Nigel Farage – Kongen av Euroskeptikere

5.1K visninger
4 minutter lesetid
68

Vi har ikke tidligere presentert denne hardtslående kritiker av Europa-utopia før på Nyhetsspeilet, og mainstream media vil vel ikke ta i ham med ildtang, bortsett fra den gang hans fly krasjet av ‘teknisk feil’ og falt ned, og de var lei seg for at han overlevde det, men han er i skuddet i Europa parlamentet frisk og fin igjen som aldri før.

Om vi kunne fått dem til å innse at deres Europa-Utopia er et mislykket prosjekt, kanskje ville de da endelig forstå et deres Neue Ordnund – Nye Verdensorden for verden, deres marxist sosialistiske utopier, kommer til å være like på forhånd dømt til å mislykkes? Har ikke for mange forhåpninger.

Først en tale fra et par dager siden, om de økonomiske tumulter Illuminatet har utviklet for Europa, som del av sitt frykbaserte ledelses system, for å lose massen inn i sin videre plan; Det globale Babylon.

Deres fantatisme er ute i det åpne…[]…Deres desperasjon etter å bevare denne drømmen ødelegger demokratiet. Vi vil ikke ha dette flagg, vi vil ikke ha denne politiske superklasse, vi vil ha prosjektet i den historiske søppelkasse…..[]….”. sier Farage.

“Euro Spillet er ferdig”, sier han. “Hvem i helvete tror dere at dere er“, formaner han EU’s fremste tillitsmenn og kvinner. “Dere er virkelig meget meget farlige mennesker, deres besettelse om å skape denne Europeiske stat, menes at dere er glad for å ødelegge demokratiet, som viser at dere er glad for at millioner blir arbeidsløs og bli fattige. Utallige millioner må lide for at deres eurodrøm skal fortsette….[]. Det vil ikke virke, for det er Portugal neste…[]..og deretter forventer jeg at det blir Spania – og når det skjer er bailouts kassen tom. “

“Men dette er viktigere enn økonomi for hvis dere robber folk for deres identitet, robber dem for deres demokrati, er alt de har igjen nasjonalisme og voldeligheter. Jeg kan bare håpe og be om at Euromarkedet er ødelagt av markedene før dette skjer.”.

Å se ansiktet på Baroso og EU presidenten Herman Van Rompuy, mens Nigel Farage gir dem det glatte lag, er en sann fornøyelse.

Se lignende kraftfulle taler av Nigel Farage i Europa parlamentet på hans YouTube kanal her;
http://www.youtube.com/user/europarl

Hva vi kan forvente, siden deres fremste argument for EU har vært fred og samarbeid i Europa, at om deres prosjekt faller, og at det dermed blir slutt på freden og samarbeidet, for liksom å gi dem rett; slik at de kan si; Hva var det vi sa? Dere, folket, er skyldig i at dette ikke gikk, dere støttet oss ikke tilstrekkelig…bla, bla. De lager argumentene, de lager elendigheten, og de lager mislykketheten, slik at folk skal velge deres ‘nye’ løsninger, – fordi ‘de fikk rett’.

De fikk rett fordi det var planlagt og utført slik. Hegelian dialektikk. Tese – Anti-tese – Syntese. Lurer på hva løsninger de har i ermet når Eurosamarbeidet faller, NATO går i oppløsning; Global regjeringen, som skal frelse menneskeheten fra disse dårer som globalistene selv har utvalgt for oss som ‘våre representanter’? For ingen trodde vel at vi har noen som helst innvirkning på hvem vi får lov å stemme på vel?

Kunne de ikke jobbet for fred og samarbeid i Europa uten dette monsterer av et kontrollsystem i Brussel? Og vil de med dets fall, lansere oss et oligarkisk verdens system, som skal frelse vårt kontinent og faktisk hele verden fra kaos og oppløsning, tror de, men som er ennå verre? Underlegge Europa den sosialistiske innflytelse, etter modell av Kina (?). For det er den sosialistiske ide og utbredelse, som står bak Den Nye Verdensorden med Verdensregjering. Derom hersker det ingen tvil.

