/

Fall of the Cabal

12109 visninger
1 minutt lesetid
37

Aldri før har man sett en slik avsløring av NWO/Makteliten/Kabalen/Gutteklubben Grei/Illuminati/Dypstatan!


Kall  dem hva du vil, ordene beskriver akkurat det samme.

I videoene nedenfor får du svar på alt du har lurt på hele livet. Makteliten og deres agenda blir så til de grader avkledd, og med en grundighet du aldri før har sett! Aldri mer kan du lese eller høre på informasjonskanalene deres uten å spy.

Sannheten setter deg fri!

Hele kabalen er i ferd med å falle og Menneskeheten er i ferd med å få tilbake friheten!

Last ned og last opp på andre plattformer og del, del del. Nå har du muligheten til å være med på å redde verden før FNs Agenda 21 trer i kraft. Kabalen vil som kjent kun ha 500 millioner mennesker på kloden. Det betyr at de vil ha 7.2 milliarder av oss bort, og det skal de selv sørge for.

Nå er det håp fordi det er makteliten som er i ferd med å gå under, ikke oss! Del med barn og barnebarn, del med foreldre, besteforeldre og oldeforeldre og med venner og slekt.

Se alle 10 episodene øverst i artikkelen her eller gå til Rumble og se:

Fall of the Cabal Documentary-Full, Parts 1-10

Ikke bry deg om at filmene er  litt lang. Etter to minutter klarer du ikke å rive deg løs før du har sett hele uansett :)

Abonnere
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
lars
lars
3 år siden

Har nå sett filmene. Er mye sprengstoff her, men er ikke overrasket. Men ser at det kan være vanskelig å få ut info i MSM, da flere innsidere er blitt myrdet. Sist ut er Mel Gibson som har snakket om pedofili blant toppene, hvor lenge får han leve?
Vi får bare håpe at Trump får 4 nye år. Det er presidenten som kan endre verdenshistorien til det bedre.

Det er så mye som ikke kan diskuteres lenger uten at du blir satt i bås eller stemplet.
Ta for eks klima. Har du et annet syn på klima enn regjering og MSM, blir du kalt klimafornekter.
Hva skal vi kalle Erna og hennes medsammensvorne? Klimamonopolister er et passende navn.

Vi må få en politikk som er bærekraftig sier politikerne. Ja det er enkelt. Stopp klimahysteriet, reduser BISTAND, OG STEM FOR ALL DEL IKKE HØYRE, VENSTRE OG MDG.

De såkalt kloke hoder sier at den globale oppvarming skyldes CO2, altså at økt CO2 gir økt TEMPERATUR. ( De siste 20 år har CO2 i atmosfæren økt, men TEMPERATUREN HAR STÅTT PÅ STEDET HVIL. HVA SIER DE SÅKALTE EKSPERTENE OM DET? SKAL DE ENDRE SINE KLIMAMODELLER. )
Det fins også ENDA klokere hoder som sier at det er TEMPERATUREN SOM STYRER/REGULERER CO2.
Og hva styrer TEMPERATUREN, jo SOLAKTIVITET, HAVSTRØMMER, JORDAS HELLINGSVINKE osv.

ALL INFO FINNES PÅ NETT.

Regjeringens såkalte klimaekspert Rotevatn mener at vi ikke har tid til å diskutere at den globale oppvarming er menneskeskapt.

SKAL vi bruke MILLIARDER AV OLJEFONDET PÅ KLIMA UTE I verden, så er det jo KLART at vi må være sikker i vår sak.
Det finnes nok av saker og oppgaver her hjemme i NORGE som har behov for KLIMAMILLIARDENE.

MortenB
MortenB
3 år siden

Coronavirus : Røykteppe over det som nå foregår, fjerne korrupsjon og menneskehandel og de av eliten som nekter å kaste inn håndkledet…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  MortenB

Du er ett par uker for tidlig ute MortenB. 1. April er ikke riktig enda.

Sikkert derfor det foreslås innført lovverk som bryter samtlige menneskerettigheter, forbud mot kontantbetalinger over 10.000 AUS dollar i Australia, trosfrihet i Norge hvilket i praksis betyr at de forsøker innføre straffefritak for pedofili og menneskeofringer, konfiskering av hjem i Danmark, negative renter slik at vi skal betale banken for at de oppbevarer midline (sannsynligvis en metode for at man skal tvinge befolkningen over på kryptovaluta). Dette er kun et lite knippe.

Snikislamiseringen til FrP burde omskrives til sniksataniseringen av KrF, men de er stille. Mon tro hvor et politisk parti med forankring i kristendommen og Yahweh’s ord er musestille. Kirken er også påfallende stille. Ligger svaret i vranglæren om treenigheten? Hvor en Gud deles i tre, slik at man har tre guder. Rett i fra de sataniskes lærebok.

Skal korrupsjon og menneskehandel fjernes er det kun et virkemiddel; avskaffelse av staten.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  MrSixxthsense

– negative renter slik at vi skal betale banken for at de oppbevarer midline

Det er bankene som rammes av negative renter. Med unntak for dem man kan telle på en finger, folk har ikke penger i banken, de har gjeld. Negative renter -> folk får betalt for å ha gjeld

Når BNP stagnerer / går ned, da går regjeringene inn i depresjon
-Folk slutter å kjøre bil ???
-Gjør det noe?
-Nå stuper skatteinntektene

Da må regjeringene stimulere folk til å bruke penger, dvs
-Sett ned renta
-Sett ned renta
-Sett ned renta
-??
-Hva er problemet?
-Renter er null allerede

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  kjell108

Du mangler slik basis forståelse av økonomi, derav orker jeg ikke forsøke forklare deg dette. Nesten skremmende.

Interessant fra Storbrittania forresten; folk brenner ned 5G tårnene flere plasser.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  MrSixxthsense

MrSixxthsense
«Hvordan kan man smittes av et virus foruten via injeksjon, Kjell? Kan du svare meg på dette. Man kan lage et virus som dreper, men da må dette injiseres.»

