//

Vaksiner: Ingredienser, virkninger og overtro

8791 visninger
1 minutt lesetid
68

Nøkkel-elementene i dagens vaksinerings-praksis gås gjennom av uavhengig helseforsker og Nyhetsspeilet-forfatter Hans Gaarder.

Nyhetsspeilet presenterer her første del av et 2 timers foredrag om vaksiner som ble holdt i Oslo 4. desember 2012. Her gjennomgås bl.a. irrasjonell adferd belyst i et sosialantropologisk perspektiv, medias hodeløse vaksinepropaganda og Folkehelseinstituttet (fhi.no) sin åpenbare uansvarlighet og manglende evne og vilje til å lære av sine egne feilgrep og skandaler.

Del 2 av presentasjonen omhandler de medisinsk-kliniske aspektene ved vaksinering og vil bli publisert her på Nyhetsspeilet senere.

Del 1 Introduksjon og presentasjon

Eksempel på komplett fravær av skepsis til vaksiner på NRK TV.
Om sosialantropologi og irrasjonell adferd i land i Afrika og i Norge. (8  min)

YouTube lenke http://youtu.be/kn3lYNXHrPk

Del 2     Om risiko

Sykdommer det vaksineres mot inneholder i praksis ikke lenger dødsrisiko. Medias overfladiske og uetterrettelige propaganda-omtale av vaksiner og vaksinering.  (4 min 58  sek)

YouTube lenke http://youtu.be/HMLbmQOqGR8

Del 3  Meningokokk-vaksineringen, Folkehelseinstituttets første store skandale

Mer enn 200 norske ungdommer fikk sin helse ødelagt pga. ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) forårsaket av meningokokk-vaksinen. (9 min 48 sek)

YouTube lenke http://youtu.be/hq7r_2pcU8Q

Del 4   Svineinfluensavaksine-skandalen

Bevis for at dr. Jørgen Skavlan er en uansvarlig løgner. Indikasjoner på at ”pandemien” (som ikke var noen virkelig pandemi) var planlagt. Norske medias hodeløse svineinfluensa-oppslag som var uten medisinsk-faglig forankring og uten dekning i virkeligheten ble benyttet for å skremme folk til å ta Pandemrix-injeksjonen.
(8 min 31 sek)

YouTube lenke http://youtu.be/u42NIlRR6Y8

Del 5 Massevaksineringen mot svineinfluensa høsten 2009

Media sviktet sine krav om en balansert fremstilling av en sak. Kritiske røster mot massevaksineringen ble ikke hørt. Før vaksineringen begynte skrev Nyhetsspeilet at massevaksinering var unødvendig. 2 år etter at massevaksineringen var avsluttet konstaterte TV2 at massevaksineringen hadde vært helt unødvendig…
(9 min 54 sek)

YouTube lenke http://youtu.be/JghQB8cytY0

Del 6  De mange ofrene for svineinfluensvaksinen

Massemedias fortielse av de mange vaksine-ofrene i kjølvannet av Pandemrix-vaksineringen. Det norske samfunnet har forsømt en nødvendig granskning av svineinfluensa-skandalen inkl. medias rolle. Folkehelseinstituttet er  ikke blitt stilt til ansvar for å ha svekket tusenvis av nordmenns helse med svineinfluensavaksinen. (4 min 59 sek)

YouTube lenke http://youtu.be/KqZjwVx7SXM

Del 7 Familien Stoltenberg som Norges vaksinemakt-mafia

Camilla Stoltenberg er ny direktør for Folkehelseinstituttet. Massevaksinering bør ut av skolene. Norske helsemyndigheter er blant Europas minst vaksinekritiske. Familien Stoltenberg mottar penger fra Rockefeller Foundation via Folkehelseinstituttets topphemmelige regnskaper. Kritikk av Folkehelseinstituttet og av makt-dynastiet  Stoltenbergs er TABU for norske media. (6 min 54 sek)

YouTube lenke http://youtu.be/gS7qObVSK9Y

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

68 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Likorm
Likorm
10 år siden

Takk.

Eddvin
Eddvin
10 år siden

» I Norge er vaksinering en høyst frivillig privatsak.» Nei det er det ikke. På neste linje i folderen står det: «Alle barn har rett til å bli vaksinert» Da kommer det et annet spørsmål, hvem bestemmer det? foreldrene staten. Under svineinfluensa vaksineringen fikk kommuneoverlegene retten til å midlertidig frata foreldre omsorgen, slik at barna kunne få sin rett til å bli vaksinert. Jeg tror ikke dette ble brukt i større utstrekning, men muligheten var der.
Statens barn? Jeg ble selv anmeldt til barnevernet, da jeg gav min tidligere fastlege som er meget pro vaksiner, info om bivirkningene av pandemrix lenge før vaksineringen begynte. I bekymringsmeldingen stod det:

«Det var snakk om konspirasjonsteorier, svineinfluensa og industriinteresser bak denne… Det hele virket så absurd og realitetsfjernt at jeg gjør meg store bekymringstanker for hans evne til å gi barna god omsorg.»

