Folkehelseinstituttet lyver

17.2K visninger
3 minutter lesetid
120

En ny runde med «vaksine-galskap» (denne gangen i «light-versjon») rir Norge nå. Det faktum at statsminister Jens Stoltenberg i sin nyttårstale nevnte vaksiner (ikke vitaminer) som et eksempel på «teknikk og vitenskap» (sic) og at hans søster Camilla er Norges nye «sjefsfolkeforgifter» som direktør for Folkehelseinstituttet har gjort det enda vanskeligere for vaksine-kritiske røster å slippe til i det APe-styrte Norge.

Nyhetsspeilet var eneste norske nyhetsmedium som advarte mot svineinfluensavaksinen Pandemrix om sommeren og høsten 2009, dengang media (og Folkehelseinstituttet med sine bakmenn) pisket opp sykdomsfrykten til kollektiv galskap og Brann stadion måtte tas i bruk for å få plass til alle som ble lurt til å stille seg i kø for å gi seg selv og sine barn den kvikksølvholdige injeksjonen Pandemrix (sic).

Nyhetsspeilet kaller fremdeles en spade for en spade, denne gangen ved gjennom fakta å påvise at FOLKEHELSEINSTITUTTET LYVER…

En løgn blir ikke en sannhet av at myndigheter og media hver for seg og i fellesskap gjør det de kan for å fremstille det slik…

 

Sannheten om meningokokkvaksine-forsøket på norske ungdommer

 

Mange sunne og livsfriske ungdommer fikk livet ødelagt etter å ha blitt injisert med en meningokokk B vaksine som var produsert av Folkehelseinstituttet. Det er vanlig med bivirkninger fra produkter levert av legemiddelindustrien at det er store mørketall. Dette gjelder ikke minst for vaksiner. Mao. at det virkelige antallet ofre var vesentlig høyere enn de 300 som fremmet erstatningskrav mot den norske staten.

 

 

Elisabeth Sigvartsen er en av de mange som stod frem og gav meningokokk-vaksine ofrene et ansikt. Tilstanden ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) skyldes tungmetallforgiftning fra kvikksølvet i vaksinen (og narrevaksinen). Bivirkninger fra vaksiner er alltid individuelle.

 

Adelheid Ulltang fikk også livet ødelagt av ME forårsaket av meningokokk-vaksinen fra Folkehelseinstituttet.

 

 

Som et element i det store meningokokk-forsøket, som ble gjennomført i 1980-/1990-årene i regi av den norske staten, ble en «kontrollgruppe» gitt en «placebo-vaksine» (såkalt narrevaksine). Kontrollgruppens «vaksine» inneholdt også kvikksølv (thimerosal / thiomersal) som var det ME-utløsende giftelementet i begge typene vaksiner.

 

Folkehelseinstituttets tidligere direktør Geir Stene-Larsen (nåværende direktør er Camilla Stoltenberg) unndrar seg, som det fremgår av dette intervjuet, ethvert ansvar for å ha ødelagt livet for mange norske ungdommer som følge av bivirkninger fra Folkehelseinstituttets meningokokk B-vaksine:

 

 

Stene-Larsen gir uttrykk for at det ikke er påvist noen klar sammenheng mellom meningokokk B-vaksinen og de mange ungdommene som fikk tilstanden ME kort tid etter å ha fått sprøytenes innhold inn i kroppen. Dette er en hårreisende løgnaktighet og ansvarsfraskrivelse, som overser det viktige faktum at placebo-vaksinen også inneholdt den (i visse tilfeller)  ME-fremkallende giften kvikksølv…

Å få lov til å granske seg selv (med tilnærmet 100% inhabilitet er den nye statlige «sinnssykdommen» i det offentlige Norge. Hva om det samme skjedde i den private sektorer, f.eks. ved at alle regnskaps-revisorer ble erklært som overflødige?

 

 

Slik fremstiller media og myndigheter løgn som sannhet…

…men en løgn blir ikke en sannhet av at den

1. Først serveres av Folkehelseinsituttet (som har fått granske seg selv med 100% inhabilitet)

2. Ukritisk videreformidles av Dagens Medisin (som kontrolleres av legemiddelindustrien)

3. Godkjennes for publisering i tidsskriftet Vaccine», et såkalt «vitenskapelig» tidsskrift (som i praksis er kontrollert av legemiddelindustrien og har VAKSINEPROPAGANDA som et viktig formål).

Hele «studien» til Folkehelseinstituttet, som i praksis er en hån mot de mange vaksine-ofrene som har lidd av ME i flere tiår – som de fikk som en direkte konsekvens av vaksinene, er RÅTTEN fra kjernen og ut.

FEILEN er denne: Antallet ME-ofre fra vaksinen er sammenlignet med antallet ME-ofre fra «kontrollgruppen». Dette er en elementær logisk kortslutning og et klart eksempel på Folkehelseinstituttets medisinsk-faglige uredelighet. Begge vaksinene inneholdt vaksinekvikksølvet thiomersal (thimerosal), som var det ME-utløsende elementet FOR BEGGE GRUPPENE av ofre.
For at studien skulle ha hatt en korrekt klinisk-vitenskapelig underbygning, måtte antallet ME-ofre fra vaksine/placebovaksine ha blitt sammenlignet med PERSONER SOM IKKE FIKK NOEN FORM FOR VAKSINE injisert.
Dette ble IKKE gjort, og tilsier at hele «studien» står til STRYK. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan Folkehelsinstituttet igjen og igjen unndrar seg ansvar og slipper unna etter å ha ødelagt mange menneskers liv og helse pga. vaksineskader.

 

Denne informasjonen er et utdrag fra artikkelforfatterens foredrag VAKSINER – INGREDIENSER, VIRKNINGER, RISIKO og OVERTRO, som er tilgjengelig i denne artikkelen og på YouTube. Foredraget er i sin helhet også tilgjengelig på DVD. (Ønskes DVD send en epost til epostadressen under artikkelen – klikk på «kontakt forfatter»)

Foredraget holdes i Oslo tirsdag 15. jan (se «kommende begivenheter» i kolonnen til høyre).

