/

Exovitenskap episode 1: Black Goo, AI og extreme genetic engineering

1.4K visninger
5 minutter lesetid
13

Exovitenskap er en ny og avansert serie på Nyhetsspeilet som avslører sannheten som kabalen ønsker å holde totalt hemmelig. En massiv mengde med desinformasjon settes kontinuerlig ut via en rekke komplekse lag med psyops for å avlede vårt fokus og dytte deg lengst mulig vekk fra denne informasjonen. Med god grunn.

I denne første episoden presenterer vi et foredrag av Harald Kautz Vella, en grundig tysk vitenskapsmann som inngående har studert Black Goo, A.I., Archons og NASAs dype mørke hemmelighet.

I tillegg går han inn på emner som den faktiske årsaken til Morgellons sykdom, hva som forårsaker kugalskap, Scalar Waves mikrobølgevåpen, Smart Dust, hva som faktisk befinner seg i chemtrails, ekstrem mRNA, Graphene Oxide, NASAs hemmelige dokument (last ned pdf) og mye mer.

Black Goo og AI: Menneskehetens største trussel

Alt kobles til Black Goo, en abiotisk mineral som finnes i jordskorpen som sies å være sansende, programmerbare og ha magnetiske egenskaper som overgår de tidligere kjente og målte mineraler som jernmagneter.

Det finnes tre typer med Black Goo. Vella nevner to av de fra sin forskning da han ikke er klar over den tredje varianten.

Den første Black Goo, Faede (Goddess), er naturlig flytende og kommer fra jordens indre. Denne type Black Goo utstråler kjærlighet og empati.

(Den tredje typen Black Goo, Oteka (Karistus) har samme egenskap som den første. Vi kommer inn på denne i en annen episode).

Den andre typen Black Goo, 1155 (Maitre), er utenomjordisk og kom opprinnelig fra en klynge meteoritter rundt 80.000 f.Kr.

Dette er rundt samme tid som Lemuria gikk under, ifølge Vella. Den er spredt ut over mange steder på jorden i steinformat, men kan bli transformert til flytende form. Du finner denne steinen ofte som altersteiner i middelalderkirker og i Peterskirken i Vatikanet. Kommer du inn i en slik kirke vil du kjenne essensen av frykt som resoneres i kirken. Er du i kontakt med den så vil hjertechakraen din slokne og all empati forsvinne. Dog ikke permanent.

Det finnes store forekomster av denne varianten i Paraguay. Rett ved denne lokasjonen har Bush-familien og Angela Merkel private villaer. Dette ble avdekket ved en tilfeldighet da en kollega av Vella dro til Paraguay for å hente prøver av meteorittsteinene.

Denne typen Black Goo er relatert til Maitre (tall greys) og de demoniske Archons som lever av biofotonene til mennesker. Det er i nyere tid vitenskapelig avslørt at menneskekroppen sender ut biofotoner, også kjent som Ultraweak Photon Emissions (UPE) i området 380-780 nanometer.

Store forekomster av Black Goo finnes i Mexicogulfen og på Falklandsøyene samt en rekke andre steder på planeten inkludert Antarktis. Det antas at motivasjonen bak Storbritannias 1982-krig mot Argentina, for å hevde sin kontroll over Falklands-territoriet, i hovedsak ble drevet av de betydelige forekomstene av Black Goo som ble funnet på disse øyene på den sørlige sokkelen.

Black Goo i sovende tilstand. Fra militærbasen Thule på Falklandsøyene.

Fra 1982 og utover skjedde en rekke svært mistenkelige dødsfall som involverte forskere som så ut til å ha en forbindelse til Marconi så vel som Strategic Defense Initiative, ellers kjent som Star Wars-programmet. Mellom 1982 og 1990 ble over 20 forskere funnet døde under mer enn mystiske omstendigheter.

Black Goo 1155 ser ut til å inneha en enorm mengde med intelligent bevissthet som består av nanobots på atomnivå. Generelt sett kan det tyde på at den kan ta over styringen av deg, av kroppen din, følelsene dine, tankene dine. Du vil være en annen person. Men bare hvis du er et mål. Alt styrt av en “rogue” AI.

Du husker kanskje Rudy Giulianis “hårfarge” som rant ned fra hodet hans under en pressekonferanse når han hadde som intensjon å gjøre om resultatene fra 2020-valget i USA?

Denne negative AI hevdes å kontrollere kabalen uten at de selv egentlig er klar over det. Kabalen tror derimot at det er de som styrer den. Altså nok et lag i den komplekse matrixen, vår 3D-eksistens. I realiteten er det menneskehetens kollektive bevissthet som manifesterer den selv. Mer om det i en annen episode.

