Bekjennelser fra en black ops etterretningsagent

7368 visninger
16 minutter lesetid
43

En avhoppet spesialagent fra USAs etterretning bretter ut ”den hemmelige verdenen” fra innsiden. Det er et grelt bilde, ganske så forskjellig fra norske medias pågående rosemaling av ”norske helter” på agent-oppdrag i andre land.

Han beskriver både maktens og ondskapens onde bakmenn (Henry Kissinger, George H.W. Bush, Dick Cheney m.fl.) og vestlige medias hovedrolle i å føre massene bak lyset om det som egentlig skjer.

Han skisserer også en punktvis plan for at verden skal kunne trekke seg selv opp av hengemyra som de hemmelige tjenestene og deres oppdragsgivere etter hvert har brakt en stor del av planeten opp i.

Nøkkelrollen tilskrives folkelig press. Dette kan media med letthet skape (slik Marie Amelie saken viste). Men det har seg slik at vestlige media er kontrollert av de samme mørke kreftene…

Denne inderlige skildringen fra en skyldbetynget ex-agent kaster også en grell  slagskygge over Norges involvering i den pågående ressurs- og informasjonskrigen, både i Afghanistan og andre steder…

Forfatteren av artikkelteksten nedenfor (som er gjengitt fra The Universal Seduction og oversatt fra engelsk) hevder å ha svært god erfaring fra skjulte etterretningsprogrammer og PSYkologiske OPerasjoner – PSY-OPS.

Innholdet i artikkelen kommer fra en anonym kilde som det antas er innenfor amerikansk etterretning. Noen av uttalelsene kan ikke verifiseres for autentisitet, men de generelle temaene og referansene taler for seg. The Universal Seduction som først publiserte artikkelen har ikke hatt grunn til å tro at noe av det til dels sterke innholdet er usant. Les og vurder selv.

Bekjennelser fra en BLACK OPS etterretningsagent

Psykologiske Operasjoner er min spesialitet – PSYOPS.

Alt jeg har gjort har vært svært klassifisert, alle svarte programmer og svarte operasjoner. Noen mennesker jeg kjenner har trodd jeg jobbet i CIA, men det er mye mer komplisert enn som så.

Jeg har jobbet med folk i CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Defence Intelligence Agency), NSC (National Security Council), NSA (National Security Agency), SAIC, Militær etterretning (Army Intel) og mange flere mindre kjente organisasjoner innenfor etterretnings(intelligence-)apparatet.

Før jeg gikk over til PSYOPS oppdrag begynte  jeg med å utføre coverte  kampoppdrag, spesielle operasjoner. Jeg var flink til det jeg gjorde og steg i gradene fort. Da «The War on Terror» begynte fikk jeg betalt mye penger for å rådføre meg med private militære kontraktører. Når private paramilitære enheter trengte å få gjort jobbene som kostet mest penger kom de til meg med sjekkhefter fylt med amerikanske skattebetaleres penger.

Jeg har sett de verst tenkelige ting, helvete på jord. Har hatt venner som har dødd i armene mine. Sett hauger av råtnende lik. Sett menn, kvinner og barn bli torturert. Jeg har sett øynene på skrekkslagne og forvirrede barn som har blitt solgt til et ondt  liv i slaveri og en tidlig død.

«Jeg har sett de verst tenkelige ting, helvete på jord.» Bildet er fra borgerkrigen i Congo.

Jeg kunne gått mye mer i detaljer, men nå har du fått en pekepinn.
Slik var mitt liv, og
jeg ble hele tiden fortalt at jeg kjempet for frihet og arbeidet for «de  snille» (the good guys). For en latterlig kommentar dette er!

Det finnes ingen «snille» i den hemmelige verden

I den svarte verden, det vil si i den hemmelige verden (black operations and black projects), er det ikke noen «snille» – bare varierende grader av ondskap.

Det er som Brigadegeneral Butlers berømte ord: «Krig er en forbrytervirksomhet» (War is a racket). Det har ingenting å gjøre med frihet og demokrati. Det er ikke det gode som kjemper mot det onde. Det er bare en haug med gamle grådige gangster-jævler som tjener sinnssykt med penger og frembringer hat, vold, terrorister og sex- slaver.

Sannheten er at ingen har oversikt og at alt er fullstendig ute av kontroll! Dette betyr at du kan slippe unna med alt og at ingenting er ulovlig fordi ingen vet om det eller de få som vet er enten med på det selv eller har en egeninteresse i å holde kjeft.

Enten du dealer i geværer, våpen, narkotika, gull, diamanter, kvinner eller barn spiller  ingen rolle. Så lenge den gamle garde får sine ressurser, er alt i orden.

Til syvende og sist dreier alt seg om makt. Mennesker som virkelig driver denne planeten vet at naturressurser (olje, vann, coltan, kobolt osv.) er nøkkelen.

Krigen mot terror er bare en fasade for et geo-strategisk ressursran i massiv skala. Selv krigene i Nord-Afrika handler om utnyttelse av ressurser. Da de gode gamle CIA guttene i Bechtel (et globalt ingeniørfirma) studerte NASAs satellittbilder av mineralforekomstene i Den demokratiske republikken Kongo (det tidligere Zaire) og oppdaget at det var «den rikeste fliken av jord på hele planeten» brøt allverdens helvete brøt løs (for befolkningen i Kongo). (DRK)

De fant ut at DRK-Kongo har 80% av verdens coltan, blant mange andre livsviktige ressurser. Uten coltan, kan du ikke ha noen teknologi som krever en databrikke: datamaskiner, mobiltelefoner, satellitter og heller ikke våpensystemer, selvfølgelig.

Så Bechtel, Citibank-guttene, Verdensbanken, Det Internasjonale Pengefondet (IMF)  og ulike hemmelige elementer har støttet det ene brutale regimet etter det andre i regionen. Godt over fire millioner mennesker har dødd der.

Coltan fra Congo – uvurderlig i dagens høyteknologi. Grådige vestlige selskaper har tiltusket seg kontrollen over denne nøkkelressursen, både med og uten black ops assistanse. Og kongoleserne? De er like fattige – om de ennå er i live…

Oljen i Irak er ranet av den vestlige makteliten

Det samme er tilfellet med oljen i Midtøsten

Tror du de virkelig bryr seg om irakisk frihet?

Vi har anstrengt oss hardt for å få deg til tro det, men kom igjen, selvfølgelig bryr de seg ikke det døyt om det irakiske folket. De har drept omtrent en MILLION av dem! Og det er IKKE en overdrivelse! Like sikkert er det at de faktisk bryr seg ganske så mye om irakisk olje.

Noen blant de over 1 million drepte sivile irakere som er ofret i tidenes oljeran. Hvorfor sa Norges tidligere krigs-statsminister (og nåværende fredssenter-leder) Kjell Magne Bondevik at hans vanskeligste beslutning var å la være å sende norske soldater til Irak – etter at 50.000 nordmenn hadde demonstrert mot krigen?

De bryr seg også om Saudi-arabisk olje, og har en fin avtale med et diktatur som brutalt undertrykker sitt folk. Hvis frihet og demokrati er problemet, hva med å frigjøre det saudi-arabiske folket? Hvorfor tror du 15 av 911 terroristene kom fra Saudi-Arabia? Vi støtter et regime som undertrykker dem. Vi støtter dem fordi de samarbeider på oljefronten. Så, hvorfor gå løs på dem? La oss heller gå løs på Irak. De gir oss ikke noe olje – la oss heller ta dem!

Hvis du ser på forhistorien til hemmelige spesialoperasjoner (covert special operations), dreier det seg om å sikre et stykke land som inneholder verdifulle ressurser. Når ressursen er identifisert, til spesielle operasjoner (black ops) klekke ut den mest effektive måten for å undertrykke eller utrydde befolkningen som er så  uheldig å befinne seg i nærheten av der ressursene er.  

Så kommer de store selskapene inn, fra United Fruit Company til verdens Bechteler  og Halliburtoner. Det er slik det har vært og fortsatt er, fra John D. Rockefeller og Allen Dulles helt frem til Henry Kissinger, George Bush sr og Dick Cheney.

Mektige onde menn som har herjet jorda de siste hundre årene: John D. Rockefeller, olje-oligark (oppe til v.), Allen Dulles, CIA-sjef og medlem av Malteserordenen SMOM (oppe til h.). Nede fra v. Dick Cheney (tidl. visepresident og forsvarsminister, medlem av The Bohemian Club), George H.W. Bush (tidl. CIA-sjef, visepresident og president, medlem av The Bohemian Club) og Henry Kissinger (tidl. utenriksminister, medlem av The Bohemian Club)

Millioner av uskyldige sivile har blitt slaktet. La meg gjenta det: Millioner av uskyldige sivile har blitt slaktet. Og jeg tuller ikke. Disse er onde jævler, og de er ikke våre venner. Disse tingene har ikke noe å gjøre med å beskytte det amerikanske folk eller å stå opp for frihet og demokrati. De bryr seg ikke en dritt om den gjennomsnittlige amerikaner.

Nå i den globale økonomiens tidsalder er begrepet nasjonalstat foreldet. Hvis bare stolte amerikanere kunne forstå det. Stolthet over den amerikanske måten (”pride in the american way”) er bare et annet propagandaknep  for PSYOPS agenter – sånne som meg – for å manipulere deg og få deg til å tro at svart er hvitt, og hvitt er svart.

Hvis du skulle spørre meg hvem som er en større trussel for folk i USA; Cheney eller bin Laden, eller som har gjort mest skade på USA, vil jeg si Cheney uten å nøle.

Cheney, sammen med Bush Sr og Kissinger, har drevet verden i det skjulte i ca 40 år nå.

Reklamebransjen og media bedriver hjernevask ved bruk av repetisjoner

Det er vanskelig å få den jevne amerikaner til å forstå disse tingene. Omtrent alle i dette landet har blitt mind-fucked siden fødselen. Et veldig åpenbart eksempel på dette er reklamebransjen og måten de har økt sitt intensive fokus på ungdom. Det dreier seg om å utvikle impulsive følelsesmessig drevede forbrukere gjennom repetisjon – om og om igjen – kjøp, kjøp, kjøp. Når du har hørt noe mange nok ganger internaliserer du budskapet.

Det blir omtrent som luften du puster, som tyngdekraften. Det er der, allestedsnærværende, men du innser det ikke og tenker ikke bevisst på det. Det blir kilden som dine tanker springer ut av.

Det hele koker ned til eksponeringsraten. Du tar et enkelt budskap, og gjentar det igjen og igjen, som for eksempel å nevne Saddam og 911. Du trenger ikke å si Saddam var involvert i 911, fordi det er ikke sant. Du må bare nevne Saddam og 911 i samme enkle repeterende budskap tusenvis av ganger, hvoretter folk vil støtte et angrep på et land som ikke har noe å gjøre med 911 fordi de har blitt psykologisk betinget av å knytte de to sammen.

Det pågår psykologiske operasjoner i stor skala, massepsykologi. Den vitenskapelige kunsten å manipulere opinionen er 100 år gammel nå. PSYOPS har utviklet seg til et slikt punkt, takket være de gjennomtrengende massemedia, der vi kan få deg til å tro på – eller i det minste passivt akseptere – hva det måtte være.

Jeg har i hemmelighet jobbet med verdens mektigste medieselskaper for å få deg til å tro hva «THEY» ønsker at du skal tro. Media er det mest effektive våpenet for tyranni og undertrykkelse som noensinne er laget. Du trenger ikke å fysisk kontrollere populasjoner lenger når du kan gjøre det mentalt – programmere det inn i og  internalisere reglene.

Nyhetsmediene har hemmelige agenter utplassert

For å gi litt mer bakgrunnsinformasjon om psykologiske operasjoner som er blitt offentlig kjent kan det nevnes episoder  i 1977, etter at Kongressens Kirkekomité hadde undersøkt CIAs manipulering av nyhetsmediene, og rett etter at George Bush  sr forlot sin stilling som direktør for CIA (i 1977), da den berømte Watergate reporteren Carl Bernstein søkte litt dypere inn i det som var kjent som Operasjon Mockingbird. Bernstein avslørte at over 400 amerikanske journalister faktisk gjennomførte hemmelige PSYOPS tjenester for CIA. Bernstein-identifiserte  operasjoner involverer nesten alle de store amerikanske nyhetsmedia, spesielt The New York Times, CBS og Time magazine.

CIA besvarte alt dette med en «begrenset hangout.» (a limited hangout). En «begrenset hangout» er CIA sjargong for når gradert informasjon er kommet ut og du må få det til å se ut som du har innrømmet alt (”come clean”) og har gitt ut all informasjon om operasjonen, mens du i virkeligheten bare har innrømmet en del av driften, slik at de dypere delene fortsatt er skjult og du kan fortsette.

Dette fungerte veldig effektivt for dem, ettersom den amerikanske opinionen raskt ble opptatt av andre ting, og denne operasjonen har stort sett vært glemt.

 

Jeg vil anslå, med kabel nyheter og Internett, at det nå er godt over tusen hemmelige agenter spredt rundt om nyhetsmediene … spesielt på «(Nett)Forum» der de jobber for å sabotere reell informasjon. THEY har et godt grep om TV, aviser, nyhetsbyråer, radio og magasiner. Imidlertid er Internett deres svake punkt, fordi det er for desentralisert og vanskelig å kontrollere.

Pentagon beskriver Internett som «et fiendtlig våpensystem»

The Pentagon Information Operations Roadmap (”veikartet for Pentagons informasjons-oerasjoner) beskriver nå Internett som et ”fiendtlig våpensystem.» Pentagon legger ikke skjul på at de ønsker total kontroll over informasjon, eller som de kaller det «informasjonsmessig dominans.» De er veldig tydelige på at de søker å «styre land, sjø, rommet og informasjon.» Dette er hva de refererer til som «fullspektret dominans» (full spectrum dominance).

Hvis du ikke tror de ser på dette som en topp prioritet, så se på Irak. Planen om å «innrullere» (embed) journalister med de militære i Irak var en strategisk operasjon som anså journalistikk for å være en del av psykologiske operasjoner. Journalistene som ikke var «innrullert» ble betraktet som «fiendtlig stridende». Flere journalister har blitt drept i Irak enn i noen annen krig, og det er USA som har begått en god del av journalist-drapene.

«Flere journalister har blitt drept i Irak enn i noen annen krig, og det er USA som har begått en god del av journalist-drapene.» Bildet viser journalister drept i Irak i 2007.

Før jeg går for langt her, det jeg ønsker å fremheve for den amerikanske offentligheten, selve bunnlinjen er at de mest maktgale og grådighetsavhengige folkene er over loven og slipper unna med alt. I den hemmelige verden gjelder ikke reglene. Demokrati er et fantasifoster. Ingenting er som det synes, virkeligheten er ikke virkelig. Alice går gjennom speilet.

Jeg har kjempet mot det uten å komme noen vei. Jeg har informert folk om at jeg naivt trodde kunne gjøre noe, men ingenting kunne gjøres. Jeg tok alle blodpengene jeg har tjent, og gav dem til humanitære formål. Vil det gjøre en forskjell? Nei. Ikke i tingenes store sammenheng, men på kort sikt kan det vel skåne noen mennesker … kanskje. Og det er alt jeg kan håpe på slik ting er nå.

Jeg har blitt så kynisk! Jeg lever med skyld og kynisme som tynger alle mine skritt, alle mine tanker.

Når du har sett det jeg har sett, og vært involvert i de tingene jeg har vært involvert i, når du har brukt mesteparten av livet ditt på å leve som jeg har, hva gjør du når du bestemmer deg for å slutte med det og komme deg ut? Kan du noen gang komme deg ut?

«Jeg klarte å komme meg ut»

Det er mulig å komme seg ut – de fleste klarer det ikke.

Jeg klarte å komme meg ut, så langt, da ingen jeg kjente trodde jeg kunne komme meg ut. Men når du har levd i den hemmelige verden, vil det «normale» sivile livet føles som en fengselsstraff. Så igjen, den hemmelige verden var en fengselsstraff.

Jeg har blitt veldig sterkt rådet til å holde en svært lav profil og glemme ting for en stund. Men jeg klarer ikke helt å bare forsvinne inn i natten nå som vi er i ferd med å nå en begivenhets-horisont, et bristepunkt. Til tross for kynismen min, er det en del av meg som vet at jeg må fortsette å kjempe.

Det er rett og slett for mye som står på spill, mer enn det noen gang har vært. Menneskerasen er i alvorlig trøbbel, og står ansikt til ansikt med et sett av kriser som er annerledes fra hva vi noen gang har stått overfor før. Medmindre disse hemmelige styrkene blir eksponert, og til slutt eliminert, kan jeg ikke se hvordan vi kan så mye som begynne å gjøre djerve handlinger som er høyst påkrevet nå – og jeg mener akkurat fucking nå!

Disse skjulte kreftene er hovedårsaken og drivkraften, en kreft som sprer seg gjennom systemet og planeten.

Såvidt jeg kan se, kan du ikke endre systemet fra etterretningstjenestenes innside. Dette gjelder selv for Senatets komité for etterretningen (the Intel committee).

Dersom svært nødvendige endringer noensinne skal finne sted, må det komme fra den amerikanske offentligheten. Nå vet jeg fra første hånd hvordan den amerikanske opinionen har blitt kondisjonert til å bli apatisk og ikke bli involvert i politikk og har blitt foret med en jevn strøm av feilinformasjon.

Men propaganda fungerer bare til et punkt der befolkningen som blir hjernevasket  ikke erfarer noen direkte virkninger og negative konsekvenser på det personlige plan i sine daglige liv.

Det er derfor verneplikten spilte en så stor rolle i å få slutt på Vietnam-krigen.

Vi trenger tiltak som kan bidra til å skyve majoriteten over kanten og inn i handling, men fasaden er i ferd med å slå sprekker – 911 hadde en viss effekt, krigen i Irak har det utvilsomt, Katrina-katastrofen, massive jobbnedleggelser og en økonomisk nedgang som bare har begynt har alle bidratt mot å skape en kritisk masse. Selv den  mest hjernevaskede befolkningen i sivilisasjonens historie må foreta seg noe når selve deres overlevelse og velferd er direkte truet og påvirket. Jeg bare håper at mange nok vil forstå behovet for resolutt og modig handling nå, før det er for sent.

Black ops agentens handlingsplan i 7 punkter

Så, til de som er bevisst problemene som ligger foran oss, om jeg skulle gi noen råd, ville det være dette:

  1. Tiltal Bush-administrasjonen for krigsforbrytelser. Dersom denne saken noensinne skulle bli brakt for retten, foreligger det definitivt bevis nok til fellende dom. Dette er grunnen til at (Bush-)administrasjonen har vært sterkt imot den internasjonale straffedomstolen. Hvis vi skal begynne å reparere dette landet (USA), og verden, må vi begynne med å vise disse maktgale og skjulte kreftene at de er ansvarlige. Hvis vi kan dømme en person som Cheney, vil vi sende et kraftig signal til den hemmelige verden. Hvis vi lar dem gå fri, vil vi fortsatt ha disse problemene. Nye folk vil følge etter og innta deres plasser.
  2. Etterforsk hvor alle militærutgiftene har forsvunnet. Det dreier seg faktisk om trillioner av skattebetalerdollar som det ikke kan gjøres rede for. Disse pengene utgjør drivstoffet for den hemmelige verden og for terrorisme generelt. Som en del av dette, vil jeg også ha en granskning av krigsprofitering.
  3. Gjør det obligatorisk at alle elektroniske stemmemaskiner må ha et 100% kontrollerbart ”papirspor” (paper trail).
  4. Få folk inn i Federal Communications Commission (FCC) – Mediatilsynet i USA – som vil knuse de nåværende eierbegrensningsreglene for media. Konsentrasjonen av medieeierskap er grunnlaget for den hemmelige maktstrukturen.

Uten den konsenterte mediemakten, vil det hele bli et korthus. Det er derfor FCC nå forsøker å presse gjennom regler som ytterligere vil befeste medieeierskapet før Bush-administrasjonen forlater kontorene.

Som en del av dette, er det avgjørende at vi beskytter den åpne arkitekturen for  Internett. Mediene tilhører folket, og det gjør regjeringen, i teorien uansett. Men vi trenger et informasjonssystem som faktisk tjener allmenne interesser.

  1. Erklære en nasjonal og global krise på den miljømessige fronten. Vi har allerede nådd bristepunktet. Vi trenger organiserte, statlige, policydrevne, dristige grep nå.
  • Vi må ta for oss enheter som nå har makt over grunnloven, som den udemokratiske og ikke-valgte korporative globale styringsstrukturen – institusjoner som Verdens handelsorganisasjon (WTO) og Det internasjonale pengefondet (IMF) og «avtaler» som NAFTA og DR- CAFTA, for å nevne noen.

De fleste amerikanere vet ikke engang hva disse maktstrukturene er, og enda mindre at de har makt som erstatter grunnloven. Vi må også ta National Security Act opp til vurdering, det er der den ultimate kraften i landet vårt ligger. The National Security Act har effektivt gjort grunnloven meningsløs, og er den primære drivkraften for den  skjulte verdenen. The Patriot Act og diverse andre nylig opprettede statlige fullmakter må også drastisk revideres eller elimineres helt for å beskytte våre borgerrettigheter.

  1. Tilslutt må vi ha offentlig finansierte valg. Så lenge vi har et system som krever at  kandidater må skaffe titalls millioner av dollar bare for å bli vurdert for et verv, vil vi få  politikere som bøyer seg bakover for de rikeste én prosent og de mektigste elementene i samfunnet på innbyggernes bekostning.

En viktig del av dette må være et krav om at store medieselskaper må gi kandidater  gratis presentasjon i media. Kandidatene må bruke mesteparten av pengene sine på reklame i mainstream media. Det er derfor de store nyhetsmediene bruker så mye tid på å fokusere på hvem som har skaffet mest penger, fordi de er de som ender opp med alle pengene.

Etter at vi har fått offentlig finansierte valg og gratis tid på lufta for kandidater, vil vi få folk på kontorene som skal jobbe for interessene til det offentlige fordi de ikke er i  takknemlighetsgjeld til de store og mektige enhetene. Når du har politikere som er avhengig av offentlig i stedet for privat sektor for å overleve, kan alle de ovennevnte problemstillingene tas opp fordi de slipper å frykte bortfall av støtte fra store selskaper og fra de rike og mektige som ikke ønsker at disse tingene skal skje.

Dette vil også gjøre oss i stand til å eliminere skattelettelser for de rikeste én prosent  og stoppe finansieringen av avskyelige militære og fengsels-industrielle selskaper som profiterer på katastrofer og ikke lenger ivaretar noen sikkerhetsinteresser. Da kan vi omdisponere pengene til miljø, utdanning, helse-omsorg og sosiale programmer, for å nevne noe.

I dagens politiske miljø høres dette kanskje ut som en urealistisk ønskedrøm, men dette er syv sentrale ting som MÅ skje. Hvis alle sju ikke skjer innenfor de neste årene, vil vi ha satt verden på en katastrofal og irreversibel kurs. Dette er «den uheldige realiteten i vår nåværende situasjon.» Det vil ikke bli lett, men du bør begynne å kjempe for det nå, mens vi fortsatt kan.

Til syvende og sist kommer alt an på oss. Du må selv, i ditt daglige liv, gjør alt du kan. Med nok offentlig press vil alle disse tingene være oppnåelig. Når vi får en liten del av befolkningen som handler i denne retningen, vil det fort bale på seg og spre seg videre.

Selv om det overveldende flertallet av USAs befolkning er utrolig hjernevasket på overflaten, så ligger bevisstgjøringen om behovet for masse aksjon like under. De  trenger bare ledere som kan påpeke dette.

Mainstream trenger bare en gnist. Gjør hva du kan for å antenne den. Det er et spørsmål av enorm betydning.

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
smurfen
Moderator
12 år siden

Fin artikkel bortsett fra setningen : Hvorfor tror du 15 av 911 terroristene kom fra Saudi-Arabia ?
Burde ikke en så høy black ops etterretningsagent vite at det var Baphomet-dyrkerene Kissinger, Rumsfeldt, Bush og Cheney som selv sprengte WTC og Pentagram ?

Det som har skjedd blir uansett bare småtteri i forhold til det som svina holder på med nå, ifølge en russisk rapport så har bare superstormene siste uken i USA og Australia ødlagt siste rest av verdens avlinger, landene som har fått sine avlinger ødlagt i år blir påtvunget av Obama til å plante genmodifiserte alfaalfa frø til store protester fra forskere og bønder i landene
En rekke autoitære stater hamster også det som er å få tak i til sine inbyggere for å ungå opprør og for å sikre makten sin

http://www.eutimes.net/2011/02/new-superstorms-warned-have-doomed-world-food-production/

Her er et utdrag fra en samtale fra 2 andre kjente personligheter :)

«Göring: Folk ønsker ikke krig. Hvorfor skulle noen fattig slask på en gård ønske å risikere livet i en krig når det beste han kan få ut av det er å komme tilbake til gården sin i ett stykke? Naturligvis ønsker vanlige folk ikke krig, verken i Russland eller i England eller i Amerika, eller for den saks skyld i Tyskland. Det er forstått. Men tross alt, så er det lederne i landet som bestemmer politikken, og det er alltid en enkel sak å dra folk sammen, enten det er i et demokrati eller et fascistisk diktatur eller et parlament eller et kommunistisk diktatur.»

Gilbert : «Det er en forskjell. I et demokrati har folk noe å si i den saken gjennom sine valgte representanter, og i USA kan bare kongressen erklære krig.»

Göring : «Å, det er vel og bra, men stemme eller ingen stemme, folk kan alltid bli brakt til budgivning av lederne. Det er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å fortelle dem at de blir angrepet og fordømme pasifister for manglende patriotisme, og at de eksponerer landet for fare. Det fungerer på samme måte i alle land.»

JohnnyWalker
JohnnyWalker
12 år siden
Svar til  smurfen

smurfen sier: «Fin artikkel bortsett fra setningen : Hvorfor tror du 15 av 911 terroristene kom fra Saudi-Arabia ?»

Denne setninga var faktisk en av de bedre i hele artikkelen, Smurfen!
Du vil vel ikke at folk skal lyve, bare for å opprettholde ditt «litt feilaktige» verdensbilde? Ellers, så var det mye info i denne artikkelen som man kan lite på!

Uffda
Uffda
12 år siden

All Ambassadors Called Back to Washington!

http://modernsurvivalblog.com/current-events-economics-politics/all-ambassadors-called-back-to-washington/

politico.com reports, «Ambassadors from almost all 260 U.S. embassies, consulates and other posts in more than 180 countries are expected to convene at the State Department for what’s being billed as the first meeting of its kind.»

huffingtonpost.com, «Secretary of State Hillary Rodham Clinton is convening an unprecedented mass meeting of U.S. ambassadors.»

Ulven
Ulven
12 år siden

Litt psyops fra norske media:

– Marie Amelie saken (sannelig var det velorganisert – med TV-team utplassert nøyaktig der demonstrantene visste de ville passere). Var et EVENT-BYRÅ benyttet i gjennomføringen av «Marie Amelie-aksjonene»?

– E14-«avsløringene» i VG og andre norske aviser forteller om norske agenters hemmelige liv. Hver eneste agent som har stått frem stresser veldig sterkt at de er så sterkt bundet av taushets-erklæringer at det er ikke stort de kan fortelle. Men litt får vi vite: Som et ledd i utvelgelsen av agenter får kandidatene en ti-kroning i hånden og beskjed om å innfinne seg i Trondheim noen timer senere, etter å ha skaffet seg haik? Har DU lyst til å bli agent?

Med tanke på at E14-gruppen ble nedlagt for 5 år siden avslører VG snøen som falt i fjor, også kjent som å sparke inn åpne dører. Skal vi anta at det var norsk E-Tjeneste som kontaktet VG og ikke omvendt, fordi de hadde et behov for å «take off some heat»…?

– Så har vi KRIGEN MOT TERROR. Hvor mange ganger er ikke dette uttrykket blitt fremsagt på Dagsrevyen? Som et tiltak i KRIGEN MOT TERROR har USAs president … besluttet å…
USA har bedt Norge sende flere spesialstyrker til Afghanistan som et viktig ledd i KRIGEN MOT TERROR… osv.

Er det ikke snart på tide å starte den virkelige TERROR-KRIGEN – krigen mot MEDIAS TERROR?!

Ulven
Ulven
12 år siden

The Pentagon’s Cyber Command: Civilian Infrastructure is a «Legitimate» Target

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=18721

trackback

[…] Et par timer etter denne post var ferdig på kladd, dukket det opp et viktig innlegg på Nyhetsspeilet. Her beskrives noe av faenskapet jeg anbefaler deg å snu ryggen til. Bekjennelser fra en black ops etterretningsagent http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/bekjennelser-fra-en-black-ops-etterretningsagent/ […]

Nobody
Nobody
12 år siden

What is the value of studying law and becoming lawyers if we perpetuate fights? What is the value of accumulating much knowledge within our mind if we continue to be confused? What is the value of technical and industrial skills if we use them for the destruction of our fellowmen? It is worthless to receive instruction, to attend classes, to study, if in the process of our daily living we are miserably destroying one another. Indeed, the true objective of a fundamental education must be to create true men and women, who—because of their psychological integration—are cognizant and intelligent.

Samael Aun Weor

BelzeBob
12 år siden

Congo, ja…

6 millioner døde siste tiåret? Vent nå litt – sa jeg 6 millioner? Et helt Holocaust? Hvor er alle museene, Hollywoodfilmene, de tårevåte talene og den kolossale pengestrømmen til ofrenes etterkommere der i Afrikaland? Å, nå glemmer jeg meg jo: svarte mennesker er ikke Guds utvalgte folk og samme regler gjelder ikke for dem. Det er som sagt forskjell på folk.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  BelzeBob
Uffda
Uffda
12 år siden

YOUR FREE WILL: The Global Power Elite’s Achilles Heel…

As We The People come together in our global fight against the New World Order Leviathan, we need to have basic ideas and tenets firmly in mind. One of these is that the Global Power Elite NEED that we freely accept to serve them. We must therefore exercise our FREE WILL refusing to bow to them.

Nobody
Nobody
12 år siden

Disse utsagnene og bildene er hjerteskjærende. Jeg merkere en strøm med aggresitivitet mot dette systemet inni meg. Jeg har lyst å danne et hær å gå etter disse feige folkene som er ansvarlig for all den elendigheten i verden. Men slike sitater gir meg tålmodighet og mot til å vente:

«De vantro sier, `Timen vil aldri komme over oss’. Si, `Jo, så sandelig, ved Herren, den vil komme over dere, – ved Ham som kjenner det skjulte. Ikke et støvkorn unngår Ham i himmel eller på jord. Det er intet mindre, eller større, uten at det står i en tydelig Bok. Så Han kan lønne dem som tror og lever rettskaffent. De har i vente tilgivelse og verdi omsorg. Men de som strever mot Vårt ord for å forpurre det, dem venter en straff av smerteligste sort’.» (Koranen, 34:3-5)

Nobody
Nobody
12 år siden

«De vantro sier, `Timen vil aldri komme over oss’. Si, `Jo, så sandelig, ved Herren, den vil komme over dere, – ved Ham som kjenner det skjulte. Ikke et støvkorn unngår Ham i himmel eller på jord. Det er intet mindre, eller større, uten at det står i en tydelig Bok. Så Han kan lønne dem som tror og lever rettskaffent. De har i vente tilgivelse og verdi omsorg. Men de som strever mot Vårt ord for å forpurre det, dem venter en straff av smerteligste sort’.» (Koranen, 34:3-5)

Nobody
Nobody
12 år siden

Equal rights and justice for all
Rise and never fall

Who do you think you are, we’re living ina small world
As wicked as you think you are, we’re living in a small world
As bad as you think you are, we’re living in a small world
As tough as you think you are, we’re living in a…

That day will come, when I shall stand and see all those wicked men and the fire will start to burn
That day will come, when they will try to escape and there will be nowhere to run
That day will come, when I shall see, they hand in all the bombs and bayonnettes and bullets and gun
That day will come, when Allah shall rise the whole poor people out of the slum

I will remain the same
Hailing Allah`s name
And watch dem going up in flames
For all the innocent going down the drain
You have to pay for the shackles and chains
And pay for these washing of the brain
And pay for these guns and cocaine
The sick and the lame, alright

Equal rights and justice for all
Rise and never fall

Ya haqq huuu

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden

Tusen Takk for denne Hans. Det er viktig å nevne , at svenske og muligens norske klasebomber har blitt brukt i Sierra Leone. Film: Empire of Africa:

Hvem tror Moland Og French var våre gode helter i Kongo???? Håper de blir råttner godt i fengsel :(

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

glem heller ikke Special Intervention Group som flagget ut til London. En Privat millitærarme uten forpliktelser til internasjonale spilleregler og respekt for landegrenser og menneskeliv. De dreper for profitt. Norge er en terrorstat.

skippern
skippern
12 år siden

E-sjefen frykter effekten av wikileaks og at det på sikt kan føre til et mere lukket samfunn.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7527778

Mole
Mole
12 år siden

Walt Disney, Monsanto discovered among Blackwater’s hidden clients.
http://www.rawstory.com/rs/2010/09/16/disney-monsanto-discovered-blackwaters-hidden-clients/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Dannet hemmlig hær som skal forsvare emiratene mot terror og uro i folket.
http://www.dagbladet.no/2011/05/15/nyheter/blackwater/emiratene/leiesoldater/16540471/

Denne skulle være med i innlegget over.

Michelle
12 år siden
Svar til  Mole

Uff ja han også har tjent milliarder på å sørge for at folk blir drept, men hvis ikke det er å være under mind-control, så vet ikke jeg.. Hva i alle dager skal du med mange milliarder?

Mole
Mole
11 år siden

Amerikanske myndigheter lastet hele 72 milliarder kroner i kontanter på Herculesfly og fraktet dem til Bagdad etter Irak-invasjonen i 2003.

36 milliarder kroner er sporløst forsvunnet.
http://www.dagbladet.no/2011/06/13/nyheter/utenriks/usa/irak/16904722/

Sporløst forsvunnet, ja riktig!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
11 år siden
Svar til  Mole

he he dobbeldekning Mole. Det blir 72 milliarder det

Lynx Veritas
Lynx Veritas
11 år siden

How to piss of a nation. Lov dem å bygge opp landet etter å ha rasert det. Når du har stjålet midlene. Si at du ikke vet hvor de er.
http://www.dagbladet.no/2011/06/13/nyheter/utenriks/usa/irak/16904722/

36 milliarder poof, borte. Det forsvinner bare ikke 36 milliarder uten spor. Og du slutter heller bare ikke å lete etter dem. Hvor er pengene. Hva med finansiering til DUMBS og annen Black-Ops virksomhet + at Bush&Co er ytterligere beriket.
Unbelieveable!!!

Ulven
Ulven
11 år siden

Skatteflukt rammer Afrikas fattige!

Internasjonale selskaper stikker av fra skatteregningen og smugler store inntekter ut fra mange utviklingsland, hevder professor.

Hvert år forsvinner rundt 1,2 milliarder dollar, nærmere sju milliarder kroner, fra land som er rike på naturressurser, men fattige på penger, først og fremst i Afrika. Summen er langt større enn den samlede bistanden til disse landene, ifølge økonomiprofessor Léonce Ndikumana, som har gransket kapitalflukten.

– Den afrikanske gjeldskrisen er en myte. Vi trenger en global løsning slik at alle selskaper må følge de samme reglene, sier professoren, som er tidligere direktør av Den afrikanske utviklingsbanken.

Han konstaterer at mange selskaper driver med en form for dobbel bokføring: Den offisielle, som man skatter av, og den virkelige.

– I praksis er det som om profitten pakkes ned i vesker og smugles ut av landet, sier Ndikumana, som denne uka kommer med boka «Africa’s Odious Debts: How Foreign Loans and Capital Flight Bled a Continent».

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2236416.ece

Dette kan vel også kalles imperialisme, plyndring og ran, mao. viktige elementer i Statoils og Oljefondets investeringsstrategi under overoppsyn av Stoltenberg-dynastiet; Bectel, Haliburton og Rockefellers logrende hunder.

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  Ulven

Bare ett eksempel i farten:
«Befolkningen på Nigerdeltaet sulter ved siden av enorme oljeanlegg. Det skaper enormt sinne.»
http://www.dn.no/energi/article1299677.ece

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  Ulven

Publish what you pay omfatter 300 organisasjoner arbeider for åpenhet i olje gass og gruveindustri. Selskapene skal publisere hva de betaler, og myndighetene skal publisere hva de mottar.

I oktober i fjor (2006)uttalte utviklingsdepartementet til Dagbladet at Norge ikke kom til å bli med i EITI fordi forholdene allerede er åpne, og EITI ”passer Norge dårlig”.

EITI ble etablert i 2002 av Tony Blair (minner meg om J.Chr. Hauges etablering av Fritt Ord og J.G.Støres donasjoner til ytringsfrihetens sak, Rockefellers «gave» : Folkehelseinstituttet osv)

http://www.dn.no/energi/article1188799.ece

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  Ulven

– Oljefond-selskap unndrar millioner
Statsbudsjettet gir skattejegere mer penger i jakten på svindlere. Samtidig investerer Oljefondet i selskaper som ifølge en rapport stikker av med skatten fra fattige i Afrika.

http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article4248469.ece

-Nok et eksempel på Norges janusansikt…
-Så dagligdags at de færreste hever øyenbrynene…
-Hva med i stedet å investere i innenlands infrastruktur med positive ringvirkninger, selv om inflasjonskortet blir dratt med selvoppfyllende kraft…

Mole
Mole
11 år siden

Her skyter fem politimenn 71 skudd mot eks-soldat

Døde foran kona og sin fire år gamle sønn.
http://www.dagbladet.no/2011/11/28/nyheter/politiaksjon/usa/19193891/

De så nok denne personen som en reell trussel, en fløyteblåser.

« Forrige artikkel

Ultra-sionistene i Israel vs Egypt

Neste artikkel »

Den nordiske modellen for verden?