Denne er av en annen verden; Nigel Farage reprimanded for criticising new EU president & foreign minister

Ikke bidra til kaos

MEN, all denne glede over å se disse påfuglene av noen politikere bli valset ned, har også noen faremomenter.

Ser vi det i sammenheng med Wikileaks avsløringer som skal komme om forhold innen diplomatiet senere idag, så er det noe vi skal være observant på.

Kanskje springer wikileaks NWO’s ærend, bevisst eller ubevisst, men er dokumentene autentiske, og ikke produsert for formålet, så er de i alle fall interessante.

To mulige scanarior om dokumentene blir som antydet.

1. Krefter i verden vil at vi alle skal miste troen på våre nasjonale myndigheter, på våre nasjonale og andre Europeiske lands politikere, slik at den globale regjering kan overta. Oligarkisk. Vi må aldri tillate dem å skape anarki. Vi må sverge til våre nasjonale myndigheter. Skifte ut noen ubrukelige kasuser der må vi nok, men myndigheter må vi ha og bevare for vår egen skyld og frihet. Det er i tider som dette vi må be G-d om å velsigne vår Konge, myndigheter og Fedreland, for det kan lett komme til å være nå i trengseltider fremover vi trenger dem som mest.

– Håper forøvrig de ikke tar med seg pengekassen og stikker til London eller annet sted, for å spise snitter og drikke champagne, som de gjorde sist gang uroen og ufreden kom over vårt land. Jaja. De har jo oljefondet vel etablert der, så det blir ikke så mange gulllkister å bære som sist gang.

2. Ødelegge NATO samarbeidet for å orientere Europa i sosialistisk lei, østover, også ødelegge USA/Europa vennskapet som gjør at vi må klare oss selv om vi blir angrepet østfra av de røde horder. Jeg har lenge sagt at Den Nye Verdensorden er arven etter Lenins Andre/Tredje Internasjonale; kommunisme – sosialisme – marxisme.

New Poll Finds Americans Favor U.S. Isolationism, Acting Alone
http://www.rferl.org/content/New_Poll_Finds_Americans_Favor_US_Isolationism_Acting_Alone/1894924.html

De måler ikke. De SKAPER denne oppfatning.

Risking NATO – Testing the Limits of the Alliance in Afghanistan
http://www.rand.org/pubs/monographs/MG974/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

68 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Nigel på Alex Jones, siste nytt fra EU, vel verdt å høre på: http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel?blend=1&ob=5#p/u/9/bJZeZ6L6aNY

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Det som er potensielt ille her er at EU var planlagt å feile bl.a. økonomisk, og selv om Nigel Farage kommer med berettiget og ljomende kritikk, kan kritikken virke mot sin hensikt ifall EU og andre mer eller mindre offisielt kjente unioner feiler, som også er planlagt, og blir erstattet med the ultimate fascist marxist-socialist population slavery destructive goal, the new world order

Det beste ville vært å arbeide for velstand i EU, fra innsiden og utsiden uavhengig av medlemsskap, med annerledes og folkelig organisering med desentralisert makt iht det nasjonalstatene har hatt tidligere, og gjøre om hele monsteret til en anti-nwo enhet. Gjør Nigel Farage det?, både ja og nei

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Bl.a. Nigel Farage må begynne å snakke om å erstatte nwo-FN med en anti-nwo internasjonal organisasjon med hovedvekt på desentralisert makt, motsatt av det FN er idag i så måte, for uten internasjonalt samarbeid klarer vi bl.a. aldri å forvalte ressurser på bærekraftig måte

Dette utgjør nå et vakum i offisiell debatt, eller har jeg gått glipp av noe?

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Har Nigel Farage blitt kjøpt?

Nigel granted Freedom of City of London http://www.ukip.org/content/latest-news/2602-nigel-granted-freedom-of-city-of-london

Quote: Tuesday, 7th February 2012. On the day that the House of Commons debated a wages policy, UKIP Leader Nigel Farage was granted the Freedom of the City of London. Following a ceremony at the Chamberlain’s Court in the City’s Guildhall, Nigel said: “I am delighted and honoured to have been inducted as a Freeman of the City of London. My father, grandfather have spent their working lives in the Square Mile, as did I for the first 15 years of mine. Now my sons are doing the same. “The oath that I was required to swear calls upon me to, ‘Maintain the Franchises and Customs (of the City), and will keep this City harmless’. I only wish that all members of Parliament would swear the same, or at very least anybody involved in setting Treasury, trade or European policy as it seems apparent that keeping the city ‘harmless’ is the least of their concerns. ..
.
Focus – Hocus Pocus Live ’73

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Har Nigel Farage blitt kjøpt?

