Nigel Farage – Kongen av Euroskeptikere

5116 visninger
4 minutter lesetid
68

Vi har ikke tidligere presentert denne hardtslående kritiker av Europa-utopia før på Nyhetsspeilet, og mainstream media vil vel ikke ta i ham med ildtang, bortsett fra den gang hans fly krasjet av ‘teknisk feil’ og falt ned, og de var lei seg for at han overlevde det, men han er i skuddet i Europa parlamentet frisk og fin igjen som aldri før.

Om vi kunne fått dem til å innse at deres Europa-Utopia er et mislykket prosjekt, kanskje ville de da endelig forstå et deres Neue Ordnund – Nye Verdensorden for verden, deres marxist sosialistiske utopier, kommer til å være like på forhånd dømt til å mislykkes? Har ikke for mange forhåpninger.

Først en tale fra et par dager siden, om de økonomiske tumulter Illuminatet har utviklet for Europa, som del av sitt frykbaserte ledelses system, for å lose massen inn i sin videre plan; Det globale Babylon.

«Deres fantatisme er ute i det åpne…[]…Deres desperasjon etter å bevare denne drømmen ødelegger demokratiet. Vi vil ikke ha dette flagg, vi vil ikke ha denne politiske superklasse, vi vil ha prosjektet i den historiske søppelkasse…..[]….». sier Farage.

«Euro Spillet er ferdig», sier han. «Hvem i helvete tror dere at dere er«, formaner han EU’s fremste tillitsmenn og kvinner. «Dere er virkelig meget meget farlige mennesker, deres besettelse om å skape denne Europeiske stat, menes at dere er glad for å ødelegge demokratiet, som viser at dere er glad for at millioner blir arbeidsløs og bli fattige. Utallige millioner må lide for at deres eurodrøm skal fortsette….[]. Det vil ikke virke, for det er Portugal neste…[]..og deretter forventer jeg at det blir Spania – og når det skjer er bailouts kassen tom. «

«Men dette er viktigere enn økonomi for hvis dere robber folk for deres identitet, robber dem for deres demokrati, er alt de har igjen nasjonalisme og voldeligheter. Jeg kan bare håpe og be om at Euromarkedet er ødelagt av markedene før dette skjer.».

Å se ansiktet på Baroso og EU presidenten Herman Van Rompuy, mens Nigel Farage gir dem det glatte lag, er en sann fornøyelse.

Se lignende kraftfulle taler av Nigel Farage i Europa parlamentet på hans YouTube kanal her;
http://www.youtube.com/user/europarl

Hva vi kan forvente, siden deres fremste argument for EU har vært fred og samarbeid i Europa, at om deres prosjekt faller, og at det dermed blir slutt på freden og samarbeidet, for liksom å gi dem rett; slik at de kan si; Hva var det vi sa? Dere, folket, er skyldig i at dette ikke gikk, dere støttet oss ikke tilstrekkelig…bla, bla. De lager argumentene, de lager elendigheten, og de lager mislykketheten, slik at folk skal velge deres ‘nye’ løsninger, – fordi ‘de fikk rett’.

De fikk rett fordi det var planlagt og utført slik. Hegelian dialektikk. Tese – Anti-tese – Syntese. Lurer på hva løsninger de har i ermet når Eurosamarbeidet faller, NATO går i oppløsning; Global regjeringen, som skal frelse menneskeheten fra disse dårer som globalistene selv har utvalgt for oss som ‘våre representanter’? For ingen trodde vel at vi har noen som helst innvirkning på hvem vi får lov å stemme på vel?

Kunne de ikke jobbet for fred og samarbeid i Europa uten dette monsterer av et kontrollsystem i Brussel? Og vil de med dets fall, lansere oss et oligarkisk verdens system, som skal frelse vårt kontinent og faktisk hele verden fra kaos og oppløsning, tror de, men som er ennå verre? Underlegge Europa den sosialistiske innflytelse, etter modell av Kina (?). For det er den sosialistiske ide og utbredelse, som står bak Den Nye Verdensorden med Verdensregjering. Derom hersker det ingen tvil.

Denne er av en annen verden; Nigel Farage reprimanded for criticising new EU president & foreign minister

Ikke bidra til kaos

MEN, all denne glede over å se disse påfuglene av noen politikere bli valset ned, har også noen faremomenter.