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
10 år siden

Hvorfor vil ikke FHI betrakte sesonginfluensaen som et resultat av D3-mangel? På sine websider NEVNES ikke en gang sammenhengen mellom de to. Da er det lett å utvikle konspiteorier. Hvorfor er FHI så kåte på at den symptomatiske sesonginfluensaen skal behandles med vaksinering, fremfor å behandle D3-mangelen direkte?

Et søk på FHIs webside på ”D3” ga bare ett relevant treff, «Fiskeoljekapsler og multivitamintabletter har like god effekt på vitamin D-status». Her omtales et temmelig uinteressant norsk forsøk med å teste ut effekten av vitamin D3 som kosttilskudd, med en latterlig lav dagsdose på 10 μg (400 IU). Da kunne man like gjerne ha forsket på effekten av å spise noen daglige skiver med fet fisk, hvilket IKKE fungerer som erstatning for sommersolen.

FHI avviser ikke D3-forskningen fra dette årtusen ang. influensa. FHI diskuterer ikke D3-forskningen fra dette årtusen. FHI bare IGNORERER D3-forskningen fra dette årtusen, som om de FORTSATT lever i en uvitenhet som var mer eller mindre akseptabel på 1900-tallet, og som dermed skal gjøre deres vaksineringskåthet mer eller mindre akseptabel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_D_and_influenza

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

En av de mest effektive måter å knekke folks helse på, må jo være bruken av naturens nest toksiske grunnstoff: Hg, 80- Kvikksølv

Kvikksølv ødelegger b.l.a nervesystemet, og kan gi alvorlige hjerneskader.

Vi får i oss kvikksølv fra vaksiner, forurensing, muligvis fra chemtrails, amalgamfyllinger i tennene, fra matindustrien, og andre produkter i vår næringskjede. Kvikksølv finnes angivelig i alt fra kosmetikk til lyspærer, til elektroniske produkter, til tobakk og sigaretter.

Diagnosehysteriet i Norge er like påtagende som klimahysteriet.
FhI lyver ikke bare om vaksinene. De lyver også om grunn og opphav til psykisk lidelse, en annen folke-epidemi som ser ut til å blomstre.

FhI gjør kjempehandel på å selge psykiatriske droger i tillegg. Jeg tør påstå at i 100 % av tilfeller av psykiske lidelser, så har pilleindustriens preparater ingen korrelasjon med de faktiske forhold som ligger til grunn for disse lidelsene.

Således blir nordmenn ikke bare syke av patogener og andre giftstoffer. De blir dobbelt opp syke av en «etterbølge» med ytterligere giftstoffer fra kjemoindustrien. Her snakker en ung amerikaner om psykiske lidelser og kvikksølv:
https://www.youtube.com/watch?v=nltBi2Zwtcw

Samtidig jobbes det aktivt med å fjerne alle naturmidler som kan gjøre oss friskere. Parallelt med dette fylles apotekene med kvikksølvinnholdig tran, og andre helseskadelige «helseprodukter».

Dr Rima Laibow (4/4) Speaks on Codex Alimentarius

Bill Gates om vaksiner og depopulasjon:
https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

Dette mindretallet på Jorda som har utpekt seg selv til «elite» blir nok ikke borte av seg selv, er jeg redd.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  Menneske
10 år siden

Jeg er selv skeptisk til vaksinering med ukjent innhold og ukjente bivirkninger. Helt greit med skepsis til vaksiner med skummelt innhold, men man må da beholde bakkekontakten, og ikke skrike ULV uten at man har over gjennomsnittet kunnskap om innhold og virkning av denne omtalte vaksine. Kvikksølv (Hg) er slett ikke bra for kroppen, men innholdet av Hg i en slik vaksine-injeksjon er så forsvinnende lite at det knapt nok er målbart. Har du et par amalgan-fyllinger i tennene så avsondrer disse faktisk mer Hg til din munnhule enn hva du får i den av Hg i en slik vaksine-injeksjon. Det er ikke Hg-innholdet som gjør denne vaksinen skummel………………….

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Hva mener du med «skrike ULV uten at man har over gjennomsnittet kunnskap om innhold og virkning av denne omtalte vaksine?»
Da bør man skaffe seg kunnskap over gjennomsnittet, før man begynner å late som kvikksølv ikke er så farlig. Det er like mye bruken av squalene som ble testet ut i denne Men-B vaksinen, som forårsaket Gulf- war syndrome kort tid etter. Vi var bare 230 000 labb-rotter, som ble ofret. Noen døde, noen ble veldig syke, og resten bedre kunder for lege og pharma-industrien…..

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Jeg har ME dokumentert fra Haukeland, av Plasebo Men-B vaksinen.
Men det er nesten umulig å få legene til å akseptere dette som grunnen til min sykdom. Jeg måtte finne ut alt selv, og jeg ble sendt til en nevropsykolog som hadde lest hele min sykejournal som startet med at jeg var på sykehuset med misstanke om hjernehinnebetennelse 7 dager etter at jeg fikk vaksinen. Videre står det hele veien «trøtt sliten hele tiden, etter en lang natts søvn..)
Legen som har skrevet dette, nektet i 20 år, på at vaksinen kunne gjøre det.
Da jeg i sensommer 2009 på Biltema, sa til ham at jeg hadde fått dokumentasjon på at folk kom til å bli syke av Pandemrix, pga de stoffene som var i vaksinen, han ba om dokumentasjon. Det fikk ham. 67 sider. Resultat, bekymringsmelding til barnevernet, med teksten » det var snakk om svineinfluensa, konspirasjonsteorier, og industriinteresser bak dette, alt virket så absurd og realitetsfjernt, at jeg stiller meg store spørsmål om hans evne til å gi barna god omsorg…» Mitt forhold til denne legen var ferdig for lengst. Men det sier mye om holdningene.