Svar: Nei!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
12 år siden

Hva er det med deg Falcon ?

Alex Jones, Farage, Anonymes, Okupy Wall Street, Wilkoch, David Icke osv osv er dobbeltagenter, sprer desinfo og jobber i CIA og Mosad osv osv …

Hvorfor gidde å bruke tid på å søke fakta vist hele verden er desinfoagenter i din verden ?

Det er jo en kjent sak at noen bruker store krefter og verdier på å sverte de som jeg nevner over her som prøver å få folk til å våkne

Bare Alex Jones har klart å vekke flere hundre millioner personer, at han ikke henger seg sånn opp i hvilket brorskap de forskjellige er med i er forstålig nok vist han vil vekke flest mulig

Det handler vel bare om å så noen frø så får folk selv grave/google seg videre ned i kaninhullet vist de ønsker fakta

Hadde jeg ikke kjent deg og vist at du er en meget kunnskapsrik og oppegående person så ville jeg lurt på om det var du som var kjøpt Falcon :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

I siste måneder har jeg oppdaget at skuespillet er mye mer avansert enn jeg trodde.Oppfatninger endrer seg over tid alt etter hva vi hver enkelt kommer over, således er det naturlig at vi alle til enhver tid har ulike oppfatninger i mange saker. Det er sundt, vi lodder saker fra forskjellige synsvinkler, noe blir feil og noe blir rett, så kommer fler opplysninger i debatt, og men ender som regel opp med større forståelse. Når andre mener noe annet enn meg og jeg ikke har bevis for at de tar feil, noterer jeg det bare bak øret for å vurdere det nærmere underveis. Som de fleste, også du, tier vi om det meste vi vet, for vi har ikke tid til å skrive ett tjue-siders kapittel i en bok hver dag, for å si det sånn. Mange kort holdes tett inntil brystet og egner seg ikke for presentasjon i alle fora, av mange forskjellige årsaker

Akkurat nå har jeg litt fokus på illuminati og mulige ofre, i den totale sammenhengen mer som en hobby å regne i forhold til viktigere og hårdere saker, The Amy Winehouse Sacrifice Exposed http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-13/#comment-82185 også mye bra musikk fra Amy Whitehouse

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Du har kanskje lyttet for lite til dette, Milton William, Bill, Cooper, Hour of The Time, The Mystery Babylon Series http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1736&start=1

Ingen av de du nevner, forsåvidt også meg selv og alle andre på kloden idag, når Bill Cooper til anklene hva gjelder presentasjon av viktig informasjon. Hadde han levd idag, hadde situasjonen i verden sannsynligvis vært mye annerledes, til det bedre, derfor ble han myrdet
.
Anti-nwo facebook grupper, post kremen av informasjon der http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-2/#comment-82145

Queen + Paul Rodgers – ‘All Right Now’ (Live) http://www.youtube.com/watch?v=HR-bhIWB9k0

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Finnes det oppegående politikere i det norske samfunn som Nigel Farage?
Slik jeg ser det er hele gjengen nikkedukker og nyttige idioter for eliten.

De tre største partiene er alle for EU og EØS, samt partilederene har alle som en deltatt på Bilderbergmøter. “Demokratiet” er gjennomsyret korrupt og slik jeg ser det er det ingen som taler folkets sak, vi trenger noen som Nigel Farage!

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Slik skal Tyskland og Frankrike holde sine fattige fettere i ørene.

