/

Fall of the Cabal

12.3K visninger
1 minutt lesetid
37

Aldri før har man sett en slik avsløring av NWO/Makteliten/Kabalen/Gutteklubben Grei/Illuminati/Dypstatan!


Kall  dem hva du vil, ordene beskriver akkurat det samme.

I videoene nedenfor får du svar på alt du har lurt på hele livet. Makteliten og deres agenda blir så til de grader avkledd, og med en grundighet du aldri før har sett! Aldri mer kan du lese eller høre på informasjonskanalene deres uten å spy.

Sannheten setter deg fri!

Hele kabalen er i ferd med å falle og Menneskeheten er i ferd med å få tilbake friheten!

Last ned og last opp på andre plattformer og del, del del. Nå har du muligheten til å være med på å redde verden før FNs Agenda 21 trer i kraft. Kabalen vil som kjent kun ha 500 millioner mennesker på kloden. Det betyr at de vil ha 7.2 milliarder av oss bort, og det skal de selv sørge for.

Nå er det håp fordi det er makteliten som er i ferd med å gå under, ikke oss! Del med barn og barnebarn, del med foreldre, besteforeldre og oldeforeldre og med venner og slekt.

Se alle 10 episodene øverst i artikkelen her eller gå til Rumble og se:

Fall of the Cabal Documentary-Full, Parts 1-10

Ikke bry deg om at filmene er  litt lang. Etter to minutter klarer du ikke å rive deg løs før du har sett hele uansett :)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Hei ! Smurfen, kan du legge inn gyldige linker til videoene ? !!

The fall of the cabal er veldig viktig at blir spredt blant alle der ute.

Aradorn
Aradorn
Anonym
3 år siden

SMURFEN : LINKENE FUNGERER IKKE.

Qanon
Qanon
Anonym
4 år siden

Liker at george magazine february fra 1997 nesten spådde covid, og det er survivial guide of 2020 haha går for latterlige summer på ebay og amazon nå.
Liker ikke at Bill Gates snakker om populasjons kontroll i samme blad, morsomt at bladet spørr om Hillary vil bli dømt på forsiden. Stay safe folkens.

WWG1WGA

ken
ken
Anonym
4 år siden

Glad påskeenergi :-) “Fall of the cabal” med et snev av latter som gagner positiv energi for verden!

MUSIKK FOR DINE ØRER BASERT PÅ SUNN FORNUFT:

LYING BASTARDS! THE WHOLE WORLD IS A STAGE!

ROUND BALL EARTH, YEAH RIGHT:

WE WENT TO THE MOON, YEAH RIGHT:

“PUPPET SHOW” TV/TELEVISION (TELL A VISION):

NB! Om noe er uklart, kan jeg forklare nærmere!!!

ken
ken
Anonym
4 år siden

WHO klassifiserer “alle” dødsfall som “Covid-19” (oppfordring til alle sykehus verden over): https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coronavirus/Alert-1-Guidance-for-Certifying-COVID-19-Deaths.pdf

“Covid-19 should be reported on the death certificate for all decedents where the disease caused or is ASSUMED to have caused or CONTRIBUTED to death.”

Snakk om P(L)ANDEMI…!

C=3
O=15
R=18
O=15
N=14
A=1

PLUSS 6 BOKSTAVER I “CORONA” ER LIK 99/66. LEGG SÅ TIL EN “FALLEN ENGEL” SOM BLIR LIK?

hjertelig
hjertelig
Anonym
4 år siden

Novel covid 19 Novel = ficktien fiksjon Covid = Covert id Skjult id Det er ingen Vaksine de vil gi deg………

hjertelig
hjertelig
Anonym
4 år siden

Få hør noen meninger om videoene under… Litt skremmende.

Morten
Morten
Anonym
Svar til  hjertelig
4 år siden

Super gammel info som er så reel i denne tiden. Tusen takk for info som må komme videre.

hjertelig
hjertelig
Anonym
4 år siden

Morten
Morten
Anonym
Svar til  hjertelig
4 år siden

Fantastisk info som alle burde vite mere om. Folk flest sover og trenger å våkne. Det eneste som hjelper er og ha viten og kunne sende kjærlighet til det som er i mot. Kjærlighet er det eneste språket eliten ikke forstår. Så da gir vi det de ikke tåler, og vi gir det til de som ikke forstår eller er våken for det som er den eneste sannhet alt annet er en illusjon.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Morten
4 år siden

Dette krever en grundig utdypelse da påstanden er meget drøy. Hvorfor forstår ikke eliten kjærlighet?

hjertelig
hjertelig
Anonym
4 år siden

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
Abonnent
4 år siden

Jau jau, dette var virkelig bra, du har overgått deg selv denne gangen Smurfen!

