Folkehelseinstituttet lyver

17.3K visninger
3 minutter lesetid
120

En ny runde med “vaksine-galskap” (denne gangen i “light-versjon”) rir Norge nå. Det faktum at statsminister Jens Stoltenberg i sin nyttårstale nevnte vaksiner (ikke vitaminer) som et eksempel på “teknikk og vitenskap” (sic) og at hans søster Camilla er Norges nye “sjefsfolkeforgifter” som direktør for Folkehelseinstituttet har gjort det enda vanskeligere for vaksine-kritiske røster å slippe til i det APe-styrte Norge.

Nyhetsspeilet var eneste norske nyhetsmedium som advarte mot svineinfluensavaksinen Pandemrix om sommeren og høsten 2009, dengang media (og Folkehelseinstituttet med sine bakmenn) pisket opp sykdomsfrykten til kollektiv galskap og Brann stadion måtte tas i bruk for å få plass til alle som ble lurt til å stille seg i kø for å gi seg selv og sine barn den kvikksølvholdige injeksjonen Pandemrix (sic).

Nyhetsspeilet kaller fremdeles en spade for en spade, denne gangen ved gjennom fakta å påvise at FOLKEHELSEINSTITUTTET LYVER…

En løgn blir ikke en sannhet av at myndigheter og media hver for seg og i fellesskap gjør det de kan for å fremstille det slik…

 

Sannheten om meningokokkvaksine-forsøket på norske ungdommer

 

Mange sunne og livsfriske ungdommer fikk livet ødelagt etter å ha blitt injisert med en meningokokk B vaksine som var produsert av Folkehelseinstituttet. Det er vanlig med bivirkninger fra produkter levert av legemiddelindustrien at det er store mørketall. Dette gjelder ikke minst for vaksiner. Mao. at det virkelige antallet ofre var vesentlig høyere enn de 300 som fremmet erstatningskrav mot den norske staten.

 

 

Elisabeth Sigvartsen er en av de mange som stod frem og gav meningokokk-vaksine ofrene et ansikt. Tilstanden ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) skyldes tungmetallforgiftning fra kvikksølvet i vaksinen (og narrevaksinen). Bivirkninger fra vaksiner er alltid individuelle.

 

Adelheid Ulltang fikk også livet ødelagt av ME forårsaket av meningokokk-vaksinen fra Folkehelseinstituttet.

 

 

Som et element i det store meningokokk-forsøket, som ble gjennomført i 1980-/1990-årene i regi av den norske staten, ble en “kontrollgruppe” gitt en “placebo-vaksine” (såkalt narrevaksine). Kontrollgruppens “vaksine” inneholdt også kvikksølv (thimerosal / thiomersal) som var det ME-utløsende giftelementet i begge typene vaksiner.

 

Folkehelseinstituttets tidligere direktør Geir Stene-Larsen (nåværende direktør er Camilla Stoltenberg) unndrar seg, som det fremgår av dette intervjuet, ethvert ansvar for å ha ødelagt livet for mange norske ungdommer som følge av bivirkninger fra Folkehelseinstituttets meningokokk B-vaksine:

 

 

Stene-Larsen gir uttrykk for at det ikke er påvist noen klar sammenheng mellom meningokokk B-vaksinen og de mange ungdommene som fikk tilstanden ME kort tid etter å ha fått sprøytenes innhold inn i kroppen. Dette er en hårreisende løgnaktighet og ansvarsfraskrivelse, som overser det viktige faktum at placebo-vaksinen også inneholdt den (i visse tilfeller)  ME-fremkallende giften kvikksølv…

Å få lov til å granske seg selv (med tilnærmet 100% inhabilitet er den nye statlige “sinnssykdommen” i det offentlige Norge. Hva om det samme skjedde i den private sektorer, f.eks. ved at alle regnskaps-revisorer ble erklært som overflødige?

 

 

Slik fremstiller media og myndigheter løgn som sannhet…

…men en løgn blir ikke en sannhet av at den

1. Først serveres av Folkehelseinsituttet (som har fått granske seg selv med 100% inhabilitet)

2. Ukritisk videreformidles av Dagens Medisin (som kontrolleres av legemiddelindustrien)

3. Godkjennes for publisering i tidsskriftet Vaccine”, et såkalt “vitenskapelig” tidsskrift (som i praksis er kontrollert av legemiddelindustrien og har VAKSINEPROPAGANDA som et viktig formål).

Hele “studien” til Folkehelseinstituttet, som i praksis er en hån mot de mange vaksine-ofrene som har lidd av ME i flere tiår – som de fikk som en direkte konsekvens av vaksinene, er RÅTTEN fra kjernen og ut.

FEILEN er denne: Antallet ME-ofre fra vaksinen er sammenlignet med antallet ME-ofre fra “kontrollgruppen”. Dette er en elementær logisk kortslutning og et klart eksempel på Folkehelseinstituttets medisinsk-faglige uredelighet. Begge vaksinene inneholdt vaksinekvikksølvet thiomersal (thimerosal), som var det ME-utløsende elementet FOR BEGGE GRUPPENE av ofre.
For at studien skulle ha hatt en korrekt klinisk-vitenskapelig underbygning, måtte antallet ME-ofre fra vaksine/placebovaksine ha blitt sammenlignet med PERSONER SOM IKKE FIKK NOEN FORM FOR VAKSINE injisert.
Dette ble IKKE gjort, og tilsier at hele “studien” står til STRYK. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan Folkehelsinstituttet igjen og igjen unndrar seg ansvar og slipper unna etter å ha ødelagt mange menneskers liv og helse pga. vaksineskader.

 

Denne informasjonen er et utdrag fra artikkelforfatterens foredrag VAKSINER – INGREDIENSER, VIRKNINGER, RISIKO og OVERTRO, som er tilgjengelig i denne artikkelen og på YouTube. Foredraget er i sin helhet også tilgjengelig på DVD. (Ønskes DVD send en epost til epostadressen under artikkelen – klikk på “kontakt forfatter”)

Foredraget holdes i Oslo tirsdag 15. jan (se “kommende begivenheter” i kolonnen til høyre).

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Per Edvin Vedvik
Per Edvin Vedvik
Anonym
8 år siden

Jeg har vært vitne til, på nært hold, hvor ødeleggende vaksinen kan være.
En, utenom det vanlige, handlingsdyktig ungdom gikk helt i kjelleren dager etter at han fikk vaksinen og er fremdeles syk. Jeg ser han gå til jobben tidlig hver morgen, men med store anstrengelser. Han er ærlig og rettferdig og til å stole på, men han velger å tro at sykehuset som undersøkte han har rett. Kanskje var det noe annet som inntraff parallellt med svineinfluensavaksinasjonen. Bare å gå med oppkasten nesten i munnen hver dag hele året og allikevel ikke gi opp arbeidet, betyr ikke at ansvarlige utgivere i landet her er fri. Ansvarsfølelse kan få mennesker til å arbeide nærmest uansett.

Hvis det medfører riktighet stod Sveits som produsent av vaksinen, men vit at ingen barn eller ungdom ble gitt denne i Sveits! Hvorfor, kan jo de fortelle og forklare, de som ga den ut i Norge.

Skulle ønske jeg kunne gjort noe, men myndighetene har store byråkratiske murer med ugjennomtrengelig ansvarsfraskrivelse og plenty med “kloke” forklaringer. Det er også en sykdom. Takke meg til et mén av svineinfluensa.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Selvfølgelig avviser han gransking. Han er kompromittert og har bl.a. derfor fått stillingen som helseminister. Her sitter han i et autoritært panel, alle ufyselig uniformert i dressklær, og lyver på bestilling sammen med banditt-kolleger

Redaksjon EN om vaksiner 18.11.09 del 1 av 3 +

Mona Andersson
Forfatter
9 år siden

Din rakryggethet mot konsensusdiktaturet er intet annet enn imponerende, Hans. Den fryktinngydende kjettinglenken som holder folket svinebundet er dog ikke sterkere enn det svakeste ledd. Det svakeste ledd er vaksiner. Du går løs på diktaturet som en moderne David mot Goliat. David vant i historisk tid. David kan vinne igjen. David vil vinne igjen.

Nyhetsspeilets pris 2014 til Hans Gaarder.

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Kan vi stole på myndighetene?
Helsemyndighetene burde fortalt oss at de tok feil da de anbefalte oss margariner istedenfor smør.

Erik Hexeberg
dr.med.
Leder av Kostreform for bedre helse
http://www.dagbladet.no/2014/11/27/kultur/meninger/kosthold/smor/myndighetene/36444008/

sjarl
sjarl
Abonnent
9 år siden

Så ser det ut for at dr Wakefield har fått sin oppreisning for den voldsomme vendettaen han ble utsatt for for 12-13 år siden. Nå har en fløyteblåser i (10.aug 2014) CDS gått ut med opplysninger om at CDS for 13 år siden visste at MMR vaksinen forårsaket 340 prosents økning i autisme i forhold til de barna som fikk dem senere.
http://www.youtube.com/watch?v=gg2M7nphmFw

Det har også komemr fram at tidligere virologer hos Merck har rapportert vitenskapelig forfalskning:

According to Stephen Krahling and Joan Wlochowski, both former Merck virologists, the Merck company engaged in all the following behavior:

• Merck knowingly falsified its mumps vaccine test results to fabricate a “95% efficacy rate.”

Merck also added animal antibodies to blood samples to achieve more favorable test results, though it knew that the human immune system would never produce such antibodies, and that the antibodies created a laboratory testing scenario that “did not in any way correspond to, correlate with, or represent real life … virus neutralization in vaccinated people,” according to the complaint. (http://www.courthousenews.com/2012/06/27/478…)

• Merck then used the falsified trial results to swindle the U.S. government out of “hundreds of millions of dollars for a vaccine that does not provide adequate immunization.”

http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html

Om ikke dette er nok har også dr Hooker gått ut og bekreftet de kriminelle handlingene

http://www.youtube.com/watch?v=RiU3I1yUnyM

Dr. Brian Hooker’s first public lecture presentation following the now-famous appearance of a CDC whistleblower is recorded here at the AutismOne/THRiiiVE conference of August 29, 2014. Dr. Hooker, a biochemist whose excellent reanalysis of CDC data using the CDC’s own methodology indicated a significant and troubling association between the MMR and autism that was previously obscured by the CDC, presented his lecture “Whistleblower.”

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  sjarl
9 år siden

The Xenex UV robot Ultraviolet light kills Ebola in two minutes
http://www.youtube.com/watch?v=9OFbr6blSqo

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Ble stoppet av Helse­tilsynet i mars. Nå hyres de inn av Folkehelseinstituttet
– Denne skandalen vil bli enda større
http://www.dagbladet.no/2014/05/14/nyheter/flatt/flatt_borrelia/innenriks/33274171/
http://www.dagbladet.no/2014/05/14/nyheter/innenriks/flatt/borrelia/borreliose/33289744/

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

researchers in Norway suggest…
..vitamins C and E should be used with caution as they may “blunt” the way muscles respond to exercise.
http://www.bbc.co.uk/news/health-25985668

Vitamin C keeps cancer at bay, US research suggests
http://www.bbc.co.uk/news/health-26038460

Are multivitamins a waste of money? Editorial in medical journal says yes
http://edition.cnn.com/2013/12/16/health/multivitamins-studies/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

De vitaminer og næringsstoffer man trenger får man nok av via mat, men man må da velge mat med det innholdet man trenger, tilskudd er etter mitt syn en feiltakelse

Fight cancer with organic green shakes every day http://www.naturalnews.com/043835_green_shakes_cancer_prevention_vegetable_juicing.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Cancer Prevention and Nutrition – Dr. Tent + https://www.youtube.com/watch?v=AuzEyzHzx3A&list=PLqQQFOVUZBLjZIK2VOQez3Jr5_sqzFfhR

Quote: Diverse Health Services presents Dr. Tent’s August 2011 lecture; Cancer Prevention and Nutrition. http://diversehealthservices.com

Hermis
Hermis
Abonnent
10 år siden

NTNU-professor Mattias Linde mener han har avdekket juks rundt en medisin som gis mot migrene i Norge. Produsenten Pfizer godtok for ti år siden en megabot på 3 milliarder kroner i USA for ulovlig markedsføring etter å ha gått bredt ut til legestanden og blant annet hevdet at Neurontin også kunne brukes mot migrene. Det er medikamentet ikke godkjent for.

– Når du ikke behandler, men gir en effektløs medisin som gir bivirkninger, da påfører du pasienten skade, sier Linde.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10121482

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Folkehelseinstituttet lokker 17 år gamle jenter med kinobilletter for deltagelse i vaksinestudie http://ilyskilden.com/?p=1087

Kopi av ett brev fra folkeforgiftningsinstituttet med tittel “Forespørsel om å delta i forskning på humant papillomavirus (HPV)”
Side 1 av 2 http://postimg.org/image/libqilnlr/
Side 2 av 2 http://postimg.org/image/fxmb0bv8p/

E-post sendt til ansvarlige, massemedia med fler ifm svinesprøyta, temporære og permanente skader http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1821&start=1

“Today’s military pharmaceutical complex eugenics and war agenda is the same as it was in 1943 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/massevaksinering-bor-ut-av-skolene/comment-page-3/#comment-98554

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

E-post sendt til fhi hpv-vaksine@fhi.no med kopi til media m.fl., sitat:

+{

Emne: Nyhetstips, informasjon, forespørsel, angående instituttets beviselig useriøse virksomhet, bl.a. svinesprøyte terroren og hpv såkalt vaksine
Dato: 13. 5. 2013

Til Folkehelseinstituttet med kopi til media m.fl.

Denne høyst og kvalifisert alvorlige forspørselen er ikke blitt kompetent og ansvarlig besvart,
E-post sendt til ansvarlige, massemedia med fler ifm svinesprøyta, temporære og permanente skader http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1821&start=1

Angående hpv såkalt vaksine http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/folkehelseinstituttet-lyver/comment-page-9/#comment-98567
legger også merke til det mildt sagt oppsiktsvekkende forlokkende barnlige tilbudet om kinobilletter som bonus, mildt sagt ille opplegg både etisk og moralsk, også sett i lys av den enorme fortjenesten og dokumenterte helserisikoen såkalte vaksiner representerer, og man ber her unger risikere helsa si for en slikk og ingenting, kvalifisert fy skam og det som ubeskrivelig mye verre er

På forhånd takk for kompetent og ansvarlig svar

God vår og 17. mai


With regards from, med hilsen fra
Otto Lund

http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif http://www.falconscafe.com/

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

* Cirkus mullah Krekar & Co * Et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1
Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102 ✟ Veritas omnia vincit

You are welcome to join me on facebook https://www.facebook.com/otto.lund.33

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Traff idag spaserende selgere, promotører, fra Leger uten grenser http://www.legerutengrenser.no/ øverst i Nordre gt i Trondheim. Stoppa en av de og slo av en prat. Vedkommende var student, trolig medisinerstudent. Etter noen runder om forskjellige tema, fikk jeg tilbud om å støtte organisasjonen, og det ble sagt “.. med kr x pr y (husker ikke beløp og periode) er det nok til 120 vaksiner til barn pr periode ..”. Da ble temaet mitt Dr Ghislaine Saint-Pierre Lanctot, “GHIS”, og hennes bok The medical mafia samt relatert, og jeg ga vedkommende følgende:

“Internett url: http://min.falconscafe.com Hva er chemtrails?, norsk forskningsrapport viser at alt liv og miljø er alvorlig forurenset av planlagte utslipp fra fly. Hva er mullah Krekar, som ikke er hans navn, er han CIA/Mossad relatert agent?, og vet alle politiske partitopper og redaktører?, ser absolutt slik ut. Hvem sto bak falskflagg terroraksjonene 11. september 2001, på Utøya og i Oslo, samt andre mer eller mindre kjente?, titusener av etterretningsrapporter viser hvem og hvordan. Hvorfor var rettssaken mot Anders Breivik en farse? Hvorfor sto det i Norges Grunnlov at jesuittene skulle utvises?, som skjedde i fler land, og er de aktive i dag?, ja, aldri vært mer aktive, presidenten i EU kommisjonen Herman Van Rompuy sa ganske nylig i en tale i EU: ”We are all jesuits”. Refererte nettsted inneholder mye mer informasjon som kontrollerte massemedia, regjeringer, offentlige og private institusjoner og organisasjoner o.a. planlagt ikke forteller oss. Det forsvinner over 27,500 barn i UK per år, hvor blir de av? Extra: http://orkdalbarnevern.falconscafe.com Mye mer alvorlig og omfattende enn offentliggjort, nasjonalt og internasjonalt”

Kort sagt GHIS sitert “Vaccines are only a form of warfare”. Så Leger uten grenser ser nå ut til å verve støttemedlemmer øremerket midler til vaksiner. GAVI eugenics & co og relaterte entiteter er iherdig i sine såkalte redningsaksjoner i de delene av vår verden som er verst herjet av bl.a. BBA, ref.: British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1

Digressivt, en ung dame jeg kjenner fortalte meg at legen hennes hadde sagt følgende når ha ga henne en sprøyte: “Bl.a. farmasøytisk industri tjener på denne sprøyta, og jeg får min skjerv”. Er det slik at leger får royalties av såkalte medisiner de selger til sine pasienter?, og hvor utbredt er dette?, antar det er å regne for vanlig praksis, som åpenbart er et element som egner seg ypperlig for og fører til korrupsjon

“BELGIAN MP LAURENT LOUIS ON ISRAELI POLICIES & ZIONISM ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/%C2%ABulvenes-dal-palestina%C2%BB-filmanmeldelse/comment-page-4/#comment-96162

« Forrige artikkel

Familien Bollyn trenger din hjelp!

Neste artikkel »

“Til siste dråpe”; når oljen tar slutt

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x