ikke gjøre denne dagen.
Det er også noe jeg vil bemerke angående det med merking av innhold i mat og da tenker jeg på Grandiosa original,pepperoni og uten paprika blant annet som jeg ser ikke lengre er merket med at det inneholder E621(natriumglutamat).Taco og kjøttdeig&løk er fortsatt merket med dette.Jeg tror ikke de har tatt det ut og det at jeg lurer på dette er at her om dagen var jeg i en butikk hvor de selger 2 pack original Gradiosa som det stod at inneholder E621 på pakken, mens det på pakken med enkle ikke stod annet enn at det inneholdt aroma?Har de forandret merkingen av E621 til å kalle det aroma og i så tilfelle er dette lovlig eller en måte å skjule innholdet.På Stabburet sine sider står det ikke engang at Gardiosa inneholder aroma eller E621. http://www.stabburet.no/eway/default.aspx?pid=226&trg=Content_4696&Main_4751=4777:0:10,1915:1:0:0:::0:0&Maincontent_4777=4696:0:10,1238:1:0:0:::0:0&Content_4696=4643:15476::1:4695:2:::0:0&kwid=10,1238
Mulig det er tatt ut som det er gjort i Big One Pepperoni? http://produktkatalog.stabburet.no/eway/default.aspx?pid=226&trg=Main_4493&Main_4493=4577:17971::0:4573:1:::0:0
Blir litt usikker og hvorfor fjerner de det bare i noen produkter.
De burde fjerne dette fra alle produkter og spesielt leverposteien som spises av mange barn som jeg selv har følt ubehag i brystet og kroppen etter å ha spist tidligere.Jeg pleide også tidligere å spise nesten en hel ferdig tilberedt pose med Toro spaghetti saus når jeg hadde spaghetti til middag.Jeg trodde det var pga at jeg pleier å spise meg litt overmett på spaghetti at jeg noen ganger fikk til dels sterke smerter i brystet/hjerteregionen, men etter at jeg sluttet med denne sausen som inneholder E621 har jeg ikke opplevd dette.

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Godt redigert Armin, det fikk frem essensen i demonstrasjonen.

Det er viktig å legge til her at dette kun er begynnelsen på en mer og mer synlig kamp for vår helsefrighet. vi har hatt mange skeptikere rundt oss som har frarådt oss å gå så synlig ut, men dette er stort sett personer med egeninteresser og eller som er bitt av fryktviruset.

Vi må og vi skal sette press på mattilsynet fremmover, og gjerne også fotfølge stortingspolitikere og andre. Demonstrasjoner er kun et verktøy blant et arsenal av andre verktøy og virkemiddler vi kan og vil bruke for å få igjennom saken.

Det endelige målet er ikke mindre enn FULL bannlysning og forbud mot Aspartam, MSG(glutamat), Sukralose(splenda) og andre kjemiske søtningsstoffer OG full godkjenning og lovliggjøring av stevia bruk av steviosid uttrekk. Denne saken har gått for langt, nå har de brukt opp sin tid. Folket skal ikke trenge å vente i årevis på beskyttelse mot skadelige stoffer mens det er forbud mot det som er sunt og godt for forbrukeren.

Mattilsynet SKAL bevise at de jobber for folket og ikke for industrielle interesser, hvor, når og om vi finner noe på ansatte som kan tyde på at personen er kjøpt og betalt, har jobbet i farmasien, for sukkerindustrien, kjemisk industri eller andre interesseorganer for kjemiske søtningsmiddel, så krever vi at denne personen får sparken og/eller blir satt under intensiv gransking og navngitt slik at folket kan bidra med informasjon, og eller gjøre egne undersøkelser.

Det er tydelig at mange her har gjort en betydelig mer omfattende undersøkelse av tingenes egentlige og virkelige tilstand fremfor hva mattilsynet har gjort i Stevia vs Aspartam saken.

