Jens Stoltenberg
Jens Stoltenberg med NATO i ryggen ønsker å ruste opp mot den "store, slemme bjørnen" Russland.

Jens Stoltenberg vil ruste opp mot Russland

3.2K visninger
1 minutt lesetid
19

Det finnes ikke en forsvarsminister i NATO som ikke vet at tidligere statsminister Jens Stoltenberg ble plukket ut til stillingen av Angela Merkel og Barack Obama.

Dette etter at Jens Stoltenberg har medvirket til kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag hjemme i eget land fra 22. juli 2011 for indirekte å styrke seg selv, det gamle politiske systemet og Russlands fordekte herredømme over Norge.

Så da vet forsvarsministerne også hvor de har både forbundskansler Merkel og president Obama. I virkeligheten.

Ikke alle av dem er født i går.

I dag står det publisert hos NRK: Stoltenberg: – Vil styrke forsvaret mot øst:

Nato vil styrke det militære nærværet mot Russland enda mer, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg før dagens forsvarsministermøte i Brussel.

Jens Stoltenberg har kodenavnet Steklov hos FSB, noe han også hadde hos KGB. Hva de to andre kommunistene i nye klær har som kodenavn hos de hemmelige russiske tjenestene, vet jeg ikke. De fikk dem før de fylte tjue år begge to. Såpass er sikkert. For både Merkel og Obama har en fortid som solide sovjetkommunister.

Artikkelforfatter mener at de like godt kunne ha snakket med Putin. Bilde: Brigade Nord på Setermoen under øvelse Cold Response i 2014.
Artikkelforfatter mener at de like godt kunne ha snakket med Putin. Bilde: Brigade Nord, Setermoen under øvelse Cold Response 2014.

Jeg vil tro at stemningen er litt spesiell når forsvarsministrene fra 28 land må stille opp i dette skuespillet i Brussel i dag.

NATO er jo bare maskirovka, og alliansen kan kun brukes til øvelser, intet annet, og til i fragmentert form å bombe forsvarsløse land i den tredje verden som på sikt er til nytte for Russland.

President Vladimir Putin kan også på kort varsel snu NATO mot egne befolkninger, så å ruste opp innen alliansen innebærer en stor risiko for egne befolkninger, slik alliansen er styrt fra skyggene.

Alt som er skapt med det gode som formål kan bli snudd til det motsatte formål, slo allerede Aristoteles fast. Det som du blir innbilt til å tro er et sikkerhetsnett, kan fort bli et garn.

Forsvarsministrene bør se ned i gulvet i skam. For alt sammen er svindel og bedrag og indirekte styrt fra Kreml. Fra alle bauer og kanter. Den såkalte motstanden mot Russland er en illusjon som Putin & Co trenger som røykteppe. Virkeligheten for dem er alltid et annet sted.

Norulv Øvrebotten

Tidligere journalist, sjefredaktør, næringslivsleder og forsvarspolitiker. Siste året har han arbeidet med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Vi har skjønt at Jens ikke ble NATOs frontfigur pga hans uskyldige blå øynes skyld. Det er greitt. Han ble håndplukket av amerikanerne. At han hadde forhåndskjennskap til 22. juli er også sannsynlig. At han vil styrke forsvaret er også mulig siden vi er medlem i NATO hvor USA har gjenopplivet den kalde krigen og sabelraslingen ikke kan være troverdig uten sabler av nyere modell. Dette er også greitt.

Men at Jens er en KGB/FSB-agent som later som han er for NATO er vel mindre trolig. USA ville neppe akseptert Jens hvis de ikke visste at han var på deres side. Det er her det stopper opp når det gjelder Øvrebottens (mangel på) argumentasjon og troverdighet.

At NATO er et narrespill for galleriet er kanskje å overdrive. De har i alle fall greidd å stelle i stand nok av elendighet der de har vært engasjert. La oss ta Libya: Jens uttalte at dette var god trening for set norske flyvåpen. Hvis han virkelig er en motstander av det amerikanske hegemoniet er det merkelig at han var så villig til å knuse et lite land som ikke hadde gjort oss noe fortred, er det ikke?

At alt er styrt fra Kreml er ikke så sannsynlig. Hva med Ukraina og statskuppet som fant sted? Var det og styrt fra Kreml? Vi har forlengst skjønt at det var USA som sto bak. Hva med NATOS ekspansjon østover siden Sovjetunionens fall? Også del av en av Kremls djevelske plan? Tvilsomt.
Og krigen i Syria? At landet nesten ble tatt over av diverse muslimske grupper inkludert ISIS, var dette også noe Kreml arrangerte? Jeg tror ikke det.

