9/11 og Covid-1984

2.7K visninger
1 minutt lesetid
13

Mange har ventet og ventet på the next 9/11 og hva som skulle skje 6666 dager etterpå.

Den dagen fikk vi svaret, the next 9/11 heter Covid 1984. Historiens største falsk flagg aksjon. 9/11 var skapt for å slavebinde menneskeheten og ta fra oss all frihet og elementære menneskerettigheter.

James Corbett har tatt en grundig analyse og laget en dokumentar på hva som skiller disse to hendelsene. Han fant ut at det overhodet ikke er noen forskjell.  Den lille friheten vi satt igjen med etter kuppet 9/11 hvor Bush, Rumsfeld og Cheney kjørte totalt over alt av demokratiske prosesser har forduftet som dugg for solen.

19 år senere har vi blitt hjernevasket til å akseptere den nye normalen etter 9/11, og nå kommer neste og siste fase. For å sitere den avdøde djevelen David Rockefeller:

“Vi trenger en ny stor hendelse for å få folk til å akseptere the New World Order.”

Albert Pike og Giuseppe Mazzini dikterte de 3 kommende verdenkrigene i 1871. Som du ser  står vi med begge føttene godt plantet i den siste, menneskeheten skal utarmes i total elendighet. Den siste krigen mot menneskeheten har startet.

Luceferianerne kjører på med prinsippene sine slik de alltid har gjort. I flere tusen år har de ventet og ventet på at teknologien skulle komme på plass. Nå blir det som i Noahs dager, de skal bruke RNA og DNA vaksiner til å endre vårt DNA for å ødelegge Guds skaperverk.

Slik blir vi en del av Lucifers army. Vaksinen med luciferase og 060606 patent ID2020 vil endre hele skaperverket og slavebinde oss for alltid. De som nekter vil bli presset, forfulgt og så jaktet ned.

Det er heller ingen bombe at det er George Soros, Bill Gates (Bill Gates født 66 år og 6 måneder etter Adolf Hitler) og Rockefellers som står bak. På lenken under forklarer Dr Carrie Madej hva vaksinen gjør med deg og hva den inneholder i videoen  “Human 2.0? A wake-up Call to the world”.

Så blir det opp til menneskeheten om de vil underkaste seg Lucifer eller kjempe imot. Her er dokumentaren fra James Corbett og Corbett rapport. COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity

Så hva skjer videre nå?

Vil Kill Bill fjerne viruset ingen har sett og redde oss alle og så går vi tilbake til normalen slik det var i 2019 eller 2000? Nei, tvert imot, det vil være enda verre. Dette vil være toppen av globaliseringen, alle nasjonalstater skal bli avskaffet og forenes til ett “land” hvis du kan kalle det slik … ledet av Lucifer selv i noen år. Etter at det er over kommer Jesus tilbake og kaster djevelen i ildsjøen og låser ham opp, og dommedagen vil begynne.

Når det gjelder selve tittelen har Satan vunnet, og han vil vinne, ja, men seieren hans kommer til å bli kortvarig. Han vant kampen, ikke krigen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

13 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Hvordan kunne det tyske folk gi makt til Hitler ?,massesuggesjon og propaganda,hvordan kunne verden gi blancofullmakt til Bush/9/11 ?,massesuggesjon og propaganda,hvordan kan verdens befolkning gi makt til Bill Gates,George Soros,FN,Who,Nato mm.Massesuggesjon og propaganda.Vi lærer visst aldri.

Pål
Pål
Anonym
3 år siden

Deilig lestbart stoff

ken
ken
Anonym
3 år siden

Ralph Smart har i mange år sagt at dette ville komme. Videoene hans hjalp meg til å tro på menneskeheten igjen. Alt vi ser og hører skjer av en grunn!!!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Smurfen – hvorfor tror du frimureren Alex Ferguson hos Manchester United alltid stod på sidelinjen etter 90 spilte minutter og klasket på klokka? Demonstrativt slik at alle skulle se. Tiden for lucifer i sjefsstolen på jorden er i ferd med å renne ut. Derav har man dette intense maniske ‘redde verden’ fra undergangen som media og politikere desperat forsøker indoktrinere scenarioet med alle mulige feberfantasier. Yahweh har allerede skapt en ny jord for sine. Dette forklarer hva vulkanutbruddene egentlig er…