Det SKAL og MÅ stilles spørsmålstegn til intensjonen til den enkelte ansvarlige ansatt i mattilsynet for forskjellige grener hva gjelder stevia, steviosid, aspartam, msg, sukralose og annet. Det må følges opp av folket(oss) og det MÅ iverksettes en plan for å avsløre enhver svindel, forsøk på å skjule fakta og informasjon og dermed for enhver pris bringe sannheten til folket.

Kostnaden ved å være late og tiltaksløse i slike saker er svært alvorlig, ikke kun for oss, men våre barn og fremtidige generasjoner. Disse må lide for vår egosime, vår tiltaksløshet og våre feil. Jeg tror personlig ikke vi har tid eller mulighet fra naturens side til å ignorere dette lenger nå.

Vi handler ut ifra en intensjon om å bringe balanse tilbake i naturen, ta makten tilbake til folket og skape likeverd og en helhetlig forståelse av universale naturlover. Ikke folkets lover, statens lover eller andre menneskelagde lover som ofte bryter med naturens egne mønstre og skaper ubalanse og elendighet. Jeg håper inderlig at mange nok våkner opp nå og gjør noe aktivt FOR, ikke mot det vi ønsker oss i våre liv og i vår fremtid.

Flott engasjement fra alle som deltok på demonstrasjonen, takk til alle som tenker å delta fremover….

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Vi danner nå en gruppe for å sette strategien fremmover, følge opp mattilsynet, media og stortingsrepresentanter i saken og avsløre komplotter mot det norske folk.

Vi kaller gruppen The Round Table Group, eller mesterhjerne gruppen for Stevia vs Aspartame og Codex, eller noe i den duren, navnet er ikke viktig i seg selv, og vil falle på plass som en del av engasjementet. Det viktige nå er at vi organiserer oss, strukturerer en handlingsplan og følger opp om saken.

Alle som ser at de har noe å bidra med bes sende en mail til meg eller Armin her og vi distribuerer det videre til andre medlemmer.

Skriv litt om deg selv og hva du mener du kan bidra med og vi vil sette sammen en gruppe på mellom 5 – 15 personer. Max 20. Utover dette trenges en masse engasjerte mennesker i saken.

Min email er: kjetdrey@start.no

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Stor takk og all æra til dere som deltok på Demoen :-)
Til dere som lurer på og ta vaksine mot griseviruset så sitter jeg med Svineinfluensa på 5 dagen nå og er nesten helt frisk igjen, ifølge FHI og Pølse Hansen så skulle jeg vel vært stein død nå siden dem med Hjertelidelser, diabetis og lunge problemer må ha vaksinen, jeg har alle 3 pluss at jeg røyker, drikker,spiser fastfood og har null mosjon…….
var ikke verre en en vanlig influensa bortsett fra kraftig skallebank.
Lurte på om noen kjenner til stoffet Sorbitol, var veldig mye prat for 10 år siden at det var så kreftfremkallende, men ser at det fortsatt er i nesten alle produkter og hører ikke mere om faren der….
og Hva med Rød Ris ?
VG hadde en sak om dette for en stund siden. Innholdet i rød ris(gjæret ris) utkonkurrerer legemidler og er ulovliggjort fordi det er for billig. Jeg spyr nesten når jeg leser slikt.
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=558949
Hva faen blir det neste? At Alo Vera og lignende blir forbudt……….
Nå har jeg kasta all mat i huset med Aspartam og Smaksforsterker i og når jeg er ute og handler så sjekker alt for gidder ikke og kjøpe produkter som har så dårlig kvalitet at dem er nødt og tilsette en gift for og få det til og smake som mat ;-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra oppsummert smurfen! Det er maten vår som er, og kommer til å bli en global epidemi hvis «folk» ikke våkner opp fra medienes dvale tilstanden. Svineinfluensen er rett og slett en «cover-up» for å bortklare kommende global epidemi forårsaket av Codexen.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Av Lise Tollefsen Slembe
Leder for Borgerrettighetspartiet (BRP)
http://www.borgerrettighetspartiet.no

Akkurat Amin! Det er nettopp det vi trenger, en demonstrasjon mot våre myndigheters velsignelse av giftmat – drikkevareprodukter som vil vare helt til slutten.