Ser vi det i sammenheng med Wikileaks avsløringer som skal komme om forhold innen diplomatiet senere idag, så er det noe vi skal være observant på.

Kanskje springer wikileaks NWO’s ærend, bevisst eller ubevisst, men er dokumentene autentiske, og ikke produsert for formålet, så er de i alle fall interessante.

To mulige scanarior om dokumentene blir som antydet.

1. Krefter i verden vil at vi alle skal miste troen på våre nasjonale myndigheter, på våre nasjonale og andre Europeiske lands politikere, slik at den globale regjering kan overta. Oligarkisk. Vi må aldri tillate dem å skape anarki. Vi må sverge til våre nasjonale myndigheter. Skifte ut noen ubrukelige kasuser der må vi nok, men myndigheter må vi ha og bevare for vår egen skyld og frihet. Det er i tider som dette vi må be G-d om å velsigne vår Konge, myndigheter og Fedreland, for det kan lett komme til å være nå i trengseltider fremover vi trenger dem som mest.

– Håper forøvrig de ikke tar med seg pengekassen og stikker til London eller annet sted, for å spise snitter og drikke champagne, som de gjorde sist gang uroen og ufreden kom over vårt land. Jaja. De har jo oljefondet vel etablert der, så det blir ikke så mange gulllkister å bære som sist gang.

2. Ødelegge NATO samarbeidet for å orientere Europa i sosialistisk lei, østover, også ødelegge USA/Europa vennskapet som gjør at vi må klare oss selv om vi blir angrepet østfra av de røde horder. Jeg har lenge sagt at Den Nye Verdensorden er arven etter Lenins Andre/Tredje Internasjonale; kommunisme – sosialisme – marxisme.

New Poll Finds Americans Favor U.S. Isolationism, Acting Alone
http://www.rferl.org/content/New_Poll_Finds_Americans_Favor_US_Isolationism_Acting_Alone/1894924.html

De måler ikke. De SKAPER denne oppfatning.

Risking NATO – Testing the Limits of the Alliance in Afghanistan
http://www.rand.org/pubs/monographs/MG974/

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

68 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Ole-John Saga
12 år siden

For en modig modig modig mann !!!! Det var nok ikke noen tilfeldighet at han overlevde flyskrasjet. Gud holdt sin hånd over denne uredde sannhetspredende mannen, det er jeg ikke tvil om i et sekund. Tusen takk Johansen for en utrolig viktig å opplysende artikkel:)

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Jeg bøyer meg i støvet! omsider en avis som har ryggrad nok til å innrømme at de tok feil. Så får vi se om dette er styrt oppsoisjon eller om de faktisk har fått opp gluggene. Jeg venter i spenning på når de ringer David Icke og sier unskyld….

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Ja. Så er det bare å håpe at det er nok av slike som ser bildet og er sterke nok til å ta styring slik at vakumet ikke oppstår. De sliter mer enn de tror. Har forresten undret meg litt over MUSE av samme grunn. Greit at de synger om «HAARP» og «Uprising» – Men det er noe med at de er blitt svært stuevame i plateindustrien og får vokse uimotsagt. For meg er det tegn som tyder på at noen vil at denne informasjonen skal komme ut i en gitt kontekst. Hvis de skal få europeiske politifolk til å ta på jærnhelen «en masse» er de nødt til å gi dem en grunn de kan «forstå». De er for mange bra mennesker både i politi og forsvar ennå, jamfør den stadige vingeklippingen av lokal forsvarsevne og forsøkene på å spare vekk lensmannsetaten. Vi nærmer oss reprise på 1940.

Hvorfor tar ikke plateindustrien denne mannen inn i varmen?, han har ny plate ute. http://johntrudell.com/

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Jarle du er våken som alltid, et resultat av at ondskapen ikke får dysse deg i søvn fordi du har avslørt både den og taktikkene som blir brukt. Samme magefølelse som du har satt jeg med straks de kom med denne Wikileaks propagandaen sin, hva nå, hva skjer egentlig i bakgrunnen? Derfor bruker jeg ikke tid på Wikileaks og en artikkel om dette vil ta fokuset fra hva som lurer i det stille og som vi heller må rette oppmerksomheten vår mot. De har iverksatt sin plan om å rydde bort noe for at noe nytt og verre skal få ta plass.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Nigel legger ikke noe mellom, ønsker flere av dette kaliberet,.På nyhetene kom det frem at Wikileaks hadde dokumenter som avslørte at Nord Korea har gitt våpen til Iran som kan brukes til å nå mål i Europa, ha ha dette er jo bare det NWO vil, Wikileaks er bare scam og det er bare med på å få folkestøtte til at dem kan invadere Nord Korea og Iran samtidig, 2 fluer i en smekk.

