Ultra-sionistene i Israel vs Egypt

2.6K visninger
5 minutter lesetid
22

Louis Theroux fra BBC tilbringer tid med en liten og svært engasjert subkultur av ultra-nasjonalistiske jødiske bosettere i Israel. Han oppdager en gruppe mennesker som anser som sin religiøse og politiske forpliktelse til å fylle noen av de mest følsomme og omstridte områder på Vestbredden, spesielt de med en åndelig betydning som dateres tilbake til Bibelens gamle testamente.

Gjennom sin reise, får Louis nærkontakt med folket, ved å kjøre til den ekstreme enden av den jødiske nybygger bevegelsens bosettinger, – finner han varme, vennlige og humoristisk mennesker, men også dypt problematiske sider.

“Jeg ønsket å lage en dokumentar om disse ultra-nasjonalistiske jødiske bosetterne, kalt Ultra-sionistene. I flere uker hadde jeg vært tilbringe tid i noen av de mest hardcore og kompromissløse deler av det israelske nasjonalistiske fellesskapet – den jødiske enklaven i Hebron, i toppene i nord på Vestbredden, og i de overfylte arabiske nabolagene i Øst-Jerusalem – og valgte å komme på et tidspunkt da fredsforhandlingene var pågående og de ekstreme bosettere ble derfor mer tydelige.

I mange år hadde jeg vært fascinert av ekstreme nasjonalister – og jeg hadde håpet at Vestbredden problematikken og bosettingen av ekstreme religiøse jøder der ville være en sjanse til å forstå denne tankegangen ved første hånds informasjon.”

http://www.youtube.com/watch?v=sTszskhUrd0

Egypt og maktpyramiden

Fundamentalistiske Muslim Brotherhood til makten i Egypt, og ikke bare i Egypt. Alle steder rundt Israel. Jon Rappoport ser bildet.

Jon Rappoport har jobbet som undersøkende journalist i 30 år. Nominert til Pulitzer Prisen tidlig i sin karriere. Jon har publisert artikler om medisinsk bedrageri, politikk, alternativ helse, og idrett i LA Weekly, CBS Healthwatch, Spin, Stern, og andre blader og aviser i USA og Europa.

Han er er forfatter av flere bøker, deriblant The Secret Behind Secret Societies and The Magic Agent (roman).

Egypt and the Pyramid of Power

Det er en grim fest. Folk i gatene, opprør, politi, soldater, det virker og ingen er helt sikker på hva det er for.

Ta et valg: sparke ut diktatorene, nytt demokrati, islamsk teokrati, lavere matpriser, CIA op.

De er bare noen av mulighetene.

Spontane mobber på mer enn 15.000 mennesker er sjelden spontane. Noen er bak det. En fyr i en moské, en fyr i dress, en fyr i en Rolls med en sjåfør. Eller alle tre.

Men hvis du begynner å tenke på Suezkanalen og store skip lastet med olje som får en hard tid å få dem gjennom-og du reflektere over hva det vil gjøre for oljeprisen … nå kan være inne på noe, fordi det for å gjøre drømmen om alternative energikilder til virkelighet i måten disse tingene kan bli virkelighet (med masse vilkår knyttet til det), gass på pumpen må gå opp til rundt åtte dollar per gallon. Det er en rigget jobb. Ingenting å gjøre med det frie markedet. Globalister er hengivne, selvfølgelig, til alternative energikilder som sol, vind, jordvarme – ikke fordi de er rimeligere, men fordi det er på dette nivået de spiller nasjoner opp mot hverandre, og setter den amerikanske industri under hammeren.

De rette globalister vil ikke ha mer energi,  de vil ha mindre.

Spillet er ikke så vanskelig å spille. Stopp offshore utvinningen i USA [BP ‘ulykken’], ha olje-og gassproduserende USA landeiendommer i føderalt eierskap, der de skal bevares og ikke produsere noenting, lage et helvete i Midtøsten, som gir et påskudd for høyere oljepris, og du har fått deg en selv-oppfyllende profeti.  Poof – “rimelig” alternativ energi.

