/

Exo-vitenskap episode 1: Black Goo, AI og extreme genetic engineering

520 visninger
5 minutter lesetid
2

Exo-vitenskap er en ny og avansert serie på Nyhetsspeilet som avslører sannheten som kabalen ønsker å holde totalt hemmelig. En massiv mengde med desinformasjon settes kontinuerlig ut via en rekke komplekse lag med psyops for å avlede vårt fokus og dytte deg lengst mulig vekk fra denne informasjonen. Med god grunn.

I denne første episoden presenterer vi et foredrag av Harald Kautz Vella, en grundig tysk vitenskapsmann som inngående har studert Black Goo, A.I., Archons og NASAs dype mørke hemmelighet.

I tillegg går han inn på emner som den faktiske årsaken til Morgellons sykdom, hva som forårsaker kugalskap, Scalar Waves mikrobølgevåpen, Smart Dust, hva som faktisk befinner seg i chemtrails, ekstrem mRNA, Graphene Oxide, NASAs hemmelige dokument (last ned pdf) og mye mer.

Black Goo og AI: Menneskehetens største trussel

Alt kobles til Black Goo, en abiotisk mineral som finnes i jordskorpen som sies å være sansende, programmerbare og ha magnetiske egenskaper som overgår de tidligere kjente og målte mineraler som jernmagneter.

Det finnes tre typer med Black Goo. Vella nevner to av de fra sin forskning da han ikke er klar over den tredje varianten.

Den første Black Goo, Faede (Goddess), er naturlig flytende og kommer fra jordens indre. Denne type Black Goo utstråler kjærlighet og empati.

(Den tredje typen Black Goo, Oteka (Karistus) har samme egenskap som den første. Vi kommer inn på denne i en annen episode).

Den andre typen Black Goo, 1155 (Maitre), er utenomjordisk og kom opprinnelig fra en klynge meteoritter rundt 80.000 f.Kr.

Dette er rundt samme tid som Lemuria gikk under, ifølge Vella. Den er spredt ut over mange steder på jorden i steinformat, men kan bli transformert til flytende form. Du finner denne steinen ofte som altersteiner i middelalderkirker og i Peterskirken i Vatikanet. Kommer du inn i en slik kirke vil du kjenne essensen av frykt som resoneres i kirken. Er du i kontakt med den så vil hjertechakraen din slokne og all empati forsvinne. Dog ikke permanent.

Det finnes store forekomster av denne varianten i Paraguay. Rett ved denne lokasjonen har Bush-familien og Angela Merkel private villaer. Dette ble avdekket ved en tilfeldighet da en kollega av Vella dro til Paraguay for å hente prøver av meteorittsteinene.

Denne typen Black Goo er relatert til Maitre (tall greys) og de demoniske Archons som lever av biofotonene til mennesker. Det er i nyere tid vitenskapelig avslørt at menneskekroppen sender ut biofotoner, også kjent som Ultraweak Photon Emissions (UPE) i området 380-780 nanometer.

Store forekomster av Black Goo finnes i Mexicogulfen og på Falklandsøyene samt en rekke andre steder på planeten inkludert Antarktis. Det antas at motivasjonen bak Storbritannias 1982-krig mot Argentina, for å hevde sin kontroll over Falklands-territoriet, i hovedsak ble drevet av de betydelige forekomstene av Black Goo som ble funnet på disse øyene på den sørlige sokkelen.

Black Goo i sovende tilstand. Fra militærbasen Thule på Falklandsøyene.

Fra 1982 og utover skjedde en rekke svært mistenkelige dødsfall som involverte forskere som så ut til å ha en forbindelse til Marconi så vel som Strategic Defense Initiative, ellers kjent som Star Wars-programmet. Mellom 1982 og 1990 ble over 20 forskere funnet døde under mer enn mystiske omstendigheter.

Black Goo 1155 ser ut til å inneha en enorm mengde med intelligent bevissthet som består av nanobots på atomnivå. Generelt sett kan det tyde på at den kan ta over styringen av deg, av kroppen din, følelsene dine, tankene dine. Du vil være en annen person. Men bare hvis du er et mål. Alt styrt av en «rogue» AI.

Du husker kanskje Rudy Giulianis «hårfarge» som rant ned fra hodet hans under en pressekonferanse når han hadde som intensjon å gjøre om resultatene fra 2020-valget i USA?