Da jeg kom til min nye lege etter å ha vært i Haukeland Bergen, så så han på dokumentasjonen og svarte: Haukeland er omdiskutert, og mange er ikke enig i diagnostiseringen. Eneste tilbudet til hjelp jeg har fått, er en lapp med påskriften: «rehab.no» og: «finn ut selv hva du synes passer». Ellers har det kun vært puls og blodtrykk og kom tilbake om 3 måneder. Disse legene er opplært av Folkehelseinstituttet, og verden raser sammen, hvis deres grunnsten, og stolthet blir utsatt for kritisk undersøkelse. Derfor skal de ikke se i retningen av at vaksiner kan forårsake skader. Men denne artikkelen fra Dagens Medisin forklarer hvordan legene egentlig skulle ha møtt meg, og viser akkurat hvordan mange sliter med ME. http://www.dagensmedisin.no/nyheter/fastlegen-viktig-for-me-pasienter/

Jeg blir lei meg når jeg leser at «100 tusner av svensker har fått immunologiske og neurologiske skader av Pandamrix». Jeg sa klart nei, for meg og guttene og fikk bare en erfaring med manipulerende psyke damer i «barnevernet» :-) De gav seg til sist, da ei fornuftig dame ba om å få se på hva jeg hadde om vaksinen. Etter det sa hun: » Det er godt vi har noen som tør ta tak i en så viktig sak, her har vi ingen ting å gjøre!!!» det var etter over ett år med møter, som aldri handlet om hva legen hadde varslet om…. Men nå faller muren, og folk begynner å tenke selv….

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Eddvin
10 år siden

Jeg har ikke sett noe Media som har undersøkt hvorfor så mange soldater kjørte av veien og ble skadet eller drept på vei hjem fra militæret nettopp i denne tiden hvor dette vaksineforsøket pågikk. De som var inne på denne tiden husker sikkert at de måtte ha et eget kjørekort for å ha med seg bilen inn i leiren. Forklaringen var bare at mange hadde skadet seg på vei til eller fra leirene.
Er det noen her som mistet kjente i uforklarlige utforkjøringer i samband med militæret fra 1988-1991?

Sandy
Skribent
Svar til  Eddvin
8 år siden

Eddvin kan du sende meg pm på FB om dette? Takk. Hilsen Sandy Lunoe

Ø Kvalsvik
Ø Kvalsvik
Abonnent
Svar til  Eddvin
1 år siden

Har du prøvd klordioksid (MMS)?

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

En meget interessant og gripende historie.
Dette vitner om tragedien som rammer så mange. Først blir man syk, så får man greie på disse «konspirasjonene», og at forklaringen på at man ble syk, meget sannsynlig skyldes momenter som kan trekkes ut fra disse «konspirasjonene». Så forsøker man å få hjelp av det offentlige, og blir møtt med en kald skulder, uvitenhet, arroganse, sjikane og trusler.

Dog ser jeg noe komisk i denne historien. Det offentlige helsevesen, leger, helsesøstre, psykologspesialister, nevropsykologer (pseudovitenskap) bedriver kvakksalveri. Inkompetansen og forvirrings-momentene hos offentlig «hjelpe» personell eier ikke sidestykke. «God dag mann økseskaft».
Helse-Målbo slår til igjen.

I dag er helserelaterte utfordringer blitt omgjort til byråkrati.

Historien påminner meg om at man ALDRI skal diskutere med leger, psykologer, psykiatere, eller andre «spesialister».

Det er som kvakksalveren Jørgen Skavlan sier: «Jeg har tatt på meg skylappene, og jeg er stolt av det».

Nordmenn har åpenbart mistet sin evne til å kommunisere. Spesialister og bedrevitere får betalt for å vite bedre. Det er jobben deres. Selv om de tar feil.
Slik er det altså blitt i Norge: Nåde dem som forsøker å overprøve en spesialists uttalelser. Med mange års utdanning, så anser de seg selv som autoritære i tillegg. Enda bedre, m.a.o. Er man legmann, så har man ikke rett til å stille spørsmål.
Er man lege, så har man rett til å stille så mange inngående personlige spørsmål man vil, for å «kartlegge» pasientene sine. Deretter har de lov til å skyte så mange diagnose-skudd fra hofta som de bare orker, helt til pasienten står i knestående, og trygler og ber om å få slippe å høre mer pjatt. Begrepet «pasient» skaper i tillegg en klar upersonlig kløft mellom «behandler» og «trengende».

Det er noe som er litt galt her? Denne voldsomme «misforståelsen» i Norge, skyldes uten tvil, folk som f.eks. kommer fra det sataniske akademiske debunk-miljøet.: Harry Potter og vennene hans fra NTNU.

Eksempelvis: Dag. O Hessen

Gode gamle Asbjørn mener at konspirasjonsteorier er et fattig verdenskart:

Torgrim Eggen hauser på med enda mer svada, og ser faktisk ut som om han snakker direkte til en «alien grey» i 5. dimensjon, parallelt med at han debunker chemtrails og lysende vesener.

Jeg har alltid lurt på dette begrepet «aktiv dødshjelp», og hva det går ut på.
Nå har ikke jeg lyst til å drepe noen, men jeg må innrømme at disse debunkerne risikerer å møte oss i retten, for meget alvorlige brudd på Norges grunnlov.
Jeg foreslår «aktiv dødshjelp» i forhold desinformering i det forknytte Norge, slik at hvermannsen kan få reise seg på beina igjen, og få den hjelp han/hun har KRAV på. Først må makta falle, og de skyldige må pågripes, dømmes og straffes.

Norge, et lite stykke jordskorpe som eies av Vatikanet. Tomt for ressurser. Full av opp-ned-bakover-ovenfra-og-ned-baklengs-inkonsekvent-ulogisk-tenkning, overkrydet med satanisme.

Dette debunker samfunnet, bestående av velkledde herremenn i kjole og hvitt, med religionsutøvelse foran skaller og bein. Å snakke med dem, blir som å snakke med disse Illuminati pingvinene, på blind mars, fast bestemt på å tjene sin herre til siste åndedrag:

«De sager av den gren de sitter på, og fortsetter å sage på vei ned på dypet».

La oss bare ønske dem lykke til på reisen, for vi blir ikke med!

Salat
Salat
Abonnent
10 år siden

Folkehelseinstituttet er like mye folkehelseinstitutt som Folkeopplysningen på NRK er folkeopplysning.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Nå ser det ut til at de har utviklet vaksinen Men-B videre, slik at kraftigere bivirkninger kommer med en gang, og den testes ut i afrika, slik at man slipper å ha folk som har rettigheter kommer å klager….