Verden må jo tro at du er blind og døv.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  kjell108

Heldigvis er synet og hørselen i full operativ funksjon. Muligens fordi jeg aldri går til lege.

Nå virker det faktisk slik at de som styrer og steller i verden tror jeg er alt annet enn «blind og døv». Resett.no har begynt sensurere kommentarene mine, Twitter har blokkert kontoen min, legeforeningen har blokkert meg via Twitter, ingen av helsemyndighetene svarer meg, to journalister forsøkte avfeie informasjonen vedr. patentene som SARS og at dette ikke hadde noen sammenheng med dette «viruset». De korrigerte jeg tilstrekkelig slik at ingen av de engang kom med et tilsvar. Har sendt brev til samtlige politiske partier, samt helse og omsorgskomiteen, uten tilbakemelding.

Har til og med tilbudt Resett.no at jeg kan stille til påfølgende debatt om de trykker mitt innlegg. Ingen tilbakemelding fra Lurås mfl. Her har de muligheten til å gjøre meg til hele landets hakkekylling, men de griper ikke muligheten. Hvorfor? Min kunnskap er ikke av Mikke Mus varianten du blir indoktrinert ved via utdannelsessystemet eller som medlem av F-gjengen. Siden jeg kan bevise deres feil og mangler ville de hatt et enormt problem i etterkant.

Siden man i 1918 injiserte snørr fra influensasyke mennesker inn i friske mennesker og de ble ikke syke med influsensa, hva forteller dette deg om smitte? Man brukte ca. 10 milliarder pund og 60 år ved «Common Cold Unit» i London. Enda klarte ikke legene finne årsaken til vanlig forkjølelse (som de kaller for koronavirus). Disse to punkten er tilstrekkelig slik at denne ballen kan legges død en gang for alle.

Ta med deg en ting fra dette som faktisk kanskje redder livet ditt. Mennesker er ikke Elohim (Gud). Vi kan ikke ta Yahweh’s funksjon eller plass. Nettopp av den grunn vil vi aldri forstå menneskekroppen 100%, da dette garantert ville blitt misbrukt i mye større utstrekning enn det allerede gjøres per i dag.

Yahweh er Skaperen.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  MrSixxthsense

Ingen her er interessert i å diskutere din troverdighet som en halleluja-kristen vs. det medisinske for corona-viruset. Vi er dum nok allerede av politer-prat.

Ecuador har 3700+ corona-smittede og 191 døde ifølge statistikken.
Ifølge deg er ingen smittet der nede … og det de døde av var noe «annet» ?
Glem religionen din for et øyeblikk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  kjell108

Du har tydeligvis problemer med det kognitive, noe jeg naturligvis synes er leit. All religion er satanisme og jeg er heller ikke kristen. Jeg er en følger av Yahshua.

Det dør hver eneste dag utrolig mange mennesker. Av ulike årsaker. Koronaviruset ble I 1965 ordet man benytter om vanlig forkjølelse. Klarer du se sammenhengen med hvorfor de fleste som dør er eldre med en gjennomsnittsalder rett under 80? Har politikerne plutselig blitt veldig omtenksom for de eldre.

Har koronaviruset plutselig kurrert all annen sykdom?

Selv beviser som er uomtvistelige benekter du hardnakket. Enten er du mindre begavet eller medlem av F-gjengen. Skulle jeg tippe; en kombinasjon.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  MrSixxthsense

-jeg er heller ikke kristen. Jeg er en følger av Yahshua.
«Yahshua is a proposed transliteration of the original Hebrew name of the Messiah, also referred to in modern times as Jesus. The name means Yahweh is salvation»

(MrSixxthsense er selv oppforstret av frimurerne … man snur på fakta slik at det blir jeg som har en «tvilsom bakgrunn». Jeg bad Smurfen konfronterer MrSixxthsense der han motsir ham – men Smurfen vil ikke debattere med folk)

-Det dør hver eneste dag utrolig mange mennesker.
Så ifølge deg dør det stadig vekk statsministrer som Boris Johnson? Han er ikke smittet av corona heller? At gatene er tomme i Milano og Roma skyldes en «vrangsforestilling» ?

(Meldingen MrSixxthsense svarer på var et spørsmål -> Ifølge deg er ingen smittet der nede … og det de døde av var noe «annet» ? –
Hva svarer MrSixxthsense da? Han svarer ikke. I Syria vil man få en kule mellom øyene når man ikke kan gjøre rede for noe som helst, eller man svarer – Du har tydeligvis problemer med det kognitive, –
Folk som lyver meg i ansiktet tåler jeg ikke)

Dette er en interessant rapport fra Sør-Afrika – «Red Alert: COVID LOCKDOWN – Operation Chariot — Brendi Wells»
Idag kan man få en kule mellom øyenene bare for å gå ut døra av eget hus … og ifølge Brendi Wells planlegges et Rwanda-lignende genocide på hvite. Det skal rettferdiggjøres med matmangel som følge av en corona-epidemi, deretter at de hvite skal presenteres dem som har et tonn av mat i husene -> svarte familier som sulter vil konkludere at å rane hvite er «løsningen». Dermed blir det «folket» som angriper de hvite (Rwanda-stil), ikke regjeringen.

