Trefninger i Helman-provinsens Musa Qala mellom NATO og Taliban styrker 19 nov 2001

NWO-trollenes skrekkveldes endelikt

1.8K visninger
9 minutter lesetid
80

I dag er det 104 år siden første verdenskrig ble avsluttet kl 11.11, den 11.11.1918. De liker slike datoer, så vi skal ta en liten analyse over hva som har skjedd og hva de planlegger videre med å se på handlingene fram til nå. Vi starter fra start:

Vi vet alle hva russiske og vestlige medier forteller om spesialoperasjonen, krigen i Øst Ukraina gjennom store mengder propaganda, men hva skjer egentlig ? La oss ta en analyse med rene fakta og se hvor veien videre går.

Angående Ukraina så står det i Wolfowitz- og Brzezinski-doktrinen at målet med å ta Russland bare er oppvarming til den store krigen mot Kina. De skal utplassere store militærbaser mot Kina langs hele den Russiske grensen mot Kina. NATO er jo 15 ganger større enn Russland så det burde være en smal sak å valse over Russland på papiret. Men er det en smal sak og har Russland noen mulighet til å forsvare seg mot mektige NATO ?

Kina forbereder seg. Her fra en militær parade i Beijing i fjor.

Hver gang NATO har en “øvelse” langs den Russiske grensen så lar de alle våpen stå igjen så de kan utføre et massivt angrep på Russland straks de har fullført et kommende falsk flagg slik de alltid gjør.

Men ingen vet hvor haren hopper og ingen vet hva Putin tenker. Så la oss se på rene fakta istedenfor spekulasjoner og profetier. Vi tar en analyse av de første 9 mnd, først.

Skal man ta et land i krig så må man ha minst 3 ganger flere soldater enn motstanderen. Siden Ukraina har en topp trent hær på 1.1 millioner soldater som er trent i 8 år av NATO, så må Russland ha en hær på 3,3 millioner elitesoldater om å ha noen sjanse til å ta Ukraina. Ukraina har også full tilgang til alt av våpen fra NATO-land, samt store mengder leiesoldater og frivillige fra hele Europa. Putin er full klar over at NATO kommer til å angripe Russland snart og det har han visst lenge. Krigen har ikke noe med Ukraina å gjøre, det er en stedfortreder krig (proxy war). Ukrainerne er bare bombemat for NATO for å svekke Russland.

Ukrainske nynazister har ingen moralske bremser. Her fra en parade i Kiev.

Så hva gjør Putin ? Joda, han sender inn styrker fra alle kanter, også fra Hviterussland mot Kiev som får Volodymyr Zelenskyy til å gjøre helomvending i panikk, der han tar nesten alt av styrker som er utplassert langs grensen mot Donetsk og Lugansk, 360 000 elite soldater som startet angrepet på Donetsk og Lugansk den 22.2 i år, blir trukket tilbake for å redde Kiev og seg selv.

Putin sendte inn noen dårlig trente soldater med gamle sovjet våpen sammen med noen tjetsjenere, ca 70 000 til sammen. De er utstyrt med gamle mobiltelefoner som ukrainerne lett kan jamme, samt lette våpen. Styrken til Russerne i Øst består av et enormt Russiske artilleri som kverner og maler i filler alt av NATO våpen fra Ukrainerne som en maskin.

Genistreken til Putin var at nå som han hadde lurt bort nesten alt av Ukrainas tropper tilbake til Kiev, så var krigen i grunn vunnet. Det er enorme sletter mellom Kiev og Lugansk/Donetsk og siden Russland har luftherredømmet, så var det en lek å utslette alt av styrker som Kiev skulle sende tilbake mot Øst med missiler og droner, etter at Russland har trukket ut alle lurestyrkene sine, unntatt de fra Donetsk og Lugansk. Selv ikke en flue kan ta seg usett over de enorme slettene, med satellitter og droner så kunne de se alt som kom over slettene.

Putins mål har aldri vært å vinne, men derimot å ta seg god tid for å kverne i filler alt av NATO våpen med det resultatet at Europa nå er helt ubeskyttet. Alle NATOs våpenlagre er nesten tomme. Det tar veldig lang tid å produsere nye våpen, opptil 20 år.

Russland har et flyvåpen på ca 6000 fly så om de ville kunne de bare sendt en bølge med alle flyene over Ukraina, så ville hele Ukraina vært en grushaug på få minutter. Ingenting av Russlands høyteknologiske våpen er tatt i bruk i krigen, de venter på en helt annen oppgave.

Missiler som kan ta ut alt av NATOs satellitter – siden NATOs våpen er satellittstyrte så vil de bli som nyttårsraketter, men uten pinner. Russland har hypersoniske torpedoer med 5 tonn TNT i hver som spesialutviklet for å ta ut Amerikanske hangarskip og flyene om bord. Ingenting US har kan stoppe dem, så med et tastetrykk så er alle USAs hangarskip forvandlet til krabbemat.

Her en fra en militær parade på den Røde plass Moskva.

Russland har også høyteknologiske elektroniske våpen. Vi fikk en smaksprøve den 12 april 2016, et ubevæpnet SU 24 tok en nær flyvning på US marines stolthet USS Donald Cook i Svartehavet der Donald Cook ble forvandlet til en ubrukelig flytende stålklump, da skipets Aegis-kampsystemer ble satt ut av funksjon. Etter dette ble skipet omdøpt til USS Donald Duck på folkemunne. 70- til 80% av alle NATO våpen som er sendt inn, er videresolgt til alt og alle som kan betale på det sorte nettet. Ukrainere bryr seg ikke om Ukrainere, kun penger, de er verdens fattigste og mest korrupte land. Har du penger så kan du kjøpe deg en tanks eller bakke-til-luft raketter som du kan ha i hagen eller kjøre til jobb med.

Siden egen Duma forlangte at Putin skulle mobilisere pga tap av styrker i Øst, så mobiliserte han en million soldater som har trent og trent i flere måneder nå, dette er ikke som tullestyrkene i øst, men styrker som alle er krigsvante, topp trente og tilgang til helt andre midler og våpen enn det vi har sett til nå.

Det morsomme oppi det hele er at også afghanske styrker har gått mer og mer inn på Russland side med lønn på 20 000 NOK i måneden. Den afghanske hæren som er trent av NATO i 20 år med NATO våpen, blir nå brukt mot dem selv. Enorme mengder NATO-våpen ble etterlatt da noen fjell bønder griseknuste hele NATO og kastet dem ut av nasjonen sin, akkurat som i Vietnam. Så hva kan NATO gjøre mot Russland som fikk grisejuling av noen fjellbønder? Afghanistan er lutfattig pga USA som konfiskerte alt av valutareservene deres i utlandet, så de sier ikke akkurat nei takk til 20 000 kr i mnd.

Her fra Talibans seiersparade etter at NATO rømte hals over hode og etterlot seg enorme mengder militærutstyr. Her viser de stolt frem et US helikopter de etterlot seg da de flyktet slik de også gjorde i Vietnam.

Et annet problem for NATO er at de første ukene av krigen så vant NATO og CIA en enorm propaganda seier ved hjelp av sort propaganda og psykologisk krigføring mot de vestlige nasjoners befolkninger fra 260 PR byråer. Men alt dette har nå snudd pga selvmord-sanksjonene til Vestens egne ledere. Over hele Europa er det nå enorme demonstrasjoner der Europas folk vaier med russiske flagg og krever at sanksjonene skal ta slutt, men også våpen- og pengestøtten til Kiev.

