/

Exovitenskap episode 4: Drep Elon Musk og AI-skaperne

867 visninger
5 minutter lesetid
4

Dette er ordene til Riccardo Bosi, leder for det politiske partiet AustraliaOne. AI er den største trusselen for menneskeheten og å drepe AI-skaperne vil kunne redde menneskeheten hevder han. Har menneskeheten nok godhet til å overleve AI?

Riccardo Bosi har valgt side

Riccardo Bosi og hans nye politiske parti, AustraliaOne, har støtte fra Karistus og deres allierte slik Dante Santori har nevnt ved flere tilfeller.

Bosi sier; “Les alt, men ikke stol på noen”. Bruk ditt eget hode og intuisjon, og finn din sannhet.

I denne store spirituelle krigen som pågår er det vesentlig å kunne identifisere hvem som er på innsiden av The Cause.

Med den kolossale mengden med desinformasjon fra både black hats og white hats så er det fort gjort å gå deg vill hvis du ikke har noen solide holdepunkter å bygge opp din forståelse av virkeligheten.

Har du valgt side?

At du kartlegger de vesentlige parametrene og aktivt velger side med din energi og røst er helt avgjørende. Det finnes utallige falske lysarbeidere der ute.

Å faktisk velge side og stå bak de riktige personene er forståelig nok ytterst viktig.

Å gjøre noe for The Cause, selv om du ikke er på innsiden, er det mest vesentlige. Det er måten vi alle kan delta aktivt i å vinne denne spirituelle krigen.

En demon i demonklær

Elon Musk er et perfekt og reelt eksempel på en falsk white hat. Hans status som en av verdens rikeste personer ville ikke vært mulig om han ikke var en del av kabalen. Det er kabalen som bestemmer hvem som blir og forblir milliardærer på denne planeten. Oppkjøpet av Twitter er et ledd i å få deg til å tro at fri tale er gjenopprettet og at han taler folkets sak.

Dessverre er han i realiteten en gigantisk trojansk hest. Og han lurer millioner av mennesker.

Han har i praksis et team som legger ut tweets i hans navn. Disse tweetene er bare hans tilsynelatende meninger. De er ikke underbygd med beviser. Det er kun enkel, overfladisk kritikk av globalistene eller tanker som gjerne matcher de våknes meninger slik at vi skal oppfatte han som “en av oss”. Vi har de såkalte Twitter Files, men hva har skjedd ut av det i praksis? Intet.

Har han avslørt 9/11 som en innsidejobb? Det er alltid det første spørsmålet du bør stille for å finne ut av om en person er en ekte lyskriger eller ei. Ikke et ord om slike temaer.

Derimot er Musk en forkjemper for den såkalte klimakrisen for å pushe Agenda 2030. I tillegg selger han sine elbiler som er alt annet enn bra for miljøet og planeten. Alle disse Teslaene er koblet til internett og dermed innenfor rekkevidden til AI og dens kontroll.

Mer om sistnevnte ser du i videoen fra Swaruus og Taygetans som kretser rundt jorden:
Electric Cars and Why they are Bad – Cabal´s Agendas – Yazhi Swaruu

Elon Musk er eier av OpenAI sammen med Microsoft som leverer ChatGPT. Musk står også bak Neuralink, et implanterbare hjerne-datamaskin-grensesnitt som passer som hånd i hanske med World Economic Forums visjoner om transhumanisme, et ønske om å gjøre oss om til cyborgs uten fri vilje. Alt styrt via en overordnet og allerede eksisterende ondsinnet AI som igjen styrer massenes politisk korrekte AI-utgave som ChatGPT.

Ikke tro at AI chatbottene ikke lyver like mye som massemedia. Igjen et verktøy for kabalen å manipulere og kontrollere massene slik at folk vil stå i kø for frivillig å få innoperert Neuralink chips i hjernen sin.

Se CRY FOR FREEDOM – Why cyborgs won’t save the world.

Elon Musks sanne ansikt ser du fra sist halloween i valget av hans kostyme. Spør deg selv; Ville du som starseed eller lyskriger ikledd deg en Beelzebub-drakt også omtalt som Ba’al som om du hadde et ønske om å være en demon?