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  M.JOHAN

Ikke bare nordkorea….

The Complete Idoiot’s Guide to Wikileak’s
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/comidwiki.php

Kjetil S
12 år siden
Svar til  J.Johansen

DER var vi enige JJ :)

«Noen» ønsker at akkurat disse dokumentene skal lekkes. Er dette alle tilgjengelige dokumenter fra dette sikkerhetsnivået? Er disse dokumentene resultatet av en slags «silingsprosess», slik at «avsløringene» pusher verdensopinionen i den ønskede retning? Se feks på «avsløringene» vedr Iran: De STYRKER haukenes sak mot Iran…

Jeg tror i likhet med deg JJ at det i ly av dette bråket, kombinert med Nord-Koreas «angrep» på Sør-Korea, vil bli innført / iscenesatt andre og LANGT mer alvorlige saker. Hva det kan være? Tja, militær innsirkling av Russland og Kina har lenge vært agendaen, og jeg tviler på man har mistet akkurat det målet av syne! Likeledes vil det jo være et særdeles beleilig øyeblikk å innføre lover som struper internett. Eller som styrker etterretningen. Eller som åpner for økt overvåkning av privatpersoner. Det kan egentlig være hva som helst. Det som er sikkert er at det ikke er til det gode…

ye
ye
12 år siden

Norge er med på å sponse The World Federalist Movement. Hva er det vi er med på?? En organisasjon som ble opprettet som en back-up i tilfelle FN skulle mislykkes i sin One World Government?

Det er mange fine ord om fred….men det ser ut til at noen gjerne vil styre hele verden for oss med et gjennomregulert samfunn. Hvor kjent er det at Norge er med i denne organisasjonen? Og hva bidrar vi i kroner og øre?

“A world governed by law.”

The World Federalist Movement evolved out of a series of national organizations and efforts that started in the 1930s as a response to the failure of the League of Nations and in the attempt of creating the kind of global order that could prevent world war.

‘We fear that the UN’ efforts towards peace, like those of the League of Nations, may not be successful, if the world is not willing to take this next step to World Federalist Government’
http://www.wfm-igp.org/site/about

MONTREUX DECLARATION
( 23 AUGUST 1947 )

http://www.wfm-igp.org/site/files/Montreux%20Declaration.pdf

The Institute for Global Policy IGP
“IGP was also conceived of as a framework for WFM to promote debate on key issues of global governance in the media…”

The Government of Norway
http://www.wfm-igp.org/site/the-movement/supporters

Her ernoe av tidslinjen som inkluderer parlamentarikere, paven, dronning.
Legg merke til at FN ble skissert i 1940.

1937 Campaign for World Government started in Chicago

1940 The United Nations formed

1951 Founding of the World Association of Parliamentarians for World Government

1962 Sweden calls for world government

1972 World Federalists launch the Planetary Citizenship Campaign

1978 Parliamentarians for World Order established

http://www.wfm-igp.org/site/wfm/the-movement/about-world-federalism

Hvem representerer Norge??

ye
ye
12 år siden

Marit Nybakk, Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik har sitt hovedmedlemskap i Internasjonalt Forum som er opprettet av Arbeiderpartiet i Oslo.

På disse nettsidene finner du informasjon på norsk om reform av FN, samt Arbeiderpartiets synspunkter på temaet.

Fra en artikkel på siden:

3 fra INFO på Stortinget!
Vi gratulerer alle våre 6 stortingsrepresentanter fra Oslo.
Blant de 6 er det hele 3 som har sitt hovedmedlemskap i Internasjonalt Forum!
Lykke til; Marit (Nybakk), Jonas (Gahr Støre) og Hadia (Tajik).

http://www.internasjonaltforum.no/dok/artikkel556.asp

aurum14
aurum14
12 år siden

hva med og overta mainstream media og komme med godhet istedet for elendigheter(nyheter).Det som er gjort på jordkloden ,det er gjort.Det man kan gjøre er noe annet.
Hva må til for at jordboerne skal godta , forstå og sammarbeide med hverandre?
De såkalte avsløringer som kommer i media nå kan man vel ikke stole på så lenge avisenes eiere og de som bestemmer innholdet er korrupte.
demokrati er vel en okay styringsform så lenge der ikke er korrupsjon i bildet .korrupsjon er nok en viktig nøkkel å knekke for oss mennesker.
hvem er det som kan finne den riktige vei å gå?
Hvem er det som knekker gåten?
Er det noen som i det hele tatt vet hva de vil.
Jeg tror resirkulering er en viktig brikke så lenge ikke korrupsjon er inne i bildet.

ye
ye
12 år siden

Odd Einar Dørum, tidligere justisminister, ble igår valgt til ny president i Én Verden.

Én Verden, som ble opprettet allerede i 1947er en datterorganisasjon av World Federalist Movement (WFM).

http://www.enverden.no/

http://no.wikipedia.org/wiki/%C3%89n_Verden

http://www.fn-reform.no/Lenker/

ye
ye
12 år siden

«Én Verden er tilsluttet World Federalist Movement (WFM)

WFM arbeider for:

Et globalt samarbeid i én demokratisk føderal enhet under ledelse av FN som det endelige mål.

Én Verdens viktigste oppgaver nå og i de nærmeste år er å:

Arbeide for en ordnet og kontrollert overgang til et verdenssamfunn som bygger på internasjonal lov.»

Sitat fra siden:
http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=44

ye
ye
12 år siden

Jonas Gahr Støres globalist-plan i talen til Stortinget:

“The powers of the European Parliament will be extended in order to ensure democratic control,

INSTEAD OF NATIONAL PARLIAMENTS OF INDIVIDUAL STATES

having the right to veto decisions in numerous areas. The stated goal is to make cooperation between the current 27 EU member states more efficient and more democratic. The way in which the provisions of the treaty are translated into practical action in the time ahead will show to what extent the EU has succeeded in achieving this goal.”

Fra den halvårlige informeringen til Stortinget om viktige saker i EU og EEA
Stortinget, 4 mai 2010

OG DETTE VET VÅRE STORTINGSPOLITIKERE OM…..AT DET NORSKE STORTING SKAL BLI ET LOKALKONTOR FOR EU / NWO!

Politikere……ikke feig ut..men kom på banen og si hva som EGENTLIG skjer!
(utopisk ønske)

http://www.regjeringen.no/en/dep/ud/Whats-new/Speeches-and-articles/speeches_foreign/2010/biannual_eea.html?id=603748

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  ye

Tviler på at Eu holder så stort mye lenger etter at Hellas og Irland allerede har fått kriselån, nå kommer snart Spania og Portugal etter, Jonas og Co jobber for ett «Luftslott» Europa Parlament my ASS

Ulven
Ulven
12 år siden

Inge Lønning om sitt medlemskap i en verden!

Denne mailen kom inn fra Inge Lønning om hans medlemskap i «En verden»:

Hei,

Det er riktig at jeg i en del har vært medlem av En Verden, noe jeg som (tidligere) folkevalgt ikke ser noe problem ved. Jeg vet ikke hva du mener med karakteristikken ”ikke-demokratisk” som du anvender på organisasjonen, men din påstand om at EV arbeider for nedleggelse av demokratiet i Norge og utsletting av nasjonen Norge er åpenbart grunnløs og misvisende.

Med vennlig hilsen
Inge Lønning

Hva med om noen av Stortingets mange muldvarper blir invitert til Brennpunkt eller et annet debattprogram på TV slik at misforståelsene om hva «En verden» egentlig arbeider for bak våre rygger kan bli oppklart – gjerne til en verbal «shootout i studio» med noen som virkelig har gjennomskuet NWO-agendaen og hele EU-suppa?

ye
ye
12 år siden

Norske demokrater, som arbeider for Norge som et selvstendig demokratisk land kan ikke være medlem i Én Verden!

