/

Nyhetsspeilet TV: Kampen om maten har begynt

5.8K visninger
3 minutter lesetid
66

20.08.09 samlet det seg en liten fredlig motstandsbevegelse utenfor mattilsynets hovedkontor. Desverre ble det ingen umiddelbare forbud mot dødlige søtningsmidler og kunstige smaksforsterkere. Det ble heller ingen fullstendig stopp i planene om å innføre codex alimentarius aka Codex eliminate all of us.

En protest er en reaksjon mot en aksjon, målet er å stoppe, hindre og tillintgjøre trusselen som utsetter deg og befolkningen i fare. Hvorfor protesterte enkelte av Nyhetsspeilets journalister i en demonstrasjon? Kan vi i det hele tatt kalle oss journalister? Vi får jo ikke betalt en krone. Nei, vi er ansvarsfulle borgere,  samfunnets terskel mot autoritene, vi er en nødkanal til folket i denne spennende tiden vi lever i, hvor media er strengt sensurert.

Det er et veldig rørende felt for mattilsynet, de vet innerst inne at de ikke ønsker slike stoffer tillatt i maten vår, men de føler at deres hender er bundet, til EØS, WTO (Codex), EU-direktiver og andre institusjoner som fratar dem deres rolle som ærede beskyttere av vår livsviktige mat.

Vi fikk noen positive resultater ut av førstekontakten

Demonstrasjon utenfor mattilsynet
20.08.09 Stevia Vs Aspartam aksjon. 30-40 demonstranter møtte opp for å markere sin mening om mattilsynets tillatelse av giftige stoffer, og frigjøring av en naturlig søtningsplante, 200ganger søtere enn sukker som kan erstatte dødlig aspartam.

En ekspertpanel-debatt hvor mattilsynet tar med representanter fra de ulike feltene, primært stevia, aspartam,
smaksforsterkere(glutamat) og codex alimentarius, og vi henter våre eksperter fra de forskjellige akademiske miljøene, leger og forskere. (Dette er ikke bekreftet enda, men vi skal gi dem en tidsfrist.)

Media var blitt varslet på forhånd, men de største forventningene til oppmøte hadde vi ikke. Vi så en NRK-bil, men før vi fikk omringet den, kjørte den av gårde. Forhåpentligvis vil det bli intern snakking etter vår lille folkemodige opptreden, både hos journalistene på de store utsalgsavisene; og kantinedebattene på Mattilsynet kan være en avgjørende faktor.

Om det ikke blir et internt opprør i maktstrukturen, vil det være nødvendig for en større folkeaksjon, en ny folkeoppstandelse, en ny front. Det er eneste veien å gå når direktøren er kapret og hans ansatte er satt i geopolitiske gråsoner og handelsavtaler.

Vi må huske at sålenge vi er involvert, vil vi være katten i sekken, de vil prate, bortforklare, henvise, reprodusere, evaluere, ta hensym eller kompromisere. De vil si alt for at du skal alltid være katten i sekken. Det er ikke mye du kan gjøre så lenge de kommer med nye utviklinger og situasjoner, vil vi alltid henge i deres tråd, før vi rekker og forby det ene, så har de pønsket ut det andre.

Det er ikke en demonstrasjon.

En demonstrasjon er greit hvis det fører til positive reslultater, en demonstrasjon bare for å stå og demonstrere er bortkastet tid. Hvis noen forsøker og drepe deg, så nytter det ikke å dra å marsjere rundt denne personen og fortelle han at du ikke liker det han eller henne holder på med. Hvis denne personen har en viss form for fornuft, er han/henne godt klar over hva han utsetter deg for, du demonstrerer for ingen ting, du kunne heller ha blitt hjemme og skrevet et brev.