MortenB
MortenB
Abonnent
4 år siden

Coronavirus : Røykteppe over det som nå foregår, fjerne korrupsjon og menneskehandel og de av eliten som nekter å kaste inn håndkledet…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  MortenB
4 år siden

Du er ett par uker for tidlig ute MortenB. 1. April er ikke riktig enda.

Sikkert derfor det foreslås innført lovverk som bryter samtlige menneskerettigheter, forbud mot kontantbetalinger over 10.000 AUS dollar i Australia, trosfrihet i Norge hvilket i praksis betyr at de forsøker innføre straffefritak for pedofili og menneskeofringer, konfiskering av hjem i Danmark, negative renter slik at vi skal betale banken for at de oppbevarer midline (sannsynligvis en metode for at man skal tvinge befolkningen over på kryptovaluta). Dette er kun et lite knippe.

Snikislamiseringen til FrP burde omskrives til sniksataniseringen av KrF, men de er stille. Mon tro hvor et politisk parti med forankring i kristendommen og Yahweh’s ord er musestille. Kirken er også påfallende stille. Ligger svaret i vranglæren om treenigheten? Hvor en Gud deles i tre, slik at man har tre guder. Rett i fra de sataniskes lærebok.

Skal korrupsjon og menneskehandel fjernes er det kun et virkemiddel; avskaffelse av staten.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

– negative renter slik at vi skal betale banken for at de oppbevarer midline

Det er bankene som rammes av negative renter. Med unntak for dem man kan telle på en finger, folk har ikke penger i banken, de har gjeld. Negative renter -> folk får betalt for å ha gjeld

Når BNP stagnerer / går ned, da går regjeringene inn i depresjon
-Folk slutter å kjøre bil ???
-Gjør det noe?
-Nå stuper skatteinntektene

Da må regjeringene stimulere folk til å bruke penger, dvs
-Sett ned renta
-Sett ned renta
-Sett ned renta
-??
-Hva er problemet?
-Renter er null allerede

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Du mangler slik basis forståelse av økonomi, derav orker jeg ikke forsøke forklare deg dette. Nesten skremmende.

Interessant fra Storbrittania forresten; folk brenner ned 5G tårnene flere plasser.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense
“Hvordan kan man smittes av et virus foruten via injeksjon, Kjell? Kan du svare meg på dette. Man kan lage et virus som dreper, men da må dette injiseres.”

Verden må jo tro at du er blind og døv.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Heldigvis er synet og hørselen i full operativ funksjon. Muligens fordi jeg aldri går til lege.

Nå virker det faktisk slik at de som styrer og steller i verden tror jeg er alt annet enn “blind og døv”. Resett.no har begynt sensurere kommentarene mine, Twitter har blokkert kontoen min, legeforeningen har blokkert meg via Twitter, ingen av helsemyndighetene svarer meg, to journalister forsøkte avfeie informasjonen vedr. patentene som SARS og at dette ikke hadde noen sammenheng med dette “viruset”. De korrigerte jeg tilstrekkelig slik at ingen av de engang kom med et tilsvar. Har sendt brev til samtlige politiske partier, samt helse og omsorgskomiteen, uten tilbakemelding.

Har til og med tilbudt Resett.no at jeg kan stille til påfølgende debatt om de trykker mitt innlegg. Ingen tilbakemelding fra Lurås mfl. Her har de muligheten til å gjøre meg til hele landets hakkekylling, men de griper ikke muligheten. Hvorfor? Min kunnskap er ikke av Mikke Mus varianten du blir indoktrinert ved via utdannelsessystemet eller som medlem av F-gjengen. Siden jeg kan bevise deres feil og mangler ville de hatt et enormt problem i etterkant.

Siden man i 1918 injiserte snørr fra influensasyke mennesker inn i friske mennesker og de ble ikke syke med influsensa, hva forteller dette deg om smitte? Man brukte ca. 10 milliarder pund og 60 år ved “Common Cold Unit” i London. Enda klarte ikke legene finne årsaken til vanlig forkjølelse (som de kaller for koronavirus). Disse to punkten er tilstrekkelig slik at denne ballen kan legges død en gang for alle.