Denne negative AI hevdes å kontrollere kabalen uten at de selv egentlig er klar over det. Kabalen tror derimot at det er de som styrer den. Altså nok et lag i den komplekse matrixen, vår 3D-eksistens. I realiteten er det menneskehetens kollektive bevissthet som manifesterer den selv. Mer om det i en annen episode.

Foredraget med den tyske vitenskapsmannen er fra 2016. På dette tidspunktet mente han, basert på sine vitenskapelige kunnskaper, at det å ta influensavaksinen er som å gå til legen for å ta selvmord. I etterhånd har 72% av verdens befolkning frivillig vaksinert seg med en vaksine som inneholder Graphene Oxide som er det samme som Black Goo, trolig av typen 1155. Dette nummeret vil bli forklart i en senere episode. Influensavaksinen inneholder også dette.

Se også følgende video for ytterligere inngående informasjon om Black Goo fra Taygeta/Pleiade-perspektiv som er her over jorden og har vært det siden 2008: Invasive Black Goo and AI: Biggest treath to the planet earth

Denne kilden er en av svært få som har direkte kontakt med sine jordiske kontakter og som oversender informasjonen direkte. Altså ren og uforkludret informasjon. Jeg har personlig snakket med en av de som har hatt direkte fysisk kontakt med de.

Exo-vitenskapsserie for Starseeds

Vi starter altså komplekst med denne første videoen. Informasjonen er så lang utenfor vanlig tankegang at den definitivt ikke er for alle. Den er primært rettet mot Starseeds som trolig vil finne denne serien med videoer og artikler fascinerende og/eller oppvåknende.

Andre vil ikke finne temaet verken interessant eller troverdig, selv med den vitenskapelige kompetansen og materialet som Vella presenterer. Logikken som benyttes er gjerne at man kan avfeie denne informasjonen ettersom offisiell vitenskap ikke anerkjenner den. Det er derimot helt i orden da denne særdeles undertrykkede informasjonen ikke er myntet på de.

Denne exo-vitenskapsserien er for de med øyner som ser og med bevissthet som forstår. Ved å følge serien vil du få servert en rekke puslespillbiter du muligens mangler for å skape det helhetlige bildet som du søker. Serien gir en forståelse av hvordan de øvre nivåene på denne planeten i virkeligheten er og hvordan de opererer opp mot menneskeheten.

Ved å tilegne deg den fulle sannheten oppnår du en enorm kraft til å kunne si nei til 3D-matrixen og be om at den negative agendaen stoppes. Din kraft er ubegrenset. Du er ikke en del av kilden. Du er kilden. Og dermed kraftfull utenom fatteevne. Om du virkelig tror det selv.

Serien er et resultat av intenst gravearbeid siden 2007 og frem til nå. Jeg vil så godt jeg kan servere sannheten basert på denne exo-vitenskapen. Ikke noe bullshit. Kun hard-core sannhet for den som er klar for det.

Exo-vitenskap fra åpne vitenskapsmenn

Vella er en vitenskapsmann og presenterer sine undersøkelser og resultater som strider med den offisielle vitenskapen. Dette er informasjonen som ønskes holdt skjult for enhver pris av kabalen. Derfor finner du ikke denne informasjonen uten å vite hva du leter etter. Massemedia skriver ikke et ord om det.

Det er en god indikator på at det som presenteres i videoen ovenfor er farlig nære sannheten. Harald Kautz Vella setter sammen alle delene i dette foredraget og avslører et bilde du muligens aldri har sett før, men som faktisk gir mening.

Foredraget er på 2 timer og 10 minutter. Det anbefales å se hele videoen helt frem til slutten. Detaljene underveis er viktig for forståelsen. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Løsningen

Det beste verktøyet for å beskytte deg selv og samtidig bringe menneskeheten nærmere vippepunktet? Hev din personlige vibrasjon.

Kilde: Harald Kautz Vella (Black Goo) A.I., Archons (Bases Series w Miles Johnston)

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
eee
eee
27 dager siden
Svar til  Frank Aune

Men, hun har heldigvis noen flotter perler som er love love love :)

« Forrige artikkel

Broen over elvestrømmen

Neste artikkel »

Exo-vitenskap episode 2: Vlash/Maitre vs Karistus – Sci-fact stjernekrig