HPV-vaksinen? Nei takk

9089 visninger
1 minutt lesetid
247

Vaksinering av unge skolejenter med HPV-vaksinen Gardasil som anbefales av helsemyndighetene er kommet i gang i Norge. Vaksinen er omstridt, og flere fageksperter stiller spørsmål ved saksgangen i forbindelse med avgjørelsen om å innføre vaksinen i barnevaksinasjonsprogrammet.

Dr. Diane Harper, verdenskjent forsker innen kreftforebygging, uttalte nylig at det er foretatt meget lite forskning på vaksinens virkning eller sikkerhet når det gjelder jenter under l5 år. Hun opplyste at de aller fleste HPV-infeksjoner forsvinner av seg selv innen et år. Hun sa også at antall livmorhalskreft i USA er så lavt at selv om man brukte vaksiner og fortsatte med screening, vil ikke frekvensen av livmorhalskreft bli lavere.

Vi vet ikke om det blir færre tilfeller av livmorhalskreft ved å vaksinere, bare at det blir færre forstadier til livmorhalskreft. Det må 20-30 års oppfølging til før vi vet effekten på kreft. Vaksinen er markedsført som kreftvaksine, noe den ikke er.

Det er ikke kjent om vaksinering kan føre til kreft når virusene som vaksinen fjerner erstattes av andre virus som da begynner å formere seg.

Siden Gardasil ble introdusert i 2006 er det rapportert 15.037 bivirkninger og 44 dødsfall til VAERS, bivirkningsregisteret i USA. Det sies at bare 10% bivirkninger innrapporteres fra leger. Bivirkningene inkluderer den lammende Guillain-Barré sykdommen, blodpropp, hjerneskader og utbrudd av kjønnsvorter i ansiktet, på hender og føtter.

Det er også, i følge den amerikanske nettsiden for vaksineskadde, ”National Vaccine Information Center”, flere tusen jenter som mener at de er blitt syke på grunn av Gardasil, men som ikke blir trodd.

Litt underlig er det at som en forutsetning for FDAs (Food and Drugs Agency), godkjenning av Gardasil i USA, er det avtalt med våre helsemyndigheter at det  utføres langtidsstudier på de vaksinerte unge norske jentene. Blant annet skal det registreres antall aborter og misdannelser hos nyfødte.

Det bør fokuseres på flere tusen unge jenter som allerede sliter med HPV-vaksineskader.

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

Abonnere
Varsle om
guest

247 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Tabu nr. 4 i TABU-oversikten for norske journalister og redaktører: Vaksine-skader

Vaksiner er mistenkt nr. 1 for den økende graden av autisme og ADHD-tilfeller, noe som er blitt påvist av fremragende forskere som er forsøkt tiet i hjel. Det er kvikksølvelementet i vaksiner (thimerosal/thiomersal) eller elementer i den kvikksølvfrie MMR-vaksinen som forårsaker dette.

http://whitewraithe.wordpress.com/2007/11/25/startling-evidence-mercury-preservative-in-vaccines-responsible-for-autism

Folkehelseinstituttet skyver alt ansvar de måtte ha under teppet ved å hevde at autisme er en psykologisk lidelse, til tross for at det er en nevrologisk lidelse; autister fødes som friske barn fysisk som psykisk.

Enhver vaksinasjon er i realiteten et eksperiment med uvisst utfall.

Hensikten med vaksiner rekvirert av Henry Kissinger for bruk i Latin-Amerika var f. eks. sterilisering av kvinner. Det er lagt inn penger i årets statsbudsjett for en vaksine ved navn Gardasil som er tiltenkt 13-årige norske jenter.

Dette påstås å beskytte mot kreft i livmorhalsen, en sykdom de ikke vil være i risikosonen for å få før et tyvetalls år senere. Effekten av vaksinen varer i kun 5 år. Hva er egentlig hensikten, i og med at vaksinen må gis 4 ganger før den kan gjøre noen forskjell fra eller til ? Hvorfor ikke hoppe over de første tre rundene og vente i minst 15 år, til risikoalderen nærmer seg…? Hva er egentlig effektene av dette nye hi-tech serumet fra Merck ?

I USA fikk Gardasils TV-reklameslagord ”One less” etter hvert en emmen bismak, da et titalls tenåringspiker døde etter å ha fått i seg serumet. Det samme skjer nå i Europa.

For den norske pressen med følelsespornografi som rådende hovedstrategi måtte jo tåredryppende intervjuer med de stadig flere Gardasil-ofrenes etterlatte komme som bestilt før offer-bølgen skyller inn over Norge. Nå blir slike tragiske historier å lære av gjemt bort på nettet hvor de forties av media:
http://www.nypost.com/seven/07202008/news/regionalnews/my_girl_died_as_guinea_pig_for_gardasil_120737.htm

Se: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/

Geir E Kolstø Gørren
Geir E Kolstø Gørren
6 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Det skapes et kunstig Hysteri for å tvinge frem et klima for både chemtrails og HARP .I tillegg har vi denne vaksine tullet som kun er så potent fordi noen kapitaliserer på syltynt grunnlag.. Det er krimminelt det som pågår og som eksisterer kun pga noen blir rike på disse agendaene. Synd at menneskeliv har så liten verdi at de må skade oss kun pga profittjag.

Alex M. Teveai
Alex M. Teveai
13 år siden

Jeg holder mange foredrag om sexualitet.

Men, sorry at jeg må banne….