Minst 40 barn förlamade på grund av nytt vaccin
Ytterligare en stor vaccinations-tragedi fick sin start den 20 december 2012 då femhundra barn i den lilla afrikanska byn Gouro i Chad vaccinerades med det nya vaccinet MenAfriVac mot meningit (hjärnhinneinflammation). Åtminstone fyrtio av dessa barn i åldrarna 7-18 år har blivit förlamade och lider av hallucinationer och kramper.
Hur kan åtminstone 40 barn förlamas efter en vaccination utan att några nyhetsorganisationer rapporterar om det? Media tiger som muren. Det tycks inte finnas någon information om händelsen på några officiella myndighetssajter.
http://vaccin.me/2013/01/07/minst-40-barn-forlamade-pa-grund-av-nytt-vaccin/

Kay Arnesen
Skribent
10 år siden

Hvorfor i granskauen har de kvikksølv i vaksinen?

Har jeg ikke fått nok kvikksølv, jeg som har hatt amalgam i tennene?

Jeg lurer på hvorfor statens legemiddelverk har fjernet alt om pandemix (f.eks bivirkninger, finner ingen ting der lengre) fra sine nettsider…

Det er meldt om mange bivirkninger, se:
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7128212

Det kommer ikke som et sjokk på meg at folk dør på grunn av denne vaksinen heller, det er ganske vanlig for legemidler at sjeldne bivirkinger er «plutselig død», det vet jeg selv, siden jeg selv er tvangsmedisinert (urettmessig) med et medikament der noen av bivirkingene kan være «plutselig død og hjertestans».

Her er 10 stk. dokumentert døde av pandemix:
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.6940320

Her er liste over bivirkninger på det stoffet som jeg blir tvangsmedisinert med (se nederst i avsnittet om bivirkninger):
http://www.felleskatalogen.no/medisin/risperdal-consta-janssen-563537#bivirkning

Så jeg er helt enig med menrneske ang. satanisme, det er ikke langt unna. Folk burde blitt informert om hvilke stoffer legemidler inneholder, samt hele listen over bivirkninger på forhånd.

Jeg synes det er dårlig at et så sentralt oppslagsverk som felleskatalogen ikke har noen info om pandemix oppført i det hele tatt.

Her er noen bivirkninger på pandemix som jeg klarte å finne:

Svært vanlige (kan inntreffe hos flere enn 1 av 10 vaksinerte):
*Hodepine
*Tretthet
*Smerte, rødhet, hevelse eller indurasjon (hardt område) på injeksjonsstedet
*Feber
*Verkende muskler, leddsmerter

Vanlige (kan inntreffe hos 1 til 10 av 100 vaksinerte):
*Varme, kløe eller blåmerke på injeksjonsstedet
*Økt svetting, skjelving, influensalignede symptomer
*Hovne lymfeknuter på hals, armhule eller lyske

Mindre vanlige (kan inntreffe hos 1 til 10 av 1000 vaksinerte):
*Prikking eller nummenhet i hender eller føtter
*Søvnighet
*Svimmelhet
*Gastrointestinale plager som diaré, oppkast, magesmerter, kvalme
*Kløe, utslett
*Generell følelse av uvelhet
*Søvnløshet

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Dette gjør meg forbannet!!! Jeg er ikke registrert med bivirkninger av Men-B forsøket, fordi ingen av de legene jeg var hos i militæret hadde fått de rapportering-skjemaene som folkehelseinstituttet forlangte at det skulle rapporteres på de ventet og ventet…

Når jeg nå fant dette;
10 døde etter svineinfluensavaksine (hvor stor var underrapporteringen?
I alt har Statens Legemiddelverk registrert over 200 alvorlige bivirkninger etter vaksinasjon med Pandemrix. Udramatisk, sier legemiddelverket.

– Dette er som forventet, og ikke dramatisk høye tall, sier avdelingsoverlege ved legemiddelverket, Steinar Madsen, til NRK.no.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.6940320

En ting jeg lurer på: Hvor store resurser i politi og samfunn, hadde blitt brukt, hvis noen som har mistet sine kjære hadde gått sammen og banket opp en av disse kjente forgifterne?

Ville media skrevet: 10 fremstående personer i FHI og legemiddelverket, banket opp og sperret inne på mørke rom med remmer, etter de med overlegg og fullt vitende har drept 20 friske mennesker og skadet tusenvis med giftvaksine: Udramatisk, og som forventet sier Politidirektøren….

Hva har skjedd med samfunnet???

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Interessant uttalelse fra legemiddelverket:
«Dette er som forventet, og ikke dramatisk høye tall»

Selv sier jeg følgende: En biokjemisk og bakteriologisk krigføring mot nordmenn, som vi beviselig står overfor, oppleves ikke av det godtroende flertall som dramatisk, for den merkes ikke,og sykdom erkjennes dogmatisk som en naturlig prosess i livsforløpet. Tallene på syke og døde vil riktignok øke dramatisk i tiden videre.

Opplevelsen dette må være for den enkelte, er dessverre både dramatisk og tragisk, sett fra individets og pårørendes perspektiv. Sett fra helsemyndighetenes perspektiv, og fra legemiddelindustrien, så oppleves nok dette som en suksess, i forhold til «Agenda 21».

Det er helt tydelig, at vi står overfor en mørk NWO tidsalder, hvor vi ikke lenger har rett og krav på vår helse, våre liv, og på en fremtid:

http://www.nationen.no/2013/01/11/nyheter/var/klima/klimaendringer/milj/7897408/

http://www.bondebladet.no/mat-og-marked/2013/01/11/nytt-klima-kan-gjoere-korn-helseskadelig.aspx

Man kan bli «psykotisk» av å bli oppmerksom på dette faktum, og risikere å bli tvangsmedisinert med «antipsykotika», som til slutt kan lamme både åndedrett og hjerte. Oppført som «bivirkninger» i legemiddelindustriens allerede etablerte juridiske immunitet mot mennesker som vil saksøke.

Det er jo hele meningen, hos våre elskverdige «helsemyndigheter».

Forsøk så å kreve «pasientskade erstatning».

Risiker å bli «utredet» og bli tvangsinnlagt på nytt.