Foredraget med den tyske vitenskapsmannen er fra 2016. På dette tidspunktet mente han, basert på sine vitenskapelige kunnskaper, at det å ta influensavaksinen er som å gå til legen for å ta selvmord. I etterhånd har 72% av verdens befolkning frivillig vaksinert seg med en vaksine som inneholder Graphene Oxide som er det samme som Black Goo, trolig av typen 1155. Influensavaksinen inneholder også dette.

Se også følgende video for ytterligere inngående informasjon om Black Goo fra Taygeta/Pleiade-perspektiv som er her over jorden og har vært det siden 2008: Invasive Black Goo and AI: Biggest treath to the planet earth

Denne kilden er en av svært få som har direkte kontakt med sine jordiske kontakter og som oversender informasjonen direkte. Altså ren og uforkludret informasjon. Jeg har personlig snakket med en av de som har hatt direkte fysisk kontakt med de.

Exovitenskapsserie for Starseeds og lyskrigere

Vi starter altså komplekst med denne første videoen. Informasjonen er så lang utenfor vanlig tankegang at den definitivt ikke er for alle. Den er primært rettet mot Starseeds som trolig vil finne denne serien med videoer og artikler fascinerende og/eller oppvåknende.

Andre vil ikke finne temaet verken interessant eller troverdig, selv med den vitenskapelige kompetansen og materialet som Vella presenterer. Logikken som benyttes er gjerne at man kan avfeie denne informasjonen ettersom offisiell vitenskap ikke anerkjenner den. Det er derimot helt i orden da denne særdeles undertrykkede informasjonen ikke er myntet på de.

Denne exovitenskapsserien er for de med øyner som ser og med bevissthet som forstår. Ved å følge serien vil du få servert en rekke puslespillbiter du muligens mangler for å skape det helhetlige bildet som du søker. Serien gir en forståelse av hvordan de øvre nivåene på denne planeten i virkeligheten er og hvordan de opererer opp mot menneskeheten.

Ved å tilegne deg den fulle sannheten oppnår du en enorm kraft til å kunne si nei til 3D-matrixen og be om at den negative agendaen stoppes. Din kraft er ubegrenset. Du er ikke en del av kilden. Du er kilden. Og dermed kraftfull utenom fatteevne. Om du virkelig tror det selv.

Serien er et resultat av intenst gravearbeid siden 2007 og frem til nå. Jeg vil så godt jeg kan servere sannheten basert på denne exovitenskapen. Ikke noe bullshit. Kun hard-core sannhet for den som er klar for det.

Exovitenskap fra åpne vitenskapsmenn

Vella er en vitenskapsmann og presenterer sine undersøkelser og resultater som strider med den offisielle vitenskapen. Dette er informasjonen som ønskes holdt skjult for enhver pris av kabalen. Derfor finner du ikke denne informasjonen uten å vite hva du leter etter. Massemedia skriver ikke et ord om det.

Det er en god indikator på at det som presenteres i videoen ovenfor er farlig nære sannheten. Harald Kautz Vella setter sammen alle delene i dette foredraget og avslører et bilde du muligens aldri har sett før, men som faktisk gir mening.

Foredraget er på 2 timer og 10 minutter. Det anbefales å se hele videoen helt frem til slutten. Detaljene underveis er viktig for forståelsen. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Løsningen

Det beste verktøyet for å beskytte deg selv og samtidig bringe menneskeheten nærmere vippepunktet? Hev din personlige vibrasjon.

Kilde: Harald Kautz Vella (Black Goo) A.I., Archons (Bases Series w Miles Johnston)

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

13 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank
8 måneder siden

Det er langt verre en folk kan forestille seg Frank.

Ekstremt viktig info her nå, alle som vil leve lenger en til 4 okt må bygge seg et Faraday bur i all hast. Det er utrolig lett og koster nesten ingenting… Et Faraday bur et bur av gjerde. 4 pinner som man surrer et gjerde rundt. Det blokkerer alle elektroniske signaler og elektromagnetisk stråling.

Kokoråna vaksinen inneholder store mengder partikler av marburg, ebola og annen dritt som er kapslet inn der de med å øke 5G frekvensene opp til 18 ghz så åpnes de og dritten slippes løs og folk blir forvandlet til dødelige frådende zombier.

Dette meldes nå fra hele verden samt tusenvis av insidere. Grafen, hydrogel og luciferrase finnes nå i alt av injeksjoner, bedøvelse, insulin. alle de store Blackwaater selskapene har tilsett det i sine produkter som Coca Cola osv. I luft fra Chamtrail. i vannverk. Ingen slipper unna. Eneste muligheten man har er å bygge FD bur eller gå under jorden.