Har sagt det tidligere og sier det igjen; jeg tror vi lever i helvete akkurat nå. Helvete varer ikke evig. Det vet alle som enda har en liten del av hjernen igjen, da det er en direkte kontradiksjon av løftet Yahweh har gitt de som aksepterer Yahshua som sin Frelser. Man kan ikke ha evig pine i helvete, da dette i praksis betyr at man lever evig og samtidig ha den andre delen som også lever evig via løftet Yahweh har gitt. Dette er du naturligvis enig i, ikke sant?

Dessverre har lille ynkelige lucifer et siste triks i ermet som vil ta mange med seg i fallet. Over lang, lang tid har man presset narrativet omkring at alt skal gå direkte adundas. Dette er imidlertid rett og slett en honningkrukke. Hva tror du skjer når Putin samler verden og alt blir gratis. Ingen trenger jobbe for man har roboter som tar seg av den biten. Flertallet vil hylle de som helter og narsissismen vil nå uante høyder da man vil ha en fråtsebonansa som vil sørge for at Erna rødmer i forlegenhet av hvor måteholden hun har opptredd… Under denne seansen vil flertallet glemme Yahweh og ha fest klokka rundt. Det er plottet. Dessverre for lille lucifer har jeg (og sikkert mange med meg) avslørt ham. Denne informasjonen burde dere på nyhetsspeilet spre i en artikkel slik at samtlige kan ta sine forhåndsregler. 2+2=4, ikke 5 og 2 er 9, selv om noen jobber målrettet med denne forledningen.

Videre har jeg noe på hjertet. Tror dine vinger har litt grums som du må ta en ordentlig rengjøring av hjemme. Husker du nevnte at over flere mnd. at folket burde forberede seg og dra på hytta. Du var nesten manisk opptatt av at man skulle komme seg til fjells. Var det fjolls til fjells du forsøkte lage din egen variant av? Siden informasjonen om nedstengingen av disse var kun forbehold et forbeholdt et fåtall mennesker, har du et gedigent forklaringsproblem ovenfor leserne av NS eller SS som logen sier eller noen mener kanskjer det har litt nasjonal forankring. Ja, et gedigent problem har du og det skal bli meg en fornøyelse se deg febrilsk forsøke ro deg ut av denne. Kan låne meg våtdrakt her nede siden jeg antar det blir gedigne bølger av det årekavet du vil iverksette:-)

Vel hva passer vel bedre avslutningsvis; TIME’S UP

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Smurfen – du er så desillusjonert at det vanskelig kan beskrives dekkende nok via et tilsvar. God underholdning er det, sannsynligvis ikke bare for meg, siden du latterliggjør deg selv. Som forventet fyrer du av i alle himmelretninger:-)

Hva du utelukkende foretar deg er forsøke spre skremselspropaganda. Hva du antar vil skje gjengir du som faktum. Akkurat det er et veldig dårlig utgangspunkt. Hva hjelper det om du leier deg en hytte for lengre periode? Eneste misjonen den sørger for er at frimurerne har samlet de fleste som kjenner til hva deres organisasjon faktisk bedriver blir samlet i et oppdrettsanlegg. Der er det ikke spesielt vanskelige fange fisk. Står man derimot samlet i lokal samfunnene har de ikke sjans i verden. Akkurat den løsningen presenterer du ikke med et ord.

Dine egenskaper som vises med all tydelighet i dine innlegg er invertering og dårlig tilslørt manglende dømmekraft. Dette kommer ikke over natten, hvilket antyder at du så “lyset” for flere tiår tilbake. Hvordan rangering har du iblandt idiotene? Du vet, de på toppen må vite hvor langt i indoktrineringsprosessen man er kommet. Hvor man går fra svak mann uten ryggrad på bunnen og helt opp til tanketom drag queen uten selvrespekt og kontroll.

Svaret ditt inneholder så okkult svada hvilket gjør at det er bare synd på deg. Et stakkarslig menneske som ikke klarer stå på egne bein, men behøver gjengmentaliten fra de kriminelle frimurerne. Reinkarnasjon:-) Har du med deg Gaarder ettersom du klarer nå så til de grader ut på viddene? Man hørte vel i lia: koko, koko..

Livet er ikke verdt å miste.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense/Smurfen – Hvis vi går gjennom helvete … Hvorfor stoppe opp? Alt vi gjør er midlertidig, ingenting er permanent. Handler vel om hva vi er og hva vi kom hit for å gjøre? Vi er vel her for å finne bevissthet i oss selv? Vi er vel her for å mestre oss selv? Det er vel leksjoner som sjelen vår registrerte seg for og trengte å lære? Uavhengig av Yahweh eller Jesus sitert fra en bok/agenda som “bibelen”, hvilket aldri hadde vært tilgjengelig for hvermansen dersom den var inderlig og ekte sannhet, eller hur?

Ei intelligent dame som bidrar til mye klarhet, Hearing Crystal Clear:

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – dette er frimurersvada fra ende til annen. Nå er det vel ingen bok som er forsøkt utradert slik som Skriften. Da man innså at man sto ovenfor en umulig oppgave tok man nest beste alternativ. Redigere den, gi den ut som “verifisert utgave”, samt gi sine egne gjengmedlemmer en “unik og spesiell utgave”, da dette bygger oppunder illusjonen om at de er “utvalgt”. De som er øverst i hierarkiet i den gjengen regelrett pisser på sine medlemmer, da det viser med all tydelighet at de regelrett forakter dem. Nesten som om man dobbeltsjekker om vedkommende faktisk er komplett idiot. Resultatene er vel fullstendig motsatt av korona-:”testene”…:-)

Man skal ikke benytte Mester/Master i omtale av seg selv. mas’-ter (‘adhon, ba`al, rabbi; despotes, didaskalos, kurios, rhabbi). Ber leserne legge spesielt merke til: ba’al og rabbi… Burde styre unna Masterclass til eksempel. For ikke glemme Mastergrad fra universitetet. Frimurerne hånler av akademikerne.

Hva handler Skriften om? Bry seg om andre mennesker. Nestekjærlighet. Behandler man andre mennesker slik man vil bli behandlet selv, vil verden fungere optimalt. Gir samtlige 10% av hva de har, til de som trenger hjelp, vil alle ha tilstrekkelig. Enkelt. Ikke minst fornuftig. Yahweh gir og gir, mens menneskene bare tar og tar. Aldri nok. Mere, Mere, for de som har lest Peer Gynt.

For å ta det mest åpenbare og som viser at du fortsatt er medlem av gjengen (ikke forhenværende);

HELVETE VARER IKKE EVIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det er en kontradisjon av løftet Yahweh har gitt de som aksepterer Yahshua som sin Frelser og Konge, da de har evig liv. Man kan ikke gi begge sider evig liv. Ergo vil den andre siden møte den andre og endelige død ved dommedag. Dette skjønner du vel? LItt mer banalt og billedlig slik man ofte beskriver ting for barn; ikke i både pose og sekk.

Konklusjonen er ganske enkel; gjengmedlemmene av frimurerlosjen er blitt lurt. Det vil ikke forundre meg om det blir et helvetes leven innad i den gjengen når tilstrekkelig av gjengmedlemmene finner ut at de er holdt for narr. Akkurat det er en menneskelig reaksjon, da ingen liker bli utnyttet, brukt og kastet som søppel. Derav kommer den aller største trusselen innenfra.

Dovre vil falle! TIKK-TAKK, TIKK-TAKK…

Sven-Inge Johansen
Redaksjonen
3 år siden

Flott bidrag, Smurfen. La oss i disse dager sette alle kluter til, slik at også vi får medvind…

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Oppskrift på ein kunstig / falsk pandemi:
https://youtu.be/9Mu-WQ_NBOw

« Forrige artikkel

De ropte ulv, ulv…

Neste artikkel »

Dr. Heiko Schöning i Berlin: “Nei til løgn, ja til sannhet”.

13
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x