Du leser nå
Nå som den siste krigen er startet, hva skal vi gjøre ?

16 minutter lesetidNå som den siste krigen er startet, hva skal vi gjøre ?

Over de senere uker så har angrepet på Syria eskalert veldig med nesten daglige Amerikanske falsk flagg aksjoner. 17 sep så bombet Obama fredsprosessen i Syria i filler da han sammen med ISIS utførte et koordinert angrep på Syriske styrker ved Deir Ezzor flyplassen der over 80 soldater ble massakrert, deriblant  noen Russiske soldater samt en Russisk general, 3 dager senere den 20 sep så kom svaret fra Putin som bomber terroristenes hovedkvarter utenfor Aleppo med bunker busters, store deler av terroristene ble drept umiddelbart, noe som også inkluderte over 30 militære offiserer fra USA, Israel, Saudi Arabia og UK.

URGENT Breaking News: Russia Strikes Back – We Are at WAR

30 sep gikk John F. Kirby som er talsmann for USAs Department of State ut og sa han ville sende Russiske soldater hjem i likposer og begynne å bombe Russiske byer om ikke Syria og Russland sluttet å bombe ISIS, Al sham, Al Nusra og Al Qaeda.

6 okt gikk Russland ut og sa de ville skyte ned alle fly som angriper syriske styrker, i tillegg så har de økt antall fly betraktelig og utplassert store mengder antiluftskyts som S-300 med supersoniske missiler. For å sitere en Russisk general: US/NATO får jo bare prøve seg så skal vi se hvor jævlig usynlige flyene deres er.

Kina har også sendt militære tropper til Syria nå så det ser ut som om verdens armeer samles til et siste slag i Midt Østen. det hele bli nesten litt bibelsk .

I går den 8 okt gikk den amerikanske hærens stabssjef general Mark A. Milley ut med kraftige angrep mot Russland og sa han ville ødelegge dem.

En bitteliten hendelse til så er gnisten til kruttønna tent og helvete er i gang. Men nå som USA og Russland er begynt å bombe hverandre så betyr det i klartekst at krigen allerede er startet, selv om man ikke ser noe fullskala krig enda. I WW2 og WW1 så startet det også forsiktig slik som nå, kommer hendelsen 17 sep til å bli husket som den som startet WW3 ?

Russland har sendt 40 millioner innbyggere ned i atombombe sikre bunkerser og bedt folket forberede seg på krig, samme gjorde Kina for få dager siden .. i går la Russland ned veto i FNs sikkerhetsråd om en flyforbud sone over Syria der bare terroristenes støttespillere skal få lov å fly slik vi så i Libya, noe som førte til at terroristene, ledet av ISISs leder Abu Bakr al-Baghdadi  tok over Libyas våpenlagre og gikk videre inn i Syria der de med vestens hjelp skapte tidenes flyktningkatastrofe som nå er på vei til å ta knekken på Europa.

Russland vet jo utmerket godt at forlater de Syria nå så vil NATO sende terroristene inn i Russland og Iran, og det ekstreme vestlige propaganda maskineriet vil kverne om at det er borgerkrig i Russland, Russland bomber sitt eget folk, Putin er Hitler, vi må få en flyforbudsone over Russland der kun US/NATO fly får lov å bombe «opprørerne» frem til Moskva.

Mao så er Syria være eller ikke være for Russland, så får vi da se da om Obama er villig til å starte WW3 for å beskytte terrorgruppene Pentagon og CIA har trent opp, lønnet, beskyttet, bevæpnet og rekruttert sammen med Saudi Arabia, Israel og Tyrkia ..

BREAKING: TOMORROW 40 MILLION RUSSIANS EVACUATE TO BUNKERS FOR NATIONWIDE EMERGENCY DRILL

En rekke nasjoner har bedt innbyggerne sine preppe/hamstre for krig, her i landet er makta mest opptatt av fortelle folket om hvor man finner sjeldne Pokemon. de fleste fantasi figurene befinner seg vist nok på Stortinget……………

fafafafafaffa

Her er en liten oppdatering på siste nytt før vi går videre.