MEN HVORFOR TRENGER DE DEN JÆVLA VAKSINEN, FAEN ASS!

De fleste jenter , utvikler ikke kreft av HPV viruset.

Og de som gjør det, peleir å utvikkle det i 30 årene og i hvertfall ikke når de er 14!!

De har såvidt hatt sex på den alderen, noe som fjerner mange sjangser for at de kan få det.

Dessuten hindrer kondom mye av HPV smitten.

Jeg skjønner ikke noe… tror jeg er gal… eller blir gal…

Bra at du tar opp dette «faenskapet», fordi det er det det er!

God artikel :) får være litt positiv :)

swsorbye
swsorbye
13 år siden
Svar til  Alex M. Teveai

Omtrent 1 % av norske kvinner får livmorhalskreft. HPV-vaksinen beskytter imidlertid ikke bare mot livmorhalskreft. Den beskytter også mot kjønnsvorter, celleforandringer og annen type HPV-indusert kreft. Omtrent 1 av 10 får kjønnsvorter i løpet av livet, og omtrent 1 av 10 får behandlingskrevende celleforandringer. I 2008 ble det behandlet 3 700 kvinner for celleforandringer i Norge. Behandling av celleforandringer kan medføre økt risiko for senaborter og premature fødsler. Vaksinen har også nytteverdi for de som aldri får kjønnsvorter eller celleforandringer fordi en person som er vaksinert ikke sprer HPV smitte videre. På denne måten vil også de som ikke har tatt vaksinen ha en relativ beskyttelse på grunn av redusert smittepress.

Studier viser at kvinner som alltid bruker kondom har 60-70 % redusert risiko for HPV-smitte. Dersom du både tar HPV-vaksinen og alltid bruker kondom, reduserer du risiko for HPV-smitte med 90 %.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  swsorbye

«Omtrent 1 % av norske kvinner får livmorhalskreft»
Ja da er det greit å gi 1 % av norske kvinner HPV-vaksinen. Hvorfor «anbefales» den til «alle» jenter på skolen, til tross for at det er kun 1 % som skulle bli rammet at av sykdommen allikevel? :D
Du vet at det kan skje større komplikasjoner når det konstant foregår massevaksinasjoner. Situasjonen i Storbritannia er følgende:

«I Storbritannia er mer enn 1,4 millioner doser av HPV-vaksinen, Cervarix, blitt distribuert. Den ble tatt inn i vaksineprogrammet i september 2008.

Siden da har det kommet inn 2137 rapporter om bivirkninger. Ut fra dette tallet estimerer helsemyndighetene at 4657 personer har fått en reaksjon på vaksinen.

Leger har rapportert at jenter ned til 12-13-årsalderen har lidd av lammelser, hevelser og synsforstyrrelser etter å blitt vaksinert. En av jentene fikk et epileptisk anfall. I hovedsak er det smerter, hevelser og kløe rundt stikkstedet som rapporteres.

Britiske helsemyndigheter konkluderer fortsatt med at vaksinen er trygg.»
http://www.nrk.no/bedrepuls/article/page/view/1.6523643

Altså «4657 personer har fått en reaksjon på vaksinen». Når du da sier at «I 2008 ble det behandlet 3 700 kvinner for celleforandringer i Norge», sier det seg selv at enten sliter de med HPV hvis ikke de tar vaksinen eller sliter de med «bivirkninger» hvis de tar HPV-vaksinen. Problemer er der uansett! :)

Forresten, det er veldig bra at du deltar her. Ser at du er ekspert i Patologi:
http://www.tidsskriftet.no/index.php?seks_id=1597845

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Dette med HPV-vaksinen blir garantert historien som gjentar seg.

Her kan man se Folkeforgiftningsinstituttets og Big Pharmas tidligere meritter, så tillit til dem, NEI, NEI og atter NEI!

http://www.youtube.com/watch?v=Oun_N_9PKmA

Otto
13 år siden
Svar til  Monica Waade

Etter snart 4,000 timer studium rundt disse kriminelle foretakene som står bak, er min konklusjon, kort fortalt, det er viktig for disse elitene å få tilgang til befolkningas kropp for å sprøyte inn giftstoffer og annet. Det som er viktigst er at befolkninga ikke lar dem få tilgang, sier klart og med varig ettertrykk, nei takk, slutt å terrorisere oss eller ta de rettslige konsekvensene.

Otto
13 år siden
Svar til  Monica Waade

De særdeles gode dokumentarene du refererte, Folkehelseinstituttet og vaksineeksperimentet, THE VACCINE EXPERIMENT – In The Service of Good playlist, http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4956 .

All dokumentasjon jeg har funnet tilsier at det nå forsøkes å fullføre nok en aksjon av samme art, og nå er det innlysende at de som står bak og de som utfører dette, vet at aksjonen er potensielt særdeles skadelig. Vi ser allerede uskyldige ofre. De som gjennomfører vaksineprogrammene inklusive relaterte aktiviteter, har fått foran nevnte dokumentasjon presentert fra mange kilder kloden rundt. Dokumentasjonen er entydig.

ye
ye
13 år siden

HPV massevaksinasjon i Norge er avgjørende for Merck´s vaksinesalg i USA:

Fra arbeidsrapporten til Folkehelseinstituttet 12.4.2007:

«I forbindelse med godkjenningen av Gardasil i USA, har Merck forpliktet seg overfor FDA til å følge opp langtidseffekten av vaksinen. Denne oppfølgingen er blant annet planlagt å foregå i Norge, forutsatt at Gardasil blir godkjent i Norge og tatt i bruk i vaksinasjonsprogrammet.»