Med en slik ordlyd, fra en lege, så får man seg en skikkelig runde, men jeg er sjekket helt ut. Men man få møte et system (barnevernet) som man ikke ønsker sin verste fiende, man blir virkelig tråkket på…..

Historien har i alle fall vist, at jeg ikke tok så veldig feil i å advare mot vaksinen:

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1494
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/-massevaksinasjon-mot-svineinfluensa-var-totalt-unoedvendig-3708979.html

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Eddvin

Min erfaring angående vaksinering er at takker en nei til vaksiner vil Helsesøster (eller andre i «helse»-vesenet) maser og maser om vaksinering, pr. telefon og pr. brev og gir seg aldri. Ikke før de skjønner at jeg faktisk vet mer enn de selv vet om vaksiner gir de seg. Jeg tror det er nøkkelen, å sette seg grundig inn i dette som mulig, og bruke «legespråk» så mye som mulig om argumentene mot vaksiner. De aller fleste kjente vaksinemotstanderne er jo faktisk leger !
Ja, jeg vet dette tar mange sene kvelder…

Og se deg selv i legens eller andre i «helse»- vesenets sted, de har tatt en utdannelse som har tatt minst 7 år. Det er ikke rart de blir forbanna om noen forteller at det de har lært er feil. Og skjønner de at det de har lært faktisk er feil også blir de enda sintere og i tillegg også frustrert. Jeg vil anbefale å bruke dette i måten en går frem på i «helse»-vesenet.

Noen som også syntes der er rimelig ironisk at det heter «helsevesenet» ? Det er jo i praksis det motsatte !

Lars-Roger Moe
10 år siden
Svar til  MortenB

Sykdomsindustri er vel et mer passede ord. Forøvrig oppsummerer du godt, de gjør det av misforstått god vilje. De fleste er snille velmenende mennesker som oppriktig tror at det er viktig (for det har de lært) og derfor brenner for det de gjør. Skulle de ta inn over seg at grunnlaget for den kunnskapen de har ikke holder, oppstår en samvittighetskrise og en identitetskrise. Konsekvensene vil være å forsøke å endre systemet innenfra der en jobber (sikker vei til å bli utbrennt, har prøvd selv) eller slutte – med påfølgende sosial og økonomisk usikkerhet relativt til godkjennt utdanninng, trygg jobb og forutsigbar økonomi. Å våge å erkjenne at det fundamentet en står på i samfunnet er et falsum sitter følgelig svært langt inne.

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Eddvin

Eddvin, gratulerer, og ikke la den saken bare ligge, det du beskriver er absolutt alvorlig, sitat «Det var snakk om konspirasjonsteorier, svineinfluensa og industriinteresser bak denne… Det hele virket så absurd og realitetsfjernt at jeg gjør meg store bekymringstanker for hans evne til å gi barna god omsorg.» Når vi i tillegg har konstatert at vi beviselig står overfor et inhabilt, inkompetent, umoralsk og folkefiendtlig såkalt barnevern, ses tydelig hva mange barn og foreldre har blitt utsatt for av offentlige overgrep og hva vi har i vente i framtia ifall det beskrevne regimet ikke blir totalrenovert fra topp til bunn

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836 * Martial Arts Council for the Protection of Children against government child abuse http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-7/#comment-92437

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  Falcon

«Mer enn 200 norske ungdommer, fikk sin helse ødelagt pga. ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) forårsaket av meningokokk-vaksinen… » Ja det var mange flere enn 200. Denne vaksinen kjenner jeg godt. Jeg fikk den selv, og ble syk, rett etter sprøyten. Hos meg er alt dokumentert. Jeg er registrert på legevakten 7 dager etter jeg fikk vaksinen, med «misstanke om hjernehinne-betennelse» videre står det i Journalen, trøtt sliten etter en lang natts søvn, gjennomgående de neste 15 årene. (Skrevet av legen som senere sendte bekymringsmeldingen)
Jeg har ME som følge av vaksinen, dokumentert fra Haukland sykehus, av samme professor som henne i dokumentaren. Men Nav underkjenner det. Og jeg er ikke en av de 200 som er registrert, og som har søkt erstatning. Men jeg fikk den såkalte Plasebo-vaksinen, og var i «kontrollgruppen»
Det var like mye skvalene kvikksølv og aluminium i begge vaksinene! Det er nå dokumentert. Folkehelseinstituttet leverte ikke ut rapporteringsskjemaene som skulle brukes, så svært få bivirkninger ble notert. Mange soldater som kjørte til og fra militæret den gangen, kjørte av veien og døde og ble skadet, uten at det ble satt i sammenheng med vaksineforsøket. Det eneste som ble gjort var at alle soldatene, som ville ha bilen med inn i leiren, måtte ha en «kjørelapp» i tillegg til sertifikatet. Jeg var også en av dem som det plutselig «snurret rundt for» da jeg skulle gjennom bomringen i Drammen, med bilen full av soldater.
Jeg har lett over alt, for å finne ut hvorfor kroppen reagerer på den måten den gjør, ved plutselig miste all energi. Jeg har kjøpt mange blodsukkermålere, jeg har forsøkt mattyper, og min lege har ledd av meg mang en gang når jeg har sagt at det begynte med vaksinen, jeg fikk under opptaket til befalskolen. Jeg ble tipset om TV-2`s dokumentar om Men-B vaksinen:

