https://www.newsfolo.com/india/h1n1-swine-flu-kills-26-odisha-know-tests-symptoms-treatment/30771/
https://www.newsfolo.com/india/h1n1-swine-flu-kills-26-odisha-know-tests-symptoms-treatment/30771/

Virus, unntakstilstand og Jane Burgermeister

6.5K visninger
6 minutter lesetid
53

Unntakstilstand inntreffer når vanlige samfunnslover blir opphevet og ‘martial law’ blir gjort gjeldende. Under krig kan man tillate seg hva som helst. Likedan under krig mot usynlige fiender, som et virus (toppfoto, se her). Også å fengsle og fjerne opposisjonelle; slik det gikk sterke rykter at kinesiske myndigheter hadde gjort i anledning påståtte masseinfeksjoner av den såkalte corona virus-influensaen. Både vestlige , men også kinesiske media fremstilte den dramatiske situasjonen at folk ble syke og døde som fluer, understreket av gripende vidosnutter og foto. Her er det er viktig å understreke at WHO, Verdens Helseorganisasjon, gjennom International Health Regulations av 2005, ved utbrudd av virussykdom klassifisert som en pandemi nivå 6, kan gripe inn i de enkelte nasjoner med diktatoriske metoder. Kan det være dette de planlegger? At vårt lands regjering skal bli skjaltet ut og stortingspolitikerne skal bli til den reneste staffasje og teaterkulisse? Og landets lover blir satt ut av kraft og WHO kan gripe inn med det de måtte finne tjenlig (om medical martial law, corbett report, se her). Hva kan vi forvente oss? Vet vår statsminister allerede noe som vi ikke vet? Er det derfor statsminister Erna Solberg mener vi skal forberede oss på å se bevæpnet miltære i gatene? Er det derfor statsminister Erna Solberg ber folk reise hjem fra hyttene og inn til byene? Blir snart alle som peker på korrupsjon og løgn arrestert, internert og tvangsvaksinert? Er det dette vi ser begynnelsen av i Danmark (se her) og i Sverige (se her)?

Jane Burgermeister, en ung dame fra Østerrike (se her), beskriver i følgende video hva motivene bak influensaviruset var i 2009. Mitt inntrykk er at hun var den som grep saken ved roten: Hun tok firmaet Baxter (her) på fersk gjerning i å forgifte 72 tonn vaksiner mot influensa med levende virus fra dødelig fugleinfluensaen (bird flu, se her) og fikk Member of Parliament Paul Flynn (her) til å undersøke dette. Hun ble tipset av en våken laboratoriumstekniker i Tsjekkia som hadde testet ut leveransen på ildere, en slektning av røyskatt og snømus. Så begynte ballen å rulle med at politiet i Wien tok opp etterforskning (se avisoverskrift her).

“At svineinfluensaviruset ble sjokkartet oppblåst av WHO og farmasøytiske selskaper for profitt, er i mellomtiden bekreftet av bevis som ble presentert i rapporter fra Europarådet og i studier som har dukket opp i British Medical Journal” (egen overs. fra hennes egen notis etter rettsmøtet i Wien, her).

https://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU&feature=related

Jane is a young woman living in Vienna who, while working as a medical editor, was horrified to learn in early 2009 of the fiasco in which a Baxter International research facility in Orth-Donau, Austria, sent a quantity of human H3N2 viral material to 18 European laboratories. Such a supply of experimental material would have been totally normal – except that in this instance the H3N2 had been somehow contaminated with live H5N1… the far more lethal Avian Flu (tekst fra Youtube, her).

“Fordi det dødelige fugleinfluensa-viruset må oppbevares i et biosikkerhetsnivå 3-laboratorium, kan en utilsiktet forurensning praktisk talt utelukkes” (egen overs., her).

Brev til MP Paul Flynn side 1

Baxter hadde i 2009 det mest moderne laboratoriet i Europa. Men de kunne ikke forklare hvordan “contamination” (forgiftningen) hadde skjedd. Var det virkelig et uhell? Eller hadde noen med pandemi nivå 6 og unntakstilstand på ønskelisten, sørget for at dette hadde skjedd? Resultatet var at hele prosjektet måtte stoppes. Burgermeister kalte dette planlegging av terror og forsøk på massemord og la empiriske bevis med politianmeldelsen. WHO skulle gjerne ha oppnådd at største delene av den europeiske befolkning frivillig tok vaksinene, men det gjorde den ikke. Og da folk ikke ble syke, ikke infiserte store befolkningsgrupper, kunne heller ikke tvangslovene bli tatt ibruk. Jane Burgermeister sa det slik; bare hvis folk frivillig lot seg infisere via vaksiner og det derigjennom oppsto en pandemi på nivå 6, kunne WHO gripe inn med unntakslover. Dette var i 2009 bakgrunnen for at WHO investerte millioner i å overbevise folk om at vaksiner var til for å beskytte den enkelte borger. Mens i virkeligheten lå kanskje helt andre motiv skjult av halvmørket i bakgrunnene? Hva kan grunnen være for at man presser vaksinene frem, autoritært og tvangsmessig? Til og med våre stortingspolitikere roper etter obligatorisk vaksinering. Kan det være WHO som står bak? Stemmer ryktene at det er de store vaksineprodusenter, big pharma som styrer WHO? Dreide det seg utelukkende om profitt?

Brev til MP Paul Flynn side 2

Eller fantes motiver som var viktigere?

Jane Burgermeister fortalte i 2013 at 50 000 mennesker i Tyskland hadde fått narkolepsi ifølge avisen Die Welts januarutgave. Dette hang sammen med, sa hun, pandemi-vaksiner mot influensa (se 0:30 her). Den polske helseminister i 2009, Dr. Ewa Bożena Kopacz, avviste å innføre vaksinen overhodet, begrunnelsen var at den ikke var testet. Det samme skjedde når det gjaldt vaksinering av de tyske soldater. Det ble også avvist. Var det et tilbakeslag for vaksineprodusentene?

Men de norske aviser hadde skrekkoverskrifter. Jeg husker dette godt, jeg var overrasket over det uvanlig lave nivå avisene holdt seg på. Det var den reneste skremselspropaganda. For dem gjaldt det bare en ting, nemlig å fyre opp under frykten. Også Helsedirektoratet kom den gang via aviser og NRK med en rekke direkte truende uttalelser til publikum. Slik gjorde norske helsemyndigheter seg forbausende nok medskyldige i med tvilsomme metoder å presse folk til å la seg vaksinere.

Resultatet ble da også at de av befolkningen som lot seg tvinge, ble mange vaksineskadet. Jeg skjønte dengang aldri hva slags motiv Helsedirektoratet opererte med. Men de som sto bak dette, var noen som hadde fordeler av det. Og de som pekte seg ut var vaksineprodusentene, men også WHO. Gikk Helsedirektoratet og norske helsemyndigheter deres ærend? Det så faktisk sånn ut. Kunne det hende at vi hadde miljø skjult et sted bak “myndighetene” som av forskjellige obskure grunner ønsker å skade oss, det norske folk?

Kan det ligge en lignende motivasjon bak spredning av coronaviruset? For media som representerer FNs Agenda 2030 i Norge, som hovedstadsavisene og NRK; blåser ikke de opp trusler og farene ved dette? Kan det i virkeligheten være en ballong med ingenting annet enn varm luft (en påverkansoperation, inte en pandemi; se her)? Var det kanskje slik at WHO og et bestemt miljø av ledende globalister bak våre myndigheter så gjerne ville kunne kalle dette en pandemi, på nivå 6? Var de syke og døde som vi så på foto og film, ofre? Utsatt for fjernskading? Kanskje på forhånd svekket av andre sykdommer, av svakhet og alder? Et nøyaktig og detaljert planlagt terrorangrep med skuespillere og scenebelysning og et påstått virus som våpen?

Som bare skulle vises frem som coronasyke, slik at dette i avisene, på radio og TV skulle se skremmende og fryktelig ut? Skulle panikk skape et grunnlag i befolkningen for at de frivillig skulle la seg vaksinere? Kanskje skulle det hele se større ut, enn det det i virkeligheten var (se Midtifleisen, her)? Var innslagene på Facebook og Youtube gjort med mobiltelefoner i Wuhan hvor folk ramlet om på fortauer og trapper, skrek og bar seg på legevaktene, planlagte og gjennomført med skuespillere (crisis actors)? Eller hadde tilfeldigvis noen forbipasserende mobiltelefonen klar til opptak, akkurat i samme øyeblikk enkelte ramlet om på gaten?

Vaksineprodusenten Baxter (se her) hevdet det ble iblandet levende virus fra fugeinfluensa ved en feil. Virkelig? Kan et av de mest moderne laboratorier i Europa med høyest sikkerhetsstandarder gjøre en slik feil og muligens forårsake en epidemi og massedød?

Tall fra Norge: Totalt lot 42% seg vaksinere, anmeldte skader; her. Antall vaksinerte i Sverige 5 mio, registrerte vaksineskader; her. Var dette bilder på korrupsjon? Var det lovbrudd? Var det penger under bordene? Vaksineprodusenten skrev til og med ansvaret fra seg. Og våre statstjenestemenn skrev sine navn under på det. Var det forbrytersk? Å på statskostnader kjøpe inn så mange doser ikke-testede vaksiner? Å la vaksineprodusentene løpe fra sitt ansvar?? Var det ikke til og med kriminellt?

I følge en rapport for Fox News i januar 2010:

Dr.Wolfgang Wodarg leder av Europarådets helsekomite i 2009

Dr. Wolfgang Wodarg (hjemmeside, her) som var leder av helsekomiteen ved Europarådet, hevdet at store firmaer organiserte en kampanje for panikk for å legge press på Verdens helseorganisasjon (WHO) for å erklære en pandemi. Han mener det er ’en av årets største medisinskandaler’, og han har bedt om en henvendelse.

Wodarg sa: “Det er bare en vanlig type influensa. Det forårsaker ikke en tidel av dødsfallene forårsaket av den klassiske sesonginfluensaen. Den store panikkkampanjen vi har sett ga en gylden mulighet for representanter fra laboratorier som visste at de ville slå jackpoten i tilfelle en pandemi ble erklært. Vi ønsker å tydeliggjøre alt som førte til denne enorme operasjonen av desinformasjon. Vi vil vite hvem som tok beslutninger, på bakgrunn av hvilke bevis, og nøyaktig hvordan innflytelsen fra legemiddelindustrien kom til å ha på beslutningen.” Han la til: “En gruppe mennesker i WHO er veldig nært knyttet til legemiddelindustrien”(tekst oversatt herfra: her). Hør den tyske lungespesialist og epidemiolog Dr. Wodarg om coronaviruset, her, fra 13. mars 2020, tekstet på engelsk, “keiseren har jo ingen klær på!??”

Jane Burgermeister understreker betydningen at å stå opp imot korrupte og kriminelle myndigheter, og ikke på noen måte la oss true av dem. Vi bør gjenerobre vårt eget statsapparat, ta tilbake vårt Storting og regjering, for de som har hacket seg inn der, er ikke ansvarlige, lovlydige mennesker og bør straffes med fengselsopphold for sine forbrytelser, forteller Jane Burgermeister; det er faktisk helt avgjørende at hvert enkelt menneske sier et klart og tydelig nei til vaksinering. Fordi vi står i en krig, en propagandakrig.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

53 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
4 år siden

Et spørsmål : HVORFOR SKULLE WHO HA ØNSKET Å INNFØRE NIVÅ 6 UNNTAKSTILSTAND OG OPPHEVE VÅRE LOVER ? HVEM VILLE TJENT PÅ DET ? NÅ er jo Corona pandemien delvis over, . Må jeg virkelig minne om at SPANSKE INFLUENSAEN (1918 ) , drepte 50 millioner mennesker . Vi er jo ikke i nærheten .