(Det er interessant at «de hvite» i Sør-Afrika framstilles som «fienden» 25 år etter at apartheid er opphevet – ikke ulikt at «jødene» ble framstilt som «fienden» i nazi-Tyskland. «De hvite» framstilles også som «fienden» av det liberal USA, og det går i samme retning i Sverige. «Problemet» i Sverige er alle «svenskene» ?)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  kjell108

Det er ikke tvil om hvem som er frimureren her siden du kan tilstrekkelig til at du sitter å direkte feilinformerer folk vedrørende vår Frelser og vår Skaper. Fra Hebraisk betyr ‘shua’ frelse (salvation). Mange forkorte Yahweh’s navn til ‘Yah’ og derav sier mange at vår Frelser og vår Skaper deler samme navn ‘Yah’ siden vår Frelser heter Yahshua. Dette betyr ikke at de er samme person slik vranglæren om treenigheten er fra den romersk katolske og luther-evangeliske kirke hevder. Kom deg ut av F-gjengen! Du blir tydeligvis skadet.

Hvem som dør har ingen direkte sammenheng med yrkestittel eller utdannelse. Dette er en masonisk vrangforestilling siden de er livredde døden, derav forsøker de forlenge livet så langt det lar seg gjøre. Selvsagt kan de ikke kontrollere dette, endog blir alle kluter satt til slik at man forsøker skape en illusjon omkring temaet. Derimot er det ingen som dør av et virus! Det er en uomtvistelig faktaopplysning. Flere eksempler er gitt deg for hvordan dette ikke er fysisk mulig. Motbevise kan du heller ikke foreta deg, derav vil jeg anbefale deg krype til korset. Symbolikken passer utmerket en evneveik liten ubetydelighet som har gjort kardinalfeilen ved inngåelse av medlemsskap i F-gjengen.

Hva jeg fortalte er flere steder i verden hvor jeg har bekjente går livet bortimot som normalt. Her nede er folk ute og selv om du ser noen som ikke har kapasitet til begripe hvilket bedrag dette er, bruker munnbind. Derimot, og dette er meget gledelig, den store majoriteten går uten! Folk mister livet hver dag. Nå blir alle klassifisert som Covid19 uansett årsak. Derav spurte jeg deg; har «viruset» kurrert all annen sykdom.

Forsøker du «skremme» meg med symbolikken ved behandling i Syria og Rwanda kaster du vekk energien. Morsomt at du argumenterer for en slik fremtreden da det er du som ikke besvarer spørsmålene. Du opptrer og skriver som en parantes.

Som jeg fortalte deg tidligere er kunnskapsnivået mitt ikke på Mikke Mus nivå. I Norge er det «Stay Behind» som trekker i trådene. I Portugal heter de Aginter. Man gjør forberedelsene sine da man skal legge seg ut med satans disipler. Derav kjenner jeg selvsagt alle de svake punktene. Skulle de bestemme seg for gå etter meg, hvilket de naturligvis kan klare med tilstrekkelige ressurser, er følgene allerede forberedt. Noe av den informasjonen vil jeg tro de allerede besitter. Derimot kjenner de ikke i nærheten av det komplette bildet. Uansett vil jeg tro dette er nok til at guttungene blir tilstrekkelig passifisert. Til syvende og sist vil jeg tro alle kjenner sitt eget beste. Siden jeg ikke har familie som kan utnyttes som pressmiddel imot er det fullstendig tombola for virkemidler.

Vennligst ikke dra Mikke Mus ofrene inn i bildet. Disse parasittene av noen mennesker trenger vi ikke kommentere videre. Hva vi heller burde snakke om er de reelle ofrene som var av jødisk opprinnelse, samt de 12 millioner Europeere som ble brent levende sammen med de. Dessverre er nok dette langt utenfor din intellektuelle kompentanse. Derav velger jeg avstå, siden oppgulpet du kommer med er knapt nok verdt tilsvar.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  MrSixxthsense

-Derimot er det ingen som dør av et virus! Det er en uomtvistelig faktaopplysning. Flere eksempler er gitt deg for hvordan dette ikke er fysisk mulig.

De offisielle tallene for døde av CoVid-19 er per idag «77,316». Nå har jeg gitt deg «77,316» eksempler på at man kan dø av Covid-19.
Du får forklare oss hva som har rammet Boris Johnson og alle de andre da. Jeg har ikke sett noen bedre forklaring på nettet enn CoVid-19.

Spørsmålet i foregående melding til deg var:
-Så ifølge deg dør det stadig vekk statsministrer som Boris Johnson?

Svaret ditt
– Flere eksempler er gitt deg for hvordan dette ikke er fysisk mulig.

Du får oppgi en kilde for oss om hva som er problemet for Boris Johnson da … stress?

Hva «CoVid-19» er er det fortsatt usikkerhet om. Personlig regner jeg Covid-19 som et biologisk våpen. Det er opplagt veldig smittsomt, som et biologisk våpen skal være for å gjøre mest mulig skade. Så sier du at «det ikke er smittsomt»? På tide å nedlegge Nyhetsspeilet hvis de ikke har noe mere å bidra med.

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  smurfen

Video er for lang til at jeg ser gjennom den.
Milano («capital of Lombardy») har 50% av Covid-19 ofrene i Italia etter min hukommelse (vi snakker om folk som lever på overtid allerede … 50 av dem = 1-2 på 20 år i tapte leveår – altså folk som livsforsikringsagenter skyr som pesten)
Hvis 5G hadde vært essensen i problemet skulle Roma ha hatt samme problemene som Milano … men det er ikke tilfelle.
Det er noe feil med genene i Milano .. eller noe sånt – heller enn 5G.
Vi må se konkret på hva som er problemet med Milano.
Iran har ikke 5G etter mine notater .. heller ikke Ecuador.

smurfen
smurfen
3 år siden
Svar til  kjell108

Du trenger ikke ha 5G i landet for å få 5G korona virus KJell.
Einar Flydal forklarer alt dette i dag på en enkel måte.
Spanskesyken skyldtes innføring av radar, altså global forurensning, man prøvde med alle midler å overføre smitten fra en med spanskesyken over til en annen, men det var helt umulig, mao så smitter ikke virus.

https://steigan.no/2020/04/korona-5g-sant-kan-det-stemme/

Dette begynner å bli så kjent nå at makteliten prøver å sensurere alt og alle, alt med 5G og korona blir slettet i Youtube, FB, Google, twitter osv …

Dette er jo en faktabekreftelse fra makteliten siden alle vet at propaganda og løgner kun fungerer vist det får stå uimotsagt, en påstand som ikke tåler å bi utfordret er blank løgn.