Nå står vi ovenfor muligheten for en mer enhetlig Midtøsten under islams banner.

Og hva vil dette bety, fra globalistenes synspunkt ?

Det vil bety – hvis de kan sette dette igang – at forholdet til islamister styres av avtaler som er gjort fra toppen og ned. Med andre ord, mens olje fortsetter å strømme, ville Rockefellers og Bilderbergers i denne verden kunne bruke islam mer effektivt for å skremme resten av kloden til et globalt management system (de facto verden regjeringen).

Bidra til å gjøre dine fiender større, betyr å få muligheten til å vedta mer gjennomgripende og omfattende løsninger på trusselen som utgjøres av de samme fiender.

Et godt eksempel er 2. verdenskrig. I kjølvannet av den, langs en 50-års bane, var globalistene  istand til å konstruere en illusjon om et forent Europa, EU – som selvfølgelig er en globalist organisasjon drevet av globalistene.

Terrorisme er et nyttig verktøy for globalistene. Det stimulerer til store inngrep som begrenser individets frihet – alt, selvfølgelig, å “sørge for sikkerheten til folket.”

Se på flere faktorer som en overordnet strategi: en president i Det hvite hus som er veldig sympatisk mot islam, en brå endring i medias holdning til Israel og palestinerne, tross det faktum at jødiske mennesker opptar betydelige maktposisjoner og ledelse i media, utvider forestillingene om hva slags politisk korrekte tale og ord som er tillatt.

Fra et globalist perspektiv, var krigene mot Irak og Afghanistan frø sådd for å øke islams motstand mot Vesten – et forspill til det som skjer nå i Midtøsten.

Den umiddelbare trigger for disse dagens opptøyer? Stigende matvarepriser. Det er ikke vanskelig å konstruere slike ting.

Du må huske på at på det planetariske sjakkbrettet, vil de beste strategier gjøre bruk av de mindre spillernes naturlige motiver. Du trenger ikke konstruere en operasjon som krever å få folk  til å gå imot sine egne instinkter. Du bruker deres instinkter og vever dem sammen, for å produsere et ønsket resultat.

http://www.newswithviews.com/Rappoport/jon136.htm

SOROS-FUNDED “EXPERT” DEFENDS MUSLIM BROTHERHOOD ON MATTHEWS SHOW
http://www.newswithviews.com/Kincaid/cliff489.htm

“Kontroller olje og du kontrollerer nasjoner; kontroller mat og du kontrollerer folket.”

“Control oil and you control nations; control food and you control the people.”

Henry Kissinger.

“Kontroller Henry Kissinger, og du kan kanskje får fred i denne verden”, sier andre.

I et intervju på Bloomberg News,  advarer Bilderberger marionett og sjefs-sionist Henry Kissinger at opprøret i Egypt er en midlertidig tilstand og bare den første Scene i den første akt av et drama som skal bli spilt ut – “only the first Scene of the first act of a drama that is to be played out”.

Kilde: http://www.prisonplanet.com/

Muslimske fundamentalister settes også opp andre steder i Midt Østen, og program som dette fra BBC skaper frontene og opinionen for Illuminati’s planer. De fundamentalistiske religiøse settes opp mot hverandre.

PANG !!!!

De ortodokse jøder ser dette.

Rabbi Weiss: Israel er Satans land

http://www.youtube.com/watch?v=Km1GiwT_LZE

Mubarak har vært svært sionistvennlig i 30 år med makten.
Straffen for Egypt for å gi avkall på -guds utvalgte folk-, Ultra-sionistenes ledelse…..er det et Midt Østen i flammer?

Muslimske Brorskapet ønsker slutt på Egypt-israelsk fredsavtale
http://en.rian.ru/world/20110203/162433368.html

Kanskje en ide for verden å kvitte seg med all fundamentalitisk religion, eller klarer de det selv?

