Familien Bollyn trenger din hjelp!

4.2K visninger
2 minutter lesetid
8

Den etterforskende journalisten Christopher Bollyn fra USA var en av de første som begynte å se nærmere på 11. september-bedrageriet og avsløre hva som egentlig hadde foregått. I fem år har han og familien levd i eksil, men din underskrift kan nå hjelpe dem tilbake til sitt hjemland.

Bakgrunn

Sammen med bl.a vitenskapsmannen dr. Steven E. Jones fant Christopher Bollyn i mai 2006 spor av sprengstoffet Thermate i støvet etter WTC-bygningene og bidro deretter gjennom sine glimrende artikler til å gjøre dette kjent for allmennheten.

Det var det ikke alle som satte like stor pris på.

Christopher Bollyn og professor dr Steven Jones i 2006.

 

Overfall og rettssak

I det som må tolkes som et forsøk på å skremme Bollyn til taushet ble han om kvelden den 15. august 2006 overfalt utenfor sitt hjem i nærheten av Chicago og banket opp av tre sivilkledde politifolk i sin kones og datters påsyn. Politiet ødela senere bevismaterialet, inkludert sine egne video-opptak og logger fra tiden rundt hendelsen, og anklaget i stedet Bollyn for å ha overfalt dem. I en farse av en rettssak tapte Bollyn, og fant det klokest å forlate landet sammen med sin nærmeste familie for ikke å risikere flere slike opptrinn eller å bli fengslet.

Familien Bollyn etter overfallet, på leting etter advokat. Christopher med brukket arm.

I eksil, men lengter hjem

I fem år har familien Bollyn nå levd i eksil, først her i Norge, senere i Estland, Tyskland og Sverige.  Nå lengter de alle hjem og datteren Catherine har derfor startet en underskriftskampanje for å forsøke å få USAs president til å benåde hennes far. For å få dette til trengs det 25.000 underskrifter innen den 9. februar.

Hva kan du gjøre?

Du kan opprette en konto på nettsidene til Det hvite hus og gi din underskrift til støtte for kampanjen. Det tok meg ca fem minutter og var veldig enkelt og greit. Bare gå inn på: http://wh.gov/PGqS  og klikk på “Create an account”. Fyll ut feltene for navn, etternavn og e-postadresse.

Etter at du er registret som bruker får du en e-post med en adresse som du må bekrefte (kopier og lim den inn i adressevinduet på nettleseren din, og gå til den adressen). Du får ogsået brukernavn (som er den e-postadressen du nettopp oppga) og et passord for å logge deg inn. Når du er logget inn er det bare å klikke på “Sign”, så er du ferdig.

Spre gjerne denne oppfordringen videre til dine venner og kjente dersom du tror at de også setter pris på Christopher Bollyns modige og oppofrende innsats for å avsløre 11. september-bedrageriet og dermed bidra til å skape en bedre verden for oss alle.

NB! Fristen går ut den 9. februar!

Med andre ord haster det med å få samlet underskriftene, så det gjelder å handle raskt. Ikke vent – gjør det nå!

Lykke til!

:)

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Geir Nergård
Geir Nergård
Abonnent
8 år siden

Med tanke på hva som nå er i ferd med å skje i USA vil jeg ikke skrive under på dette og dermed kanskje spare livet til hele familien. Jeg tror de tross alt har det bedre der de er…

trackback
10 år siden

[…] Läs mer och skriv under ett upprop som kan hjälpa familjen Bollyn att återvända till USA: nyhetsspeilet.no” […]

Krystallbarn
Abonnent
11 år siden

“Nå lengter de alle hjem og datteren Catherine har derfor startet en underskriftskampanje for å forsøke å få USAs president til å benåde hennes far. For å få dette til trengs det 25.000 underskrifter innen den 9. februar.”
For det første forteller dette meg om hvor urettferdig systemet er. Greit nok at jeg visste dette fra før. Men er det virkelig SÅ ille?
Det hadde altså vært en helt annen sak om disse hadde hatt stor promotering og f.eks. kjendisstatus.
Saken er vel at de ikke er rike nok til å kjøpe seg ut av det.

Det hvite hus – et hvitt hus med en svart aura. Synd folk ikke har evne til å se mer enn hva som møter deres to fysiske øyne. Hvor ble det av bevisstheten?
Virker som at de fleste slår seg til ro med at “bevissthet ikke eksisterer” da vitenskapen ikke kan finne bevisstheten, og slår på tven, i stede for å bruke sin mystiske uvitenskapelige paranormale usynlige bevissthet (som FINNES vil jeg påstå. Fint om flere kunne se dette).

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
11 år siden

Alle ønsker vel sannheten om 911, og at Bollyn skal få bo leve der han selv ønsker? Det er svært mange mennesker i verden i dag som også burde ha de samme rettigheter, men ikke nyter den samme kjendisstatus og oppmerksomhet som Bollyn. Men koblingene Bollyn personlig har kommet frem til er bunn og grunn den gamle konspiratoriske tanke med sionisme som den store styggedom. Dette er jo gamelt grums, og blir vel ikke mer spiselig om det gjentas aldri så ofte?

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

Undertegnet nettopp. Har også sendt underskriftskampanjen videre til en del andre medier, la oss håpe alle som ser den undertegner

« Forrige artikkel

Den flyvende sannheten

Neste artikkel »

Folkehelseinstituttet lyver

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x