Avisen Vårt Land liker ikke kristne

6.6K visninger
7 minutter lesetid
94

I den ‘kristne’ avisen Vårt Land’s debattforum er det forbudt å nevne at satanister vil brenne i helvete. Den kristne lære er dermed ikke velkommen i den ‘kristne’ avis.

Email: Din bruker er nå blokkert. Innlegg som det nedenfor hvor du forteller hvem du mener kommer til å brenne i helvete, er så kraftig brudd på våre etiske retningslinjer at det ikke er annet vi kan gjøre enn å stenge deg ute med umidellbar virkning.
Mvh
Redaksjonen

Kristendommen er altså forbudt i henhold til deres retningslinjer. Noen retningslinjer jeg forøvrig ikke makter å finne på deres webside. Så det er vel bare å lage retningslinjer etter som det passer da (?).

Vårt Lands debattforum er delfinanisert av organisasjonen Fritt Ord, og jeg hadde opplyst i debatten som følgende:

«Husk at Fritt Ord ble stiftet av Jens Kristian Hauge, som gav Israel atombomben med tungtvann fra Norge. Lurte Stortinget trill rundt. Det Frie Ord er fritt så lenge en følger ortodoksien:».

og henviste til artikkelen ‘Det Norske Samfunnets Ortodoksi’

med underliggende forståelse av at det er selvfølgelig at anti-sionister er uønsket i deres debatter.

Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».»
(Kilde: Dag og Tid nr. 2, 11. januar 2001).

Jens Kristians Hauge’s partikamerat sa også i samme åndedrag; Vi glemte Palestinerne. All ære til Håkon Lie som innrømte sin brøde på sine eldre dager. Er andre like store?

Debatten som var utgangspunktet for utestengningen dreide seg selvfølgelig om sionismen og Israel, og denne gang om landløftet til deres forfar Abraham.

Akademias «seriøse» landløftedebatt
http://www.verdidebatt.no/debatt/post107953.zrm

Basisen var min reaksjon på en som kalte meg anti-semitt, på grunn av min artikkel «De Glemte Holocaust«, og mitt tilsvar til dette ble altså slettet, og min klage ikke tatt til følge. Hans fortsatte personangrep ligger der.  Jeg får ikke gi tilsvar.

Mitt tilsvar innlegg som ble slettet gikk slik:

Jeg har nå sendt en klage på Torsteins utfall til redaksjonen:
«Lite respektfullt å kalle historiske realiteter om 66 million kristne drept under kommunismen som ‘sjukt’, og i det hele tatt at noen vil vise disse 66 million kristne drept den respekt å i det hele tatt minnes dem med en artikkel.»
+ jeg la til at denne setningen er løgnaktig:
«Holocaust , denne uhyggelege tysk/lutherkristne massakren skal bagatelliserast og framstillast som eit gode for jødane.»

Fordi i min artikkel Torstein viser til bagatelliserer jeg ingenting om det tyske holocaust, men jeg vil som kristen bare ære og hedre de 66 millioner kristne som ble drept under kommunismen med en egen artikkel om dem, artikkelen er basert på god dokumentasjon fra blant andre Nobelprisvinner Alexander Solsjenitsin.

Gud bevises gjennom nærværet på jorden av de mennesker som har opplevd og inspireres av denne Store Ånd, Allmakten, Skaperen, Den Ultimate Realitet.

Gud ler av disse tåper som søker å bygge sine Babylon, sine Romerriker, sine Nye Verdensordener som er bygget på samme lest som de førnevnte.

Han sender stadig ‘mygger’ som pirker dem i skinnleggen, og som aldri gir dem fred, i sine bestrebelser på å «renske Gud fra menneskers sinn», og fornekte sjelen, ivareta satanisters kontroll over menneskers liv. He,he. Satanistene får aldri fred til å holde på i skjul, og det gleder meg.

Visste dere at *terrorlovenes’ far; George Bush Jr. sin mor Barbara er påstått datter til Aleister Crowley, a.k.a., «The Great Beast 666» ? Ikke det nei. Hva sier det om de politikere av alle partier som la seg flat og hyllet disse satanister og implementerte deres løsninger for verden, – og for freden?

Så faktisk er jeg som Jesus, Paulus, og alle andre inspirerte, det beste beviset på Guds eksistens. Akkurat når de slappet av, og trodde at nå var menneskene i sum kondisjonert til deres agenda, da faller hele himmelen i deres hoder, – da kommer der noen som ødelegger hele deres klandestine og ondskapsfulle agenda.

Den dagen jeg ikke er lenger, vil der komme nye mennesker som har blitt ‘illuminert’, som har blitt ‘truffet av lynet på vei til Damaskus’. De har reddet sin sjel.

«For hva gangner det et menneske om det vinner hele verden (aka får brødsmuler fra Rotschilds bord), men tar skade på sin sjel?»

Dette fysiske bakvendtlivet her er bare som et brøkdels sekund i evigheten, betyr ikke så mye, annet enn som kvalifisering for den samme evigheten, og den kvalifisering tapes ved å henge seg på satanistenes virkelighetsmodeller.

Nye ‘varslere’ blir sendt uavlatelig….. Inntil,…..kanskje inntil disse tåpene tar til vettet?

G-d har kontroll. Tvil ikke et øyeblikk på det……….. Jeg gjør det ikke ihvertfall. De har allerede tapt, de vet det, og de kaver fælt for å opprettholde sitt domene og hegemoni. De er i dødskrampe allerede. De skal få lov å brenne i helvete, «for dit jeg går, der kommer de ikke», som Jesus sa det.

Personlig har jeg heller ingen som helst ønskemål om å tilbringe evigheten med disse ignorante idiotene, så jeg er glad for Jesus sin forsikring om at det slipper jeg.

Jeg har jo ikke noe behov for å diskutere. Jeg vet at jeg har rett, og trenger ikke andres hverken innspill eller korreksjoner. Jeg tror ikke på den kollektivistiske rørsles flertall noen gang klarer å havne ned på noe som helst korrekt standpunkt, hverken åndelig eller moralsk. Jeg får mine innspill fra andre steder, tusen takk. Andre må gjerne diskutere og mene i vilden sky, men jeg presenterer historiske fakta som ikke gir rom for diskusjon.

Jeg kan gjerne utdype for dem som er ærlig og ekte interessert, men noen debatt med folk som ikke har vilje (eller evne) til å prøve å forstå det gidder jeg ikke.

Det er mer som en test. Jeg ble jo slettet på Kristenblogg for en tid tilbake med en artikkel med tittel; ‘Satans Synagoge’. En ‘kristenblogg’ som ikke er interessert i en avhandling om hva Bibelen forteller om Satans Synagoge (?).

Jesus sa; «Hvorfor forstår dere ikke hva jeg sier?…. Fordi dere har djevelen til Far…».

Hvorfor liker ikke noen det at jeg snakker om fred og kjærlighet, det er jo det som er mitt mål, det er mitt tema i alt jeg gjør, også i min iver etter å avsløre dem som er hinder for menneskers velbehag og fred på jord, etter Fredsfyrstens anbefalinger for hvordan det kan oppnås?

Fordi de er Satans Synagoge, de følger en annen tune, en annen stemme som lyder mer kjent for dem.

Hva sier det således om dem som sletter meg?

Hva om det jeg skriver kommer fra G-d? Jeg vet ikke, andre vet ikke. Men det kan vel være like sannsynlig som at det kommer fra noen i kjole og hvitt? Så testen er ikke for meg, men for at mennesker skal få lov å vise sine valg ovenfor G-d kanskje? Kanskje VL står ovenfor et slikt valg å gjøre hva slags krefter de skal støtte? Velger de feil, forbannes de, velger de rett, velsignes de……..

Mennesker avslører jo sine sjelsegenskaper med å velge, alle valg de gjør, også min artikkel inn eller ut, bra eller dårlig. Meg gjør det ingenting. Jeg er samme jensen. Trenger ingen hallelujah gjeng. Har nok hallulajah gjeng der jeg skal ha den, – i de åndelige sfærer.

