/

Morsom vaksineringsfeil?

4.8K visninger
1 minutt lesetid
26

Vaksineringsfeilen i Stor-Elvdal, hvor 100 personer ble vaksinerte med væsken som inneholder tilsetningsstoffer, men ikke virusdelen av svineinfluensavaksinen, har vakt en del munterhet. Vi fikk vite om Storelvdølene som lo av ”blandevannet”.

”Blandevannet” skulle ha vært blandet med like deler av virusdelen. Feilen førte til at Storelvdølene sannsynligvis fikk dobbeldose med skvalen og kvikksølv.

Skvalen (som også betegnes squalene, AS03 og ”adjuvans”) er et omstridt stoff som er ufarlig når det drikkes, men når det er injisert er det mistenkt av flere forskere for å forårsake autoimmune sykdommer hos noen få enkelte.

Dersom Storelvdølene i tillegg fikk den ferdigblandete vaksinen og ikke bare virusdelen da de ble injiserte for annen gang, fikk de igjen en dose med skvalen og kvikksølv.

Dette betyr at på samme dag fikk de sannsynligvis til sammen tre ganger mengden med bl.a. skvalen og kvikksølv enn mengdene som de burde ha fått med én dose korrekt blandet vaksine.

Feilen kunne ha vært unngått dersom det var blitt brukt de dyrere, ferdigfylte, engangssprøyter med vaksine som en del andre land har kjøpt, dessuten vil man også ha kunnet unngå både skvalen, kvikksølv og egg.

Feilen var ikke morsom, men ganske alvorlig.

Sandy

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Knut Holt
Knut Holt
Abonnent
5 år siden

Squalan er et naturlig hydrokarbon med empirisk formel C30H62. Squalen er et beslektet stoff hvor en i tillegg til enkeltbindinger mellom karbonatomene også har dobbeltbindinger og derfor vil stoffet ha færre hydrogenatomer. Begge stoffene sies å tilsettes vaksiner. Stoffene finnes naturlig i levende organismer og produseres også i menneskekroppen. Brukt utvortes, men blandet med andre oljer, og for Squalen også innvortes har de en rekke helsegavnlige virkninger.

Men brukt i vaksiner er det to ting en kan si. Som bemerket er det som er bra utvortes og gjennom munnen ofte farlig hvis det injiseres. Dernest finnes det tusenvis av måter å sammensette 62 karbonatomer på, og likevel kan en kalle det squalan og squalen.

En har ingen garanti forat disse stoffene i vaksinene er av naturlig karakter. Mest sannsynlig er de kjemisk manipulert, eller en har renfremstilt varianter som er fremmede i menneskets organisme for å få ønskede virkninger, og disse virkningene kan være mer enn bare å vaksineeffektivisere. En kan tilogmed anta at en har koblet andre kjemiske grupper inn i molekylene. Da vil det være en tilsnikelse å bare kalle dem squalan og squalen, men jeg vet det er bastant kultur for slike tilsnikelser innen legemiddelindustrien og helsevesenet.

Metatron
Anonym
13 år siden
Forsker
Forsker
Abonnent
13 år siden

Fluvax farger barna lilla, enda en grunn til å ligge unna vaksiner myndighetene sier er trygge. Vær smart, ikke gi den til barna dine. Leger har som regel ikke tid til å sjekke opp godt nok om hvordan vaksiner er preparert, hva de inneholder eller hvilke bivirkninger de vil gi, nettopp derfor bør du la være!

http://www.theaustralian.com.au/news/features/a-flu-jab-too-close-for-comfort/story-e6frg6z6-1225931148903

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Norge beholder 2,5 millioner vaksinedoser ”
“Norske helsemyndigheter beholder inntil videre 2,5 millioner doser av vaksinen mot svineinfluensa med tanke på senere bruk. ”
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=598384

Med tanke på senere bruk? :D :D :D
Med den chemstrailingen som foregår til daglig, er det ingen tvil lenger om ny pandemi.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Enda flere vaksineringsfeil som slettes ikke er morsomme for de som opplevde dette;

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=577762

Så vær altså oppmerksom på risikoen ved å sende barna på skolen, giftsprøytene settes enten du vil det eller ikke!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Nanopartikler kan gjøre store skader på lunger, celler og DNA og i verste fall forårsake død. Nanopartiklene blir brukt i svineinfluensavaksinen.
nå er det bevist at vaksinen inneholder svært skaldlige Nanopartikler.

http://www.youtube.com/watch?v=j8gU89t_DeA&feature=player_embedded

Er det ikke det som kalles tvangsvaksinering Monica ;) ?
Syke er jo at Helsetenesten sier rett ut at dem vaksinerer barna på skolen i skoletide for vist ikke så hadde dem ikke fått vaksinert så mange .
Det skulle vært mitt barn som ble tvngsvaksinert så skulle vedkommende blitt tvangsvaksinert med Bensin etterpå!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Helt enig smurfen, det der må kalles for tvangsvaksinering, men mange helsearbeidere sier de også er tvangsvaksinert, så det er ikke så frivillig som det later til å være. :-( Men fatter ikke at offentlige ansatte aldri stilles til ansvar for det de gjør!? Tror så gjerne du hadde løst problemet med bensin… og fyrstikker :-) ?