Sannheten trenger ingen beskyttelse, det er det kun løgner som gjør!

Man må jo være kraftig tilbakestående for å tro at det er tilfeldig at de innførte unntakstilstand i Norge samme dag som de åpnet 5G døds-mastene.

David Icke hadde flere filmer med 10 millioner visninger om 5G og de ble slettet tvert, men filmen finnes forsatt på hans egen hjemmeside.
Eneste plassen man kan dele informasjon uten å bli sensurert i dag er på egne hjemmesider.

URGENT FROM DAVID ICKE – NEED YOUR HELP.

https://www.youtube.com/watch?v=oZxWInwqjNo

Men nå handler jo denne artikkel om The Fall Of The Cabal og siste nytt der er at Paven ikke lenger er pave.
Det som skjer der nå er en ekstremt stor hendelse.
Det blir ikke bedre av at de sier at Jesus vil returnere denne påsken.

Pope Francis Submits to The Beast Kingdom

kjell108
kjell108
3 år siden
Svar til  smurfen

Så konkret var det 5G som skapte corona-epidemi hos iranerne og ecuadorene? De må bruke satelitter da for å stråle 5G.
Og gitt at dem i Roma formodentlig har like mye 5G som dem i Milano, 5G biter ikke på romerne?

Et svar om corona bør ikke være slik at man sitter igjen med 10 ganger flere ubesvarte spørsmål etterpå.

Vi har analyser som har som bunnlinje at hva vi så i Kina vil bli barnemat mot hva vi kommer til å se i USA, urelatert til 5G. Enkel logikk og enkel statistikk gir den bunnlinjen.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  smurfen

Takk for linken til informasjonen vedr. Pave Francis. Dermed ser det ut til at det blir rock’n roll denne påsken. Her nede i Portugal har de innført forbud mot at man kan bevege seg utenom kommunen (counsil) hvor man har bosted. Kommer det informasjon som forteller noe i nærheten av sannheten omkring den Romersk Katolske kirke blir det opptøyer. Tror de dette forbudet hjelper tar de skammelig feil da latinoblodet bruser fort over kanten.

Nå er hele påsken tuftet på Yahshua’s død og oppstandelse for katolikkene hvor de aller helst ikke skal spise kjøtt hele påsken. Hvertfall ikke langfredag. De har ventet noen år på akkurat denne hjemkomsten og ikke noen «nyhet» at Han skal returnere. Derimot har ingen av dem registrert at Yahshua ble naglet til staken onsdag og oppstod lørdag. «The last supper» var en tirsdag.

Synd David Icke er en kontrollert opposisjon. Har fekter såpass mye med djevelhornet tegnet med begge hender, hvor det later til at han har utviklet en kronisk leddsykdom der fingrene automatisk finner posisjonen til dette tegnet, med en gang armene begynner vifte. Han har jo rett i alt foruten verdensrommet/romvesen, samt han «glemmer» vår Almektige Skaper Yahweh.

Russia Today
Russia Today
3 år siden
Svar til  smurfen

Hjelper lite å kaste ett sett med korrupte skurker for så å få det erstattet med annet. Hele systemet må endres, begynne med skolesystem som knuser individer for å støpe A4 konkurranse- og vinningsorienterte sauer. Et spørsmål om HVEM som fikk hele verden på knær med denne «korona» ble stilt i en regresjon. Svaret var «reptiloider». Disse degenerat-okkupanter (inkl.de grå) nekter å forlate Jorden selv om deres tid er over siden 2012. De vil gjøre faenskap her i 40 år til før de blir nødt til å pakke fordi Jordas vibrasjoner blir utålelige for dem. Om det var 10% av tobent populasjon som har hjulpet planeten, kunne overgangen skje rett nå.

Chris
Chris
3 år siden
Svar til  smurfen

Videon er fjernet fra youtube…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  kjell108

Hvem er det som klassifiserer disse dødsfallene som «Covid19»? Helsemyndighetene. Selv hevdet du sterk motstand mot NRK og MSM. Her siterer du (skremsels)progandaen bedre enn nazistene under 1930-tallet. Det begynner se ut som om du er en av disse betalte aktivistene, da du motsier deg selv og er fullstendig kunnskapsløs, hvilket ofte er et god kjennetegn for denne gruppen.

Sier media «døde av CoVid-19 er per idag «77,316»» eller uttrykker de seg mer finurlig? Døde etter at de testet positivt for Covid19 betyr da vitterlig ikke det samme som at det er den direkte dødsårsaken. Klart du må klare øvelsen ressonere og tenke selvstendig, hvilket kanskje er mye forlangt?

Boris Johnson er akkurat som Donald en spiller i spillet som utfører sin plikt for «det store bildet». Siden det er jihad-terrorister som ofrer livet for 72 jomfruer og et eller annet vissvass, finnes det slett ingen grunn til at man ikke skal tro dette er tilfellet også hos frimurerne. Psykopater er psykopater uansett hudfarge og religion. Sist i rekken slik jeg kjenner til dette som «ofret seg» i Norge var Ari Behn og aller mest kjent er jo Breivik. Idioter finner du i alle samfunnslag med en enorm overvekt hos «eliten» via politikere og næringslivsledere.

Det var en lege ved navn Kaufmann som hevdet partikler fra celler som skilles ut under stress var identiske som Covid19. Hvorvidt dette stemmer har jeg overhodet ingen kunnskap om. Det som for meg er merkelig med denne sammenhengen er viruset funksjon ikke fungerer slik, derav er det i allefall ikke et virus. Konklusjonen er rimelig enkel; man kan ikke smittes av noe som ikke eksisterer i den formen. Uansett hvordan man vrir og vender på dette.