Vil innføre «Euroens forente stater»
http://www.dagbladet.no/2011/08/17/nyheter/eu/euro/17707576/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Nok et skritt i retningen av finansielt dikatatur. Når man ikke klarte å forene Europa med makt, benyttes andre midler. EU er et problem for stadig flere, og det demokratiske underskuddet blir større og større. Rasjonelt er vel på tide å legge ned hele dritten, men maktkåte og überambisisøse politikere verken kan, tør eller vil se det som en mulighet. Jeg antar at selv om hele prosjektet kollapser vil de fleste i den politiske og byråkratiske eliten fortsette som om ingenting har skjedd.

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Nå har de fått noe å tenke på? Beklageligvis er vel noe av problemet at de mangler noe å tenke med?

Nå får han grunnlovs-trøbbel
EUs nye organer som skal passe på finansaktørene, vil få makt over norske myndigheter i Norge. Det butter mot Grunnloven.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110122/na-far-han-grunnlovs-trobbel

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
12 år siden

Copernispiracy sier:
22. 01. 2011 kl. 16:06

“Nå har de fått noe å tenke på? Beklageligvis er vel noe av problemet at de mangler noe å tenke med?”

Ha ha! Dagens godbit. :)

ola
ola
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
12 år siden

Ja, det var jo snodig at det er noen som prøver å få kontroll over den norske regjeringa, det er jo ikke det vi har funnet ut av for lenge siden og prøver å stoppe.
Men dette her har vel ifølge en del forståsegpåere INGENTING å gjøre med noe annet, dette er en enkelt sak som ikke har noe som helst med noen andre saker å gjøre, ingenting har jo sammenheng.
hehe

Godt ingen i hele verden har skjulte agendaer, og alle bare er snille

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Norge kan bli tvunget til alkoholreklame av EU
http://www.dagbladet.no/2011/08/17/nyheter/politikk/innenriks/alkohol/17716580/

Godt vi ikke er med i EU da, så vi kan bestemme ting selv, slik det Norske folk vil ha det.

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Skandinaive?
Betaler i EU – må redusere hjemme
Norge skal bruke 60 millioner på anstendig arbeidsliv i EU. Her hjemme krever EU at Norge skal svekke tiltak for å sikre normale arbeidsvilkår.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110118/betaler-i-eu-ma-redusere-hjemme

Det dreier seg om de snaut 15 milliardene kroner Norge skal bidra med til å utvikle de tilbakeliggende delene av EU i de fem årene fram til 2014.

Najam Samiuddin
Abonnent
13 år siden

Is Wikileaks An Internet 9-11?

by Zen Gardner

Think about it. Where is this seemingly staged Wikileaks furor taking us? While we participate in digging into the juicy tidbits of information that incriminate just about anybody and everybody, where is it all going?
Lessons of 9/11

While 9/11 served as a wake up call to those awake and aware enough to see the obvious demolitions and misinformation and resultant “Pearl Harbor” effect, most of the world fell for it. And now people are literally bending over, as in airport ‘screenings’, to the onslaught of police state fascism worldwide. It’s staggering. In fact, it’s Orwellian. The armies, police and private sector are at war with the vague concept of terrorism – an unbeatable enemy in a war that can be drawn out indefinitely and fought in any arena necessary.

And what was the result of this declared war on terrorism? Not a war on terror, but an increase in fear and terror, all to justify the economic, social and political clampdown that has followed………………………………….
……………more at

http://www.pakalertpress.com/2010/12/05/is-wikileaks-an-internet-9-11/

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Najam Samiuddin
13 år siden

Her er det en til som tydeligvis har forstått poenget http://www.youtube.com/watch?v=_qaW7JVnhRg

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Det er så bra skrevet Belzebob og Johansen at det skulle vært en artikkel for seg selv. Hva med Iron mountain report. Den ble bare stemplet som falsk, mens det er eliten sin blueprint på hvordan The New World Order er tenkt å bli. Se dokumentaren her http://video.google.com/videoplay?docid=-8025268149177312936&ei=kMNUSvmZNYei-AaE-JWQCQ&q=report+from+iron+mountain+# Nar man ser tilbake i tid og hvordan verden er nå, så vil jeg si at denne dokumentaren virkelig treffer spikeren på hodet.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

J.Johansen sier:

“Hvorfor fikk/får Wikileaks så mye presse? Fordi Wikileaks ble brukt for deres agenda.”