Om man av en eller annen grunn ikke skulle starte oppresjonen 4.11 så vil man sette i gang 11.1.

Elon Musk sine 50 000 5G satellitter vil sørge for at ingen kan gjemme seg andre steder enn nevnt over.

Her kan en se varslerne og forskerne advare samt vise dritten fra 1.07.20 og utover.
Kanskje er ikke Erna og Moxnes saken så veldig viktige lenger…. ?

https://www.bitchute.com/video/D1QBy0bpv3vS/

Her grafen i kjøpevann fra Coca Cola.

THE COCA COLA COMPANY SELGER GRAFENINFUNDERT GIFTIG VANN, HER ER BEVIS
https://www.bitchute.com/video/dIUs9anyC1ji/

Det positive er at alle husstander har et faradaybur allerede. Det er kjent under navnet Mikrobølgeovn så ikke du skal bli grillet når du varmer mat. Fint å legge mobilen i når de sender nødvendinger i frekvenser som gjør deg til zombie. Men du trenger litt større for å få plass til deg selv og dine. kostnad ca 200 kr og 1 times arbeid.

Vi får håpe det er høyere vesener der ute som er med oss eller så er det game over for de fleste om 10 dager.

https://da.wikipedia.org/wiki/Faradays_bur

https://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage

finn
finn
Anonym
Svar til  Smurfen
8 måneder siden

Hva tenker du når 04.10 kommet og går og ingenting av det du sier her skjer? Skal vi da vente til 11.01.2024 og se igjen at ingenting skjer? Kommer du da bare til å si at de har utsatt alt sammen eller at kanskje gud har inngrepet? Det er jo ikke så smart å komme med slike dommedagsprofetier med så kort “frist”, da er det jo lettere å avsløre deg. Du må jo ha minst noen år så ingen husker dette.

Gledet meg til 04.10, skal sette meg på et torg og kose meg med viten om at det du sier bare er oppspinn. Ønsker deg lykke til i buret ditt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
8 måneder siden

Så du mener jeg skal stole på deg ? Du som sier at du er en dum sau. Du som lyver og sier du jobber for myndighetene når du bare er en av pedo psykopatene i koko klubben rævsugeren ? Er du alkisen HPN eller Dumboen med ørene, Tor J Næss?
Du som aldri har lagt ved en eneste kilde til dags dato.

Når du er for tilbakestående til å ta budskapet så går du etter budbringeren i panikk.

Hadde du giddet å se linken jeg la ved så ville du sett at det ikke er meg informasjonen kommer fra, men derimot svært mange insidere, forskere og mye annet fra alle kanter av verden. Om du besitter noe kunnskap som skulle tilsi at de tar feil så kom med det, om ikke så får du holde kjeft.

Her kan du se hvordan det går når 5 millioner kokoråne injiserte zombier angriper en moderne hær på 50 000 mann. 

50,000 Mechanized Troops vs 5 Million Zombies – Ultimate Epic Battle Simulator 

https://smakenavtull.wordpress.com/tag/sven-inge-johansen/

Her er mange vakre bilder av trollet “Finn”. 

https://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/kurt-oddekalv-moter-nett-trollet-oivind-bergh/

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
8 måneder siden

Godt å vite at moderatorene her inne fortsatt står fritt til å mobbe de som setter spørsmålstegn ved det som blir påstått. Det viser virkelig hvor seriøst NS egentlig er. Her er det kun rom for å ha samme meninger som smurfen.

Kommer du til å ta noe selvkritikk dersom det ikke skjer noe 04.10?

ken
ken
Anonym
Svar til  finn
8 måneder siden

Vi får bare håpe “det ikke skjer”. SE GOOGLE-LOGOEN NÅ: “G25gle”! Varsler de om 5G???Denne videoen (lekket fra en NWO-konferanse) viser tydelige hensikter om å avfolke! Vi må våkne opp til erkjennelsen av hva som faktisk foregår her. Dr Mahtahir Bin Mohammed, tidligere statsminister i Malaysia, legger tydelig frem intensjonene til den nye verdensordenen og folkemordsoppryddingen som må skje for å “opprettholde balansen på planeten” (kun 06:20): https://www.bitchute.com/video/FhoFhtsQfLtp/

g5.png
smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
7 måneder siden

Klovneklubben slår til igjen. Nå er du liksom et offer ?