Ta med deg en ting fra dette som faktisk kanskje redder livet ditt. Mennesker er ikke Elohim (Gud). Vi kan ikke ta Yahweh’s funksjon eller plass. Nettopp av den grunn vil vi aldri forstå menneskekroppen 100%, da dette garantert ville blitt misbrukt i mye større utstrekning enn det allerede gjøres per i dag.

Yahweh er Skaperen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Ingen her er interessert i å diskutere din troverdighet som en halleluja-kristen vs. det medisinske for corona-viruset. Vi er dum nok allerede av politer-prat.

Ecuador har 3700+ corona-smittede og 191 døde ifølge statistikken.
Ifølge deg er ingen smittet der nede … og det de døde av var noe “annet” ?
Glem religionen din for et øyeblikk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Du har tydeligvis problemer med det kognitive, noe jeg naturligvis synes er leit. All religion er satanisme og jeg er heller ikke kristen. Jeg er en følger av Yahshua.

Det dør hver eneste dag utrolig mange mennesker. Av ulike årsaker. Koronaviruset ble I 1965 ordet man benytter om vanlig forkjølelse. Klarer du se sammenhengen med hvorfor de fleste som dør er eldre med en gjennomsnittsalder rett under 80? Har politikerne plutselig blitt veldig omtenksom for de eldre.

Har koronaviruset plutselig kurrert all annen sykdom?

Selv beviser som er uomtvistelige benekter du hardnakket. Enten er du mindre begavet eller medlem av F-gjengen. Skulle jeg tippe; en kombinasjon.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

-jeg er heller ikke kristen. Jeg er en følger av Yahshua.
“Yahshua is a proposed transliteration of the original Hebrew name of the Messiah, also referred to in modern times as Jesus. The name means Yahweh is salvation”

(MrSixxthsense er selv oppforstret av frimurerne … man snur på fakta slik at det blir jeg som har en “tvilsom bakgrunn”. Jeg bad Smurfen konfronterer MrSixxthsense der han motsir ham – men Smurfen vil ikke debattere med folk)

-Det dør hver eneste dag utrolig mange mennesker.
Så ifølge deg dør det stadig vekk statsministrer som Boris Johnson? Han er ikke smittet av corona heller? At gatene er tomme i Milano og Roma skyldes en “vrangsforestilling” ?

(Meldingen MrSixxthsense svarer på var et spørsmål -> Ifølge deg er ingen smittet der nede … og det de døde av var noe «annet» ? –
Hva svarer MrSixxthsense da? Han svarer ikke. I Syria vil man få en kule mellom øyene når man ikke kan gjøre rede for noe som helst, eller man svarer – Du har tydeligvis problemer med det kognitive, –
Folk som lyver meg i ansiktet tåler jeg ikke)

Dette er en interessant rapport fra Sør-Afrika – “Red Alert: COVID LOCKDOWN – Operation Chariot — Brendi Wells”
Idag kan man få en kule mellom øyenene bare for å gå ut døra av eget hus … og ifølge Brendi Wells planlegges et Rwanda-lignende genocide på hvite. Det skal rettferdiggjøres med matmangel som følge av en corona-epidemi, deretter at de hvite skal presenteres dem som har et tonn av mat i husene -> svarte familier som sulter vil konkludere at å rane hvite er “løsningen”. Dermed blir det “folket” som angriper de hvite (Rwanda-stil), ikke regjeringen.

(Det er interessant at “de hvite” i Sør-Afrika framstilles som “fienden” 25 år etter at apartheid er opphevet – ikke ulikt at “jødene” ble framstilt som “fienden” i nazi-Tyskland. “De hvite” framstilles også som “fienden” av det liberal USA, og det går i samme retning i Sverige. “Problemet” i Sverige er alle “svenskene” ?)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Det er ikke tvil om hvem som er frimureren her siden du kan tilstrekkelig til at du sitter å direkte feilinformerer folk vedrørende vår Frelser og vår Skaper. Fra Hebraisk betyr ‘shua’ frelse (salvation). Mange forkorte Yahweh’s navn til ‘Yah’ og derav sier mange at vår Frelser og vår Skaper deler samme navn ‘Yah’ siden vår Frelser heter Yahshua. Dette betyr ikke at de er samme person slik vranglæren om treenigheten er fra den romersk katolske og luther-evangeliske kirke hevder. Kom deg ut av F-gjengen! Du blir tydeligvis skadet.