Novel Covid19 er akkurat hva som beskrives. Fiksjon.

Når 5G går live via fibernettet og inn i husene til folk via WiFI vil vi se effekten. Folk vil droppe som fluer, akkurat der er jeg enig med Smurfen. Tidsperspektivet er innen 12 mnd. om jeg skal forsøke med et lite estimate. Dermed vil man se folk som stiller seg i kø for vaksinering da myndighetene hadde rett allikevel. Majoriteten av befolkningen klarer ikke begripe at de er spilt fullstendig utover sidelinjen. Angiveriet vil ta dimensjoner ut av hva vi i dag kjenner til. For er det en ting som er sterker enn sexdriften, ja den blir knust av misunnelsen. For vi selv er jo sååååååå mye bedre enn naboen… Dette blir resultatet av 1 million statlige ansatte som er livredde for jobben sin. De glemmer i forbifarten redde sitt eget liv. Mange tror jo helvete eksisterer til evig tid, hvilket betyr at vi dessverre har dokumentert bevis for jobben utdannelsessektoren og kirken har gjort med hodene til våre landsmenn.

smurfen
smurfen
3 år siden
Svar til  MrSixxthsense

Ari Behn ofre seg ikke, han ble myrdet for å ta fokus bort fra Mette Marit som hadde hatt en lang rekke besøk hos Jeffrey Epstein, som ex Narkoman var hun lett å få på verdens kraftigste dop, andrenokrom.
Man utsetter en baby eller et ban for å vanvittige smerter som det er mulig for så å tappe dem for blod, dermed så blir blodet fylt opp med traumer og stoffer som kongekjertelen skiller ut.
Får de ikke tak i dopet så forfaller de fort. Bill Clinton var uten noen dager og så ut som han var 150 år på bilder, uken etter så han ut som en 30 åring.

Hele makteliten vil bli utryddet om de nektes tilgang til små barn og babyer.

https://steigan.no/2019/12/kronprinsesse-mette-marits-forklaring-om-kontakten-med-epstein-holder-ikke/

Angående det du skriver om stress så er det korrekt MrSixx.

La det ut under en annen artikkel,, men kan ta det her også.