Vel .. alle kan se på linken jeg la ut hvordan dere pedoer, psykopater og tilbakestående tullinger driver ren Gestapo virksomhet mot hundrevis av hundrevis med gode mennesker. Livene deres handler kun om å ødelegge andres liv, første dere gjør når der våkner om morgenen er rase over nettet og finne noen dere kan trakassere. ta skjermdumper av, klipp og lim, ta det ut av sin sammenheng og så sitter dere og ler og håner personene dere har lagt ut til spott og spe som vaskekte psykopater.

Lurer på hvor personer som lever av å ødelegge andres liv havner mon tro ? Vel det vet du svaret på selv.

Ta selvkritikk for at andre tar feil ? Klart jeg kan. Jeg ber om unnskyldning for at FN og verdens statsledere sier at vi ligger under 100 m med vann med krabbene og det har vi gjort siden 1986 ifølge FN. Verden brenner og havene koker og som du vet så er vi nede på havbunnen nå i 100 grader kokende vann og svømmer du opp 100 m og ser opp av havet så brenner alt, alt står i flammer.

Om du tror på dette så er du smart og om du ikke tror på på så er du en sånn tinnfolihatt konspirasjonsteoretiker. Jøss.

Det komiske med dere i Rævsugeren, Knus Nyhetspeilet gruppen og dere fra gruppen med det Ironisk navnet Skepsis er at alt dere har sagt siden Speilet ble grunnlagt har vært ren løgn, total feil og psudovitenskap.

Til dere andre så er vi i trøbbel. et Faradaybur er gull verdt selv om det ikke blir 5G angrep 4 okt.
For 1 år siden så var magnetfeltet vårt svekket med 20%, nå har dette økt til 35%. I går hadde vi knallrødt nordlys helt sør til Frankrike pga at strålingen fra sola trenger mye mye lenger ned en før.
Akselererer svekkelsen av magnetfeltet i samme fart som nå så vil det være borte om ca 1 år. Da er jorden skjold nede og vi står uten forsvar mot de store solstormene som kommer i solmaks i 2024.

Ben Davidson sier her at den store hendelsen mange varslet 23 sep bare var tøv og bullshitt. ingenting skjedde.

Det er ren uvitenhet for 23 sep skjedde en enorm hendelse. på FN møte i NY så ble REV eller Johannes’ åpenbaring oppfylt slik de som så filmen over fikk bekreftet.

Ben Davidson sier også at hver 6000 år så får vi en reboot hendelse så der går vitenskap og Bibel hånd i hånd.
Vi er nå i år 5999 og neste år er vi i år 6000 den 23 sep.

Hele makteliten vet dette sier Ben, noe som også forklarer hvorfor hele milliardær klubben med innside informasjon flykter til Sveits og de enorme hulene under fjellene der.
( 56 familier til nå offisielt )

Vi har en eneste atombombesikker bunker i Norge og den er kun for myndighetene. Til folket er det ikke en enste en. Så mye bryr makta seg om folket.

I Russland derimot er det bygget over 5000 nye atombombe sikre bomberom bare rundt Moskva. De beskytter så klart også mot store solstormer og stråling fra sola når skjoldene er nede og polene flipper.

En annen snodig sak her, i 1966 kom en anerkjent forsker ut med en bok som heter: Den sanne Adam og Eva historien som tar for seg hvordan alt går i sykluser og hvordan store høyt avanserte sivilisasjoner har kommet og gått under i store katastrofer som polskifte.
CIA hemmeligstemplet boka til Chan Thomas tvert i 80 år og nå har en del siden blitt frigitt. De viser at når polskifte kommer så får vi ekstreme vinder, planeten stopper opp, så vi får ekstrem varme på ene siden og ekstrem kulde på den andre, kraftige skjelv, tsunamier og vulkaner.

Så hva sier Gud ? Han sier at sist renset han jorden med flom og neste gang skal den renses med ild og det skal skje til neste år i år 6000 23 sep. Det er midt i solmaks i solsyklus 25 når skjoldene våre ligger nede.

Jorden må renses for Satans engler og deres avkom og slektslinjer som mye kan tyde på at Finn er i.

Gjengen som slipper barn inn på arenaer og så slipper løs ville dyr og ser på mens de rives i fyller til stor latter og glede for dem, der de vedder og koser seg.
Har pedo og blod orgier med barna før ender opp som Andreochrome. Ca 7 millioner hvert år.

Jeg skal holde leserne av Speilet oppdatert frem til den 4. det foregår en global aksjon for å informere flest mulig så vi kan stoppe planene deres slik Nyhetsspeilet og leserne har gjort en rekke ganger før.