Europas folk sulter og fryser, så motstanden mot egne psykopatiske ledere vokser dag for dag og når vinteren setter inn, så vil det bli ille. Nå er det ca 45% som støtter Russland og 55% NATO, noe som akselererer fort i Russlands favør. I resten av verden så støtter 95% av alle Russland. Folk ser at USA bare utnytter dem til egen fordel og gir ingenting tilbake.

Så nå står NATO tilbake nesten uten våpen og uten støtte i folket. Så hva tror folk skjer når Europas nasjoner står ribbet og forsvarsløse tilbake? Så klart et forkjøpsangrep mot NATO som de vil valse over på få uker. Mange vil vifte med Russiske flagg når de kommer og ønske dem velkommen.

Russlands president Vladimir Putin marsjerte sammen med titusenvis av militært personell, mens noe av det nyeste høyteknologiske våpen ble vist frem. De vakre kvinnelige soldatene var blant dem som fanget oppmerksomheten. https://en.protothema.gr/beautiful-russian-soldiers-march-on-victory-day-parade-video/

Straks den første NATO-støvel tramper inn på Russisk jord, så kan han mobiliser så mange han vil av Russlands 50 millioner menn i stridsdyktig alder, enda flere om kvinnene også innrulleres i hæren. Sist i WW2 så ble 15 millioner Russiske soldater satt inn mot Hitler, 6-7 millioner døde. Hitlers styrker var i sjokk, samme hvor mange Russere de drepte, så kom det bare nye og nye. Ofte ett gevær på deling på 3 mann så når den første ble skutt så tok nestemann over geværet og når han ble skutt så tok tredjemann geværet og løp videre mot nazisten (det skjer ikke denne gangen).

Her i landet vil stadig flere heller ha Putin som leder enn Jesuitten Jonas og de 168 andre psykopatene på Tinget med håp om Russiske priser på mat og energi. Folket er sinte, veldig sinte på psykopatene med de ekle, fleskfeite pølsefingrer langt ned i den nasjonale honningkrukken og pensjonsfondet vårt, som om de skulle hatt høytrykksspylere og spylte pengene våre over til blodtørstige vampyrer i Kiev og EU der de stapper oligarkenes lommer så fulle av våre penger at buksene sprekker.

Alt tyder på at innen 3 mnd til 1 år så vil Russiske styrker valse over Europa og da ikke som en utmattelse krig, men som et sjokk angrep der Europa blir overrumplet og tatt på få uker der alle slags våpen vil bli tatt i bruk. Den gode nyheten er at det blir ingen atomkrig, glem det, det skjer ikke, man må nesten være smårar for å tro at de 13 Illuminati familiene på toppen vil se sine tusenvis av enorme slott  gå opp i flammer.

Heller ikke de 100 rikeste i Club of Rome, de 300 i The Committee of 300 og de 1000 rikeste i WEF og CFR (Council on Foreign Relation). I Bilderberg er det bare toppene som kaller inn politikere og presse for å fortelle hva pressen skal fortelle og hva politikeren skal gjøre. Så hvem er toppen på NWO. Vel det kommer helt til slutt.


Er du lei av krig, så kapp hodet av trollet med å gå rett mot slottene deres. Denne gjengen har til alle tider fått andre til å utkjempe krigene for seg. Ingen av de som starter krigene, deltar i de selv.


Frihet og frihet, kanskje er ikke alt slik det blir fremstilt? Hvorfor ser han så jævlig sur ut ? Av den enkel grunn at han vet at tiden han har igjen her på jord er kort, derfor prøver han å få med seg så mange sjeler som mulig med forførelse, løgner og manipulering samt skape total kaos i vesten der han har full kontroll.

Russland har nå trukket seg ut av Kherson og evakuert folket, Putin virker veldig svak nå, der NATO blir mer og mer hovmodige slik at de lett gjør feil og det er nøyaktig slik Putin ønsker, så klart. I dag kommer meldingen om at USA har store mengder US soldater i Ukraina som deltar i kamper. Når de er modige nok og tråkker over den Russisk grensen, så vil den russiske bjørn våkne. En bjørn de har stukket pinner i og terget i 80 år vil våkne som et villdyr og slå grusomt tilbake, akkurat slik de utslettet Napoleons hær, akkurat slik de knuste all motstand i WW1 og WW2, akkurat slik de knuste Hannibal og hans hær etc.

USA har nå svært dårlig tid siden det er Kina som skal tas i den store krigen i 2023. Dette skulle være en liten og lett krig, før den store. Men slik blir det ikke. Det som nå skjer er at Europa som nå er ribbet for våpen er blitt forsvarsløse. USA kan ikke hjelpe Europa for alt av styrker og våpen vil bli satt inn mot Kina, som vil ende med at Kina går inn i USA fra øst og vest og Russland går over Canada.

Så hvem er toppen i NWO ? Hvem skal lede deres nye verdensorden eller NWO om de vil? Det forteller de selv i noe de kaller “hiding in Plain Sight”.

Det har de vist til hele verden siden 28 oktober 1886 da franske frimurere leverte statuen til USA som raver høyt over landet i den nye byen som bibelen omtaler som “hora Babylon” som skal brenne på de siste dager.

Den siste krigen er mellom det gode og det onde og alt tyder på at det er game over for den onde toppen på NWO og hans planer om å slavebinde verden. Ved hjelp av terror og teknologi skulle han ta kontroll over alle individer på jord. slik blir det ikke. Da vil hele NWO gjengen og deres støttespillere bli sendt tilbake til der de kommer fra. Bare til å ønske dem god tur, det gode vinner alltid til slutt. En ny æra for menneskeheten er på vei, gled dere.


 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

80 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Det nærmer seg jul og nyttår. Man engasjerer seg mest for å nå de som fortsatt sover og ikke ser propaganda og løgner fra media og styresmakter. Så jeg bestemte meg for å kaste meg uti det, for å vise at jeg ikke frykter noe fra dem. De som har bestemt seg for å følge WEF og alt det der. De som har gjort seg til fiender av folket.

Fra 31. desember 2022 avslutter jeg mine skriverier. Det har vært bestemt i lang tid. Ville bare stikke frem hodet til slutt. Det er jo bare fordi snøballen har blitt så enorm og at jeg ikke ser noe jeg trenger å bidra med. Det ble en siste innspurt, men det er fortsatt 10 dager til å bruke. En innspurt av innspurten. Å skrive på internett er ikke min greie. Jeg gjør det for å forsøke å nå ut til Normies. Her inne er det vel lite å bidra med uansett.

Det er tydelig at Kina er eksempel for de som har ambisjoner om å herske over oss. Jeg har ikke tenkt å leve i et slikt dystopisk samfunn. Enda viktigere er det at de som kommer etter oss skal slippe å leve i et slikt helvete. Det kommer ikke til å skje. Ingen skal sitte rundt i mørke hjem og fryse. Alle skal få bevege seg fritt. Energi og bevegelse er menneskerettigheter. Alle skal ha mat. Det er mer enn nok til alle. Det er ikke noen få utvalgte som eier ressursene her. De eier vi sammen. Vi er blitt frastjålet våre eiendeler. De må vi ta tilbake. Og det skal vi. Det er det jeg ikke tviler på. Jeg er 100% sikker.