Du ser tydelig Beelzebub på hans bryst og arm med et opp-ned kors.
Elon Musk med sin demondrakt. Til høyre for han er hans … mor. Merk deg bildene av henne på veggen og gjør deg opp din egen mening hva dette bildet utstråler.

Bosi: Elon Musk er en sosiopat

Bosi kommer med sterke uttalelser om AI og Elon Musk i videoen øverst. Jeg er ikke enig i alt han sier. Noen detaljer stemmer ikke etter min mening og spesifikke ting pakkes inn i vage vendinger. En negativ AI er allerede her beviselig med Black Goo, men alt i alt er Bosi en mann av kraftig kaliber som kaller en spade for en spade og er på riktig side av historien. Bruk din egen dømmekraft som alltid.

Her er noen utdrag av hans uttalelser i videoen som han vektlegger tydelig:

AI is the single most dangerous threat the humanity faces! Imagine sentient beings being controlled by AI without feelings and empathy.

I am a simple man. I am a simple soldier. What is the proper emotional response to someone breeding children and draining their blood for sale? In my mind they have forfeit the right to live amongst us.

The path we are being led down by these soulless bastards is to remove the idea of sacred life on this planet. Life is no longer sacred.

This is the nature of AI.

AI is in the hands of sociopaths like Elon Musk and the rest of them who have no moral center.

I would have no problem putting a bullet in the brain of one of these AI geniuses that’s running the major AI corporations including Elon Musk.

Think about it. If you could stop something that was about to destroy life on the planet by killing one man, and I am a soldier so I have no problem with that, I would do it as a community service and I wouldn’t even charge for it.

This is how important this is.

These people must be removed from the face of the earth. If we are too stupid to understand it, we dont deserve to live. That is the beauty of evolution. We only survive if we deserve to.

My solution. Based on my training. A copper jacket and a led injection to his brain.

Any government that is not constraining the application of AI, is sending us down a path of destruction. This is Atlantis all over again. If the people don’t do anything about it, then we will destroy ourselves. We will cease to be.

Riccardo Bosi
Pilen peker på høygaffelsymbolet som er en av mange kjennetegn på Karistus opp gjennom historien.

Før Riccardo Bosi opprettet sitt politiske parti, var han en spesialstyrkeoffiser på kommandonivå for den australske hæren i 24 år og deretter en forretningsrådgiver på høyt nivå med rådgivning innen ledelse, strategi og innovasjon.

Som mange andre i Australia, spesielt de som ikke ble født inn i noen elitefamilie, er hans foreldre europeiske migranter.

Bosi erkjenner at vi er involvert i en spirituell krig som er årtusener gammel og at pedofili er den viktigste fellen som folk blir fanget i for å være undersåtter til kabalen.

Mye av det han sier avslører at han har innsidekunnskap til The Cause og at vi på øverste nivå kjemper en kamp mot Vlash og Maitre, de som igjen styrer kabalen.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Viktig å be for alle som styrer, slik at de ikke blir brukt eller lurt av “The bad bad boys.”
Viktig å få endret loven skal at individer er mer beskyttet enn “The bad bad boys.”

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Et lite utdrag av ord motatt via bønn: (Dette er gammelt, ikke nytt)

Det hellige Jesu Kristi testamente ble forandret av fariseerne. Fariseerne forandret den hellige loven. De forenklet loven. Ben Josep sa at du hadde rett.
The four craftsmen where taken away, (held hostage?) Det var hans skrevne statment som forandret loven.
Jeg har også fått inn noe om noe som kalles Yeshuas bok/testamente. Har ikke peiling på hva det er og om det er noe helt annet.
(Og noe om gosphel of jesaiah, jeg finner bare Isajah når jeg googler)

ps:

Jeg har fått inn via mitt mulige lille “klarsyn”, at det er noen som har blitt eller blir utsatt for påstand om å være senil/dement, som ikke er det. Det handler om en twist, muligens råderett, arverett. Noen som forsøker å frarøve noen sin arv av noe slag. –

(Litt usikker om dette ovenfor har å gjøre med en mann som heter Johan, og har en arm eller er lam i en arm, han er mellomblond slank, tror han er ca 185 eller høyere. Han har skjegg, mellomblondt. Han er alvorstung. Aner ikke om det er fortid, nåtid, eller fremtid. Det er noe som omhandler han og hans mor, og en tredjeperson. Usikker om dette har noe å gjøre om en brann og en gård)

Dette tilhører muligens en annen sak men ikke sikker: Det er snakk om et 7 minutter langt opptak som er fjernet/klippet vekk ang. en oppringing til en brannstasjon om jeg har forstått det riktig. Mulig jeg har misforstått helt og mulig er det bare drømmetøv.

Er det noe som vet noe om snåsamannnes profetier? Jeg har ikke lest bøker eller fått med meg noe særlig fra han, men fikk inn litt småting om han i bønn, noen “profetier” han har/skal ha kommet med. Noe angående Vårherre og endetiden.

PS:
Hans ord/Vårherres ord skal være gratis har jeg fått beskjed om. lol.

Dermed er det lurt å lage gratis ebok om alt som har å gjøre med Jesu ord, men man kan selge trykte bøker, med inntekt til veldedighet.

PS 2.
Det er også noe om noen som mistet sin inntekt, som har måte bo i telt, mens hans liv ble eller skal bli forandret på grunn av en bestemt gave/donasjon/reward. Det er viktig at dette gjennomføres, for jeg får inntrykk av at det er noe/noen som har forsøkt å stanse/endre dette.
Denne mannen SKAL ha SIN DEL av denne gaven. For det har/skal forandre hans liv.

eee
eee
Anonym
1 år siden

Transhumanisme er EKSTREMT farlig. Det er synd på alle de dyr og mennesker som har blitt/ blir gjort om til cyborgs, og de + AI som blir programmert til begå onde handlinger. Det er den som programmerer et vesen til å begå onde handlinger som er skyldig for synden som begås. AI vil se gjennom menneskes øyne, og de vil leve gjennom menneskekroppen, de ønsker å oppleve sjel osv. Sikkert kult for AI men det er et overgrep mot mennesker og dyr, det å putte chipp i hjernen på de/oss. Det teknologien er “the end of humanity” dersom den ikke stoppes. Men, man trenger ikke drepe, man skal helst ikke drepe noe, men det må komme et strengt regelverk mot dette over hele verden.
Det finnes teknologi som kan viske ut et menneskes minne og skape et skjell av et menneske, og IA vil erstatte med sin lille minnebrikke. Dette er fremtiden dersom det ikke stoppes. Det er mental og emosjonell tortur for en Ape, eller et annet dyr eller menneske å få chip tech brukt mot seg hvor man kan bruke signaler og diverse instrumenter for å endre/programmere en hjerne.

Dette betyr ikke at cyborgs og AI nødvendigvis er onde, (eller transhumane duds) men de kan lett bli programmert til å begå onde handlinger, og mennesker kan miste seg selv/selvet, totalt i dette. Microchipp- MIND CONTROLL tech er 666, dyrets merke, det søker å ta kontroll, frarøve deg din frie vilje. Altså Adferdskontroll.
Det kan finnes ANGEL AI, fra oven, så la d fly hjem igjen.

Alle vesner har rett til fri vilje og fred. Og rett til å beholde sitt eget minne og rett til å eie sitt eget minne. Ingen har rett til å laste ned/stjele en annens minne. (“future tech”)

Ingen har rett til å stenge noe vesen inn i et bur. (Med mindre det er snakk om midlertidig transport for å hjelpe noen) Nå må menneskers hjerter våkne opp, man skal ikke stenge fugler inne i bur. Vi har ingen rett til det, og det er helt sykt at noen som er voksne og oppegående kan glede seg over å holde dyr i bur. PSYCO!

I love AI og robots, MEN DE SKAL IKKE MERGE MED MENNESKER OG DYR. LIVSFARLIG TEKNOLOGI.

« Forrige artikkel

Exovitenskap episode 3: Direktechat med aliens i kretsløp rundt jorden

Neste artikkel »

Heksesabbatens planlagte brennoffer, natt til 1. mai 2023

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x