Demonstrasjon mattilsynet Oslo Vi trenger ikke en-dags demonstrasjon. Det jeg og du trenger er en demonstrasjon som vil vare til slutten, slutten av det vi demonstrerer mot. Men forhåpentligvis er det fortsatt muligheter for åpne demokratiske kanaler, for det som trengs nå er en åpen og konstruktiv debatt, med ekspterter fra begge sider, her vil det mest sannsynelig bli industrifinansiert forskning mot uavhengig forskning, men folket har helt glemt, at makten eksisterer kun når vi annerkjenner den.

Vi har kommet til et punkt hvor vi er nødt til å vise styresmaktene at vi vet
hva de holder på med. Pr.idag vet de at vi vet. De har lest om oss på internet, lest artikklene, forskningsrapportene, motatt en god del mail, og forstått at det er en stor frustrasjon der ute. Men gjør de egentlig noe mer enn å fortsette med det de holdt på med?

Denne ledelsen må ha trodd de slapp og bekymre seg, det er jo besløvende midler i maten tenker dem. De trodde vi var for late til å ta ansvar og stå utenfor døra dems med en samlet tropp. Det er nemlig det her de er redd for, at hele Norge skal vite hva de holder på med, det er først da herr direktør for mattilsynet Joakim Lystad vil frykte for hans omtanke og hvordan hans verden ser på han.

Video del 1.

Video del 2.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

66 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Nesten hele sommeren og høsten 2013 var kvaliteten så dårlig på potetene som ble solgt i alle butikker her jeg bor, at de ikke engang var anvendelig til grisemat. I år, 2014, har det i perioder vært samme situasjon. Jeg har tatt bilder av disse potetene, og man mister matlysten av å se de

Poteter i butikkene i år 2013 var ofte av for dårlig kvalitet til å bli anvendt som mat for mennesker og dyr http://postimg.org/image/lbz05reqr/ I facebook http://tinyurl.com/qjhc68q

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

“NO GMO” by Paul Izak and Seeds of Love

Visit Paul Izak at his website http://www.paulizakmusic.com/ ..

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
10 år siden

Veldig interessant å sette seg inn i temaet hvete. Hveten vi spiser i dag er ikke den samme som for 50 år siden. Den er mildt sagt tuklet med, og vi har fått en Frankenhvete. Det sørgelige er jo at hveteprodukter er basisen i kostholdet for svært mange nordmenn. Hvete er jo også tilsatt mange produkter som en normalt ikke tenker over, som f.eks. soyasaus og mange typer ferdigmat. Den amerikanske hjertelegen William Davis har skrevet boka “Wheat belly”. Denne boka har tatt USA med storm. Ikke rart når man tenker på helsegevinstene folk oppnår når de følger hans anvisninger om å kutte ut hveten. Det er verdt et forsøk, i hvert fall i noen uker, for å se hvordan man responderer fysiskt og emosjonelt. Og husk; man vil få abstinenssymptomer! Først bør man jo sette seg grundig inn i tematikken.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Mattilsynet, en av de mange pseduo- supperåd som desinformerer skattebetalerne, kommer her med en glimrende rapport om svineinfluensa:
Det er rapportert om svineinfluensasmitte i tre besetninger i Trøndelag, Rogaland og Hedmark
http://mattilsynet.no/dyr/smittevern_og_bekjempelse/b-sjukdommer/svineinfluensa/hendelser/svinebesetninger_smittet_med_svininfluensa_106776

Når det gjelder myndighetenes iver etter å destruere oss alle med GMO, så er Mattilsynets på pletten, på dette området også. Unntak fra godkjenningskrav til GMO:
Føringene innebærer at det kan gis unntak fra godkjenningskrav til GMO, under følgende forutsetninger:
• at tilstedeværelsen av GMO er utilsiktet eller teknisk uunngåelig og at virksomheten kan dokumentere dette
• at tilstedeværelsen er under 0.5% for GMO som er risikovurderte og funnet trygge i EU
at tilstedeværelsen er under 0.9% for GMO som er godkjente i EU
http://mattilsynet.no/aktuelt/nye_f_ringer_fra_milj_verndepartementet_vedr_rende_unntak_fra_godkjenningskrav_til_gmo_14160

EU er bygget opp på en satanisk ideologi, og således vil vel alle supperådene i Norge kommer til kort, når det gjelder troverdighet i forhold til “Tilrådelige doser innenfor EU`s grenseverdier”.