Mye av faenskapen kommer fra USA og Washington DC. Jeg har lyst til å skrive litt om USA og den amerikanske sjelen. Slik som jeg ser det. Jeg skal ikke skrive så mye, men la videoen snakke. Det er fra Eagles – Last Resort. Nå er det ikke flere steder å dra til. Det er ikke noe land utenfor Babylon eller Egypt. Det er ikke noe nytt Amerika. No new frontier, vi må nødt til å fikse problemene vi står i. Men vi må bestemme oss for hvem vi skal ha med oss videre. Jeg tenker slik. Hvis jeg skulle finne nytt land, hvilke ville jeg la være å ta med. Det er kanskje det viktigste fir meg i 2022. Jeg hadde håp i at Trump-familien og slike som Alex Jones var noe å samle på, men det ble ikke slik. Jeg er cowboy i sjelen. De ville blitt sendt til slakt. Ikke noe å bygge noe videre på. Jeg tror ikke det finnes noen i politikk, msm. Svært få i alternativ media også.

Mange som reiste ut levde veldig fattigslig. Mange døde veldig ung i våre land. I perioder var det borgere i byene. Fattige fikk ikke gå med hatt eller med kjoler og fine klær. Jeg synes videoen som er laget til musikke er så passende. De hadde hatter og fine klær i USA. Det var drømmen. Det var liksom ikke å bli milliardærer. Det var å få et eget sted og få gå med fine klær og hatter. Det var ikke klasseskille. Man spiste mat sammen med sjefen. Slik var det også i mitt møte med USA. Jeg spiste middag med store, sa min sjef. Ledere av globale bedrifter og politikere. Jeg var ikke noe dårligere enn dem. Jeg ønsket meg ikke hva de hadde. Det var god mat der. Livet var helt topp. Jeg møtte mange med norsk bakgrunn. De sa alle at de var nordmenn. Ingen kunne snakke norsk, men de var så stolte av å være nordmenn. Og alle var så snille. De var kirkegjengere og skikkelige folk. De var mer norske enn meg. De spiste lutefisk og lefse. Det ble min første og siste gang.
De ville gjerne hilse og klemme på en “ekte” nordmann. Det er nærmest uhøflig å spørre om bakgrunn i Norge. I USA var de så stolte av sin bakgrunn. De kaller seg gjerne polsk, tysk, nordmann eller hva de enn er. Til og med svensk! Så var de ofte kristne. De var som i videoen. I kirken på søndag. De var ute etter paradis. Men så kom faenskapet etter dem da. Det frie landet likner mer på en kinesisk eiendel nå. Så de må finne tilbake sjelen sin. Jeg møtte indianere der også. Vi kjørte hjem en full indianer tilbake til reservatet. Det hadde vært så morsomt å få oppleve dem ute på de enorme viddene. Med bøffel og hester. Det var tomt. Bare minner fra bøker jeg har lest.

Vi tar tilbake det som er vårt. Det er ingen steder å flykte til og starte på nytt. Det er ingen annen utvei enn å ta tilbake våre land og rettigheter. WEF og globalistene setter datoer. De vil ha hele verden i manntall. Du skal betale skatt på din utpust, mener de. The whole world should be taxed, sa keiser Augustus. Han med de 4 hestene. Budbringere til hele verden. De 4 hjørnene. Hva med guttebarn? Skal de ikke drepe alle guttebarn? Fra spøk til alvor: jeg er lei av WEF, Woke og all den dritten. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å stoppe planene deres. Vi må også sette en dato. Personlig har jeg satt 31. desember 2022. I god tid før digitale helsepass og alt annet søppel kommer. Jeg rar en siste innspurt. Deretter er det bare en utvei.
se på denne nydelige videoen. Det er sjel i dette. Dette er Amerika. Amerikanere. Indianere, nordmenn, europeere, hvite, svarte, cowboys og cowgirls. Sjel og drøm. Et sted å få være fri. Stedet som var lovet.

finn
finn
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Dette er ikke en flyplass, du trenger ikke annonsere avgangen din.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  finn
1 år siden

Nei, du har rett. Det var unødvendig, men noen ganger tenker jeg at skviser bort andre. Jeg skriver mye og jeg hadde mye å skrive før jeg liksom hadde fått sagt alt. Så da blir det litt som å unnskylde seg også. Nå er det vare en dag igjen, så det går nok bra. Hvis det er noe mer så vil du ikke få svar etter i morgen. Da håper jeg at alle vet det og ikke forventer respons. 

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
1 år siden

Dagens store hykler: Canadas statsminister Justin Trudeau

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Krypto-milliardærer er ikke som andre. De svømmer dårlig. De er paranoide og tweeter konspirasjonsteorier om CIA og Mossad.
https://protos.com/russian-billionaire-latest-crypto-tycoon-to-die-mysteriously/
Man kunne tenke seg at journalister var interessert i å grave litt i dette, men nei. Hovedfokus er på at det er mange konspirasjonsteorier. New York Post kan avvise alle konspirasjoner. Er det ikke merkelig oppførsel. Trenger ikke mene noe om dødsfallet. Bare se på journalistens jobb. Ingen respekt for den døde. Feil fokus. De visste hvilken eks det var. Det hun sier er tydeligvis 100% sant, ingen tvil der. De får det også til å se ut som om et sitat er fra hans mor, men er det fra henne? Ikke vet jeg. Bare drit dårlig journalistikk, som vanlig.
https://nypost.com/2022/11/09/drowning-death-of-crypto-visionary-fuels-conspiracy-theories/
https://nypost.com/2022/11/29/russian-billionaire-vyacheslav-taran-killed-in-helicopter-crash/
Det er ihvertfall slik Epstein opererte. Få politikere og finanstopper inn i situasjoner de kan få gjennom utpressing. Sex med barn og annet avskyelig. Kanskje i kombinasjon med dop og alkohol. Hvor mange politikere og finansfolk er under utpressing? Er det pedofili? Risikerer de å miste pengene de er så glad i?

vi har fått global fascisme. Våre såkalte valgte ledere er puppets for store globale selskap. CBDC kommer. Sentralbankene får sin egen digitale valuta. Koblet til ESG og personlig kreditt. Du vil ikke bli sensurert på Twitter, men det du skriver og ytrer kan føre til at du mister retten og kontrollen over pengene dine. Dette har vi allerede sett i Canada med Trudeau. Paypal ville bestemme hva som var sant og gi bøter til de som ikke var enig.
http://jolt.law.harvard.edu/digest/paypals-misinformation-fine-sparks-backlash

Fascistene kommer med woke-agendaen sin. Bak Pride og regnbueflagget har de en egen pedo+. Sex med barn skal normaliseres.
Biden-familien knyttes til sex trafficking og andre skandaler.
https://www.newsweek.com/republicans-announce-hunter-biden-probe-human-trafficking-1760429
over 7000 fanger som er dømt for pedofili har blitt løslatt fra fengsel i California, på under ett år. https://www.dailymail.co.uk/news/article-11453859/Thousands-convicted-pedophiles-California-getting-year-prison-time.html

Disney gjør det igjen. Dette er ikke en glipp. Det er heller ikke et morsomt stunt. Disney elsker satan.