Russia Launches No Fly Zone – Threatens War With US

Russland har tryglet og bedt vesten om å stoppe den aggressive vestlige militære opprustningen langs den Russiske grensen, en opprustning som minner mye om Hitlers like før han gikk til angrep på Russland den 22. juni 1941 i Operasjon Barbarossa. Men til ingen nytte, mektige krefter ønsker en storkrig, i ett siste desperate forsøk så talte Putin til innbyggerne i vesten i år isteden for å få dem til å roe ned sine krigskåte ledere noen hakk, men talen ble så klart tabu i den sterkt kontrollerte Vestlige Pressen, Vestlig presse eies stort sett av Amerikanske storbanker som soper inn super profitt på krig samt at vestlig presse får subsidiene sine fra krigskåte vestlige ledere/US vasaller og som alle vet så biter de ikke hånden som gir dem mat.

Her er talen for de som ikke har fått den med seg enda. et siste rop om hjelp for å stoppe en krig som vil ta livet av de fleste av oss.

Så hva skal vi gjøre ? Det å stoppe galskapen er nok alt for sent, nå handler alt om å preppe og forberede seg så godt som mulig så sant man ikke ønsker å leve på barkebrød.

Noen ønsker nok reise til en trygg havn, nå som sist så er Sør Amerika en noenlunde trygg havn, mange Frimurere har kjøpt seg eiendommer der siste årene …….. Sveit er vel det nærmeste man kommer en trygg havn i Europa, her i landet er det forsatt en hule eller hytte på fjellet som gjelder ..  En del tegn kan tyde på at Skandinavia blir spart for det meste denne gangen også, men sikker er jeg ikke siden vi havner mellom barken og veden vist USA og Russland braker sammen. Det er tross alt ikke mer enn et års siden at det ble avslørt at USA ville bombe Norge med atombomber.

http://www.nordlys.no/usa-skulle-slippe-atombomber-over-finnmark/s/5-34-81228

Nå som innledningen er ferdig så skal vi se på hva vi kan gjøre for å slippe barkebrød om det blir så ille som mye kan tyde på.

 

Lag ditt eget beredskapslager for mat, vann, varme og medisiner-nå!

Oppfordringen om å lage et personlig kriselager har de siste uker kommet til innbyggerne fra myndighetene i Finland, Sveits, Tsjekkia, Tyskland, Russland, Kina m.fl. Denne oppfordringen gjøres i tillegg til etterlevelse av et EU-direktiv som pålegger det enkelte EU land å ha et kornlager for ett års forbruk til sin befolkning. ( Dette er det eneste EU direktivet Norske Myndigheter ikke følger )

Nåværende og tidligere norske regjeringer har i over 25 år gjort oss svært sårbare. I Norge er det intet offentlig beredskapslager for mat. Å ha ansvaret for samfunnssikkerhet og beredskap uten å trygge de mest grunnleggende fysiologiske behov til sin befolkning, viser i beste fall en uforstand og manglende vilje til å ta et reelt ansvar for kriseberedskapen. landbruket er dimensjonert til å handle på verdensmarkedet også i globale store krisetider.

I tillegg så har det over flere år blitt styrt i retning av nedleggelse av forsvaret, i 1986 var det 13 brigader,-nå i 2016 er det 1 brigade igjen!

Heimevernet synes utstyrt , bemannet og organisert for å ikke greie sitt oppdrag, Til overmål inndrog regjeringen 1 feb 2016 hjemmevåpnene fra våre fagmilitære.

Et fravær av beredskapslager for mat og landbruks-og forsvarspolitikk som reelt ikke tar hensyn til tiden utfordringer, gjør hele situasjonen i første omgang uforståelig og surrealistisk. Det ser ut som om våre myndigheter og politiske ledere tror at mennesker og dyr kan klar seg uten mat langt utover våre fysiologiske grenser.   De styrer landet etter bedriftsøkonomiske prinsipper: lager av mat og medisiner er låst kapital og er noe man i globalismens tidsalder til enhver tid kan kjøpes på verdensmarkedet og få levert på døren som et pizzabud. Hvordan kan den enorme risikoviljen hos våre myndigheter forstås ? Nå må vi nordmenn våkne og erkjenne at vi kan havne i en situasjon hvor Staten og myndighetene ikke vil ha evne til å bidra med å dekke befolkningens mest grunnleggende behov for mat, vann,  medisiner hvis de store krigsscenariene blir til virkelighet. Følg oppfordringen fra myndighetene i ovenfornevnte land om å skaffe deg et personlig nødlager! I Sveits skal rådet gå ut på å ha lager av mat for minst 3 mnd, men behovet kan bli mye lenger.