“Hvis hedningene [enhver ikke-jøde] nekter å leve et liv i underdanighet, så signaliserer dette deres opprør og den uunngåelige nødvendigheten av jødiske krigføring mot deres tilstedeværelse.”
“If Gentiles [any non-Jew] refuse to live a life of inferiority, then this signals their rebellion and the unavoidable necessity of Jewish warfare against their very presence.”

— Cf. Mordechai Nisan, Kivunim (official publication of the World Zionist Organization), August, 1984, pp. 151-156

Illuminatets Albert Pike’s brev til italienske Mazzini (en venn av Marx), som var oppbevart i British Museum inntil nylig sa:

“Den Tredje Verdenskrig må stimuleres ved å dra fordel av forskjellene forårsaket av Illuminatets agenter mellom de politiske sionistene og lederne av den Islamske verden. Krigen må bli arrangert på en slik måte at Islam og den politiske sionismen (Israel) gjensidig ødelegger hverandre”.
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

USA President Barack Soyoto Obama på fredsprisutdelingen:

“I face the world as it is, and cannot stand idle in the face of threaths—(..). For make no mistake: Evil does exist in the world”.

Hvem de onde er, er det derimot stor uenighet om. De som trekker i trådene i kulissene, eller de som henger i trådene, nemlig bøndene i sjakkspillet?

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

British Empire Creates a Bump on The Bell Curve – The Ottoman Empire Did The Same Thing – The Jewish Aristocracy: Clever in Money and Scholarship – Jewish Scholars: Clever Marketers – Playing the Victim – Cheaper to Buy American Politicians – We Are All Palestinians Now http://www.abeldanger.net/2014/06/british-empire-creates-bump-on-bell.html

Quote: Source: Gilad Atzmon http://www.abeldanger.net/2014/06/british-empire-creates-bump-on-bell.html Gilad Atzmon – 08 Giugno 2014 – Cantù

Source: Gilad Atzmon http://www.gilad.co.uk/writings/the-new-jewish-prophet.html THE NEW JEWISH PROPHET, WEDNESDAY, JUNE 25, 2014 AT 12:01AM GILAD ATZMON. Marc H. Ellis on Gilad Atzmon. Introduction by Gilad Atzmon: I learned this week that Professor Marc H. Ellis – regarded by many as the contemporary leading Jewish theologian, came to the conclusion that yours truly, is the new Jewish prophet. Here are some quotes I found in the final chapter of “Future of the Prophetic,” Ellis’ new epic treatise. The Prophet. “Like the ancient prophets Atzmon exposes Jews. At the same time, Atzmon believes that the Bible, from which the prophets spring, is bogus….Atzmon provides no hiding place for Jews anywhere.”(Future of the Prophetic, Marc H. Ellis pg’ 332). “Atzmon is extreme but, in his extremity, he is much like the biblical prophets.” (pg’ 332) ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Foreign Ministry goes on strike, all Israel’s embassies and consulates abroad to close http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Foreign-Ministry-goes-on-strike-all-Israels-embassies-and-consulates-abroad-to-close-346223

SOMETHING IS ABOUT TO HAPPEN: For the First Time in History, Israel Suspiciously Closes All Embassies and Consulates Worldwide… http://www.redflagnews.com/headlines/something-is-about-to-happen-for-the-first-time-in-history-israel-suspiciously-closes-all-embassies-and-consulates-worldwide

Abel Danger Global Private Intelligence radio show, Mon Mar 24, 2014 2:00pm EDT — 3:30pm EDT http://new.livestream.com/abeldanger/events/2860247 & http://new.livestream.com/accounts/1990801/

Quote: Serco-Zigbee Diego Garcia MH370. Diego Garcia was a NO FLY ZONE for 72 hours to accomodate Parsons-G4S Zigbee Hangar conversion of MH370 prior to BLACK CHILD CHARIOT McConnell claims that after the 1979-1995 Unabomb campaign, Baginski and Soames, a former personal assistant to the late chairman of the Senate Appropriations Committee, Mark Hatfield, hired former Serco Aerospace Operations Director Gordon McMillan to set up ZigBee Hangars to conceal illegal paint jobs and modifications of aircraft flying the decoy maneuvers of 9/11. McConnell believes Baginski and Soames – a former Defence Minister under Langham habitué John Major and skilled practitioner of MI-3 Mycroft Qui tam frauds (cf. Serco tags, Skynet Wi-Fi Clock, FAA Contract Towers, USPTO) – had MH370 hidden in a ZigBee Hangar on Diego Garcia where G4S tagged 20 kidnapped Freescale passengers and prepped the plane for ditching.