Det som er den store trusselen mot vår FRIHET er DEN KOMMUNISTISKE MARXISTISKE FOLKEREPUBLIKKEN KINA . Det er dem som står bak viruset ! Kinesere som har lav sosial score ,får ikke reise fra Kina . Vil dere ha dette til Norge ???

WHO har ikke denne makten som dere påstår . Hvis de hadde det , ville inngripen hendt for lenge siden.
SE PÅ USA – FEMA HAR IKKE TATT OVER !

Og Statsminister Solberg har vel aldri sagt til nyhetene at vi må forvente soldater i gatene ??!!!!!!!?????
Da ville jeg husket det !!!!!!!!!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Sven-Inge, her er vi enige foruten Trump. Den mannen er lik Solberg og resten av svikerne. For deg som har stor kapasitet på informasjonsinnhentning og dybdeanalyse, vil det være lett match å avsløre. I tillegg tror jeg du kan inkl. alt av utbrudd tom. Spanskesyken. Svartedauden mener enkelte skyldes at man ble forgiftet via nytt brensel.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Svarene finnes. Spørs bare hvor de er forsøkt begravd. Synes det er er bortimot hysterisk morsomt at de fjerner flyene fra radarsystemet når de krysser havene. Er vel siste krampetrekning for at man kan holde fast ved den heliosentriske modellen offisielt. Med et faller argumentet for båtene “kartellene” sender narkotika via bort også, da man lett kan identifisere de fartøyene i kommersiell drift kontra de som ikke burde eksistere på monitoren. Det samme gjelder flyene som blir benyttet for tilsvarende virksomhet. Vil man stanse trafikken kan dette foretas innen 24 timer. Heter seg at hva som skiller regjeringer og mafiaen er størrelsen på organisasjonen. Vil påstå at ingenting skiller dem, da regjeringene styrer mafiaen. Både den statlige og den “lovløse”.

Teorien om vaksinen har jeg kommet over tidligere også. Det virker jo plausibelt siden man har sammenhengen med EMS via radar. Nå er jo Gates of Hell på banen med ny vaksine og 5G. Skjer det samme igjen om vi ikke klarer stoppe galskapen, har vi nok svaret på Spanskesyken.

Var noen som nevnte til meg via Twitter ‘Dovregubben’ ifm. hvem som er bak Stortinget og Kongehuset. Var nok humoristisk ment, men det festet seg allikevel. Har du noen formening om hvem ‘Dovregubben’ er?

KTA
KTA
Abonnent
4 år siden

17 av de 20 nasjonene som er hardest rammet av viruset er kristne europeiske og nord amerikanske nasjoner. Og dette med et virus som liksom har sitt opphav fra Wuhan ? Helt klart at de største motstanderne av globalistene og NWO er den eldre generasjonen av kristne europeere. For meg er dette et åpenbart biologisk våpen for å utrydde store deler av den kristne befolkningen. Luciferianerne står bak. New World Order- psykopatene. Vi får se når alt dette er over. 10-15 millioner døde europeere ? Og de skal selvfølgelig erstattes med immigranter fra muslimske land for å utvanne kristendommen enda mer

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
4 år siden

KTA – formålet virker være en ny usynlig fiende som fører oss enda et skritt nærmere et totalitært Marxist-kommunistisk styresett. Trump hadde forleden en talt her om dagen hvor det amerikanske segl var byttet ut med teksten “White House Washington”, hvor man kan begynne undre seg over hvorvidt Amerika Incorporated har blitt oppløst og ‘The Constitution’ suspendert.

NorwegianWorldOrder har ekistert lenge. Over hvor lang tid skulle vært interessant å vite, samt hvem som er bak kongehuset og trekker i trådene. Du glemmer at disse folkene (satanistene) hater mennesker som er mørkere i huden. Akkurat for tiden kan du se de kaster bensin på rasismebålet via resett.no, document.no og right.no bl.a. Dette ut av et problem de selv skapte, slik at det kan gi legitimitet når Iran blir angrepet og 3. verdenskrig tiltar for full styrke i Midt-Østen godt hjulpet av Mikke-Mus jødene bosatt i Israel.

Grunnlaget for eldre hvite mennesker blir “rammet” av dette “viruset” er enkel. De har store pensjoner og dette er en ren utgiftspost for bedriftene Norge, Sverige, Danmark, Storbritania, Canada, Tyskland, USA og Frankrike i all hovedsak. Enten skremmes de til døde av frykt eller blir hjulpet via sykehusene. For de som tror det er utopi med sykehus som bistår ved assistert selvmord ber jeg dere tenke over kreft. Hvem med noe av vettet enda i behold, tillater mennesker en behandling, som består i metoden ved en kropp fylles med giftstoffer? Om det ikke er selve definisjonen på assistert selvmord vil jeg veldig gjerne høre argumentene mot.

Her er noe interessant informasjon omkring influensa; “Even that 500 figure for the U.S. could be too high, according to analyses in authoritative journals such as the American Journal of Public Health and the British Medical Journal. Only about 15-20 per cent of people who come down with flu-like symptoms have the influenza virus — the other 80-85 per cent actually caught rhinovirus or other germs that are indistinguishable from the true flu without laboratory tests, which are rarely done. In 2001, a year in which death certificates listed 257 Americans as having died of flu, only 18 were positively identified as true flus. The other 239 were simply assumed to be flus and most likely had few true flus among them.”

Dette betyr at man kan kun med sikkerhet fastslå det var 18 dødsfall knyttet til influensa i 2001. Mest allmenpreventive rådet man kan gi er ganske enkelt; tenk dere godt om før dere avlegger legekontoret eller sykehuset et besøk. Avgjørelsen kan ha skjebnesvangre konsekvenser uten grundige vurderinger.

https://www.asrn.org/journal-advanced-practice-nursing/1212-do-not-believe-everything-you-read-about-flu-deaths.htmlShow%20less

Igjen; virus kan ikke smitte fra person til person. IKKE VAKSINER DERE ELLER NOEN I FAMILIEN. Gjelder ikke bare for dette “viruset”. Undersøk selv og se kaptittel 13.1 i den vedlegget til vaksinene som blir gitt i USA. De er likedan verden over, men dette er enklere finne via nettet.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Si din mening…Nothing happens by accidant in politic.hva tror,/vet smurfen/nomad/jostemikk.Vi har agenda 21,vi har stotingsmelding 74 eller var det 78,vi har Georgia guidestones,vi har deepstate.Er depopulation noe å diskutere ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
4 år siden

jansorlie – etter min mening, så absolutt! For hvert individ vi klarer frigjøre fra redselstyraniett, hvor staten er “redningsmann” i form av et direkte helsefarlig helsevesen og beslutninger fattet av korrupte politikere, er en seier for oss. Jo flere vi klarer få over til vår side desto bedre er mulighetene til forandring. Vi er jo mange, mange flere, men dessverre krever dette en vekkelsesmesse som får paven’s til å blekne. Uansett gir ikke jeg meg uten kamp da jeg hater sataniske tilbedere og deres faenskap.

Videre har jeg kommet over mer informasjon som bekrefter hvordan dette er planlagt. Det er mange mennesker der ute som har hoppet ombord i båten slik at F-gjengen kan stoppes. En gla’nyhet er at våpen og ammunisjon har flydd av hyllene i USA! Folk tar beskjeden og gjør seg klare for hva som kommer i tiden framover. Der skal F-gjeng jævlene i politien og forsvaret få en motstand de aldri klarer ta høyde for. Hva som er enda mer oppbyggende er at det begynner bevege seg i andre deler av verden også. Det som synes mer og mer opplagt er at de ikke kan vinne med militærmakt. Dermed ligger løsningen i skremselspropaganda hvor folk setter seg selv i bur, dvs. leiligheter eller hus. Da har jeg bare en oppfordring; IKKE FAEN! Jeg er i utgangspunktet ikke noe spesielt sosialt. Derimot omgås jeg flere mennesker nå da jeg bare vil demonstrere at de ikke kan ta fra meg viljen til å handle slik jeg vil.

US Patent 2006257852 Coronavirus (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus). Applied for in 2006 by a company called Chiron Corporation. The patent was then bought by a company called GlaxoSmithKline plc (GSK) a British multinational pharmaceutical company that specializes in vaccines.

Vaccines usually take 2 years to get approved for safety. European vaccine patent # EP3172319B1 that was applied for in 2014 and it was granted in November of 2019. Perfect timing on a vaccine they just came up with in “record time”.

Har sett noen slagord ala “Alle trenger fastlegen”. Er det en ting man absolutt burde ta ansvar for selv er det egen helse. Der er første skritt; ikke oppsøk lege med mindre det er noe akkutt. Influensa symptomer eller forkjølelse er ikke innen den kategorien.

Denne korona “sykdommen” er en bløff fra ende til annen. Det som framstår som direkte farlig er testene og vaksinen. Hvorvidt det er tilstrekkelig med en stop av 5G utrullingen er jeg usikker på, da jeg har lenge hatt en mistanke om at fiber kan utspille samme misjon. Dette burde Einar Flydal o.a. vite, hvilket jeg finner bekymringsverdig. Her er en artikkel fra hans egen blogg hvor han argumenterer for at fiber skal strekkes. ” Da må vi heller gi avkall på fordelene ved 5G og strekke fiberkablene inn i huset,…” https://einarflydal.com/2020/03/20/pa-tide-a-titte-pa-traerne-igjen/#more-38020

Her er en link til en video som er knappe minuttet lang som understøtter mitt synspunkt. “Werner De Wolf, CommScope SVP, Service Provider Solutions, describes the role of fiber in developing 5G networks”:

Dermed vil jeg gjerne vite hvilke tilbud Telenor har for dem som ikke vil ha djevelskapen i hus, da millimeterbølgene kan kun komme fra WiFi-systemet. Er man bondefanget? Jeg er enig i hva Flydal sier om at vi burde stanse 5G fra omgivelsene i tillegg. Kommer dette i hus, skoler, arbeidsplasser, etc. vil vi ha en katastrofe. For ikke snakke om hvordan man skal beskytte mobilene.

Er det noen her inne som har en anelse om hvilken teknologi/EMS-felt som ble rullet i 1967/68 ifm. Hong Kong epidemien? Jeg har liten tiltro til at dette var satelitter i Van Allen beltet da de hevder dette feltet ligger høyere enn solen, da den er omtrent 15.000km oppe i atmosfæren. Heller har jeg aldri selv sett en satelitt oppe på himmelen og tegneserier fra NASA fester jeg ikke lit til.

KTA
KTA
Abonnent
4 år siden

Politiet i Norge fikk lov i 2014 å kjøpe inn disse dum-dum kulene som gjør stor skade når de trenger inn i kroppen. De har kjøpt inn millioner av disse kulene etter at Justisdepartementet godkjente dette i 2014. Politiet ble nektet av Dørum (V) i 2005. Jeg skjønner ikke begrunnelsen til Politidirektoratet og Politiets Fellesforbund om at disse kulene er nødvendig slik at ikke en uskyldig 3 part skulle bli skadet. Nå når det nærmer seg unntakstilstand i hele Norge får de nok endelig brukt disse kulene for hva de egentlig var tiltenkt til. Det kommer til å komme opptøyer, protester og demonstrasjoner i Norge når ting blir værre og da kommer disse kulene godt til nytte for psykopatene som styrer

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Ov0PV/naa-faar-politiet-skyte-med-ammunisjon-som-er-forbudt-i-krig

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
4 år siden

Et utdrag av siste oppdatering fra BenjaminFulford.net:

Now let’s look at reports about the ongoing secret war from the Pentagon and CIA. Here is a summary of the action from one Pentagon source:

“The Zionists are on their deathbeds as Harvey Weinstein gets sentenced to 23 years in prison in NY, paving the way for convictions in LA.

