Staten Norge
Staten Norge er på dypt vann og politiske kriminelle dreper for at folket aldri skal få vite. Bilde er fra filmen Pionér (2013).

Grusomheter avslørt fra innsiden: De mørkeste krokene i staten Norge

9.4K visninger
5 minutter lesetid
7

“Du skulle ha søkt politisk asyl i et land. Ingen andre nordmenn har gjort det,” sa Arne Karstad til meg ganske stilt i 1999. Arne Karstad var statssekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, samtidig som jeg var personlig sekretær fra 1986, og sammen utgjorde vi den politiske ledelsen i Forsvarsdepartementet.

Terrorisering og kamuflering av drap i Norge

Fra 1989 til 1990 ledet Arne Karstad det superhemmelige Karstad-utvalget som gikk gjennom organisasjon og virksomhet i den militære etterretningstjenesten.

I 1999 var Johan Jørgen Holsts personlige sekretær, Anne Orderud Paust, blitt skutt og drept i et narrespill i regi av den fjerde hemmelige tjeneste som er avdelingen til russiske FSB, og som styrer det som betyr noe i Norge fra skyggene. Holst selv var tatt allerede i 1994.

Som vanlig stilte Riksadvokaten og alle domstolene helt til Høyesterett opp for å kamuflere drapet som noe annet. Slik de gjorde også etter massedrapet 22. juli 2011. Noe de fikk påskudd til å gjøre fordi foreldrene til Anne Orderud Paust ble skutt samme natten til formålet om å være det falske flagget. Her følges en kjøreplan fra drap blir beordret til forutbestemt dom foreligger i Høyesterett. Politiske kriminelle styrer hele prosessen.

Slik tror jeg det har vært i hele etterkrigstiden. Lov og rett er frontfamilienes tumleplass.

Hennes ektemann, Per Paust, var blitt påført akutt kreft og døde noen uker før kona ble skutt. Han hevdet å ha blitt forgiftet med en flaske vin.

Begge ble trakassert og terrorisert før de ble drept. På klassisk Stasi-vis.

Forsøkt drept flere ganger

Så Arne mente vel at jeg burde komme meg ut av landet og søke asyl før de tok meg en gang for alle. Jeg var jo blitt forsøkt drept flere ganger noen år før. Å forlate landet ville jeg ikke.

Jeg hadde små barn og visste ikke en gang hvor jeg skulle ha reist for å være trygg. Dessuten hadde advokatene Håkon Bleken, Johan Fredrik Remmen og Jens Christian Hauge lurt forsikringsselskapet til å ta fra meg alt jeg hadde av pensjonsrettigheter og livsforsikringer. Med falsk informasjon. Pluss alt som het lønn. På like falskt grunnlag. Jeg hadde knapt skjorta igjen. Til og med livet hang i en tynn tråd lenge.

Dette var jo en internasjonal bande som jeg hadde med å gjøre, og jeg traff de hemmelige russiske tjenestene like mye når jeg var i Paris som i Oslo eller Stavanger. Jeg var infiltrert av de hemmelige tjenestene fra øst helt til skinnet, og hadde vært det siden jeg var i tjueårsalderen, men det oppdaget jeg ikke før i 2002.

Se også: Kongeriket Norge: Fritt, selvstendig, folkestyrt?
Se også: Den farlige sannheten om Norge under og etter krigen.

Mafiatilstander i Oslo

Høyesterett stilt seg i spissen for å snu forholdet mellom venstreside og høyreside i Arbeiderpartiet opp ned, i likhet med å snu forholdet mellom politi og banditter på hodet, etter at Russland overtok for Sovjetunionen på tampen av 1991, slik at vi på høyresiden i Arbeiderpartiet kunne bli knust sammen med overvåkningspolitiet. Det var to fluer i ett smekk.

Når en lignende prosess skjedde i Amerika, der de hemmelige russiske tjenestene i realiteten satte inn Bill Clinton som mellomleder i den viktigste fordekte vasallstaten, var det ingen venner igjen for oss som hadde stått på USAs side i den kalde krigen. Ikke forsto vi heller da omfanget av den russiske krigslisten på det globale og strategiske planet. Den var jo helt enormt stor, skulle det vise seg.

Russlands hemmelige tjenester – sammen med sine venner på venstresiden – og de mange stripete ellers i politikken, som hadde fått tap snudd til seier som følge av dette kontinuerlige bedraget utover 90-tallet, kunne dermed styrke det fordekte russiske herredømmet over Norge, skape mafiatilstander i Oslo og benytte marionettene til å hente milliarder av kroner fra statskassen til kriminelle formål, som blant annet å bygge opp en oligark for å styrke Kremls strategiske tak på norsk politikk innen gass og olje. Nå var KGBs etterfølgere også blitt rovdyrkapitalister.

Norges befolkning lurt med Lund-kommisjonen

Arne Karstad ble en tid forvist til utlandet, noe de hadde forsøkt å gjøre med meg også i begynnelsen av 1996, for å kunne narre befolkningen uten hindringer ved hjelp av Lund-kommisjonen (Stortingets granskningskommisjon for de hemmelige tjenester), men jeg sa nei. Jeg var ikke frisk nok etter å ha blitt forgiftet i 1995. Målet hadde vært at jeg skulle si ja for å komme meg.

Arne Karstad var en venn av etterretningstjenestens og Arbeiderpartiets grå eminense, samt sjef for Stay Behind, seksjonssjef og direktør Trond Johansen, og han ble i år 2000 hentet tilbake fra en grå og trist tilværelse noen år ved ambassaden i Finland for å overta som spionsjef etter Trond Johansen i den militære etterretningen.

Se også: Stay behind: Norges skjulte statlige monster-mafia.
Se også: Stay behind 2: «Den fjerde tjeneste» forråtner rettsvesenet.

Forfulgt, terrorisert og forsøkt drept igjen

Vi ble enige om ikke å ha mer kontakt i 2003. Det ble for komplisert. Arne kom i skvis da jeg ble forfulgt, terrorisert og forsøkt drept igjen i 2002 og 2003.

Jeg skulle vel ha reist hvor som helst i stedet for å bli værende i denne fordekte mafiastaten under Russland. Jeg er blitt grusomt torturert til tider, og er nå funksjonshemmet av all torturen. Så løpet er kjørt. Jeg klarer ikke en gang å komme meg ut av Førde, og knapt nok ut av leiligheten.

Så jeg angrer på at jeg ikke tok hintet fra Arne Karstad og stakk av fra alt og søkte beskyttelse i et annet land. Mens jeg fysisk var i stand til det.

Se også: Max Manus filmforfatter drept?
Se også: Straffen for ulydighet.

Politiske kriminelle dreper norske borgere for å bevare løgnene

Norge har ikke bærende nasjonale strukturer innen sikkerhet, kun illusjoner stort sett, og det er ikke måte på hvor mange fine ord om å bekjempe tortur som både den ene og andre myndighet hevder å ivareta. Det er bare munnsvær.

Dette er et land som er helt i hendene på organisert kriminalitet, og alt demokrati på nasjonalt plan er staffasje og russiske kulisser. Slik det er i mange andre vestlige land. Jeg vet det, for jeg har gjort et ufrivillig dypdykk i denne russiske satellitten som Norge har vært siden mellomkrigstiden og ser parallellene til andre.

Etter at øst-tyske Stasis oppskrifter er brukt systematisk mot meg de siste tjue årene, kan jeg forsikre om at de ikke står noe tilbake for nazistiske Gestapos. De er djevelsk utspekulerte, og ofte indirekte, ettersom målet også er å narre tredjemann til å begå svik mot og skader på andremann.

Jeg unner ikke min verste fiende å bli psykisk og fysisk torturert med disse sofistikerte teknikkene.

Det eneste som jeg vet, er at Gud, om han finnes, hjelper den som hjelper seg selv. Kommunismen som ideologi er angivelig død på våre kanter, men det er absolutt ikke metodene. Vi skjuler dem bare i flotte ord om at virkeligheten er motsatt. Det er maskirovka. Kun russisk sminke er det.

Det er i hvert fall min erfaring i tjue år.

Norulv Øvrebotten

Tidligere journalist, sjefredaktør, næringslivsleder og forsvarspolitiker. Siste året har han arbeidet med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Bjørn
Bjørn
Anonym
8 år siden

Takker for interessant artikkel, Øvrebotten.
Hvem er egentlig disse russerne? Jeg sliter litt med å se en standard russer som en del av dette nettet.
Er det mulig at vi her har en stat i staten, eller en kriminell organisasjon som opererer innenfor et offentlig rom fordi de har tvunget seg inn?
Og er det en organisasjon som har forgreninger til USA, eller er det organisasjonen i USA som har forgreninger til Russland?

May-Harriet Seppola
Anonym
8 år siden

Jegb har ingen grunn til å betv ile på hva Norulv Øvrebotten skriver , det virker som om alle geniale menensker skal bli utradert av kriminelle myndigheter .
Kåre Torvholm var en av dem , der faktisk mordtruslene kom frta Justisdep[artementet mot hans tre barnebarn , den minste var ikke mere enn 2 måneder .
Jeg anbefaler alle interersserte å se på det skjulelte Norge ,det er en god del videoer , hvor også en meget modig redaktør i bygdeposten Irene Mjøseng trosset alle trusler for å få ut sannheten, vel vitende at hun dermed skrinla sine ønsker om en karriere som sannhetssøkende “redaktør”:https://www.youtube.com/watch?v=TZjCYJa8Rj8&list=PL31681A861C0AC63C&index=1
De andre følger automatisk etter, de er verdt å høre på

Lilian Wiborg
Lilian Wiborg
Abonnent
8 år siden

Håkon Bleken er ingen advokat. Han er kunstmaler, og jeg ville bli svært overrasket om han hadde vært med på et komplott mot Øvrebotten. Historien til Øvrebotten blir lite troverdig når han blander inn en kunstmaler og kaller ham en advokat. De to andre han nevner Trond Johansen og Jens Christian Hauge, vet de fleste at de var grå eminenser.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Lilian Wiborg
8 år siden

Det går an at flere har samme navn. Her Håkon Bleken i advokatfirmaet Haavind: https://haavind.no/mennesker/bleken-hakon/

anders
anders
Anonym
8 år siden

Et torturoffer i landet med verdens mest avanserte demokrati? Vel, det var på høy tid Norulv at du står fem her i Nyhetsspeilet med din historie; særdeles viktig. Det finnes et ukjent antall “brysomme” personer som har blitt snikmyrdet for å verne om sitt land Norge, men at det står frem et vitne på tortur i tillegg er spesielt.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det hemmelige norske Stay behind-nettverket, som ble grunnlagt av Jens Chr. Hauge etter krigen, omtales også som “den fjerde hemmelige tjeneste”.

Dette nettverket er aldri blir rullet opp og demontert slik det har skjedd i andre vesteuropeiske land (Google: gladio). Noe av årsaken er at EU-bestemmelsen som FORBYR STAY BEHIND nettverk IKKE er blitt innført i Norge…

Jeg kommer til å holde en presentasjon om det norske STAY BEHIND systemet på tirsdag (16. februar) fra kl. 17 i Eldorado Bokhandel i Oslo.

Praktisk info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/stay-behind/

Facebook: https://www.facebook.com/events/177559379278995/

« Forrige artikkel

Jens Stoltenberg vil ruste opp mot Russland

Neste artikkel »

Aleppo vil bli befridd og ikke “falle”

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x