Supperådet Mattilsynet kommer også her med en glimrende slutning:
“Først når vatnet er borte merkar vi kor avhengige vi er av det.”
http://mattilsynet.no/publikasjoner/faktaark/vann/kva_gjer_eg_n_r_vatnet_forsvinn_eller_straumen_g_r___9188
Denne gang på nynorsk. Godt vi ikke har en forflatet norsk kultur, i alle fall.

Her kan vi lese om de retningslinjer og lovverk som Mattilsynet følger:
http://mattilsynet.no/om_mattilsynet

Hvem og hva er det som kontrollerer Mattilsynet. Noen sier det er “industrien”, men hvem styrer “industrien”.
Dette “tilsynet” er intet annet enn en forfalsket fasade som bedriver ansvarsfraskrivelse og byråkrkatisk pseudovitenskap. Hele dette supperådet munner ut i et byråkratisk misfoster, som ikke har noen hensikt, eller positivt formål overfor nordmenn- skattebetalerne.

Hos Mattilsynet er det “forskriftene” som gjelder. Det vitenskapelige og forskningsmessige grunnlag har de antakelig ikke peiling på.

Vi kan velge om vi vil le eller gråte av “Supperådet”. En gang i tiden så komisk. Per dags dato, bokstavelig talt en tragedie, hvor folk dør som fluer, delvis grunnet byråkrater som er inkompetente i sine stillinger:

Å forsøke å få tak i rette person i Norges ulike utallige byråkratiske supperåd er som å få tak i den syvende far i huset. Nytteløst. Det er nok også det som er meningen, i den hierarkiske norske forvaltning. Eller som nazi-Tyskland en gang kalte det: Forwaltnung.

På denne måten kan en av hovedaktørene som styrer vår næringskjede, i samarbeid med de krefter som trekker i trådene fra EU, fortsette med sin uhemmede snikinnføring av GMO, aspartame, nye e-stoffer (aroma, holdbarhet, etc. ) og andre Codex Alimentarius toxiske kjemikalier: Norgesgruppen.
http://www.norgesgruppen.no/

Det så mange for noen år oppfattet som “Norsk næringsliv” er nok bygget opp på andre prinsipper, enn som tidligere forespeilet. Jeg aner en kynisk og beregnende maktstruktur som ligger til grunn for det vi kan se her:
http://www.dagligvarehandelen.no/xp/pub/hoved/hovedside/tester-carrefour-paa-bensinstasjoner

“Ber EU om å få opp farten og godkjenne GMO produkter”
http://www.dagligvarehandelen.no/xp/pub/hoved/hovedside/ber-eu-faa-opp-farten-og-godkjenne-gmo-produkter

Reitan Convenience blir kontrollmedlem i Grønt Punkt
http://www.dagligvarehandelen.no/xp/pub/hoved/hovedside/siste-fra-reitangruppen

Rothchild familiene er nå beryktet for sin grønne revolusjon. Som ikke er annet enn helsvart og satanisk.

Disse personer er antakelig Illuminatister som bistår Illuminati/EU om å snikinnføre GMO i Norge

“Varehandel” du liksom. Reitan og Stordalen er begge satanister og frimurere av høyere rang. Noen som har studert “Rothchild” slottet til Reitan? Under streng bevoktning med kameraer overalt.