Since Prince Andrew is a naval officer who aided Jeffrey Epstein but refused to cooperate with the DOJ, and the queen was locked out of Windsor Castle, UK royals may be renditioned by the U.S. military since they are also military officers.

Italy is apparently under U.S. military protection while the country is under lockdown…its army chief succumbed to coronavirus infection, and the Vatican needs to be cleansed of gays, Satanists, and pedofiles.

Anti-family, anti-Christian Hollywood is under assault as Disney theme parks and movie theaters close, and film productions shut down. Tom Hanks and his wife got infected with the coronavirus, Nicole Kidman moves back down under, and Stephen Spielberg may be exposed for his crimes with children.“

Even more shocking is this report that came from the CIA just as this blog was about to go live:

“This morning at 4:30 a.m., Canadian Prime Minister Justin Trudeau was served a criminal indictment by the U.S. for corporate and financial crimes. Media owners were instructed to brainwash everyone that Trudeau and his wife are infected with the coronavirus and they won’t be leaving their house for a while.

Tom Hanks was arrested 48 hours ago for pedophilia and he is currently being held in a hotel room in Australia, unwilling to fly back to the USA. The next celebrity arrests will be Celine Dion, Madonna, Charles Barkley, and Kevin Spacey. All will claim coronavirus infections.

Italy’s airports have been completely shut down, as over 80 Vatican and financial officials have been served the same criminal indictments for financial crimes, pedophilia, child trafficking, and sexual abuse.

The United Arab Emirates have completed mass arrests of their own Royal Family and affiliates.

Convicted Hollywood rapist Harvey Weinstein agreed to a deal in exchange for his testimony against hundreds of top Hollywood celebrities for their involvement in the drug business, pedophilia, and child trafficking. Instead of a 55-year sentence, he only received a 23-year sentence. In exchange, he provided testimony against some of the biggest and most powerful names, including Prince Andrew of the U.K., former president Bill Clinton, former vice president Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, John Podesta, NXIVM and PIZZAGATE sex trafficking clubs, and hundreds more who all were directly involved with Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein was similarly allowed to make a deal and have his suicide in prison faked in exchange for his testimony.

CEOs of some major world corporations have been indicted or arrested, and some have been forced to resign — all in the last 30-60 days — such as the CEOs of the NBA, Harley Davidson, the Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Disney, and the Vatican Chief of Police among others. Approximately 700-800 more resignations are coming in the next 3 months.

The lab-engineered ‘novel coronavirus’ is the cover story for a mandatory vaccination agenda. Now it has become the biggest covert U.S. Intelligence operation the world has ever seen. This massive – 158,000 arrests – operation will capture and remove the biggest evil and corrupt politicians, celebrities, and CEOs, including global elites and bankers such as George Soros, U.N. officials, and the founders of ‘GRETA Inc.’

President Trump will win the 2020 election, and arrests of former U.S. presidents will occur in early 2021. All major arrests will be portrayed by the media as accidental or as conspiracy theories. All arrested individuals will be given “Rommel Death”, meaning that they will have a choice between their death bring portrayed to the public as a suicide or an accidental death in return for assurances that his or her reputation will remain intact. Alternatively, they can choose to face a criminal trial that would result in public disgrace.

Some top religious leaders will be arrested or forced to resign, and some will suddenly ‘get sick.’ The Vatican will be the first, and the Pope will be removed in 2020. The distribution of extracted human Adrenochrome will be revealed, and Hollywood and the Vatican will be exposed as being directly responsible.

There will be a 2-month complete shutdown of the world’s most common operations, such as schools, the stock exchange, some banks, airports, shipping, travel, events, galas, expos, sport games, sport championships, music award ceremonies, NBA/NHL/Baseball games, and ship cruises. There will be food shortages and staged electricity power loss. Gas prices will go down, food costs will go up, insurance will go up, gold and silver stocks will fall, and many corporations will either go bankrupt or take a significant financial loss, such as in the case of what’s about to happen to Air Canada, Disney, and Coca-Cola.”

Other unconfirmed tidbits from intelligence agency sources are as follows:

“Nancy Pelosi died within the last 24 hours. The coronavirus will most likely be reported as the cause of death when the public announcement is made.“

“Steven Mnuchin will be removed very soon. He is an agent of the Khazarian cabal. The time has come to cut him loose as he knows too much about their inside dealings, including thefts from the U.S. Treasury. Will he succumb to the coronavirus?”

“Boeing Company will go under. It is finished. All aircraft service centers will be shut down globally. Maintenance facilities will be closed globally. Aircraft sales have already stopped. Leases canceled. Boeing will bring down Lockheed-Martin. They have their tentacles circling the globe. This will bring down the cabal”.

“Oil can drop to $5 a barrel as nobody wants it anymore. New technologies are ready to be released.”

It is finally happening, humanity is waking up from a long and terrible nightmare.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Frank
4 år siden

Kan du eller Smurfen sørge for at jeg kan logge meg inn? Jeg vil legge ut en artikkel snarest.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Så lenge du kan kommentere så er du vel innlogget MrSixx ?

Du kan poste artikkel din her :)

http://www.nyhetsspeilet.no/skriv-en-artikkel/

Kan se over og legge den ut når den er ferdig jeg, glede meg til å lese.

Mye av agendaen med viruset er ID2020, hele verden skal få en digital ID med chippen så vi kan kontrolleres når vaksinen er satt.

Erna og Solbergregimet gav seg selv mer makt enn Hitler i dag så de som tror at den kommende døds vaksinen ikke blir en tvang kan drømme videre. Snart blir nettsteder som Nyhetsspeilet osv tatt ned.

https://resett.no/2020/03/19/bor-vi-gi-erna-like-vide-fullmakter-som-hitler/

Forfatter John Færseth mener man bør vurdere å stenge Facebook- og Youtube-kontoer som sprer konspirasjonsteorier om coronaviruset.

Nå som viruset sprer seg så mener Færseth at det dukker opp konspiratoriske forklaringer. Noen skriver at viruset er unnskyldning for en finanskrise som kommer av globalisering og grådighet. Mens andre hevder at trusselen skapt av legemiddelindustrien, eller at myndighetene vil ha mer kontroll og bruker viruset som unnskyldning.

https://resett.no/2020/03/19/coronavirus-forfatter-vil-stenge-facebook-og-youtube-kontoer/

Event 201 og ID2020
Gjennom sin krysskontroll av verdens sentrale helseorganisasjoner har også The Bill & Melinda Gates Foundation sikret seg en sentral plass når globale helsekriser diskuteres, slik som under den såkalte Event 201 som i oktober 2019 diskuterte muligheten av en kommende koronaviruspandemi. The Bill & Melinda Gates Foundation står også helt sentralt i det som kalles ID2020, som er en organisasjon som vil tvinge digital ID på alle verdens innbyggere. Denne alliansen har følgende sentrale partnere: Accenture, Gavi, The Rockefeller Foundation og Microsoft.

https://steigan.no/2020/03/bill-gates-og-kontrollen-over-verdens-helseorganisasjoner/

ID2020 / Coronavirus Vaccine / Mark of the Beast

https://www.youtube.com/watch?v=J8r2XQMdb6s

Den gode nyheten er at pedo eliten forsvinner i rekordfart, enten så blir de arrestert eller så går de ned i bunkerser .. . Vi får håpe Trump har rett når han skriver på Twitter:
Vi er i krig mot en usynlig fiende ( Dypstaten ) Og Vi kommer til å vinne. :) D T

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Kan se ut som om IP-adressen min er i en liste for de som ikke skal komme til i den offentlige debatten. Stengt ute av diskusjon.no og document.no bl.a. Ganske ironisk av document som hevder de er et talerør for ytringsfriheten… I dag tok jeg meg tid til laste ned TOR-nettverket da jeg ville teste hvor anonym man faktisk er, hvilket jeg har stilt spørmalstegn ved tidligere. Low and behold, etter at jeg skulle fullførte registreringen hos diskusjon.no kom det opp at jeg ikke at hadde tilgang til nettstedet! Med ny email adresse og TOR-server. Da er det ikke merkelig at småkriminelle blir tatt når noen sitter og følger med. Man undres over hvilke kriterer som blir lagt til grunn for de dem tar, da de kan ta samtlige.

Dokumentasjon:
https://twitter.com/MSixxthsense/status/1240657118803439616

Linken du la ved fungerer heller ikke nå. Fint om du kunne lagt den ut da jeg vil at sa mange som mulig skal ha muligheten for å lese den. Mulig Mina hvem det na enn er har skadefrø over hva du tidligere har skrevet, men etter at du leser innlegget vil du se at du treffer denne gangen. Teksten er her;

Åpent brev; Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Stortinget, Erna Solberg og kong Harald V.
Ettersom utallige forsøk til dere enkeltvis eller samlet dessverre ikke har ført frem, er de tradisjonelle mediene siste instans i et forsøk på motta respons og handling. Vil veldig gjerne høre dere forklarer meg og den norske befolkningen hvordan man kan påvise et virus igjennom en test, da et virus aldri i menneskets historie er blitt isolert.

Videre følger spørsmålet hvordan man kan lage en vaksine for et virus man ikke kan påvise? Kan ikke et virus isoleres kan det ergo heller ikke påvises, hvilket betyr at man naturligvis ikke kan lage en vaksine for noe man ikke kjenner eksistensen til.

Rudolf Steiner fortalte at virus er ekskreter av en forgiftet celle, da han forklarte Spanske influensaen i 1918. Viruses er deler av DNA eller RNA sammen med noen proteiner som slippes ut av cellen, som skjer da cellen er forgiftet. De er ikke årsaken av noe som helst. Jeg gjentar; de er ikke årsaken av noe som helst!

Ved hver pandemi de siste 150 årene har det var et kvantesprang i elektrifiseringen av jorden. Når man eksponerer et biologisk system for et nytt elektromagnetisk felt forgifter man det, dreper noen og resten går inn i en suspendert animasjon, så man interessant nok lever litt lenger, men er sykere.

-Ved slutten av 1. verdenskrig, senhøstes 1917 og starten av 1918 var det en introduksjon av radiobølger verden over.

-Under 2. verdenskrig ble radarutstyr rullet ut over hele verden. Man dekket hele jorden med radarfelter for første gang i menneskets historie og mennesket ble eksponert for dette.

-1968 var det Hong Kong influensaen. Det var første gang man hadde et beskyttende lag i Van Allen beltet, som essensielt integrerer det kosmiske feltet fra solen, månen, jorden, jupiter, etc. som distribuerer dette til de levende vesner på jorden og vi plasserte satelitter som avgir radioaktive frekvenser i Van Allen beltet.

Seks måneder etter disse introduksjonene har vi en ny viral pandemi (influensa pandemi). Hvorfor viral? Fordi folket er forgiftet og de skiller ut giftstoffer. De ser ut som viruser derav tror folk det er en influensa epidemi. I 1918 bestemte Boston Health Department seg for at smittsomheten skulle undersøkes. Metoden som ble benyttet var primitiv. Flere hundre mennesker som hadde influensa fikk snørret sitt sugd ut og de injiserte dette i de som ikke hadde influensaen. Ikke en gang klarte de gjøre den friske personen syk. De gjorde til og med samme eksperimentet med hester, hvor hasten med influensa nyset i en pose og de plasserte posen over hoden til en hest som var frisk. Heller ikke her klarte de vise sammenheng med smittsomhet, da ingen av de friske hestene ble syke.