Hvem som dør har ingen direkte sammenheng med yrkestittel eller utdannelse. Dette er en masonisk vrangforestilling siden de er livredde døden, derav forsøker de forlenge livet så langt det lar seg gjøre. Selvsagt kan de ikke kontrollere dette, endog blir alle kluter satt til slik at man forsøker skape en illusjon omkring temaet. Derimot er det ingen som dør av et virus! Det er en uomtvistelig faktaopplysning. Flere eksempler er gitt deg for hvordan dette ikke er fysisk mulig. Motbevise kan du heller ikke foreta deg, derav vil jeg anbefale deg krype til korset. Symbolikken passer utmerket en evneveik liten ubetydelighet som har gjort kardinalfeilen ved inngåelse av medlemsskap i F-gjengen.

Hva jeg fortalte er flere steder i verden hvor jeg har bekjente går livet bortimot som normalt. Her nede er folk ute og selv om du ser noen som ikke har kapasitet til begripe hvilket bedrag dette er, bruker munnbind. Derimot, og dette er meget gledelig, den store majoriteten går uten! Folk mister livet hver dag. Nå blir alle klassifisert som Covid19 uansett årsak. Derav spurte jeg deg; har “viruset” kurrert all annen sykdom.

Forsøker du “skremme” meg med symbolikken ved behandling i Syria og Rwanda kaster du vekk energien. Morsomt at du argumenterer for en slik fremtreden da det er du som ikke besvarer spørsmålene. Du opptrer og skriver som en parantes.

Som jeg fortalte deg tidligere er kunnskapsnivået mitt ikke på Mikke Mus nivå. I Norge er det “Stay Behind” som trekker i trådene. I Portugal heter de Aginter. Man gjør forberedelsene sine da man skal legge seg ut med satans disipler. Derav kjenner jeg selvsagt alle de svake punktene. Skulle de bestemme seg for gå etter meg, hvilket de naturligvis kan klare med tilstrekkelige ressurser, er følgene allerede forberedt. Noe av den informasjonen vil jeg tro de allerede besitter. Derimot kjenner de ikke i nærheten av det komplette bildet. Uansett vil jeg tro dette er nok til at guttungene blir tilstrekkelig passifisert. Til syvende og sist vil jeg tro alle kjenner sitt eget beste. Siden jeg ikke har familie som kan utnyttes som pressmiddel imot er det fullstendig tombola for virkemidler.

Vennligst ikke dra Mikke Mus ofrene inn i bildet. Disse parasittene av noen mennesker trenger vi ikke kommentere videre. Hva vi heller burde snakke om er de reelle ofrene som var av jødisk opprinnelse, samt de 12 millioner Europeere som ble brent levende sammen med de. Dessverre er nok dette langt utenfor din intellektuelle kompentanse. Derav velger jeg avstå, siden oppgulpet du kommer med er knapt nok verdt tilsvar.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

-Derimot er det ingen som dør av et virus! Det er en uomtvistelig faktaopplysning. Flere eksempler er gitt deg for hvordan dette ikke er fysisk mulig.

De offisielle tallene for døde av CoVid-19 er per idag “77,316”. Nå har jeg gitt deg “77,316” eksempler på at man kan dø av Covid-19.
Du får forklare oss hva som har rammet Boris Johnson og alle de andre da. Jeg har ikke sett noen bedre forklaring på nettet enn CoVid-19.

Spørsmålet i foregående melding til deg var:
-Så ifølge deg dør det stadig vekk statsministrer som Boris Johnson?

Svaret ditt
– Flere eksempler er gitt deg for hvordan dette ikke er fysisk mulig.

Du får oppgi en kilde for oss om hva som er problemet for Boris Johnson da … stress?

Hva “CoVid-19” er er det fortsatt usikkerhet om. Personlig regner jeg Covid-19 som et biologisk våpen. Det er opplagt veldig smittsomt, som et biologisk våpen skal være for å gjøre mest mulig skade. Så sier du at “det ikke er smittsomt”? På tide å nedlegge Nyhetsspeilet hvis de ikke har noe mere å bidra med.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Video er for lang til at jeg ser gjennom den.
Milano (“capital of Lombardy”) har 50% av Covid-19 ofrene i Italia etter min hukommelse (vi snakker om folk som lever på overtid allerede … 50 av dem = 1-2 på 20 år i tapte leveår – altså folk som livsforsikringsagenter skyr som pesten)
Hvis 5G hadde vært essensen i problemet skulle Roma ha hatt samme problemene som Milano … men det er ikke tilfelle.
Det er noe feil med genene i Milano .. eller noe sånt – heller enn 5G.
Vi må se konkret på hva som er problemet med Milano.
Iran har ikke 5G etter mine notater .. heller ikke Ecuador.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Så konkret var det 5G som skapte corona-epidemi hos iranerne og ecuadorene? De må bruke satelitter da for å stråle 5G.
Og gitt at dem i Roma formodentlig har like mye 5G som dem i Milano, 5G biter ikke på romerne?