Vi kan her se byen i Reitans hjerte:
https://s1-eu5.ixquick-proxy.com/do/show_picture.pl?l=english&cat=pics&c=pf&q=odd+reitans+hjem&h=653&w=871&th=119&tw=160&fn=slide0035_image229&fs=109.4%20k&el=boss_pics_2&tu=http:%2F%2Fts4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DH.4691565436011647%26pid%3D15.1%26H%3D119%26W%3D160&rl=NONE&u=http:%2F%2Fwww.adressa.no%2Ftjenester%2Fbildeserier%2Farticle634792.ece&udata=b2ec86ff61a0e80c2b625b8a3b4a1821&rid=LGLNPRTLNMLL&oiu=http:%2F%2Fwww.adressa.no%2Fincoming%2Farticle1161073.ece5%2FBINARY%2Fw980-adaptive%2Fslide0035_image229

En slags blanding av luciferiansk entrepenørskap, og kynisk smakløshet.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

En rapport har også vist at folk som bor på landet har bedre sædkvalitet enn folk som bor i byer.
Hadde forresten tenkt å skrive til deg under barneversartikkelen som du finpusser på ( synd at min lange kommentar forsvant, den har kostet meg blod, fordi jeg blir så forbannet at hver en setning er en påkjenning ) at:
Skal du gjøre noe for å forandre verden, ikke skaff deg barn. Da har de balletak på deg. Men det vet du nok fra før, he he!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hva er vitsen med å bevare gener som (be) viste seg å være en produksjonsfeil? Dette ekskrementet som flere før, er mislykket, bare se rundt. Noe er grunnleggende feil med betingelser på prisonplanet, bare en mikroskopisk del av fanger forbedrer sine kvaliteter her.
Ikke bekymre deg om sperm (glemte du egg?), de er bevart for neste forsøk.

Angående kampen om maten: den har ikke bare begynt, men er langt på vei til å bli en full suksess i utryddelsen av populasjon .
Rusland står i flammer, priser på genmanipulert forgiftet mat vil stige opp til stripet himmel.

Du har rett i at det ikke hjelper å demonstrere for demonstasjoners skyld.
Hvis man virkelig mener å få noen resultat av sine handlinger (og ikke bare slippe ut sin frustrasjon), skal pressemidler brukes bak kravene.
Streik er et av midlene,
sperring av kommuniasjon er en annet,
haker-angrep på finansinstitusjoner – tredje, osv.

Otto
Abonnent
14 år siden

Infected cheese in Austria sparks fears of deliberate poisoning Det er ingen grunn til frykt, men det er grunn til å konstatere at de som beviselig kontrollerer pressen, også kontrollerer mye annen infrastruktur og forsyningskjeder

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

“Vi har mye å gjøre ” og unnskyldninger på unnskyldninger er det som kommer fra disse mattilsyn-damene (på videoen) der de står i forsvarposisjon og liksom skal redegjøre for noe de vet de ikke har peiling på! FOR EN SKAM at slike blir godtbetalte for en jobb de ikke gjør – fjerne giftmatprodukter i butikkene! Alt er svadaprat igjen!

Lise

evenfell
evenfell
Abonnent
14 år siden

Er dette et bra eller dprlig tegn eller begge deler? http://www.thenhf.com/press_releases/pr_06_nov_2009.html

Ser ut til at arbeidet mot codex fungerer.

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Et gammel ayurvedisk ordtak sier følgende;
«Når kosten er feil er medisin unyttig. Når kosten er korrekt er medisin unødvendig.»

Hippokrates sa det samme. La maten være din medisin og medisin være din mat.
Hippocrates: “Let food be thy medicine and medicine be thy food”

Han sa også – fra legenes ed; ‘Do no harm’.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hippocratic_Oath
“I will not give a lethal drug to anyone if I am asked, nor will I advise such a plan; and similarly I will not give a woman a pessary to cause an abortion.”

‘Guds Apotek’
http://www.riksavisen.no/?p=1657

Nå vil nye EU loven CODEX ALIMENTARIUS ødelegge maten også, så da … .. blir det vel til og med ennå verre enn giftige vaksiner.
CODEX ALIMENTARIUS = Part of FAO and WHO food and veterinary standards activities

Der har vi det WHO igjen (som med vaksinene). Som Gro Harlem Brundtland (‘Death Doctor’ – en av abortlovens mammaer) fikk være direktør for.