Hvordan kan en pandemi spre seg fra Kansas (USA) til Sør-Afrika på to uker, så hele verden har symptomene på samme tid, til tross for at transportmidlene var hest og båt. Det finnes ingen forklaring. Ved radiobølger og frekvenser kan man ved ulike tekniske enheter som mobiltelefon eller Apple Watch sende en melding som dukker opp sekunder senere en helt annen plass i verden. For de som ikke tror det er et elektromagnetisk felt som kommuniserer verden over innen sekunder, følger rett og slett ikke med på hva som skjer.

Hva er det som har hendt de siste seks månedene? Vi har hatt nok et kvantesprang i det elektromagnetiske feltet, kalt 5G, hvor vi har 20.000 satelitter som avgir radioaktivitet. Man har de tekniske duppedingsene som laptop eller nettbrett, i lommen som mobiltelefon, på armen som fitbit eller Apple Watch, som benyttes hele tiden, er ikke forenlig med helse. De er enheter som destrukturerer vannmolekylene i kroppen. Argumenterer man for at man ikke er elektriske vesner, kun fysisk materie, ja da trenger man ikke ta en EKG, EEG eller nevrofysiologisk test. Vi er eletriske vesner og kjemikaliene er kun biproduktet av de elektriske impulsene.

Betyr dette at vi er vitne til et angrep på menneskehetens åndelige tilknytning? Epifysen (konglekjertelen) er det mest sensitive i vårt sentralnervesystem, samtidig er det veldig sensitivt ovenfor fire aspekter. Aluminium, glyfosat, fluor og WiFi.

Aluminium blir benyttet i hva som omtales ved «geo-engineering», slik at man skal redusere temperaturøkningen for jorden, I miljøbevegelsens navn.

Glyfosat er et aktivt stoff som brukes i plantevernmidler mot ugras. For eksempel er glyfosat det aktive stoffet i det mye brukte plantevernmiddelet Roundup. Glyfosat ble revurdert i EU og er nå godkjent frem til 2022. Dette ble vedtatt på et møte i EUs appellutvalg den 27. november 2017 etter lengre tids diskusjon. Denne bestemmelsen gjelder også i Norge
Går man inn på Folkehelseinstituttet i Norge sine nettsider finner man følgende uttalelse; «Enkelte stader er det fluor og radon i høge konsentrasjonar i grunnvatnet. Derfor har enkelte grunnvassbrønnar for enkelthusanlegg og små fellesanlegg noko høge verdiar av radon og/eller fluorid. Vi har ikkje oversikt over kor mange dette gjeld.»

Hvorfor har telekommunikasjonsselskapene valgt 2.4 GHz som er det mest destruktive for oss og spesielt epifysen, av hele det vide frekvensspekteret de kan sende på? De kunne ikke valgt bedre om dette var formålet.

Aluminium kombinert med glyfosat i næringskjeden av mat, danner seks forskjellige kjemikalier i magen og blodet. Endestasjonen for denne forbindelsen epifysen. Hva som behøves for at produktet skal gå inn i hjernen er en åpning av blod-hjerne barrieren, hvilket WiFi frekvensen tillater. Giftstoffer som tidligere holdt seg i blodsirkulasjonen (fra halsen og ned) og kroppen entrer hjernen helt fritt. Dette gjelder for samtlige giftstoffer.

Man kan ikke annet enn konkludere med tre teorier om hvorfor dette skjer. Enten er det rene tilfeldigheter, hvilket man ikke kan avskrive. Dernest kan dette ha blitt utviklet av noen meget intellektuelle vitenskapsforskere som har laget denne protokollen ved at vannet blir forgiftet med fluor, tilsette nanopartikler av aluminium i luften, bestøve maten med glyfosat og aktivere det fra gnisten av WiFi ved den korrekte frekvensen.

Er dette en tilfeldighet ved at tilstrekkelig mange nok mennesker foretok feil valg eller den perfekte stormen orkestrert av noen veldig intelligente mennesker med et destruktivt tankesett? Forklaringen kan være påvirkning fra sterke mørke krefter som forleder tilstrekkelig av disse vitenskapsforskerne og politikerne, som utfører pliktene, uten at de på et menneskelig plan forstår hvorfor de handler slik de gjør.

Hvordan politkere kan godkjenne utrullingen av 5G hvor vi enda ikke kjenner effekten for mennesker, dyre- og planteriket, er fullstendig ubegripelig for noen som enda har litt av hjernen igjen. Det kan kun forklares ved at de politikerne som har godkjent utrullingen verden over og konspirerer sammen om beslutningen, har hjernen sin under sterk påvirkning av destruktive mørke krefter.

WiFi kan bli avslått i løpet av sekunder. Fluor og glyfosat kan bli forbud i morgen. «Geo-engineering» av luften kan stanses umiddelbart. Av politikerne. Derav ber jeg dere politikere ta til sans og samling!

Hvor var den første komplett dekkede byen i verden av 5G? Wuhan.

Avslutter med et sitat fra Rudolf Steiner, October 7, 1917

“The time will come – and it may not be far off – when quite different tendencies will come up at a congress like the one held in 1912 and people will say: It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul.
‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and – you can be quite sure of it – a medicine will be found for this. . . .

The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view,’ people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and spirit.»

Referanser;
The invisible rainbow av Arthur Firstenberg
Thomas Cowan, MD
Dr. Dietrich Klinghardt, Sophia Health Institute
Rudolf Steiner

EDIT (etter litt mer re-search i dag). Ikke legg dette i innlegget, da det er kun ment som tilleggsinformasjon for de som vil se mer om hvordan selve bløffen startet og bakgrunn for at vi vet veldig lite om kroppens funksjoner.

Det var et slags re-search senter i London jeg hadde hørt om tidligere som forsøkte finne svaret for hvordan mennesker blir syke med influensa. Etter at jeg gravde litt fant jeg ingen svar. Sendte en epost til et byrå som jeg trodde kunne hjelpe og mottok linken i nedenfor. De startet tidilg 1930-tallet og ga opp i 1990. Om opplysningene jeg har hørt stemmer ble det brukt totalt 10 Milliarder pund på prosjektet. Senteret ble kalt Common Cold Unit. Når man ikke klarer finne svar på dette burde alarmklokkene kime for hva den medisinske industrien har som overordnet mål.

Nå sier jeg ikke at leger i utgangspunktet er dårlige mennesker. I allefall er det liten tvil om at de er et produkt av ekstremt krevende studier og umenneskelige arbeidsvilkår. Hvordan dette er lagt opp er etter mitt skjønn alt annet enn tilfeldig. Derimot tror jeg de sliter med gudekomplekser. Til alt overmål blokkerer nå legeforeningen meg på Twitter. Er ikke kjent med at slik har funnet sted tidligere, så det kvalifiserer nesten til høytidsdag.

Dokumentasjon;
https://twitter.com/MSixxthsense/status/1240694562051350528

Dette er nederst på side 3 av 4 i linken;
“In 1965 we introduced a form of organ culture of human respiratory epithelium which would propagate still more rhinoviruses, and also a distinct group of viruses, previously unrecognised, for which we suggest- ed the now agreed name of coronaviruses.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5387570/pdf/jrcollphyslond90348-0069.pdf

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Sven-Inge; innledningen henviste jeg bl.a. til Dr. Stefan Lanka som vant via høyesterett i Tyskland en rettssak hvor han hadde utlovet 100.000 Euro til den som klarte skille ut et virus. En forsøkte seg, men ble avvist av dommerne. Dette lar seg ikke gjøre. Dermed kan man heller ikke påvise et. Litt enklere sagt kan man ikke foreta handling ‘B’ om man ikke kan foreta ‘A’, gitt at dette er kronologisk rekkefølge.

Steiner kan man si mangt og mye om når det kommer til ideologi. Virus eksisterer og jeg argumenterer for at vi ville vært døde alle sammen om vi ikke har hatt virusene. Selv om jeg ikke støtter hans synpunkt for hvordan virus opererer, demonstrerer det at selv noen som ikke er enig i hva jeg oppfatter som korrekt, har vi felles tanke omkring at virus ikke er årsaken til sykdom. Jeg tror videre du kan ta viruser fra en person, genetisk modifisere dette til et virus som dreper, og injiserer I en annen person. Dette kan kun skje via injeksjon. Smitte mellom mennesker og/eller dyr er fysisk umulig. Mange psykopater ville nok gjerne sett dette annerledes.

Fra ca. 1930 til 1990 bruke britene 10 Milliarder Pund på finne årsaken til influensa via det som ble omtalt som ‘Common Cold Unit’. Legene hadde ikke annet valg enn gi opp da det ikke lot seg svare. Dette forteller to ting. 1. Hvor lite vi egentlig forstår av kroppen. Jeg tror dette er gjort med en meget god baktanke. Hadde vi forstått alt ville dette blitt misbrukt mot mennesket. Vi ser allerede hvor mye djevelskap regjeringer og stater foretar seg med den lille informasjonen de har. 2. Hvor kompleks kroppen er. Hvordan noen kan argumentere for at dette er skjedd via tilfeldigheter og utvikling (evolusjon) vitner om at logikken ikke er hjemme.

Takk for informasjonen angående vaksinen og Italia. Vi er saktens enige. Kreftsyke blir anbefalt at man skal benytte gift som behandling for kurrering av sykdom, vitner for min del kun om en yrkesgruppe som har solgt seg ut. Hva jeg finner bemerkelsesverdig (se argumentasjon ovenfor) er forslaget om tvangsvaksinering. Om noen kjøper inn i propagandaen fra myndighetene utspilt av mediene skal de etter min mening ikke hindres i ta vaksinen om de mener dette er til det beste for de. Vi som derimot ikke vil skal naturligvis ikke bli påtvunget den, da vi skal ha samme prinsipper om rettigheter. Det finnes ikke et gyldig argument for at noe skal foretas mot en persons vilje i en slik sammenheng. De som mottar vaksinen “blir beskyttet mot viruset” og vi som ikke tar den “lever med risikoen”. Som en følger av Yahshua tar jeg mine avgjørelser selv. Lytter i allefall ikke til råd fra en sykelig overvektig statsminister og en homofil helseminister. Det bryter mot mine mine verdier ganske enkelt.

Forsøket med at snørret ble injisert var for å se om de ble syke som følge av at de fikk alle basiluskene fra en syk person. Da de som var friske ikke ble syke var det en stor overraskelse og bygger opp under at smitte mellom mennesker ikke finner sted.

Vi deler synspunkter rundt det elektromagentiske feltet. Jeg har en formening om at kjøleskapet ikke er en heldig anretning, selv om det er hendig. Tok det som et kompliment at legeforeningen blokkerte og smilte litt for meg selv.

Grunnlaget for navnet til viruset er innlysende i. seg selv; COVID-19 Novel Coronavirus. Novel betyr fiksjon.

Sendte forresten dette innlegget til samtlige mediehus som et leserinnlegg, inkl. resett.no, document.no og steigan.no. Ikke et sted er det trykt. Har heller ikke mottatt noen tilbakemelding. Dette viser vel kanskje at den uavhengige opposisjon kanskje ikke er så uavhengige alikevel. Det er vel medias funksjon at begge sider skal komme til i debatten? Hvis ikke er det egentlig kun propaganda.

Linken din fungerte ikke. Kom opp feilmelding om at jeg ikke kunne se forhåndsvisning.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Interessant det du skriver her MrSixx.

Det begynner å bli ganske så innlysende hva dette handler, ordet korona består av 6 bokstaver, gjør man bokstavene i Korona om til tall så får vi 66. mao 666.
Utbruddet startet 6666 dager etter 9/11. Så det er lite tvil om at koronaviruset er det neste 9/11 som skal slavebinde menneskeheten under kontroll av en liten søkkrik, psykopatisk, pedofil og satanisk elite.