så tok jeg kontakt med Haukeland sykehus, hvor de gikk gjennom min journal og historie. Dette har helt klart bekreftet at det er vaksinen som startet min sykdom. Det som jeg også har fått vite, er at Norges fremste professor og spesialist på ME,Harald Nyland har vært i mange rettsaker hvor han har hatt med seg dokumentasjon, og har villet stå opp for de skadede, men han har ikke blitt innkalt som fagpersjon, men som vitne. Og da har han ikke lov til å holde et innlegg, men bare svare på spørmål. Han har vært kneblet. Derfor har svært få fått erstatning for skadet liv. Nav underkjenner også diagnosen, og sender heller pasientene til utallige psykologer, som ikke har det minste greie på hvordan kroppen reagerer på disse stoffene i vaksinene. Man blir heller sett på som en smule, paranoid eller gal, hvis man snakker om det. Slik som min tidligere lege som sendte meg i klørne på barnevernet, etter at jeg fortalte ham sannheten på Biltema……

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Eddvin

Jeg vil ikke råde deg til noe, bare fortelle hva jeg ville gjort i ditt sted. Hva som er riktig for deg er det bare du som vet :
Ser du nevner et sykehus i Bergen og tror derfor den riktige behandlingen for deg er å besøke Atle Løvås. Han behandling fokuserer ikke på hva kroppen mangler, men på hva som er for mye i den, det være seg virus, bakterier, giftstoffer eller tungmetaller. Metode som bruker er basert på lege og forsker Dr. Reinhart Voll (Tysk). Løvås har mange pasienter som kommer langveis fra med fly, også fra utlandet. Se et intervju her http://www.youtube.com/playlist?list=PL246CD68F3C7EC373

http://www.youtube.com/playlist?list=PL606A09848CC3E26B

Jeg har send 3 av mine barn til han hvorav 2 er ferdigbehandlet. Mine to siste barn + jeg og min kone står i kø for time. De to første hadde blant annet ADHD og astma, begge friske (med unntak av ettervirkninger etter å hatt plagene veldig lenge).
Pris på behandling varierer etter hva diagnose under første time viser. Første gang koster gjerne 2-3000, etterbehandlinger (6-8 ukers mellomrom) koster 800 til 1000.

Jeg ville tenkt meg om før jeg ville ta opp noe slikt med Haukeland, det sykehuset er fullt av folk i hemmelige organisasjoner og med elite-bånd. Mer vil jeg ikke si. Med 5 barn og et utall besøk på Haukeland har jeg massevis av historier fra besøk der som folk faktisk ikke tror er sanne når jeg forteller dem !!

fjellstugan
fjellstugan
8 år siden
Svar til  Eddvin

Eddvin: Såvidt jeg har fått med meg var det ingen placebogruppe i meningokokk-eksperimenetet, men at alle fikk vaksinen.

Er jeg da feilinformert? (altså de kommuniserte at det skulle halvparten skulle være kontrollgruppe, men i sin iver etter å «beskytte» alle ga vaksinen til alle)

Og hvis det var en kontrollgruppe som fikk saltvann eller sukkervann – hva i all verden skulle vitsen være med å tilsette skvalen etc i denne?

MortenB
MortenB
10 år siden

Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt boken «Vaksinasjon – Hva er sannheten om vaksinasjon» av Homøopat Rolf Erik Hanssen ??
Info om boken her : http://ubesvart.wordpress.com/tag/hva-er-sannheten-om-vaksiner/

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  MortenB

Denne boken er trykket av :Fagtrykk Trondheim AS, i 2006
Internettadressen som er oppgitt i boken er:
http://www.naturmedisinske.no
ISBN: 82-997271-0-3

Håper det kan hjelpe.

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Eddvin

Jeg har spurt «naturmedisinske.no» om de vet noe. Er tom for andre ideer.

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  MortenB

Det er tydelig at denne boken var så «bad for business» at medisinindustrien har brukt alle midler for å få den på bokbålet fortest mulig….
Om vaksinene er så bra som de sier kan jo ikke denne boken skade dem !

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  MortenB

Æ kainn itj å læs http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/comment-page-1/#comment-92730

Luke 11:9-10 (New International Version) http://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke%2011:9-10&version=NIV Ask, Seek, Knock 9 “So I say to you: Ask and it will be given to you; seek and you will find; knock and the door will be opened to you. 10 For everyone who asks receives; the one who seeks finds; and to the one who knocks, the door will be opened.

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  MortenB

Oups, ikke i salg, foreslår man eventuelt tar kontakt med Rolf Erik Hanssen, jeg også https://www.facebook.com/rolferik.hanssen & http://www.gulesider.no/person/resultat/rolf+erik+hanssen

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  MortenB

Google { Vaksinasjon Hva er sannheten om vaksinasjon rolf erik hanssen https://www.google.no/search?q=Vaksinasjon+Hva+er+sannheten+om+vaksinasjon+rolf+erik+hanssen }

Nå er alle videoene med i spillelisten med en eller fler relaterte tillegg http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/comment-page-1/#comment-92717

fjellstugan
fjellstugan
10 år siden
Svar til  MortenB

Jeg kjøpte den boka på en helt vanlig nettbokhandelfor et par år siden (under svineinfluensahysteriet) Det er visstnok slik at mye av det total volumet som selges av bøker i norge er svært mange titler som kun selges i noen få eksemplarer hvert år.

fjellstugan
fjellstugan
10 år siden
Svar til  MortenB

Ser ut som det kanskje er vanskelig å få tak i den boka på vanlig måte nå, så kanskje spørre forfatteren direkte. Han er jo kjent for å være svært aktiv på nettet, så burde ikke være så vanskelig å få tak i han på facebook eller via artikkelen hans her.

MortenB
MortenB
10 år siden

Til de som ønsker å lese mer og ikke vegrer seg for Engelskspråklig informasjon så er NaturalNews en bra side. Her er gårsdagens oppslag, 600% flere foreldre i Australia sier nei til vaksiner. http://www.naturalnews.com/038239_Australia_vaccinations_parents.html

Falcon
Falcon
10 år siden

Vaksiner ingredienser, virkninger og overtro

* + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=226#M8786

Del 9, 11, 14 – 17 er ikke å finne i youtube. Litt historikk med konklusjoner:

I løpet av studiet fant jeg oppsiktsvekkende nok ut at ingen vaksiner fungerte som markedsføringen påsto men ofte stikk motsatt, mange kan forårsake alt fra svake til alvorlige bivirkninger, enten temporært eller varig http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-79818

VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias «GHIS», vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1

Hermis
Hermis
10 år siden

Det hjelper å informere om vaksinesvindelen: «Vakens kampanj mot HPV-vaccinet har haft stor effekt. I SVT Rapport berättar en HPV-vaccinationskoordinator att en anledning till att så få vaccinerat sig bl.a. beror på Vakens flygbladskampanj. Att folk tar del av alternativ information som skiljer sig från myndigheternas okritiska hållning till vacciners biverkningar och verkliga skyddseffekt verkar bekymra myndigheterna.»

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1919

pelle....
pelle....
10 år siden

Husker under «svineinfluensaen», når jeg var hos helsesøster med barnet på ca 1 år, og hun spurte meg om «svineinfluensa» vaksinenen. Jeg sa jeg ikke ville putte stoffer som ikke var utprøvd i kroppen på ett så lite barn, og da ble hun skikkelig sinna…

Jeg er ikke fan av paracet, influensa vaksine, allergi medisin, eller stort sett alt som skal puttes i kroppen for å hjelpe for div ting. Munnen er laget for å snakke og å fylle magesekken.

Men til alle skeptikere av Chemtrails og vaksiner…. Skal noe «uønsket» bli tilført oss, så kommer det heller gjennom noe annet…

Og for de som ikke skjønner hva det er, som nesten alle putter i seg hver dag, så skal jeg gjerne fortelle det hvis noen spør ;)

Enok
10 år siden

» December 9, 2012 – Freedom of Information Act in the UK filed by a doctor there has revealed 30 years of secret official documents showing that government experts have

1. Known the vaccines dont work

2. Known they cause the diseases they are supposed to prevent

3. Known they are a hazard to children

4. Colluded to lie to the public

5. Worked to prevent safety studies

Those are the same vaccines that are mandated to children in the US.

Simultaneous to this on-going massive CDC cover up involving its primary health not recommendation but MANDATE for American children, the CDC is in deep trouble over its decades of covering up the damaging effects of fluoride and affecting the lives of all Americans, especially children and the immune compromised. Lawsuits are being prepared. Children are ingesting 3-4 times more fluoride by body weight as adults and he sheer number of potentially harmed citizens persons with dental fluorosis, kidney patients tipped into needing dialysis, diabetics, thyroid patients, etc numbers in the millions.
—————————————————-
Read more: http://www.disclose.tv/news/The_Vaccine_Hoax_is_Over__Secret_Documents_Reveal_Shocking_Truth/87293#ixzz2EapKYb00
—————————————————

Read more:

http://www.disclose.tv/news/The_Vaccine_Hoax_is_Over__Secret_Documents_Reveal_Shocking_Truth/87293

alternativt,google oversatt artikkel til norsk
(svak,men forståelig oversettelse)
http://translate.google.no/translate?sl=en&tl=no&js=n&prev=_t&hl=no&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.disclose.tv%2Fnews%2FThe_Vaccine_Hoax_is_Over__Secret_Documents_Reveal_Shocking_Truth%2F87293&act=url

Eddvin
Eddvin
10 år siden

Vil samtidig virkelig anbefale » Flu and Flu Vaccines» What`s Coming Through That Needle. av Dr. Sherri J. Tenpenny

Den forklarer hvordan vaksinene lages, tilsetninger, og reaksjoner. den viser også at det er mere sykelighet blant vaksinerte enn uvaksinerte.
Meget bra foredrag.

http://www.tenpennyvaccineinfo.com

Monica Waade
Skribent
10 år siden
Svar til  Eddvin

Dette høres først ut som en avsporing men les videre. Svært mange hunder begynte å lide av allergi, oftest fra kylling og oksekjøtt som i alle år har vært hovedingrediensene i hundefôr. Den senere tid er det blitt mer vanlig med hundefôr basert på lammekjøtt og fisk, men disse råvarene som man tidligere uten problemer kunne gi allergiske hunder er nå også blitt et allergiproblem.

Det har ganske lenge nå vært tilnærmet tvungen vaksinering av hund og jeg har en begrunnet mistanke om at vaksinen også setter i gang en immunreaksjon mot proteinene hunden har spist rett forut vaksinesprøyta. Jeg kan ikke finne at det er gjort forskning på dette, men hundene før vaksinens tidsalder var omtrent aldri allergiske.

Balle Clorin
Balle Clorin
10 år siden
Svar til  Monica Waade

Skal ikke utelukke dette, men jeg trodde ikke vaksinering av hunder var kommet så langt dette hadde slått ut ennå. Hvor mange hunder vaksineres i dag?. Jeg tror det kommer av selve hundeföret, da dette inneholder tilsetningsstoffer, og at kjøttet de spiser trolig er infisert med vaksinerester, veksthormonrester og kanskje rester etter föret kylling og storfe får. Gi også bikkja organisk mat.

Monica Waade
Skribent
10 år siden
Svar til  Balle Clorin

I hvert fall de siste 30 – 40 år har nesten alle hunder blitt vaksinerte og nå vaksineres så og si alle renrasete valper allerede før de selges 7 – 8 uker gamle. Dette gjelder dessverre også flesteparten av blandingshundene. For å reise ut av landet med hund eller delta på kurs og utstillinger er det krav om at de er vaksinerte.

Det med at hundefôret er fylt med giftstoffer er jeg enig i og det ser man også på at hunder får nå like mye kreft og andre sykdommer som mennesker. Hundene er også like mye utsatt for stråling og andre miljøforurensinger.

Men dette forklarer ikke allergiene for før når det ble benyttet lite fôr basert på lammekjøtt og fisk så tålte allergiske hunder dette, det var selvsagt ikke mindre dritt i dette fôret enn det med kylling eller okse. Når dette fôret med lam og fisk ble mer vanlig ble også flere hunder allergiske mot det og disse hundene tåler da kylling og okse. Det er det som gjør at jeg mistenker en immunreaksjon ettersom hvilket protein hunden spiste når den fikk vaksinen.

Kanskje klønete forklart men jeg regner med du forstår hva jeg mener BC, eller?

Min hund får organisk mat, mesteparten slakter jeg selv og hun får kjøtt og innmat rått for at det er det naturlige for hunder. Egg fra egne høner får hun også og selvsagt ikke noen vaksiner. :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
10 år siden
Svar til  Balle Clorin

30-40 år? Æsj. Inneholder disse det samme som i de for mennesker? Hva med katter?

Monica Waade
Skribent
10 år siden
Svar til  Balle Clorin

Samme stoffer for å stimulere immunforsvaret. Her i Norge er det mest valpesyke, leverbetennelse, parvovirus, parainfluensa og kennelhoste, og de siste årene også rabies det vaksineres mot. USA er verstingen når det gjelder vaksinering av hunder også og de har i tillegg genmodifiserte råvarer i hundefôret. Resultatet ser man her, men Norge er kommet etter på dette området også:

Dusty have another seizure

Katter vet jeg ikke, men jeg tror ikke mesteparten av kattene vaksineres.

Illusions
Illusions
10 år siden
Svar til  Monica Waade

Jeg hadde dårlig samvittighet for årlig vaksinering av hunden min, men jeg hadde ikke noe valg siden jeg var avhengig av å ha den på kennel av og til. Uvaksinerte hunder tas ikke imot på kennel og vaksinasjonspapirer må vises når hunden leveres. En av ingrediensene i årlig vaksine er mot kennelhoste, og kennelhoste var det den kom hjem med etter et opphold på kennel.

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  Eddvin

Her får du vite det meste, om hva som kommer ut av vaksine-sprøytene. Og hva og hvorfor bivirkningene kommer. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!!

Flu And Flu Vaccines What’s Coming Through That Needle DVD 1
http://www.youtube.com/watch?v=mpx8-Rmf8bc

Flu And Flu Vaccines What’s Coming Through That Needle DVD2

Brandulph
10 år siden

Mark Twain uttalte en gang (fritt oversatt), ”Menneskets historie og individuelle erfaringer er fulle av bevis på at sannheten er lett å avlive, men en godt presentert løgn derimot er udødelig.”
Tja, og slik er det med løgnen om vaksinen. Statistiske data bl.a. fra Irland, Wales og England, tilgjengelig på nettet (http://www.whale.to/b/hoax1.html) viser utvetydig at vaksiner over hode ikke har noe med ”utryddelse” av sykdommer slik pharma industrien påberoper seg. Det hele dreier seg, som enhver objektiv observatør vil innse, om en gigantisk svindel. Pharmaindustrien og skolemedisinen, som er injeksjon- og pilleprodusentenes salgsorgan, har IKKE som formål å utrydde sykdommer, men å bevare dem og gjøre maksimal profitt på dem. Således behandles kun sykdommers symptomer. Ikke sykdommers opphav. (For øvrig, en kort og meget fornøyelig novelle (Richard Montague) som anskueliggjør et dilemma som har utviklet seg i forbindelse med pharmaindustrien og dagens helsevesen finner du her: http://www.brandulph.net/serum.html )

Falcon
Falcon
10 år siden

Det føles helt håpløst. Svensk skistjerne sliter med mystisk sykdom http://www.dagbladet.no/2012/12/19/sport/langrenn/jesper_modin/24910375/ Sitat: .. Jeg har hatt problemer i to og et halvt år nå, og jeg vet fortsatt ikke hva som er feil. Jeg er utmattet, og sover i perioder veldig mye. I starten fungerte alt bra, men i det siste er det blitt verre. .. Jeg hadde vaksinert meg og trodde alt var bra. Men jeg skjønte fort at kroppen ikke fungerte som den skulle. Treningen er blitt tyngre og tyngre de siste åra, og akkurat nå klarer jeg ikke å trene i det hele tatt, sier Modin. ..

Redaksjonen i dagbabbelet.no vet årsaken, er blitt informert ukentlig i årsvis om vaksiners fatalt skadelige virkninger, men ignorerer alle fakta. Livet efter sprutan, -PANDEMRIX! http://liveteftersprutan.blogspot.no/ * «Svein Otto Nilsen uønsket av kommuneadvokaten ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-7/#comment-93162

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  Falcon

Man forstår at det er en agenda, når man i dokumentaren «Livet efter sprutan» hører at foreldrene har fått tilbud om 75000.- kronor, men da må de skrive under på at de ikke kommer til å kreve erstatning senere. Dette skal gjøres på veiene av datteren, som er 12, som kanskje mister utdannelse og et aktivt liv… 75000.-hva er det i denne sammenhengen???

Tor Magnus
Tor Magnus
10 år siden
Tor Magnus
Tor Magnus
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Så det du sier er at det ikke er sant at 9 vaksinearbeider som har blitt myrdet i Pakistan fordi det står i Dagbladet?

Og er du av den oppfatting av at Pakistan ligger i USA?

Og som kremen på kaka så viser du til egen artikkel som kilde. *applaus*

Tor Magnus
Tor Magnus
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

Jeg skal ikke være uenig med deg i at det er mye overtro og uvitenhet i forbindelse med vaksiner nei. I de siste årene later vi til å ha fått en frodig oppblomstring på det området.

Det å se hva som skjer i områder som ikke har skikkelig dekning av polio vaksiner burde jo gi deg en liten «oppvåkning».

Jeg skjønner ikke helt hva den videoen har med saken å gjøre. Forstår du den sånn at han mener at ved å gi vaksiner og bedre helsetjenester så dreper han mennesker? Hvis det er tilfelle så er du kanskje ikke klar over at bedre levestandard resulterer i færre barn per familie? Med tanke på at vi i de siste årene har hatt en enorm befolkningsvekst så er det kanskje ikke så dumt å frivillig sette litt bremser på denne befolkningsveksten før vi kveler planeten vi bor på?

Men det er kanskje mer spennende å «se igjennom illusjonene». En kjedelig hverdag blir kanskje litt mer fargerik når man tror man er spesiell? Er du litt James Bond kanskje?

Uffda
Uffda
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

«PharmaWhores», that names all the big players and their roles in the genocidal agenda taking place, including the Polio fraud fright that is occurring right now with a goal to get billions of children vaccinated for profited population reduction.
http://www.youtube.com/watch?v=rLZHMoqcAGw&list=UU5Zwn131YCR-U7bxbHUPcRQ
Take a look at all the links below this video also…

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

Polio programme: let us declare victory and move on pdf-file http://tinyurl.com/ca3w82x Quote: .. Clinically indistinguishable from polio paralysis but twice as deadly, the incidence of NPAFP was directly proportional to doses of oral polio received. .. * Google { polio site:vaccineresistancemovement.org https://www.google.no/search?q=polio+site%3Avaccineresistancemovement.org } * Confirmed: India’s Polio Eradication Campaign in 2011 Caused 47,500 Cases of Vaccine-Induced Polio Paralysis http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/28/polio-eradication-campaign.aspx * «1892 Martinus Beijerinck found no bacteria but called the infecting agent a virus. See below for definition of agent and who declared agent as virus and to be the cause of disease. ..» https://www.facebook.com/groups/140614819338855/permalink/389024394497895/ Quote: .. The polio virus is so small it has not been seen. .. What really happens is the poison(virus) is injected into the body and the protective force of the body attempts to eliminate or neutralize it. Period. If it does the body restores its health. If the body is overwhelmed then it gets sick or dies. ..

«.. VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias «GHIS», vaccines are only a form of warfare» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/#comment-92717

Tor Magnus
Tor Magnus
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

Falcon, ja, overmedisinering er farlig, men det er vel kanskje ikke akkurat en bombe? Hvis du går den rimelig diskrediterte undersøkelsen litt nærmere i sømmene så ser du at årsaken til NPAFP er overdosering av vaksinen. Istedet for å ganske enkelt følge polio vaksinering regimet som er anbefalt av WHO så er deler av Indiske myndigheter så redde for polio (kanskje ikke så rart ettersom de har opplevd mer av det der) at de i tillegg kjøper ekstra doser av vaksinen for å gjøre månedlige vaksinasjoner. Og man ser at der man beveger seg over de anbefalte 6 dosene så stiger antallet NPAFP med antallet overdoseringer.

Med andre ord kaster de både bort penger og forårsaker NPAFP. Dette har ganske enkelt ingenting med effekten av vaksinen til å beskytte mot polio og du viser ganske enkelt at du ikke har gått informasjonen din godt nok i sømmene.

Problemet her er ikke vaksinen men mangel på kunnskap. Det som virkelig blir interessant her er om oppmerksomheten rundt overdosering vil lede til større fokusp å korrekt bruk av vaksinen og om vi da kan se en sterkt fallende trend av nye tilfeller av NPAFP i India i løpet av de neste årene. La oss være enige om at vi kan håpe på det, ikke sant?

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

BS, GPP, beviselig, polio vaksine programmet er pur krigføring på linje med alle såkalte vaksiner, helt utrolig hvor mange her i landet som ikke har gangsyn i det hele tatt på enkelte viktige områder, dessverre for mange også moralsk og etisk, kan ikke bli mer ille enn det pr dato er, byen Oslo har ikke bare blitt hovedstaden i Norge men den mest pill råtne byen i landet, men mange følger hakk i hæl, har bopel her i Trøndelag, nærmere bestemt Trondheim med bl.a. en domkirke bygd av mafia, og skammer meg kvalifisert og maksimalt over tilstandene

«Cloud-Centric Crime Scene Investigation (C2CSI) Radio – February 18, 2013 ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/libya-i-sort-og-hvitt/comment-page-9/#comment-95405

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

Noen forsøker åpenbart å finne seg en hvilken som helst debatt for å få utfoldelse for sine morbide og morderiske psykoser. Dagbabbelet.no er beviselig en av de mest aktive i vårt land, med oppfølging av bl.a. denne dødelig løgnaktige propagandaen som har bidratt til millioner av skadede og myrdede, i den ultimate feighetens navn også barn og gravide kvinner, Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1

At hundretusentalls skandinaver, de aller fleste barn, har fått temporære og permanente sykdommer av bl.a. svinesprøyta, pandemrix, ser det ut til at dagbabbelet.no ikke vet selv om de har fått dokumentasjon tilsendt kontinuerlig siden 3. kvartal år 2009, de er fullmodne for straffeforfølgelse og hårde straffer, «.. Livet efter sprutan, -PANDEMRIX! ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/comment-page-3/#comment-93168

