Kurt Oddekalv møter nettrollet Øivind Bergh

5.4K visninger
4 minutter lesetid
21

Norges mest kjente og destruktive nettroll, Øivind Bergh, ble filmet av TV2 da han utøvde grov vold mot miljøkjempen Kurt Oddekalv torsdag den 10. mars 2016.

Norge feigeste mann var for feig til å møte sitt eget mobbeoffer face to face med vanlig folkeskikk. Nettrollet Bergh jobber for Norsk Havforskningsinstituttet i Bergen, men dagene går stort sett med til å ødelegge livene til andre. Alle som ikke deler hans syke verdensoppfatning er nazister og antisemitter samt alt som finnes av nedsettende karakteristikker pluss en hel del nye ord som ingen har hørt før.

Har du linket til en side som er skrevet av en som har vært i Tyskland, kjørt tysk bil eller lignende så er du visstnok en nazist i denne mannens sinn som bærer preg av å ha en eller flere alvorlige sinnslidelser.

Øivind Berghs intense hat kan ta liv

Han hater alt og alle som har vært i en kirke, spist vitaminer, kosttilskudd, dyrevernere, miljøforkjempere, alternativ-troende, maktkritikere, sannhetssøkere, nytenkere, homøopater, akupunktører, personer som er skeptisk å å injisere små uskyldige barn med kvikksølv, aluminium etc.

gsgsdgsgdsg
Megan tok sitt eget liv etter å ha vært utsatt for pur ondskap fra nettroll som kompenserer egne miserable liv med å ødelegge andres.

Noen tror kanskje at nettroll ikke er så farlige, men svært mange blir så terrorisert at de til slutt velger å forlate denne verden for å slippe unna. Den 13 år gamle Megan Taylor Meier så ikke noen annen utvei for å slippe unna nettrollene enn at hun valgte nettopp selvmord.

Megan Taylor Meier var en amerikansk tenåring fra Dardenne Prairie i Missouri født den 6. november 1992. Hun ble funnet hengt tre uker før sin egen 14-årsdag. Foreldrene ba om en gransking av saken der selvmordet ble tilskrevet nettmobbing av nettroll på sosiale medier. Megan Taylor hengte seg i sitt eget belte. Til tross for flere forsøk på å gjenopplive henne ble Megan Taylor Meier erklært død dagen derpå den 7. oktober 2006. Megan Taylor hadde hele livet foran seg. Foreldrene så frem til å se henne vokse opp, gifte seg, få barnebarn etc, men alle drømmer ble totalt knust av pur ondskap fra nettroll som kompenserer egne miserable liv med å ødelegge andres.

https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

Grov trakassering i avisenes kommentarfelt

Er det en eller annen avis i Norge som har skrevet en artikkel der man kan trolle så kan du være sikker på at Bergh og lærlingene hans dukker opp i kommentarfeltene. Der prøver de å ødelegge livene til de som ikke støtter deres egne ekstreme meninger og trakassere dem på det groveste. Mest sannsynlig så vil de da si at du er en nazist eller en antisemitt. Hersketeknikkene strør de rundt seg som fulle sjømenn strør om seg med penger på Thailandske horehus.

Denne gangen gikk han langt over streken og det var bare flaks at ikke Oddekalv, som bare ønsket forsoning, ble blind av kokende Caffè latte i øynene.

Her kan dere se voldsepisoden om hva som skjedde:

gsdgdgsggdsEt ekstremt miljø av hatefulle mennesker

Øivind Bergh tilhører et ekstremt miljø av en liten, hatefull gruppe som bruker dagene sine til å terrorisere, stalke og trakassere alt og alle med andre meninger enn deres egne ekstreme meninger.

Dagene deres går med til å fotfølge folk og skrive søppel basert på Cherry Picking, bestillingsverk og gammel pseudovitenskap.

Forlatt av sine egne

Men denne gangen har selv hans egne vent han ryggen.

Bergh har noen få lærlinger som han dresserer opp til å spre hat for seg. Dette er Hans Petter Nenseth som er en av hans nærmeste lærlinger som ser på Bergh som en slags Gud.

 

Sånn ser dette Trollet ut.

dgsdgdgsdgds

Han har også en skygge av en taper. En som heter Tor J. Næss som driver en hatside han kaller en blogg som ser ut som om den er driftet av en 5-åring. Støvsugeren kaller han den. Kanskje han burde putte støvsugerrøret sitt langt opp i rattata der sola aldri skinner så han fikk dritten sin ut det rette hullet?