Tvert imot, jeg tror det amerikanske imperiet ligger i krig med resten av verden og at Russland og Kina er de eneste som kan hindre et totalt amerikansk hegemoni. Frontlinjene nå er i Ukraina og i Syria. Så langt har Russland bare forsvart seg.

En ting er sikkert og det er at USA har mistet all troverdighet pga krigen i Syria og at Russland vil komme ut av det som seierherre med heltestatus. Syrere med Putin-T-skjorter sier sitt. Jeg har ikke sett mange i den tredje verden med Obama-T-skjorter!

Det som ikke slutter å forbause meg er imidlertid den konsekvente og effektive måten USA driver å skyter seg selv i foten! Det virker som de ikke er fornøyd før de har hele verden imot seg. De trenger egentlig ingen fiender. BRICS-landene kan stort sett bare sitte og vente på at USA kollapser pga en herlig blanding av indre korrupsjon, forfeilede og formålsløse kriger og en total mangel på virkelige venner i en verden som ikke lenger ser seg tjent med et amerikansk hegemoni.

Det vil derfor ikke være noe tap for verden om Russland og Kina greier å temme Imperiet. At det snakkes om kommunisme er vel bare et tegn på gammel tenkemåte. Russland er ikke lenger kommunistisk og det samme med Kina som snarere kan karakteriseres som kapitalistisk enn kommunistisk. Hvis du gir verden et valg vil den ganske sikkert foretrekke en såkalt multipolar verden, hvor Brica-landene har funnet sin rettmessige plass ved bordet og hvor USAs rolle har blitt sterkt redusert.

Jeg er alltid åpen for alle muligheter så la oss anta at Jnns virkelig skulle vise seg å være en Russisk muldvarp som har greidd å komme seg i en poisjon hvorfra han kan uskadeligjøre NATO fra innsiden, ja, da er ikke dette noe å gråte for! Snarere tvert imot. Det vil bare være en ny spiker i den amerikanske likkisten. Bortsett fra enkelte østeuropeiske land som har dårlige erfaringer med den gamle Sovjetunionen og som derfor bærer nag og som også ønsker å manifestere seg som flinkest i klassen når det gjelder sabelrasling mot Russland, er det liten eller ingen vilje i Europa til å konfrontere Russland. Utvilingen vil derfor utvilsomt fortsette i den retning vi har opplevd i det siste. La oss sist men ikke minst heller ikke glemme den finansielle siden av alt dette. Det amerikanske imperiet er avhengig av dollaren og den er som kjent toast. Den vil bli faset ut som verden reservevaluta og grunnlaget for amerikansk dominans vil da være borte.

Alt USA vil sitte igjen med da er verdens motvilje og en mengde kjernevåpen som i siste instans vil bety nasjonalt selvmord om de skulle være gale nok til å vurdere å bruke dem. Det er imidlertid ikke sikkert at resten av verden vil ønske å leve i usikkerhet om USA engang i fremtiden vil benytte disse våpnene. USA snakker ofte om preemptive aksjoner. De kan lett bli utsatt for det samme.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Nitupsar
8 år siden

Aha … så det er Putin og Russland som styrer USA, NATO og resten av verden ;)

Og jeg som trodde det var store familiedynastier med sine påståtte hellige blodslinjer som har hersket fra sine slott i tusenvis av år. som også eier alle de store multinasjonale selskapene, som også sitter som overhoder for de hemmelige brorskapene med tett tilknytning til Vatikanet.

De har styrt verden fra sin religiøse hovedstad i Rom, sin økonomiske i London og sin militære i Washington trodde jeg. men så viser det seg at Putin styrer alt :)

Da må jeg vel innrømme at jeg har kastet bort hele livet mitt med å lese tull fra morgen til kveld.

Norulv sier som John Carew : Jeg har så god CV at jeg trenger ikke prestere eller dokumentere for å få en plass på A-laget :)

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

“Jeg var den første til å identfisere KGBs hemmelige bedragteknikker, da jeg etter seks års etterforskning klarte å knekke koden, så jeg kunne finne ut av dem, og ut fra følgene finne ut hva som virkelig var skjedd i Norge siden mellomkrigstiden, samt etter hvert å oppdage at det samme var tilfelle i resten av Vesten. Ikke minst i USA.” sier Norulv.
Kan vi få vite konkret hvilke tekninkker of hva resultatene har vært? Hva har så skjedd i norge siden 2. verdenskrig som vi ikke allerede vet?