Forsøk å få forståelse av bekjente, eller i det minste en bistand fra mennesker du kjenner. Først da vil du innse at de aller fleste har «ADHD», for selv er de så neddopet på Codex-produkter, propaganda og underholdning, at den eneste respons vil være en: Z, opphøyd i 2. potens.
Rettere sagt: Zzzzzzzzzzzz

«Sov mitt lille Norge»

Eller for å unngå kulturell forflatning, som myndighetene prioriterer, slik at nordmenn ikke skal fatte mistanke:
«Sov mitt lille Noreg».

Sandy
Skribent
10 år siden

Det er meget uheldig dersom både kvikksølv og aluminium er begge tilstede i en vaksine. Det er derfor høyst betenkelig at begge er inkludert i både meningokokkvaksinen og i «placebo»:

«A small dose of mercury that kills 1 in 100 rats and a dose of aluminum that will kill 1 in 100 rats, when combined have a striking effect: all the rats die:
«Doses of mercury that have a 1 percent mortality will have a 100 percent mortality rate if some aluminum is there».
(Donald Miller, M.D. Professor of Surgery, University of Washington)

Arn
Arn
Abonnent
10 år siden

Årets svineinfluensavaksine på Oslos sykehus.
Jeg jobber i OUS (Ullevål sykehus/Rikshospitalet etc) og de ansatte blir i disse dager «massevaksinert» med årets vaksine. (De bruker uttrykket «massevaksinering»). Jeg så at en professor i infeksjonssykdommer som jobber ved Ullevål sykehus gikk ut i Dagsavisen her om dagen og anbefalte de som er i risikogruppen til å ta vaksinen, mens de som er normalt friske ikke trenger å ta den ifølge denne spesialisten. Allikevel oppfordres sykehusansatte til å ta den med begrunnelsen at de ikke skal utsette svake/syke mennesker for unødig risiko. Det ble først lagt ut lister man kunne skrive seg på for vaksinering, så ble ble det arrangert en ny massevaksinering på mer spontant grunnlag som avsluttes om noen dager. Det opplyses vel også at «årets vaksine inneholder ikke skadelige stoffer». Så fint, så dere innrømmer at dere prøvde å forgifte oss for to år siden, men har ikke tenkt å gjøre det i år.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Arn
10 år siden

Hvor mange tok (tar) vaksinen? Hva inneholder årets vaksine?

På TV2 opplyste for noen dager siden om massevaksinasjon i Bodø. De hadde fått inn 800 (!) vaksiner, som nå skulle tilbys befolkningen. De kalte 800 massevaksinasjon. Det bor rundt 38000 i byen. 1 per 47,5 person. Litt over 2 % av befolkningen blir dekket av «massevaksinasjonen». De vet med andre ord ikke hva «masse» betyr.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

Ja BC du kan gjerne spørre om hva årets vaksine inneholder, se denne kommentaren…

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/svineinfluensavaksineringen-1-ar-etter/comment-page-24/#comment-93739

TV2 som øvrig propagandamedia sier bare det de blir bedt om å si, så da kommer tåpelige utsagn som det du viser til. :-D

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Hva betyr «inaktivert»? Inaktiv betyr at man kan bli aktiv. Så da tolker jeg «Splitviruskomponenter av inaktivert influensavirus type A og/eller B» at viruset på et eller annet tidpunkt vil bli aktivt.

dinatriumfosfatdodekahydrat 1,3 mg, kaliumdihydrogenfosfat 0,19 mg, kaliumklorid 0,1 mg, magnesiumkloridheksahydrat 50 μg, α-tokoferolhydrogensuksinat maks. 0,1 mg, polysorbat 80/oktoksinol 9 maks. 0,5 mg.

Kan noen bekrefte at dette er sunt å få injeksert?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Hvorfor er det så mange tilsetningsstoffer i vaksinene til de tobente? Her er den vanligste vaksinen til hund og foruten virusene inneholder den kun fosfatbufret saltvann.

http://www.msd-animal-health.no/products/117_19614_2/productdetails_117_116067.aspx

Monica Waade
Forfatter
10 år siden

Norske myndigheter nøyde seg ikke med å ødelegge livet for flere egne statsborgere med det sinnsyke meningokokk vaksineforsøket sitt. Denne dokumentaren viser hva som skjedde i New Zealand som overtok galskapen fra Norge og det lyser lang vei av Hanne Nøkleby fra FHI at hun lyver under intervjuet…

THE VACCINE EXPERIMENT – In The Service of Good

Da dokumentaren ble laget hadde 33 personer i New Zealand fått erstatning, mens i Norge har kun en person oppnådd dette og det er vel ikke vanskelig å se hvorfor han er den eneste…

Bare legesønnen har fått erstatning etter vaksina
http://www.dagbladet.no/2010/10/01/nyheter/innenriks/helse/me/vaksine/13638589/

Søndagskvelden kan også benyttes til å se denne sjokkerende sannheten om hva vaksineguruene står bak og hva som finnes i vaksinene…

The Exploding Autoimmune Epidemic – Dr. Tent – It’s Not Autoimmune, you have Viruses

The shocking truth about what’s really in vaccines: Mercury, MSG, Formaldehyde, Aluminum
http://www.youtube.com/watch?v=3AgKBVaPKWo

Ingen tilbyr behandling med nytteeffekt til de vaksineskadde, de blir ytterligere ofre for legemiddelindustrien som pøser på med medisiner som kun demper symptomene for en tid før det bærer helt utfor stupet med pasientene.

Jeg vet at vaksineskadde har blitt helt friske igjen eller tilnærmet friske ved å benytte den behandlingen jeg brukte på meg selv, for å bli kvitt kvikksølv og andre tungmetaller fra kroppen etter å ha blitt forgiftet fra amalgamfyllingene.

How Mercury Causes Brain Neuron Degeneration

Kraftig kvikksølvforgiftning …

Minamata Disease

… så er de smarte nok til å sprøyte så liten mengde i folket at symptomene på kvikksølvforgiftning ikke blir like avslørende som i Japan. Jeg blir kvalm og jeg vil gråte når jeg tenker på alle vaksineofrene, men jeg er sikker på at vår innsats i 2009 i hvert fall avverget at flere kom i denne situasjon… narkolepsi del 1

Kay Arnesen
Skribent
10 år siden

Hva heter årets vaksine?