Et svar om corona bør ikke være slik at man sitter igjen med 10 ganger flere ubesvarte spørsmål etterpå.

Vi har analyser som har som bunnlinje at hva vi så i Kina vil bli barnemat mot hva vi kommer til å se i USA, urelatert til 5G. Enkel logikk og enkel statistikk gir den bunnlinjen.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Takk for linken til informasjonen vedr. Pave Francis. Dermed ser det ut til at det blir rock’n roll denne påsken. Her nede i Portugal har de innført forbud mot at man kan bevege seg utenom kommunen (counsil) hvor man har bosted. Kommer det informasjon som forteller noe i nærheten av sannheten omkring den Romersk Katolske kirke blir det opptøyer. Tror de dette forbudet hjelper tar de skammelig feil da latinoblodet bruser fort over kanten.

Nå er hele påsken tuftet på Yahshua’s død og oppstandelse for katolikkene hvor de aller helst ikke skal spise kjøtt hele påsken. Hvertfall ikke langfredag. De har ventet noen år på akkurat denne hjemkomsten og ikke noen “nyhet” at Han skal returnere. Derimot har ingen av dem registrert at Yahshua ble naglet til staken onsdag og oppstod lørdag. “The last supper” var en tirsdag.

Synd David Icke er en kontrollert opposisjon. Har fekter såpass mye med djevelhornet tegnet med begge hender, hvor det later til at han har utviklet en kronisk leddsykdom der fingrene automatisk finner posisjonen til dette tegnet, med en gang armene begynner vifte. Han har jo rett i alt foruten verdensrommet/romvesen, samt han “glemmer” vår Almektige Skaper Yahweh.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Hjelper lite å kaste ett sett med korrupte skurker for så å få det erstattet med annet. Hele systemet må endres, begynne med skolesystem som knuser individer for å støpe A4 konkurranse- og vinningsorienterte sauer. Et spørsmål om HVEM som fikk hele verden på knær med denne “korona” ble stilt i en regresjon. Svaret var “reptiloider”. Disse degenerat-okkupanter (inkl.de grå) nekter å forlate Jorden selv om deres tid er over siden 2012. De vil gjøre faenskap her i 40 år til før de blir nødt til å pakke fordi Jordas vibrasjoner blir utålelige for dem. Om det var 10% av tobent populasjon som har hjulpet planeten, kunne overgangen skje rett nå.

Chris
Chris
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Videon er fjernet fra youtube…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

Hvem er det som klassifiserer disse dødsfallene som “Covid19”? Helsemyndighetene. Selv hevdet du sterk motstand mot NRK og MSM. Her siterer du (skremsels)progandaen bedre enn nazistene under 1930-tallet. Det begynner se ut som om du er en av disse betalte aktivistene, da du motsier deg selv og er fullstendig kunnskapsløs, hvilket ofte er et god kjennetegn for denne gruppen.

Sier media “døde av CoVid-19 er per idag «77,316»” eller uttrykker de seg mer finurlig? Døde etter at de testet positivt for Covid19 betyr da vitterlig ikke det samme som at det er den direkte dødsårsaken. Klart du må klare øvelsen ressonere og tenke selvstendig, hvilket kanskje er mye forlangt?

Boris Johnson er akkurat som Donald en spiller i spillet som utfører sin plikt for “det store bildet”. Siden det er jihad-terrorister som ofrer livet for 72 jomfruer og et eller annet vissvass, finnes det slett ingen grunn til at man ikke skal tro dette er tilfellet også hos frimurerne. Psykopater er psykopater uansett hudfarge og religion. Sist i rekken slik jeg kjenner til dette som “ofret seg” i Norge var Ari Behn og aller mest kjent er jo Breivik. Idioter finner du i alle samfunnslag med en enorm overvekt hos “eliten” via politikere og næringslivsledere.