Ja, nettopp.

Enhver som har lest en Agatha Christie roman vet at ting ikke alltid er så enkle som de ser ut. Stakkars Assange ble arrestert? Noen som tviler på at han får kortet “arrestanten løslates” ganske fort?

Viktige fakta om 9/11: massemedia ville ikke røre det.
De 2.3 billioner $som forsvant fra Pentagons regnskap dagen før 9/11: ikke et knyst
Viktig info om 7/7 i London: heller ikke
Holocaust-problematikk: aldri
En artikkel som går i dybden om Israels atomprogram og brudd på FN-konvensjoner: Har ikke sett
Et kritisk blikk på “sjampo-problematikken” på flyplasser: nei
Hvordan gikk det med trusebomberen: helt stille
En artikkel om skadevirkningene av utarmet uran i midt-østen: nei
Al Gore er en løgner: niks
Store problemer vedr. utviklingslæren: nei
Den homofile agendaen og angrepet på kristne verdier: aldri
En ærlig artikkel om innvandringsproblemet: glem det
HAARP/EISCAT i mainstream: nei
Chemtrails: nei
“Peak oil” er visstnok en løgn: niks
Codex Alimentarius: nei
Kissinger, Cheney, Rumsfeld, Bush og Blairettersøkt for krigsforbrytelser: glem det
De super-rike bankirene er skyld i finanskrisen og ikke hvermansen: ånei da
Federal Reserve er en privat bedrift: glem det
CIA/MI6 og det amerikanske og engelske militæret driver massiv narkohandel: ikke et ord
Underjordiske baser bygd med svarte budsjetter: nei
Et oppgjør med den mørke siden av vaksinene: nei
FN-soldater begår seksuelle overgrep mot barn: nei
Halliburton og andre amerikanske og israelske selskaper driver med sex-slaveri: neida
Mer om Vanunu: nei
Et kritisk blikk på mikrobølgeteknologien: nei

Osv osv osv. Alt som faktisk betyr noe blir holdt utenfor massemedia. Men Wikileaks omfavnes med åpne armer av alle. Eller: blir ihvertfall tatt 100% seriøst. Hvor er dette “ha ha ha” vi alltid ellers hører i forbindelse med “ville konspirasjonsteorier” og “useriøse kilder” osv?

Vil dere ha skikkelige nyheter gå til steder massemedia og politikerne aldri nevner med et ord: Anbefaler Nexus magazine og Rense.com. De fleste har aldri hørt om disse. Hvorfor ikke? Jo, fordi de konsekvent forties av statskontrollert media. Noe man selvfølgelig også kunne gjort med Wikileaks.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

hei johansen…
denne havde jeg ikke set..!! takk for den…!!
eliten er ute på at ødelegge usa….økonomisk og mentalt…
og så starte deres nwo….!! tror ikke de lykkes…..mang i usa
vågner op i disse dagene….lekkert…!! men ting og saker vil ske….
ik dumt at ha lidt gull og sølv på kistebunden……hmme mest sølv…
hvis hvis….nogen der kan låne meg ca 100000kr…he he…

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

J.J.

Slik jeg forstår det var det aldri meningen at marxismen (eller sosialismen, kommunismen), slik Marx og hans sammensvorne forfattet den, skulle gjennomføres som et organisatorisk system.

Men dog:

1. Den skulle brukes som et “skalkeskjul” for å innføre diktatur og sentralisere makt, kapital og industri til fordel for den internasjonale overklassen.

2. En god del av de individene vi forbinder med NWO er marxister – dvs. de deler Marx’ egentlige syn på ting; at menneskemassene skal styres med jernhånd mens man later som det er til folkets beste og for en nobel sak.

Sovjet ble et veldig godt eksempel på det samfunnet marxistene ville ha. Og går man historien nøye etter i sømmene finner man gjerne ut at Sovjet overhodet ikke var en uavhengig stat, men eksisterte kun på den internasjonale, i hovedsak vestlige, overklassens nåde, og med store betingelser hva angikk økonomi og industri. Altså, poenget man må skjønne: Sovjet og resten av østblokken, og også Kina, var hele tiden et profitabelt opplegg for de vi kaller “kapitalistene.” En voldsomt stor del av verden var under 100% kontroll og man styrte disse statene utenfra ved hjelp av pengemakt; store lån med betingelser.