Betyr WHO ‘World Holocaust Organization’? Hva slags folk er det egentlig i det WHO ?

Se alt i sammenheng. Vaksiner. Usunn mat. Abort. 2+2 er fremdeles 4.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Hvordan i huleste kan Mattilsynet tillate at det selges fluor i tannkrem, skyllevann og tabletter når man ser hvor giftig dette stoffet egentlig er, det kan ta livet av en hest på 600 kg så hva med de småtassene som suger fluortabletter hver kveld når tennene er pusset.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Oi! Dette har jeg ikke hørt tidligere! Har en chippet katt, og det er klart det er mange fordeler med chipping av katter som går løse utendørs. Men gjett om jeg skal undersøke med dyrlegen, og sjekke pus ofte!

God butikk, ja. Nå får man jo ikke lenger kjøpt markkur på apoteket, men må kjøpe hos veterinæren. Hva blir det neste? Skal de begynne å skade dyrene våre også nå for å tjene penger? Syk, syk verden!

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Beklager vanskelig å finne rett side med den første linken, bruk denne…
http://thegreenists.com/pets/my-dogs-microchip-may-have-given-him-cancer/1134

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Her er kanskje grunnen til at de vil gjennomføre chipping, det er god butikk i syke mennesker og dyr…

http://www.petsfortheenvironment.org/blog/2008/06/11/allies_dog_argo_and_the_microchip_dilemma

http://www.petschannel.com/forum/?page=topic&topicID=4829

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Mattilsynet har sendt ut et forslag til forskrift som omhandler microchipping av katter ?!

“Umerkede katter kan også bli avlivet eller omplassert uten at det ytes vederlag til personer som påberoper seg eiendomsrett til dyret, ifølge et forslag til ny forskrift som Mattilsynet nylig har sendt på høring…”
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2697826.ece

Hva i huleste har Mattilsynet med merking av katter å gjøre ?! Såvidt meg bekjent er det svært få av oss som har kattekjøtt til middag, ikke engang som snacks.

Kan denne rørende omtanken for “dyrenes ve og vel” være en del av forklaringen på hvorfor de ansatte i Mattilsynet tydeligvis ikke er særlig bekymret for alle de mer eller mindre helseskadelige tilsetningsstoffene som Mattilsynet selv godkjenner at blir solgt i Norge ?

Eller er det slik at Mattilsynet bare er utførende organ for diverse pålegg og direktiver som Norge mottar via EØS-avtalen (EØS som nå blir stadig bedre kjent som “NWO-tilpasningen”).

NWO, microchipping, aha – det ser ut som at Mattilsynet har fått en rolle å spille…

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Ja, det er et godt spørsmål, hva i huleste Mattilsynet har med husdyr å gjøre. Det skyldes rett og slett at noen var så glupe å legge Dyrevernet inn under Mattilsynet, noe som etter min og mange andre dyrevenners mening overhodet ikke er til beste for dyrene.

Noen rørende omtanke for dyrenes ve og vel har de i ikke, i hvert fall ikke i mitt distrikt. Her går det mest i avlivning. Så jeg og Mattilsynet er ikke helt på talefot…

Forøvrig ser jeg også klart og tydelig faren ved å begynne med microchipping. Men vi må bare trekke grensen klart og tydelig mellom mennesker og dyr. Tross alt har det vært vanlig å merke kveg i århundrer, så merking av dyr er en ting som etter min mening kan godtas. Men mennesker er ikke dyr! Og vi trenger ikke noe bumerke!

Men, det står i Bibelen at uten Dyrets merke skal man ikke kunne verken kjøpe eller selge, så hvem vet. Kanskje er chippene Dyrets merke?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Takk for denne infoen, Lille snille ulven.
Dette sier alt om mat-tilsynet og hvilken agenda de har..
for dyrene og dernest oss.. dette er ren og skjær fascisme av verste slag!
Samkjøring av dyr og teknologi som de TVINGER på dyr og eiere!
Man får beskytte seg og sine om man kan.. mot dette, og opplyse..