Alle som tar vaksinen får også en usynlig tatovering, en digital ID. har du ikke dyrets merke så får du heller ikke kjøpe eller reise. etter litt så vil du bli jaktet ned.

En klok Nordmann laget denne filmen her i går, her forteller Davos gjengen selv hva agendaen med viruset er, det er nå like før at alle nettsteder som Nyhetsspeilet, Steigan, Resett osv osv blir tatt ned sammen med FB kontoer og annet som skriver ting som avviker fra maktelitens løgner.

Det er i det minste ingen tvil om at vi er på de siste dager og Bill Gates som laget et virus med hans patent som han så sprer har ID2020 og en vaksine …… jeg tror Bill Gates må være satan selv.

Når begynte verdens nest rikeste mann å investere tungt i tilfeldigheter ( den er også tekstet på norsk )

https://www.youtube.com/watch?v=1V5tRlbAP14&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2jZasLJfAKurbXQT9ELZWOOzkmE5rsUlYXuVV-i5gRhuLHOEnozhZGNH8

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Glem ikke dyrets merke; 313. Ikke 666. Enig med deg at dette ikke er tilfeldig valgt og tar man corona reversert til full reduksjon blir det 33, som betyr at man snakker direkte med det gudommelige for disse sinnsforvirrede menneskene.

Hva du nevner er ikke jeg det minste bekymret for og jeg tar igjen et veddemål om at vi ikke er inne I de siste dager. FED reserve har pumpet 4,5 Trillioner dollar inn i markedet på en uke. Det er like mye som hele statsbudsjettet til USA for 2019! Det kan se ut som om det er nok en bank bail-out, dog under dekket av korona”viruset”. Det kommer nok uansett noen hendelser slik at frykten skal skrues opp i taket. Bill Gates er kanskje ikke satan selv. Imidlertid ser det mistenkelig ut som om han har direkteforbindelse om ikke annet. Bill Gates of Hell Foundation.

Hva jeg derimot er mye mer bekymret for på befolkningene sine vegne er angrepet på epifysen. Etter at jeg undersøkte dette mer inngående kom jeg over denne patenten, Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors: https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en

Der går det igjen 2,4Hz fra skjermene (PC/TV/Mobil/Nettbrett) som kan manipulere nervesystemet og hovedkvarteret for dette systemet er epifysen. Epifysen blir stimulert igjennom retina. For at vi skal korrigere dette selv er vi avhengige av UV-strålene. Nå er majoriteten av befolkningen satt til å jobbe i kontorlandskap eller fabrikker som er hermetisk lukket, åtte timer om dagen. Kveldstiden går med for de fleste til TV eller andre tekniske duppedingser, dermed blir man eksponert 18-20 timer i døgnet, siden mange sliter med elendig søvnkvalitet og mengde. Som om ikke det er nok benytter mange mørke solbriller når de først er ute. Her snakker man virkelig om at man blir ført bak lyset, da jeg frykter dette ikke kun resulterer i åndelig blindhet, men fysisk i tillegg.

Ikke glem Smurfen at de er få og svake. Vi er mange, mange flere. Overlegenheten grenser nesten til det latterlige. Spørsmålet er om det hender på våre eller deres premisser. Hva som jeg finner interessant er om vi igjen bygger samfunnet på samme demokratidiotiske vis eller om vi har endelig har tatt lærdom. Et samfunn som ikke er tuftet på Skriften og de 10 bud som eneste lovverk, vil falle inn i de samme syndene igjen. Dødsstraff for homofili hindrer pedofili, samt tilsvarende for de som driver med satanisme. Dermed er friheten til samtlige ivaretatt. Det verste er at det ville ikke tatt mer en et døgn løse dette virrvarret. Dessverre er det så enkelt at folk ikke evner fatte hvor lett det faktisk er og avskriver det uten mer ettertanke.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – M.D. EXPLAINS HOW VIRUSES DO NOT SPREAD PERSON TO PERSON;
https://www.youtube.com/watch?v=NcS60a9cdg4

God lærdom for oss som ikke er bevisst på dette? Er det innafor iht det du har skrevet om nevnte?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

ken – har kun sett en noe redigert utgave av dette intervjuet tidligere i dag (han som eier kanalen faller inn under samme kategori som Joe Rogan, Jordan Peterson etc.) som produserer endel nyttig informasjon, men som dessverre er en del av den kontrollerte opposisjonen da de feiler grovt på de viktigste tingene.

Jeg er enig med han om at det ikke kan smittes fra menneske til menneske, ei heller fra dyr. Vi har bare en forskjellig forståelse av virusets funksjon. Jeg tror det rydder unna de syke cellene, mens han og Rudolf Steiner bl.a mener viruset er ekskrementene fra de syke cellene. Felles er at vi mener dette ikke kan forårsake noe som helst, da heller ikke sykdom.

Problemet er kroppens kompleksitet. Jeg vil strekke det såpass langt at man kan bortimot hevde at enhver studie har store svakheter siden man ikke kan kontrollere hva som skjer i livet til deltakerne. Et eksempel er stress som man umulig kan ta høyde for. De fleste forskere vil jeg tro har gode intensjoner og forsøker hjelpe medmenneskene i samfunnet ved studere forskjellige faktorer som kan bidra til redusert sykdom. Dessverre ror disse forskerne motstrøms da myndighetene aktivt saboterer livene til befolkningen.

Selv er jeg i den tro at livet egentlig er temmelig enkelt. Blir vi syke og mottar plager har vi etter all sannsynlighet fortjent de. Driver man misbruk av kroppen slik vi holder på med i samfunnet sier det stopp av seg selv. De eneste som tjener i en slik situasjon er staten. Derav tilrettelegger de hva de kan for at dette finner sted. Den godeste Bill Gates lider av et gudommelighetskompleks. Med ny p-pille som chip skal den vare i 16 år og kan styres via fjernkontroll. Hvis ikke det forteller noe om den narsissismen og galskapen som råder, burde man ta et lite fem-minutt.

Ser i kommentarfeltet hos document.no hvor folk mener at ting vil bli bedre, globaliseringen stanset, etc. Enten er disse menneskene medlemmer av F-gjengen eller så blir jeg dypt bekymret over den rasjonelle tankegangen. Hva man i prasis har foretatt seg er en fullstendig rasering av små og mellomstore bedrifter. Hvem blir igjen? De store globale konsernene. Med utvidede fullmakter til Erna som er fullstendig ute av kontroll på alle sett og vis, tror jeg befolkningen dessverre ikke aner hvor tett vi er på et totalitært kommunistisk styresett. I USA kan staten kreve kapasiteten til en privat bedrift uten at man kan nekte, da man har en usynlig fiende i viruset som skal bekjempes. Hva skal man si… I ett par tiår var det den usynlige terroristen fra midt-østen, foruten noen iscenesatte hendelser. Nå det usynlige viruset. Med hjemmel i “lovverket” slik at friheten kan ytterligere innskrenkes.

Folket hamstrer feil varer. Nå burde våpen og ammunisjon toppe listen, for kan du ikke forsvare deg blir man et lett bytte.

Norwaycriticalthinker
Norwaycriticalthinker
Forfatter
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Hei. Det går ikke å åpne din lenke Svein Inge. Kan du eventuelt sende til meg med min mailadresse som ligger i systemet til Nyhetsspeilet?

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

smurfen – Erna og “kriseloven” hvor alle rettigheter settes til side kan vel til og med bety at enhver kan bli arrestert for “bagateller”? Hva tenker du om at vi i kommentarfeltet er i faresonen/søkelyset?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
4 år siden

At Erna har opphøyet seg selv til Diktator med en vannvittig makt gjør nok at hun ønsker mange bort ja, men vi er så mange at hun kan ikke ta oss alle.
Det gjelder jo ikke bare Nyhetsspeilets sine lesere og kommentatorer, vi har også Resett sine, Steigan sine, Document sine, Derimot sine osv osv osv … minst 20% av befolkningen, ca 1 million.
Og tar man ut en million så vil de andre millionene som ikke er tatt ut reise seg mot makta.
Hun må uansett ta ned nettet først for vist noen blir tatt så går alarmen ut til alle de andre og det blir satt i verk sårbarhets reduserende tiltak.

Alle vet at blir du hentet og satt i leir så vil du aldri mer få se dine kjære. Dermed så kan man trygt ta med så mange som mulig av dine drapsmenn og bli martyr i menneskehetens siste frihetskamp.

Men som sagt så kan du slappe helt av til nettet og mobilsambandet blir tatt ned, de gjør ingenting før den tid.

Det er så klart mange viktige spørsmål man må stille seg i disse dager som at hva gjør du om det kommer soldater på dørene ? Sitte hjemme og vente til de kommer, ta et grovbrød i baklomma og rømme til fjells. Sette seg ned og planlegge hva du trenger for å leve i skjul til alt er over, bli med i motstandsgrupper osv ?
Har du ingen planer så vil du ende opp med full panikk og bli helt handlingslammet.

James Corbett og Jason Bourne gir deg alle svarene her. De har aldri tatt feil og vet nøyaktig hva som kommer videre nå. Det er skremmende, men sant.

Here’s What You Need to Know.

Denne skrev jeg i 2016, det er en ren preppe artikkel om hvordan en skal overleve når samfunnet kollapser.

Hopp over innledningen og rull ned til :Lag ditt eget beredskapslager for mat, vann, varme og medisiner-nå!

Da ser du hvordan du og dine kan klare seg helt fint når alle andre løper rundt i panikk :)

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/10/na-som-den-siste-krigen-er-startet-hva-skal-vi-gjore/

Michael
Michael
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Hva tenker dere om at den fascistiske “kriseloven” endte opp med å bli stoppet av Stortinget og redusert til noe ganske tamt og avgrenset? Var ikke det uventet?

Michael
Michael
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

“Dermed så kan man trygt ta med så mange som mulig av dine drapsmenn og bli martyr i menneskehetens siste frihetskamp.”

Det vinner vi ingenting på. Denne krigen kan ikke vinnes gjennom vold. Aldri har den sannhet fremstått så klart og tydelig som idag, da fienden kontrollerer våpen som kan utslette alt liv på planeten.

For de som ønsker en håndbok om hvordan å møte det kommende storangrepet på menneskeheten som individ, kan jeg ikke tenke meg noe mer passende enn evangeliet. Jesus er modellen. Og han brydde seg ikke om å “ta ut” noen av de romerske soldatene som kom for å arrestere ham. Da er kjærlighet, medlidenhet, selvoppofring og ikkevold et langt mer kraftfullt våpen, om vi ser på hva den egentlige kampen handler om: å redde menneskehetens åndelige essens og hjerte. Om vi faller ned på fiendens åndelige nivå har de jo lyktes i å ta sjelen vår. Så det er sjelen vi må forsvare, ikke kroppen. Overkom frykten for smerte og død, gå frivillig til korset slik Jesus gjorde. Om vi fremdeles er besatt av å sikre oss selv fysisk i tiden som kommer, kjemper vi på et altfor lavt nivå og kommer ikke til å klare oss lenge før de eier oss fullstendig.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Michael
4 år siden

Michael – her tror jeg du bør tenke deg om to ganger før du kommer med informasjon som er feil og blasfemisk. For de første sammenlikner du deg selv og alle oss andre som Yahshua (Jesus) hvilket er en kardinalfeil, med mindre du tilhører F-gjengen. I den sammenheng skulle du brukt hiram abiff som er deres representant for ” jesus og lyset”. Videre da Yahshua renset ut Tempelet i Jerusalem første gang benyttet han en pisk for å drive dem ut. Videre kan du se Yahweh oppfordre til at vi skal rive alterne til avgudsdyrkerne. Man blir ikke straffet for at man står opp for vår Almektige Skaper Yahweh, der tar du grundig feil! Kujonene blir kastet først i skjærsilden.