Nå fortoner det seg litt annerledes med Kina i dag ettersom Kina har oppnådd en langt større uavhengighet gjennom sin økonomiske vekst og intelligent politikk, men fremdeles kan man nok si at Kina er mer eller mindre slik man vil ha det. Ingen overraskelser derifra. De billige varene fra Kina strømmer inn til vesten og vi gjør god business med de. Regimet styres med jernhånd og folket finner ikke på noe sprell.

De du kaller marxistene ser gjerne Kina som idealet. Og de vil dele hele resten av verden opp i seksjoner omtrent på størrelse med Kina (eller noe mindre seksjoner, som EU/vest-Europa f.eks.) og ha samme totalitære, sentraliserte styresett med en bitteliten allmektig overklasse og en kjempestor hær med arbeidsmaur, soldater og politi.

Har aldri marxismen fungert? Det spørs hvordan man ser det. Selvfølgelig, det tullet som Marx skriver i bøkene sine om et slags utopia for arbeiderklassen, internasjonal solidaritet, likhet og rettferdighet osv osv kommer aldri til å eksistere. Ihvertfall ikke under en marxists ledelse. Men dette var da heller aldri meningen. Meningen var å lage et bedrag man kunne lure folk med i et århundre eller mer. Og det har jo fungert til en stor grad: som et falskt alternativ, et falskt valg, som blir gitt til folkemassene.

Les om Karl Marx, satanisten: http://www.outlawjournalism.com/forum/viewtopic.php?p=121180&sid=6e8a120e15f6003f55c205d6ddc84d56

Man kjenner et tre på dets frukter. Kommunismens frukter er 150 millioner lik og kolossal lidelse.

For mer info om hvordan Sovjet faktisk var styrt fra vesten kan man se dokumentaren The Money Masters eller kikke på Anthony Suttons bøker.

——————————-

En Ny Verdensorden…

Man har anklaget Hitler for å ha villet skape en slik orden. Men jeg kan ikke si jeg har sett beviser for at Hitler hadde den intensjonen. Men at kommunistene/marxistene ville ha en slik orden det er det absolutt ingen tvil om. de skrev de selv i bøkene sine og sa det i sine taler. Og nå i dag sier omtrent hver eneste VIp nettopp det samme: det vi trenger er En Ny Verdensorden.

Om vi legger fra oss det falske høyre/venstre paradigmet kan vi se objektivt på det og komme fram til at alle disse ideologiene bare er et stort bedrag. Kun én ting står på tapeten og det er at man vil ha et globalt styresett som gavner den regjerende eliten (=de som har makten og pengene) så mye som mulig på bekostning av alle oss andre.

Ja, se objektivt på det. Noen fakta:

1. Norge, som ikke engang er med i EU er underlagt en hel bråte med EU bestemmelser. I tillegg til bestemmelser fra en lang liste internasjonale organisasjoner; FN, WTO, WHO, NATO og sikkert 10-20 til.

2. Størsteparten av Amerikas hær er stasjonert utenfor egne grenser og NATO er på vei til å omfatte helt andre områder enn “nord-Atlanteren.”

3. Nasjoners kapital og eiendom blir spist opp av utenlandske bankirer, spekulanter og finanshaier som opererer med langt større frihet enn den menige mann.

Her kan vi også se at den internasjonale makt/penge eliten, og deres nikkedukker i forskjellige land sin øverste prioritet er å ta vare på sine egne framfor å ta vare på nasjonene. “Bailout” går ikke ut på å redde nasjoners økonomi, men å redde bankene. Absolutt ikke samme sak. Altså: man ordner opp etter ranet ved å gi bankraneren mer penger…..!

4. Gjennom media og uttalelser fra politikere og VIPer blir vi mer og mer hjernevasket til å dele en visjon om en idyllisk verden uten grenser. Den gode globalismen. Samtidig kan vi legge merke til at det slettes ikke har blitt lettere for menigmann å fly og bevege seg fritt og arbeide der man vil om det er utenfor ens tildelte sone. For dette er viktig: vi kan ikke ha at folk flytter så mye rundt på seg. Da mister vi kontrollen. Så globalisme betyr i praktikken at alt blir lettere for mega-bedriftene, militæret og politikerne som skal styre. Det betyr slettes ikke at vi skal få en friere og mer rettferdig verden.