Vi bør faktisk bry oss VELDIG om hva som gjøres med dyrene, for vi er neste!
Og dyrene er helt og fullt prisgitt oss.. er vårt ansvar.. under vår råderett..
La oss vise oss ansvaret verdig og beskytte dem mot det vi ikke vil ha selv!
Ellers skaper vi karma for å selv bli rammet av det samme, vet dere!

Jeg kan informere om at microchipping av fanger har pågått LENGE og med annet enn RFID brikka, den er et blindspor, avledningsmanøver!

The real thing, er det som har vært prøvd ut på dyr i årtier..
Den er mye mye mindre enn en millimeter og settes med en sprøyte i litt vann.. jeg gjorde selv den feilen å bli overtalt til å påføre mitt dyr dette, i 1990, allerede da, ble dette utført av en Norsk veterinær i Norge.. kostet 500 kr.
Siden har det vært laget søte reality-serier fra veterinærmiljøer for å normalisere denne bruken, i folks øyne.. arumentene er at politiet og forsikringsselskapene har utstyr som kan brukes til å gjenfinne forsvunne dyr om ditt dyr har rømt eller blitt stjålet.. Altså dyrets sikkerhet og din. (eller Rikets sikkerhet)

Denzel Washington.. han sa det rett ut på TV til det Amerikanske folk under David Letterman-show, da han ble intervjuet for filmen Manchurian Candidate for noen år siden, jeg har det på video et sted..

Han snakket om Microchip.. og han så rett inn i kameraet og snakket om at de puttet det inn av “National security reasons, as THEY actually DO these days” – sa han og så folket rett i øynene, veldig alvorlig.. David Letterman prøvde å snakke piss og flåse det bort, men den godeste Denzel var vår helt også i det virkelige liv, da han benyttet denne anledningen til å si dette direkte til hele verden på den måten.
Rart det ikke ble klippet bort, men det var jo live-show..

Det ble også sagt til meg av veterinæren i 1990 at det var et KRAV fra alle forsikrings-selskaper, Norsk Kennelklubb osv. Får ikke forsikring osv uten.
Det gjøres i dag automatisk, de fleste steder hvor dyr oppdrettes..

Bestemmelsen om å gjøre dette på mennesker, er også tatt.. av noen.. på noens vegne. F eks ble en bestemmelse av microchipping av svenske fanger tatt av Olof Palme.. Gro Harlem Bruntland tok den avgjørelsen i Norge.
Fangene vet ikke om det selvsagt. På sykehus brukes dette iallfall på Alzheimers-pasienter.. av sikkerhetsgrunner..
Disse kalles også “digital angel” – og makedsføres med de positive tingene, sikkerhet osv..

Unnskyld, jeg blir helt kvalm og vil svime av når jeg skriver om dette – en del kunnskap er rett og slett FOR JÆVLIG å bære og snakke om..
Blir fortvilet og deppa av hvor JÆVLIG ting allerede er blitt..
Og folket sover..

Kjetil Dreyer
Skribent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Mattilsynet er kun enda en maktutøvende institusjon, de vil av natur helst dekke de fleste områder knyttet til oss mennesker virker det som, og de vil ha fingrene i det meste, la dem da tro at de er guder og mektige, til syvende og sist vil disse også måtte bøye seg for folket(om folket kan stå frem samlet for sannheten, for de gode verdiene og for balanse og kjærlighet)

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

foreløpig er chipping noe som vekker en viss grøss og gru i folk flest. -Dette fordi det er noe fremmedelementer som vi putter i kroppen. -Men om kattene våre blir utstyrt med slike, og vi ser at livene deres forbedrer seg, så mange kattunger som blir funnet, dyrekidnapping statestikker som går ned ol, så ser vi barnekidnappinger, barn som blir borte ol, så kommer folk til å ønske chips i barna sine. -Ja de kommer kanskje til å kreve det.