Viruset er dødt og kan ikke smitte sier ekspertene.
Den påståtte test ser bare for strenger av genetisk materiale som kan komme fra en lang liste over faktorer. Så hvis noen har disse genetiske faktorer, gir det positive resultat. Hvis noen er døende av kreft i bukspyttkjertelen for eksempel, eller av et slag fra en alternativ kronisk problem, og de gjør en test og det viser seg at de har sådant genetisk materiale, så vil deres død skylles på var fra covid-19. Og leger i panick tror ikke, de bare handler. Dette er allerede finalen, våre laboratorietester viser dette.
Men det er mer. Mer enn jeg har blitt utelatt fordi det er for mye, og igjen er det svært kontroversielt fra menneskets vinkel, og det er fordi vi var så sikker på at det ikke var et virus mer enn to måneder siden. Jeg vet ikke om dette er for mye for det menneskelige sinn, spesielt medisinsk vitenskap, og gi denne informasjonen kan virke mot sin hensikt.
Det er ingen virus, men jeg mener at virus selv er ikke hva du blir fortalt de er. Viruset er en del av de naturlige mekanismer for celler. Folk blir syke av andre faktorer. Måten de forteller deg, er det ingen virus. Det viser seg at det er som tyngdekraften … de har det alle bakover. Hvis de finner «virus» så er det derfor de ble syke. De ser ikke at «virus» er det fordi de ble syke, ikke fordi det var det som gjorde at personen ble syk i første omgang.
Virus eller virus er en del av kommunikasjonsmekanismer mellom cellene, inneholder de genetiske materiale i et protein kapsel, og de har reseptorer på toppen som bindes til disse celler. Celler som produserer det, særlig døende celler, til alarm andre celler som det er høy toksisitet i miljøet, og slik at de alle angi en tilstand av bevaring av livet, er derfor en person i denne tilstand vil angi dette modus og som fjerner all energien fra kroppen skape ubehag. Så en celle som mottar en giftig signal uansett grunn utløser alarmen ved å utskille hva menneskelig vitenskap samtaler «virus». For å varsle andre.
Hvis toksisitet er større enn en viss rekkevidde, da mange celler vil skille ut det de kaller virus, som også er en mobil mekanisme for excreting eller bli kvitt intern toksisitet. Så en person med, la oss si, influensa, blir som dette på grunn av en energi kollaps forårsaket hovedsakelig av langvarig stress, så kroppen går i sjokk, og andre opportunistiske organismer dra nytte av et svakt immunforsvar, jeg mener bakterier, staph, ærlig , og så videre, som tidligere var i en tilstand av balanse med kroppen. Denne ekstra toksisitet fører til utskillelse av denne mobil exosubstance at mennesker kaller «virus».
Som jeg sa det har to hovedfunksjoner.
A.- gi alarm til andre celler, også passerer genetisk informasjon om arten av alarmen.
B.- skille ut den akkumulerte toksisitet inne for å prøve å overleve.
Slik at hvis en celle inn i en tilstand av toksisitet, som en persons hals celle fordi de har vært å puste kald luft i lang tid i en tilstand av langvarig stress, da bakteriene i halsen blir kastet ut av balanse ved stimulans av kulde og den undertrykt eller svakt immunsystem. Og cellene i halsen begynner å skille ut hva mennesker kaller influensa virus. Det er effekten av et problem, ikke årsaken, de har det bakover.
Nå skjer det noe annet … Når en person har mye influensa, alle sine slimhinner utskille at toksisitet, det er hva mucus er for å bli kvitt det som kroppen ikke trenger, mer enn noe annet av giftstoffer av alle slag . Så de sekret kommer ut med hoste og nysing, og er fulle av det som mennesker kaller virus og som vi kaller sette eksogene-type cellulære sekreter, så disse sekreter, dårlig kalt virus, er i luften og skriv slimhinnene i en annen person.
Husk disse er alarm signaler om at noe er galt, så disse exo-genene gå inn den andre personens biologi og at andre personens cellulære reseptorer tolke det for hva det er … en alarm, og hvis den personen er også under mye stress, som vil utløse en kjede signal slik at personen syk også. Men hvis den andre personen ikke er under stress, og har et sunt immunsystem, vil en annen persons exo-genet signal kommer gjennom og kanskje alarm en gruppe av celler, men kroppen vil raskt si, på sin egen måte, er at ingenting galt, og at personen ikke bli syk. Så det er derfor noen mennesker får influensa og andre ikke.
Det er verdt å nevne at når en person er under mye stress, er det mest sannsynlig at den personen er ikke alene under det stress, men at deres følgesvenner, de andre i familien eller samfunnet er også under det. Så svakere person vil begynne å skille ut det toksisitet og starte en kjedereaksjon med hele familien for exo-genet varselsignaler gir det av. Nå, hver type «virus», som som sagt er bare exo-genet, har nøyaktig informasjon og presise reseptorer som bare kan kobles til en klasse av celler og ikke for andre. Med andre ord, er det spesifikt for en art eller til og med til et bestemt område eller gruppe av celler inne i et legeme.
Det vil si, hvis en fugl har en sykdom som angriper filamenter eller røttene av fjær, vil den skille ut de exo-genet signaler, og de vil være i luften, og kanskje et menneske puster det … Reseptorene er ikke like de av menneskelige celler, så det gjør ikke par og ikke passere sin informasjon … Eller i tilfelle at hvis den gjør det .. mottakermenneskecelle vil si: vent, jeg har ingen fjær, er dette alarminformasjon for Goldfinches og Swallows …. og vil forkaste informasjonen. Det er derfor et virus sies å være spesifikke for en art eller en annen.
Men arter, særlig de i samme familie i generelle ja de deler celle reseptorer, er det grunnen til at katter kan «bli syk» av influensa hvis et menneske nyser. For selv om det er en katt, ekso-gen-reseptorer er kompatible og hvis katten er under stress eller gunstige forhold, vil det også utløse symptomer.
Nå, hvis du har en kultur for friske celler i et laboratorium kultur og du introdusere et virus (dårlig kalles virus) vil bli koblet til den første den finner, og denne cellen vil gi av alarmen, sekresjon flere virus (exo-genet) og det vil begynne en kjedereaksjon som mennesker feiltolke som «en viral infeksjon». Og denne invasjonen i en laboratorietest rør vil være dramatisk fordi disse cellene ikke støttes av et immunsystem fordi de er utenfor kroppen. Mennesker er i bleier med alt dette. Ja, jeg har funnet noen helt grunnleggende grunnarbeider som sier det er cellulære sekreter som «look» som virus, men er det ikke. De trenger ikke gå utover det. Så det er ingen virus av noe slag. De har alt opp ned igjen.
Men det er mer!
Så disse menneskene i Wuhan eller hvor de ble var å se stor giftighet i kroppene til de syke fra andre ting som for eksempel SG typen elektromagnetisk stråling, slik de gjorde sine studier på mennesker … og fant det de kaller «virus». Og dette er bare alarmsignal utløses mellom cellene på grunn av høy miljømessig toksisitet. Og uvitende legene sa det var grunnen. Et virus! Og de slå alarm.
De utvikler en meget enkel test for å påvise visse proteiner, som er de av cellulær ekso-genet sekresjon, og hvis som er av den cellulære ekso-genet sekresjon og hvis noen har mer enn et visst antall av dem, da de allerede covid-19 . Og selvfølgelig de slå alarm, de låser opp befolkningen, kineserne begynner med sine voldshandlinger, er deres befolkning i survival mode og under mye, mye stress og … ikke overraskende og under mye, mye stress og … ikke overraskende at de utskiller mer ekso-genet, de gir dem testen og overraske de har også covid-19. Låse dem opp! Deretter sender den til flere folk til alle, og det de har sin pandemi. Det er derfor vi alltid sier: Frykt ikke!