Når vi skriver at da og da kommer super psykopatene til å gjøre sånn og sånn så kan de ikke gjennomføre planene sine for da vet de at de er avslørt.
Aller vet at hadde noen spredd over nettet at kl 5 fredag om en uke vil NOKAs ranerene rana Nokas så hadde de så klart avlyst alle planene. Slik er det med eliten også og vi har reddet millioner av uskyldige med å gå ut og avsløre planene deres før det har skjedd. noe vi har gjort siden oppstart i 2009.

Som jeg alltid har sagt så se på makteliten og bevegelsene deres. Prøver de å rømme i huler eller annet før 4.10 så vet vi også at vi må ned i huler eller Faradaybur i 2 timer 4.10.
Ser du ingen endringer fra den kanten så er mest sannsynlig planene deres utsatt litt.

Så hva vet vi om grafen og lipid nanoparitler ?

Jeg spurte ChatGPT “Hva synes du om nøyaktigheten av denne uttalelsen og hva den er?”
Uttalelsen du ga ser ut til å nøyaktig beskrive noen egenskaper og potensielle anvendelser av grafen og grafen nanostrukturer, spesielt i sammenheng med å absorbere RF (radiofrekvens) energi for å frigjøre nyttelast fra lipid nanopartikler.La oss bryte ned nøyaktigheten av utsagnet:

1) Grafenstruktur: Grafen er faktisk et tynt ark med karbonatomer arrangert i et sekskantet gitter. Det er et enkelt lag med karbonatomer bundet sammen, noe som gjør det til et av de tynneste materialene som er kjent.

2) Styrke og ledningsevne: Grafen er kjent for sin eksepsjonelle styrke og høye elektriske ledningsevne, som er nøyaktig nevnt i uttalelsen.

3) Grafen nanostrukturer: Grafen nanostrukturer kan lages i forskjellige former og størrelser, og de er i hovedsak mindre biter av grafen. Dette er også nøyaktig.

4) Absorpsjon av RF-energi: Grafen er i stand til å absorbere elektromagnetiske bølger, inkludert RF-energi, på grunn av sin høye elektriske ledningsevne. Når RF-energi absorberes, kan det faktisk få elektronene i grafen til å vibrere, noe som fører til generering av varme.

5) Effekt på lipid-nanopartikler: Utsagnet forklarer riktig at varmen som genereres av grafen-nanostrukturer kan føre til brudd på lipid-nanopartikler, som er sammensatt av et fett-dobbeltlag som kan smelte ved oppvarming.

6) Kontroll av frigjøring: Utsagnet antyder nøyaktig at frigjøringen av den sekundære nyttelasten fra lipidnanopartikler kan kontrolleres ved å variere frekvensen til RF-energien. Ulike frekvenser kan faktisk få grafen-nanostrukturer til å vibrere med forskjellige hastigheter, noe som resulterer i varierende mengder varmegenerering og følgelig kontrollert frigjøring.

Oppsummert er uttalelsen generelt nøyaktig når det gjelder å beskrive egenskapene og potensielle anvendelser av grafen og grafen nanostrukturer i sammenheng med å absorbere RF-energi for å kontrollere frigjøringen av nyttelast fra lipid nanopartikler. Det er imidlertid viktig å merke seg at praktiske anvendelser innen nanoteknologi er gjenstand for pågående forskning, og effektiviteten til slike metoder kan variere avhengig av spesifikke eksperimentelle forhold og de ønskede resultatene. 

NEW Magnetic Field Estimate, Navigating Claims, Friday Show

CIA Classified Book about the Pole Shift, Mass Extinctions and The True Adam & Eve Story

dfhjfgkkiijil.jpg
smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
7 måneder siden

Et lite vennskaps tips til deg Finn.

Du har 1 år på deg til å rette opp karma kontoen din.

Se rundt deg på naboer og bekjente, er det noen som sliter som har det tøft ? Ring på døra til eldre folk og spør om du skal handle for dem. steik noen vafler og ta en prat med dem, ta og snakk med noen som sliter psykisk og prøv å hjelp dem. Er det noe fattige barn i nærheten ? Ta og hent dem og ta det med ut og aktiviser dem og kjøp mat til dem. klarer du å gjør det i 1 år så kanskje det er håp for deg og vekt skålen din tipper rette veien. :) 

eee
eee
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Men, hun har heldigvis noen flotter perler som er love love love :)

« Forrige artikkel

Den faktiske historien: Ukraine On Fire

Neste artikkel »

Exovitenskap episode 2: Vlash/Maitre vs Karistus – Sci-fact stjernekrig

13
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x