-så ser vi statetstikken at mikrochippa folk slipper ran, at ungdom med chips får bedre kontroll over økonomien, at flyplasskontrollen går lettere med chips, at busskort kan integreres i chips osv osv, så plutselig er 20% av EUs borgere chippet, og fler og fler land krever chips for å komme inn. -Da er det mye lettere å bare utstyre hele befolkningen med chips.

-dette er den langsomme versjonen. Frosken som kokes sakte. -Det er selvfløgelig ingen umulighet eller usannsynlighet med en type 911 som gjør prossessen langt raskere, men jeg har ikke helt troa på at det er mulig.
Milton Friedman skriver at en amerikansk president må bruke falsk flagg innen de første 9 måndene for at man skal få nok utbytte av sjokkeffekten gjennom presidentperioden. (Slik vi så med Clinton og Bush jr. (mf)) og klokka tikker for Obama. Samtidig har informasjonskrigen vært svært effektiv. -Folk flest vet idag at falsk flagg operasjoner er et faktisk middel interesser kan bruke og bruker for å få igjennom upopulære politiske beslutninger. Faktisk vet en majoritet av vestlige verdens befolkning idag at 911 var en innside jobb. -Det er et virkemiddel det idag er forbunnet høy risiko med å bruke.

men på den andre siden
1. det går opp for folk at disse agendanene holder på.
2. disse folka har vist seg å være sinnsyke gamblere før. -Tenk deg bare det at etter Saddam MØV skandalen, så forsøker de akkurat samme greie på Iran. Eller at FBI innrømmer at de visste om bombinga av WTC i 93, og så gjør de bare hele opperasjonen på ny med en ny vri!

-Disse interessene eier ikke hemninger.

I dag i katter i Norge. Husdyrchipping av amerikanske husdyr begynte rundt årtusenskrifte. -VI ligger liksom 10 år etter.

slippery slope er et godt argument for å takke nei til chipping av katten din. …eller et godt argument for å protestere om dette blir lovpålagt.
…eller et godt argument for å delta i debatten med mattilsynet.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Denne repotasjen her om mat og burgere som holder seg akkurat som du får det servert i hudrevis av år hører abselutt hjemme her :-D
Og noen påstår at MC Donalds har dårlige produkter??
Ikke mange som kan skryte av at dem har så god kvalitet at maten holder seg like fint om en så legger den i skogen en mansalder og neste generasjon kan spise den som at den var nylaga ;)
Rart at sopp og bakterier skyr den gode maten som pesten :-/
http://www.dagbladet.no/2009/09/02/magasinet/mat/mcdonalds/tilsetningsstoffer/restaurant/7909354/

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Chipping av Mexikanske fanger har jo pågått en stund med RFID-brikka.
Kanskje det en skulle gjort med dem østeuropeiske bandene når dem kommer over grensa så hadde hele problemet vært løst ;)
Kommer nok snart en “terroraksjon” som sjokerer alle og der løsningen er at dette hadde aldri kunnet skjedd vist alle var Chippa :-/
4 Oktober ska Irene stemme over Lisboa avtalen som gir EU lederene nærmest ubegrensa makt så skal bli morsomt og se hva som kommer til og bli inført etter den datoen.
B-Gjengen har allerde satt sine egne toppfolk i alle ledende stillinger der som nå bare venter på den ultimate makta…

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Hadde en nabo engang som fløy rundt og skøyt alle halsbåndløse katter. Katter og oversikt over katter er et problem. ..et problem som kan tenkes kan løses litt med mikrochipping.

Men som flere har vært inne på så er et “slippery-slope” argument på sin plass. -Om vi tilalter kattene våre å bli chippet, hva er neste? -barn som blir kidnappet og bortført er et problem? Så deilig å kunne slippe å glemme igjen bankkortet sitt. Tyver vil ikke lengre ha noen plass å gjemme seg. Militærhemmeligheter vil bli bedre bevart.

Chipper kan lages i flere varianter. De kan loggføre helsetilstanden til soldater, de kan utstyres med en blåsyreampull, som sprenges med et tastetrykk, de kan lages med nanoteknologi og pustes inn i lungene.