Nanopartikler i vaksinen er avslørt, men hva med chippen i sprøytespissen?

Det er mye rart i den jæ… vaksinen ja! Det er mye som tyder på at den inneholder svært skadelig antibiotika også, er ikke helt bekreftet at den norske Pandemrix inneholder dette, men Den finske Pandemrix-oversikten kunne skilte med et stoff som – etter det jeg er kjent med – ikke har blitt nevnt av helsemyndighetene, nemlig Gentamicin-sulfat som er et antibiotikum.

Gentamycin sulfat har vist seg å forårsake ototoksiske (giftighet for hørsels-systemet) og nyretoksiske bivirkninger.
Skader kan oppstå på de som er spesielt følsomme, så som fostre og nyfødte, spesielt premature barn, samt pasienter som lider av dårlig nyrefunksjon, feil i væske-balansen eller lider av underernæring. Gentamicin-sulfat tilsettes i mange vaksiner.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Ja jeg har hørt den inneholder små grønne menn også som koloniserer tykktarmen din……

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
14 år siden

ÆSj ….. så ekkelt da Rasjonell :-/
Kan dette grønne som kommer ut av nesa mi stamme fra denne koloniseringen?
Da kan dem bare glemme at jeg tar vaksinen!
Takk for at du endelig bidrar med noe posetivt her på speilet Rasjonell :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Muslimer med svineinfluensa mobbet ”
“Islamsk Råd mener man bør slutte å kalle svineinfluensa for svineinfluensa etter at flere influensasmittede muslimske skolebarn har blitt mobbet for å være dårlige muslimer. ”
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=580635

Verden blir fra å vare komisk til latterlig nå! :D

Otto
Abonnent
14 år siden

Field McConnell & David Hawkins: November 2009, Swine Flu Vaccination Patent Linked to Chicago-based Criminal Cabal http://informationfarm.blogspot.com/2009/11/field-mcconnell-and-david-hawkins.html
Sitat: Henry Bienen former president of Northwestern University (NWU) and alleged boss of the CIA’s Special Activities Division (SAD), has been using patented nano-weapons such as sabotage spore powders, to conceal contract hits when victims die from apparently-random complications after the swine-flu virus is carried deep into their lungs. Agents of Northwestern University used different grades of sabotage spore powders to carry the anthrax bacillus after 9/11 and the swine flu virus in recent attacks to different depths in the lungs. The deaths of targeted victims were then synchronized with, but camouflaged by, the sickness and subsequent recovery of other individuals. Baxter, the vaccine maker, collaborates with NWU on stem cell and nanotechnology research. ..

3 Nov 09—Listen to the interview with David Hawkins [audio src="http://halkinnaman.com/ed/audio_rr/20091103-mcconnellhawkins1.mp3" /]

Hellwege
Abonnent
14 år siden

This is translated to Norwegian from a German Article..

http://welt-blog.ch/2009/08/chip-sitzt-in-der-spritzen-spitze/

Vaksinekanyler, nanopartikler og microchips

Den Tyske legen Dr. Ryke Gerd Hamer fortalte at han hadde holdt en tale i Wien, Østerrike, og at en dame reiste seg i forsamlingen etter talen og kom med noen illevarslende opplysninger.

<>

Dr. Hamer fortalte at denne <> hadde vært under forberedelse i flere år, og at den idiotiske svineinfluensaen – som ikke engang eksisterer- faktisk var et feil redskap. Myndighetene har løyet og konstruert en verdensomspennende epedemi som ikke eksisterer.

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Sannheten om vaksiner fortalt av Dr. Sherri Tenpenny

Forfatter av to bøker:
“FOWL! Bird Flu: It’s Not What You Think” og
“Saying No To Vaccines: A Resource Guide for All Ages.”

http://drtenpenny.com/default.aspx

NMA Media-Press, an education company dedicated to bringing the debate surrounding vaccination—and other health controversies—to the forefront for examination and discussion.

Infoside om vaksiner for profesjonelle hvor Dr. Tenpenny er med i styret:

Massive library of articles, videos and presentations by doctors speaking out on the dangers of vaccines. The aim is to be an educational site for doctors who are beginning to question and become aware of the problems caused by vaccines and, additionally, a go-to resource for the public at large.

http://www.medicalvoices.org/

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

Tenpenny virker som en dårlig lege. Selger vintersykdomskit for 1200 kr med vitaminkapsler for at du skal “klare deg gjennom vintere”.