Dere journalister i Nyhetsspeilet har allerede gjort en glimrende innsats med deres velinformerende opplysninger til et stort antall lesere av nyhetsspeilet om hva landets borgere og resten av verdens befolkning har i vente av enda mer giftmat, giftvaksiner, sykdom og endighet!

Så får det bli opp til landets og verdens befolkning å velge om de enten vil forbli blindgjorte av korrupte verdensorganisasjoner og politikere eller lukke øynene deres opp for å SE SANNHETENE I ØYNENE slik de er!

For slik vil det bli! her i landet om kort tid:

En økende stor prosent av alvorlig syke og DØDSSYKE mennesker grunnet både matforgiftning og svinevirusvaksine..

Et realistisk faktum våre landsforrædere av en god del politikere vet om men som de fortsatt holder godt munn om!

Er det noen som hadde fortjent Kongens fortjenestemedalje så må det være dere journalister i Nyhetsspeilet. Og en god del journalister i landets aviser , burde så absolutt nå frigjøre seg fra disse»tvangstrøyene» de er er spent fast i , der de nå begynner å belyse realistiske og alvorlige fakta om den bioterrosismen vi står ovenfor for!

Ja, for det må jo være en maktelite som sitter bak og styrer hva journalister fra mange av våre godt leste aviser kan eller ikke kan skrive om siden vi nå ennå ikke har sett noe førstesidestoff som omhandler blant annet journalist – Jane Burgeimeister kampsak mot bioterrorisme og den helsefarlige og dødelige svinevirusvaksinen!

Skal dere journalister i Nyhetssspeilet arrangere en større demonstrasjon, er jeg med glede med på den! Vil da legge ut invitasjon om en slik demonstrasjon på vår Borgerrettighetparti’s hjemmeside og sende ut løpesedler i fleng fra mitt kontor i Bergen.

Som partileder for Borgerrettighetspartiet, er jeg opptatt med å få landets borgere til å aktivtivisere seg i demonstrasjoner mot disse ONDENE vår regjering, helsemyndigheter og politikere bevisst både ignorerer og hemmeligholder.

Det viktigste for meg er å få folket der ute til å forstå deres medansvar som borgere av en fellesnasjon, mer enn det er viktig (for meg) at Borgerrettighetspartiet (BRP) får en drøss av av passive medlemmer som ikke bryr seg stort om å være med på å ta del i aksjoner og andre verdifulle tiltak som kan være med på å trygge folks fremtid og overlevelsemuligheter her i landet.

Det vi absoulutt snart burde få i stand, er en stor folkeaksjon mot den helsefarlige og faktisk DØDELIGE vaksinen som barn, unge og andre her i landet etter hvert vil bli tvunget til å ta! Ihvertfall skolebarn/ungdom!

Er det noen der ute som kunne tenke seg å være med på å arrangere en slik demionstrasjon, så ta kontakt med meg. La oss forene oss nå for jeg kan love dere mine medmennesker, at om ikke lenge så vil dere lese side opp og side ned i avisene om folk som har blitt svært alvorlig syke av denne vaksinen!

Les bare her på Nyhettsspeilet om denne giftvaksinen eller søk deg inn på Jane Burgmeister på Internett sine sider. All den informasjonen som står der om denne livsfarlige vaksinen burde være nok til at du som leser her er med på å HØYLYDT protesterer mot at vi her i landet skal bli tvunget til å BLI ALVORLIGE SYKE, SYKERE enn bare ved å få denne svineinfluensaen!

For interesse for en demonstrasjon mot svinevirusevaksinen ta kontakt med meg på tlf: 55 29 03 84 / 97 13 65 15

VI TRENGER Å REGAGERE NÅ, IKKE NÅR DET ER FOR SENT..!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Kjetil og Amin!