På det hatefulle nettstedet sitt henter han ut små skjermdumper som er tatt ut av sin sammenheng, klipper og limer inn det som passer sin egen agenda, linker det opp mot nazisider. Han bedriver sitatfusk og grov manipulering for å ødelegge personer for å knuse dem på samme måte som lille Megan Taylor ble knust.

gdegdgggad

Oppfordrer til å drepe skribenter hos Nyhetsspeilet.no

Mottoet deres er tydeligvis det samme som Jesuittene: Målet helliggjør middelet. Som Ordo Templi Orientis kongen Fjærfett sier: Alt er lov.

Øivind Bergh produserte et bilde for å tydeliggjøre hvor glad han er i vold og startet en tråd i Facebook-gruppen ILÅBL. Med dette bildet her til over 2000 medlemmer oppfordrer han til drap og grov vold av Nyhetsspeilets journalister, skribenter og lesere.

xbggdgdgdagadsg

Med andre ord så er dette livsfarlige elementer som går blant oss i Norge som man ikke bør le av, men det gjør vi allikevel med slike riksklovner som i mangel av eget liv velger å ødelegger andres.

Øivind Bergh er åpenbart ekstremt mye inne på naziblogger, nazisider og nazigrupper. Han er storforbruker av nazistenes metoder for å nå sine mål. Det får meg til å gjøre meg opp noen tanker om det som bestemor lærte meg så klokt som barn; Den som sier det er det? Eller det kjente russiske ordtaket: Den som roper tyven, tyven er tyven.

Folk får gjøre seg opp sin egen mening, men det er vel noe i det kinesiske ordtaket også: Hvis den vagger som en and og kvekker som en and så er det nettopp en and.

Som sagt så kan vi ikke annet enn å le av ekstremistene og taperne som ikke har noe liv, så la oss le litt til.

Nærmer vi oss sannheten her?

Anmeldt til politiet

Vel, det ser ut som om nettrollet Øivind Bergh har tatt sin Caffè latte og forlatt oss for en stund. Han er anmeldt til politiet etter den grove volden han utøvde mot miljøforkjempen Kurt Oddekalv. Overgrepet har en strafferamme på mange år i buret.

getqetqtqtq

Flere eksempler på grov trakassering og terrorisering

Over flere år har de voldelige elementene i den ekstreme hatklubben trakassert, terrorisert og ødelagt livene til vanlige folk. Her er noen artikler til for de som vil fordype seg i hvor vanvittig destruktiv adferden til disse elementene er som bærer preg av svært alvorlige sinnlidelser.

https://www.nyhetsspeilet.no/2013/07/ungdommene-inspireres-til-vold-i-humanistmiljoet/

https://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/

https://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/

adfgafgasf

 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
4 år siden

Siste: Resett.no rangerer kaffekasteren Ø Berg øverst på sin liste over “hatprat-sabotører”:

https://resett.no/2019/06/10/journalister-politikere-forskere-mot-folkene-som-saboterer-for-resett/

Ove Kristian
Ove Kristian
Anonym
5 år siden

Folk hetser nok fordi de blir ruset av det. Spenningen og moroa med å ødelegge blir dem avhengig av.

malvik7550
malvik7550
Anonym
6 år siden

Nettroll…… ligner litt på det selv etter å ha lest sitat fra artikkelen din: «som fulle sjømenn strør om seg med penger på Thailandske horehus»….. tror du bør ta deg en tur dit å se hvem som er der…….
Forøvrig er jeg enig i mye av det du skriver her.

asdasd
asdasd
Abonnent
6 år siden

videoen..

Tore B. Krudtaa
Abonnent
6 år siden

Riks-trollet John Færseth, en såkalt medieviter og journalist gikk i 2015 til et verbalt frontalangrep mot Norgespartiet – Dagbladet. I typisk Færsethsk stil anklaget han Norgespartiet forå ha publisert antisemittiske tekster på sin nettside. Påstandene var en grov løgn. Her er replikken som både er publisert på nettavisen, og i papiravisen (i en forkortet form) til Dagbladet:

Norgespartiet – en samfunnstrussel?
“…Vi mener det er feil at et lite mindretall av politikere skal kunne ta viktige beslutninger for det norske folket, når disse gang etter gang fatter beslutninger som ikke samsvarer med folkets interesser…”
http://www.dagbladet.no/kultur/norgespartiet—en-samfunnstrussel/65359423

Norgespartiet arbeider for å innføre direktedemokrati og juridisk bindende folkeavstemninger. I et slikt politisk klima er det folket som blir den lovgivende makten, med regjeringen, kongen og domstolen UNDER folket. I et slikt system er det folket som bestemmer, og ikke en kynisk maktelite som i alt for mange år har misbrukt den tilliten de har fått låne av folket.