Balenciaga liker å kalle seg BAALenciaga. Gjemmer skjulte beskjeder i sin annonser. Så stygge disse folkene er! Fullstendig demonisk adferd.
https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/theres-something-terribly-wrong-with-balenciaga-and-the-rabbit-hole-goes-deep/
Få med deg denne korte videoen fra SGT Report:
https://www.bitchute.com/video/gTa6feTT7dOf/

norsk media viser demonstrasjoner fra Kina. De sier protestene er mot Covid-tester. Myndighetene hadde sveiset og satt strøm i døråpnerne. Det ble brann og det ble kraftige protester da folk brant inne. Vi er også mennesker, sier demonstrantene. Media liker å vise sinte demonstranter. De ønsker kaos, så de kan sette inn makt. Er det derfor Soros Open Society Foundation vil ha åpne grenser og åpne fengsel? Order out of chaos? Skal de bruke overvåkning og kredittsystem? ESG, CBDC og XJinping -CCP- kredittsystem?
boikott alt av den fascistiske woke-agendaen. Ikke kjøp noe fra woke-nazi-pedo-selskap.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Gahr Støre gir milliarder gjennom EBRD. https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/vil-bruke-2-milliarder-kroner-for-a-sikre-gass-til-ukraina/id2925591/
EBRD, en utviklingsbank fra City of London. Immun mot britisk lov.
varsler John Christmas har avslørt hvordan EBRD svindler og plyndrer fattige land. Så hva går Støres donasjoner til? John Kerry, Tim Collins, City Bank og Putin. Blir penger filtrert fra Russland gjennom Latvia til USA? Hva gjør EBRD med pengene? Det er mange utviklingsbanker. Russland har. USA har. BRICS har. De har Verdensbanken og IMF.
Rødt flagg! Mye for journalister å ta tak i.
sarah Westall og John Christmas
https://www.bitchute.com/video/mNEXGGmor4rq/
https://www.bitchute.com/video/a5JQd2VJ0pkV/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Hørt om denne? President Biden, visepresident Harris, Mike Pence og 385 medlemmer av US kongressen er saksøkt. Saken er kommet frem til høyesterett og akseptert der. Nancy Pelosi og alle de andre er saksøkt for å ha brutt deres ed til grunnloven. Å gjøre alt de kan for å forsvare grunnloven mot alle fiender, i og utenfor landet. Eden ble brutt da medlemmer av kongressen la fram påstand om at valget var rigget og tuklet med. De 385 + Biden, Harris og vp Pence avslo etterforskning om valgfusk. De gjorde dermed ingenting for å forsvare USA og grunnloven, da påstanden ble lagt frem av kongressmedlemmer.
-Og selvfølgelig mange andre. De fleste hadde fått med seg det.
Brunson-brødrene har fått frem saken. Så får vi se hva høyesterett gjør da. Brødrene vil ha disse personene fjernet permanent fra sine verv og at de aldri kan få stille på nytt.
http://ralandbrunson.com/History/History.html

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Jeg la ut et bilde/illustrasjon for et par år siden på min side. Jeg finner det ikke dessverre, men det var et tall i midten og det var tre personer. Den ene så et sekstall, en andre så et nitall og den tredje så fra siden og han viste et spørsmålstegn. Over alle disse var en stor mann med forstørrelsesglass og han så det hele.
Det normies ser er sekstallet. Normies er de som gjenforteller det TV og msm sier. Det de glemmer er at nierne også har sett sekstallet. De var en gang nærmere normies. De har utvidet sin bevissthet. Det nytter ikke å forklare en sekser eller normies. De må være åpne for at de har feil og velger andre perspektiv enn msm. Så det handler om persepsjon og bevissthet. Normies har gjort seg opp en mening. De tror de vet og at niere er mindre smarte. Det er om å gjøre å få normies ut av den transen. Men mange forstår hvor vanskelig det kan være. De har vært der selv.

jeg så forklaringen som dr Shiva hadde om tellemaskiner i valg. Han vant en sak om valgfusk selv. Men det var en republikaner som fusket og vant. Man kan programmere disse maskinene til å telle en stemme som to og en annen som halv. Det du vil. En annen ting er at man kan påvirke hvilke kandidater som man skal stille mot. At man støtter en motpart man kontrollerer. Man kan registrere seg i motpartens parti også. Rinos og Dinos. I Brasil har de ikke annet enn digitale valgmaskiner. Politikerne vil si at dette er så viktig at det må fuskes. For miljøet og styringen av planeten. Globalt samarbeid med helse, miljø og politi/forsvar. Harari har vel sagt at 2024 kan bli det siste valget. Jeg vet ikke om han har sagt det, men det er nok der globalistene vil.

https://www.bitchute.com/video/MAxsQ6EDuQAp/
se nå på dr Shiva og Mel K. Hvordan halvsannheter/9’ere blir satt ut, men det store bildet aldri blir gitt. Man må støtte seg på Trump/Obama/Alex Jones/David Icke/Kennedy/ Tucker Carlson/Joe Rogan og mange andre. Skaff deg selv det fulle bildet. Vær en sannhetssøker og ikke bli satt i bås på venste/høyre. Nå er Elon Musk den hete i miljøet. Han samler venstre og høyre etterhvert som det viser seg at det var grums og sannheter på den andre siden. Joe Biden blir borte sammen med Pelosi og de andre klovnene. Schwab blir sikkert tatt ut etter å ha vært Bond-skurk. Det blir nye helter å følge, men fortsatt ikke frihet.
ikke la deg bli flat earther, Q anon, høyre eller venstre. Forsøk å være åpen. Bare sannhetssøker. Det er så mye disinfo der ute. Få det overblikket og ikke fall inn i niern.
jeg forventer at Trump, Desantis, Flynn og Musk kommer mer frem blant normies nå. Musk har jo tatt tilbake Trump i Twittervarmen. Twitter har også faktasjekket Trumps uttalelse om klor/bleach. Han sa aldri at man skulle drikke det eller hva msm påsto. Det så vi også, men msm kjørte på med løgnen. Nå er det faktasjekket på nytt. Normies tok feil.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Fantastiske demonstrasjoner i Brasil. Enorme folkehav vises i siste rapport fra Greg Reese: https://rumble.com/v1vpw6k-powerful-demonstration-of-we-the-people-happening-now-in-brazil.html
Demonstrantene trues. Høyesterett vil stenge bankkontoer. På samme måte som i Canada.

børre
børre
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Rart hvordan det er valgfusk bare når høyresiden taper? Men dere har nok en veldig god forklaring, som at det kun er venstresiden som jukser.
Selv ikke høyesterett som er utnevnt av Trump fant valgfusk, men de har vel blitt kjøpt og betalt av venstresiden allerede?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  børre
1 år siden

Det stemmer ikke. Demokratene hyler om valgfusk og republikanerne gjør det også. Jeg var aldri på den siden, men fulgte litt med på Ron Paul og Liberterians. Kunne ikke fordra hverken Fox eller MSNBC. Jeg mener begge partier blir kontrollert av de samme. Så du er ikke i nærheten i dine påstander. Høyesterett er ikke utnevnt av Trump.

Vi har som regel en god forklaring ja. Det har du rett i. Jeg råder alle om å hoppe av Trump-toget. Rett skal være rett. Uansett hvem det blir fusket mot, så akkurat der føler jeg med rep denne gangen, men det er jo velgerne. ALLTID vært skeptisk mot Trump. Han startet ikke bevegelsen, men brukte den. Helt greit det, men hopp av i tide, sier jeg. Samme med Musk som også er populær blant Republikanere. Jeg ville ikke en gang hilst på noen av dem. Det er sannheten. Milliardærer er ikke min greie. Takker nei til slikt. Men jeg har møtt både guvernør og senator. Alle har vært republikanere. Jeg har stemt også. Men har aldri blitt fortalt hvem jeg skal stemme på. Hverken i religion eller politikk. Jeg er krigsmotstander. Jeg liker ikke amerikansk politikk, men amerikanere har vært så snille med meg at jeg er evig takknemlig. Kanskje derfor jeg i det hele tatt bryr meg.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

En morsom historie og sammentreff:
På lørdag kjørte jeg et sted hvor jeg hadde en spennende opplevelse med en stjerne. Jeg var på jobb og kjørte bil. Plutselig kom noe skinnende foran bilen. Det var natt og det kunne minne om en tårnseiler som skinte som lys. Jeg kjørte noen hundre lenger opp. Det skjedde igjen. Det så ut som en stjerne som fløy over himmelen, men det var mellom fjellene. Jeg kjørte noen kilometer til og stoppet på det stedet jeg var i går. Jeg gikk ut og stjernen kom ned fra himmelen. Fløy i en loop rett ved siden av meg og tilbake på himmelen. Det var Jupiter. Jeg gikk inn på Pcn og sjekket datoen. I 2010 var den på samme sted som i går, 20. november. Det er litt gøy.