Vil dere være så snill å ta meg med i deres -The Round Table Group?
trenger dere opplysninger om mitt engasjement så besøk Borgerrettighetspartiets BRP’s hjemmeside eller HULK org. http://www.hulk.no

Føler tiden er inne til å engasjere meg sterkere mot djevelskapen der ute!

Kjetil Dreyer
Skribent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei Lise beklager sen tilbakemelding, så denne først nå. hovedjobben har gått i retning av vaksinegalskapen som foregår nå, personlig brenner jeg for begge saker. Ellers send meg en email på kjetdrey@start.no med forespørsel slik at jeg har deg der, skriv tittel som er lett å legge merke til relatert til ditt ønske her. Jeg svarer desverre ikke på slike spørsmål på forum/wall.

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

Bra jobbet nyhetsspeilet crew!
Skulle gjerne ha vært der men var i Egypt.

Fikk svineinfluensaen der, og jeg fulgte rådet til nyhetsspeilet.no og mange andre.
Gikk ikke til noen lege, eller fikk noen jævla sprøyte/tamiflu. Ble frisk etter 4-5 dager.
Må tilføye at jeg røyker hver dag, og røyket hver dag mens jeg var syk.

Svineinfluensaen er overdrevet til det ytterste i media! Men det er vel ikke så rart for de som vet sannheten.

Har også sluttet å drikke brus, føles så jævla deiligere…men frister vær gang jeg ser en brus flaske på en plakat eller i en sjappe.
Abstinenser hehe xD

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Killuminati!

Jeg skjønner at du er av disse sprekingene som kom deg rask etter svineinfluensaen!

Men din meninge om at selve svineinfluensaen er overdrevet til det ytterste, er jeg ikke enig med deg om! Jeg kjenner til både unge og godt voksne mennesker på min egne alder som har vært svært så syke av denne influensaen, der de ikke bare har hatt høy feber men også så store pustevansker og fysiske indre smerter at de har trodd de skulle «stryke med…!» Og vet du hva Killuminati! Disse menneskene jeg her nevner og kjenner, har vanligvis en svært sterk mental helse.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Bare en ide; alle vi som gjerne vil engasjere oss mot Codex og aspartam, og som bor for langt unna til at vi kan delta på arrangementer i Oslo, vi kan i det minste forsøke å nå ut med info til befolkningen der vi bor.

De fleste mennesker har ikke engang hørt om Codex, og er lite bevisst på hva lettprodukter inneholder.

Her jeg bor, er det masse bønder, som kanskje ikke vil være så overvettes begeistret for Codex. Uansett, det er viktig å informere folk.

Stiller gjerne opp, kan skrive leserinnlegg i lokalpressen, henge opp løpesedler osv. Og det syns jeg så mange som mulig kan stille opp på!

Kjetil Dreyer
Skribent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Helt enig der Wunjo! Gjør absolutt det du makter og kan der du er, det er det viktigste!

zero
zero
Abonnent
14 år siden

ROCK THE PLANET 11 sep 09

Its time too stand up :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ff7bUa8_FGo

arctica86
arctica86
Abonnent
14 år siden

Dere gjør en helt fantastisk jobb!

Zaryyy
Zaryyy
Abonnent
14 år siden

Hvorfor annonserer dere ikke her på nyhetsspeilet at dere skal ha slike demonstrasjoner sånn at flere av «oss» kan delta?

Kjetil Dreyer
Skribent
Svar til  Zaryyy
14 år siden

Vi gjorde det…Hvis du går igjennom artiklene så finner du den. Har ikke linken for hånden nå men…

C
C
Abonnent
14 år siden

Kan det stemme at ikke noen riksaviser dekke dette oppmøtet overhodet?
Svært bra forøvrig! 30-40 stk. er supert!! Jeg blir med neste gang!
Fred
C

SMQ
SMQ
Abonnent
14 år siden

Round table group? Er vi ikke i Norge her? Blir vel riddere av det runde bord?