Mulighetene for chipping av mennesker nådde offentligheten i 1999
http://www.cnn.com/TECH/computing/9901/14/chipman.idg/
da kan man legge på ihvertfall 15 år, før sannsynligheten for at dette begynte i det skjulte.

lobbyvirksomhet for å få en stor andel amerikanere chippet er underveis.
http://www.engadget.com/2006/08/24/verichip-wants-to-chip-every-us-soldier/
http://www.nanowerk.com/news/newsid=3867.php

Det er idag 80 amerikanske sykehus som praktiserer chipping for en mer effektiv databasesamling.
http://en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(human)

I Spania trenger man en slik chip for å komme inn på enkelte klubber.
http://www.prisonplanet.com/articles/april2004/040704bajabeachclub.htm

I indonesia brukes de på mennesker med aids.
http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSTRE4AN3U620081124

Folk har fått kreft som følge av å bli chippet.
http://www.spychips.com/

Slippery -slope argumentet går slik at hvis vi starter med katter, og vi ikke har trukket en strek for hvor grensa bør gå for hvor langt man skal trekke fordelene av chipping. (temaet finnes ikke på dagsordenen noen særlige steder i Norge, noe etiske diskusjoner har det vært, men ingenlunde nok til å gjøre chipping til en del av hverdagen) så kan det fort ende opp der Aron Russo har kommet med advarsler.
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/historisk-intervju-med-aaron-russo/

Vi ser jo hvordan det er gått i England og USA, hvor soldater, imigranter, frivillige rikinger har kommet seg snikende inn, uten noen politisk debatt, som følge av lobbyvirksomhet og et ikke-fritt-massemedia.
Også der begynte det med dyr, og utviklet seg til mennesker, og så fler og fler.
Så må man også regne med at det vi ser i nyhetene sannsynligvis kun er toppen av isfjellet av hva som faktisk foregår. -slik har det vært sålangt, slik må vi forvente at det også er idag.

For min del er ikke kattene et stort nok problem til at jeg er villig til å ta et skritt utfor bakken. -Om jeg først begynner å gå nedover, har jeg ingen anelse om hvor det vil stoppe. -Sålenge demokratiet ikke fungerer, bør det tegnes en strek i sanden tidelig.

Det var ingen/få politikere som var villige til å ta hjemmfallsretten på alvor, hvorfor skal vi tro de vil stå imot EU når det kommer til personvern?

-dixi

forresten stem kystpartiet alle dere der ute. -Det er et parti som allerede er delvis med i gamet. Bruk stemmene deres der istedenfor noen av disse mange nye små partiene som ikke har sjangs til å få folk inn på tinget.

I Kystparitet har de delt ut gratiseksemplarer makten bak makten til medlemmer, de har tatt opp bilderberger på stortinget og har en politikk som går på å beholde norske interesser på norske hender.

GI en stemme til disse, istedenfor å kaste den bort til ingen nytte.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Vel, dette med påbudt chipping av katter kan vi takke ansvarsløse katteeiere for! Jeg har hjemme tre hjerteknusere som ville vært døde/hjemløse om ingen hadde forbarmet seg over dem. De som følger med vet hvor utrolig mange dyretragedier som utspiller seg på grunn av at katten har blitt sett på som lite verd.

Dette er det som skal endres på nå, og det er på høy tid!

Chipping av mennesker, derimot, er jo absolutt ingen nødvendighet, og dette må alle våkne mennesker motsette seg av alle krefter! Om noen kan ha stor nytte av chipping i forbindelse med medisinsk behandling, kan det forsåvidt være greit, forutsatt at chippen ikke gjør noe annet enn det den skal.

Men utover det kan jeg ikke se noen som helst grunn til at vi skal finne oss i å bli chippet som kveg.

« Forrige artikkel

Jurist ber Riksvalgstyret utsette Stortingsvalget

Neste artikkel »

En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

66
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x