Jeg brukte også å slå på radioen på dette stedet og det var pussige sammentreff med låtene. Så jeg gjorde det samme i går. Det første ordet var stars. Det var låten Cowboy take me away – The Chicks.
Det er også spesielt med Cowboy. For senatoren jeg skrev om plukket meg opp en dag, den gang. Vi skulle telle kveg: Jeg måtte sitte i midten av treseteren i pickupen. Det var kjedelig. Jeg var misfornøyd. Da min kollega gikk ut spurte senatoren om jeg visste hva en moderne cowboy var. Nei, jeg gjorde ikke det. En moderne cowboy er i pickup. Sjåføren sitter til venstre og grindåpneren er til høyre. Cowboyen er i midten. Det er han som teller. The one that counts. Jeg er Cowboy, ikke mange visste det. Det er jeg som teller.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  børre
1 år siden

Barack Obama innrømmer at DEM drev med valgfusk i Chicago. Det blir til “community organizer”.

Dette er nytt:
Karl Johan Molnes / Finansavisen: – Børsfesten er over for ESG-selskaper med gode ideer og treg gjennomføringsevne.

ESG = WEF program. Norske journalister er relatert til WEF og The Great Reset.

(Ingen andre har fortalt oss at ESG implementeres i Norge)

Fra liberalt “Børre” Media:
comment image

https://www.buzzfeed.com/joeydurso/coronavirus-agenda-21-5g?origin=web-hf

børre
børre
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Fri fantasi alt sammen ser det ut til. Hvor finner du disse FN-målene?
Kan du oppgi kilde til Obama sitatet?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  børre
1 år siden

Fra linken for Agenda 21

A BuzzFeed News analysis of Twitter, Facebook, YouTube, and Instagram shows a sharp uptick in posts mentioning “Agenda 21” in recent weeks as the coronavirus crisis has taken hold around the world, although posts are often removed for breaching the platforms’ rules.

These posts and videos often link Agenda 21 with other tried-and-tested tropes of anti-government conspiracy theories, including vaccinations, Bill Gates, George Soros, and 5G networks.

Many of the theories brought together by Agenda 21 are included in the list above, which has been shared hundreds of times after being posted in a Facebook Group called “Yellow Vests Canada” last week.

“Agenda 21” was a nonbinding UN resolution signed in 1992 that provides an action plan for governments with regard to sustainable development.

Fra dagens G20 møtet
comment image

Hyggelig gjenforening med gamle bekjente på G20

Jeg husker innholdet i hva Obama fortalte, ikke når han fortalte det

Børre: – lær å tenkt kritisk
Altså, begynn å spise sunne “cricket” (jeg vet ikke hva norsk betegnelse blir) istedenfor kjøtt
Altså, begynn å kjøre elbil

Dette er ment å være seriøse anbefalinger. California vil forby bensinbiler.
På godt norsk: disse folkene er klin kokos

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

comment image

Hva ikke-valgte politikere ønsker skal fjernes.
De folkene er klin kokos.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2022/november/16/ukraine-tried-to-trick-nato-into-starting-world-war-iii-after-it-accidentally-bombed-poland/
Krigshisserne desperate etter å dra NATO inn og eskalere elendigheten de har planlagt for jordens befolkning. Få disse krypene bort fra styre og stell.

e
e
Anonym
1 år siden

Interessant

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Janet Yellen bruker FTX svindelen til å snu oppmerksomhet mot Crypto, som forventet. Det banes vei for en sentral bank digital valuta. CBDC. Regulert av kriminelle og korrupte politikere. ESG score basert på CCP credit score system og AI overvåkning.
https://www.cbsnews.com/news/ftx-collapse-janet-yellen-crypto-economy-inflation-diesel-shortage-ev-batteries-china/

Bill Gates og Klaus Schwab er på plass i G20 Bali. Aner ikke hvorfor de er der. Klovnen over alle, Klaus Schwab mumler noe om ze fizt mover ist ze winner. Ze winner takez it all. Vet ikke om det er en manipulert video eller om han faktisk sier det, men han er klovn uansett. Ze big fizh itz ze small fizh. Men tydeligvis ikke alltid. Det er sant. Klaus Szzzwcwab er en liten klovnefisk. Likfisk, ufisk. Ingen spiser slikt klovneri. Ikke helt på leppen den videoen, kan være fake, man vet aldri med de gutta der, men alltid morsomt med klovner uansett. Gleder meg til å se Bill Gates. Mer som en marionette han. Verden har passert 8 milliarder innbyggere. Det er vel krisemøte i Bali da? Og der er vel grunnen til krisen også? En gjeng med klovner.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Trump stiller til presidentvalg i 2024.
https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/breaking-president-trump-files-fec-paperwork-run-president-2024-rsbn-live-stream-video/
Sirkuset er allerede i gang. Fortsatt tull i Arizona. Valget virker å være manipulert som forventet. Folket er skuffet og så settes Trump inn foe en ny giv og positivitet og 2-3 nye år har gått. De fikk kontroll over huset og dermed også skylden om bevilgninger uteblir og ting kollapser. De med pengene klarer å styre uansett. Jeg er enig med Lin Wood som sier at det ikke nytter å stemme. Det er veldig tydelig. Det er bare et show. Folk tror de har innflytelse. Tror de har grunnlov, men hvem bryr seg? Styrt hele greiene. Styrt Sveits. Få med Sveits, så kanskje det kommer et hvitt flagg. Det er spennende å se hvor de setter sine verdier før kollapsen. Er det Crypto, er det Sveits, er det BRICS? Hører hele tiden at Vanguard er i trøbbel. Skjer det noe? Er det ikke passende at BRICS og Kina-tyranniet vokser i takt? Var det ikke beleilig med et russisk angrep? Vi vet at sult og nød skaper krig og revolusjon. FN bruker sanksjoner for å styrte uvennlige regimer. 500 000 barn døde i Irak etter FN sanksjoner. Albright mente det var verdt det. Hvordan gikk det? Men Europa klarte jammen å innføre sanksjoner på seg selv!!! Ikke Sveits da. Der er det fråtsing og full fest. Hvis de pusher krig så må vi få med Sveits inn i moroa deres. Da blir det vel jodling og hyling mellom fjelltoppene :-)

ken
ken
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden
Terje - Trump sa ikke at han stiller til presidentvalg i 2024!?! Han sa: "Jeg stiller til valg 
som president." Og han omtalte seg selv som C i C... ELLER er jeg helt på jordet?
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Det står på plakaten under. Trump 2024. Det var vel litt skuffende for mange i MAGA. De håpet vel at han skulle komme inn nå. De mener han på en måte gir opp 2020 og valgfusket. Som om han innrømmer nederlaget. Mange tror at Trump spiller 5d sjakk hele tiden, og at han snakker bare i koder. Det er fullstendig dissonans i topplokket på enkelte.
Men Biden blir etterforsket for korrupsjon og menneskehandel. Prøver å selge gass og olje til Kina mens det er energikrise i landet.