Men jeg ser kreativiteten fortsatt er i høysetet… synd bare 40 møtte opp da. Kanskje dere skulle ordnet en stand på Karl Johan på hjul så dere kan legge på sprang om onkel kommer. Dere kan jo hevde mennesker er dyr, men det er neppe et argument som går hjem. lag noen stevia produkter da det finnes flere kokebøker med noen svært smakfulle oppskrifter, snakk med bonden som ville bruke stevia i samf og del ut gratis til folk sammen med noen infobrosjyrer. Ville ikke være vanskelig å nå mange tusen iløpet av svært kort tid og sannsynligvis blir dere endel mer ved neste demo.

Good luck

Kjetil Dreyer
Skribent
Svar til  SMQ
14 år siden

Kall det en samling da, navnet spiller ingen rolle og vil mest sannsynlig ikke hete round table eller de runde riddere for den saks skyld, det viktigste er igrunn å samles og jobbe strategisk rundt dette.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Zaryyy: Det der er en veldig god idé!
Og jeg tror du har kommet med ideen til rett mann, Armin :-)

Det har vært snakk om å alliere seg å gjøre noe..
Hvis de våkne i folket skal samle seg for å markere, protestere og påvirke mer, via fredelige demonstrasjoner, må de annonseres nettopp der hvor de våkne folkener ER, f eks HER!

Nå har jeg akkurat postet en slik annonsering av en demonstrasjon, men den var relevant i forhold til en annen diskusjon – artikkelen Tango for TV.. jeg postet et tips der, men det synes jo ikke engang, fordi den artikkelen er jo ikke de som er nyest oppe her..

Så jeg håper Armin kan tillate meg at jeg setter kopi her :-)
Så skal jeg heller lese denne artikkelen og kommentere den her hos deg senere om du vil, det er en svært viktig kamp, og tema i denne artikkelen din også, det er bare litt begrenset hva jeg rekker å lese..

Men la denne stå og følg opp ideen om du kan.. Spør Frank og de som har med layout osv å gjøre om de kan lage en pass på siden her for annonsering av markeringer og demonstasjoner, slik at folk lett kan sjekke tid og sted.. gjerne også opprop, kan plasseres mer av her..
Dette synes jeg ville gjort Nyhetsspeilet enda bedre..
Og kunne gitt mer konkret handling, folk kunne møtes osv..
Og enda mer inter-aktivt :-)

Det er en stor og viktig demonstrasjon i morgen.. mot noe som også er viktig.. 10 000 Nordmenn tvangsinnlegges hvert år og tvangsmedisineres.. tallet for Sverige og Danmark er under halvparten og de er dobbelt så mange som oss.. så noe er galt..og enda flere tvangs-medisineres.. dette er som Etresvåg sier: Nazi-metoder og paragrafer!

Det er viktig å vite at mange legges inn av POLITISKE GRUNNER, i Norge, altså folk som vet for mye.. osv.. ødelegges slik..
Det er faktisk mange triste eksempler på dette..

Jeg tenkte å delta selv, men kan dessverre ikke likevel, håper Armin og andre kan møte opp og demonstrere litt ekstra, for meg også så kommer jeg sterkere tilbake senere.. og la denne stå, Armin, er du snill..

Imorgen har dere mulighet, til å møte foran stortinget kl 11 30.
Der kan dere delta i demonstrasjon sammen med foreningen Hvite Ørn, og mange andre. Det er Amalie-dagene i Oslo, denne uke.
Demonstrasjonen er mot tvangsinnleggelser/tvangsmedisinering,
og for menneske-rettigheter osv. Møt opp!

Ta gjerne med tromme eller et annet instrument, om du har!
——————————————————-

Amaliedagene skal ha demonstrasjon foran Stortinget torsdag 27. august, fra kl 12 …

Tema er mot tvang i psykiatrien og for
menneskerettigheter!