Yahshua ofret seg for vår del. Hvordan du kan trekke paraleller fra dette til oss er totalt ubegripelig. Du burde vaske munnen din!

Videre vil jeg oppfordre til ettertanke omkring hva en psykopat er. Har du den forståelse av at man kan bruke sunn fornuft og logiske argumenter ovenfor slike mennesker? Det går aldri hjem og kommer heller aldri til å gå hjem, uansett hvordan du formidler innholdet. Legg til at disse menneskene som foretar avgjørelsene “i demokratiets ånd” i tillegg er sataniske av trosretningen, har du en cocktail som er regelrett livsfarlig. Det bevitner historien.

Hva som skjer i tiden framover kan man bare spekulere i. Den 19. eller kanskje mer sannsynlig den 20.04.2020 vil det bli en hendelse av dimensjoner en eller annen plass. Er det noen tanker om hva psykopatene kan tenkes foreta seg? Smurfen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Tja … si det MrSixx …….
20 april er Hitlers fødselsdag og dagen for oljeutblåsningen i Mexico gulfen, men om det skjer noe den datoen har jeg ingen informasjon om.
14.4 derimot er en dato det advares mot i bibel. 14.4 er for de 144 000.

Det som skjer fremover er først og fremst total sensur av nettet, men om du har lest boken til William Cooper: Behold a Pale Horse så skriver han der at alt vil komme på en gang, altså krig, fake alien invasjon, blue beam og store jordskjelv og klima katastrofer skapt med elektromagnetiske bølger fra HAARP og Chemtrail mm.

Personlig så kan jeg ikke se at de trenger flere hendelser enn Coronaprosjektet for å få på plass sitt NWO, men dukker det opp noe ny informasjon som sier noe annet så skal jeg straks dele den videre med Speilets lesere. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Sorry Mr Sixx, nå går det fort i svingene her, i USA så sender de millioner av soldater i underjordiske huler der de skal være i 2-3 mnd, hangarskip blir tatt ut av drift og mye mer.

Grunnen er ikke Covid 19, men C19 asteroiden som noen mener vil treffe oss i slutten av april, offisielt sneie oss, det er også samtidig med at Atlas, sønn av Gaia vil være på det nærmeste jorden ….. Kometen.
Ser det også snakker om krig mot Kina, Kina har jo slått fast at Corona kristen begynte med 300 US soldater som var I Wuham kort tid før utbruddet.

Også her i Norge har hæren fått inndratt alle permisjoner og skal være fult mobilisert og klare …. tviler på at det er hyttefolket som er årsaken.

Det meldes også at coronaofre er blitt til Zombier som angriper og spiser folk, zombie appocalypse på vei ?

Military Command Isolating In Underground Bunker! What You Need To Know

http://www.thebigwobble.org/2020/03/covid-19-day-90-mar-29th-chinas-stats.html

Bob Dylan gav ut sang nå, hør lyrikken ;)

L. A. discusses Bob Dylan’s new song and the “timing” of the release of it. Are we looking at push-back against those who took JFK down? Lone gunman? I don’t believe that for a second. Deep state? Timberwolf anyone?

https://www.youtube.com/watch?v=TB3z2s-kRS8

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michael
4 år siden

Heisan Michael :)

Kriseloven eller diktatur fullmaktene Erna gav seg selv vil så klart bare bli forlenget og forlenget, litt redusert ble den men ikke mye, hun kan forsatt sende soldater på dørene til folk, bygge interneringsleirer og politi og soldater til å passe på at de som blir isolert så de holder seg i isolasjon.

Så alt gikk slik de hadde planlagt. så lenge 5G symptomer både gir utslag på corona-tester og gir like symptomer som de som har corona så kan de bare sette opp frekvensen på 5G senderne så kan de skape så mange corona smittede de bare vil og bruke krisen så lenge de ønsker.

Du mener man skal gjøre som Jesus og ikke yte motstand når satanistene kommer for å hente deg ?
Jeg tror ikke Gud utstyrte englene sine med sverd og spyd for at man skal møte Satan og hans arme med forståelse og toleranse for å si det sånn.

Corona betyr Krone, som betyr at virus hoaxen handler om å krone en konge for hele verden, altså skal Antikrist reise seg nå og skal lede den nye verdensregjeringen, NWO.

Den skal også bare være midlertidig ifølge Gordon Brown. Men du finner vel ingen på kloden som tror på den løgnen.

Dette er hendelsen David the Devil Rockefeller snakket om som skal få NWO på plass og få folk til frivillig å ønske seg et totalitært og autoritært samfunn med soldater og politi i gantene, all mennesker på kloden får dyrets merke med tvang sammen med vaksinen( ID2020). total sensur og kontroll av all informasjon. De som prøver å forlate eget hus skal straffes hardt osv…

Til høsten vil Obama bli leder for den nye verdensregjeringen. en global diktator som vil gjøre verden om til et helvete.

Uansett så vil de som nekter å chippe seg og bli vaksinert få evig liv, de andre vil brenne til evig tid.
Så valget er ikke så vanskelig :)

Neste som vil skje nå fremover er å ta ned nettet og innføre massiv sensur av alt om ikke er NWO kontrollert. De fleste kanalene jeg følger har i grunn takket for seg og sier de vil bli stengt ned innen kort tid.

Trøsten er at vår nye super Hitler på steroider og hans NWO bare vil eksistere en kort tid.

Så får ønske alle masse lykke til videre om Nyhetspeilet blir tatt ut før jeg rekker å skrive mer.

90% av alle artikler som er skrevet på nyhetsspeilet advarer mot nøyaktig det som skjer i verden nå med at NWO blir tredd ned over hodene våre.

https://steigan.no/2020/03/katta-ut-av-sekken-gordon-brown-vil-ha-verdensregjering-fordi-virus/

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

smurfen – 5G! Internett er nå overbelastet “grunnet karantener” etc, så Internett forsvinner i en periode innen kort tid (1. APRIL?!?).

Derfor rulles 5G ut for å “kompensere” iht MSM sine “fortrolige nyheter” og de fleste ønsker 5G velkommen da Internett er nåtidens dop og helt uunnværlig for de fleste hjernevaskede sauer i verdens mest hjernevaskede land.

Så får vi influensalignende symptomer og det som verre er i anl 5G (våpenet som er utviklet til militære formål) Korona lever videre og psykopatene jubler! Tar jeg feil??? Neppe! Faen ta dem! Dette ser ikke bra ut…

Per Mers
Per Mers
Abonnent
4 år siden

Det som i hvertall er sikkert er at den absolutt rikeste eliten vil tjene grovt og bli enda mektigere på denne situasjonen. Akkurat som ved den store depresjonen i Usa kan denne eliten kjøpe seg opp på opphørssalg og bli enda mer dominerende. Det enkleste og viktigste spørsmålet er gjerne: Hvem tjener på denne hendelsen?

ken
ken
Anonym
4 år siden

Bent Høie med Agenda 2030-pin på jakka si 17.03.2020! Noen som så Dagsrevyen i går og Bent Høie med Agenda 2030 pin på dressjakka si? Det sosialistiske FN-manifestet Agenda 2030, som er et globalt styringsdokument og styringsverktøy for globalistene, er antinasjonal i sin kjerne. Det er ikke hyggelig å vite at vårt land ledes av en antinasjonal regjering gjennom en “nasjonal krise” (som er iscenesatt må vite).

FNs Agenda 2030 kan du høre om her:

FNs Agenda 2030 kan du lese her (på svensk): https://www.regeringen.se/regeringens-politik/globala-malen-och-agenda-2030

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

For meg virker det som om den verdensomspennende regjeringen skal styres med mange mindre land, hvis oppgave er forsøke begrense den individuelle friheten totalt. Det er utrolig vanskelig med overvåkning om mennesker begynner flytte seg over landegrensene. Nettopp av den grunn tror jeg EU var satt opp slik at befolkningen skal begynne skrike etter restriksjoner. Litt som i militæret hvor man lett har kontroll over et lag, uproblematisk med en tropp, litt mer strevsomt med et kompani, krevende med en bataljon etc. Da har vi kun kommet til 10.000 mann. Tenkt deg ca. 5 millioner eller 1.7 milliarder mennesker i Kina. Det sier seg selv at mennesket aldri kan kontrollere så mange. Derimot sitter de igjen med en mulighet; at enkeltindividene kontrollerer seg selv slik myndighetene vil.

Dette kan kun oppnås via frykt. Tenkt deg scenarioet med omtrent 7 milliarder mennesker som har funnet veien til evig liv om man aksepterer frelsen igjennom Yahshua gitt av Yahweh? Det første som vil skje er at Nostradamus vil få rett. Politikerne vil bli jaget som dyr da jeg tror mange ikke vil klare styre seg, da politikerne har ødelagt mange liv. Samme resept vil nok gjelde politifolk, de som jobber i helsesektoren og bankvesnet. Det heter øye for øye, tann for tann. Det optimale er at man klarer tilgi, derimot vet jeg ikke om dette er mulig for alle.

Senterpartiet som hevder de vil ha vekst i distrikene er ironisk nok i sentrum av det politiske parameteret. Sentrum! Befolkningen blir sluset til sentrum i form av byer. Det er flere eksempler hvor Senterpartiet stemmer imot hva de selv hevder de jobber for. Alle politiske partier og politikere jobber for samme sak. Satanismen. Inkludert Kristelig Folkeparti med stor hjelp fra kirken!

Hva jeg virkelig håper skjer i Desember måned er en baby boom ut av en annen verden! Jo flere vi er desto vanskeligere blir det for dem innføre det sataniske trossystemet.

Stans F-gjengen og satanismen!

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Takk, godt skrevet! Kan jeg få supplere med noen utfyllende påstander i kommentaren din om det passer?

Koronna-viruset kommer mest sannsynlig til å bli en (særdeles dårlig) unnskyldning for å forsøke å dekke over krasjet i alle markedene fordi det er så overhengende og det er nettopp det vi ser. Vi ser nedleggelser i fleng, ekstraordinære prosedyrer for noe vi ikke ser med egne øyne i hverdagen/virkeligheten/ offentligheten.

Koronna-viruset er “en form for” influensa. MEN… Det døde titusenvis av mennesker av influensa i fjor, men det er ingen i msm som lager noe “big deal” av det.
Til ettertanke: HVER DAG dør mange tusen barn av sult. Ikke en finger løftes for å unngå det. Det er kun “snikk- snakk” uten at man tar affære, slik at regjeringene rundt om i verden ønsker ikke å løse denslags tragedie (helt “normalt”)

I følge WHO er dette en toer på en skala fra 1-10, så det er ikke typisk dødelig. Det er så mange ubegripelige og skisserte detaljer i denne saken, at man får en følelse av manipulering av sunn fornuft. Viruset er i ferd med å reversere i Kina og normalen inntar hverdagen igjen med at næringsvirksomhet kommer til livs… HÆH?!?

Dette går tilbake til eksempelvis hvorfor Libya ble ødelagt på vegne av gullstøttet valuta og libyske oljereserver. “Follow the money”. De drepte Gaddafi og ødela landet (ikke ukjent prosedyre). De kan ikke gjøre på samme måte med hele verden, så det de har gjort er at de skapte dette viruset, og viruset er nå i fokus verden over “takket” være media (msm).

De har ødelagt alt med petrodollar og kommer aldri til å ta skylden for å ødelegge økonomiene i verden, men klandre koronna-viruset. Igjen… Skap frykt, kontroller mennesker!