Kan se ut som om Biden var en slags Shiva-destroyer. Kanskje er det mange som ryker i dragsuget der. Så vil det komme noen å rydde opp. Så var det kanskje planen hele tiden? Nå er Pelosi ute og ny speaker. Hva skjer om Biden blir tatt ut og er Harris i stand til og har hun mulighet?

Florida guvernør Ron DeSantis erklærer Davos og WEF politikk død før de treffer land i Florida:

Ser ut som det skjer mer rundt de pedofile kjeltringene rundt Epstein også:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11445113/amp/Dozens-documents-relating-late-pedophile-Jeffrey-Epsteins-associates-unsealed.html

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

3 hitlere som liner opp mot Børres autoriteter

Børre har god grunn for å starte prepping han også.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Grunnfjellet av falsk COVID-19 medisin ble finansiert av FTX.
Den kliniske undersøkelsen konkluderte at “Ivermectin var ubrukelig”

– “The TOGETHER Trial is the largest placebo-controlled COVID-19 trial and has, so far, evaluated 11 different treatments for COVID-19. On May 16, the TOGETHER trial receives the award and announces more than $18 million in funding and purchase commitments from the FTX Foundation that will enable the expansion of the trial from Brazil and Canada, to include experienced sites in South Africa, Rwanda, the Democratic Republic of the Congo, the Bahamas, Pakistan, Vietnam, and Ghana.”

https://www.naturalnews.com/2022-11-15-ftx-crypto-funded-together-trial-discredit-ivermectin.html

FTX er relatert til WEF.

ken
ken
Anonym
1 år siden

smurfen – “Siste kommentarer” på forsiden funker ikke! Kan du bringe det videre til ansvarlig?

ken
ken
Anonym
1 år siden

børre – Sett døra di litt på gløtt (forutsatt at du må ville vite, tørre å vite samt tenke selv) og spør deg selv: Hva ville jeg visst om verden uten media? Svaret er sannsynligvis “ikke så meget”. Du har lest dine skolebøker og sannsynligvis noen andre bøker. Du har sannsynligvis reist litt eller mye rundt om i verden og hørt historier fra reiser blant dine venner og bekjente, men det er i de fleste tilfeller omtrent alt…

Medias innflytelse på ditt verdensbilde er derfor enorm. Nesten alt du vet om samfunnet og livet i ditt land og andre land, verdenshistorie og alt i verden fikk du gjennom media i hovedsak.

Med andre ord… Dersom alle mediene jobbet sammen, kan de få deg til å tro på noe som ikke eksisterer i det hele tatt, samt skjule ting for deg som eksisterer? Det høres ikke sannsynlig ut, men det er mulig. Sant eller usant?

Vet du at de største medieselskapene og pressebyråer som Reuters og Associated Press, eies av en veldig liten gruppe mennesker hvor alle kjenner hverandre godt? Og at denne samme svært lille gruppen av mennesker eksempelvis også eier den amerikanske Federal Reserve Bank (FED) og de største farmasøytiske selskapene i verden?

Disse institusjonene er alle i hendene på familier som Rockefellers, Rothschilds, Morgans med flere.

Og hvem tror du grunnla de store internasjonale organisasjonene som FN, NATO, Verdensbanken, Det internasjonale pengefondet og Verdens helseorganisasjon?
Tro det eller ei, DE er DE samme navnene!

Undersøk selv! “Follow the money!”

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Max Keiser: “Fiat capitalism”
https://www.rt.com/shows/keiser-report/549333-el-salvador-tourists-boom-2022/

Av og til er historien nådeløs. Max Keiser ble oppsagt.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Hva skjer egentlig i Brasil? https://www.bitchute.com/video/QjCEXAHNVejb/
Når msm lyver, holder tilbake sannheten, ikke rapporterer og vrir og vender på fakta, da er det folk begynner å lete etter sannheten. En som følger msm blindt vil kalle deg for konspirasjonsteoretiker. Til tross for at du ikke følger teorier. Det viktigste er at vi finner ut hva som faktisk er sant til slutt. Selv sitter jeg på fakta som andre ser på som ville teorier. Det gjør ingenting. Sannheten kommer til slutt. Det bir et oppgjør. Gir blaffen i dem og alt annet fjas.

Det har vært valg i Brasil. Valget er papirløst og heldigitalt. Brasilianerne protesterer i millioner etter at de mener at valget er stjålet. WEF-klovn Lulu er satt inn, hevder protestantene. Folk hevder militære har avslørt fusk, og media melder at de fant ingenting. Det er jo ikke noe poeng i å tro på noe som helst, er det det? Jeg vet ikke. Men msm-troende vil kalle meg konspirasjonsteoretiker. De er ikke idioter, men de evner ikke å tenke selv. De er matet inn som en robot og kan kun repetere. Det vet vi alle som faktisk har vært der selv, og kom ut av den søvnen. Men det betyr ikke at vi har rett i alt. Vi leter, og propagandaen florerer. Vi har også operation Trust å tenke på. Mel K ber alle om å gå inn på WEFs egne sider. Om ikke dette er konspirasjoner bak våre rygger, så vet ikke jeg altså. De har planer for oss. Det er det ikke tvil om. Det sies nå at Tyskland er blitt mer vennlig med Russland og Kina. Det er BRICS som gjelder. Når Russland og Kina blir helter, da er vi på feil spor. Men Tyskland kan komme seg ut av krisen på kort sikt. Jeg har personlig ingen tillit til Xi Jinping eller Putin. Selv om Mel K tror godt om de. Jeg ser gjerne at alt det gamle faller sammen, og at finansakrobaten blir jaget i fengsel. Alle disse lederne er kriminelle. De har gjort avskyelige handlinger. Vi har lover og regler for slikt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– Jeg har personlig ingen tillit til Xi Jinping eller Putin.

Jeg tror heller ikke på Putins refleksjoner, eller Xi, eller en som ansetter 50% liberalere i egen regjeringen … og ikke benådet Assange da han hadde sjansen (Trump). Jeg tror heller ikke på QAnon eller noen som har bakgrunn i sveitsisk etterretning (theSaker)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Hei Smurfen
Se også på økonomiske årsaker. Liten Inflasjon, sikre banker, selv om Credit Suisse sliter, too Big to fail. Man må forvente en kollaps snart. Da er det lurest å flytte til Sveits. Valutaen er sterk. Vil tro deres verdier er best plassert der.

Jeg tror ikke det er noe å bekymre seg for. Polskifte eller om det er aksen som finner en annen lederstjerne enn Stella Polaris? Tror ikke det er noe dramatisk. Det skjer nok en gang. Kanskje veldig snart også? Men ingen bekymring. De har planer om et Great Reset, så da er det å passe på å plassere penger uten å miste verdi. Kanskje heller øke verdien. Sveits har sikkert også veldig godt av det. Kanskje de også trenger det?

Apokalypse er jo en oppvåkning eller åpenbaring. Planene deres åpenbarer seg, så vi kan forhindre elendigheten. Seglene åpnes og de forskjellige utfallene åpenbarer seg. Så det vi skal passe på er at noen leker guder i åpenbaringen. De setter ut gift, skaper krig og rykter, altså sprer frykt om krig. Skaper redsel. Ettersom de ikke har spart på 666-tegn og derfor har fått mange troende til å tro på Johannes Åpenbaring, så kan vi anta at de fortsetter. At de kanskje skaper en situasjon i Israel/Palestina. Et siste oppgjør. At de skaper splittelse og prøver å være redningen. Men først og fremst er det økonomisk kollaps og Great Reset. Så får vi se om de vil ha fattigdom og nød, som fører til opprør og mobilisering mot krig. Hvis man blander profeti/planer og ser på hvordan det har vært i historien, så kan vi kanskje se samme mønster? Verdt å følge med på det. Men ikke noe å bekymre seg for. Priser, renter og inflasjon derimot…ser ut som en planlagt kollaps kommer. Kanskje vil noen få skylden for det. Jeg sover godt fortsatt. No worries, mate!