 

Virkelighetsbenektelser og informasjon som ikke blir gitt oss.

 

Oppfordringen om matvarelager som er kommet i nevnte land, bygger på en forståelse av at meget alvorlige kriser kan ligge like om hjørnet. Sjefen for de Franske sikkerhetstjenester har sagt til parlamentskomiteer at han ikke kan se hvordan Frankrike kan unngå borgerkrig. De Tyske myndigheters oppfordring til personlig kriselager ble dels begrunnet med spektakulære terroraksjoner. Noen analytikere og personer på innsiden har sagt at det virkelige motivet var å advare sin befolkning i forkant mot en kommende storkrig, noe som er sterkt underkommunisert i vanlig presse.

Høres det kjent ut ?

Allerede 5. april 1940 informerte Aftenpostens korrespondent i Berlin hjemmeredaksjonen om at tyske tropper var på vei mot Norge. Landets viktigste avis valgte å tie.

http://www.aftenposten.no/kultur/Aftenposten-taus-om-arhundrets-nyhet-44661b.html

En bue til jakt samt fiskeutstyr er et must.

fgdfgdsgdgfs

Ta ansvar for deg og dine-bring budskapet om nødlager videre

Du og din familie vil kunne komme i en situasjon hvor dere vil bli helt overlatt til dere selv ved total eller delvis sammfunskollaps. Still deg spørsmålet om hvordan dere da vil kunne greie dere-materielt og mentalt. Er dere rustet og forberedt hvis mulighetene forsvinner til å handle mat, medikamenter og drivstoff ? Hva om strøm og kommunikasjonsnettet i tillegg faller bort på ubestemt tid ? Lag planer for krisehåndtering og kriselager og realiser disse. Vekk samme forståelse og skap gjennomføringvilje hos venner, slekt, kolleger og ikke minst naboer, husk at forskning viser at naboer som går uten mat en uke vil begynne å angripe deg og ditt kriselager, i verste fall så begynner de å spise hverandre.

Kopier denne teksten eller lag din egen tekst og send budskapet videre! Er du aktiv i det politiske liv eller har ansvar i forvaltning eller organisasjonsliv-ta initiativ og bidra til en forskjell som kan bli avgjørende for mange mennesker hvis samfunnsfunksjonene helt eller delvis bryter sammen. Ved å bidra til å bevisstgjøre befolkningen, oppfordre til handling og sende budskapet videre, vil vi kunne få til en folkebevegelse i landet  som gir befolkningen og nasjonen muligheten til å overleve i krisetider. Ansvaret og bidraget til å ivareta befolkningens sikkerhet må komme fra deg og meg. Myndighetene har nesten totalt sviktet, det må flest mulig mennesker erkjenne og ta konsekvensene av. Eller finnes det et formannskap eller ordfører der ute som på tvers av hva sentralmyndigheter mener, kan ta initiativ og utfordre andre kommuner om å etablere beredskapslagre for mat, medikamenter og drivstoff til landbruket ? Vi nordmenn er gode på dugnad!

Matvarelager og kriseforberedelser

Om mulig grunnlegg en gruppe på 5-10 personer som kan stå sammen og hjelpe hverandre i krisetid… Skap en felles situasjonforståelse og et sosialt samhold. En forutsetning er at alle i kretsen skaffer seg matlager og gjør andre forberedelser. Ha arbeidsmøter og gjennomføringmål. Fordel ansvarsområder.

Selvberging-Grønnsakshage-«Beredskaps-hagen»

Tenk langvarig og planlegg overgangen fra beredskapslager til selvberging med bl.a. grønnsakshage. Har du anledning så legg grunnlaget for en kjøkkenhage-endog på hytta, er det mulig å få en parsellhage hos en bonde osv ? Ha bygningsplast etc. for å kunne improvisere drivhus. Skaff deg et frø-lager.

sgsdgsdg

«Beredskaps-hagen» er en ferdig pakke med frø fra hardføre grønnsakssorter beregnet til bruk i krisetider ( Kan kjøpes på www.datsja.no

Hvis de destabiliserende hendelsene inntreffer nå på høsten, vil innhøstingen komme først i juli august neste år, sår du derimot spirer så kan de høstes og spises etter bare 7-10 dager.  Spirer og utstyr kan kjøpes her.