En kan anta at Merck vurderte Norge et land det er lett å få igjennom en godkjennelse i pga. at det som er godkjent av EU blir enkelt innført i Norge, itillegg til «den gode» hjelpen fra Folkehelseinstituttet.
——————————–

HPV vaksinen ble behandlet i Nasjonalt råd for kvalitet og prioritering:

Uttalelsen om å vente på ytterlige dokumentasjon har et for langt TIDSPERSPEKTIV. Hva med sikkerheten til jentene som får vaksinen? Hvorfor ikke vente ETT år, som mindretallet i rådet ville, for å få mer dokumentasjon? Å reversere konsekvensen av en gitt vaksine i etterpåklokskap er ikke mulig.

Nasjonalt råd for kvalitet og prioritering i helsetjenesten
Vedtak: 26.03.2008

Gitt den foreliggende dokumentasjon er det rimelig å legge til grunn at vaksinen har effekt. Rådet oppfatter at alternativet, som er å vente på ytterligere dokumentasjon av effekt og sikkerhet, har et for langt tidsperspektiv.

Det var ikke enighet i rådet.

Mindretallet (Marte Walstad, Tor Carlsen, Eilin Reinaas) anbefaler ikke innføring av vaksinen i barnevaksinasjonsprogrammet, men at man gjennomfører kontrollerte forsøk.

Mindretallet påpeker særlig usikkerhet knyttet til at effekt ikke er tilstrekkelig dokumentert, og at man savner avklaringer av mulige bivirkninger.

http://www.kvalitetogprioritering.no/Saker/12152.cms
———————-
(Har postet mer utfyllende om disse to emner under en annen artikkel her på Nyhetsspeilet tidligere).

hanze
hanze
13 år siden

Hva er de pønsker på…
hva er det for slags experimentering de holder på med.
Noe må det jo være når de driver på med denne totalt meningsløse vaxineringa.

Kanskje de nå frykter en pandemi av livmorhalskreft.
Eller er det noe annet de frykter. Eller kan det være noe de ønsker å oppnå.
Er det gigantiske overskudd og profitt som hele tida får dem til å lukke øynene for den risiko de utsetter ungdommer for.

Kanskje det har noe med Den Nye World Order å gjøre. Man kan ikke se bort i fra det, fordi ingen insidere sier jo noe om motivet annet enn svada.

Hvis det er en befolkningsreduskjon som er i ferd med å aktiviseres, så kan jo sterilisering være ett av virkemidlene.

Så mange vettuge mennesker kan ikke ta feil i spørsmål og motstand ang. vaxinering.

Geir E Kolstø Gørren
Geir E Kolstø Gørren
6 år siden
Svar til  hanze

De (eliten)kapitaliserer på ulike hoax være seg chemtrails eller giftige toxic sprøyter.. Så lenge det akkumulerer kapital settes det igang… Mennesker er man null interressert i…

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  Sandy

Sandy sånn er det dessverre over hele fjøla. Rådgivende organ for at det var trygt med kvikksølv i tennene på folket var styrt av Tannlegeforeningen, den gjengen som tjente på dette giftstoffet hadde faktisk en strategiplan hvor de åpenlyst fortalte hva som foregikk. Da vi brukte dette mot Helsedirektoratet forsvant den ganske kjapt fra Tannlegeforeningens side, så forbindelsene er der, noen har direktelinjer og de står samlet mot oss istedenfor med oss.

Penger får mennesker til å fremstå som utspekulerte djevler, et liv har ingen verdi bare de kan fylle pengesekken sin. Det er meget uheldig at de folkevalgte som folket har vist tillit og valgt inn, de går ut av politikken og rett inn i stillinger hvor de lager åpne kanaler for lobbyvirksomhet mellom eksempelvis legemiddelindustrien og de prosessene som skal foregå.

Det er dette diktaturet de fleste har misforstått og tror er demokrati.

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  Monica Waade

«Penger får mennesker til å fremstå som utspekulerte djevler, et liv har ingen verdi bare de kan fylle pengesekken sin.»

Dette får meg til å tenke på en ting: hva skjer når (ikke hvis men når) hele økonomien kollapser og penger og aksjer blir null verdt? Da tror jeg vil se at korthuset faller og det faller så forferdelig at folk flest ville tro at de var vitne til historiens verste skrekkfilm.

LunaLuma
LunaLuma
13 år siden

Denne vaksinen forstår jeg bare ikke tankegangen bak…. den er helt meningsløs og bortkastet. Min datter begynte på ungdomskolen etter at den ble innført som en del av vaksinepogrammet for jenter i 7 klasse. jeg spurte på ungdomsskolen om den ble innført for 8 klasse også. Nei, det er i 7 klasse man er i faresonen for denne vaksinen. OG uansett kan man på vegne av sitt barn takke nei til vaksinen!!!!

Spre det rundt muntlig til alle foreldre som har jenter. jeg gjør det og diskuterer villig vekk om risikoen jeg utsetter mitt barn for, ved å la henne få en slik vaksine… som ikke ungene er vaksinert nok fra før!!!

swsorbye
swsorbye
13 år siden
Svar til  LunaLuma

Vaksinen har vært godkjent i USA siden 2006 for jenter/kvinner i alderen 9-26 år. Helsemyndighetene i Norge har anbefalt at jenter i alderen 12-16 år burde få tilbud om gratis HPV-vaksine, men foreløpig er det bare satt av penger på statsbudsjettet til å vaksinere 12 år gamle jenter.

Poenget med å gi vaksinen nettopp til 12-åringene er at vaksinen har best effekt dersom den gis før HPV-smitte. Siden de færreste 12 år gamle jenter har hatt sex, vil de heller ikke ha HPV.

Det er utført studier på barn i alderen 9-12 år. Vaksinen gir spesielt god immunrespons i denne aldersgruppen noe som er et tegn på god langtidseffekt av vaksinen.

Otto
13 år siden
Svar til  swsorbye

Godkjent i USA?, hvem er USA? Det hjelper ikke å bruke et navn på et helt kontinent for å vise og bevise at et produkt er sundt. Se gjennom historikken, så ser du at det du kaller ‘USA’ så absolutt ikke har godkent HPV-vaksinen, men underkjent den, med advarsler, Urgent Warning about Gardasil, med mer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4708 .

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  swsorbye

Vi trenger ikke mer vaksiner og vaksine eksperimenter. Mennesker trenger heller ikke vaksiner mot kreft, vi trenger rent vann, ren mat, vitaminer og mineraler og rett PH.
Kan ikke skjønne at vi i det hele tatt kan tro at en vaksine skal hjelpe mot kreft. Og en viktig faktor her, hvorfor skal vi tro at skolemedisinens propaganda med vaksiner og kunstig fremstilte piller skal kunne konkurrere med 3000 års ++ naturmedisin? Den dagen skolemedisin ble «tradisjonell» (allment påtvunget gjennom hjernevaskende media) var det kun for en ting penger!!

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  evenfell

Gardasil er kanskje «godkjent» i USA, men den er ikke godkjent på menneskekroppen dessverre. Da er det best å la kroppen bestemme hva som er best for den, enn «myndighetene»! :D

ArneLo
13 år siden
Svar til  swsorbye

Det er godt mulig du har de beste intensjoner, Sørbye, men du er dårlig/selektivt informert. Jeg regner med at Dr. Harper, som er en av de som har vært med på utviklingen av vaksina har bedre info:
Top researcher who worked on cervical cancer vaccine warns about its dangers
Dr. Diane Harper openly admitted the vaccine doesn’t even prevent cervical cancer, stating, «[The vaccine] will not decrease cervical cancer rates at all

HPV Scientist Speaks Out
Dr. Harper expresses concerns over what she considers a rush to recommend and mandate the vaccination of very young girls with the vaccine. «It went too fast, it went too fast without any breaks,» says Harper, who devoted nearly two decades of her career to research on HPV.

New Worries About Gardasil Safety
«It was like a big hype among my friends, because we’re like, ‘we’re gonna get it’ because we felt almost pressured by the commercials,» Gabby said.

Gabby got sicker after each shot, progressing to seizures, strokes and heart problems. It was her neurologist who suspected Gardasil was to blame.

Two thousand schoolgirls suffer suspected ill-effects from cervical cancer vaccine

The Pharmaceutical Industrial Complex: A Deadly Fairy Tale
The country is pacified by a blind belief that the drugs being prescribed to them have been proven safe because our government health agencies have our physical health and well-being in their best intentions. This is a lie, an extraordinarily deadly lie. Iatrogenesis, medically induced injury and death, is the number one cause of death in American medicine annually

Emanuelinvent
Emanuelinvent
13 år siden

Gardasil, en del av et omfattende steriliseringsprogram.
.
Vaksinering av unge jenter mot potensiell livmorhalskreft er et tragisk vaksineringsprogram. . . .
.
Det er utviklet for å gjøre jentene sterile, det er også synd at vaksinen er tilsatt mange uheldige giftstoffer. . . .
.
Det er stor risiko for at vaksinen også reduserer evnen til selvstendige tanker, mennesker som opplever forgiftning kan få tilsvarende erfaringer. . . .
.
Det går fortsatt an å bli bra igjen etter forgiftning, det er en møysommelig, samtidig fullt mulig å lykkes.
.
Velkommen til Origo Sonen om Livsmiljø:
Smittevern – Vaksinering – Influensa
http://origo.no/-/bulletin/show/470116_svineinfluensa-og-vaksinering-26-nyttige-linker
.
Hilsen Vegard K. E.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Emanuelinvent

Dette har du helt rett i. Se på denne gråtende jenta, som mista hele sin framtid ved å la seg bli vaksinert med HPV-vaksinen:

Dan H. Slettevolden
13 år siden

25. oktober fikk jeg en mail fra Sveinung Sørbye, overlege i klinisk patologi ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, hvor han blant annet ønsket å gjøre meg oppmerksom på at gjennomsnittsalderen blant de som får livmorhalskreft i dag ikke er 65 år, slik det fremgår av min artikkel om HPV-vaksinen, men at den er 52 år.

Javel, opplysningen var hentet fra Lommelegen, og ettersom Sørbye ellers ikke hadde noe å komme med som rokket nevneverdig ved innholdet i min artikkel, så jeg heller ingen grunn til å svare Sørbye …

Ikke før jeg leste hans innlegg i Harstad Tidende 4. november, hvor Sørbye under overskriften «Nei til kreft, ja til vaksine», blant annet kommer med følgende uttalelser:

«Vaksinering er et av de mest effektive redskaper som legevitenskapen har for å forebygge sykdom og død. En helsesøster er en autorisert sykepleier med videreutdanning innen helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid. Foreldrene kan føle seg sikre på at tolvåringene deres er i trygge hender når de får HPV-vaksinen.»

Hvis det er flere som ønsker å sende en hilsen til overlege Sveinung Sørbye, så har han mailadresse wergesoe@online.no

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Med en slik inntekt, er det greit å lyve til befolkningen:
http://skattelister.no/skatt/profil/sveinung-wergeland-sorbye-11950784/

smurfen
Moderator
13 år siden

Er det noen som i det hele tatt vet om det er noen som har fått barn og at barna er friske og raske etter at dem har tatt HPV-Vaksinen ??

Her har foresten en av dem store mediene laget en artikkel om HPV- vaksinen på en nøytral og fin måte som forklarer en del :)

http://www.abcnyheter.no/node/95201

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden
Svar til  smurfen

En del voksne norske kvinner er blitt injisert med Gardasil i løpet av de siste 2-3 årene. Dette har kostet noen tusener for hvert tilfelle (Gardasil gis i 3 doser, forøvrig inneholder første dose visstnok DNA-modifiserende materiale) og har vært markedsført overfor «de som har råd og vilje til å beskytte sin helse», mao. ren djevelpropaganda.

Ved at markedsføringen først fokuserte på «de høyere samfunnssjikt», f. eks. kvinner i Bærum og Oslo Vest, så har Gardasil fått en slags eksklusivitet som har gjort det lettere å få innpass og aksept blant de brede lag. (Dette er en markedsføringsstrategi som er velkjent fra f.eks. introduksjon av merkeklær på et nytt nasjonalt marked).

Jeg kjenner ikke til status vedr. svangerskap/barnefødsler for denne gruppen, men det bør finnes info for dette, da Norge har vært utpekt som et forsøksland for Gardasil-testing. Dette skjulte samarbeidet med tvilsomme partnere innenfor farmasi (Merck) og statlige og strukturelt korrupte helsemyndigheter i USA (FDA – Food and Drug Administration) ble fra norsk side frontet av Kreftregisteret ved sin leder Frøydis Langmark.

Det amerikansk-norske samarbeidet knyttet til Gardasil er omtalt slik på Fritt Helsevalgs nettsider:

«I et brev fra det amerikanske legemiddelverket FDA til produsenten Merck er det forutsatt at norske helsebyråkrater, allerede før den politiske behandlingen av saken, hadde forpliktet nasjonens døtre til å bli forsøksrotter i det store Gardasil-eksperimentet. Her heter det bl.a. at det skal gjennomføres en studie, i samarbeid med Norges regjering, for å måle effekten av HPV-vaksinering i Norge i forhold til ulike kriterier, bl. a. i forhold til mengden av erfarte MISDANNEDE FOSTRE, som det klokkeklart fremgår av punkt e)

3. You have committed to conduct a study in collaboration with the Norwegian Government, if GARDASIL® is approved in the European Union and the Government of Norway incorporates HPV vaccination into its national guidelines, to assess the impact of HPV vaccination in the following in Norway

e) The interaction between administration of GARDASIL® and pregnancy utcomes, especially congenital anomalies, by linking the vaccination registry with the Medical Birth Registry.

(Klippet fra: Side 27 i Kreftregisteret, Institutt for Populasjonsbasert Kreftforskning, PP presentasjon «Redegjørelse for Kreftregisterets rolle i utviklingsprosjektet og forholdet til produsenten av HPV-vaksinen» (Frøydis Langmark, Høringsmøte 13 juni 2007, http://www.kreftregisteret.no/nyheter/hpv_vaksine/langmark_foredrag.ppt.)

Det finnes allerede eksempler på at Gardasil har bidratt til uønskede utfall av svangerskap, så det er neppe tilfeldig at kombinasjonen vaksineregister/fødselsregister er valgt:

”Of the 77 women who received the Gardasil vaccine while pregnant, 33 experienced side effects ranging from spontaneous abortion to fetal abnormities.”

http://www.newsinferno.com/archives/1887 (publisert 8.10.2007)

Fritt Helsevalg har skrevet flere tunge og grundige artikler om Gardasil. Utdraget er hentet fra:
http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/resultdet.asp?id=552&type=2

(For flere artikler gå til Fritt Helsevalgs nettsider http://www.fritthelsevalg.org og skriv «Gardasil» i søkefeltet øverst til høyre).

Som svar på smurfens spørsmål så fremgår det av utdraget fra ledereren for Kreftregisteret sitt foredrag, Frøydis Langmark, at det norske vaksineregisteret er lenket til fødselsregisteret. Dette skulle gjøre det mulig å spore vellykkede fødsler etter Gardasil-injeksjoner. Men kjenner vi Folkehelseinstituttet og Kreftregistreret og de andre svikefulle norske helsemyndighetene rett så er de aktuelle dataene skjult under tunge lokk kalt «taushetsbelagte personopplysninger», selv om det burde være mulig å få tilgang på aggregerte oversikter over ulike typer svangerskaps-utfall hvor all individuell personinfo er fjernet.

Forøvrig er Frøydis Langmark i den senere tid blitt en erklært motstander av Gardasil-vaksinering, til tross for den iherdige pionerinnsatsen hun la ned i de tidlige stadiene av samarbeid med ultra-kyniske amerikanske instanser da Langmark uten politisk fullmakt stilte norske kvinners kropper, svangerskap, helse og deres ufødte barns liv til disposisjon for å utføre eksperimenter med et nytt og uprøvet serum for å registrere dets svangerskapsødeleggende effekt.

Litt rart er det jo, at denne groteske skandalen i regi av det kvasi-statlige Kreftregisteret har til gode å bli omtalt i norske media og at Frøydis Langmark sitter nøyaktig like trygt i stillingen også etter at hennes kriminelle svik i denne saken ble avdekket.

Alex M. Teveai
Alex M. Teveai
13 år siden

Jeg må tilføye at mine kusiner, som desverre bor langt unna, og har lite kontakt med meg tok vaksinen.

Begge ble veldig syke og fikk 40 i feber. i flere uker…

Skummelt.

MortenB
MortenB
13 år siden

At FDA allerede i 2003 visste at HPV viruset ikke gjorde noe fra eller til i forhold til livmorkreft men likevel godkjente en vaksine siden «big pharma» hadde brukt så mye penger på vaksinen, ja det burde vel få folk til å holde seg unna den ???
Det går vel nesten ikke an at ting er så opplagt som dette etter min mening

swsorbye
swsorbye
13 år siden
Svar til  MortenB

HPV er årsak til nesten 100 % av livmorhalskreft, 90 % av vaginalkreft, 80 % av analkreft, 50 % av peniskreft, 40 % av vulvakreft og 24 % av øre/nese/hals kreft. I Norge har vi i dag en masseundersøkelse mot livmorhalskreft (screening) basert på celleprøver. Det er planer om å erstatte slike celleprøver med HPV-test fordi HPV-test vil fange opp flere kvinner med risiko for å utvikle livmorhalskreft enn det celleprøver gjør.

Det er i perioden 2005 – 2008 tatt HPV-test på over 30.000 kvinner i Norge i forbindelse med masseundersøkelsen mot livmorhalskreft. HPV type 16 og 18 er årsak til minst 70 % av livmorhalskreft i Norge. HPV-vaksinen beskytter mot infeksjon av disse to høyrisko HPV-typene.

Otto
13 år siden
Svar til  swsorbye

Du har så mange prosenter og tall, og samtidig er det dokumentert at vaksine-regimet i bunn og grunn, for ikke å si i ett og alt, er korrupt. Se på historikken, den er entydig, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  swsorbye

Kjære overlege Sveinung Wergeland Sørbye
Vi får inderlig håpe at du en dag våkner opp og inser at alt det du lærte på leg(k)eskolen var feil. Det kommer til å bli en trist dag.

Jeg ser du er med på masse forskjellige saker og ting hva angår kreftregisteret og hpv vaksine.

To spørsmål, og et veldig seriøst sådan:
1. Har du barn selv og vil du selv gi dem HPV vaksinen?
2. Ville du kunne leve med deg selv etterpå om noe seriøst galt skulle ha skjedd med ditt eget barn som tok HPV vaksinen?

«HPV er årsak til nesten 100 % av livmorhalskreft, 90 % av vaginalkreft, 80 % av analkreft, 50 % av peniskreft, 40 % av vulvakreft og 24 % av øre/nese/hals kreft.»
Uenig. Uten medisinsk bakgrunn kan jeg si at dette er tullprat og kan ikke dokumenteres med tall i virkeligheten. Alle som har lest andre bøker en medisinks leksikon og diverse andre legeskrifter vet at kreft kommer av helt andre årsaker.
Hva hadde det gjort med egoet til leger dersom de faktisk ble i stand til å helbrede kontra symptom vaksinere\påtvinge piller som mennesker ikke trenger.

swsorbye
swsorbye
13 år siden

Nei til kreft, ja til HPV-vaksine

Årlig rammes 300 norske kvinner av livmorhalskreft. Denne typen kreft er forårsaket av HPV virus. Også unge kvinner rammes. Av de som fikk diagnosen livmorhalskreft ved Universitetssykehuset i Nord-Norge i løpet av de siste tre år var 40 % under 40 år. I 2008 fikk 3 700 norske kvinner behandling for forstadier til livmorhalskreft. Behandling av slike forstadier kan gi økt risiko for senaborter og premature fødsler. I høst får jenter i 7. klasse tilbud om HPV-vaksine. Helsesøstre i flere kommuner forteller at enkelte foreldre er skeptiske til vaksinen. Det synes jeg ikke de har grunn til å være.
Ifølge WHO er vaksinen den best utprøvde noen gang. Av de 50 millioner dosene som er gitt av HPV-vaksinen i verden, er tre millioner gitt til tolv år gamle jenter. Det er utført vaksinestudier der deltakerne har blitt fulgt opp i nesten ti år. Konklusjonen er at vaksinen er effektiv og ikke har flere bivirkninger enn andre vaksiner. Norge er ikke blant de første landene som gir vaksinen Gardasil. Totalt 116 land har godkjent HPV-vaksinen. I Australia startet man vaksinering av tolv år gamle jenter (og gutter) for over ett år siden. Vaksinen har vært godkjent i USA siden 2006 for jenter/kvinner i alderen 9-26 år. Helsemyndighetene i Norge har anbefalt at jenter i alderen 12-16 år burde få tilbud om gratis HPV-vaksine, men foreløpig er det bare satt av penger på statsbudsjettet til å vaksinere 12 år gamle jenter.

Vaksinering er et av de mest effektive redskaper som legevitenskapen har for å forebygge sykdom og død. En helsesøster er en autorisert sykepleier med videreutdanning innen helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid. Foreldrene kan føle seg sikre på at tolvåringene deres er i trygge hender når de får HPV-vaksinen.

Otto
13 år siden
Svar til  swsorbye

Ta en titt her og finn ofrene for Gardasil, HPV-vaksinen, Urgent Warning about Gardasil http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4708 . Hvis du ser dokumentarer og informasjon andre steder i samme nettside, vil du ikke finne en eneste grunn til å motta vaksine, men tvert imot.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  swsorbye

swsorbye

Du sier: «Denne typen kreft er forårsaket av HPV virus.»

Kan du vennligst dokumentere denne påstanden. Med dokumentasjon mener jeg altså ENTYDIG, UOMTVISTELIG dokumentasjon. At WHO hevder et eller annet er rett og slett uinteressant.

I samme slengen, kan du vennligst dokumentere, entydig og uomtvistelig, denne påstanden: «Vaksinering er et av de mest effektive redskaper som legevitenskapen har for å forebygge sykdom og død.» Om dette skulle være riktig er det grimme utsikter for folks helse fremover.

Når det gjelder disse utsagnene: «En helsesøster er en autorisert sykepleier med videreutdanning innen helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid. Foreldrene kan føle seg sikre på at tolvåringene deres er i trygge hender når de får HPV-vaksinen» bør det nesten være unødvendig å måtte påpeke at det ikke er helsesøstrene vi er skeptiske til, men det giftige innholdet i sprøytene. Om dette skulle være et kognitivt kvantesprang for deg, vil jeg anbefale at du leser artiklene før du begynner å kommentere.

(Jeg tar selvsagt forbehold om at du med dette innlegget slo av en spøk. I så fall vil jeg be om forlatelse for en noe krass tone i mitt svar)

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  swsorbye

Ja vaksine er grunnfjellet i Norsk Helsevesen, og flere har overlevd behandlingen. Det faktiske forhold er at det aldri har forekommet at noen er blitt friske av legemidler.
Det er videre direkte uetisk, om ikke lovstridig, å fremme en behandlingform som innebærer at kroppen forgiftes. Selv om det står i lærebøkene at vaksiner er adekvat behandling for det ene eller andre – tilsier logisk tenkning og statstikk at det ikke kan være slik.
Vi bruker i dag 65% av statsbudsjettet på denne helseetaten som bygger sin virksomhet på helt feil grunnlag. Etaten har ikke definert menneskets virkelige identitet og kan derfor heller ikke helhetlig behandle mennesker – noe dine teorier bekrefter. Verden utenfor etaten har gått videre unge mann, vi vil ikke ha vaksiner – punktum.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  swsorbye

Vaksinering er også «et» av de mest effektive redskaper som legevitenskapen har til å gjøre ellers frisk befolkning enda mer sykere enn om de ikke hadde vært vaksinert:
http://www.youtube.com/watch?v=E-anZr096cQ

Skoleutdannet leger er indoktrinert på samme måter som terrorister blir indoktrinert hos CIA-skoler. Hva er forskjellen?! :)

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Jo mer jeg åpner VG og dagbladet for å ta en titt på dagens «løp og ta/kjøp vaksine» propagandastoff hver bidige dag, desto mer er jeg overbevist om at psykiatrien i fremtiden vil ha veldig lite å stille opp med men at det istedet vil være legemiddelindustrien som overtar selve «behandlingen» av de som lar seg rive med av svineinfluensa- galskapen vår regjering med helsemyndigheter, FHI, WHO og resten av disse pengestyrte maktmenneskene har skapt!

Får bare håpe på at ikke lekebutikkene går så langt som til innkjøp av svinevirusdrakter akkurat som batman eller kaptein sabeltann draktene mine to små tvilling barnebarn har eller svinevirus dvd spill for barn, som om det ikke skulle være nok at barnehagebarn og skolebarn nå skal prakkes på denne giftvaksinen til GlaxiSmithKline!

Foreldre våkn opp! Er dere glad i deres barn og ikke ønsker at barna deres skal ende opp med mystiske og uhelbredelige alvorlige sykdommer i fremtiden, si NEI til at deres barn skal få stukket denne giftvaksinen i seg! Hele internett er full av informasjon om denne svært helseskadelige vaksinen og selv tar jeg imot telefoner hver dag fra unge foreldre og gravide mødre som søler seg både usikre og redde for å ta denne vaksinen eller om de vil bli tvunget til å måtte la sine barn og dem selv ta vaksinen!

Det er DIN KROPP og ikke FHI’s kropp og du er ved din fulle rett til å si «nei den vaksinen skal såviist ikke jeg ha!» Ingen kan tvinge deg. Verken nå eller til neste år.

Under et smakebit av den galskapen som sikkert snart blir å finne på våre norske TV kanaler, evt som barnspill og i leketøy -form!!!

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet BRP
organisasjonen – HULK (help for young in seriouse lifecrises)
http://www.hulk.no

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hvordan kan foreldre tillate at deres unge døtre blir det rene eksprimentet for denne svært helseødeleggende Gardasil vaksinen, der disse pur unge jentene/kvinne kan risikere å få helsen og livet sitt fullstendig ødelagt???

http://www.youtube.com/watch?v=yfU6y6KhEOI

http://www.newswithviews.com/NWV-News/news57.htm

http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/February-2009/Monday,-February-09,-2009-Gardasil-Death—Brain-D.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=b4WTwHuaoNw&feature=related

Otto
13 år siden

Hvis noen skulle prøve å snakke seg til å gi en giftsprøyte, her er noen samtaleteknikker som kan få dem vekk, for godt, John Cleese and Rowan Atkinson – Beekeeping http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1551&start=1#M4748 .

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Historien viser at propaganda virker effektivt «alltid»!
95.000 Tamiflu-pakninger solgt på fire dager:
«Det norske reseptfritaket på influensamedisinen Tamiflu er en suksess. I løpet de fire første dagene Tamiflu var tilgjengelig uten resept ble det solgt nesten 100.000 pakninger.»
«Beregninger fra helsemyndighetene antyder at 330.000 nordmenn kan ha fått svineinfluensa hittil. Dette anslaget er økt med 150.000 personer sist uke, opplyser informasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen»

Hva pokker er det som foregår her i landet?!
http://www.hegnar.no/okonomi/article399076.ece

Otto
13 år siden
Svar til  arifkarim

Kanskje det er noe å finne om dette i hawks’ cafe, om hovedeieren D. Rumsfeld i Gilead som produserer tamiflu http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/msearch?query=rumsfeld&submit=Search&charset=ISO-8859-1

Jeg har ikke sett etter, men jeg har tillit til denne særdeles spesielle caféen. Mine undersøkelser om tamiflu tilsier at man absolutt ikke må innta produktet. Media lyver om det meste vedrørende farmasi-mafiaen nå. Det er en skam men kan ikke se annet enn at de får betale for det.

evenfell
evenfell
13 år siden
Svar til  arifkarim

Det foregår forsåk på hjernevasking på høyt nivå. Jeg har dog mine tvil over at dette kan få holde på så lenge til. Folk begynner å våkne. Om ikke over natten, så har folk flest fått nok av løgn og bedrag. «gudene» må vite hva som skjer med dem som i årevis har ledet folket bak lyset.

swsorbye
swsorbye
13 år siden

HPV er årsak til nesten 100 % av livmorhalskreft. For å få livmorhalskreft må kvinnen først hatt celleforandringer. For å få celleforandringer må kvinnen først blitt smittet med HPV.

Masseundersøkelsen mot livmorhalskreft har så langt basert seg på celleprøver for å finne forstadier til kreft. Ved å behandle forstadier kan kreft forebygges. Problemet er at vanlige celleprøver ikke fanger opp alle forstadier til kreft. Det har vist seg at HPV-tester har høyere sensitivitet for behandlingskrevende forstadier til livmorhalskreft enn vanlige celleprøver.

Det finnes rundt 100 typer HPV hvorav 30-40 kan angripe slimhinnene i kjønnsorganene. Disse HPV-typene deles opp i høyrisiko og lavrisiko HPV virus ut fra risiko for utvikling av kreft. I en studie fra Bergen hvor de brukte en HPV-test som kan påvise 14 høyrisiko HPV-virus fant de 94 % av de behandlingskrevende forstadiene til kreft.

Jeg er selv overlege på klinisk patologi ved Universitetssykehuset i Tromsø (UNN). Vi har siden 2006 brukt en HPV test som kan påvise fem typer høyrisiko HPV-virus. Denne testen fanger opp 83 % av alvorlige forstadier til livmorhalskreft. Av 1 798 kvinner med HPV-test ved UNN i 2006-2008 var det 327 kvinner som hadde positiv test for ett eller flere av de fem høyrisiko HPV typene som inngår i testen (type 16, 18, 31, 33 og 45). Totalt 230 kvinner hadde alvorlige forstadier til kreft og 10 kvinner viste seg å ha kreft. Ni av disse ti kvinnene med kreft hadde HPV type 16 eller 18 som er nettopp de to høyrisiko HPV-typene som inngår i HPV-vaksinene Gardasil og Cevarix.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  swsorbye

Det er faktisk bedre å «lære» de unge om prevensjonsmetoder mot STD, enn å la dem bli vaksinert av en vaksine som har store bivirkninger. Hva er vitsen med å la «alle» jenter (og gutter) i pre-puberten bli vaksinert hvis når kun 1/3 av dem debuterer seksuelt før voksen-alderen?

Veteran1
Veteran1
13 år siden

Overlege ved UNN??Det imponerer da ingen.Du er sikkert kjøpt og betalt av NWO,CIA og legemiddelindustrien.Husk at opptil flere her inne har sittet hundrevis av timer og nilest på alternativsider i tillegg til hundrevis av timer på youtube…

Otto
13 år siden
Svar til  Veteran1

Vi kan ta en liten gjennomgang, og så kan hver enkelt selv vurdere informasjonen og kildene.

Først et vaksine katastrofeprosjekt i Norge og på New Zealand, eventuelt andre land, Folkehelseinstituttet og vaksineeksperimentet, THE VACCINE EXPERIMENT – In The Service of Good http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4956 .

Mange tilsvarende prosjekter, i fler land, hovedsaklig presentert av fagfolk med riktig kompetanse, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

En hendelse som beskriver hvordan farmasi-industrien ble etablert, How the Rockefellers took control of the US medical system, Flexner Report http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=276#M4628 .

En beskrivelse av et kriminelt foretak som berører alt og alle, 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847 .

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  Veteran1

:D high five veteran1

Rasjonell
Rasjonell
13 år siden
Svar til  Veteran1

Og………

« Forrige artikkel

Svinevaksinerte utgjør en smittefare

Neste artikkel »

Det du tror om Iran er propaganda