Og inneholder den også kvikksølv eller aluminium?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Kay Arnesen
10 år siden

Årets vaksine er Fluarix
http://www.felleskatalogen.no/medisin/fluarix-glaxosmithkline-559166

Nå stoler jeg ikke på opplysningene om hva vaksinen inneholder. Minner om denne kommentaren min fra 2009
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/svineinfluensa-vaksine-gj%c3%b8r-hundredevis-syke-og-d%c3%b8ende/comment-page-23/#comment-11841

Den norske oversikten over Pandemrix inneholdt ikke Gentamicin-sulfat, men bivirkningsrapporten viste til hørselstap så jeg mistenker at Gentamicin-sulfat ikke var utelatt fra Pandemrix levert til Norge.

Bivirkningsrapport se side 12 og 13
http://www.relis.no/Bivirkninger/~/media/RELIS/Innhold/Bivirkninger/Arsrapporter%20bivirkninger/Bivirkningsrapport%20for%202011%20Ferdig.ashx

TOXIC METALS FOUND IN PANDEMRIX SWINE FLU VACCINE BY SWEDISH DOCTOR
There was no indication on the product details supplied by GSK that the Pandemrix vaccine with the ASO3 adjuvant contained these toxic compounds.
http://birdflu666.wordpress.com/2011/08/19/toxic-metals-found-in-pandemrix-swine-flu-vaccine-by-swedish-doctor/

Ja hvem vet om Fluarix inneholder kvikksølv eller aluminium i tillegg til den andre giftcoctailen?

Litt om dette tilsetningsstoffet som er oppgitt å være i Fluarix…
http://voices.yahoo.com/dangerous-food-additives-polysorbate-80-could-7546884.html

Det er en grunn til at ingen av oss som har undersøkt grundig lar oss lure til å bli vaksinert, vi vil ikke oss sjøl så mye vondt som kyniske mennesker ønsker å påføre oss.

Kay Arnesen
Skribent
10 år siden

Fant dette om stoffene som finnes i Fluarix:

* Hemagglutinin or haemagglutinin (British English) refers to a substance that causes red blood cells to agglutinate. This process is called hemagglutination or haemagglutination.

* Koksalt eller natriumklorid (NaCl) er et salt, og er en kombinasjon av grunnstoffene natrium (Na) og klor (Cl), og er kjent som vanlig bordsalt. Dette stoffet er bra for kroppen i små mengder, men hvis man spiser for mye av det, binder saltet til seg for mye vann i kroppen og det vil bli tyngre for hjertet å slå

* Disodium hydrogen phosphate (Na2HPO4) is a sodium salt of phosphoric acid

* Kaliumhydrogenfosfat har en rekke anvendelser, bl.a. i gjødselstoffer, som buffere, i vaske- og rensemidler, til avherdning av hardt vann osv.

* Kaliumklorid (KCl) er et metall halid salt som består av kalium og klor.

* Magnesium chloride is the name for the chemical compounds with the formulas MgCl2 and its various hydrates MgCl2(H2O)x. These salts are typical ionic halides, being highly soluble in water. The hydrated magnesium chloride can be extracted from brine or sea water. Magnesium toxicity from magnesium salts is rare in healthy individuals with a normal diet, because excess magnesium is readily excreted in urine by the kidneys. A few cases of oral magnesium toxicity have been described in persons with normal renal function ingesting large amounts of magnesium salts, but it is rare. If a large amount of magnesium chloride is eaten, it will have effects similar to magnesium sulfate, causing diarrhea, although the sulfate also contributes to the laxative effect in magnesium sulfate, so the effect from the chloride is not as severe.

* Alfa-Tokoferolhydrogensuksinat: Vitamin E

* Polysorbate 80 (brand names include Alkest, Canarcel and Tween, which is a registered trademark of ICI Americas, Inc.)[2] is a nonionic surfactant and emulsifier derived from polyethoxylated sorbitan and oleic acid, and is often used in foods. Polysorbate 80 is an excipient that is used to stabilize aqueous formulations of medications for parenteral administration, and used as an emulsifier in the manufacture of the popular anti-arrhythmic amiodarone.[5] It is also used as an excipient in some European and Canadian influenza vaccines.[6] It is also used in the culture of Mycobacterium tuberculosis in Middlebrook 7H9 broth.

* Oktoksinol 9 Apart from laboratory use, Triton X-100 (Octocsynol 9) can be found in several types of cleaning compounds, ranging from heavy-duty industrial products to gentle detergents. It is also a popular ingredient in homemade vinyl record cleaning fluids together with distilled water and isopropyl alcohol.

Lurer på hvorfor de har vitamin E i denne vaksinen?

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Kay Arnesen
10 år siden

Polysorbate 80 In Swine Flu Vaccines = Infertility In Humans
Polysorbate 80 is in the Fluarix swine flu vaccine manufactured by GlaxoSmithKline according to the CDC. This is confirmed by the CDC in the document below….

En medisinsk studie gjort i Slovakia injisert nyfødte hunnrotter med Tween 80 (polysorbat 80). Disse nyfødte hunnrotter ble injisert med Polysorbat 80 på dager 4-7 etter fødselen. Forskerne fant at Polysorbat 80 akselerert modning av hunnrotter, skadet i skjeden og livmoren fôr, forårsaket betydelige hormonelle endringer, alvorlige eggstokk misdannelser og til slutt gjengitt de unge hunnrotter infertile.