Ojsann, lang tale! :)

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

Her er en god video……av Senator…Bernie Sanders
om usa økonomi………han minder mye om N. farage….!!

TH
TH
Abonnent
13 år siden
baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Dette skjer i Sverige idag, onsdag:

“Et fullbordat landsforræderi.

Det skulle vara ohyggligt intressant att ta del av förbrukningen av alkohol och psykofarmaka i regering och riksdag. Jag gissar att det blir en topp i förbrukningen på onsdag när den nya grundlagen klubbas igenom. När landsförräderiet fullbordas. Någonstans måste ju självföraktet ta vägen. Kanske nås politikerna i sjupartiet emellanåt av en aning om att de en dag kommer att ställas till svars för vad de har gjort mot sitt land och dess befolkning. Jag hoppas det. Jag hoppas att de mår riktigt, riktigt illa när de inser att den som gör orätt alltid får skörda vad han sår. Historiens dom över ett fullbordat landsförräderi kommer att bli hårdare än de någonsin kan föreställa sig.”

Hele artikkelen her:

http://www.nyapolitiken.biz/sve_politik/fullbordat-landsforraderi.html

TH
TH
Abonnent
13 år siden

Dette var en meget bra og innholdsrik artikkel, Johansen.. Når det kommer til flykræsjet husker jeg den offisielle historien var at de fikk reklamebanneret i motoren – ikke en teknisk feil. (dette kan selvsagt ha blitt endret med tiden)

Du skriver: “Krefter i verden vil at vi alle skal miste troen på våre nasjonale myndigheter, på våre nasjonale og andre Europeiske lands politikere, slik at den globale regjering kan overta. Oligarkisk. Vi må aldri tillate dem å skape anarki. Vi må sverge til våre nasjonale myndigheter.”

Nydelig Johansen, mer av dette. Vi må sverge til nasjonale myndigheter, men første krav vil være å skifte ut den eksisterende, på Island skjer det mye om dagen:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/101106/diskuterer-ny-grunnlov
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7401092

La oss bare håpe at politikerne respekterer tilbakemeldingene fra det islandske folk så vi i Norge kan bruke dette som modell i nær fremtid.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

End of Nations – EU take over http://video.google.com/videoplay?docid=-4291770489472554607#

United We Fall, om den amerikanske union: http://www.youtube.com/watch?v=hHzkDUzZgUA

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

Elsker Nigel Farage……
ut av eu nu…!!
Og på sigt felles norden…!!

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Nå jobbes det dritbra her på speilet. La Wikileaks passere som en rosa elefant.
“We, The People….” of all Nations of the World, to the One-World Elite.
We know who you are… We know what you want….. We know what you are Doing….
You will NOT get away with it…
You have been warned…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Uffda
13 år siden

At mainstream media skriver artikler om Wikileaks er god nok grunn til at ingen av oss gjør det. :-D

Ray Stevens – We The People

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Heisann – jeg trenger ikke skriftlig kommentere din artikkel :-)

“Lo in the conscoiusness of God we are everywhere present” med eller uten amalgam…

WHY AM I HERE?
http://www.voiceamerica.com/voiceamerica/vepisode.aspx?aid=49995

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Uffda
13 år siden

Hei, mange takk for linken og din muntlige kommentar gjennom den Uffda. :-) Som du vet reiser jeg videre uten amalgam. Det er interessant å høre andre fortelle fra det man er opptatt av, deres oppfatninger av hvordan det hele henger sammen. Det er mange religioner, hentet og praktiserte man kun det beste ut fra alle hadde verden vært en fredelig plass, et paradis for så vakkert er det her; http://www.youtube.com/watch?v=9UAv9tJ-fVA

« Forrige artikkel

Avisen Vårt Land liker ikke kristne

Neste artikkel »

Microchip er dyrets merke

68
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x