Ja. Et virus er noe mer enn et alarmsignal med informasjon om hva som skjer eller hvorfor alarmen oppstår. Det er ikke noe ytre. Det er en naturlig prosess med thebody og celler og en kritisk del av immun legeme og celler og en kritisk del av immunsystemet. De kan ikke gjøre anti-viral narkotika eller
vaksiner. Det er en vits. Og dette alarmsignal vil ikke påvirke en person som ikke er under omstendighetene at det genetiske materialet i exo-genet bærer.
Ebola: For eksempel, en som alle er så redd for.
Det signaliserer at kritiske vitaminer og næringsstoffer mangler. Spesielt vitamin C. Det utløser alarmen blant spesielt vitamin C. Det utløser alarm som blandt
folk som er i samme sosiale og økonomiske forhold i en populasjon, for eksempel i Afrika.
Det er derfor Ebola herdes med store doser av vitamin C.
Og Ebola blir uforenlig med en person som bor i et annet sted i verden og er sunt. Thisseems som en forenklet forklaring. Men det er så enkelt
sseems som en forenklet forklaring. Men det er så enkelt og opplagt.
Som alltid, som med tyngdekraften, de har det bakover.
Viruset sies å «mutere», virus spesielt SARS eller influensa … denne mutasjonen skjer bare fordi ulike menneskelige individer utskiller det og deres forhold til toksisitet naturlig varierer fra person til person. Dermed skape en illusjon om at viruset har blitt «mutert».
Jeg er klar over at mange viral prosesser og deres atferd må være avklart, men jeg kan ikke gi alt nå ved å skrive, og det ville være umulig å fullføre uansett. Men i utgangspunktet er det adlyder dette prinsippet. Enhver observer variationand selv motsigelse kan tilskrives forskjellig og til og med motsigelse kan tilskrives forskjellige og spesielle forhold til en smittet person eller til en spesifikk gruppe av infiserte mennesker.
Det er umulig å beskrive alt fordi det er så mange muterte «virus» som det er «infisert» folk og hver person er alltid sekresjon utallige «virus» fordi det er en av måtene der cellene kommuniserer med hverandre.
Det er også sagt at det er «snille» virus, SE er de som cellene skiller ut for å passere på seg er de som cellene skiller ut til å passere på ikke-kritisk informasjon.
Ja. Fordi som sagt ovenfor. Hvis du er nær mennesker, som i et fellesskap, la oss si 20 personer … men nummer 15 er den svakeste. Det vil først utskille ekso-genet signal. Da dette signal vil være i luften, og andre ikke så svak som den 15 vil bli utløst ved «sykdom», fordi det er det som det signal eller den «virus» er for, nettopp for å alarm og forberede cellene som omgir til alarm og forberede cellene som omgir legemet.
Som et lukket fellesskap av de 20 mennesker er svært logisk å leve det samme stress for samereason de vil ha den mentale kompatibilitet eller årsaken til at de vil ha den mentale kompatibilitet eller mentale frekvenser for å bli syk som 15. Hele tiden informasjonen sendes mellom mennesker. Du er ikke isolert. Communities kommunisere med hverandre, energimessig og biologisk. Folk henger sammen. Men det willbe den svakeste WNO vil bli syk først og starte en kjedereaksjon. være det svakeste WNO vil bli syk først og starte en kjedereaksjon.
For eksempel. Person 15 begynner å utskille exo-genet. Det gir av giftig alarm, at noe ikke er i orden … Da «virus» går gjennom luften og kommer inn i personen 16 som ligger ved siden av det 15. … Dette hadde fortsatt ingen symptomer, men alrarm er gitt. Den «virus» kobles til den første cellen, og at man deciphers det. Cellen av tperson 16 vil nå si: Ja denne informasjonen er sann, er det det jeg allerede «mistenkt» og vil gi OIFF mer alarmen ved ralasing «virus» eller exo-gener nesten identisk med den første kommer fra personen 15.
Men hvis en person er ikke fra at samfunnet og har et sunt immunsystem, med ulike forhold, det vil si den personen nummer 34 mottar signalet fra nummer 15, men siden 34 er ikke fra fellesskapet av mennesker fra Ito 20, signal vil gå inn reseptorene av den første cellen, og det vil si: Interessant, pass opp det er farlige forhold som ikke er påvist i våre omgivelser. Men denne informasjonen gjelder ikke for meg i det hele tatt, fordi det står at det ikke har vitamin C, E, A og D, og jeg har mye av det. Og cellen person 34, ikke vil avgi mer alarm og at personen vil ikke bli syk. Cellene er ikke dumme. De er svært kompleks. Og de resonnere.
Ja. Som Bruce Lipton sagt, er du ikke en person, du er et fellesskap av mennesker, og hver person i samfunnet er en av cellene. Som jeg sa måneder og måneder siden. Mennesker og dyr, planter, er celler av Jorden, sammen de sende informasjon til hverandre og skape en kollektiv bevissthet som, kort sagt, er planet en. Det samme som cellene lage hva du er.
Vi er ikke fra dette samfunnet, disse signalene er uforenlig med oss. Men det kunne sies at vi er exo-genet sekret av en annen planet velvære, fra Temmer og Erra, og vi gir informasjon «virus hvis du vil» for å påvirke cellene i et annet system, Earth. Og som jeg sa, er en «virus» eller exo-genet ikke noe mer enn en mobil signal. Det kan være for god til å gi av alarmen av noe dårlig, for å si det ikke er nok oksygen er nå den gruppen av celler. Merk at jeg ikke si … eller for dårlig fordi virus ikke er for ille. De er bare telegrammer eller e-post, mellom cellene i en organisme og et fellesskap gruppe av organismer og mennesker. De er budbringere og budbringere blir skylden for problemet. Menneskelig vitenskap er farlig uvitende.
Som jeg fortalte deg ovenfor, menneskelig vitenskap vet at cellene skiller ut noe som ser ut som virus. Ifølge dem er det annerledes. Det er ikke annerledes, de bare kommer fra forskjellige signaler og har en annen melding. Jeg tar ordet exo-genet som nærmeste tilsvarende, men jeg liker ikke dette begrepet. Og jeg beklager å være så motstrøm. Alltid snu menneskelig informasjons rundt. Men ja, du kan ikke ta noe … bare hvis du er kompatible, og for å være kompatibel er å ha frykt og stress. Alt er tankene som vi allerede har noe … bare hvis du er kompatible, og for å være kompatibel er å ha frykt og stress. Alt er tankene som vi har allerede å ha frykt og stress. Alt er tankene som vi allerede har sagt. Og tester for å finne den covid-19 er dum, de bare detektere proteinene i skallet av den ekso-genet. Og alle detektere proteinene i skallet av den ekso-genet. Og alle utskiller det. Så hvis du kommer til å bli testet, og er logisk i stress … overveldende, vil testen være positiv. Og i karantene! Og i karantene!
Vaksiner er vaksiner. Alle av dem overbelaste immunforsvar. De gir dem en svært ødeleggende kjemisk suppe med alarm informasjon som bare vil kollapse kroppen. Det er å si. En person går og blir vaksinert … mer med vaksiner som trippel viral … De er bare signaliserer kroppen med flere alarmer: kroppen med flere alarmer: Romerne kommer til å angripe fra høyre, og etruskerne også, og fra til venstre fønikerne kommer godt bevæpnet, og bakfra kommer apachene og mongolene fra fronten, oh no, barbarene kommer også … og de sinte gallerne! Og Sioux …
En annen faktor … virus som budbringere, også utløse alarmer som resulterer i at reaksjonene i andre patogene organismer. Med andre ord, ekso-en sykdomsfremkallende organismer. Med andre ord, er exo-genet alarm snappet opp av fienden også. Slik at gruppen av stafylokokker vil si «se på dette, er denne kroppen svak» – angrep !!!!
Så det er derfor legene sier at viruset forårsaker en sykdom som ikke var i en persons system. Men overraske! 99,9% av alle sykdommer på planeten allerede er inne i hver person latent og i balanse. Du trenger bare de rette tegn og omstendigheter for å få dem aktivert! :)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  smurfen