Jeg gjør ikke annet enn å gi dem noe å velge blant, et alternativ til den tankekontrollerte og trosmessige homogeniteten, i en stum og tam kristenhet som ikke lenger har noen verdier for vanlige folk å tilby, og har knapt nok hatt det på hundrevis av år.

Hvor er Ånden? Kristen i navnet, men neppe i gavnet, opplever jeg ofte.

En sørgelig flokk av tamme påståtte Jesus’ apostler. Alt ødelagt av sionismen.

Smokk. Slettet. Helvetesforkynning.

Hallesby gjorde det; Talen som skremte alle
http://www.nrk.no/nyheter/kultur/litteratur/1.6669621

Petter Dass gjorde det; Petter Dass – En arrogant helvetespredikant
http://www.fritanke.no/NYHETER/2007/Petter_Dass_-_en_arrogant_he lvetespredikant/

Og jeg er faktisk den minst helvete forkynnende jeg kjenner. Det er ikke mitt tema. Kjærlighet og fred på jord er bedre. De som har lest mine over 500 artikler har vel knapt sett det, men satanistene, som jeg skrev om denne gang, hvilket annet ord kunne jeg brukt ……? Er jeg virkelig nødt til å havne i kjærlighetens himmel sammen med dem, eller …..? Hvor lenge varer kjærligheten som åndsbasis for den himmel da?

I den sionist-sosialistiske Nye Verdensorden, er jeg nødt til å si at satanistene kommer til himmelen som alle andre.

Politisk ukorrekt, men nødvendig

«I vår tid er det politisk ukorrekt å ta opp emnet helvete. Mange kristne er blitt påvirket av ånden i tiden og tier om emnet. Mange forkynnere tenker: Hvis vi forkynner helvete kan folk bli irriterte og slutte å gå på våre evangeliske møter. Eller kanskje de får psykiske lidelser. La oss heller fokusere på Guds kjærlighet og omsorg og håpe at det kan lede dem til frelse. Denne siden er selvsagt viktig å få frem, for Gud er kjærlighet. Men en kjærlighet som går på bekostning av Guds rettferdighet, blir haltende. Det blir rett og slett galt. Det er jo sannheten om helvete som fikk en kjærlig Gud til å sende sin egen Sønn til jorden i en gedigen redningsaksjon. For helvete er frelsens viktigste årsak og evangelistens sterkeste kort. Fins det ikke et helvete, har vi heller ikke bruk for Jesus. Da blir det jo himmel på alle uansett. Da døde Jesus forgjeves på korset. «

http://www.mjl.no/art.php?i=562

Det var ‘ikke rom i herberget’ for dette. Nå får krigshisserne scenen for seg selv igjen. De puster nok lettet ut.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

94 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kaotiker
kaotiker
Abonnent
12 år siden

Hva er egentlig problemet her?

Er ikke dette det samme som skjer her på NyS når noen sier at dere er riv, ruskende gale som ikke lever i en virkelig verden, men heller en illusjon dominert av djevelen selv?

Du har ingen rett til å bli hørt.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  J.Johansen
12 år siden

J.Johansen sier:

«Poenget med denne artikkel er å vise dere kritikere at det er MYE verre andre steder enn her hos oss. «

Jeg har problemer med å skjønne at denne utestengelsen av deg er «MYE verre» enn for eksempel utestengelsen av Bidalaka fra Nyhetsspeilet. For meg ser det ut som du fikk en bedre og mer konkret begrunnelse enn han:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/10-myter-om-brystkreft/comment-page-12/#comment-41928

«Bestemmelsen om utestengning var en redaksjonell prosess som forblir intern.»

Hvor er retningslinjene for Nyhetsspeilet?

kaotiker
kaotiker
Abonnent
12 år siden

Jeg vil ikke si at det er verre. Du brøt retningslinjene deres, og så syter du for at du innlegget ble fjernet. Det ville skjedd på fleste fora.

Så hva er egentlig problemet?

Jeg har aldri sagt at jeg har en rett til å bli hør, men det virker som at du mener at du har en rett til å bli hørt. Men det har du da altså ikke.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Saken er det at Fritt Ord står for ytringsfrihet, men ikke nødvendigvis publikasjonsrett. Det er det saken her handler om.

I innlegget som du referer til i artikkelen din står det noen påstander, f.eks. om George Bush Jr., som det ikke er noen som helst dokumentasjon for. Dette hadde vært nok grunn hos meg også for å slette innlegget.

I tillegg er det etter min mening å si at noen ikke er kristne fordi de ikke deler ditt eget «forvrengte» syn på kristendommen. Dette minner mer om en «inkvisatorisk» beskyldning, eller rett og slett trolling som vi normale mennesker kaller. (Normal i meningen av de som ikke tror på et «høyerestående» vesen. Rett og slett agnostikere/ateiser for de som ikke forstår hva jeg sikter mot.)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Problemet er at folk som kaller seg kristne former om på den kristne læren slik det passer dem. J.J. har helt rett i sin kritikk.

Og jeg ser ingenting feil med å si at folk skal brenne i helvete. Med mindre de (vi) forandrer seg (oss), altså. Dette er noe det alltid er greit å bli påminnet om. Ingen skam å snu som det heter.

Kristendommen handler om å si det som det er. Ikke å bare være hyggelig hele tiden.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Når du sier at folk som kaller seg kristne former om på den kristne læren slik det passer de, så vil jeg si, og jeg har nok en del med meg på denne, at J.J. gjør det samme.

skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

Takk for nok en skikkelig artikkel hr Johansen.
Til kaotiker; et av fundamentene i kristendommen er søken etter sannhet, så problemet her ligger hos utestengerne.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Hm, jaså du, så din kristendom blir for heavy for Vårt Land avisen.. vel det overrasker meg egentlig ikke, selv om jeg ikke har så mye kjennskap til VL, men de er vel antagelig veldig main-stream, og det er ikke du, JJ.

kaotiker sier: Når du sier at folk som kaller seg kristne former om på den kristne læren slik det passer de, så vil jeg si, og jeg har nok en del med meg på denne, at J.J. gjør det samme.

Vel, jeg synes faktisk det er vel og bra at man har forskjellig tro og ståsted også blant kristne, den eneste veien er den indre veien, og den er individuell. Det finnes noen sannheter som er allmene, men en del ting må vi kunne se og tolke på vårt unike vis. Det å tro og mene at man har den absulutte fasit for evig tid, er ikke bra, siden Bibelen sier at all levende tro er i utvikling, som alt annet og står ikke bom vast. Alt som er levende er i endring og utvikling kontinuerlig. Det bør vi alle huske på så vi ikke står bom fast.

Main stream kristendom er den som Bibelen selv kaller den vranglære som skal forføre hele verden, som er den lære den falne kirke kommer med og alle skjøgebarna. Det kan være på sin plass med tordentaler, JJ, det kan både du og jeg komme med. Å si at noen skal brenne i helvete kan ligne en forbannelse, litt forsiktige bør vi være med det, siden det ikke er vår oppgave å dømme. Dine gullkorn og innsikter om Satans Synagoge og de som har djevelen til far.. blir nok for sterk kost for main-stream kristne ja.. :-)
Det er sørgelig faktisk, for der har du mye å komme med.. vi får ta det her og noen andre steder istedet, dog en del vil mislike det her også..

Må faktisk le littegran.. av vår gode svovelpredikant som blir for sterk kost for et medium han er medeier i :-) Bare stå på, veien er individuell og man bør kunne få ytre seg å få respekt for sine unike synspunkter. På den annen side er ytringsfrihet også en jesuittisk oppfinnelse i følge den gode Synnøve..