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Det vil ikke bli noen opprustning å snakke om. Det er bare prat. Europa har ikke lyst på en krig mot Russland, og jeg er sikke rpå at USA er fullstenidg klar over det. Bortrustning og ikke opprustning er mere sannsynlig! Det vil si at redskapen ruster i filler. Et heimevern er det vi trenger; ikke F35 ubrukelige jagerfly. NATO burde vært lagt ned da Sovjetunionen falt og Warawapakten smuldret bort. Behovet (hvis det noengang var til stede hvilket jeg tviler sterkt på) var da borte og vi kunne ha satset på fred og sameksistens i stedt for som nå å jatte med USA i en ny kald krig.

Norge bør gå ut av NATO og på den måten bidra til avspenning mellom øst og vest forårsaket av USAs agressive og ekspansive politikk. Bare det å være i samme allianse som Tyrkia er grunn nok til å si takk for oss!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Nitupsar
8 år siden

hva sier du til NATO-tanks som gjemmes på norsk jord nær grense med ruseland på norsk bekostning rett nå?
http://news.antiwar.com/2016/02/18/us-tanks-pouring-into-norway-caves-for-russia-war/
Det er en forklaring på økende strøm- og boligpriser, planer om ny arveavgift osv.
Man ville trenge å jobbe et par-tre timer om dagen og ha paradis på jorden om vi klarte å stoppe våpen-produksjon og kriger.

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Russia Today
8 år siden

NATO/USA-tanks som lagres her vil ikke bli brukt i Midtøsten og det er jo en god ting.

Jeg har liten tro på en krig her oppe hos oss. Men det kan selvsagt skje at hvis USA greier å provosere Russland nok og Russerne ser at en krig er uungåelig at de da vil velge å okkupere Norge av strategiske hensyn. Dette vil være overstått på en dag og ingen vil ha fått vridd om tenningsnøkkelen på disse tanksene før det hele er over!

Du har så rett i at vi og verden kunne leve mye bedre uten den enorme våpenindustrien vi har i dag. Det gir oss grunn til å kjempe imot F35-flyene for eksempel og andre store utgiftsposter. Et heimevern er i grunnen alt vi trenger. Det ville spare oss for milliarder ….

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Steklov som dekknavn er morsomt! Jeg dekodet navnet til St=Stoltenberg, e=er og klov=klovn. Med andre ord Stoltenberg er en klovn og det er det inntrykket jeg allerede har hatt så dette passer jo som hånd i hanske! Russerne har humor, det er sikkert…. ;)

seitasit
seitasit
Abonnent
8 år siden

Norulv Øvrebotten kan være den helt unike diamanten vi trenger her på nyhetsspeilet, hvis en ønsker å forstå hvordan
Norsk politikk er koblet sammen m.m.
Kommer self an på øynene som ser, mine øyner ser en et flott menneske, skapt av høy moralske foreldre og et etisk lokalt samfunn. Så går noe galt. Ikke for å angripe Lucc30 eller Russia Today.
google.com/107328434592456953099/posts viser
KGB 567 og FSB 316 ord treff.
Mossad 6 ord treff.
Jeg vet ikke om han vurderer folk fra Ukraina som flytter til Israel som KGB ageneter, da blir vel tingene mer logisk.
Uten tvil en som vet mye om KGB/FSB.
Norulv er også et eksempel på hva som kommer til å skje, med noen av oss, her på Nyhetsspeilet før det skjer.
Jeg har iallefall forsøkt å få han i tale, kanskje en av det få som kjenner til hvorfor gerila krig ble intet alternativ i Norge, mens Afgansk gerilja kriger vinner over både USA og Sovjet.

Lucc30
Lucc30
Anonym
8 år siden

De fleste skjønner at Norge ligger strategisk til slik at både Russland og USA har dyp interesse for landet vårt. Vi vet jo at NATO med USA i spissen har flere installasjoner og interesser, hemmelige/skjulte og som åpne forkledd i NATOs navn.
EISCAT med to anlegg i Norge (i tillegg til to andre i hvert sitt nordiske land), et på Svalbard og et rett utenfor Tromsø tjener ikke Russland.

Klart russerne er interessert i å vite hva som foregår her til lands. Jeg betviler heller ikke forfatteren kommer med sannheter når det gjelder opprustning eller mord som han beskrev i forrige artikkel.
Likevel stinker forfatteren som disinformatør som i salig MO blander sannhet og løgner om hverandre.