Og Putin har ikke sanksjonert “noen”. Han har tydelig sagt i fra om at han ikke vil spille “spillet” lenger. USA har sanksjonert mer enn en tredjedel av verden. De har okkuperte styrker av størrelsesorden tusen militærbaser i en annen tredjedel av verden, mens den siste tredjedelen telles ikke. Så du kan enkelt se på hvor det onde imperiet hviler og hva de gjør med resten av verden. Men verden slår nå endelig tilbake.

Og det faktum at den falske petrodollaren som nettopp definerer hvordan petrodollaren ble hammeren som Federal Deserve brukte til å slå ut de fleste land i verden, er nå død. De siste spikerne i kista kom da Russland nektet å redusere oljeproduksjonen…

smurfen
Redaksjonen
4 år siden

Takk for ny glimrende og grundig artikkel Sven-Inge :)

Så hva er sant og hva er tull ? Det kan makteliten/NWO selv svare på.
18. oktober 2019 gjennomførte Johns Hopkins Center for Health Security en skrivebordsøvelse på en global pandemi. Øvelsen ble gjennomført i samarbeid med World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation.
Scenariet for den tenkte pandemien kalles Event 201, en simulert hendelse (se video) som likner så ubehagelig på koronaepidemien at det har fått noen til å spørre om det var noe de visste som vi andre ikke vet. ?
De kjørte en datasimulering på hva som ville skjedd om de slapp et coronavirus.
Det de kom frem til ser vi nå. Helt nøyaktig slik NWO fant ut 18 okt. Kina vet nå at NWO slapp ut sitt spesialdesignet patogen i Wuham. Så hvordan vil Kina svare ? Viruset er ufarlig så hvordan lure folk til å ta den djevelske vaksinen ? kjøre på med 5G for å få flest mulig syke og skylde på viruset ? Mye kan tyde på det.

Her er hva NWO kom frem til ville skje når de slapp Coronaviruset.

Anbefalingene fra skrivebordsøvelsen ligger her. Samarbeidspartnerne skriver:

«Den neste alvorlige pandemien vil ikke bare forårsake omfattende sykdom og tap av liv, men kan også utløse store, forsterkende økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser som kan få en sterk global effekt og føre til mye lidelse. Arbeidet med å forhindre slike konsekvenser eller reagere på dem når de utspiller seg, vil kreve enestående nivåer av samarbeid mellom regjeringer, internasjonale organisasjoner og privat sektor. Det har vært gjort en viktig innsats for å engasjere den private sektoren i epidemiberedskap på nasjonalt eller regionalt nivå. Det er imidlertid store, uoppfylte globale sårbarheter og internasjonale systemutfordringer som pandemier utgjør som vil kreve nye robuste former for offentlig-privat samarbeid.

Pandemiøvelsen Event 201, som ble gjennomført 18. oktober 2019, demonstrerte på en tydelig måte en rekke av disse viktige hullene i beredskapen mot pandemi, så vel som noen av elementene i løsningene i samarbeidet mellom offentlig og privat sektor som vil være nødvendig for å fylle dem. Johns Hopkins Center for Health Security, World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation foreslår i fellesskap følgende:»

Regjeringer, internasjonale organisasjoner og bedrifter bør planlegge nå for hvordan korporasjonenes kompetanse skal utnyttes under en storstilt pandemi.
Industri, nasjonale myndigheter og internasjonale organisasjoner bør samarbeide for å styrke internasjonale lagre av medisinske mottiltak (MCM) for å muliggjøre rask og rettferdig distribusjon under en alvorlig pandemi.
Land, internasjonale organisasjoner og globale transportfirmaer bør samarbeide for å opprettholde reise og handel under alvorlige pandemier. Reise og handel er avgjørende for den globale økonomien så vel som for nasjonale og til og med lokale økonomier, og de bør opprettholdes selv i møte med en pandemi.
Regjeringene bør gi mer ressurser og støtte for utvikling og fabrikasjon av vaksiner, terapeutika og diagnostikk som vil være nødvendig under en alvorlig pandemi.
Global virksomhet bør anerkjenne den økonomiske belastningen av pandemier og kjempe for sterkere beredskap.
Internasjonale organisasjoner bør prioritere å redusere økonomiske konsekvenser av epidemier og pandemier.
Regjeringer og privat sektor bør prioritere å utvikle metoder for å bekjempe feil- og desinformasjon før neste pandemirespons.
Dette er som vi har pekt på tidligere milliardærklubben World Economic Forums mantra: «globalt offentlig-privat samarbeid». Det er svaret deres når det gjelder «klima», og det er igjen svaret deres når det gjelder pandemier. Og offentlig-privat samarbeid betyr privatisering og at offentlig sektor underlegger seg de multinasjonale selskapenes agenda og kontroll.

Anbefalingene fra partnerne er at det er Verdens helseorganisasjon (WHO), CEPI og GAVI som skal stå for dette globale samarbeidet. Hvem er CEPI og GAVI?

CEPI eller The Coalition for Epidemic Preparedness Innovations ble grunnlagt i Davos av regjeringene i Norge og India, the Bill & Melinda Gates Foundation, Wellcome Trust og World Economic Forum.

GAVI – The Vaccine Alliance – er etablert av World Health Organization, UNICEF, Verdensbanken og Bill & Melinda Gates Foundation. Norge har bevilget over 9 milliarder kroner til GAVI. Reiksrevisjonen hadde i 2017 vesentlige merknader til hvordan den norske støtten var blitt håndtert: Sentrale dokumenter om norske bistandsmilliarder skjult for offentligheten i UD.

Epidemi som sjokkdoktrine
Disse kapitalkreftene bruker koronaepidemien som en sjokkdoktrine for å fremme sin agenda. Det er å legge FN-systemet og de nasjonale regjeringene inn under kontroll av en håndfull mulitnasjonale kapitalistiske korporasjoner.

Ved siden av vaksineprogrammet til Bill Gates og Big Pharma satser de også på å tvinge fram obligatorisk digital ID. Dette går fram av dokumentene til ID2020, en allianse som består av, hold dere fast:

Accenture, GAVI, The Rockefeller Foundation og Microsoft.

De skriver om sine mål blant annet:

«Ingen myndigheter, selskaper eller byråer kan løse denne utfordringen alene. Å sette fremtidens kurs for digital ID og navigere i de risikoene dette innebærer er en utfordring som krever vedvarende samarbeid og globalt partnerskap.»

World Economic Forum, Bill Gates & co vil helst ta kontroll over det meste, og vil de ha oss til å tro, til vårt eget beste.

https://steigan.no/2020/03/noen-vil-gjerne-utnytte-epidemien-til-sin-egen-fordel/

Epicenter

Medical Martial Law

https://www.youtube.com/watch?v=xW2oHhN3heo

Når Solbergregimet sender soldater på den halvdelen av folket med hytter og politi for å angripe de som er i karantene så bør det blinke en del røde alarmer.

Den gode nyheten er at nå står det 400 000 hytter tomme på fjellet, mange overfylte med mat så er du en av de som forventes å bli tatt ut i de kommende dør til dør aksjonene til Erna så vet du hvor du skal dra, husk å dekke til vinduer og fyr kun i ovnen når det er mørkt, ikke bruk strøm med mindre du har solceller, ser de at strømmåleren går så går det ikke lang tid før Ernas soldater/overløpere sparker inn døren.)

Eierne vil jo aldri mer få bruk for hyttene sine når befolkningsreduksjonen starter.

Føler du deg coronasyk så klipp straks ned nærmeste 5G kabel med en hekksaks så er du helt frisk igjen på få minutter :)

lars
lars
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Forskjellen fra i fjor til i år , er at i år så tester man på corona viruset. Hadde de samtidig testet på influensa, så hadde vi nok sett at det også var personer som var smittet av begge deler. Og hvordan kan man da si at det ene viruset er mer skadelig enn det andre.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Man kan og burde stille følgende spørsmål; siden et virus aldri i menneskets historie er blitt isolert (skilt ut), hvordan kan man da påvise et virus igjennom en test? Det er ikke mulig, hverken teoretisk eller praktisk.

TENK!!!! TENK!!!! TENK!!!! TENK!!!! TENK!!! TENK!!!! BRUK HJERNEN!!!!!!!!!!

Leste en artikkel av deg tidligere Sven-Inge hvor du viser til boken av Richard Wurmbrandt “Marx and Satan”. Kanskje folket nå begynner innse sammenhengen, hvor familier skal ødelgges (barnevernet), troen raseres (via kirken, moskeen og synagogen) og friheten elimineres (via politikere, stortinget, domstolene og politikorpset). Uansett om det er sosialisme eller fascisme har de begge en ting til felles; satanismen. Dette er godt hjulpet av F-gjengen som i bunn og grunn er tapere i samfunnet, skapt av skolevesnet. Disse menneskene vil jeg anta føler et behov for hevn. Dette kan frimurerlosjen tilby og dermed selger nok mange sjelen.

Konklusjonen jeg drar ut av dette er Norge som den virkelige roten til alt djevelskapen som skjer verden over. Den norske, svenske og danske frimurerordenen (har forskjellige navn), men alle har 12 grader. Verden forøvrig har 33. Drar man tilbake litt i tid kommer man borti Slaget på Stiklestad, 1030 AD. Det hevdet Nidarosdomen ble startet bygget rundt 1070. Hvorfor ville hedningene bygge en kirke om de vant slaget hvor han som tapte slaget ligger begravet? Det skulle om ikke annet vært et monument for Odin og Tor, med mindre kirken er okkult. Treenigheten er vranglære da den forteller at Yahweh (de bruker heller ikke vår Almektige Skaper og Faders navn) er tre enheter. Dette tilbakeviser Skriften over såpass mange passasjer hvor man kan begynne undre over hvor lettlurte noen er.

Videre har vi Frostatinget med 12 steiner rundt og en obelisk i midten. Dette gir 13 totalt. Hvilket forklarer besettelsen for satanistene omkring dette tallet. Symboliserer visstnok de 12 disipler og Yahshua i midten. Dermed blir de gud i eget bilde, da de ikke evner forstå at Yahshua ikke er Elohim Yahweh.

Dette forklarer nok noe om hvorfor Leif Eriksson oppdaget Amerika 500 år tidligere enn Cristopher Columbus, hvilket bygger opp under min tro; Slottet er ikke en replica av Det Hvite Hus, men omvendt!

Her kan nok faktisk ABB snakket sant om Tempelridder-ordenen. Det er klink umulig at F-gjengen har sitt utspring fra Jerusalem, med mindre den er tuftet på denne ordenen, da dere arm of coats ble laget ved slutten av 1600-tallet. Dro hedningene på korstog til Jerusalem er det nasjonen Norge i allianse med Sverige og Danmark (kanskje Island med) som styrer verden.

Hvordan kan en Mikke-Mus nasjon som Norge, sett i lys av befolkningstallet, offentlig ydmyke Kina med sine 1.7 milliarder mennesker ved at Nobel Fredspris blir gitt Liu Xiaobo? Det er en krigserklæring med mindre motstanderen ikke kan ta til våpen.

Noe som er interessant og jeg market meg forleden. Kina oppfordrer sine innbyggere til gå over fra ris til poteter. Det er Kinas svar på Eli Hagen som promoterer dette via sang og opptredener hvor lyrikken hyller poteten! Om dette ikke ringer noen alarmklokker vet ikke jeg. Verdens største nasjon skal fjerne sin matkultur med potet!!