Ang Helvete så har jeg vært der fysisk, det ligger mellom tempelplassen og Getshemane hage, ja min daværende mann tok bilde av meg der mens jeg gråt, etter å ha blitt antastet og robbet og diverse, og så sa han at jeg nå hadde en ting til felles med selveste Jesus og Kong Salomo. og det var at jeg hadde grått i det som kalles Tårenes dal, Kongenes dal, Kedron Valley eller Hinnon Valley, et annet navn er Gehenna.. det er et sted.. altså.

Når det gjelder helvete som Bibelen forteller om så finnes det, men det ligner mer på skjærsilden, altså, katolikkene hadde rett i det spørsmål og Luther tok skammelig feil bl a ang dette. Det er en tidsbegrenset rensende il, som vi antagelig har vært igjennom noen ganger. Det var en feiloversettelse av ordet AEON tror jeg det var, som førte til misforståelsen ang evig pine i helvete. AEON betyr tidsalder, om jeg nå ikke husker feil. Det som skjer med de som er helt totalt håpløse sjeler som ikke engang kan renses, så forteller Bibelen om noe som heter DEN ANNEN DØD; som er SJELENS DØD, og er hva som venter disse..

Man utslettes da totalt som identitet og blir til ren energi som går tilbake til Gud, ingenting igjen av den man var altså. Litt stille bør man derfor gå i dørene av og til.. beinharde ateister kan dermed få rett for sin egen del :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Ja, få kan overgå oss når det gjelder tordentaler og svovelprekner, dommedagsprofeter vil kanskje noen kalle oss til tider, men vi er i godt selskap..

En del av Bibelens profeter kom også med tordentaler i en slik grad at de ble drept for det i noen tilfeller og vel kan det ha skjedd også med Jesus. Sannheten er ikke alltid vakker, snarere er den grotesk, i noen tilfeller, som Lisa Ekdal synger i sin vakre sang full av visdom og glede på tross av alvoret..

Linken din skal jeg lese senere. Du vet at jeg ofte siterer Rudolf Steiner og vet hvor mye den mannen har kommet med av verdi, som ikke har blitt verdsatt og fulgt opp slik det skulle. Det kommer profeter til alle folkeslag, og hvem kom så til oss? En del vil mene at det var Rudolf Steiner, som kom til de nordiske folk. Han var også i Norge flere ganger. Det gleder meg mer enn du aner å høre at du har fattet interesse for Steiner :-)

Du skal vite at noen kristne avfeier og stempler Steiner også, men Steiner var svært svært opptatt av Jesus Kristus og skrev utrolig mye om han. Han kommer med sitt spesielle og uortodokse syn. Jeg må si at blandt antroposofene som jeg har kjent og vært i fellesskap med, fant jeg kanskje den mest dype og inderlige kristendom jeg har vært vitne til.

Og en virkelig sann og ekte søken etter sannheten i dybder og høyder, ikke den slappe holdningen mange kristne har hvor man egentlig ikke er interessert i hva Bibelen faktisk sier.. og de var feldig fokusert på erfaring, det å erfare og erkjenne hva som var sant i praksis, og deres organisasjon og alt de gjorde var alltid non-profit, gratis eller selvkost, dugnad osv.

Jeg leste en fascinerende bok om Kristus i vår tid, tror jeg den het, noe slikt, som Rudolf Steiner faktisk kom til Norge for å komme med, de foredragene der, og det var pga at det var noe spesielt med energiene her i Norge og noe som hadde med dette lyset å gjøre.. jeg så i bokhylla mi nå, men fant ikke boken i farten, jeg vil komme til bake til dette når jeg har tid og referere.

Norge har altså en helt spesiell rolle, ang Lys, Lyset fra Nord :-)
OG Steiner knyttet dette til Kristus, i vår tid.

Alt Steiner har kommet med skal kunne leses gratis på nett :-)

Han har også skrevet en bok jeg sitter med her som jeg ikke har fått lest ennå som heter: MENNESKETS LEDELSE – De enkelte folkesjelers misjon i sammenheng med den norrøne mytologi. Som jeg burde ha lest for lengst, og ser at jeg må lese så fort jeg kan, men tiden min er litt knapp..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Biggus: En slags rensende skjærsild finnes. Det er helt sikkert. Men ingen blir der til evig tid, de som er for håpløse går til den annen død, sier Bibelen.

Ang Steiner så fant jeg ikke de boka om Kristus i vår tid, så jeg får ta det senere og finne den fysisk her i bokhylla forhåpentlig.

Men jeg fant en pdf fil om alle foredragene til Steiner holdt i Norge, som var innledning til av Per Orderud s advokat : Cato Schiøtz.

Jeg vet ikke om det er mulig å legge pdf fil her om det ikke er mulig kan du slette denne greia her og erstatte den med en mulig annen link eller kanskje de som er i red kan legge inn så det går an å se pdf -filen her:

http://www.antroposofi.no/fileadmin/ain/CS_Rudolf_Steiners_foredrag_i_Norge.pdf

Rudolf Steiners foredrag i Norge – Cato Schiøtz

I det følgende skal det gis en fullstendig oversikt over Rudolf Steiners besøk og foredrag i Norge.* Med to unntak ble samtlige foredrag holdt i Oslo, i alt godt over 100. Dette er et bemerkelsesverdig høyt antall. Ikke i noen annen by utenfor Tysk-land og Sveits holdt Steiner så mange foredrag som i Oslo.
Oversikten bygger i meget stor grad på Terje Christensens arbeider. Christensen har i en rekke artikler gitt en grundig behandling av Antroposofisk Selskaps histo-rie i Norge.

I tillegg har han skrevet en rekke biografier om sentrale medlemmer bl.a. publisert her i medlemsbladet. Nærværende oversikt hadde ikke vært mulig uten at Christensen hadde lagt frem sitt rikholdige materiale. I tillegg har han stilt sitt private arkiv til min rådighet og således gitt tilgang til kopier av annonser, avis-artikler, referater m.v.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Akk ja.. så sant og det kan være vel hardt og vondt til tider, men i følge Bibelen skal vi ikke få det hardere enn vi har rygg til å bære..

Som dine dager er, skal din styrke være,
dog kan det virke i tyngste laget noen ganger for noen av oss..

Ja verden er gal og går snart bananas etterhvert som flere og flere kommer under MK og under NWO-regimet som strammer sitt grep.

Du gjorde imidlertid helt rett i å belyse selve utesteningen her, takk for det.
Det er muligens måten å gjøre det på mer og mer, få alt frem i lyset og spesielt det som noen vil hindre å komme frem i lyset og hvem som hindrer..

BiggusD
BiggusD
Abonnent
12 år siden

J.J, du ER klar over at ideen om helvete ble skapt som et verktøy for å suge penger ut av lettlurte fjols for nesten tusen år siden, ja?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Det er ingen by utenfor Jerusalem som heter Gehenna, det sies å være et sted rett utenfor Jerusalem, men jeg har VÆRT der, det er på et vis i Jerusalem i dag, og det er faktisk flere profet-graver der.. men det ligger utenfor bymurene, dog rett utenfor, kun et steinkast.

Dermed utenfor Jerusalem den gang og altså ligger det helt konkret, mellom det hjørnet av tempelplassen hvor Jesus ble fristet av Satan og Getshemane hage, på vei forbi der ligger hagegalskirken til minne om stedet der Peter fornektet Jesus tre ganger, var det derfor han gråt?

De hentet Jesus og gikk med ham gjennom der.. Over på andre siden ligger oljeberget. Og nede i selve Gehenna ligger også blodåkeren med et kloster som skal ha noen fingerben av Judas, altså åkeren som ble kjøpt for de 30 sølvpenger, det blir veldig konkret alt sammen der. Har du ikke vært der? I så fall anbefaler jeg det på det sterkeste, dog vær forsiktig med akkurat det stedet, det er farlig rett og slett den dag i dag, med barrikader, krig og illsinte palestiner-barn og ungdommer som kaster seg over deg og vil ha bråk, og spytter på deg og håner deg mens de samtidig mens de tigger penger osv.. de er opplært til å hate jøder og oss som de ser på som gjester av jødene..

Det er også en elv der, og en dam, der Jesus fikk en blind til å se og noen underjordiske ganger som min daværende mann og jeg i dag er glade for at vi takket nei til å bli guidet av disse palestiner-ungdommene i..

Vi tilbrakte 2 dager hos politiet og en dag i retten pga det som skjedde og tungt bevepnet politi nektet å gå dit, for å ta overgriperne, mens guide-bøkene sa det var en anbefalt og fin spasertur. Dere er herved advart..

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Meget bra Jarle, der hersker liten tvil om at satanistene som fornekter de andre Holocustene snart vil få møte sin skjebne sammen med mørkets fyrste

Jødene har monopol på Holocust der de benkter og avskriver gulag og de andre grusomme etniske rensingene som har funnet sted som du dokumentarer i din glimrende artikkel : De glemte Holocust

Satt og hørte på 17.30 på P4 her om dagen der de var et interjuv med en Nordmann som hadde kjempet sammen med Tyskerene på Østfronten der programlederen straks spurte han om hvorfor han kjempet for noen som drepte 6 millioner jøder ?
Det viste jeg ingenting om, jeg var med på og drepe 30 millioner Russere men de var og drepe eller bli drept
Samme hva han sa så messet programlederen uavbrutt videre om jødene, jødene jødene akkurat som om det kun var jøder som døde i WW2
De 60 millioner andre ofrene var tydligvis ikke verdt en dritt

Det er nesten som at det er blitt kriminelt og straffbart og ha sympati eller nevne andre ofrer en Jøder

Nostradamus som har spådd WW,1 WW2, 9/11, Vatikanet, Napoleon osv osv ha aldri tatt feil selv om det globale illumati skepsis nettveket prøver og latterliggjøre han med han dreit seg total ut med og kalle lederen for det 3 rike for Hisler og ikke Hitler har spådd at WW3 skal starte på Korea Halvøyen innen utgangen av Nov 2010, noe som vil utløse total kolaps av den skjøre verdens økonomien som vil bli starten på verdens undergang
Han sier også det skal starte den dagen de sanne kristne blir forfulgt for sin tro
Det skal bli brukt grusomme biokjemiske våpen som i grunnen rimer godt med at det for litt over 1 år siden ble delt ut en gassmaske pakke til hver eneste innbygger i Israel som skulle være ferdig utlevert innen 1 år

Nå er det ikke noe nytt med Nostradamus spådommer for oss på NS men det nye er at flere medier i dag har hatt det som sak at verden vil gå under om 4 dager ifølge Nostradaum spådommer
Hvor de har de fra at verden vil gå under vet ikke jeg for ifølge Nostradamus så kommer ikke nådestøtet før den 21.12.2012

Så hva sier ekspertene ?
Joda de er samstemte i at en krig mellom S.K og N.K vil utvikle seg til en global krig der en rekke andre land vil bli involvert

Økonomene sier også at verdens økonomien er så skjør nå at bare en liten hendelse vil utløse kolaps og domino efekt i resten av samfunnet

I Kinesiske og Russiske medier står det at det var F16 fra S.K som slapp 80 bomber over N.K stillinger som utløste artleriangrepet mot den millitære øyen Yeonpyeong
Det er også velkjent at det var en Israelsk U-båt som senket det S.K krigsskipet i April, Hu etterlyste en uavhenig gransking av episoden men USA og S.K nektet
Man ser vestlig propaganda fra de zionist styrte pressebyråene fyller mediene om dagene

De første som forrsvinner i en krig er sannheten

På Søndag skal det gigantiske atomdrevne hangarskipet USS George Washington inn på grensen til N.K for og drive øvelse, man trenger ikke ha 500 år gammel visdom for og se hva den krigskåte terroristen Obama egentlig vil

http://www.dagbladet.no/2010/11/25/nyheter/utenriks/nord-korea/sor-korea/14441503/

Man sender ikke store styrker inn over en grense som N.K hevder er deres terretorium vist man vil skape fred, det gjør man kun vist man vil provosere til Krig

Kim Jung er ingen selvmordkandidat selv om de har A-våpen så han har nok noen gode kort på hånd som nok består i alianse med Kina
Kina og Russland trykker kun den Nord Koreanske versjonen i sine medier som mest sannsynlig også er den riktige versjonen av konflikten

Sånn jeg ser det så vil Nostradamus få rett der vi på Søndag vil se at Krigen starter der den vil utarte seg gradvis med at flere land blir involvert

Så mao så slipper nok «vennene» dine i Vårt Land og vente lenge før de får utlevrte kokks skoffer :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Smurfen, hva skulle vi gjort uten deg? Du slutter aldri med å imponere, fatter ikke hvordan du finner tid til å holde deg så utrolig godt oppdatert på alt som skjer overalt, og ser alt i lys av profetier osv – din store interesse for profetier deler jeg :-) Takk for denne helt utrolige og unike oppdateringen :-)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Singoalla sier:
27. 11. 2010 klokken 02:55

«Biggus: En slags rensende skjærsild finnes. Det er helt sikkert. Men ingen blir der til evig tid, de som er for håpløse går til den annen død, sier Bibelen.»

Inferno->Purgatorio->Paradiso.

Purgatorio – det er her.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BB: Ja du vet, Dantes Inferno – Divina comedia..

Han er en av flere som har sett og beskrevet det hele.
Tror også at William Blake så det og flere visjonære..
Helt sikkert Rudolf Steiner også, han er en av de mest visjonære som har levd og han har garantert oss 100 % at ALT som er beskrevet i hans bøker og foredrag har han sett like tydelig og sikkert for sitt indre som han kunne se den fysiske verden med sine fysiske øyne..
Og så langt som det er mulig å sjekke stemmer alt han sier, over tid :-)

Og du mener altså at Purgatorio er HER?
Scientologene mener at dette er helvete, det er hva de lærer..

Vi har både himmel og helvete her og nå, på forskjellige nivåer..

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Poenget mitt var at det å basere livet sitt på tanken om at vi etter dette livet skal dømmes av Gud til himmel eller helvete på Dommens Dag er en konstruksjon fra noen hundre år tilbake, og kan ikke ses på som hverken Guds eller Jesu ord. Følger man Jesu liv og lære og forholder seg til Skaperens intensjon lever man i det godes tjeneste, det er jo helt klart. Dessverre ser det ut til at den gjengse oppfatning er at det er Kirkens ord man skal lytte til – ordene til makthungrige kvinnehatere fra restene etter Romerriket – og det syns jeg er trist. Det er kanskje på tide å forkaste den kirkelige tolkning av Jesu ord?

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

Bokanmeldelse fra en leser–(Amazon.com)

«This review is from: The Space of Love (The Ringing Cedars, Book 3) (Paperback)

This third book deals with Megre’s second visit to Anastasia within the Russian Taiga and also with his visit to some public Russian academies, which were built and erected solely by children and teenagers who were motivated by the ideas of the first two books.

Resembling somewhat the Montessori Method the Anastasia school system has proved to be one of the finest educating approach ever, teachings which lead into higher levels of wisdom, and spiritual insight.

Once a person is left without adult intervention he/she is capable of a greater discernment free from the restriction imposed by narrow minded parents. Those Russians kids not only build and run their own schools but also prove that everyone has the potential for similar accomplishments.

He also says Anastasia was attacked by some armed people with the idea of enslaving her yet her higher self is able to paralyze the intruders by generating a vision of their own evil, mental picture that terrified and discouraged them to ever approach her space at the Taiga

Is Anastasia with her positive imagery and love transforming a whole country or is it something else that is taking place here? The fact that these teachings are dogma free, in my opinion, is an essential part of Anastasia’s success. Her system does not pretend to change others but to alter our mental self-concept of what is real.

Anastasia embraces pure wisdom yet it is Megre who motivates her to talk and to reveal her modus operandi. Yet she, to keep herself pure and uncontaminated by materialism, does not want to leave her Space of Love in the Siberian Forest, and I don’t blame her

Natasha the idealist, and Vladimir the practical complement each other joining forces to generate one the most life changing set of books ever written. »

Fra side 52:

«The security captain was a stocky fellow, his hair cut real short. He stepped out in front and stood beside Boris Moiseevich. Anastasia’s face showed no sign of fear. But she was no longer looking at us. Her head was slightly inclined toward the ground, her eyelids were lowered, hiding her gaze. And she began to speak without raising her eyes, with the same calm and gentleness in her voice as before.
«Please do not use force. It is dangerous.»
«For whom?» the security captain inquired in a raspy voice.
«For you. And it would be unpleasant for me»

Kjetil Dreyer
Skribent
12 år siden

Ja Johansen, enda mer om denne djevelen din. Jeg tror snart du manifesterer ham frem fra skyggene med ditt mørke fokus….

T
T
Forfatter
12 år siden

Jeg likte heller ikke innledningen til denne artikkelen, hvorfor skal man si til andre at de kommer til helvete liksom…? Det er vel noe man bør holde for seg selv, istedenfor å dømme andre på en slik måte?
En kan sikkert velge å være i helvete, men jeg tror ikke det er en plass en kommer om man gjør noe galt, det er vel heller noe kirken har brukt for å kaste dritt på det feminine prinsipp samt skremme folk til å tro deres «i mine øyne» korrupte versjon av det vi før visste.

Satan som betyr motstander på hebraisk er et av navnene vi bruker på denne djevelen, hvorfor djevelen eller satan blir kalt en Han vet jeg ikke, at Gud som sitter oppe i himmelen er en Han er mer forståelig da oppover er maskulint og nedover er feminint.
For ca. 6000 år siden var det feminine motstanderen (satan). For at de få skulle opprettholde kontroll over de mange så trengte de en viss tankekontroll over befolkningen, de måtte dumme oss ned, og måtte da ha bort det feminine, se http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/gudinnen-sa-guden-2/. De fjernet da ikke de feminine symbolene, men de kalte dem andre ting, da ofte negative ting.

Helvete er ikke en plass som jeg innledet med, men kanskje det er en tilstand som bunner i ubalanse? Hvis man integrerer det maskuline med det feminine istedenfor å velge basert på ignoranse hva kunnskap angår, så kan en være i balanse og harmoni med universet her på jorden. Uansett hva som foregår rundt en så kan en finne fred inne i seg selv. «Awareness is key, knowledge is power.»

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  T
12 år siden

Jeg liker innleggene og tankegangen din Anders.
Jeg har bare 2 ting å si:

-Følg med på NS i desember.
-Hiv deg rundt og skriv flere artikkler.

T
T
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Takk for anerkjennelse, :) ditto. Skal følge med på NS som jeg forøvrig alltid gjør, ser frem til hva enn du kommer med Sigr (tidligere HayRa?). Og plutselig kommer den inspirasjonen jeg trenger for å publisere noe som kan komme folket til gode.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  T
12 år siden

Yes Anders, det stemmer!

Tidligere Hay-Ra; naked sun på gammel-egyptisk, nå Sigr Huginsson; seier, sønn av odins (solens) ravn (Kognisjon) på norrønsk. Det er to sider av samme mynt i grunn;)

Det som kommer er en artikkelserie på 4 deler som baseres på et emne som aldri har vært tatt opp på NS før, men som samtidig berører og overlapper mye at det du og andre har publisert, men kanskje på en uventet måte. Så det blir spennende og se responsen. Første runde er 5. Desember.

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

JJ: Nå er jeg hverken kristen eller en person som har sansen for svovelpredikering, men synes uansett du trekker frem en del relevant stoff i artikkelen din.

Nå er det nå enn slik at satans syndagoge og helvete er nevnt i bibelen og da blir det litt merkelig at kristne «svarteliste» enkelte bibelsitater. Definerer man seg som kristen må man nødvendigvis ikke tro på alt, men i allefall forholde seg til alt og tåle å diskutere alt uten at ørene begynner å blø og tungen revner.

Avisen Vårt Land kjenner jeg mindre til men på bakgrunn av at de er løse på å slenge ut anti-semitt stemplet og er svært opphengt i Israel, kan det dreie seg om sionist-kristne motiver.
http://www.vl.no/sok/?query=israel

Bibelsitatet på fremsiden deres peker også i den rettningen og smaker ønske om dommedag. I bibelen har sitatet overskriften; «Det nye Jerusalem».

«Se, jeg skaper en ny himmel og en ny jord. Ingen skal minnes det som var, ingen skal tenke på det mer. Jes 65, 17»

Du nevner sensur av satans syndagoge inne på kristenbloggen.
Svare på dette er så enkelt som at klientelle inne på KB er dispensjonalister/ sionist kristne/ judeo-kristen. Staten Israel står som kjent meget sentral i deres tro og klare målsettninger om armageddon for egen frelse. Deres religion er derfor destruksjon og misantropi i kristen drakt og ikke kristendom.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Selv Sara Palin utalte for kort tid siden at vi måtte ha en WW3 for at Jesus skal komme tilbake
Skremmende at flere hundre millioner kristne, mange med mye makt mener det samme
Jesus mente utvilsomt ikke at hans disipler skulle hjelpe til med massedød og masakrer sammen med grusomme globale lidelser for at han skulle komme tilbake
Jesus mente at vi skulle gjøre alt i vår makt for og forhindre det
Jeg er hellig overbevist om at de som hjelper til med og fremskaffe en apokalypse vil havne et helt annet sted en der de forventet og havne

Man skal være rart skrudd sammen for og bli så hjernevasket at man tror man kan sende en A-bombe over uskyldige med ene hånden for så og bli løftet opp av jesus med den andre

Takker så mye for chinadaily linken :)
Når Kina og Russland gir avkall på dollaren så har USA fått kniven på stupen der de kun har 2 valg
1. sitte stille og se på at USA blir redusert til et U-land uten inflytelse i verden

2. Starte en WW3 som blir vinn eller forsvinn enkelt og greit

Det er nok få som tror at pyskopat super oligarkene stille sitter og ser på at de mister all makt og inflytelse i verden

Gærningene prøver og gardere seg der Rotschild har kjøpt opp alle de største bankene i Kina
Kissinger og & har også hatt en rekke delegasjoner til Kina de siste årene så de er nok fult klar over at USA er et synkende skip som rottene bør forlate fort

Finnes det rettferdighet så vil Hu og Putin konfiskerer de 500 trillionene til Rotschild og stapper de opp i hekken på han når det braker løs på samme måte som at krigslykken snudde for Hitler den dagen han konfiskerte verdens største kunstsamling som Rotschild oppevarte i Italia ! :)

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Hva skal vi med en despot som lager helvete for dem man ikke liker? Trodde vi hadde nok sånne på jorda og jobbet for å bli kvitt dem. Tror vi skal kvitte oss med den hinsidige varianten også. Hvis disse kristene hadde lyttet mer til hva denne Jesusen deres faktisk sa, istedenfor hva som dikteres om han, så hadde alt vært mye enklere. Til og med jeg kunne da vært enig i mye. ”Ingen vil kunne si ’se her er det’ eller: ’Der er det’. For Guds rike er inni dere.” (Lukas 17:21)

Hvis det var noen som virkelig kunne røske opp i et demoniserende og kontrollerende presteskap var det vel virkelig han. ”For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.” (Efeserne 6:12).

«All you need is Love»
Hvor er kjærligheten i det å dømme folk til helvete?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Det er ingen kjærlighet i det. Det er vel derfor vi begge er her. :-)

Tror vi ser mye av det samme bakteppet, inklusive det usynlige, jamfør efeserne. Kan til fulle forstå bruken av ordet satanister. Det er også deres egen grunnleggende forståelse av seg selv. Det finnes det nok vitneprov på. Men jeg ser også at deres mentalitet ligger bak mye av det allmene gudsbegrepet og at helvetesbildet er skapt av demfor å betvinge befolkningen med frykt og tvang. [slettet en A4 side…] –> skal vi noen gang ta denne diskusjonen må vi ta det muntlig – det blir håpløst her og rom for for mange misforståelser. Men fingrene klør…

Vi kunne sikkert ha mye morro av å diskutere våre ulike vinklinger på skapelsen, bevisstheten og livskraften, oss og de positive entitetene vi jobber sammen med. Det er ikke der problemet ligger.

Jeg tror ikke vi er mye uenige om beskrivelsen av rikets tilstand, og det skal ikke så mye velvilje til før vi kan leve med differansene.

Jeg tror egentlig ikke vi er uenige om det endelige målet – Paradis (selv om jeg ser at det er hva Jorden gjennom å kaste av seg mørket igjen ER, og jeg er usikker på hvor du ser for deg at det er). Så, vær så snill å se at denne lille utfordringen er vennlig ment.

Som man sår høster man. Aggressjon og vonde ønsker avler følgelig…??

«Min bror» er ansvarlig for egne handlinger og vil få tilbake det han sender ut. Han vil også høste som man sår. Det vil Vår Frue, Vår Herre, Vår Frue/Herre/Alt ta hånd om.

Vår jobb er å bidra til å skape det vi vil ha mer av. Så det vi vil høste. Det Jesus, såmannen, gjorde var å prøve å få folk til å forstå at vi er medskapere av denne virkelighetsdimmensjonen. Alt det han gjorde kan vi gjøre, ja større ting også. Det er derfor disse satanistene er så hissige på å fylle bevisstheten vår med vold, ufred, frykt, tap, havenots og totalt uvesentlig trivia, fordi INPUT = OUTPUT. Alt som serveres i media, nesten uten forbehold forteller oss at verden er utrygg og at vi ikke er gode nok. Idealene er alltid uoppnåelige. På hvilken måte skiller det seg fra den virkelighetsforståelsen som religionene har tvunget ned over uminnelige generasjoner? Hvis deet er en forskjell ser ikke jeg den. Garbage in = Garbage out. Helvete inn = Helvete ut. Ved denne manipulasjonen, der religionene har vært, og media nå er, det viktigste manipulasjonsverktøyet, så har satanistene skapt helvete på jord. Det er vår jobb å skape det om til paradis. Guds rike kommer innenfra. Det er derfor disse satanistene gjør alt hva de kan for å holde oss opptat med hva som helst utenfor oss selv. Hva som helst. Hent fram dit hjørne av paradis inni deg selv og bidra i skapelsen slik Jesus ber deg om. Guds rike kommer innenfra. Gå inn i stillheten. Til ditt hjørne av paradis. For å få til det må du gi slipp på allt helvetestullet vår kollektive bevissthet er mettet med gjennom tusner av år. Og en gjennomsnittlig formidabel ballast av gamle skyld, skam, sinne og utilstrekkelighet som vi er matet med gjennom et langt liv. Alt det skygger for lyset i oss.

Hva er forskjellen i et ord? Helvete , Helvetia, Hel, Helbred, Helse, Hell, Heldig(hel – dig, dig som i deg, jfr. «tilfeldig» som i til-fel-dig, tilfaller deg), Hellas (som i Hel + ås, her som i æser, hellas som i lysæsenes rike) Helen. Hel betyr LYS. Noen har stemplet sine motspilere som det værste man kan tenke seg. Disse «noen» er de du betegner, fullt forståelig og med rette som satanister. Disse motspillerne kalte seg selv for ett eller annet med lys. Når svartsia har stemplet noen på denne måten blir jeg nyskjerrig. Hvis vi kaster de etymologiske ordbøkene og går inn i etymologien med friske avakademifiserte øyne kommer mange morsomme spor frem.Hvorfor sorterer du ikke ut den svadaen som satanistene har forpestet religionene, og språket, begrepsapparatet vårt, med? Hvorfor vasser du rundt i deres bilder og fortsetter å manifestere deres energier? (Og har jeg ikke nå ertet på meg samtlige historikere og språkforskere i dette land har jeg mer på lager til en senere anledning… :-D )

Har du sett denne?
«Love without end – Jesus speaks» av Glenda Green

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

«Også» er helt rett. Utadrettet aktivitet er også påkrevet. Like så vel som den indre aktiviteten. Jesus er ingen pusefot, vel, om han er en pusefot så har han i alle fall klør når det trengs :-D Selv om jeg har en kronisk allergi mot kristendom og andre religioner kan jeg respektere den mannen.

Lyskrigere går i alle fall ikke tom for ammo. Rikkosjetter er det verre med om man ikke klarer å sortere godt nok. Store Ånd senner somsagt alltid tilbake, multiplisert, det som blir sådd. Helvete er det for mye av som det er, og ikke sprekker trollene av det heller. La oss sprekke noen flere troll! Hvor er Luke Skywalker når du trenger en lyssabel?

BTW: LWE er ei bok, ikke en film. Burde skrevet «lest»

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Reis til helvete. Er et av mange kraftuttrykk vi bruker her nord, når vi anser noen å ha begått urett. Å ønske noen å brenne i helvete, er vel bokstavelig talt noen grader sterkere hva angår å forbainne noen til lidelse. Reisen dit kan jo eksempelvis være en fornøyelig tur.

Brenner man i helvete fordi man steker i eget fett. Nei, kroppen får man ikke med seg, så det må være ens sjelelige karakter som vil gjennomgå denne hva kristne anser er en guddommelig straff. Kan sjelen brenne, og er det ikke der Satan er; i helvete. Brenner han og hans medhjelpere også. Eller bestemmer han hvem som skal brenne, gjennom et sirlig kontroll og klassifiseringssystem. Siden det er han som er den store sadisten og ønsker mest mulig lidelse, kan vi vel anse at å ønske vondt for noen er hans domene. For en god gud vil vel ikke at noen skal brenne i helvete, eller? At kristne ønsker noen lidelse gjennom å brenne i helvete, må jo således være et ønske fra Gud. Hvilken Gud er det som er en sånn Satan?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Det er sosial-parasittenes gud Jahva som er sjefen og holder skapninger i dette universet som gisler for sitt djevelske skaperverk.
Artikkel Prison Break http://www.canng.com/articles/end_of_death.html bekrefter det andre kilder opplyser om (automatisk oversettelse følger med):
«Helvete er en tilstand av væren som er svært reell i denne Virtual Reality of Darkness, det var spesielt opprettet av Darkness. Når Virtual Reality er demontert, Hell, sammen med alle andre etableringen av Darkness, vil opphøre å eksistere etter at Rescue er fullført.
Darkness frykter sannheten, fordi sannheten vil velte det.
Darkness er en forferdelig, feige guddom som forfører hele Virtual Reality på bløff og illusjon.
I denne verden drevet av Darkness, har True Light måtte formulere en svært intrikat plan for frigjøring av fanget True-Light vesener.
På grunn av at Darkness overvåker alt som skjer her gjennom sine agenter overalt, måtte mange forholdsregler bli tatt av True Light.»

Andre artikler på siden http://www.canng.com forteller HVORDAN dette Mørket forseglet vår bevissthet i et fengsel.
Det innerste seglet konstruert på sub-atomær nivå, består av to roterende trekanter (david-stjerne).
Så lenge sionist-misdannelse «israhell» med dens satanistiske symbolet eksisterer, vil de fortsatt overvåke og eliminere de beste av menneskene med True Light i sjelen.
De med tilblanding av falsk lys og de som får bevissthet til låns (de uten-sjelelige) konstaterer tannløst at de utryddes med vaksiner og chemtrails, men gjør ingen motstand som brekende sauer på vei til slakting.
Det innerste seglet (to roterende trekanter / david-stjerne) må brekkes opp for å komme ut av Prison Break.
Problemet er at for mange sauer har det godt og varmt i Prison Break per i dagen i dag.

kj
kj
Abonnent
12 år siden

Sitat: Jesus sa; “Hvorfor forstår dere ikke hva jeg sier?…. Fordi dere har djevelen til Far…”. Sitat slutt.
(«Dere [jødene] har djevelen til far»
Jesus i Joh, 8.44 )

I sin kraft som støttespiller for sin bitterhet og hat mot grupper og enkeltmennesker, er Bibelen både en løsning og et problem for noen, samtidig!

Løsningen tolkes som bekreftelsen av egen ufeilbarlighet og dertil forherligelse, og problemet at en til slutt, ser bare satanister omkring seg på alle kanter.

Kjærligheten har kun plass hvis den favner et bredt lag av folk med fordømmelse til helvetes pinsler og plager og til slutt brenning.

Det er jo, mildt sakt, ganske spektakulært at JJ, og den gode kjærlighetens Gud uten nåde sender horder av mennesker til et slikt holocaust i Helvete ett eller annet sted!!!

Synd for bærere av slike holdninger at de er noen hundre år for sent ute!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

«Re-inkarnasjon er egentlig en veldig ond ileggelse på bevissthet. Det er gjort under det falske påskudd av at prosessen med død og gjenfødelse er til beste for bevisstheten for egne rensing og avansement.
Re-inkarnasjon fører folk flest til å miste nesten alle minnene fra sine forrige liv, det hindrer faktisk en fra å fremme kunnskap og oppvåkning til sannhet. Dette, igjen, er til fordel for Darkness.
Unbeknown til mange, de Akashiske postene i den astrale verden – registreringer av angivelig alt som noensinne har skjedd siden begynnelsen av universet – har blitt tuklet med for å passe Darkness.

Som allerede nevnt, blir kunstige bevisstheter [som de sjeleløse får til låns]puttet å hvile etter dødsfallet av kroppen de kjørte, og de krever bevegelse for å være aktivert og re-settes inn i en annen kropp.
Imidlertid er bevegelse et avvik for en sann guddommelig bevissthet.
Det som er naturlig for en kunstig bevissthet, er egentlig unaturlig for True guddommelig bevissthet. Hvis True guddommelige vesener gir opp sine dyrebare Will til Darkness, vil deres faste lys til slutt bli slukket og energien vil bli brukt av Darkness til å bistå det i kjøring av Dens Virtual Reality.

Derfor er tilstanden til en sann-Light bevissthet som blir slukket enda mer ynkelig enn en kunstig bevissthet som er uvitende og ikke re-våknet opp fra sin tilstand av ro før det er re-aktiveres av Darkness!
Som nevnt tidligere, kan en levende organ være okkupert av en sann-Light bevissthet, en False-Light bevissthet eller en kunstig bevissthet.
Men de fysiske kropper huser alle kategorier, og alle bevisstheter er påvirket av programmeringen innebygd i dem.
Horrible ødeleggelse av True guddommelige vesener har pågått siden Darkness opprettet dette råtne Virtual Reality.
Ikke rart hater agenter of Darkness enhver som forsøker å vekke «slaver» av Darkness spotter, forfølger og straffer dem i alle slags måter.
I disse dager tar agentene of Darkness feige måter å angripe, ærekrenke, utpressing eller true noen som tør prøve å spre sannheten. [wikileaks f.eks.]

Det gir Darkness og dens onde agenter stor tilfredshet hver gang at det slukker en sann guddommelig lys. Det er derfor det er så veldig viktig for en å arbeide for å holde på ens Will selv i denne hellhole av Virtual Reality. Med mindre en True-Light som sier fra hans eller hennes Will over til Darkness, vil man alltid forbli en levedyktig True guddommelig vesen.
I motsetning til noen tro, trenger ikke lys noe Darkness å balansere seg med. Men Darkness trenger Lys for å opprettholde seg selv.
Faktisk er Darkness en vampyriske energi som suger «liv» ut av True Light vesener for å overleve.
Lyset er i ferd med å redde sine egne fra klørne of Darkness, mens Darkness kjemper for å holde på alle sine «fanger».
http://www.canng.com/articles/end_of_death.html

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

He he Lynx :)

Reis til helvette blir vel nesten som et komplimang og regne der oppe, husker den tiden jeg Jobbet i Harstad så ble jeg sjokert av vokabularet der oppe ja, selv småjenter på 8-10 år brukte utrykk som en full sjømann knapt nok ville tatt i sin munn der de kunne si noe sånt som: det var da en jævla fin ku… sug… av en søt gutt osv … :)

Men alt har sin sjarm sier de :P

Mange kloke ord i komenataren sin som vanlig, så hva er helvette ?
Er det Dantes beskrivelser av helvette som er riktig ?
Nei jeg tror ikke det
Sånn jeg ser det så dreier det seg om at når tiden er inne så blir de som er klare for og komme videre løftet opp på et høyere nivå etter evige reinkarnasjoner
Kall det gjerne himmlen
Psykopater som mener vold, død og undertrykking av andre er en fin måte og løse konflikter på vil bli værende her her nede med sine likesinnede og gå gjennom en ny syklus, hva kan vel være mer helvette en og tilbringe en evighet sammen med bare lisesinnede som kun river ned ?

Det er i grunnen ganske enkelt, bygger du opp så er du god, river du ned så er du ond og lagt fra klar til og bli tatt med opp til et høyere nivå

Som Nostradamus, hopiene mm sier så vil det den 21.12.2012 vise seg en blå stjerne på himmlen, ifølge biblen og Nostradamsu så vil Jesus komme den dagen og ta de kristne med opp til et høyere nivå, indianerene mener de samme bare at det er skip fra oven som kommer ned og henter de som er klare som mest sannsynlig betyr at skip fra Pleia kommer ned og redder oss før den blå stjerne som utvilsomt er et gammaglimt fra Eta Carina som vil nullstille jorden med sine vanvittige energier og kosmiske stålinger

Jorden skal dø og en ny vil bli fødd sier Nostradamus

Ser man bak i tid så ser man at det er snakk om sykluser som stadig gjentar seg med jevnlige apokalypser som restarter prosessene i håp om at utviklingen går i riktig retning

Forskerene har funnet ut av universet vår utvider seg og trekker seg sammen før et nytt «big bang» gjentar prosessen i evigheter som hjerteslag i en organisme
Kanskje er universet vårt og vi bare et hjerte i en kosmisk gigant organisme ……. ?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/101125/universet-big-bang

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Hvorfor trekke inn MLM her? Er dette verre enn for eksempel «sølvvannet» som selges?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Nå ja smurfen, vi er vel ikke riktig så stygge i kjeften alle sammen her oppe i nord, men vi kan bruke saftige uttrykk når vi må. ;-)

Igjen har du en super oppsummering på fakta, men du tar litt feil i det siste du sier, vi er ikke så store som et hjerte, universet vårt er bare en enkelt celle i den kosmiske gigant organismen. Dette tegnet jeg for mange år siden. :-)

Himmel og helvete er inni oss, det er bare tilstander. Reis til helvete betyr ikke noe mer enn pell deg inn i deg sjøl med dritten din og dine onde gjerninger. Ikke noe galt i å si og mene det vel når det er fortjent?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Du har nok rett her som vanlig søs og skjønne lysgudinne :)
Vi er en del av noe mye mye mye større

Men her må jeg si meg enig med brura: det er ikke størrelsen det kommer an på ;)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

:-D Hva skal jeg si broder, størrelsen er utklasset av nytelsen… med å få være her i den kosmiske giganten altså. ;-)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Artig å høre du har hatt close-encounter med vårt fargerike språk og velartikulerte befolkning i deres eget miljø Smurfen:) Dine betraktninger gir som vanlig rom for nye utdypninger og refleksjoner.

Vi har her oppe et nært og «kjært» forhold til helvete. Over generasjoner har vi måttet kjempe mot elementene, i elementene til land og til havs. Det kan være en helvetes jobb bare det. Og vi er jo kjent for bannskap. Men det er som du bemerker ikke en ondsinnet og ofte bare en positiv understrekning av hva vi mener. Ord alene har energi og makt. Når energien bak er ment som en positiv, forsterkende kraft blir energien en annen. Som f.eks. når sønnen skal holde tale for sin 80-år gamle mor, og det eneste han gråtkvalt får frem er: «Du mor, du mor, du hælvettes mor»

Å skrive bokmål, er for meg en forknyttende prosess. Jeg får ofte ikke frem hva jeg egentlig mener. Men skulle jeg skrevet på min dialekt ville jeg nok blitt både misforstått, og ønsket rett til…. helvete. De som maner frem helvetes skapninger og bruker det språk til hjelp for å oppnå denne kontakten, må også bruke et språk som ikke er naturlig. (Ikke at bokmål er et helvetes språk, men..:) Jeg prøver vel å illustrere at vi pådyttes, og går velvillig inn i møter med energier som kan bringe oss et helvete. Så også for Satanister. Gjennom sin energi-manipulering og handlinger skaper de en ubalanse i sin energikropp, som bringer dem over til lavere svingninger i sitt energi-uttrykk. og de fjerner seg mer og mer fra det som er kilden og det naturlige. Som du påpeker vil de ikke være mottakelige for den høyfrekvente energien som er på vei inn. Men havner de i helvete?

I allefall som jeg har forstått det er det en 26 000 år gammel syklus som nå går mot sin ende. Hvor vi igjen skal gjennomgå en transformasjon til et høyere og mer harmonisk nivå. 2012 kjenner vi jo alle til, men jeg er ikke så sikker på at 21.12 skal liksom være en deadline, og den som er klar transporteres på mirakuløst vis opp til dette gjettede land. Tenk om ingenting har skjedd når du våkner 22., tenk hvilken lettelse og positiv opplevelse det vil være world wide. Men tenk da hva vi som har forkynnet om denne dato vil måtte tåle av ytterlig latterliggjøring. Hva om vi allerede er i 2012. Jeg er i allefall forsiktig med å promotere noen profeti, og det mest skremmende for meg er at de kristne som stadig minner om bibelens revelation, som et absolutt must. De må jo skape seg et helvete i sitt hode, bare av å vente og minne på den energien.

Men tenk om noen av de mest ondsinnede mennesker som lever idag også vil bli løftet til det høyere nivå. Vil vi bli skuffet? Jeg tror det er snakk om balanse. Noen som har levd tidligere og utøvet veldig gode gjerninger, er kanskje i dag mere over på den negative siden, for nettopp å skape balanse i sin karma. Karma er slik jeg ser det et naturlig regnskap for det du har gjort av både positive og negative handlinger i tidligere og dette liv. Jeg tror med andre ord vi har bestemt på forhånd om hvilke handlinger og gjerninger vi skal utføre i dette liv for å skape harmoni i dette regnskap. Så det at satanister skal brenne i helvete er jeg slett ikke så sikker på. Jeg tror ikke det finnes noe helvete i det hele tatt. Det har vært et nyttig skremsels-instrument for å holde befolkningen i frykt og stenge for å søke kontakt med høyere energier. Ja til og med en demonisk label, for å søke forståelse om hvordan det hele egentlig henger sammen.

Nei Smurfen, du får ta deg en tur nord-over. Så skal vi ta en hælvettes fest, til ære for himmelen som venter:)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Hmmm Lynx, kjenner meg påfallende mye igjen i det du sier. Og den hælvettes festen vil jeg være med på, da skulle vi vel løst alle verdensproblemer, sånn som taxisjåførene på kantina gjør. :-D

Ja hva om vi bare våkner den 22.12.2012 og det hele vi baler med nå bare var en drøm (mareritt) og alt er som før på det planet der vi egentlig er? Vi er ikke begrenset annet enn i tankens begrensninger.

Du Lynx som uler mot månen, om kvelden når jeg går ut så ser jeg opp mot Pleiadene og får sånn hjemlengsel samtidig med en annen god følelse av at jeg er der nå. Og det er jeg vel egentlig også hvis lyset bruker x antall år hit, da ser vi jo disse årene bakover i tid, ser rett mot Pleia som det var der for mange år siden, eller? Jeg er både her og der akkurat nå, så hva med tiden, finnes det i det hele tatt det vi oppfatter som tid? Jeg mener det ikke gjør det, for vi kan vandre frem og tilbake i tiden som at den ikke finnes.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Søster den festen kommer, vær du sikker.

Kan tid være dimensjon. Tiden her nede er jo kuppet av PTB, og finurlig delt opp i sekunder, timer og oppetter. I meditasjon kan du oppleve at tiden forsvinner, det er bare nuet. Det er kanskje slik det er i de høyere sfærer. En opplevelse av å bare være i nuet. Ingen fortid eller fremtid. Bare her og nå.
Og når du ser opp til Pleia, ser du vel tibake eller? Det som they er livredd er nettopp at vi skal vekke de egenskapene til å ta kontroll over tiden. Da mister de kontroll, og kan ikke manifistere sin drøm om både armageddon og hva de nå har på programmet. Og nettopp det er bevis for meg at Bibelen er manipulert og tilpasset, slik at kontrollen over tid kan opprettholdes og deres kontroll holdes intakt. For hvis vi bryter programmet og nekter å være med på deres tidslinje for endetids scenario, hvordan skal de manifistere det da. For det er jo menneskeheten som bestemmer hvilken kollektiv skjebne vi evt. skal måtte møte. En WW3 og revelation scene blir vel fort et helvete i så måte. Derfor spør jeg meg hvorfor kristne ikke stiller spm. både ved den dogmatiske lære i den boka, og hvem som har skrevet/omskrevet den. Den er et nyttig redskap i å holde fokus på endetidens program, slik som beskrevet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Det ville vært en ære og tatt en helvættes fest med dere der nord Lynx :)

Nordlendinger er et hærlig tøft humørfylt folkeslag som ikke er redd for og si ting som de er med og kalle en spade for en spade :)

Ser du er litt skeptisk til datoer…. sånn jeg ser det så er datoene på sin plass siden de er stilt utifra astronomi i tid og rom
Dennnis Mc Kenna, den kinesiske kalelderen, Nostradamus, indianerene osv så til stjernene når de stilte sine profetier
Mange har også fått åpenbart den hellige tidssonen gjennom store mengder sjaman DMT og kontakt med åndeverden

Ifølge Channie Wast så vil alle få tilbud om og bli med over til den nye jorden og kjærlighets planeten så hvem vet hva som skjer

Mye handler om balanse som du sier, når det blir ubalanse så blir det også kaos

Mye skjer fort nå ute i verden der det utspilles et høyt spill rundom på bakrommene

Russerene som har rustet kraftig opp i skjul de siste 10 år mobliserer rundtom i hele verden nå der de også sveiser seg sterkere sammen med Kineserene

India sender 36 000 tropper mot den Kinesiske grensen

Situasjonen på Koreahalvøya beveger seg nærmere randen av krig som følge av disse krigshissernes skjødesløse planer om nok en gang å stable på beina en militærøvelse rettet mot Nord-Korea sier Kina

Matprisene skuter også i værer der de bare i Oct gikk opp med 10% så det begynner og ulme i befolkningen nå når massene ikke har råd til mat lenger
Avstanden mellom fattig og rik blir også stadig større i Kina
Innføringen av kapitalisme i Kina var bare en midlertidig suksess sånn som i resten av verden

Kina og Russland har bestemt seg for og kvitte seg med alt av Dollar

http://www.marketwatch.com/story/story/print?guid=35384BBF-D14D-4EAA-95F0-BAB8EF81FB80

Hele Eurosonen knekker nå sammen

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6AO2ZX20101125

Så der er mao ingen grunn til og deppe over kjedlige dager lenger :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

ha ha, alle er velkommen JJ. Til Valhall, eller det må jo bli ølhallen:)

« Forrige artikkel

Gi bankene en støkk!

Neste artikkel »

Nigel Farage – Kongen av Euroskeptikere