Vi avslutter ved 15-tiden
Planen er å ha appeller fra
diverse folk, og plakater.
Vi trenger å vise folket og politikerne at vi er mange
som står sammen i denne kampen mot
tvang og for menneskerett
– OG for alternativer til dagens regime!

Dessuten kan dere/vi jo spre budskapet – til andre
demonstranter + til politikerne som står på stands langs Karl Johans gate i de dager
Torsdag 27. august er jo kun et par uker før valgdagen…..

Se hele programmet for Amaliedagene her:

http://www.wso.no/www/?nav=news&op=read&unid=99eb219cbfb402343af4db73d0e3147e

Amaliedagene 2009 arrangeres 22 – 28 august.

Torsdag 27. august: Menneskerettigheter for alle

12:00 Gatemarkering om tvang og menneskerettigheter foran Stortinget. Appeller fra kl. 13:00. (Slutter ca. 15:00)

17:00 Brukerbevegelsen verden over. Uformell samling med mat og film i WSOs lokaler, inngang ved Torggata 10 (indre gård).

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden

Vedr. Codex Alimentarius

Hvis det ikke allerede finnes, foreslår jeg at det lages opprop, epostkampanje, bloggstafett o.l.

For å spre budskapet på en effektiv måte bør lages et kortfattet skriv som publiseres med lisensen Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Norway License, slik at bloggere og andre fritt kan bruke teksten på egne sider.

Saken må selvfølgelig presenteres på en nøktern og saklig måte, og IKKE f.eks «Codex Alimentarius: Den hemmelige maktelitens nye masseødeleggelsesvåpen».

Oppropet og bloggstafetten «Regjeringen må ta stilling nå – si nei til datalagringsdirektivet!» er et godt eksempel på hvordan dette kan gjøres.

http://mariposagruppen.org/2009/08/25/regjeringen-ma-ta-stilling-na-si-nei-til-datalagringsdirektivet/

Til Kjetil Dreyer:

«Vi danner nå en gruppe for å sette strategien fremmover, følge opp mattilsynet, media og stortingsrepresentanter i saken og avsløre komplotter mot det norske folk.

Vi kaller gruppen The Round Table Group, eller mesterhjerne gruppen for Stevia vs Aspartame og Codex, eller noe i den duren, navnet er ikke viktig i seg selv, og vil falle på plass som en del av engasjementet.»

Dette høres ut som en god ide! Jeg er imidlertid ikke enig i at navnet ikke er viktig i seg selv. Hvis en så viktig sak blir frontet med «The Round Table Group, eller mesterhjerne gruppen for Stevia vs Aspartame og Codex» , så virker det fort veldig useriøst, i alle fall i mine ører.

For at budskapet skal komme tydelig frem og nå ut til flest mulig, må teksten være så kort som mulig og språket må gå rett på sak, f.eks:

«Si nei til aspartam!», «Stopp Codex Alimentarius!» o.l.

Uansett, dette var bare konstruktivt ment! Poenget er at hvis man skal lykkes med kampanjen er det viktig at ting blir gjort på en ordentlig måte. Hvis ikke undergraver man bare sin egen sak.

For å unngå forvirring tror også det kan være lurt å skille mellom de forskjellige kampsakene, selv om de på sett og vis henger sammen.

Kjetil Dreyer
Skribent
Svar til  iglo
14 år siden

Hei Iglo, du virket som en som kan endel om det du snakker om. Kan du ikke kontakte meg på kjetdrey@start.no så finner vi ut noe sammen?

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden

Takk for link zero :)

Skal forsøke å dra i gang en rockemønstring her i Harstad, hvor jeg bor ;)

Hva om dere som bor i hovedstaden også arrangerer en rockeconsert? Er sikkert mange musikere som kunne tenke seg å være med på markeringen …

ROCK THE PLANET 11 sep 09

Its time too stand up :)

Vemmelig
Vemmelig
Abonnent
14 år siden

Bra jobbet! Keep it going!

« Forrige artikkel

Jurist ber Riksvalgstyret utsette Stortingsvalget

Neste artikkel »

En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

66
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x