Det var en lege ved navn Kaufmann som hevdet partikler fra celler som skilles ut under stress var identiske som Covid19. Hvorvidt dette stemmer har jeg overhodet ingen kunnskap om. Det som for meg er merkelig med denne sammenhengen er viruset funksjon ikke fungerer slik, derav er det i allefall ikke et virus. Konklusjonen er rimelig enkel; man kan ikke smittes av noe som ikke eksisterer i den formen. Uansett hvordan man vrir og vender på dette.

Novel Covid19 er akkurat hva som beskrives. Fiksjon.

Når 5G går live via fibernettet og inn i husene til folk via WiFI vil vi se effekten. Folk vil droppe som fluer, akkurat der er jeg enig med Smurfen. Tidsperspektivet er innen 12 mnd. om jeg skal forsøke med et lite estimate. Dermed vil man se folk som stiller seg i kø for vaksinering da myndighetene hadde rett allikevel. Majoriteten av befolkningen klarer ikke begripe at de er spilt fullstendig utover sidelinjen. Angiveriet vil ta dimensjoner ut av hva vi i dag kjenner til. For er det en ting som er sterker enn sexdriften, ja den blir knust av misunnelsen. For vi selv er jo sååååååå mye bedre enn naboen… Dette blir resultatet av 1 million statlige ansatte som er livredde for jobben sin. De glemmer i forbifarten redde sitt eget liv. Mange tror jo helvete eksisterer til evig tid, hvilket betyr at vi dessverre har dokumentert bevis for jobben utdannelsessektoren og kirken har gjort med hodene til våre landsmenn.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Svarte deg i den andre kommentaren angående viruset. Betviler ikke forklaringen omkring Ari Behn og Mette Marit. Hvor mange millioner betalte kongehuset for filmen av henne innen giftemålet? Hvor de samler alle disse “selvmordstakerne” aner jeg ikke. Derimot fester jeg ikke lit til kirkegården som destinasjon. Det kan vel ikke beskrives som annet enn et galehus om man har flere hundre av disse samlet på en plass kontinuerlig over lengre tid.

hjertelig
hjertelig
Anonym
Svar til  kjell108
4 år siden

CDC er eid av makttakerne og styrer manipulasjonbildet………..

lars
lars
Anonym
4 år siden

Har nå sett filmene. Er mye sprengstoff her, men er ikke overrasket. Men ser at det kan være vanskelig å få ut info i MSM, da flere innsidere er blitt myrdet. Sist ut er Mel Gibson som har snakket om pedofili blant toppene, hvor lenge får han leve?
Vi får bare håpe at Trump får 4 nye år. Det er presidenten som kan endre verdenshistorien til det bedre.

Det er så mye som ikke kan diskuteres lenger uten at du blir satt i bås eller stemplet.
Ta for eks klima. Har du et annet syn på klima enn regjering og MSM, blir du kalt klimafornekter.
Hva skal vi kalle Erna og hennes medsammensvorne? Klimamonopolister er et passende navn.

Vi må få en politikk som er bærekraftig sier politikerne. Ja det er enkelt. Stopp klimahysteriet, reduser BISTAND, OG STEM FOR ALL DEL IKKE HØYRE, VENSTRE OG MDG.

De såkalt kloke hoder sier at den globale oppvarming skyldes CO2, altså at økt CO2 gir økt TEMPERATUR. ( De siste 20 år har CO2 i atmosfæren økt, men TEMPERATUREN HAR STÅTT PÅ STEDET HVIL. HVA SIER DE SÅKALTE EKSPERTENE OM DET? SKAL DE ENDRE SINE KLIMAMODELLER. )
Det fins også ENDA klokere hoder som sier at det er TEMPERATUREN SOM STYRER/REGULERER CO2.
Og hva styrer TEMPERATUREN, jo SOLAKTIVITET, HAVSTRØMMER, JORDAS HELLINGSVINKE osv.

ALL INFO FINNES PÅ NETT.

Regjeringens såkalte klimaekspert Rotevatn mener at vi ikke har tid til å diskutere at den globale oppvarming er menneskeskapt.

SKAL vi bruke MILLIARDER AV OLJEFONDET PÅ KLIMA UTE I verden, så er det jo KLART at vi må være sikker i vår sak.
Det finnes nok av saker og oppgaver her hjemme i NORGE som har behov for KLIMAMILLIARDENE.

« Forrige artikkel

Global oppvarming med flygeaske

Neste artikkel »

Virus, unntakstilstand og Jane Burgermeister

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x