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Børre
– Det må være deilig å leve i en slik fantasiverden hvor du kan lage din egen virkelighet.

Hvordan vite om en konspirasjonsteori er sann? Her ser det ut som Dagblad-metoden er å sjekke hva som oppgis av Helsedepartementet og tilsvarende autoriteter [sic].

– Remarkably, the TBS alliance has attempted to divorce facts from evidence. It rejects the idea that someone might discern the facts for themselves by examining the “supporting evidence” that informs an alleged “conspiracy theory”. Instead, it insists that people should rely upon facts determined through an alternative, and quite bizarre, method.

The TBS claims that a fact is established if it is authorised by a qualified expert or fact-checking site and is reported with an objective “tone”, whatever that means. Only approved evidence is evidence, as the TBS introduces the ridiculous notion of officially sanctioned evidence. This is not even close to any kind of logical methodology for finding “facts”.
https://www.ukcolumn.org/blogs/why-was-the-conspiracy-theory-myth-created

Haggaren
Haggaren
Abonnent
1 år siden

Jeg skjønner ingen ting av det hele, men jeg har et enkelt syn på verden. Det er bare en makt og Putin er en del av det. Her er et større bilde som vi ikke ser. At USA ble kastet ut av Vietnam var etter det noen sier at amerikanske soldater var pålagt restriksjoner, aldri meningen at krigen skulle vinnes. Sjekk den første Rambo filmen, og hva Rambo sier i starten når han skal treffe en gammel veteran.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Haggaren
1 år siden

Dagens nyhetsbilde er at de amerikanske valgene renner over av svindel.
Men ingen norske Media rapporterer at amerikanske valg er svindel. Norske media er også svindel?

– Det er bare en makt og Putin er en del av det.

De som sjekker historien finner at det er ingen bibelske jøder i Russland. All tro på “jødene står/stod bak” er like troverdig som Mein Kampf. Selv om Putin påstår og påstår at “Bolsjevikene var jøder” blir kaukasere likevel ikke en semittiske rase. Uten semittisk blod har man ingenting i Palestina å gjøre.
Det er liberalere som generelt [Aaron Mate er en] promoterer at “jødene styrer verden” [selve eksistensen av “Aschenazis” er en fiksjon]
Paul Craig Roberts klassifiserer Putin også som en liberaler. Noen tror Putin er Trump’er [liberalere og nazister = “jødene styrer verden”]

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Haggaren
1 år siden

Assange: The goal is not a successful war but an endless war.

En failed state altså. Så penger kan filtreres mellom og tilbake til en korrupt finanselite. Karzai var en slik.
De superrike fordeler ressurser og penger seg imellom.

Tiden vi er inne i nå er ikke så ulik den de så i fra 1. verdenskrig. De hadde en plandemi og stor fattigdom. Tyskland var ribbet for kolonier og var lutfattig etter oppgjøret. Allikevel klarte de å ruste opp. Ford, Standard Oil, Rockefeller, Coca Cola og flere i finanseliten sponset Hitler. Da han kom til makten ble det internasjonal boikott av tyske varer og tjenester. Et utsultet Tyskland og en boikott. En krigserklæring fra amerikanske sionister. Mange tyske jøder var selvfølgelig imot en slik boikott. Den gjorde det ulevelig for dem. De fikk reise ut, hvis de betalte til britisk/jødisk bank. De kunne reise til Palestina der britiske sionister hadde vunnet frem det britiske mandatet og ga det til lord Rothschild.

Amerikanerne klarte å sulte ut Tyskland. Skapte gjennom visse protokoller og propaganda, et hat mot jødene. Disse jødene var fattige. De kom til oss fra Litauen og Latvia, og andre slike fattige områder. Noen i progrom og andre var på tur til bla Amerika. Teisen gjennom Norge var lettere. Noen dro aldri videre. Mange som dro til USA tidligere var forfulgt av bla religiøsitet. Det var Ikke bare jøder.

Så amerikanske jøder startet boikott av et utmagret Tyskland mens de selv finansierte Hitler, som igjen førte til forfølgelse av fattige jøder. Sykdom i gettoer fikk de fattige skylden for. De ble satt i leire og ble vaksinert.
Derfor har vi Nürnberg kodeksen. Det er altså hele tiden en finanselite som leker guder og dreper fattige. Så da får de oss til å skylde på hverandre mens de som finansierer elendigheten ler av oss. De blir kvitt fattigdomsproblemet.

https://www.nettavisen.no/adolf-hitler/nazi-tyskland/gustav-krupp/da-usa-finansierte-hitler/s/12-95-3556952

https://en.m.wikipedia.org/wiki/1933_anti-Nazi_boycott
Jeg så på nrks program Last Jøder. Men de sier ikke grunnen til jødeforfølgelse. At amerikanske sionist-jøder erklærte krig/ handelskrig mot et lutfattig Tyskland. Da fikk tyskerne noen å skylde elendigheten på. USA vokste og Israel ble født. De rike jødene dro til Palestina og USA. Tyske jøders eiendeler ble sprøytet inn i britisk/sionistisk bank. Men ingen snakker om det. Heller ikke tvangssterilisering og forbrytelser mot minoriteter i Norge. Med samme utvelgelse og metoder som Nazistene drev med. Slik CIA har fortsatt med. Mot svarte og andre fattige grupper. Forferdelige overgrep av finanseliten mot fattige i alle land. Tatere, jøder, samer og fattige nordmenn i vårt land. Det er de som har stått bak slaveri og forurensning. De har plyndret folket og naturen. Så vil de gjerne skylde på oss. Splitte oss og manipulere oss. De beskylder oss for elendigheten de har skapt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– De kunne reise til Palestina der britiske sionister hadde vunnet frem det britiske mandatet og ga det til lord Rothschild.

Britene tillot ikke jødiske settlere. 1945-1948: Krig mot britene i Palestina.
De jødiske settlerne var typisk tysk-sympatiserende, eller nazister på godt norsk.

– however, this collection of nazi papers in Palestine throws an interesting light on the German activity there before the war https://www.jstor.org/stable/2604176

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Fra boikotten startet i 1933 altså. Da startet flyktningestrømmen og pengeoverføringene.
https://www.jstor.org/stable/4283956
Det er riktig at både Nazister og jøder var allerede plassert i Israel. Det var lenge planlagt en såkalt jødisk stat i Palestina. Nazistene måtte flykte etterhvert. Jøder, eller britiske sionister kjempet frem mandatet i krigen. Rike mot fattige.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Adolf Eichmann: Man eksekverer ikke Father of Israel. Adolf Eichmann røpet seg selv da han gjentok britisk propaganda i rettssaken 1961. Han løy så det ljomet. Hadde han blitt benådet kunne vi ha antatt: Det var endel av avtalen for å bli benådet. Idag må vi bare anta at han fikk pensjon på statens regning som israelernes største helt gjennom historien.
Det lyser ut av Adolf Eichmann at han var en helt, og ikke noen som kan jamføres med en aksjespekulant.
Ergo: Nazi-Tyskland skapte Israel.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– however, this collection of nazi papers in Palestine throws an interesting light on the German activity there before the war https://www.jstor.org/stable/

En enkel oversikt over israelske statsministrer gir oss som opphav
– Ukraina
– Hviterussland
– Polen
– Latvia
hvilket er hjemland for tyske sympatier

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Haggaren
1 år siden

Liberalere i Russland
RT
– US expects Ukrainian conflict to stall during winter – NYT
The pause in the fighting could last for at least six months, senior Biden administration officials have told the paper

RT bruker amerikanske kilder for å fortelle oss hva russerne kommer til å gjøre
??
Russiske kilder blir til “russisk forsvarsdepartement hevder …”
??
RT = egelskspråklige journalister som Peter Lavelle og Max Keiser

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Hvordan RT rapporterer:

– The NYT’s revelation came amid claims by some Republicans and conservative commentators that the Capitol riot was part of a false-flag plot by the FBI against then-President Donald Trump and his supporters.