Quote: Serco-Airbus-Sidley Austin Failed Hack Now Chink In Soetoro’s Armour. Marine links MI-3 Mycroft ZigBee Satellite to Serco Airbus Air Force Hack, Obama Boeing sabotage: United States Marine Field McConnell has linked Nicholas ‘Mycroft’ Soames’ deployment of ZigBee satellite tracking systems for the MI-3 Innholders Livery Company, to Serco director Maureen Baginski who allegedly authorized an Airbus hack of the Air Force Satellite Control Network to divert MH Flight 370 to a CAT III C landing on Diego Garcia and sent the former Sidley Austin IP lawyer Michelle Obama to a Starwood Westin hotel in Beijing to arrange a lawsuit for damages in respect of Serco’s ongoing sabotage of planes equipped with the Boeing Uninterruptible Autopilot.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

My Favorite Documentary: Freud, Zionism and the Sexual Revolution. http://www.davidduke.com/?p=38286 Quote: At the end of my new video CNN, Goldman Sachs & the Zionist Matrix I link to a video showing the malevolent damage to people of the Jewish domination of the media. It also happens to be my favorite video, because it shows an icon of the mass media, Sigmund Freud, shown to be in a reality a hateful Jewish supremacist who wanted his people to conquer Europe. It also shows the deep Jewish motivation for destructive values promoted by Ziowood and the Ziomedia. It is a good companion piece to the new video on Jewish financial predator banking because it shows the human cost in broken families, drug and alcohol addictions, and pornographic degeneracy created and led by the Zio Matrix of Power. These horrific realities are all in addition to the purely financial theft and human suffering they cause. Please watch and circulate this video along with the new one! ..

“Police now accompanying Smart Meter installations: Two homeowners arrested for saying NO! ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/4s-den-umerkelige-trusselen-fra-tv-og-tetra/comment-page-8/#comment-94815

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Isaiah 32:7
The instruments also of the churl [are] evil: he deviseth wicked devices to destroy the poor with lying words, even when the needy speaketh right.http://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+32%3A7&version=KJV

Isaiah 59:7
Their feet run to evil, and they make haste to shed innocent blood: their thoughts [are] thoughts of iniquity; wasting and destruction [are] in their paths. http://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+59%3A7&version=KJV

Isaiah 31:2
Yet he also [is] wise, and will bring evil, and will not call back his words: but will arise against the house of the evildoers, and against the help of them that work iniquity. http://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+31%3A2&version=KJV

Isaiah 19:3
And the spirit of Egypt shall fail in the midst thereof; and I will destroy the counsel thereof: and they shall seek to the idols, and to the charmers, and to them that have familiar spirits, and to the wizards. http://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+19%3A3&version=KJV

Jeremiah 4:6
Set up the standard toward Zion: retire, stay not: for I will bring EVIL from the north, and a great destruction. http://www.biblegateway.com/passage/?search=Jeremiah+4%3A6&version=KJV

THE ILLUMINATI (BIBLE PROPHECY)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Revelation 20

1And I saw an angel come down from heaven, having the key of the bottomless pit and a great chain in his hand.

2And he laid hold on the dragon, that old serpent, which is the Devil, and Satan, and bound him a thousand years,

3And cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal upon him, that he should deceive the nations no more, till the thousand years should be fulfilled: and after that he must be loosed a little season.

4And I saw thrones, and they sat upon them, and judgment was given unto them: and I saw the souls of them that were beheaded for the witness of Jesus, and for the word of God, and which had not worshipped the beast, neither his image, neither had received his mark upon their foreheads, or in their hands; and they lived and reigned with Christ a thousand years.