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  Tor Magnus

Tor Magnus,Ta deg tid til å finne ut hva det er for virkestoffer i vaksinene. Det er ikke svekkede virus og litt saltvann. WHO, erklærte Pandemi, uten grunnlag, og som det står i media i dag, så var det 30 stykker som døde i Norge, hvor de mener svineinfluensaen var grunnen. I en vanlig influensasesong, så er det 12-1500 som dør. Hvorfor tror du da helt ukritisk på denne gruppen?
Snakk med noen av dem som har fått Narkolepsi, ME,MS, Diabetes1, osv, som ikke kommer til å få erstatning av helsevesnet og Nav. Produsenten fraskrev seg alt ansvar før de satte igang.
Pandemrix gav 100,000-tals svenskar immunologiska och neurologiska skador – Läkemedelsindustrin är vinnaren
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1494&keywords=pandemrix

Eddvin
Eddvin
10 år siden

Polio og politikk i Pakistan
Denne uka ble ni helsearbeidere drept mens de var i ferd med å vaksinere pakistanske barn mot polio. En talsmann for pakistansk Taliban sier de står bak attentatene. Poliovaksiner blir av mange oppfattet som et amerikansk forsøk på å sterilisere muslimer, skriver utenrikskommentator Gro Holm.
http://www.nrk.no/ytring/polio-og-politikk-i-pakistan-1.10850588

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  Eddvin

La ut info om bløffen om Polio direkte under artikkelen. Min kilde var hentet direkte fra vaccin.me; http://vaccin.me/2012/10/18/poliovaccinets-dolda-historia-huvuden-rullade-overallt-efter-att-barnen-forlamades-och-dog/

Like etter fikk jeg meldingen:

Vi setter pris på at du deltar i ordskiftet på NRK.no/Ytring. Vi krever imidlertid bruk av fullt navn, og sletter kommentarer postet under pseudonym. Mener du at vi har tatt feil, legger du inn kommentaren på nytt og kontakter samtidig redaksjonen på ytring@nrk.no.

En enkel oppskrift på hvordan du får fullt navn hos oss finner du her:
http://www.nrk.no/ytring/slik-far-du-fullt-navn-pa-ytring-1.8281205.
Vi ber deg legge kommentaren din inn på nytt etter å ha fulgt oppskriften.
Vennlig hilsen Moderator

Jeg er registrert med fult navn i databasen deres, så hvorfor???

stianb
stianb
10 år siden

Etter all svindelen har vert dekket selv av norsk media (til en viss grad)
så kommer de igjen og skal ha folk til å ta giften sin. Se all propaganda som avisene har skrevet i dag:

http://tb.no/nyheter/svineinfluensaen-har-brutt-ut-i-vestfold-1.7702040
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10056954
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10056959
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10056992
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10064006

Er ingen skam i norsk media lenger. Får bare håpe folk ikke er dum nok til å ta de!

Seitasis
Seitasis
10 år siden
Svar til  stianb

Folkehelse instituttet har fått kalle føtter og har snudd 180 grader – ingen masse vaksinering, svine influensa er bare en vanlig influensa sier de. De frykter at en våken forsker/student gjør en sammenligning med Polen som ikke tok vaksinen. Da blir de avslørt, dette vet de. Videre hvis noen ser på nedgangen i antall fødsler i Norge og sammenligner med Polen blir kanskje noen av dem lammet (værre en kalle føtter).

Falcon
Falcon
10 år siden

Nano Vaccines: Sterilization, Surveillance, Genocide

Sitat: The ‘Nano Vaccine: Sterilization, Surveillance, Genocide’ video contains substantive and comprehensive collections of video newswire YouTube clips, internet articles and copies of unclassified government documents. The purpose of this video is to assist the viewer in making an informed decision about the safety and effectiveness of injectable nano enhanced microchips for medical and biological applications. There is a billion dollar industry emerging that can be controlled by special interests using nano technology to acquire absolute political power, enormous wealth and determine the fate of human destiny. With the advent of the nuclear age, political leaders consider conventional global warfare obsolete. Biologicals are the WMD of choice. Mad scientists are in the process of creating a new devastating threat to public safety, a medical Trojan horse – NANOBIOTICS! ..

Les hele kommentaren i youtube

«UFO over Russia Amazing Clear Footage – January 7 2013 ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/09/fremragende-internasjonale-ufo-forskere-til-norge-i-host/comment-page-4/#comment-93835

« Forrige artikkel

Hva kommer inn i huden fra tatoveringer?

Neste artikkel »

Hvordan avskaffe fattigdom? Om mikrokreditt og fattigdomsskatt