Er du så lettlurt, ser du ikke de skjulte hensiktene her.

http://www.medicalvoices.org/

Å ja, 10 leger av flere millioner mener at vaksiner er farlig. AT vaksiner gir astma eller autisme kan ikke bevises og det finnes lite som sier at det er noe i det. Tulletet spekulasjon.

Otto
Abonnent
14 år siden

Bilde.de har også gjort en stor feil, Axel Springer’s BILD carries hit piece against me: BILD lies easy to prove http://snipurl.com/t9j6h

Oppsiktsvekkende at et nyhetsmedium som Bild forsøker å nøytralisere Jane Burgermeister’s særdeles alvorlige anmeldelse ved å lyve, når de vet at løgna er lett å bevise fordi bekreftelse på mottak av anmeldelsen er mottatt skriftlig. Bild begår her en forbrytelse mot sine kunder. Min holding er, ikke kjøp aviser som lyver eller opererer utafor folkeskikken. For tiden har jeg ikke samvittighet til å kjøpe en avis, revurderes når de eventuelt begynner å operere seriøst igjen.

Moderator: Slett forrige nesten likelydende post. Takk (Går litt fort unna her, jevnt over:)

Otto
Abonnent
14 år siden

Bilde.de har også gjort en stor feil, Axel Springer’s BILD carries hit piece against me: BILD lies easy to prove http://snipurl.com/t9j6h

Oppsiktsvekkende at et nyhetsmedium som Bild forsøker å nøytralisere Jane Burgermeister’s særdeles alvorlige anmeldelse ved å lyve, når de vet at løgna er lett å bevise fordi mottak av anmeldelsen er mottatt skriftlig. Bild begår her en forbrytelse mot sine kunder. Min holding er, ikke kjøp aviser som lyver eller opererer utafor folkeskikken. For tiden har jeg ikke samvittighet til å kjøpe en avis, revurderes når de eventuelt begynner å operere seriøst igjen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

FFI GJØR FEIL PÅ FEIL! :D
“Helsedirektør Bjørn-Inge Larsen beklager feilinformasjon til helseministeren. ”
“Helsedirektør Bjørn-Inge Larsen misforsto og feilinformerte helseministeren om at Norge var med i en europeisk svineinfluensaoversikt.

– Jeg har misforstått informasjon i eget hus om hvor raskt det lar seg gjøre å delta i det europeiske registeret.

– Denne informasjonen har jeg gitt videre på pressekonferanse, til statsråden og til Stortinget, sier direktør Bjørn-Inge Larsen i Helsedirektoratet til VG.”
http://www.dagbladet.no/2009/11/16/nyheter/innenriks/svineinfluensa/9062088/

Hvordan klarte han å bli “helse-direktør”? :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Vær så god. Kos dere med litt mer “skremmelses propaganda”:
“9.000 influensatelefoner på én måned ”
“I forrige uke ringte 2130 personer for å få svar på spørsmål om sykdommen, uken før var antallet henvendelser over 3700. En periode i september var det under 50 som ringte daglig. Det toppet seg mandag for to uker siden med nesten tusen henvendelser i løpet av få timer.”
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=598914

Så det viser altså at bivirkningene av massevaksinasjon er verre enn å ikke vaksinere seg? :D

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

– En influensa/vaksine – farse, som snart går over fra
tragedie til komedie…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  hanze
14 år siden

“Verden er tragisk for dem som føler og komisk for dem som tenker.”
Robert Walpole

TruthNews.TV
TruthNews.TV
Abonnent
14 år siden

Dette viser igjen at man ikke kan stole på innholdet i vaksiner/ medisiner. Bayer AG corp. i USA dumpet medisin(til injeksjon) som de visste inneholdt aids virus i Frankrike/ Europe, Asia/ Japan, Latin Amerika.

http://truthnews.tv/index.php?id=167

Og FDA lot det skje.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

LOL! :D Latterlig at eliten hadde beregnet dette på forhånd at selv med “eventuelle” feil under vaksinasjon, kunne befolkningen allikevel få de mest bivirkningsfulle stoffene aller mest… ;)

Jeg tror FFI bruker de billige vaksinene fordi enten dem hadde bestilt fortidlig eller de ønsker å skade mest mulig den norske befolkningen! Hvem vet… :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Otto, lenken virker ikke. Kan du please legge ut den direkte lenken, da det ofte tar litt for mye tid å navigere rundt inne på navigate3d ?

« Forrige artikkel

Klimakonferanse i København for Verdensregjering

Neste artikkel »

Naziparagrafen på nytt misbrukt av politi

26
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x