Antar flere enn meg har tenkt tanken om at dette er et virkelig angrep på USA. Innbyggerne der har såpass mye våpen at de kan skyte ned politiet og forsvaret om de prøvde ta dem ved makt. Dermed er en usynlig fiende, akkurat slik som Elon Musk skal introdusere romvesner, den perfekte metode for mennesker som har mistet mye av sin kognitive funksjon. Leste Donald J. Trump vil ha eksklusiv vaksine for USA og ingen andre…

Trump uttalte tidligere at han ikke ville være oransj, med hentydning til ansiktsfargen. Dette ble forklart meg ganske enkelt; “trumps face is Leo rising , and he will now show us his opposite Phoenix head as he is Gemini + Scottish rite.”. Dette betyr pratktisk talt Trump ikke vil være god, men ond. Dualitet. Her ser man farene ved at man skaper seg en illusjon om at man er Elohim i sitt eget hode.

Videre var jeg innom e24.no (i går) og finner dette;
Oslo 675,08 – 3,76%
Olje 34,71 –
S&P 2711,0 – 9,29%
EURO 11,11 –
USD 9,99 –
Bitcoin 5298,80 – 4,74% (Bitcoin handles ofte)

Det er ikke et av de tallene som ikke kan brytes ned til en direkte satanisk numerologisk betydning! Ikke et eneste ett!

Siden Corona betyr krone, noe de fleste forbinder med hva de kongelige plasserer på toppen slik at den kongnitive hastigheten skal visualiseres for folket, har den for meg tvetydig mening. I Norge, Sverige, Danmark og Island har vi krone som myntenhet. 2+2 er fortsatt 4 i min bok.

Hvordan kan vi stoppe galskapen? Vi kan faktisk foreta oss noe da kilden til djevelskapen ligger rett utenfor dørstokken. Det er meget sannsynlig man taper dette slaget, men jeg gir meg i allefall ikke uten kamp! Hyttefolket skal tvinges ned sier “ute av kontroll”-Erna. Hvem er det som i all hovedsak har økonomi til en ekstra boenhet. De som er 50+. Her skal eldrebølgen tas før den kommer ordentlig. Hva kalles dette i termer for en bedrift? Preventivt og man kutter “daukjøttet”. Er ikke lucifer en kjernekar som klarer forlede F-gjengen, politikere og konge til at ikke bare landet blir ødelagt, men vi leder an dette verden over.

Siden jeg bor i Portugal var det en interessant situasjon som oppstod. Alle supermarkeder var tomme for mye av det elementært nødvendige, mens jeg har innkjøpene stort sett fra en forretning som er begrenet for den britiske delen som bor her. Selv om det var mye folk der var det ikke tomt for noe. Antar vi er god butikk for bedriften Portugal som har et tett bånd til Storbritania, som Norge hvert år sender et juletre til… Her betaler du for alt selv, da den offentlige sektoren har store hull og mangler. For meg er dette uvesentlig siden jeg aldri er syk. Heller ikke nå!

Nedenfor er hva jeg gjerne ville sende Smurfen via epost, men fikk ikke noe svar om adressen. Dette mottok jeg fra Kina og viser hva Trump skal stelle i stand (Bildene finner man i linken)

[强]再加上个身份证打卡和眼底识别,卖给五角大楼保卫处!
[Strong] Plus an ID card punch and fundus recognition, sold to the Pentagon Security Office!https://twitter.com/MSixxthsense/status/1238502349368418306

Finn sannheten i Skriften og motta frelsen fra Yahshua. La den unike ånd finne hjem i deg og tilbe vår Almektige Skaper og Fader Yahweh!

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – “Klarte kun tre kvarter av dette frimurervåset.” Skjønner at du satte deg inn i mer etter første forsøk iht til hva du skriver (som kopiert, men man trenger da ikke finne opp kruttet på nytt)… Bra, det!

Ta med deg denne også (The United Kingdom of Heaven ‘prologue’):

Kun 4 minutter!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Man kan lære fra absolutt alle, inkl. F-gjengen, men det er viktig at man forkaster vranglæren. Når man forsøker sette sammen puslespillet kreves det mye undersøkelser. Ta religion som et annet eksempel. Her har vel de aller største omtrent 20% riktig og 80% feil. Selv islam gjør mye riktig, men som alle de andre tar de feil rundt det essensielle.

Her er det ikke snakk om at man finner opp kruttet på nytt, men finner sporene som blir forsøkt skjult. Hvor mange i Norge tror du går rundt og tror vi er bak all djevelskapen? Som ikke kjenner til dette. De er få. Jeg hevdet for ca. tre mnd. tilbake at Norge var det hellige land fordi alt pekte mot oss slik jeg så dette. Derimot har vi bare snudd alt på hodet og laget vårt eget lille hellig land med Palestina (Sverige). Når man blir så ettertrykkelig bedratt skulle du vel heller oppmuntre over at noen utenfor den innerste kjerne klarer faktisk se hva som har skjedd og enda foregår. Jeg trenger hjelp av flere for selvsagt klarer jeg ikke finne ut av alt dette for egen maskin.

Står fortsatt for kommentaren om at dette var i all hovedsak vås. Mannen sender fra Egypt!!!

Igjen; du som tidligere medlem av F-gjengen burde luktet lunta lang vei. Hvorfor skjer ikke det?

ken
ken
Anonym
4 år siden

Og tusen takk for en meget informativ artikkel, Svein-Inge Johansen!

Den kommer så inderlig godt med i denne “fake news”-tiden tilrettelagt av MSM og deres psykopatiske eiere som ikke vil oss vel! De samme eierne som har stiftet de store internasjonale organisasjonene som FN, NATO, Verdensbanken, Det internasjonale pengefondet og Verdens helseorganisasjon mm.

De samme eierne som utgjør toppen av de hemmelige samfunnene som frimurere, direkte religiøse institusjoner som Vatikanet. Vatikanet har utdannet verdens ledere på egenhånd og i sin favør. Den lille gruppen av grådige psykopater hvor menneskeverd er og har vært et ukjent begrep flere tusen år tilbake i tid.

Må nevne at jeg er en “smule” lettet nå da jeg tenker at oppgjørets “time” har kommet en gang for alle i disse dager… Det kan ikke overleve som i 2008!

Hva tenker du om sjansen vår for å vinne denne “stille” krigen?

Jonathan Michael
Jonathan Michael
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

Sett fra et verdslig perspektiv er det for sent — på det planet har ikke menneskeheten lenge igjen før slutten på soga. Men sett fra et åndelig perspektiv handler det om å redde sjeler mens det fremdeles finnes tid, og den åndelige krigen vil såklart vinnes av Lyset/Sannheten; på dette planet kommer menneskeheten til å fødes på ny. Spørsmålet er bare hvor mange av oss som får ta del i den nye begynnelsen, og hvor mange som (sjelelig) vil gå fullstendig under sammen med den mørke verdensordens kortvarige ‘seier’ fulgt av dens endelige undergang.. Man må prøve å holde hjertet lyst og varmt, og finne styrke i ånden.

Anbefaler René Guénon’s ‘The Reign of quantity and the signs of the times’ (1945), som omhandler metafysikken i verdenssyklusen og de siste tiders hendelsesforløp.

Svein Storetvedt
Svein Storetvedt
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 år siden

De er ikke sterkere enn den makt vi gir dem. Vi må gi dem makt ved å gi avkall på vår egen makt. Da blir vi som skremte høns.

ken
ken
Anonym
4 år siden

Takk for en meget informativ artikkel, Svein-Inge Johansen! Kommer meget godt med i disse “fake news” tider fra MSM!

På nåværende tidspunkt har vi faktisk ikke tilstrekkelig informasjon til at “viruset” har grunn til å skape panikk, men det er panikken som til slutt vil være verre enn pandemien, hvilket er noe som folk ikke vil ta innover seg. Det er ikke desto mindre sant at vi blir manipulert av en agenda på bakgrunnen av panikken akkurat nå. Det beste vi kan gjøre er å gjøre som best vi kan for å unngå panikk.

Det er naturligvis vanskelig å forholde seg til moderate følelser og tanker når alt vi hører fra MSM er hvor forferdelig situasjonen er.

Hva er sant uavhengig av om dette viruset til og med eksisterer eller ikke? Eller om det er naturlig eller menneskeskapt, eller om dette er konsekvenser av 5G og “smartmålere”, eller kjemikalier og virus fra “chemtrails”, eller at alt nevnte har en sammenheng eller ikke.

Effektene av dette kommer til å manifestere seg i virkeligheten uansett grunnet panikken som nå råder. Det første tiltaket av denne effekten er de medisinske karantenene. (Det meste er gjengivelse fra “medical martial law, corbett report”: https://www.youtube.com/watch?v=xW2oHhN3heo) DENNE BØR SEES OG HØRES!

Blant teoriene dypt inne i internettets fjerne jungler er at det skal være en sammenheng mellom den nye influensaepidemien som skal ha startet på fiskemarkedet i storbyen Wuhan i Kina, og utbyggingen av 5G i byen. Noen trekker denne tanken opp til de helt store høyder og ser en global sammensvergelse i bakgrunnen.

Vi har fått en egen hjemlig variant av denne frykten for at 5G kan ha frambrakt influensa i forbindelse med epidemien på Flatåsen skole i Trondheim i nærheten av en ny 5G-mast: Svært mange ved skolen er blitt syke, og det har også kommet til dødsfall fra influensa blant elever i byen… https://einarflydal.com/2020/02/18/5g-og-influensa-faktisk-no-tar-helt-feil-i-at-det-faktisk-er-helt-feil/#more-37630

Svein Storetvedt
Svein Storetvedt
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

Ja det vil være fornuftig å holde seg unna mobil master og områder med utbygget 5G infrastruktur. Jeg er villig til å ta i bruk de fleste virkemidler i kampen mot “agendaen”. Kanskje også lurt å kutte ut mobil (sporing). Bare siden den andre verdenskrig har den lusiferiske (low level of Annunaki bloodlines) kabala klart å slakte +++30 mill mennesker. Eliten har ikke vårt beste i tankene. Viktig å yte motstand mot dette og ta tilbake vår reelle makt. Frykt er som en kvelende kreftform.

MAJA
Abonnent
4 år siden

Det viktigste er å beholde roen og finne info andre steder enn Helsedirektoratet , FHI m.m
Jeg fant en nettside som heter Wake up Globe der det blir presisert ganske tydelig hva dette innebærer
Viruset är en realitet men vad ligger bakom och framförallt; vad händer i spåren av det som många ser som en skapad krissituation. Land efter land stänger ner sina normala funktioner som skolor och folk beordras att gå hem från jobb utan lön i våra grannländer. Man ser till så att människor inte samlas i större grupper samtidigt som man inför undantagstillståndslikande situation pga en epidemi. Media skrämmer folket till köppanik och i rädslan så accepterar vi som vanligt begränsning av våra friheter. Det är smutsigt och det är listigt men alltfler ser igenom vilket också är orsaken till att allt går så fort nu.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MAJA
3 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Tenker denne setter fart i de små grå :
https://vaccineliberationarmy.com/2012/01/30/morgellons-disease-nanoworms-the-fetal-stage-of-transhumanism-it-is-upon-us/

COVID-19 skriver tyrannene slik.

Det er et signal i seg selv.

Det er et militært nr. case CO VID-19, agenda 2030.
C(ase)O(peration)V(irus)ID – 19, som igjen kan bli 1+9 = 10 = 1+0 = 1
CaseOperationVirusID-1, forstadiet til påtvunget medisinsk pass.
CaseObjectVirusID-1 = CaseObjectVirusID-2021

Militæret settes inn flere plasser i verden.

Alt er et ordspill, nummer-lek, katt og mus lek.
Et gedigent spill mellom mørke og lyse – krefter.

Pga alt som nå skjer, kom det igjennom flere 10 talls tusen “skip” den 21 desember – 20.

Linken øverst : SE DATO

« Forrige artikkel

Fall of the Cabal

Neste artikkel »

Skapte WHO en kunstig pandemi?

53
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x