Nei, nå er det slutt på å komme til Nyhetsspeilet for informasjon for min del. Det lukter infiltrasjon fra lang av stand.
R.I.P. Nyhetsspeilet!!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Lucc30
8 år siden

enig i at “forfatteren blander sannhet og løgn”, men det er bare å bytte ordet “russland” til “verdens jude-regjering”
og “alt sammen er svindel og bedrag indirekte styrt fra israhell [ikke Kreml]”,
og det begynner å likne sannhet.
Putin har en hemmelig avtale med NATO om betingelsesløs inntog til unnsetning for hans mafia-regime når det starter folkeopprør mot ruinering av ruseland og brå nedgang i massenes levestandard.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Ja håper de gjør det «500 millioner grunner til å elske Norge» har vel dype røtter er og der og går langt tilbake i tiden tar jeg ikke feil.
Det er litt rart, når norske politikerne må bruke mellom-menn for å kunne “hjelpe”

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Norulv Øvrebotten
8 år siden

“Jeg var den første til å identfisere KGBs hemmelige bedragteknikker, da jeg etter seks års etterforskning klarte å knekke koden, så jeg kunne finne ut av dem…” Dette hadde jeg svært gjerne sett at du skrev en artikkel om, altså koden. og hvordan knekke den

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Nå er jo det Norske forsvaret snart modent for å leie inn rådgivere fra Taliban for opplæring i geriljakrig.
Så vit jeg har fått med meg, var geriljakrig som forsvar heftig diskutert i politiske forum en gang i tiden, kostnad dempende/effektivt er det iallefall.
Hva skjedde egentlig militært/politisk i Norge med dette, har aldri funnet et godt svar.
(Nord-Korea har vel ca 50.000 av dem, hovedgrunnen til de ikke kommer til å bli invadert?)

Norulv Øvrebotten
Anonym
8 år siden

Jeg kan følges på Facebook eller på Google+ for dem som vil ha et dypere og bredere bilde av forhold som jeg er innom her. Jeg er en erfaren pressemann med bakgrunn fra NRK Dagsnytt og NRK Utenriksredaksjonen, ansvarlig redaktør og sjefredaktør/administrativ direktør for to aviser, og satt i ledelsen for Forsvarsdepartementet sammen med statsråd Johan Jørgen Holst på 1980-tallet. Jeg har ledet og vært medlem av flere offentlige utvalg innen Forsvaret. Jens Stoltenberg kjenner jeg personlig fra han var ung.

Denne artikkelen var det Nyhetsspeilet som ba om å få publisere hos seg, etter at jeg hadde publisert den på egne sider. Noe jeg samtykket til.

https://plus.google.com/107328434592456953099

https://www.facebook.com/norulvoevrebotten

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  Norulv Øvrebotten
8 år siden

Ligg ut denne artikkelen “500 millioner grunner til å elske Norge” av Norulv ØvreBotten, aktuell i disse amerikanske valgtider.
Mannen vil iallefall ha fått en helt annen mottakelse hvis denne var hans første artikkel. (kan med stor sannsynlig bli lest av millioner oversettes den til engelsk)
https://plus.google.com/107328434592456953099

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Denne artikkelen hører ikke hjemme under Samfunn og heller ikke under
“Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket”. Istedet for Samfunn bør den ligges under Sterke meninger eller Propaganda. Ser ut til å bli den minst likte artikkelen på Nyhetsspeilet i skrivende stund: Top 33% Dårlig 67%.
Holder ikke å fortelle leserne her hva du mener uten å forsøke å underbygge det, må nok lenger ut på landet i Afrika da.
Ble litt skuffet, da jeg mener forfatteren kan underbygge påstandene sine, men har valgt å ikke gjøre det. Jeg fikk iallefall følelsen av å være lett å hjernevaske.
Ser derfor i spenning frem til neste artikkel fra forfatteren istedet, da jeg er overbevist om at forfatteren sitter på oppklarende info om litt av hvert.

Anne Marie haave
Anne Marie haave
Abonnent
8 år siden

Er ikke enig i at Russland er farlig på sikt. Men Stoltenberg er farlig med eneste ønske å bli enda mektigere ved å ruste opp Nato. Husk at Russland et spådd en fremtid som verdensledende verdensdel etter et Europa i oppløsning.

« Forrige artikkel

Bankenes krig mot kontanter

Neste artikkel »

Grusomheter avslørt fra innsiden: De mørkeste krokene i staten Norge

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x