5But the rest of the dead lived not again until the thousand years were finished. This is the first resurrection.

6Blessed and holy is he that hath part in the first resurrection: on such the second death hath no power, but they shall be priests of God and of Christ, and shall reign with him a thousand years.

7And when the thousand years are expired, Satan shall be loosed out of his prison,

8And shall go out to deceive the nations which are in the four quarters of the earth, Gog, and Magog, to gather them together to battle: the number of whom is as the sand of the sea.

9And they went up on the breadth of the earth, and compassed the camp of the saints about, and the beloved city: and fire came down from God out of heaven, and devoured them.

10And the devil that deceived them was cast into the lake of fire and brimstone, where the beast and the false prophet are, and shall be tormented day and night for ever and ever.

11And I saw a great white throne, and him that sat on it, from whose face the earth and the heaven fled away; and there was found no place for them.

12And I saw the dead, small and great, stand before God; and the books were opened: and another book was opened, which is the book of life: and the dead were judged out of those things which were written in the books, according to their works.

13And the sea gave up the dead which were in it; and death and hell delivered up the dead which were in them: and they were judged every man according to their works.

14And death and hell were cast into the lake of fire. This is the second death.

15And whosoever was not found written in the book of life was cast into the lake of fire.

http://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+20&version=KJV

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Det begynner å hardne til mot zionistene, og deres agenda er årsaken

Dramatic Footage: Zionist Australian PM Julia Gillard is dragged from angry protests by her bodyguards http://philosophers-stone.co.uk/wordpress/2012/01/rothschild-zionist-australian-prime-minister-gillard-dragged-away-after-being-trapped-by-protesters/

Artikkelens ref. video er slettet, ny,
Dramatic Footage Australian PM Julia Gillard is dragged from angry protests by her bodyguards http://www.youtube.com/watch?v=RylEVkjEiM8&feature=share
.
Relatert,
Anti Defamation League, ADL, is a non-jewish terror organization: Milton William, Bill, Cooper, The Ugly Truth About the Anti Defamation League, ADL http://tinyurl.com/7v7ojvt

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israel: Norge burde gjort mer for å stanse Gaza-konvoien.

– Støre kunne vært enda klarere på sin motstand mot konvoien, og vist større forståelse for at Israel er nødt til å ivareta sin sikkerhet gjennom en sjøblokade, sier Palmor.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10088047

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israel truer medier som vil dekke flotiljen.

«Journalister som dekker en legitim nyhet, må ha lov til å gjøre sin jobb uten å bli truet eller trakassert. Vi ber regjeringen omgjøre sin beslutning straks,» heter det i svaret fra Foreign Press Association.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/israel-truer-medier-som-vil-dekke-flotiljen-3526339.html

Kan forstå at det er pinlig å bli avslørt, ikka alle journalister kan kjøpes og kontrolleres, ergo journalister hold dere unna.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Mole
13 år siden

Se også her:

Greske havnemyndigheter har blant annet mottatt en klage på den amerikanske båten The Audacity of Hope, som hevdes å ikke være sjødyktig, skriver NTB.

Klageren var i utgangspunktet anonym, men nå har den israelske organisasjonen Israel Law Center innrømmet å være avsender, ifølge radiokanalen til den israelske hæren.

Organisasjonen har også sendt brev til 36 amerikanere som skal delta i aksjonen, og advart dem om at de kan være i ferd med å bryte amerikansk straffelov.

Goffeng sier til NRK at israelske støttespillere har klaget på at båtene forurenser for mye.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7690659

Herregud for noen ynkelige tapere.
Har de ikke noe bedre argumenter å komme med til sin støtte for verdens største konsentrasjonsleir enn at skipene som skal hjelpe ofrene ikke er topp moderne, så kanskje vi heller skulle bryte den sionistiske blokkaden med hele den Norske marine?…og gjerne med denne gjøken i spissen:
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/06/b1.jpg

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– Israel står bak angrep i Sudan
To personer ble drept i det som har fremstått som et mystisk flyangrep i Sudan. Ifølge avisen Yediot Ahronot var det det israelske forsvaret som sto bak angrepet.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7582798

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Libyas Moammar Qaddafi er jødisk sier hans slektning Gita Boaron i Israel:
Se intervjuet Israel National News TV lagde med henne her:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/142593

KRW
KRW
Abonnent
13 år siden

Få dere et liv! Latterlige idioter.. sorry, men er dette en seriøs side? Ja dere synes jeg at jeg er hjernevasket av sionister og alt som er.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  KRW
13 år siden

Flott da,at det finnes et par andre sider på internett,som det går an å frekventere KRW.Det er det samme som med TV; skru av eller bytt kanal om du ikke liker innholdet.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  KRW
13 år siden

De fem hersketeknikker:

Usynliggjøring
Usynliggjøring foregår når individer blir bortglemt, forbigått eller «overkjørt».

Latterliggjøring:
Latterliggjøring foregår når individers innsats blir hånet, ledd av eller sammenlignet med dyreatferd.

Tilbakeholdelse av informasjon:
Tilbakeholdelse av informasjon foregår når individ av gruppe A, som en selvfølgelighet, henvender seg til andre individer av gruppe A, og individer av gruppe B ikke gis informasjon

Fordømmelse uansett hva du gjør:
Enten er du for passiv, eller så er du for pågående. Også kalt dobbelstraffing.

Påføring av skyld og skam:
Påføring av skyld og skam skjer gjennom latterliggjøring, ydmykelser, blottstillelse og ærekrenking.
http://no.wikipedia.org/wiki/De_fem_hersketeknikker

Delta gjerne i diskusjonen med informativ informasjon, men å pumpe ut innholdsløse hersketeknikk-strofer er lite stimulerende.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  KRW
13 år siden

Takk takk!
Ikke noe gæærnt i å være sionist og drømme om et jødisk land. Det finnes grupperinger i Norge også som drømmer om et rent norsk hvitt kristent land. Fint om jødene, sigøynerne, samene, indianerne, tamilene osv får et eget land. Det beste vil være om alle kunne leve sammen i fred, men det er også en drøm. Jeg synes det er en bedre drøm. Maktsyke pengegriske sionistiske psykopater driter i om du er jøde, kristen eller muslim.
De riktige idiotene bombet 8. februar 2011 medisindepot i Gaza. Hvilken religion forsvarer sånt? Ingen…eller satanisme kanskje, men nede i flammehavet sitter nok til og med djevelen også og rister på hodet.
http://www.veteranstoday.com/2011/02/09/ken-okeefe-gordon-duff-new-attacks-in-gaza-censored-from-western-press-exclusive-video/

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Det tyske nyhetsmagasinet Der Spiegel melder at Egypts president Hosni Mubarak muligens reiser til Tyskland for en grundig og langvarig medisinsk sjekk.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/-mubarak-til-tyskland-for-medisinsk-sjekk-3410246.html

En artig måte å stikke av på.

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Bush ble tvunget til å avlyste en gallamiddag til inntekt for en sionistisk celle, da flere Menneskerettighetsorganisasjoner insisterte at de vil slå til neste gang han forlater USA.

I går gikk de ut og lovet at Bush skal risikerer å bli siktet for tortur hver gang han forlater USA. De hadde planlagt å reise sak mot ham i Sveits der Bush seinere denne uka skulle deltatt på en gallamiddag til inntekt for den sionistiske stiftelsen Unidet Israel Appeal. Arrangørene oppgir “sikkerhetsårsaker” som grunnen…
http://www.dagbladet.no/2011/02/08/nyheter/utenriks/tortur/15354589/

Litt om sionistorganisasjonen:
The United Israel Appeal (UIA) is the Australian arm of Keren Hayesod in Israel. The UIA, through a partnership between Israel and Diaspora communities, mobilises support for Israel and the rescue of Jews in distress, by encouraging and assisting in aliyah and absorption into Israeli society. UIA saves Jewish lives, strengthens Jewish identity, fortifies the fabric of Israeli society and reinforces solidarity within the Jewish people.

Securing our Future as a People through Jewish/Zionist Education
Building the centrality of Israel for the Jewish People. Connecting the next generation with Israel as a core part of the Jewish identity. This involves cultivating Jewish identity among the next generation and developing the future bonds between the Diaspora and Israel.

Keren Hayesod (“The Foundation Fund”) was established in 1920 at the World Zionist Conference in London. The resolution adopted called on “the whole Jewish people”, Zionists and non-Zionists alike to do its duty through Keren Hayesod. Jewish communities throughout the world established local fundraising campaigns under the Keren Hayesod umbrella, often using local names, such as the UIA – United Israel Appeal, in Australia.

Since the establishment of the State of Israel in 1948, KH has supported the immigration of over 3,000,000 Jews to Israel
http://www.uiansw.org.au/about_about.cfm

Hvorfor nevner ikke dagbladet navnet på den såkalte jødiske stiftelsen, og hvorfor skriver de jødisk, når det selv på nettsiden til stiftelsen står med klar tekst at den er sionistisk?

Kjetil S
Skribent
13 år siden
En mann med åpenbar agenda
Abonnent
13 år siden

dyret = antikrist

Akkurat som det finnes 2 slags jødiske rabbinere, (som JJ har dokumentert her tidligere), slik finnes det 2 slags zionister, og 2 ulike grunner til at staten Israel eksisterer.

Den ene grunnen er pga Illuminatets ønsker (den onde siden), den andre grunnen er Guds gamle profeter (den gode siden).

For Gud ga dem i hjertet å fullføre hans plan og ha én og samme vilje: overgi sin kongsmakt til dyret, helt til Guds ord er oppfylt. (Åpenbaringen)

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
13 år siden

1: Barack Hussein Obama II (født 4. august 1961 i Honolulu på Hawaii i USA) er USAs 44. president. Obama representerer Det demokratiske parti og er den første afroamerikaneren som er blitt valgt til president i USA.

Obama var tidligere senator for Illinois, og var da den eneste afroamerikaneren i USAs senat, og den femte i USAs historie.[1] Han trakk seg fra Senatet 16. november 2008 fordi han ikke kunne sitte som medlem i den lovgivende forsamlingen etter å ha blitt innsatt som president.

Etter å ha sittet mindre enn et år som president ble han tildelt Nobels fredspris. (wikipedia)

2: For Gud ga dem i hjertet å fullføre hans plan og ha én og samme vilje: overgi sin kongsmakt til dyret, helt til Guds ord er oppfylt. (Åpenbaringen)

3: La ingen villede dere på noen måte! For først må frafallet komme og den lovløse vise seg, han som er fortapelsens sønn. (Antikrist) 4 Han står imot og opphøyer seg over alt som kalles gud og helligdom. Ja, han tar sete i Guds tempel og utroper seg selv til gud. (Paulus andre brev til tessanlonikerne).

4. Jeg henter dere fra folkeslagene, samler dere fra alle landene og fører dere hjem til deres eget land. 25 Og jeg stenker rent vann på dere, så dere blir rene. For all urenhet som skyldes de mange avgudene, vil jeg rense dere. 26 Jeg vil gi dere et nytt hjerte og la dere få en ny ånd inne i dere. Jeg vil ta steinhjertet ut av kroppen deres og gi dere et kjøtthjerte isteden. 27 Jeg lar dere få min Ånd inne i dere, og gjør det slik at dere følger mine forskrifter og tar vare på mine lover, så dere lever etter dem. (profeten ezekiel)

Lars-Roger Moe
Skribent
13 år siden

FIn denne. Så på den filmen i går – bra den bringes frem her! Foreslor for de av oss her som er inne på sånnt, at vi setter og holder en lysvegg mellom partene er, en lysvegg som bare slipper forbi kjærlighet. Det er på tide å vekte terningene på andre siden også.

« Forrige artikkel

2012: Masseødeleggelse eller masseskapelse?

Neste artikkel »

Bekjennelser fra en black ops etterretningsagent

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x