«§ 3. Styret kan ekskludere medlemmer som bevisst motarbeider Én Verdens formål..»

http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=48

Rådet har bl.andre medlemmene Thorvald Stoltenberg (selvfølgelig) og Jan Tore Sanner.

http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=41

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  ye

Hva med å kalle organisasjonen En Bedre Verden, noe positivt og oppløftende, neida dette er også en av mange organisasjoner som jobber for globaliseringen, der alle skal være like og alle skal kontrolleres helt ned til hva du drømmer.
Sytemet til de på toppen begynner å rakkne, og snart er det ww3, for å få vekk all opposisjon og få slettet all gjelda, håper bare mange nok vokkner før den tid kommer.

ye
ye
12 år siden

«Drømmen om én verden» av Kjartan Almenning, leder i Én Verden.

«Tanken – eller drømmen – om et verdensparlament.»

«Det kan synes langt fra drømmen om direkte folkevalgte parlamentarikere med hele verden som mandat. Men det kan være det nødvendige steget på veien.»

«Campaign for the United Nations Parliamentary Assembly (C-UNPA) startet i det små i mars 2007»

«Av norske stortingsrepresentanter har kun Hallgeir Langeland (SV) signert, til tross for at mange politikere har erklært seg sympatiske til kampanjens mål. Venstre har sågar programfestet støtte i inneværende stortingsperiode. Én Verden kommer i tiden framover til å henvende seg til norske parlamentarikere og andre med oppfordring om å slutte seg til kampanjen.»

Les hele artikkelen til Kjartan Almenning her:
http://www.enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=1
—————————————————
Pen innpakning med et fremtidig scenario som stinker for individets rett til frihet over eget liv. Én Verdens drøm om en global verdensregjering er fundert på tanken om at få bestemmer over mange når det gjelder bevegelsesfrihet, spiritualitet, tilgang på mat, fri kommunikasjon og tankesett, slik jeg ser det.

Uffda
Uffda
12 år siden

Nå jobbes det dritbra her på speilet. La Wikileaks passere som en rosa elefant.
«We, The People….» of all Nations of the World, to the One-World Elite.
We know who you are… We know what you want….. We know what you are Doing….
You will NOT get away with it…
You have been warned…

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  Uffda

At mainstream media skriver artikler om Wikileaks er god nok grunn til at ingen av oss gjør det. :-D

Ray Stevens – We The People

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Monica Waade

Heisann – jeg trenger ikke skriftlig kommentere din artikkel :-)

«Lo in the conscoiusness of God we are everywhere present» med eller uten amalgam…

WHY AM I HERE?
http://www.voiceamerica.com/voiceamerica/vepisode.aspx?aid=49995

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  Uffda

Hei, mange takk for linken og din muntlige kommentar gjennom den Uffda. :-) Som du vet reiser jeg videre uten amalgam. Det er interessant å høre andre fortelle fra det man er opptatt av, deres oppfatninger av hvordan det hele henger sammen. Det er mange religioner, hentet og praktiserte man kun det beste ut fra alle hadde verden vært en fredelig plass, et paradis for så vakkert er det her; http://www.youtube.com/watch?v=9UAv9tJ-fVA

nicodemus
nicodemus
12 år siden

Elsker Nigel Farage……
ut av eu nu…!!
Og på sigt felles norden…!!

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

End of Nations – EU take over http://video.google.com/videoplay?docid=-4291770489472554607#

United We Fall, om den amerikanske union: http://www.youtube.com/watch?v=hHzkDUzZgUA

TH
TH
12 år siden

Dette var en meget bra og innholdsrik artikkel, Johansen.. Når det kommer til flykræsjet husker jeg den offisielle historien var at de fikk reklamebanneret i motoren – ikke en teknisk feil. (dette kan selvsagt ha blitt endret med tiden)

Du skriver: «Krefter i verden vil at vi alle skal miste troen på våre nasjonale myndigheter, på våre nasjonale og andre Europeiske lands politikere, slik at den globale regjering kan overta. Oligarkisk. Vi må aldri tillate dem å skape anarki. Vi må sverge til våre nasjonale myndigheter.»

Nydelig Johansen, mer av dette. Vi må sverge til nasjonale myndigheter, men første krav vil være å skifte ut den eksisterende, på Island skjer det mye om dagen:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/101106/diskuterer-ny-grunnlov
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7401092

La oss bare håpe at politikerne respekterer tilbakemeldingene fra det islandske folk så vi i Norge kan bruke dette som modell i nær fremtid.

« Forrige artikkel

Avisen Vårt Land liker ikke kristne

Neste artikkel »

Microchip er dyrets merke