Matvarelageret størrelse bør ideelt ha dette for øye: Tenk på at det fort kan bli flere enn deg og dine som vil måtte leve av lageret, derfor er det viktig at naboer etablerer det samme: Hva med å kjøpe inn årets forbruk av grønnsaker nå ? Lær gamle matkonserveringsteknikker og anskaff det som kreves. For gårdbrukere vil beredskapslager av drivstoff og kraftfor være avgjørende. Skaff deg litteratur og kompetanse om nyttevekster i naturen.

Todelt matlager: Lagringsbestandige og «sirkulerende» matvarer

Langtidslagring utgjør grunnmuren i matlageret og holdbarheten kan kanskje strekke seg til 20-30 år hvis lageret er ideelt : tørt og kjølig og i riktige beholdere ( f.eks. mylar bag-kjøpes Ebay etc. ) Aktuelt vil være:Hel bygg, havre, rug, hvete som man kan koke, male opp til mel, spire og også så ute. Tørkede erter og bønner, ris, pasta, hirse, polenta, quinoa etc. Rikelig med salt, havsalt, sukker-til konservering. Honning har lang holdbarhet. Husk å vinkle lageret ut fra eventuelle diettbehov i familien.

Lagre det du bruker og bruke det du lagrer

Ta utgangspunkt i hva du bruker: Bygg opp et lager helst for mange måneders forbruk utover langtidslagret, et sirkulerende nærlager. Organiser lageret slik at det blir lett å sirkulere-dvs. bruk i hverdagen det som har vært lagret lengst. Husk å ha oversikt og kjøp fortløpende inn så lageret opprettholdes. Husk også vitamin-mineralpreparater, vitamin C og D og andre kosttilskudd som du kanskje allerede bruker, da dette vil kunne utligne et mangelfullt kosthold i krisetider.

Husk matoljer-men holdbarheten er mer begrenset i likhet med mel.

Vann: Regn kanskje 5 liter til inntak og matlagring per person i døgnet.I tillegg kommer vann til hygiene osv.En mulighet er å kjøpe 5 liters kanner og i tillegg ha store kanner i kjeller som skiftes med måneders mellomrom. Alle med kommunalt vann vil miste dette ved strømbrudd etc.

Varme og lys: Stort lager med ved, eventuelt parafin og gass. Multifuel er en moderne primus som kan bruke diesel, rødsprit, bensin og parafin, gir en ca 30000w-designet for koking: Men vil være en varmekilde vinterstid-f.eks. inne i teltet som slås opp i stuen! Strømaggregat: Solcelleaggregat: Batteri. Lykt og parafinlykt. Fyrstikker.

Drivstofflager: Til bil, aggregat, motorsag etc. viktig at lageret sirkulerer da det kan bli for gammelt.

Medikamenter: Lager av livsviktige faste medikamenter. Smertestillende, antibiotika, jod m.m. Førstehjelps utstyr, forbindingssaker, medisinsk oppslagsverk.

Kommunikasjon: Jaktradio o.l. for nær-kommunikasjon. Batteriradio

Kontanter og andre byttemidler.

Sikkerhet: Det kan av sikkerhetsmessige grunner tenkes at deler av matlageret bør skjules og spres, på hytta ? I en eventuell tid med kaos og mulighet for plyndring, bør man være forberedt på å kunne beskytte seg og sine.

Det finnes rikholdig litteratur på engelsk, en rekke hjemmesider, facebookgrupper og blogger som gir utdypende informasjon og råd og mange detaljerte og praktiske veiledninger.

sgsdgsgdgds

La oss nå se litt på andre mulige farer som truer vår nasjon og Norges befolkning som også krever et beredskapslager/privat matlager. Verdens helseorganisasjon har (WHO ) har konkludert med at en høyvirulent influensapandemi er en høyst reel risiko. En metode for å unngå smitte ved en aggressiv pandemi er isolasjon i små familiegrupper og unngåelse av sosial kontakt. En slik isolasjon forutsetter at man har lagret mat i tilstrekkelige mengder, med ernærings god nok kvalitet til at næringsstoff-behovet er dekket.