Hvem kan være oppdragsgiveren til denne journalist John Færseth? Det kan vel ikke være slik at mørkere krefter i politikken har fått skrekken for at FOLKET skal få en reell makt over politikerne, og at de derfor har aktivert en hær av riks-troll og nett-troll for å sverte disse som ønsker all makt til folket? Nahh… norske politikere kan vel ikke være så kyniske at de finner på slik? Vel, norske politikere er så kyniske at de bomber livskiten ut av mennesker i Libya, og norske myndigheter er så kyniske at de støtter et kupp i Syria (de støtter altså krigen mot de som sitter med makten i Syria – og med det bombingen og terroren mot syrias innbyggere).

For å få et innblikk i hvordan myndighetene i USA ser for seg informasjonskrigen mot eget befolkning, anbefaler jeg dette essayet:
”Konspirasjonsteori” – det magiske ordet som struper samfunnsdebatten
http://www.monsanto.no/index.php/no/pa-tiltalebenken/230-konspirasjonsteori-det-magiske-ordet-som-struper-samfunnsdebatten

En annen norsk brunskvetter-journalist er Øyvind Strømmen. Øyvind Strømmen har bl.a. gått til frontalangrep mot Norgespartiet i et av notatene fra 22. juli-kommisjonen. Ikke bare angriper Strømmen Norgespartiet med den mest bisarre brunskvetter-og-høyreekstrem-stråmannsargumentasjon, men han forsøker gjør det samme ovenfor Nyhetsspeilet. Vi kan med det fastslå at Strømmen definitivt er en del av den journalistiske mørke understrømmen i dette landet. Så bør man stille seg et spørsmål om hvorfor 22. juli-kommisjonen publiserer makkverket til Øyvind Strømmen? Kan det være at kommisjonen misbrukte en tragedie og en terrorhandling for å sverte en maktkritisk nyhetskanal (Nyhetsspeilet), og et nystartet parti (Norgespartiet)? Det ser jammen slik ut. Hvem gav innstruks til 22. juli-kommisjonen om at Nyhetsspeilet og Norgespartiet skulle svertes slik det gjøres av Øyvind Strømmen? Hvordan kunne medlemmene i 22. juli-kommisjonen tillate at kommisjonen misbrukes i en politisk vendetta ovenfor nevnte nyhetskanal og parti? Jepp, det er mange ekle spørsmål som bør stilles, og jeg er sikker på at svarene er enda eklere enn spørsmålene.

Hva får journalister til å oppføre seg slik? Hvordan kan Strømmen publisere noe så sykt som han gjør om Norgespartiet og Nyhetsspeilet i dette notatet? Slik jeg ser det er det fordi maktpersoner i dette landet ikke liker at noen eksponerer all korrupsjonen og uretten som skjer i regi av norske politikere og domstoler. De samme liker nok heller ikke tanken på et direktedemokrati hvor folket får all makt.

Sånn da vet dere det. Journalist Øyvind Strømmen er en ondskapsfull brunskvetter-journalist, og 22. juli-kommisjonen var villig med på brunskvettingen. Hva det nevnte notatet eller sier (om andre), er ikke vurdert her – kun den ondsinnede stråmannsargumentasjonen om Norgespartiet og Nyhetsspeilet.

Her er notatet fra 22. juli-kommisjonen hvor Strømmen har flettet inn noen særdele ondskapsfulle tekster om både Norgespartiet og Nyhetsspeiet:
Notat 4/12, Utviklingstrekk i norsk høgreekstremisme:
https://www.regjeringen.no/html/smk/22julikommisjonen/22JULIKOMMISJONEN_NO/CONTENT/DOWNLOAD/186/1359/VERSION/2/FILE/NOTAT_4_12_STR__MMEN.PDF

Tore B. Krudtaa
Abonnent
7 år siden

Her er min erfaring med den statsansatte forskeren Øivind Bergh, og norske domstoler. Ville ikke forundre meg om det snart blir en dokumentarfilm om de mest ekstreme nett-trollene i Norge, hvilke metoder de benytter, og hvilke krefter som heier på de. En ting er sikkert, det å være varsler i Norge er ingen enkel affære. Noen særdeles ekle nett-troll og store deler av den statsstøttede pressen synes visst at det helt greit å mobbe og trakasere varslere. Alle metoder tas i bruk. Spesielt synes en sær gjeng (også fra den norske statspressen) at det å stemple mennesker som antisemitter (rasister) og høyreekstreme – uten grunnlag, og til og med spre grove usannheter om nystartede politiske partier – er helt greit.

JUSTISMORDET OG RETTSFARSEN
https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/04/04/nettmobber-oivind-bergh-justismordet-og-rettsfarsen/

NETT-TROLLET ØIVIND BERGH HEVDER AT “RESULTATET [AV ANKESAKEN] ER OPPLAGT”
https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/08/19/nett-trollet-oivind-bergh-hevder-at-resultatet-av-ankesaken-er-opplagt/

En av de virkelig sykeste personlighetene i den norske diskurs er en såkalt medieviter og journalist ved navn John Færseth. Hans metoder har jeg skrevet om i denne bloggposten. Jeg tar han med her, fordi han ble fersket i grove usannheter som vitne under rettssaken mellom meg og Øivind Bergh i Sandefjord tingrett:

DET JOURNALISTISKE DOPET – JOHN FÆRSETH OG DAGBLADET
https://rettsfarsen.wordpress.com/2016/04/26/det-journalistiske-dopet-john-faerseth-og-dagbladet/

Bjarte
Bjarte
Anonym
7 år siden

Kan de slutte å stigmatisere sjømenn i negativ forstand heile tida !
Ellers var artikkelen bra .

ye
ye
Abonnent
7 år siden

Øivind Bergh ved Havforskningsinstituttet får så hatten passer.
http://www.riksavisen.no/er-en-nodt-til-a-vaere-idiot-for-a-bli-professor-ved-havforskninga/

Berit Anne Einang
Berit Anne Einang
Abonnent
7 år siden

Jeg tror vi skal kunne se frem til en ny runde med rettssaker….. Øyvind Bergh og gjengen hans har gått over streken med mange mil, men har fortsatt ikke blitt dømt…… Kanskje er tidevannet i ferd med å snu?

PP
PP
Abonnent
7 år siden

Jeg vet ikke om det er mest humor eller symbolikk i at Bergh brunskvettet Oddekalvs brune skjorte.Brunskvetting og brunskjorter har som kjent enn annen betydning: https://no.wikipedia.org/wiki/Brunskjorter

Jørgen Fordelsen
Jørgen Fordelsen
Abonnent
7 år siden

Det er lavmål å trekke inn noe så usaklig som utseende til Nenseth og Næss. Det er det som kalles ad hominem eller å angripe personen i stedet for saken, og saken her har overhodet ingenting med utseende til disse nett-trollene å gjøre. Selv om det er samme mynt som disse trollene bruker, er det skadelidende for skribent, Nyhetsspeilet og eksponeringen av disse trollenes aktivisme, å legge argumentasjon og retorikk til samme useriøse og uprofesjonelle nivå. Det er retorikk som brukes fordi man ikke har noe bedre å komme med, men i anledning nett-troll aktivismen disse bedriver burde det fint gå an å skrive en hel bok med saklige, seriøse og alvorlige argumenter ang betydningen deres aktivisme har for samfunnsdebatten og meningsmotstandere. Nå som det omstridte Nyhetsspeilet bare har blitt bedre og bedre er det veldig viktig at dere tar oppgaven med å være profesjonelle seriøst.

Når det er sagt, så har jeg ingenting til overs for disse nett-trollene og aktivismen de bedriver på nett, DET er det velfortjent at eksponeres og henges ut, men hold det seriøst og flere hakk over deres egen retorikk. :)

Jørgen Fordelsen
Jørgen Fordelsen
Abonnent
Svar til  smurfen
7 år siden

Jeg kjenner godt til hvem Bergh, Nenseth, Næss og resten av den røkla er, også av egen erfaring. Jeg er fullstendig klar over hva de driver med. Jeg har overhodet ingen hensikt med å forsvare de, det eneste jeg forsøker å komme med er konstruktiv kritikk for at både saken rundt nett-trollingen deres og Nyhetsspeilet skal få mer slakgraft og nå frem til det brede publikum. Som sagt får man tatt et mye grundigere oppgjør med dem om man holder seg langt over deres eget nivå. En annen ting er at det er mange som fryder seg over å se at de blir hengt ut, da er det ekstra dumt at ”vi” som fryder oss over, rettferdigjør og støtter opp om å bruke samme retorikk. Når de gjør det er det ikke greit, men når vi gjør det er det greit? Det er aldri greit, punktum. Det interessante her er hvorfor det ikke er greit, og det skriver du mye bra om.

Det er mange som digger denne artikkelen og vi er mange som har vært utsatt for disse nett-trollene og gleder oss over at de blir eksponert. Samtidig er det mange som er utenforstående, eller ikke forstår hva som er galt med retorikken disse trollene bruker, og da trenger de saklige og kunnskapsrike artikler som retorisk er overlegen lavmålet nett-trollene bruker. Slik utdanner man folket etterhvert til å selv kunne klare å oppdage lavmåls retorikk og herskerteknikker, og den dagen flertallet ser igjennom dette har disse trollene gravd sin egen grav. Dette som alt annet handler jo om kunnskap, og i vitenskapen diskuterer man ikke ad hominem, det er vel egentlig kun det jeg vil frem til.

Som sagt er dette kun ment som konstruktiv kritikk, ser også at artikkelen er redigert. Synes det var en god artikkel og nå enda bedre :) Stå på Smurfen!! :)

-Jørgen

John Eiliv
John Eiliv
Abonnent
7 år siden

Ut i fra bildene til tv2, ser denne Bergh ut til å være utilregnelig i gjerningsøyeblikket, hvor han uten tvil tar mannen, for så å benytte plan B, som er å stikke av :)
det er lenge siden jeg har sett et Nett-troll som har rotet seg så jævlig inn i sitt eget nett :)
– kan også skyldes feil yrkesvalg, eller skadelig omgangskrets i oppveksten ?
– Jeg tror ærlig talt at det finnes noe positivt i alle nett-troll, noe som sikkert kan finnes med denne mannen også. Det gjelder å finne dette noe, og så bygge videre veldig sakte på det . BondesjakkTerrapi kunne muligens vert noe ??
En Sightseeing i den 1200 meter dype Kis Gruva på løkken Verk kunne også vært en tankevekker, for å se hvor de virkelige trollene bor ! – Det er ikke annet å si enn : God bedring, og måtte sunn fornuft finne en åpning !

Karsten Midtbø
Abonnent
7 år siden

Artikkelen er helt på sin plass. På tide å kalle en spade for en spade. Kjør på.

Karsten Midtbø
Abonnent
7 år siden

Jeg rett og slett elsker Nyhetsspeilet. Før nyttår opplevde jeg at folk delte mine innlegg 10-20 ganger i uken og etter har det økt til ca 3000 siste uken. Er en oppvåkning på gang om dagen. Har fått 6-700 hundre venneforespørsler siste tre mnd. Det er en revolusjon på gang om dagen. En fredelig en sådan. Jeg skimter en seier der fremme. Mine usynlige venner hjelper til sammen med kosmos. Det nærmer seg mål. Spennende å være i live om dagen.

Alexander B.
Forfatter
7 år siden

Kjære Smurfen!
Av alle som deltar på dette flotte nettstedet er du en av de jeg gleder meg til å lese fra hver eneste gang!
Denne gangen har du brukt alt annet enn den vanlige sunne fornuften jeg pleier å se deg komme med og ramlet ned til nivået til folkene du prater om! Du henger ut, prater ned til og gir ut private adresser. Det kan seg sånn være at de du prater om er på nettopp dette nivået, men det bør ikke en person som innehar all den kunnskapen du har være. For din egen del håper jeg du trekker tilbake denne artikkelen, for den har ingenting med opplysning å gjøre, og du er på et ganske ganske mye høyere nivå enn dette!
Mvh Alexander

FM
FM
Abonnent
Svar til  Alexander B.
7 år siden

Ikke enig med deg!
Det er flott at denne psykopaten får det stempelet han fortjener!
Makan til middelmådighet som utgir seg for å være intelligent skal man lete lenge etter!
Honnør til Smurfen!

Njet
Njet
Anonym
Svar til  Alexander B.
7 år siden

Følger ikke så mye med på nyhetspeilet ( mulig jeg burde følge mer med), men finner mye kritisk informasjon til samfunnet andre steder. Her faller en litt ned på samme lave nivå som Bergh osv holder i debatten. Så lavt trenger en ikke synke for å belyse disse menneskene.

« Forrige artikkel

Nye bekjennelser fra en økonomisk leiemorder

Neste artikkel »

Breivik var neppe alene om 22 juli terroren

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x