Politisk propaganda skal flettes inn i TV-serier

3.9K visninger
3 minutter lesetid
29

Obama vil ha kontroll over TV. Hjernevasking vil organisk flettes sammen med resten av innholdet. Programmet starter neste uke.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk. Den er skrevet av Paul Joseph Watson – Prison Planet.com, torsdag oktober 15, 2009 Jeg har utelatt noe som virker mindre relevant og lagt til egne kommentarer mot slutten i uthevet skrift.

Et sykt hjernevaskingsprogram vil lanseres i neste uke for å flette sammen regjeringens politisk propaganda med populære TV serier. Obamas miljøpolitikk, økonomisk redningspakker, helseprogrammet og tjeneste agenda vil bli integrert i innholdet av drama, ”reality” show og Komi-produksjoner.

Institusjonen som skal gjennomføre innfletting av det politiske propaganda budskapet ledes av ”Entertainment Industry Foundation (EIF). Nettverks TV-programmer vil brukes for å promotere frivillig tjeneste programmet som en del av en uke lang kampanje på ABC, CBS, FOX, NBC i tillegg till alle nettverk knyttet til disse, inklusiv kabel produsenter. Programmet starter 19, oktober.

En EIF-pressemelding sier at, ”Nettverk som vil fronte frivillighet på en eller annen måte i denne uken vil være:

ABC: All My Children, America’s Funniest Home Videos, Brothers and Sisters, Castle, Cougar Town, Dancing With The Stars, Desperate Housewives, Extreme Makeover: Home Edition, Flash Forward, General Hospital, Good Morning America, Grey’s Anatomy, Hank, Jimmy Kimmel Live, Modern Family, One Life To Live, Private Practice, The Forgotten, The Middle, The View, Ugly Betty

CBS: Cold Case, Criminal Minds, CSI: Miami, CSI: NY, Gary Unmarried, Ghost Whisperer, Numbers

FOX: America’s Most Wanted, Bones, Brothers, COPS, So You Think You Can Dance, Til Death

NBC: 30 Rock, Access Hollywood, Community, Days of Our Lives, Heroes, Parks and Recreation, The Biggest Loser, The Office, Today Show

Til tross for at denne kampanjen var annonsert i september, en ny undersøkelse av John Nolte har avsløret at vi kan forvente en hel bredde av propaganda programmering fra regjeringen fra mandag og utover i tid. Ikke bare vil programprodusenter promotere Obamas løgner rundt helsereformen, bank redningsaksjoner, global varming og offentlig tjeneste programmer som grenser til tvungen frivillighet, men de vil også forlede folk til grupper som har en agenda med kontroll over hvor mange barn vi bør ha. Mye av propaganda forsøkene leder til websider som fronter “reproduksjons frihet” = aborter. Websider som er portaler for fødselskontroll blir presentert på programmer som, “So you think you can dance” – som er populær med unge tenåringer – agendaen er klar.

Propaganda oppmuntrer befolkningen å drive med trolling på blogger som presenter motstridende meldinger enn den som regjeringen vil ha ut. En skal kommentere, ringe opp radio programmer og generelt være irriterende når noen forsøker å opplyse om falske idealer. TV nettverkene kommer også til å oppmuntre folk om å melde seg inn som medlem av “Global Warming Ambassadors” for the National Wildlife Fund – som støtter Obamas “Cap and Trade” agenda.

At TV programmer åpent skriver og redigerer innhold som passer amerikansk propaganda ønsker, på toppen av det at de føler at det er en slags tjeneste til folket er et tegn til hvor mye alfabet agentene er inne i lommene til det etablerte. Det understreker også hvorfor de mister seere mens de angriper alternativ media som ikke er til å stole på.

Kilde: www.prisonplanet.com/government-propaganda-to-infest-network-tv-shows.html

Mye av det vi ser på TV i Norge er produsert i USA. I lang tid har jeg sett hvordan programmer er skapt til å hause opp under frykt for terror. Vi skal liksom venne oss til å ikke være frie. Politiet skal full råderett til alt som er privat. Budskapet i denne artikkelen viser hvordan USAs siste president har bare fortsatt der Bush slapp i den prosessen av å transformere USA til  en politistat under et diktatur ikke så ulik Nord Korea.

Med dette siste angrepet på fri tale har Obama effektivt demontert demokratiet i den Amerikanske republikken på rekord tid. Innhold i budskapene som kommer bærer veldig preg av gjennomføring av FNs  Agenda 21 – for en bærekraftig fremtid. Vi ser en hel nasjon marsjere i takt mot sin egen grav. Nå er det på tide å slå av TV-en. Det er på høy tid at flere kommer seg ut av sine komfortsoner og blir politisk aktiv slik at vi ikke plutselig havner i samme felle som USA.

Og tenk at Norge har gitt denne mannen Nobels Fredspris!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Facebook yr.no http://tinyurl.com/pskmpso post sitat:

+{

I Midt-Norge har vi knapt hatt nedbør siste 3.5 måneder grunnet værmodifikasjon i regi av bl.a. NATO, NASA, FN og Forsvaret, og det er ikke meldt nedbør neste 8 døgn. Heng opp en liten bøtte full av vann, eller annen passende innretning, slik at fuglene får slukket tørsten, og med rent vann http://www.yr.no/sted/Norge/Sør-Trøndelag/Trondheim/Trondheim/langtidsvarsel.html

..

}+

Kommentar fra Meteorologene Met, sitat:

+{

Tørt har det vært, men årsaken er nok ikke værmodifikasjon nei.. Det har vært et forholdsvis stabilt strømningsmønster i atmosfæren så langt denne vinteren. Lokalt har dette fått store konskvenser. (Noen eksempler: Fuktig og grått i Sør-Norge, tørt vær med skogbrannfare lenger nord, ekstremt mildt på Svalbard og kraftige lavtrykk og mye nedbør over Storbritannia)
Denne typen stabile værsituasjoner forekommer av og til, både sommer og vinter. Hvorvidt klimaendringer nå kan ha hatt en forsterkende effekt, og i tilfelle hvor mye, er noe som klimaforskere har begynt å se nærmere på.”

}+

Bilder og video tatt av chemtrail fly, og chemtrails, i Midt-Norge så og si hver dag også siste uke, ukrutt forgår ei, desinformasjonskorpset er godt trent

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Noen få rike givere kan bruke enorme pengesummer for å påvirke republikanernes nominasjonsvalg. Kandidatene selv har mistet styringen, mener observatører.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/presidentvalg-2012/artikkel.php?artid=10077058

Velkommen etter observatøtrer.
Slik har det alltid vært!

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Dette er vellykket propeganda, i den betydning at det er vellaget. Men den var ikke vellykket i betydningen av virkningen, sier Moland.

Se unike opptak fra Vidkun Quisling innsettelse som ministerpresident i Norge i 1942.

Dagen ble feiret med pomp og prakt, ifølge Filmavisens klipp. Fortelleren sier dagen var «større enn 17. mai 1814 og 7. juni 1905».
http://www.tv2.no/nyheter/magasinet/her-blir-quisling-innsatt-som-ministerpresident-3618227.html

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Revealed: US spy operation that manipulates social media
Military’s ‘sock puppet’ software creates fake online identities to spread pro-American propaganda.

The US military is developing software that will let it secretly manipulate social media sites by using fake online personas to influence internet conversations and spread pro-American propaganda.
http://www.guardian.co.uk/technology/2011/mar/17/us-spy-operation-social-networks?intcmp=239

Otto
Abonnent
13 år siden
BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Bra video. Kjempeviktig poeng.

Politisk propaganda skal flettes inn i TV-serier? Har det ikke alltid vært slik da?

Rasjonell –

Helt sant. Allikevel, det er da bra at folk kan ha et valg? Selv har jeg ikke tenkt å kjøpe sølvvann, men gjennom å lese “alternativmedia” har jeg funnet frem til et par bra tips for god helse. (Ting som ikke er så veldig dyre. F.eks Lugol’s Iodine solution.) Jeg er på samme tid enig i at det er slitsomt med all denne nesten hysterisk reklamen. Og ja – det stemmer at det er mange kynikere i “alternativ” verdenen også. Akkurat som i mainstream. Gjelder å være skeptisk. Men ikke så skeptisk at man ikke gir ting en sjanse – da er man ikke skeptisk, men fordomsfull og trangsynt.

Mainstream media er ikke 100% unison og styrt. Alternativmedia er ikke 100% unison og styrt. Sannhet kan man finne på de mest uventede steder.

Det jeg selv legger mest merke til når det gjelder TV er:

1. Promotering av å være en leende dum idiot og være fornøyd med det. (Friends, Seinfeld osv.)

2. Dyrking av negative emosjoner (Hotel Cæsar, de fleste andre ikke-komedie seriene.)

3. Promotering av homoseksualitet og angrep på tradisjonelle verdier; kjernefamilien, kjønnsroller m.m.

4. Systematisk traumatisering og “av-føling” (gjøre folk mindre og mindre følsomme) gjennom å vise syk vold, tortur osv. 24, CSI m.m.

5. Hjernevasking gjennom såkalte “nyheter” – der man får vite hvilke ting man skal bekymre seg for og få en standardversjon av virkeligheten som gagner makthaverne. (Vi styrer ikke av gevær, men av psykologi.)

6. Totalt meningsløse ting som sport. Voksne mennesker som springer etter en ball. Hver dag. Uansett hvordan det står til med verden. Collosseum for Rom’s plebianere så de er opptatt med annet enn å gjøre opprør.

Vel, det var da noe.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

Akk ja enda mer tull dere har snappet opp av liketenkende konspiratører i USA

Tar jeg en nærmere titt på siden prisonplanet.com finner jeg

– en side som vil selge meg sølvvann til inhalasjon

– sider som vil selge meg frø og utstyr til å redde meg selv og familien min fra den kommende verdenskolapsen som visstnok er rett rundt hjørnet.

Legg merke til hvordan sider som motsier dere konspirasjoner ikke prøver å selge dere noen ting.
Det sitter en del folk rundt omkring og tjener gode penger på denne slags paranoid verdenoppfattelse og konspirasjontekning.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Rasjonell
14 år siden

Rasjonell

Hva er poenget ditt?

Du fremstår etterhvert som vesentlig mer naiv enn rasjonell.

Føler du et spesielt ansvar for personer som tenker utenfor boksen? Som ikke deler din verdensanskuelse?

Det kan se ut som meg som om du er ute på et eller annet tokt for å “opplyse” leserne her inne.

Jeg mener, når du sitter kl 04.04 og prøver å “frelse” leserne av denne siden fra seg selv, vel da må det nesten spørres om du ikke har mer preserende saker å ta deg av i ditt liv…

Mener du med dette å si at det bare er konspirasjonstenkningssider som prøver å pushe produkter?

Er du ikke innom andre sider du da? En skapkonspirasjonsteoretiker kanskje?

“Legg merke til hvordan sider som motsier dere konspirasjoner ikke prøver å selge dere noen ting”

Når du står opp senere i ettermiddag og leser denne setningen vil du antageligvis innse hvor teit den er, Rasjonell.

For det første kan du gjerne få oppklare hvilken relevans det har at en antikonspirasjonsteoriside ikke selger produkter, om nå det er tilfelle (tror ikke det finnes så mange slike sider, forøvrig. De er nok for de ytterst få helt spesielle kverulanter som gjør det til sin livsoppgave å forfølge konspirasjonsteoretikere. Ikke spesielt attraktive for hverken annonsører eller andre i kraft av sine latterlig lave besøkstall).

Har det noensinne slått deg at ethvert mainstream nyhetsmedium lever ene og alene pga salg av aviser, abonnementer, reklame o.l? Hvorfor skulle ikke et nyhetsmedium som har foukus på alternative nyheter også kunne tjene penger til livets opphold?

Skjønner du hvor lite rasjonell en slik tankegang du legger for dagen her er?

For det andre så må du nesten utdype uttrykket “dere konspirasjoner” for leserne.

Mener du leserne eller konspirasjonene som man leser om her? Ingen av delene henger på greip uansett, rasjonell. Et rasjonelt menneske ville rett og slett ikke sagt noe så urasjonelt.

At slike sider som du refererer til ikke prøver å selge konspirasjonene noenting er da vel ikke så rart? For det første kan man ikke selge noe til en konspirasjon. For det andre så ville man uansett ikke klart å solgt nevneverdig mye fra slike mikrosider da de praktisk talt ikke har lesere.

Tenk etter, så forstår du det helt sikkert om du er så rasjonell som du liker å tro…

Holder meg vanligvis for god til slike innlegg som dette, men når man leser toskete innlegg som dette, vel da er det vrient å la være.

Ta det fra en av forumets erkeskeptikere….

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Til “ære” for Obama sin ankomst til Oslo der han skal ta imot nobel fredspris som den største krigsforkjemper!

Sangen handler om amerikanske landsforædere

http://www.youtube.com/watch?v=CwVA3oc1_T0&feature=player_embedded#

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Barack Obama får en en pris for å “skape fred!!!”
Og etter at han har fått denne dør hundrevis av amerikanske soldater og eventuelt norske som også vil bli sendt rett inn i krigsilden!
Snakk om en fredspris for mennesker som istedet er med på å skape enda mer krig!

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=592131

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Kultur kollisjoner = hensikt med vilje:

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Beklager, skrev til en feil “Oboams” og ikke Obama. Vel, spiller det noe roll da? Samme om mannen heter Obama., bahoma eller Osama! Mannen passer mer som showmann enn president og trenger derfor mer enn ett navn mener jeg!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Reklame om Oboams. såpeopera, spillefilm og sikkert blir det også dokumentarfilm med Obama på sightseing når han kommer hit for å motta “medaljen” sin! Det siste er Obama i både disco-show og sangopptreden på you tube, som også sikkert som egen egenreklame-snut på de amerikanske TV-programmene!

Velkommens til galskapens verden!!!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

hahahaha…. utrolig bra… Takk! :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hahahaha…
En barnereklame som prometerer “dem” til å si ja takk til hoax-vaksinen:

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Følg med Nyinnspillingen av V,der reptil/menneske skifteren”ledern”kommer med forslaget “novo order seculum” med kontrakten “Dawn of the new day” som de fleste av verdens leder har som motto: feks japanske flagget… og som ifølge Jordan Maxvell sjokkerte ham en smule..inside informasjon..og Jordan er en av de som virkelig har forsket i Symboler og tegn innen illumatiet..og mener bestemt at den egentlige makten i NWO ligger i Roma,Vatikanet og Paven er beistet…intervju av project camelot som ligger inne på siden deres..:)

Otto
Abonnent
14 år siden

Rothschild’s Choice: Barack Obama and the Hidden Cabal Behind the Plot to Murder America, Texe Marrs & Jeff Rense – “Stunning New Film ‘Rothschild’s Choice” [09.01.09] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1047&start=76#M4845

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Globalismens monster bare vokser via massiv propaganda fra offentlige etater… Det har dukket opp rfid chip reklamer som oppfordrer befolkningen til å “tagge” seg med 666-nano raboter for deres eget beste: :)
http://www.youtube.com/watch?v=Sh_032s6ePQ
http://www.youtube.com/watch?v=0gR5zo2vp6g

Antichrist OBAMA har nå kommet tilbake på jorden!

Forsker
Forsker
Abonnent
14 år siden

Dette er bare en videreutvikling av psykiatrien som vi har omfavnet så varmt og som så få lenger stiller spørsmål ved. Millitæret har lenge tatt i bruk hollywood noe vi klart ser i de tunge satsningnene, er det hypet, har de som regel en finger med i spillet. Men det er ikke det eneste området. Særlig i usa er det vanlig med tv-reklamer som fremmer psykiatriske medisiner, deretter har vi talkshowene som videre betinger massene til å akseptere psykiatrien. Han ble jo bra av det på tv. Da må det jo være den eneste riktige veien å gå.

Psykiatrien kom som en videreutvikling av rasehygienen, og de har enda ikke gitt seg med det på toppen. De som er født av den genetisk riktige livmoren. Som er bedre enn deg og meg. Derfor har de rett til å bestemme over oss, i følge dem selv. Charles Galton Darwin, Orwell og Huxley snakket alle sammen om at en rik elite kunne ta over jorden ved hjelp av vitenskapelige teknikker hvis de ville. Noe de gjør. Tv-program, programmerer folks bevissthet, det foreslår nye ideer og tanker for dem. Husk at den millitære psykiatrien helst vil ha bort all moral i massene slik at det er enklere å forandre kulturen. De vil ikke ha en sterk famillie enhet, men ønsker å styre familier ved hjelp av eksperter. Dette ser vi komme i dag, hvordan barnevern stadig blir mer og mer et makt organ. I England kan familier som er under søkelyset til barnevernet tvunget til å bli overvåket av kamera i sine egne hjem, for barnas sikkerhet selvfølgelig. Det er slik det skal innføres, til slutt i alles hjem. Orwell visste dette for han var en propagandist for denne aristokratiske eliten. I den første 1984 filmen kan du se winston i leiligheten sin, hvor han prøver å gjemme seg for kameraene på veggen slik at han kan skrive i dagboken sin uten at storebror følger med.

Jeg registrerer at du er engasjert i NLP Mike, jeg mener det er et svært godt alternativ til psykiatrien, i allefall før psykiatrien har fått ødelagt for mye av sjelen, ved at det tar tak i årsak til ulike sjelsmessige plager og løser flokene. Jeg anbefaler alle å gå til en NLP praktikant før de eventuelt går til en psykolog eller psykiater. Håper også de vil få like god statlig støtte i fremtiden da det er en mye bedre behandlingsform.

Håper alle kan forsøke å skru av TV i 3-6 mnd. Lese bøker i stedet og nyte livet uten den pavlovianske betingingen. Det er en ren fryd!

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Hva er vitsen med å løpe Exxon’s ærend? Det er jo en velkjent sak at de store oljeselskapene finansierer klimafornekterbevegelsen.

http://www.greenpeace.org/usa/news/exxonsecrets-2007

Om ikke Greenpeace er en pålitelig kilde (sikkert ikke), så skriver også Naomi Klein dette i sin bok “Sjokkdoktrinen”.

At klimakvoter og Co2-avgifter kanskje ikke hjelper så mye på problemet, er en annen sak. Avgifter blir vi jo pålagt i hytt og pine uansett. Hvilke andre virkemidler har man egentlig i et demokratisk samfunn som har gjort seg totalt avhengig av biler og fly?

Jeg er klar over at forskerne slett ikke er enige om at våre Co2-utslipp har så mye av skylda for klimaendringene. Men hvorfor tøye strikken så langt det går? Denne kloden har et problem, og jo mer vi mennesker gjør for å avhjelpe dette problemet, jo bedre er det. Uansett om det i ettertid skulle vise seg at ikke alle tiltakene var nødvendige.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Artikkelen nevner jo global oppvarming. Nå er det slik at jeg ikke anser menneskeskapt oppvarming som et faktum, snarere er det mitt syn at det KAN være et faktum. I tillegg til forurensning og all den andre rovdriften vi bedriver på hjemplaneten vår.

Poenget mitt er omtrent som å kjøre bil på denne årstida; det KAN være glatt, og da bør man kjøre som om det er det. For sent å endre standpunkt når man har kræsja.

Hvilken skade gjør det om folk flest begynner å ta bedre vare på Jorden? Ingen, så vidt jeg kan se. Og hvorvidt det er riktig å bedrive propaganda gjennom TV for å oppnå dette, kan vel diskuteres, men det er en måte å nå fram til folk på. TV er jo uansett propaganda for ett eller annet.

Ergon
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Slik jeg ser det er ikke det største problemet at TV er en ren politisk- og holdningsmessig påvirknings- og propagandakanal, men at vi har latt oss lure av slagord som medias nøytralitet. til å tro at det er noe annet

Enhver mediebedrift, stor eller liten, statlig eller privat, er kun et propagandaredskap for eierne og har aldri vært noe annet. Vil vi ha et annet syn fram må vi lage egne media slik situasjonen er i dag. NS er et av disse positive tiltakene.

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

klimafornekterbevegelsen????

Det er vel ingen som forrnekter klima!

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Jeg kan ikke huske at Klein skrev noe om at klimaskeptisisme var finansiert av oljeindustrien i sjokkdoktrinen. Det kan dog hende at det er noe jeg har glemt bort.

Det jeg kan huske at hun skrev var noe om at myndigheter i kombinasjon med selskaper har en doktrine om å spre frykt for å få igjennom en udemokratisk politikk. ..og at dette også gjøres i massiv global skala.
En frykt om verdens undergang, hvis vi ikke betaler skatt til en global sentralbank kunne være et godt eksempel på slikt.

Denne eliten har en uttalt agenda om at de ønsker å gjøre mennesket til fiende for seg selv. …og en slik løgn som klimaforandring (det heter ikke global oppvarming lengre, det sluttet de med i 2008 etter at det ble alment sant at jorda kjøles istedenfor å varmes) passer agendaen som hand i hanske.

Det er viktig at man holder sannhet og ideologi om en bedre verden adskilt. -man kan ikke skrive ut riktig medisin om man ikke har et riktig sykdomsbilde. -Det finnes 1000vis av virkelige miljørproblemer. alle disse drukner iforhold til CO2. Co2 løgnen er den idee som ødelegger miljøbevegelsen mest. -hva med alle tungmetallene på grønnland? -har du hørt det blitt skrevet noe om det i avisene? -neppe, fordi CO2 løgnen tar all miljøspalteplass i avisene.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

Joda, det står på side 446: “Store oljeselskaper har finansiert bevegelsen som i årevis har fornektet klimaendringene. ExxonMobil har brukt anslagsvis 16 millioner dollar på dette korstoget i løpet av de siste ti årene.”

Dette for å sikre katastrofetrenden som skaper de sjokk som trengs for å ta over ressursene i et område.

Jeg refererte for øvrig til Klein bare fordi hennes navn akkurat hadde vært oppe her på Speilet. Informasjonen har vært tilgjengelig i årevis, bl. a. hos Greenpeace. Det hun gjorde var jo å se dette i en større sammenheng og vise at det er ENORME økonomiske gevinster i naturkatastrofer, i likhet med andre katastrofer og uroligheter.

Ergon
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

CO2 er mat for det grønne liv på jorden og har dermed en positiv effekt også. Og kan vi få det litt varmere her i nord i tillegg så har ikke jeg noe problemer med CO2. Da er det andre utslipp som er mye farligere.

« Forrige artikkel

Menneskeskapt global varming – juks og bedrag

Neste artikkel »

Jerngrep

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x