Svarte deg i den andre kommentaren angående viruset. Betviler ikke forklaringen omkring Ari Behn og Mette Marit. Hvor mange millioner betalte kongehuset for filmen av henne innen giftemålet? Hvor de samler alle disse «selvmordstakerne» aner jeg ikke. Derimot fester jeg ikke lit til kirkegården som destinasjon. Det kan vel ikke beskrives som annet enn et galehus om man har flere hundre av disse samlet på en plass kontinuerlig over lengre tid.

hjertelig
hjertelig
3 år siden
Svar til  kjell108

CDC er eid av makttakerne og styrer manipulasjonbildet………..

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
3 år siden

Jau jau, dette var virkelig bra, du har overgått deg selv denne gangen Smurfen!

hjertelig
hjertelig
3 år siden

hjertelig
hjertelig
3 år siden

Morten
Morten
3 år siden
Svar til  hjertelig

Fantastisk info som alle burde vite mere om. Folk flest sover og trenger å våkne. Det eneste som hjelper er og ha viten og kunne sende kjærlighet til det som er i mot. Kjærlighet er det eneste språket eliten ikke forstår. Så da gir vi det de ikke tåler, og vi gir det til de som ikke forstår eller er våken for det som er den eneste sannhet alt annet er en illusjon.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
3 år siden
Svar til  Morten

Dette krever en grundig utdypelse da påstanden er meget drøy. Hvorfor forstår ikke eliten kjærlighet?

hjertelig
hjertelig
3 år siden

Få hør noen meninger om videoene under… Litt skremmende.

Morten
Morten
3 år siden
Svar til  hjertelig

Super gammel info som er så reel i denne tiden. Tusen takk for info som må komme videre.

hjertelig
hjertelig
3 år siden

Novel covid 19 Novel = ficktien fiksjon Covid = Covert id Skjult id Det er ingen Vaksine de vil gi deg………

ken
ken
3 år siden

WHO klassifiserer «alle» dødsfall som «Covid-19» (oppfordring til alle sykehus verden over): https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coronavirus/Alert-1-Guidance-for-Certifying-COVID-19-Deaths.pdf

«Covid-19 should be reported on the death certificate for all decedents where the disease caused or is ASSUMED to have caused or CONTRIBUTED to death.»

Snakk om P(L)ANDEMI…!

C=3
O=15
R=18
O=15
N=14
A=1

PLUSS 6 BOKSTAVER I «CORONA» ER LIK 99/66. LEGG SÅ TIL EN «FALLEN ENGEL» SOM BLIR LIK?

smurfen
smurfen
3 år siden

NWO krever nå at alle land i verden går fra dør til dør og henter ut folk som mistenkes for å være syke og drar dem med seg, noe som betyr at du aldri mer får se dem, så klart så er det ikke syke de ser etter men opposisjonelle som kan stikke kjepper i hjulene for deres våre drømmer om et global diktatur. heksesuppen de kaller vaksine og ID2020, dyrets merke.
Så vil de ta hodene til de som nekter å ta dyrets merke ID2020.

WHO Official: It’s Time To Remove People From Their Homes & COVID Task Force Admits Inflated Numbers

https://www.youtube.com/watch?v=KJ5Xo3NAUE0

David Icke hadde en live sending med 10 millioner seere om covid 19 og 5G, den ble sensurert og slettet først av Youtube, så Vimo, så Bitcut, men heldigvis så kan den sees enda på London RealTV.

Her får du forklart alt fra a til å om hva dette handler om og hvordan verden blir så til de grader lurt.
Her kan du se informasjonen makteliten er livredd for at du skal se.
En lang rekke andre kanaler er også tatt ned så det er nok bare et tidsspørsmål før resten også blir stengt ned.
Enten må man ta ned 5G antennene eller så er det game over for menneskehetens eksistens.

https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/

ken
ken
3 år siden

Glad påskeenergi :-) «Fall of the cabal» med et snev av latter som gagner positiv energi for verden!

MUSIKK FOR DINE ØRER BASERT PÅ SUNN FORNUFT:

LYING BASTARDS! THE WHOLE WORLD IS A STAGE!

ROUND BALL EARTH, YEAH RIGHT:

WE WENT TO THE MOON, YEAH RIGHT:

«PUPPET SHOW» TV/TELEVISION (TELL A VISION):

NB! Om noe er uklart, kan jeg forklare nærmere!!!

Qanon
Qanon
3 år siden

Liker at george magazine february fra 1997 nesten spådde covid, og det er survivial guide of 2020 haha går for latterlige summer på ebay og amazon nå.
Liker ikke at Bill Gates snakker om populasjons kontroll i samme blad, morsomt at bladet spørr om Hillary vil bli dømt på forsiden. Stay safe folkens.

WWG1WGA

Aradorn
Aradorn
2 år siden

SMURFEN : LINKENE FUNGERER IKKE.

Aradorn
Aradorn
1 år siden

Hei ! Smurfen, kan du legge inn gyldige linker til videoene ? !!

The fall of the cabal er veldig viktig at blir spredt blant alle der ute.

« Forrige artikkel

Global oppvarming med flygeaske

Neste artikkel »

Virus, unntakstilstand og Jane Burgermeister