Altså, ifølge RT påstår “conservative commentators” at “Capitol riot was part of a false-flag plot by the FBI”.
RT selv holder seg til erke-liberale NYT liksom norsk NRK.

Man kan ikke dikte opp virkeligheten. Vi snakker om russisk statsmedia med CIA som redaktører?

Profeti: RT vil blånekte på at FTX finansierte DEM valgsfusk

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Hvordan RT rapporterer:
– Massive missile strikes reported across Ukraine
Up to nine Ukrainian regions were targeted in the attack, according to the authorities.
https://www.rt.com/russia/566581-strikes-across-ukraine/

RT sier det samme som BBC
– Situation ‘critical’ after wave of Russian missiles – Ukraine
https://www.bbc.com/news/live/world-asia-63593855

La oss ha i bakhodet et UK har forbydd RT – som bruker samme kilder som BBC, og ikke russiske kilder.
Jeg ser mange vestlige journalister som skriver for RT, men ingen russere.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

FTX crypto er konkurs. Lederen var Bidens nest største donor. $$$millioner sendt til Ukraina, som merkelig nok ble store i crypto og sendte valuta tilbake til USA. TGP melder om mange demokrater og elite-kriminelle. Man må også sjekke hvem som får kontrakter i det korrupte Nazi-landet.
https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/breaking-exclusive-tens-billions-transferred-ukraine-using-ftx-crypto-currency-laundered-back-democrats-us/

Militært utstyr for 800 milliarder kroner ble forlatt i Afghanistan. Enda et land i ruiner. Rett i hendene på oligarki og styrtrike korrupte ledere.
https://www.reuters.com/article/us-afghanistan-money-cia-idUSBRE93S00K20130429
CIA, CIA, CIA, CIA

Statue of Liberty. En androgyn kvinne. Hjørnestein fra frimurer William Brodie, stormester. De liker androgyne baphomet ol. Det er ikke lenger kvinner. Det er personer som føder. Altså er alke bare menn, men noen føder. I sport kan menn konkurrere på lik linje ned kvinner. Kvinner er altså bare en svakere fysisk utgave av menn. Menn bli gravide. Kvinner er menn. En tykk gutt vant miss America lokalt. Miss Universe er vel også kjøpt opp av en transseksuell?

Man kan kanskje applaudere slik Wokeness og vise sin dyd og være flink, men agendaen bak er dypere enn som så. Det drikke å støtte og sympati for noen få avvikere og stakkars utstøtte. Det er et angrep på kvinnen og deres rettigheter. Det er viktig å sende jenter i krig ig frata dem alle de moderlige egenskapene de har fra biologien. Staten er som kjent moderen. Alle er like. Roboter som kan programmeres.

Obelisken i Vatikanet er også fra Egypt. Alt av dette kommer bare igjen og igjen. Androgyne gudinner, templer, obelisker og statuer. Samme kult. Samme billige hore av Babylon. Desperate etter makt og rikdom, og «greatness». The greatest human, GOAT og greatest nation on earth. Programmering. Bare tull og tøys.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

FTX skulle altså være et slush fond for å overføre 1000 mill til DEM for 2024 valget. Nå er FTX konkurs, takket være Binance. Binance saboterte FTX med 2 twitter-meldinger, som skapte sjokk blant investorene.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

https://www.finansavisen.no/nyheter/teknologi/2022/11/12/7959597/kryptobors-kan-vaere-hacket
Artig å legge merke til alle de ulike “hånd-tegnene” på bilder i nettaviser. Her ser man v tegnet med ringen mellom.
Da Russland invaderte Ukraine, merket jeg meg bildet av Putin med en binders mellom fingrene. kan det referere til Operasjon paperclip? Var ikke den avsluttet for lenge siden? Videre ser man alskens håndtein, hvor de holder en hånd foran munnen, eller annet. Interessant.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Hva Finansavisa sier om FTX
– Sjefrådgiver i FTX Ryne Miller tvitret lørdag morgen …
og hva denne kilden sier
https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/breaking-exclusive-tens-billions-transferred-ukraine-using-ftx-crypto-currency-laundered-back-democrats-us/
er to forskjellige verdener.
thegatewaypundit snakker om en skandale på størrelse med at Oljefondet gikk til ukrainske oligarker

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

MTG – Marjorie Taylor Greene og Mark Finchem krever full gjennomgang og full revisjon av Ukraina-overføringene.
https://e24.no/boers-og-finans/i/eJ7Pma/etterforsker-uvanlige-overfoeringer-paa-flere-milliarder-etter-ftx-konkurs
Kjendiser som Tom Brady kan være involvert. WEF og politikere på begge sider av politikken i USA kan være involvert.
Det skjer rett etter at GOP tar kontroll over huset. Det er vekslet inn i crypto. FTX vekslet inn i crypto og overførte tilbake penger som ble bevilget. Politikere er millionærer og milliardærer etter politisk karriere. Alt bør gjennomgås. Alt av kontrakter inngått før, underveis og etter krig.
Vi får se hva som skjer etter dette da. Kanskje blir noen korrupte kjendiser og politikere ofret. Kanskje blir det full gjennomgang og overvåkning av Crypto. Hvor er Pelosi? Har hun tatt kosteskaftet fatt? Er hun blitt ambassadør i Italia? Er hun sammen med han med hammeren? Det spekuleres og ryktes. Var det derfor politiet var på besøk og hvorfor gjestene prøvde å slå seg ut av vinduet? Paul med hammeren. Er de tatt med buksa nede? Skjer det noe bak kulissene?
Tiden vil vise :-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Folk som har integritet i USA, som Dr. Eric Nepute, blir saksøkt av Justisdepartementet (skattefinansiert) for å snakke om D-vitaminer og Zink. Han har 1/2 mill i advokatutgifter per mnd. Målet er selvfølgelig at tilslutt har han ikke råd til å betale advokatene, og så blir han dømt liksom Alex Jones.
En fascistisk stat.
Politikerne velges med valgfusk.
Valget i Brazil kan ikke verifiseres ettersom de bruker Dominion maskiner.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

– Styrken til Russerne i Øst består av et enormt Russiske artilleri som kverner og maler i filler alt av NATO våpen fra Ukrainerne som en maskin.

News 2022-3
– The donation (alt hva Norge hadde av M109), which is equivalent to 1.04 billion USD, will be the Ukrainian government’s to spend however they see fit.

Hva er M109 mot russiske BM-21? En taper som koster det 10-dobbelte av B-21

« Forrige artikkel

Sprengning av de store kraftstasjonene i Suldal og Sirdal

Neste artikkel »

Gros røde tunge har talt

80
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x