Masse mere her:
http://organichealthadviser.com/archives/polysorbate-80-in-swine-flu-vaccines-infertility-in-humans

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Obama Administration Seeks Approval to Test Anthrax Vaccine on Children http://healthimpactnews.com/2013/obama-administration-seeks-approval-to-test-anthrax-vaccine-on-children/

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Anthrax Vaccine Tests On Underprivileged US Children Planned By Obama Administration – Public Meeting 14-15th January – University of Miami http://childhealthsafety.wordpress.com/2013/01/14/us-anthrax-vaccine-tests-on-us-kids/

Quote: According to the respected NY USA Charity, AHRP [the Alliance for Human Research Protection] President Obama’s administration is proposing to change US law to test anthrax vaccines and other bioterrorism counter-measures on underprivileged US children. Obama’s proposals appear to violate fundamental medical ethical principles mandated under the Nuremberg Code after the atrocities committed by the Nazis during World War II, 1939-45. These US children are also more likely than not to be black US children due to the inequalities in the US social, economic and political systems. There is action you can take about this – see below for where to send emails and to download and read yourself the official US government documents announcing consultations on these issues. Also remember when reading the following CHS previously asked HERE “How can you know how dangerous the vaccines given to your child are? Should you trust government health officials’ assurances? What can you do to protect your child from your own government?” ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

«Direct Order»: An Award-Winning Documentary Tells the Story of Members of the Military who were Ordered Against their Will to Take the Controversial Anthrax Vaccine http://www.democracynow.org/2003/6/4/direct_order_an_award_winning_documentary Quote: «I’d rather have caught a bullet from an AK 47 than gotten injected with this stuff. At least I would have known what my fate would have been.» Federal regulators last week approved a plan by biotechnology company, VaxGen to test its experimental anthrax vaccine on about 100 people. The human volunteers will be injected with the experimental vaccine to see if it’s safe and produces the desired immune response. VaxGen was awarded a $13.6 million federal contract to begin work on the anthrax vaccine. The company is applying for two more anthrax vaccine contracts. The contracts are expected to be awarded later this year for advanced testing and manufacturing of 25 million doses. ..

Google { Direct Order Michael Douglas https://www.google.no/search?q=Direct+Order+Michael+Douglas } * Facebook https://www.facebook.com/groups/vaksineaksjon/permalink/10151324559534086/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Presidential Commission for the Study of Bioethical Issues http://www.tvworldwide.com/events/bioethics/130114/

Maine doctor protests national anthrax testing on children http://bangordailynews.com/2011/10/25/health/bangor-doctor-protests-anthrax-testing-on-children/ Quote: WASHINGTON — The Obama administration is wrestling with the thorny question of whether scientists should inject healthy children with the anthrax vaccine to see whether the shots would safely protect them against a bioterrorism attack. The other option is to wait until an attack happens and then try to gather data from children whose parents agree to inoculate them in the face of an actual threat. A key working group of federal advisers in September endorsed testing, sparking objections from those who consider that step unethical, unnecessary and dangerous. The National Biodefense Safety Board (NBSB), which advises the federal government, meets Friday to vote on its working group’s recommendation. “At the end of the day, do we want to wait for an attack and give it to millions and millions of children and collect data at that time?” said Daniel Fagbuyi of Children’s National Medical Center in Washington, who chaired the group. “Or do we want to say: ‘How do we best protect our children?’ We can take care of grandma and grandpa, uncle and auntie. But right now we have nothing for the children.” ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Anthrax Vaccine on Kids? Stop it NOW! http://www.youtube.com/watch?v=xW5wSyr90Z4&list=UUMERcAmUKCQkFoRQmJwxPKw&index=1 Quote: Sallie O. Elkordy http://BillionToddlerMarchForSurvival.blogspot.com Stop the Testing of the ANTHRAX Vaccine on CHILDREN. Write to the President and the Commissioner for Health and Human Services N-O-W!!! http://healthimpactnews.com/2013/obama-administration-seeks-approval-to-test-anthrax-vaccine-on-children/ I saw this meeting on 1/15/13 and they are READY TO GO! This is not a joke, folks! Here’s the «wrap up» with Amy Guttman, The Director of «The Presidential Commission on BioEthical Issues». The participants are laughing and congratulating themselves: http://www.tvworldwide.com/events/bioethics/130114/ Initial Announcement was sent to me the day prior: «The Department of Health and Human Services is seeking to test the highly controversial and dangerous ANTHRAX VACCINE ON CHILDREN. A public meeting of the Presidential Commission for the Study of Bioethical Issues has been scheduled for Monday and Tuesday, January 14-15. Express Your Views to the Commissions Media Director here: Hillary.Viers@bioethics.gov» http://healthimpactnews.com/2013/obama-administration-seeks-approval-to-test-anthrax-vaccine-on-children/ Here’s what I wrote, «Anthrax shouldn’t be within 10 miles of children let alone injected directly into their bloodstream. Stop this immediately.»

«Giftige vaksiner har motsatt effekt av rent vann, og det er ikke mulig å lyve at man skal redusere verdens befolkningsantall med ca 94% med rent vann, og lyve må man når man opererer i bransje feig i SLF og SI, satanistenes landsforening og satan international, og både status og frihet samt midler til livsopphold for seg og sine avhenger at man er konsekvent. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/folkehelseinstituttet-lyver/comment-page-6/#comment-94300

mazix
mazix
Abonnent
10 år siden

en ting som ikke gjør det bedre er at fisker utsatt for kvikksølv blir ikke kvikksølv forgiftet, men holder på kvikksølvet til de blir spist av oss.. Tun fisk skal være de farligste fiskene m.h.t mengden de kan oppbevare.

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Jeg tror at fiskene snart må slutte å bade. De også, fordi den «informasjonen» som de norske myndigheter gir oss, er like troverdige som pappaen til statsminister Jens Stoltenberg er. Selv om han sikkert er en hyggelig pappa for sønnen sin, og gir ham minst et GMO-fritt eple om dagen. «An apple a day, keeps the doctor away». Det har Jens lært.

Matportalen sier at det er lite kvikksølv i torsk
http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/lite_kvikksolv_i_norsk_torsk-1
(Riktignok publisert for to år siden)
Torsken bader ikke på dypt vann.

Juksemaker KLIF, som har grodd seg fast i «klimaendringer» sier at det er mye kvikksølv i fisk som liker å bade på dypt vann
http://www.klif.no/Aktuelt/Nyheter/2012/Januar-2012/Mye-kvikksolv-i-dypvannsfisk/

Fiskeribladet Fiskaren: Vil dumpe 30 millioner tonn gift i fjorden
http://fiskeribladetfiskaren.no/?side=101&lesmer=25630

Ord som «uforståelig», «grenseverdien», «feil matematikk» , «for dårlig metodikk», «alvorlig», og «middels negativ» kan jo få de fleste til å segne om, bare av dette. Selv uten å ha spist fisk med kvikksølv.

En annen forske-juksemaker forskning.no med: nye rapporter viser at siloksaner finnes i overraskende høye konsentrasjoner i torsk fra indre Oslofjord og i polarmåke fra Bjørnøya.
http://www.forskning.no/artikler/2007/august/1188553898.99

Hva er siloksaner?
https://no.wikipedia.org/wiki/Siloksaner

Ikke bare skal dyre-plante- og menneskeriket forgiftes på overflaten.
Havets ressurser skal også forgiftes, antakeligvis.

Ingenting er tilfeldig.
Selv ikke Agenda 21

Noen som ikke har lyst til å spille russisk rulett?
Finn dere en annen planet å bo på
For deres egen sikkerhet, bør dere være helt sikre på at det ikke bor Målbo-forskere på den, som liker Målbo-torsk (med kvikksølv)

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Et annet grelt eksempel på at nordmenn blir utsatt for løgn, svada og propaganda, er i-g-j-e-n «forskning».no
Her med en fantastisk publisering:

«En annen av fordelene snustilhengerne trekker frem er at snus er et basisk stoff. Det betyr at prisen kan nøytralisere syrer i munnen. Syreangrep er, som kjent fra tyggisreklamene, en årsak til hull i tennene.»

(ikke et pip om fluor)

Skrevet av en såkalt journalist, som ikke nødvendigvis jobber i ond tro, men er temmelig ureflektert over hvordan man som journalist skal skjøtte sitt arbeide på en adekvat og kvalitetssikret måte. Kvalitet? Hæ, lissom?

http://www.forskning.no/artikler/2013/januar/345179

«Waco firefighters responded to a call Saturday and found what appeared to be about an ounce of mercury in a can of snuff on the side of the road, officials said.»
http://www.wacotrib.com/news/176137061.html

Artig kontrast til dette:
Dagbabbelet med:
Forsker tror snus kan redde tusenvis av liv
http://www.dagbladet.no/2009/04/20/nyheter/snus/tobakk/helse/innenriks/5819414/

Kildehenvisning til vitenskapelig paper? Borte? Ikke hjemme?

Hva med denne, da?
Aspartam er trygt
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2013/01/09/aspartam-er-trygt

Det som topper isfjellet i dag, må jo være denne:

Totalavholdne ungdommer blir mer deprimerte
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2013/01/08/totalavholdne-ungdommer-blir-mer-deprimerte

Kildehenvisning? Vitenskapelig publikasjon? Fagfellevurdering? Forskningen som ligger til grunn? Borte? Ikke hjemme?

Ahh, nå skjønner jeg det.
Simon says: «Gi folk en utdanning og en tittel, slik at de kan bistå med vår agenda, uten at de er i stand til å stille spørsmål»

Status er fine greier.
Lurer litt på hva amerikanerne mener med «For Pete`s sake».
Pete må jo være Simon. Luringen sjøl, altså.
Han har nemlig lurt nordmenn til å tro at det er «Høyre» som er en trussel for folkehelsa
http://www.nationen.no/2013/01/14/politikk/sp/hoyre/kjersti_toppe/folkehelsa/7899436/

Jeg gir meg ende over av propaganda og løgn, FØR kvikksølvet tar meg.

Jeg har et godt innvortes råd til de som måtte slite med Codex-relaterte helseplager.
Spis en rå løk, og skyld ned med en liter vodka. Det tar kverken på det meste.
Ved å følge mitt råd, så er man i det minste garantert et kjerringråd, og mitt løfte om at dette rådet er en blank løgn, som vil medføre helseproblemer.

I motsetning til å følge «råd» og «tips» fra folkeforgifterne.

Hvordan var det nå med kvakksalverloven? Brudd på denne kan jo også medføre alvorlige straffereaksjoner.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

E-post mottatt fra Geir Stene-Larsen 21.2.2012, sitat:

+{

Hei

Takk for e-post med interessante meningsytringer.

Vennlig hilsen

Geir Stene-Larsen
Direktør

}+

Som svar på e-post, sitat:

+{

En kilde http://www.scribd.com/fullscreen/81808224?access_key=key-5d4fnackk4u2dwt82hm ( Kopi tillegg kun her http://s14.postimage.org/ak5rd5ksh/prebens_pandemi_vaksine_svindel.gif )

Hva betyr dette? Jeg sendte e-post en masse med klar advarsel til alle impliserte ansvarlige i Norge iløpet av svindelkampanjen, med aktuell dokumentasjon om kjente og forventede bivirkninger med mer. Tusenvis av personer kan idag sitte med kopier av disse e-postene

Hva skal gjøres nå? Skal de skadede med familier lide alene uten at de ansvarlig er på besøk til dem og betaler bot for skaden til evig tid?, og forsåvidt også for denne terroren dette representerte mot hele befolkninga, spesielt blant de som visste at sprøyta, vaksinen, var potensielt særdeles farlig. Jeg har selv fire barn, de eldste var tydelig preget av denne terroren veldig kort sagt. Vi bor ikke i en barnehage her, det må tas ansvar i en sådan alvorlig sak. Undertegnede visste allerede fra midten av år 2009 at vi kom til å få den situasjonen vi nå har, og jeg er ikke engang medisinerutdannet. Det trengs ikke alltid for å forstå nok

Hva skal vi som var heldig og de som var ansvarlig si til de skadde og terroriserte, kanskje Ray Charles – Song For You (1994)

Nå må mange lide sammen med sine familier og andre i mange tiår framover, og lidelsen fortsetter i generasjoner

God dag


With regards from, med hilsen fra
Otto ..

http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

}+

Presidential Commission for the Study of Bioethical Issues http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/folkehelseinstituttet-lyver/comment-page-3/#comment-94053

STAK
STAK
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Det kan være verdt å se disse you tube videoene basert på TV2 jounalist Connie Barr sitt program: «The vaccine experiment, In the service of good»
Troverdigheten til Folkehelseinstituttet blir ikke akkurat styrket etter dette.

http://www.youtube.com/watch?v=ZRBVmWVH04c

« Forrige artikkel

Familien Bollyn trenger din hjelp!

Neste artikkel »

«Til siste dråpe»; når oljen tar slutt

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x