Matlagrene i butikkene er ikke store, og ved en krise så vil mathyllene tømmes raskt. Matlagring er et nasjonalt ansvar, men i Norge har de fleste både plass og økonomi til å ha et visst matlager som kan fungere som beredskap inntil myndighetene har igangsatt tiltak og en eventuell vaksine er tilgjengelig. Ved å bruke kostberegningsprogrammet MAT PÅ DATA kan man beregne næringsstoff innholdet i matvarer. I tillegg inneholder dataprogrammet informasjon om det daglige anbefalte inntaket av de ulike næringsstoffene. Programmet kan lastes ned gratis fra Matportalens nettsted eller her.

Ut fra programmet kan man komponere dietter som består av lagring-stabile matvarer.

Matvarene bør gi ca 9 MJ per dag i 10 uker og dekke behovet for vitaminer og mineraler. Når man planlegger et slikt matlvarelager, må man kjøpe inn matvarer utover det man bruker i sin daglige husholdning: Til daglig kjøper man for det meste ikke-holdbare matvarer som grønnsaker, frukt, meieriprodukter, fisk og kjøtt: Disse bidrar med en stor andel av næringsstoffene i kostholdet.

Et eksempel på en liste som dekker vitamin og mineral behovet for en person i 10 uker er: 4,6 kg knekkebrød, 1,4 kg havregryn, 3.5 kg spagetti, 1 kg hermetiske leverpostei, 1 kg rognleverpostei, 7 kg makrellfilet i tomat, 1,4 kg marmelade, 1,4 kg hvitost, 2,7 kg kjeks, 2 kg hermetisk mais, 3,5 kg erter, 3,5 kg hermetisk asparges, 0,8 kg olivenolje, 0,4 kg smør, 2,1 kg spekeskinke, 0,7 kg mørk sjokolade, 1,4 kg mandler, 1,8 kg peanøtter, 0,14 liter tran, 14 liter appelsinjuce og 3,5 kg tørrmelk.

I tillegg så kan det være hensiktsmessig å ha et lite lager av kosttilskudd og andre stoffer som kan virke stimulerende på immunforsvaret dersom man skulle bli smittet, som f.eks. fiskemel, selen, betaglukaner, taurin, melatonin, vitamin og mineraltilskudd m.m.

En annen sak er at historiens største gjelds-boble holder på å sprekke, siden 2000 har verdens gjeld blitt fordoblet, i USA har President Obama tatt opp mer gjeld enn alle de 43 foregående presidenter til sammen. Og som alle vet så vil boblen sprekke før eller siden med katastrofale resultater, med nær nullrente så øker verden gjeld i rekordtempo, når boblen sprekker vet ingen, men alle vet at det vil skje, oktober er en mnd som er kjent for børs uro. Skjer det i år ? en del økonomiske eksperter og finansanalytikere mener det. Ikke bli tatt på senga med penger som har mistet all verdi på samme måte som julekvelden på kjerringa, vær i forkant så du er forberedt på det uunngåelige. Ha kontanter eller andre byttemidler klar. Gull har alltid vært en trygg havn, for 6000 år siden fikk du ei ku for en gullmynt, det får du også den dag i dag.

 

Verdens glupeste mann Professor Stephen Hawking advarer på det sterkeste, Alle må forlate jorden umiddelbart før eliten har ødelagt den med kjernefysisk krig eller genmodifiserte virus.

 

Bidra til å spre dette budskapet videre over nettet, i postkasser og ikke minst ved samtaler og drøftelser.

Bidra til en landsomfattende dugnad for å trygge befolknings sikkerhet i krisetider.

 

 

https://nworeport.me/2016/09/23/us-preparing-to-wage-third-world-war-with-russia/

http://www.aftenposten.no/norge/Vet-du-at-myndighetene-oppfordrer-deg-til-a-ha-dette-hjemme-602786b.html

http://investmentwatchblog.com/putin-exposes-u-s-nato-its-irreversibly-pushing-the-world-towards-the-most-historical-crisis/

https://www.rt.com/news/356161-china-syria-military-training/

http://e24.no/makro-og-politikk/imf/imf-advarer-mot-rekordhoey-verdensgjeld/23814153

Will the economy collapse prior to election? | President Obama remain in Office

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
68%
Opplysende
13%
Inne på noe
2%
Usikker
4%
Dårlig
14%
Om forfatter
smurfen

25 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *