De ropte ulv, ulv…

3K visninger
3 minutter lesetid
58
Ulv, ulv, ropte de, men at smitteøkning var uten betydning, sa de ingenting om (om betydning smitte, her, fra Aftenposten 10.september, her)?

Hva var det egentlig WHO hadde i tankene? Nå roper de ulv, ulv fordi mange er smittet?? Er ikke det rart?? Er Erna Solberg og Camilla Stoltenberg bare deres talerør? For har de ikke allerede erklært unntaktilstand, unntak fra de vanlige lover? Er det bare virus, smitte og pandemi som gjelder nå? En pandemi ingen kan se, men som det skrives om i avisene og snakkes om på NRK? Skal panikk og frykt tvinge folk inn på soverommene og toalettene, hvor de skal måtte låse døren etter seg?

Hva har Solberg i tankene, mon tro? Hvorfor sa hun det ikke rett ut?? Var tiltakene så inngripende at de ikke tålte åpenhet? Her fra Aftenposten 11. september 2020 (her).

Hvem er det som opptrer bak Solbergs store ord? Ser vi noen som er forkledde? Som later som om de opptrer i de godes tjeneste? Men som bare har den egne fortjeneste i penger og ressurser for øyet?

Ser vi en mektig, altoppspisende mørkladen skygge snike seg over oss, med grådige blekksprutarmer som suger seg inn i alle landets ressurser, i våre alles lommer og bankkonti for å suge til seg det de kan få tak i, for siden å utrydde de som ikke kan levere, de som i deres øyne ingen betydning har, de som er verdiløse, de arbeidsløse, de syke og gamle?

Er ikke dette de grådige som snakker om virus, sykdom og smitte? Var ikke de allerede på vikende front da de begynte å telle antall smittede, istedenfor å telle de syke; fordi korona bare var en vanlig forkjølelse? Hadde de for få syke, ikke mange nok til å få dette til å virke troverdig? Testet ikke alle som tidligere har tatt influensavaksine, positivt? Nå har de plutselig bare blitt smittede?? Ser vi svindelen?  Er det ikke tydelig at de pumper opp frykt til og med uten medisinsk grunnlag??

Hvem vil vaksinere seg mot en sykdom som bare finnes på NRK og i riksavisene (Aftenposten 11. september, her)?

De kaller oss smittede, selv om vi ikke er syke? Er ikke det rart?? De kaller oss syke, selv om vi ikke merker det?? Er ikke det rart?? Ser vi ikke noen på scenen som misbruker statsapparatet? Kan de være marxister forkledd som sosialdemokrater?? Og når virusskremselen ikke lenger virker, sier de bare “vi tok visst feil”, men beholder så uten å si noe, alle sikkerhetsregler som møte-og bevegelsesforbud, portforbud og hemmelige leire for lite samarbeidsvillige, er det ikke det som er planene? For er det ikke da det virkelige faschistregime skal begynne? Og mens vi tror på dem og klapper begeistret, tømmer de statskassene bak vår rygg og fyller sine private konti. Var det ikke slik også forbilledet Lev Trotsky hadde gjort det?

Hadde vi ikke sett dette, allerede? For lå det ikke syke og døde overalt i deres fotspor der hvor de hadde vært? Var det ikke WHO som sto ansvarlige for vaksinasjonskampanjen i Kenya i 2014 hvor unge jenter i kjønnsmoden alder fikk stivkrampevaksine iblandet hormonet HCG som skulle gjøre dem ufrukbare, uten at verken foreldre eller vaksinerte barn og ungdommer hadde blitt spurt (om oppdagelsen, se her).

Fra Quebeck 9.september, Kanada: Innbyggere som ikke er samarbeidsvillige skal isoleres på hemmelig sted; Er ikke dette den marxistiske konsentrasjonsleir og/eller fangeleire i Kina. Fra Quebeck, her.

En trist affære for tusener av mennesker i Kenya. Mange betalte for dette med sunnhet og sine liv, og mange skal i årevis måtte betale videre. For dette er metoden WHO går frem på, de lyver om sine hensikter, lærepengen må være at vi aldri kan stole på dem, de skjuler seg alltid bak løgn, fordi de er marxister.

I kjølvannet av dette ble Kenya straffet. Kan det ha vært fordi denne umoralske, forferdelige vaksinesvindel ble oppdaget? Kan det ha vært de samme marxister, de som tyranniserer andre med gammeltestamentarisk straff, de som trodde på Pavlovs hunder, men som nå plutselig opptrådte forkledd som terrorister (se om Al-Shabaab fra Somalia, her)??

Er det de som nå strekker halsen sin frem for å lukte seg inn i den norske nasjons rikdommer? Er Solberg og regjeringen deres lakeier og servile tjenere? Har vi ikke hørt at Trump snakket dem midt imot, fra FNs talerstol? Sto han ikke midt i ormebolet, mens han kvitterte ut hele WHO, mens vi nordmenn ennå trodde de var de godes tjenere, at de ville oss alle vel? Mens i virkeligheten representerte de det direkt motsatte. For disse er maktfolk, de er syke etter makt over andre, de er marxister.


Lenker: Om betydning smitte, her, fra Aftenposten, her, inngripende tiltak, fra Aftenposten 11. september 2020, her, om stivkrampekampanjen Kenya, se her, om terrorister i Kenya, her, om vaksiner på rekordtid, her, fra Quebec, her.

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

58 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Jeg har absolutt ikke sans for “Lisa Haven” da hun representerer propagandaen som ikke gagner sannheten, men “denne” har muligens en meget god referanse til link nr. 2 som KAN være relevant for hva som evnt skjer bak kulissene nå. Hva tenker du?

Lisa Haven: https://www.youtube.com/watch?v=hgRvjgk_Oj8
X22 Report: https://www.youtube.com/watch?v=cCx5SFKzVmo

NB! X22 Report har siden produsert 2 meget interessante videoer…

ken
ken
Anonym
3 år siden

smurfen – Om “X22 Report 2.0” er innafor, er det jaggu håp… Hva tenker du? https://www.youtube.com/watch?v=cCx5SFKzVmo

Her er en smarting fra Australia verdt å lytte til!
https://www.bitchute.com/video/eZY73RXfjTrb/
https://www.bitchute.com/video/ee3WAbLRKMxh/

Arve
Arve
Abonnent
3 år siden

Rart er det at testsentra står folketome i England. Kan det vera at det er noko muffens som skjer? :)
https://twitter.com/i/status/1321176595844005891

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – 500 tyske leger har kontaktet tyske myndigheter i Tyskland vedrørende VIRKELIGE FAKTA om covid- 19, vårt immunsystem, KONSEKVENSER AV SOSIAL ISOLASJON RUNDT FYSISK OG MENTAL HELSE med mer. Sistnevnte er virkelig urovekkende iflg en eldre venn av meg som er en dreven psykolog med “bakkekontakt” hvor vedkommende påpeker at mange mennesker har og kommer til å få mer av psykiske problemer, hvilket selvmordsstatistikken understreker. Depresjonsraten stiger, angstraten stiger… OG DET ER HVA “PARASITTENE” (eliten med “liten e”) ØNSKER SEG! Legene poengterer også ansiktsmasker hvorpå folk ikke kan puste tilstrekkelig samt hvordan det pustes inn vår egen forgiftning med mer… https://docs4opendebate.be/en/open-letter/

Noe å tenke på i anledning en artikkel til hjelp for “selvmordsstatistikken” og andre som sliter med å våkne opp?

Når jeg leser dine mektige og informative artikler, tenker jeg ofte på hvorfor ikke verdens befolkning kommer sammen og tar et oppgjør med “parastittene”. Jeg mener, om de virkelig vil ha en fredelig løsning, kunne de rett og slett lest artikler som bl a dine. Men tvert imot, de fleste velger den gale veien med vilje som er deres frie vilje. Og med det velger de å tilbe det onde. De fleste sitter i sofaen og venter på at en slags gud skal vise seg på himmelen og foreta noe mirakuløst. Neida, folk flest bryr seg ikke om økonomien, myndighetene, livet, frihet, sjel og sinn. Neida, folk flest bryr seg ikke. Folk flest vil ha brød og sirkus matet med løgner fra myndiheter og media. Vi ser det nå… Slaver ønsker å være slaver. De ønsker å bli kontrollert. De fleste ønsker ikke å være frie, hvilket er hjerteskjærende. Hjerteskjærende fordi vi må akseptere at ikke alle ønsker å være frie. Ikke alle vil gjøre det som er riktig, derfor kalles det fri vilje. Men å nekte det? Hva gør man når så mange ikke vil bli reddet?

ken
ken
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

INNERTIER! Grundige medisinske fakta om Cov- 19 fra en internasjonal gruppe med flere tusen leger og komité som har høringer med maaange andre leger fra episentre, spesialister og pårørende vitner. Anbefales for alle som ønsker å vite mer om hva denne ”epidemien” faktisk handler om (agenda). Bør deles til så mange som mulig, da den viser hva MSM ikke har “lov” til å skrive om. For hvem eier MSM?

There is no deadly “pandemic”, and why the WHO faked a “pandemic”…
https://online.anyflip.com/inblw/ufbs/mobile/index.html

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Du er makeløs! Takk for mektig tilbakemelding! Må skynde meg å tilføye følgende FAKTA før det blir slettet:

“German Corona Investigative Committee, crimes against humanity. Dr. Reiner Fuellmich is one of four members of the German Corona Investigative Committee. In this video he is describing how there is no legal doubt about the possibility of a class action lawsuit against those responsible for the lockdowns. From the local level all the way to the WHO and many pharma companies in between.”https://www.algora.com/Algora_blog/2020/10/04/german-corona-investigative-committee

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Hei, Ken. Jeg er like opprørt over populasjonens nedgraving i sand av sine skamløse hode.
Noen unnskylder sin likegyldighet til sine barns fremtid med ordtaket “nød lærer naken kvinne å spinne”.
Neste generasjon har ingen sjanse til å lære noe for å overleve hvis vi tillater ferdigstilling av global konsentrasjonsleir med fot-lenker og total overvåking innen 2025.
Satanistene samler genetisk info om oss via bl.a. “korona-tester”. Putin beordret innføring av genetiske pass til alle innbyggere innen 2025. De vil vaksinere de voksne, men ikke barn. Alle vaksiner inneholder i tillegg til tungmetaller, formalin og andre giftstoffer også ekstrakt av aborterte fostre der gener er modifisert slik at immunforsvar mot kreft er nærmest av-nullet.
De voksne skal ryddes av veien som potensiell hinder på tilgang til etterlatte barn og som likevel ubrukelige forgiftete med vann, luft, för, bestråling.
Fagfolk har uttalt seg om skaden av “korona-tiltakene”, men de er for få til å stoppe faenskap.
En kritisk masse skal til. En halv million demonstranter uten munnkurver protesterte i Berlin den 29.august 2020.
8000 tyskere uten munnkurver var med på en konsert rett etter.
De har vist til zombier ikledd munnkurver at det er skremselspropaganda om smittefare, at det var ingen haug av lik på gater etter tett kontakt med andre.
Likevel velger zombiene å tro propaganda.
På denne planeten fikk sjeler lov til å erfare fri vilje, noe som ikke finnes andre steder.
I dag ser vi resultat av eksperimentet.
Satans system vant. Det klarte å bøye den frie viljen skjevt i retning “ete-drite-knulle” (beklager språket).
Det er ingenting å gjøre med det lenger.
En olding i India sier at dette ikke er tid for å få barn.
Nordmenn liker å si at de er etterkommere etter vikinger, men hvor er deres mot i dag?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Det nytter ikke å kontakte myndigheter fordi disse er satanistenes nyttige idioter. De håper og tror at de skal leve utenfor konsentrasjonsleirene, godt beskyttet av KGB-PST, så virkelighetsfjerne de er i sin lykkerus med kokain o.l.
De henger ikke med på teknologi-utviklingen. Som det står i Bibelen, skal både fattig og rik få en dyrets merke, slik at den chipete kroppen i seg selv vil sørge for sin egen GPS-oppsporing.

Overvåkingskameraer skal gjenkjenne og bekrefte identitet, så droner skal drepe de annerledes-tenkende automatisk utendørs og innendørs, og det uten overflødige kokain-nytere, politi og militære. Hva ellers skal kunstig intelligens til?
Med digital skoleopplæring og helsevesen blir lærere og leger overflødige også.
I flere europeiske land får man strafferettslig straff for kritikk av “korona-tiltakene” som helse- og økonomiskadelige og for støtte for “konspirasjonsteorier”.
Australia gikk lengst i sin iver i å behage satanistene, bare se her: https://reclaimthenet.org/new-australian-pre-crime-bill/
(hele dokumentet https://content.legislation.vic.gov.au/sites/default/files/bills/591238bi1.pdf , spesielt Part 3).

Angående sosial distansering og munnkurver sier virusologer følgende: virus degenererer og svekkes ved overføring fra en vert til neste, slik avsluttes alle epidemier. Virus bevarer sin styrke når det ikke får leve i flere organismer.
Det er dette svenske professorer hadde i tanker da de anbefalte vanlig liv under “pandemien” uten en eneste WHOs egne kriterium oppfylt for å erklære en pandemi.
Virus drepes av sollys og oksygen, derfor er det direkte helseskadelig å sette folk i husarrest.

ken
ken
Anonym
3 år siden
MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – beviser ikke dette hvordan frimurerlosjen har CONstruert opposisjonen til koronabedraget, har man en virkelighetsoppfatning som burde revideres grundig;

https://www.volksverpetzer.de/analyse/faktencheck-verschwoerungstheoretiker/

Tysken min er ikke så stødig som den engang var. Uansett kan de fleste ved hjelp av google translate se hva man forsøker stelle i stand. Når 5G treffer som ei kule om kort tid har man “ofret” disse “legene” og befolkningen vil vende til staten for hjelp og løsning. Venstresiden vil male som pusekatter, sette seg pent på plass og innordne seg det lokale tyranniet. Enkel psykologi, som kun trengte et par generasjoner (de unge) for at skulle implementeres med suksess. De over 50 år vil jeg tro går en tussig tid i møte, da hjernen for de fleste i den aldergruppen fungerer. Unntaket er selvsagt mafiamedlemmene.

Har man ikke blitt merket (branding er viktig for de med psykose) som konspirasjonsteoretiker tidligere, er det bare feste setebeltene for dette vil bli en humpete tur.

Var vel en nasjon for ca. 80-90 år siden fikk skylden for ugjerninger andre bestilte. Merkelig nok samme nasjon, IGJEN!

Liten og mørk mener idealet er høy og lys. Ledere er uten unntak ekstemt narsissistiske, så Hitler “hadde vel sett det store bildet”………..

ken
ken
Anonym
3 år siden

Pandemii? FRYKT er den eneste pandemien i verden, og her er en ond mann med smittsom innflytelse:comment image

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

sluttdato for dette sirkuset er satt til den 31.03.2025.
Satanistenes plan er å starte noen kriger med ganske tunge aktører bak stridende sider for å kunne erklære unntakstilstand i de fleste land, så tvangs-vaksinere de fleste av klodens befolkning for å svekke deres immunforsvar og utrydde maks mulig med god hjelp fra 5G,
avskrive amerikansk statsgjeld som er umulig å nedbetale, re-starte det fastkjørte finanssystemet, gå over til nye energikilder, til syntetisk för til de gjenlevende chipete biorobotene osv.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Russia Today
3 år siden

bin Laden – Hva er forskjellen om gjelden er 1 USD, 1 Million USD eller 1 Million Trillions USD? Hvem er det som ikke kan betales tilbake?

Kun en lek med tall. Alt her i verden er gratis. Noen, les frimurerne (hedningene) laget sitt eget monopol. Forskjellen er at det kan trykkes penger inn i evigheten om man vil, men for de som begriper noe av prinsippet med Revelation i Skriften er det Yahweh som stanser galskapen. Misforstå meg ikke. Frimurerne skal ha sin egen versjon naturligvis der folk tror Putin er Frelseren. Dommedag kommer etterpå.

Ser fram til “forhandlingene” mellom Røkke, Gjeldsten, Fredriksen og spirrevippen Stordalen. Sjekk saldoen på kontoen min!!:-) For ikke glemme når Harald forklarer han er kongen og ikke Yahshua. Håper jeg kan bivåne komitimen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – der folk tror Putin er Frelseren.

Trump kan være alliert med guder. Da utelukkes ikke Putin heller. De er mange som heller til denne tolkningen.
De 1000 største media i verden er anti-Trump. Så går Trump og vinner valget.
Det klarte han på egen hånd?

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Hvorfor koster det så mye å leve,jeg trodde vi var fri.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Mr Six.15 bankfilialer legges ned i nordnorge,men de digitale løsningene vil gi fullgode erstatninger for de forsvunnede bankkontorene.sies det fra bankenes talsrør.
Jeg snakket med en bankansatt for noen år siden,spurte henne hvordan det føltes å arbeide på ett synkende skip,vel vitende om at hun ville miste jobben når kontantene forsvinner ?.Helt forferdelig sa hun,men håpet er jo det siste som dør,hun gjør sannsynligvis sin borgerplikt og stemmer på de “gode hvert 4 rde år.Tilhører kanskje et gammeltestamentlig trossamfunn gjør hun kanskje og,og da kommer jo ingenting galt å kunne skje ?.Kanskje på tide å vende makten ryggen ?.Ikke lenger tro at det finnes makt i de foldete hender eller at å snu det andre kinnet til er av de edleste ting et menneske kan gjøre ?.Om man gjør,så er det uheldig at passiviteten tjener djevelen,ikke mennesket.Så Mr Six,jeg kommer aldri til å omfavne din Jahwe,jeg ser hvilken vei det går.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie -Bankvesnet vil de erstatte med sosial kreditt, politi og domstoler med 5G da dette satt i perimeter vil danne usynlige fengsler, bøndene med mat dyrket i en lab. Vil de ha oss til å tro…

Som deg tror jeg det kun er et tidspørsmål før befolkningen tar til våpen. Dette vet jo naturligvis politikerne også. Her kommer Anti-Krist Putin inn hvor han skaper en illusjon av fred og fordraglighet. Husk lucifer har kun et mål. Man kan klassifisere dette som ondskap og ren faenskap, men mange forviller seg bort i skogen.

lille lucifer vil sørge for at så mange som mulig mister livet. Det kan kun foretas effektivt via en metode. Når alt blir gratis og det er full fest døgnet rundt.

Politikerne lyver ikke når de sier verden vil gå under. Yahweh har skapt en ny verden som venter for de som adlyder Ham og aksepterer Yahshua som sin Frelser og Konge. Hva som er nesten hysterisk morsomt er voksne mennesker som tror helvete varer evig og at de kan pines der til evigheten. Nettopp derfor er dette dekkende beskrivelse av medlemmer av frimurerbanden;
-tapere
-psykisk syke
-evneveike
-desillusjonerte
-komplette idioter
-feige

Man stemmer selvsagt ikke inn galskapen via Stortinget. Stemmer man kan man heller ikke klage naturligvis. Jeg tar fint mine egne avgjørelser selv. Erna, Siv, Jonas, Trygve og Raymond kan få en sandkasse i Sahara hvor de kan jobbe. Da kan de jobbe seg inn i himmelen til de ser mannen med jå’n;-) Passer godt for deres mentale tilstand. Enkle mennesker – enkle løsninger.

Videre har du misforstått prinsippet til Yahweh vedr. vende det andre kinnet til. Uten soldater – ingen hær, ingen politimenn – ingen torpedovirksomhet, ingen politikere – ingen systematiske overgrep mot mennesket, etc. Nå skal ikke jeg hevde det er noen enkel øvelser tilgi et annet menneske som har folvoldt deg skade. Allikevel forandrer det ikke forståelsen om at det er den beste løsningen. Derimot forteller Yahweh at hevn er tillatt, men kun øye for øye, tann for tann.

Alt hva du forsøker fortelle om Yahweh er vrangforestillinger eller vranglære. Min konklusjon om ditt perspektiv; enten er du komplett idiot eller frimurer. Siden de to går hånd i hånd, kan man kun håpe du er en av de få som rett og slett er en idiot ettersom man ikke skal avskrive den mikroskopiske sjansen for dette.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Kraften i å si nei,gi aldri fra deg makten til andre,det er det det dreier seg om.Frihet?.Hvilken frihet har du om du tilhører ?.
Samfunnskontrakten,som ingen har sett,den tilhører vi.Sier makten.
Erik Von Däniken var en av mine favoritter,gudene var gale.
Idag har vi folk i politiske miljøer folk som krever direktedemokrati,da skal alt bli fint,men vi har fortsatt de samme informasjon/propagandakanalene.
Om et ekte demokrati skal være et mål,da skal det være like enkelt å melde seg inn i demokratiet,som ut av det,altså,vil du ha tillitsverv fra meg,da gjør du som jeg sier,om ikke da finner jeg en annen,om jeg tvinges til å betale med mitt arbeid og innsats,mot min moral,da er jeg ikke med lenger.Så enkelt er det å drive demokrati.Vi hadde fått tillitsmenn som lystret folket.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – er naturligvis helt enig med. Derfor er skatt og avgifter ulovlig. Av denne grunn drepte jødene Yahshua. Han svarte elegant og meget intellektuelt; Gi til Cæsar hva som tilhører Cæsar og gi til Yahweh hva som tilhører Yahweh. Hvilket i praksis betyr at man ikke skal gi noe til Cæsar ettersom alt tilhører Yahweh.

Siden demokrati aldri under noen omstendigheter vil fungere på den måten har man et alternativ igjen (selv om det er korrekt slik du beskriver hvor enkelt man kan drive det). Avvikle hele staten og alle frimurerenheter som politi, forsvar og domstolene. Det er kun en dommer. Hans navn er Yahweh. Begriper man ikke dette prinsippet har hjulene falt av vognen.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Jeg har en utfordring til deg i anledning SUNN FORNUFT! Fra mitt ståsted er alle religioner menneskeskapt for å splitte mennesker på jord! “3000 guder”??? Dine ord her på Nyhetsspeilet!

Du ser ikke at dette livet på jorden er helvete og Babylon…

Vi lever i en syk, syk verden, og jeg føler at du bidrar til nevnte med ditt YAHWEH-pjatt. Har du glemt MALIK? MALIK, som elsker å ofre barn, samt CRONOS/KRONOS som spiser sine egne barn. CRONOS/KRONOS som er OGO, hvilket du kaller YAHWEH, spiser også barn…

Mener ikke å fornærme deg. Beklager om jeg gjør. Åpen for ny lærdom :-)

Her må du virkelig TRØKKE TIL!!!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – 3000 guder? Det har jeg aldri hevdet, da det er kun en Almektig Skaper, Yahweh. Alle religioner er menneskeskapte. De er sataniske. RE-legion… Du kjenner verset fra Skriften med “we are a legion and we are many”. RE er et annet navn for RA, som er solguden i Egyptisk mytologi. Derav burde samtlige begripe hvilken misjon religion tjener. Hovedkirkene i Norge er satt i et pentagram med senter hos Thomas kirken ved Filefjell.

Mennsker kan skape et helvete for hverandre om de absolutt vil. Du trenger ikke dra ut i samfunnet for finne det en gang. Har du en (lettere) psykotisk far eller mor hjemme, hvilket ofte er medlemmer av frimurerlosjen, har du et helvete i eget hus. Denne oppførselen er ene og alene menneskets eget ansvar. Argumenterer man for at det er Yahweh sin skyld mangler man virkelighetsforståelse. Heldigvis er det slik at Yahweh tar hevn ovenfor de menneskene som forvolder andre skade med viten og vilje. Dette har jeg sett med egne øyne. Både i form av smerte ingen mennesker er i stand til påføre et annet og med ydmykelse så voldsom man nesten ikke finner ord for det. Da er ikke livet urettferdig. Man har kun mottatt som fortjent. Derfor skal ikke mennesker dømme andre i Mikke Mus rettssaler og utnevne seg selv til Konge e.l.

Formoder du synes de som driver med faenskap ovenfor andre mennesker skal straffes for sine ugjerninger?

Har du sett Yahweh spise barn? Hvor har du den refereansen fra.

Du kan ytre deg fritt. Jeg blir sjelden om aldri fornæremet. Alllikevel kan man gjerne tenke seg om to ganger innen man fyrer av, som du ser jeg ikke alltid er like flink til heller. Ord kan såre veldig, derfor især ovenfor kvinner, burde av og til bite seg i tungen da man kan snakke fornuft etter at følelsene er kommet under kontroll igjen.

Det er helt uproblematisk lage et samfunn uten stat, storting etc. Bare følg Loven, hvor man kun stopper de som driver med pedofili og vold/voldtekt. Dette er uhyre enkelt, men da må slummen jobbe for maten, hvilket de ikke er interessert i. Late som faen!

Yahweh har gitt oss oppskriften via Skriften, men dessverre er nok noen litt for lett påvirkelige slik at de er i lucifer sine klør.

Meningen med livet tror jeg er enkel; finne ut om du vil leve etter Loven hvor Yahshua er Kongen og med Yahweh som din Elohim. Om du til eksempel ikke vil leve slik ville det være umenneskelig tvinge deg til leve her på jorden til evigheten når du ikke selv har lyst. Sett deg selv i posisjonen som far og du gir dette valget til dine voksne barn. De aller fleste foreldre ville lagt ned veto fordi de er så glad i dem. Hva forteller det deg om Yahweh? Vi er alle hans barn, men Han gir oss valget. En ting kan jeg fortelle med sikkerhet. Jeg hadde ikke klart vise en slik generøsitet. Derfor har jeg den dypeste respekt for hva Han den smerten Han tar selv istedet for bringe den videre til sine barn ved tvinge de blir på jorden mot sin vilje, slik at Han slipper ta byrden.

Tidligere nevnt det; folk må velge slik de vil. Det er opp til hvert enkelt individ. Jeg hater kun frimurerne fordi de ødelegger for andre mennesker. Hadde det utelukkende vært for dem selv ville det ikke betydd noe annet enn jeg ville synes det er trist de ikke vil delta videre. Ingen ekte mann holder på slik. Man har da respekt for seg selv og andre. Oppfører man seg som en ordentlig mann mottar man respekt fra de rundt seg. Ingen titler eller utmerkelser nødvendig.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

-alle religioner [er] menneskeskapt

Du har forlest deg på apeteori. Jorden var styrt av guder. Så “forvant” gudene? Neida. Aper -> mennesker er bare juksevitenskap. Omtrent like sann som historien av at al Qaida stod bak 911

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell108 – Ja, “den” kom fra rett apekatt. Materie = Energi = Lys = Kjærlighet = Bevissthet = Sjeler = Gud = Alt. Derav loven om ett… “Gud” forsvant ikke, men alle de andre gjorde dermed det ;-)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

kjell18 – apeteorien er forbeholdt de som tror på evolusjon og frimurere, hvor alt av murstein har falt i hodet på en og samme tid.

Jeg er ikke religiøs, om du enda ikke skulle forstått dette. Husk den Allmektige Skaper Yahweh startet ikke religion, ei heller Yahshua. Dette forstår selv barn og derav burde du også mestre denne oppgaven.

Hedningene startet alle religionene

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

15 bankkontorer ?,15 banksjefer blir omplassert,de tar med seg sine familier,resten av bygda blir uten banktjenester,agenda 20 21 30.Georgia guidestones,er det noen som ser sammenhengen i BRUN TLANDS konspirasjon ?.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Smitten øker og øker,friske mennesker er sjuke,vaksiner lanseres nå i øst og vest.Skal jeg komme med en spådom,så blir det at neste yrkesgruppe som får den hysteriske smitten,det vil bli transportsektoren,de som holder hjula igang så at vi får mat og nødvendigheter på bordet,så kommer den store smellen,swiftsystemet kollapser,våre digitale verdier er utenfor rekkevidde.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – når kollapser banksystemet? Dato?

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Mr Six.
Noen dato for kollapsen har jeg ikke,kanskje du kan høre med Jahwes skapere,da jeg ikke har kontakt med den gruppen.
Det jeg kan si er at jeg har fulgt med så godt det er mulig,på hvordan Norge og verden har endret seg de siste 30 årene,mye har jeg lest,mye har jeg sett og mye har jeg erfart,det har vært som et stort puslespill.
Jeg tilhører den gruppen mennesker som har Georgia Guidestones i minnet når jeg forsøker å tolke utviklingen i samfunnene,så kom nå denne agenda 21 og 2030 som jo er oppskriften på hvordan helvete på jord skal skapes.
Jeg tror likeså at depopulasjonsagendaen til Kissinger med fler er igangsatt for lengst,Bill Gates og George Soros er frontmennene,men under de igjen er det millioner på millioner med ivrige slaver som klamrer seg til håpet om at makten er de gode og dermed tjener de makten og da igjen gjør livet surt for de de står over i hierarkiet.
Når folk går coronatrøtte,når de går klimatrøtte,når kontantene forsvinner,når folks forvirrede raseri kommer/De vet jo ikke hvem de er rasende på,da kommer the final shutdown.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – tydeligvis klarer du ikke lese og/eller forstå hva jeg skriver. La oss ta dette i klartekst igjen;

JEG HATER FRIMURERE OG DERES LOSJER. JEG HATER KIRKEN. JEG HATER RELIGION. JEG HATER SATANISMEN. JEG HATER lucifer. JEG HATER satan.

Da burde mitt ståsted forbli avklart. Vennligst ikke fortsett med tøv da det kun demonstrerer din deillusjon og sporer av sak.

Yahweh er ikke skapt av frimurerne. De skapte Gud som betyr at man opphøyer seg selv til den Almektige Skaper Yahweh og overtar rollen Hans. Da er man mentalt syk. Det er du enig i? At samtlige frimurere er mentalt syke personer?

Jeg spurte deg om dato, da jeg ville demonstrere min ekstreme intelligens. Du vet kun at dette vil skje, men siden jeg kan regne klarte jeg finne ut av datoen;

04.07.2021

Kjenner du igjen datoen? Grunnlaget for min beregning er enkel. 33.000 dager siden den første bankkollapsen i USA. Frimurer Smurfen beregnet denne til februar/mars dette året og var helt vill i kommentarene sine. Siden jeg i tillegg har eksteme hukommelse glemmer jeg ikke hva sjarlatanene har skrevet.

Støtter du opp under at Forsvaret burde avsette Stortinget, jevne frimurerlosjene og kirkene med jorden, samt eliminere samtlige av deres medlemmer om de motsetter seg?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Løgn er jo varemerket til satan sekten din vår litt Frimurer Mr 666.

Jeg har i flere år sagt 5 mars 2020 og det stemte 100% og vel så det.
33 000 dager etter Black Thuesday den 5 mars gikk børsen ned over 20 %, det er mer enn den store depresjonen i 29.10-1929 da børsen stupte 12%.

Neste dato er nyttårsaften, da er det gått 33 333 dager siden Black Thuesday, da får vi en kjempe kollaps.

13 okt er det gått 33.222 dager siden Black Thuesday, muligens får vi et crack den dagen, men det er ikke sikkert.

Som en god Frimurer provokatør og påvirkningsagent så sier du litt sant og resten bullshitt for å så tvil, spre kaos og uorden, du angriper alle og gjør ingen unntak.
For hver som kommer med ny informasjon så kaster du deg over og prøver å forhindre at sannheten kommer ut.

Så hva er lønnen din ? En baby i uken du kan bruke til blodoffer til Satan etter at det er utsatt det for grov tortur og sadistisk pervo sex for å få andreochrome ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – igjen viser du ditt sanne ansikt. Hadde dere frimurerer runkering i drag queen kostymene deres, da det ble “bevist” for dere at børsen stupte? Var naturligvis klar over at du var en litt enkel sjel, men dette topper alle forventninger om hvor evneveik du faktisk er.

Har fortalt deg at djevelens tall er 313, ikke 666. Ikke mine ord, men den Almektige Skaper Yahweh i Rev. 13:18. Videre har jeg fortalt deg at evigheten av helvete er fiksjon og ikke stemmer med hva frimurerne forteller via sine religioner kristendommen, islam, alle -ismene og new age non-sense.

Videre påpeker jeg kun feilene ved de som kommer med ny informasjon. Hvor mange av disse forteller til befolkningen at helvete ikke eksisterer evig, at utilgivelig synd ikke eksisterer og at treenighetslæren er vranglære? Ingen.

Du klarer heller ikke forholde deg til at du er blitt rundlurt av frimurerlosjen. Et kalenderår er 360 dager, ikke 365. Derav kommer man frem til 04.07.2020 da de vil kollapse banksystemet fullstendig. Da er det eksakt 33.000 dager siden. Dette er heller ikke kun mine ord eller teori. Enhver kan sjekke dette selv. Det er hva jeg liker med beviser. INGEN TEORI. Det krever imidlertid at man er sylskarp intellektuelt om man skal finne ut av alle løgnene på egenhånd, slik jeg har gjort. Slike mennesker hater frimurerne:-) Husk smurfen, beviser…

Igjen avslører du deg selv og hvor underlegen du er mitt intellekt. Alt skal veies opp i lønn. Hvem er det som er sykelig opptatt av lønn og arbeide? Frimurerne, da de skal jobbe seg inn i himmelen. Jeg derimot foretar meg dette helt frivillig og i ren takknemlighet for livet Yahweh har gitt meg. Han ofret sin egen enbårne sønn Yahshua slik at jeg skulle ha muligheten for evig liv, med mine feil og mangler som mennske. Skal man begynne forlange mer utover dette har man frekkhetens nådegave. Alt her på jorden er skjenket oss gratis, selv om vi har noen sinnsyke frimurerer som gjør alt hva de kan for å skade andre mennesker, da de skylder andre for at de kommer til kort og er svake patetiske mennesker.

Videre er det interessant at du som hevder du søker sannheten ikke stiller et kritisk spørsmål til de som presenterer ny informasjon. Har du ikke lest hva Yahweh forteller i Skriften? Det vil komme mange anti-krister og man skal være vaktsom med hvem man lytter til. Derfor er beviser viktig og ikke teorier, ikke sant? Dette stemmer ikke helt med den virkeligheten du ønsker da du blir spinnvill og mister enhver form for fatning når Icke eller andre sjarlataner taler. Har ikke Yahweh sagt at du skal forholde deg moderat og ikke gå fullstendig fra konseptene?

Du er fullstendig pulverisert din forbanna frimurerjævel. Glemmer ikke at jeg så David-stjernen i din stue da du linket til en film du hadde lastet opp via YouTube. Jødene aksepterte ikke Yahshua som sin frelser og fikk Han drept. Akkurat det liker de ikke oppmerksomhet rundt, ditt svake menneske.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – “…djevelens tall er 313, ikke 666”. Plukket opp noe jeg lurer på om du har noen formening om:

Det ene:
“Rev.13:18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.

God didn’t say the number is 666. God said the number is SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and to count it. We must use Simple English Gematria to count the number.

Simple English Gematria A=1———-Z=26

SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX = 19+9+24 + 8+21+14+4+18+5+4 + 20+8+18+5+5+19+3+15+18+5 + 1+14+4 + 19+9+24 = 313

VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN = 22+12+1+4+9+13+9+18 + 22+12+1+4+9+13+9+18+15+22+9+3+8 + 16+21+20+9+14 = 313

God said count the number so we have 26 letters in the number. We need to count TWENTY AND SIX to get his birth date.
TWENTY = 20+23+5+14+20+25 = 107
AND = 1+14+4 = 19
SIX = 19+9+24 = 52
10-7-1952 Vladimir Vladimirovich Putin birth date and is the Beast.”

Og det andre:

” I’m pretty sure when the Revelation was written, English didn’t exist.
It was written in Greek, and the symbol of 666 looks almost identical to “the name of Allah” “

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – det var jeg som la ut denne om Rev 13:18 her :-) Derimot har du byttet ut Elohim Yahweh med God og foretatt selve kalkulasjonen. Uansett spiller det ingen rolle da all informasjon jeg legger ut her er for deling.

666 betyr bare mennesket. Karbon har 6 protoner, 6 nøytroner og 6 elektroner, ergo 666. Eneste som gir logisk mening for meg er frimurerne er vanvittig sjalu og misunnelig ovenfor andre mennesker som klarer beherske seg selv. Er vel kun misunnelsen som er sterkere enn sexdriften og med en sexgal sekt kan du selv tenke deg hvordan misunnelsen bobler over ved den innrømmelse andre mennesker har egenskaper de selv ikke makter bygge. Derfor dette angrepet på sine medmennesker. Politikere som bevilger midler til CO2 rensning betyr egentlig direktebidrag til etnisk rensing. Har absolutt ingenting med klimasaken å gjøre. Kan bare referer til hva som skjer med muslimene i Kina som et eksempel.

313 referansene er flere også direkte til Islam. Slaget ved Badr hadde Muhammed en hær på 313 mann. I tillegg er det 313 budbringere i Islam. Interessant nok aksepterte Constantine kristendommen i 313 AD… Når det kommer til Allah er det en invertering av hvordan man sier hallo der jeg kommer fra. allah = halla, så kan virke som om muslimene hver gang de roper på Skaperen, egentlig roper hallo. Vil nok ta tid for noen og enhver innse at den katolske kirke er norsk og ikke romersk.

Mitt perspektiv til frimurerne kjenner du godt. Hva som synes mer og mer tydelig, de er en gjeng suidiciale machoister som tydeligvis har flere personligheter, da minst en av de må inneholde sosiopaten. Når man vet den Allmektige Skaperen Yahweh vil straffe deg i denne kroppen og man mottar dødsdommen ved dommedag, er det ikke bare en fare for omgivelsene, men også for seg selv. Sannsynligvis er de alt annet enn mottakelige for hjelp, ikke vet jeg heller hvordan man kan hjelpe disse utskuddene i samfunnet. Er vel den livsfarlige kombinasjonen ved at man gir mennesker som er veike i alle mulige sammenhenger, styrkedrikk i form av indoktrinering om man selv er Elohim, hvor egoet blåses opp til ikke harmonere i nærheten av virkeligheten. Vises igjennom besettelsen av rekorder og barrierer skal brytes hele tiden. Lengre, raskere eller høyere.

Skulle gjerne lånt denne statskanalen et døgn. Kun slik at folk kunne motta opplysningene og derav selv avgjøre hvorvidt bevisene var tilstrekkelig for de. NRK nekter forløpig presentere opplysningene omkring manipulasjonen av kalenderen som årsaken til klimaendringene. Absolutt ikke overraskende. Derimot har jeg fått bekreftet mistanken min omkring alternative medier. Ikke et eneste har respondert og for de skulle dette være virkelig hjemmebane. Dette gjelder for hele industrien verden over ettersom jeg tok jobben med kontakte bredt. Selv Nyhetsspeilet lager ingen artikkel…

De som enda ikke tror man blir straffet for sine ugjerninger. Se til satanisten Jordan Peterson. Det siste halvannet året har vært igjennom et smertehelvete og man klarer ikke finne årsaken. Han glattpolerte FN Agendaen i tre år og har forledet mange mennesker (spesielt menn) med pseudoscience. Prisen er kommet da han har lagt seg ut med Skaperen og mottok hva han bestilte. Dette gjelder samtlige. Uansett hva man heter, tittelen i narsissismerusen eller antall nuller i saldobeløpet. Man blir tatt uten mulighet for unnslippe og ettersom hevnen er Yahweh’s blir straffen hardere enn ugjerningen. Hvilket er rettferdig natuligvis.

Tikk-takk-tikk-takk.. Biden titter ned på klokken han også..

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Takk for svar :-) Men si meg,,, Har “din” Yahweh noe å gjøre med din tro i anl Jehovas Vitner?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – Jehovas Vitner er en frimurerorganisasjon (Watchtower gjør det åpenbart), så de har ingenting med min tro å gjøre. De har rett i at Yahweh ikke er tre personer i en (hedningenes treenighet), samt det mest interessante; Yahshua er Erkeengelen Michael. Bekreftes via minst åtte passasjer i Skriften. Som alle andre religioner eller avløpere har de grove feil i sin lære også.

Derfor er jeg en følger av Yahshua av Nazareth. Ingen prest/pastor, kirke eller annet byggverk for indoktrinering.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Takk for utfyllende svar :-)

ken
ken
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

MrSixxthsense – Hva tenker du rundt kommentarene “her” og valget forøvrig i anledning “kunngjøring” som har vært i fokus hos mange “lysarbeidere” i mange år vedrørende det amerikanske valget 2020?

Sorter etter “nyeste først”:

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – hva skal man si. Noe av det vanskeligste for en mann er innrømme ovenfor seg selv og alle andre man har tatt feil. Muligens enda verre; man er blitt lurt. Klart det er ingen ideel situasjon om man har drevet med snusk og fanteri, spesielt om dette involverer bedrag ovenfor sin bedre halvdel, som er behørlig dokumentert. Derav velger nok de fleste gi etter og fortsette som “lysarbeider”, selv om de faktisk ikke begriper hvilke konsekvenser det har for de. Ikke bare mister de livet, men straffen man mottar i denne kroppen kommer jo med renter ift. de overtramp man gjort. Hvordan det ikke skremmer vettet av ethvert frimurermedlem klarer jeg ikke forstå.

Blir meget overrasket om ikke Donna Trump vinner (søk opp ‘Donald Trump four years old’). Dette er ikke en mann. Uansett hvordan det ender med utvelgelsen blir det opptøyer i USA. Dette er allerede bestilt av frimurerne, så Trump setter inn militæret og fjerner/endrer lovverket. Videre skal jo militæret benyttes til vaksineringen da Trump meddelte dette under en av sine taler. Trump er direkte farlig ettersom han i tillegg vil benytte ventilator som behandlingsform ovenfor de som blir syke med influsensa. Behandlingen tvinger luft ned i lungene til pasientene, hvilket de ikke behøver. Pasienter med “korona” burde behandles med CPAP-maskin (Continuous Positive Airway Pressure) eller oksygen tank oksygen. Istedet blir pasientene gjort bevistløse med kjemikaliene og tuber blir tvunget inn i dem via ventilatoren. Hjernen blir påvirket av behandlingen. De som overlever blir oftest hjerneskadde og blir aldri den samme igjen. Trump har flyttet konsentrasjonsleirene til sykehusene. Nok et mørkt kapittel i historien.

Stemmer beregningen min nogenlunde skriver vi egentlig 1990 nå, ikke 2020, om vi legger forutsetning ved den Gregorianske kalenderen er blitt benyttet omtrent siden Yahshua levde. Er vel noen som spådde internett-kollaps rundt skiftet fra 1999-2000, hvilket stemmer godt med 2030-planene til sosiopatene.

Uansett kjemper frimurerne en forgjeves kamp da ingen kan utmanøvrere Yahweh. Som du vet vet omtaler jeg meg selv som en av de aller skarpeste hjernene blant hele verdens befolkning, men selv jeg innser mitt intellekte kapasitet ikke er i nærheten av Skaperen. Dermed er det nesten underholdning for mitt vedkommende se mindre begavede mennesker pumpe opp sitt eget ego til proposisjoner hvor all fornuft og logikk kastes over bord. Som tidligere nevnt betyr ikke dette at jeg er mer spesiell enn andre mennesker eller har mer verdi. Kun slik Skaperen har laget meg og derav mangler jeg ferdigheter som andre besitter.

Samtlige av oss er håndlagede “premium biler”, så avanserte og spesielle det nesten ikke er til å begripe. Vi er samme “merke” forøvrig og jeg synes Porsche stemmer best overens siden de går alle andre merker en høy gang ift. kvalitet og brukervennlighet. Eneste forskjellen er eksteriøret. Noen leveres hvite, andre sorte, noen gule, noen brune, etc. Hadde frimurerne skjønt at de som enkeltindivider er helt unike, ville de kanskje ha mer respekt for seg selv og ikke kastet bort livet. Livet er ikke verdt å miste.

Jan
Jan
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Du verden.. Har lest en del av innleggene dine, og du skriver en del bra. For ordens skyld.. Jeg er hverken murer eller snekker..Din selvforherligelse er ikke snau, du er litt av en karakter. Det skal du ha, men du skal vel også ha et rimelig snevert bilde av over 7 milliarder…(?) mennesker når du erklærer deg selv til å være en av de skarpeste hjernene på PLANETEN.

Hva får deg selv til å tro at du er en av de skarpeste hjernene som eksisterer? Er du virkelig SÅ forutinntatt ovenfor SÅ mange mennesker? Er det faktisk forenelig å være så generaliserende og forutinntatt samtidig som din selverklærte smartness skal stemme? Jeg mener, har du ikke et litt for enkelt syn på SÅ mange mennesker til å kunne være sååå skarp, eller er det NETTOPP ditt (muligens) snevre syn som får deg til å tro at du er blant de skarpeste?

Hvilke personer på jorda anser du som skarpere enn deg? ER du faktisk en av de skarpeste?! Tja. Muligheten er faktisk tilstede.
Jeg bare lufter litt her.

Jeg vil jo uansett tro at det er enkelte av de såkalte akademisk lærde som også har en del omløp i pappen og som evner å bruke begge hjernehalvdelene, selv om de for det meste er indoktrinert fra barnsben av, eller er du uenig?

Spør ikke for å være frekk, overhodet ikke, men bare lurer genuint på hva som får deg til å tenke i de baner, og liker generelt å utfordre folks påstander.

Forresten, hva slags tanker gjør du deg om at Biden i skrivende stund ser ut til å vinne? Tror du Trump vinner fram med en evt rettssak?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Jan – hva man tenker om seg selv kan man fint holde unna offentligheten. Ettersom jeg vet frimurerne hater de som er smartere enn dem selv og misunnelsen virkelig får blodet til å koke, syntes jeg forumet her er passelig for “selvforherligelse”. Du glemmer i forbifarten ta med jeg har nevnt en liste lengre enn lang med egenskaper jeg gjerne skulle sett bedre hos meg selv. Temmelig balansert “selvforherligelse” vil jeg hevde, spesielt mtp. dette er ekkokammeret til Frimurerlosjen og der finnes det ikke et menneske i menigheten med dårlige egenskaper.

Akademisk (vrang)lærde som har intelligens finnes naturligvis, men dessverre eksisterer ikke klokskapen hos disse menneskene. Kan sammenlignes med at du tar med deg en kniv i en pistolduell Begge har et våpen tilgjengelig, men det ene er helt ubrukelig i situasjonen siden det andre har overlegne egneskaper selv om begge er dødelige.

“CV”en* begynner se temmelig bra ut:
– avslørte og beviste klimabløffen med at kalenderen er manipulert.
– Putin som Anti-Krist ved Rev 13.18.
– 313 som dyrets tall, ikke 666 ved Rev 13:18.
– linket 313 til Islam via 313 krigere for Muhammed ved slaget om Badr, samt 313 budbringere.
– linket 313 til Constantine da han i 313 AD aksepterte kristendommen.
– Yahshua ble ikke korsfestet, men naglet til en stake og deretter steinet ihjel.
– satan eksisterer ikke, da Isaiah 14 er feil oversatt
– helvete eksisterer ikke evig
– Frimurerne startet den katolske kirke og islam.
– kirken eller andre religioner har ingen tinge med den Allmektige Skaperen Yahweh å gjøre.
– kirkene i Norge formet et pentagram med senter hos Thomas kirken ved Filefjell.
– konsentrasjonsleirene under 2. verdenskrig formet et pentagram hvor 12 millioner Europeere og 6 millioner jøder ble brent levende, fasilitert av IBM (Lenovo) for nøyaktig antall.
– avviste den heliosentriske modellen i en alder av 6-7 år.
– avkledde sosialismen i en alder av 12-13 år og hevdet ingen politiske sider eksisterte, da de begge jobber for samme mål. Og jeg vokste opp i et hjem hvor sosialismen var hellig!
– banksystemets mor er Norges Bank
– viruser ikke eksisterer, hvor terorien som blir forkynnet baserer seg kun på elektronmikroskop bilder av bakterier, som er en del av immunforsvaret.
-livet handler om man aksepter Loven til Yahweh og vil leve her på jorden i evigheten med Han som Elohim og Yahshua som Konge.
*flere ting her er beskrevet av andre mennesker enn meg tidligere, men jeg tror ikke det mange som har en komplett liste som dette.

Klimabløffen var særdeles vanskelig avsløre siden de som har laget denne har tenkt seg grundig om. Faktisk ganske sofistikert vil jeg hevde. Når man skal avsløre noen derimot krever det en helt annen kapasitet på hjernen. For de som har spilt fotball vet utmerket godt det er mye enklere forsvare seg enn angripe. Det kan ikke engang sammenlignes i vanskelighetsgrad.

Omkring “valget” er det meget vanskelig forutsi om man ikke sitter med manuset. Traff med Trump forrige gang og det er godt mulig Biden er den utvalgte. Uansett finner jeg dette merkelig ettersom jeg trodde Pence ville bli presidenten etter Trump. Skal man få startet 3. verdenskrig for fullt mot araberne må noe skje i Amerika som ryster dem i grunnvollene. Siden vi kan se det tydeligvis går sport i å kappe hodet av folk i Europa, skulle man nesten tro hodet skulle kappes av Trump slik at man kunne “rettferdiggjøre” krigen. Uansett hva som skjer rundt presidentutvelgelsen har det kun et formål; lage mest mulig splittelse mellom folket. Kvinner har det for vane lage et voldsomt oppstyr om noe ikke går helt som forventet. Jeg tror ikke Donna er noe annerledes.

Skulle gjerne ha NRK tilgjengelig i halvannen times tid ved tre anledninger, hvor jeg kunne tatt for meg Jordan Peterson, Ben Shapiro og Frank Turek. Disse har ekstrem intelligens, som dessverre har solgt seg ut og hvor jeg kjenner utmerket godt til hullene i “mantraene”. Akkurat dette skulle jeg gjerne blottlegge. Som du ser er ikke disse venstreorienterte (selv om Peterson er Marxist i skapet) eller politikere, da jeg ikke anser de menneskene som intelektuelle motstandere i det hele tatt. For komediens skyld kunne jeg gjerne valset over noen av de, men ser ikke helt poenget.

Har enda ikke møtt noen som er smartere enn meg. Uansett er rangering uvesentlig selv om det finnes mennesker som er fullstendig fiksert omkring slike lister. I tillegg har jeg et par andre fiffige egenskaper; ikke redd for døden og det finnes ingen ting i verden som kan bestikke meg. Uansett hva som tilbys er det helt uinteressant, da jeg vet hva en slik overtredelse medfører av straff fra Yahweh. Betyr ikke det samme som om at jeg er bedre kandidat til lede en nasjon, da dette er utopi. Alt er gitt gratis og vi har alle fri vilje. Med et man oppretter nasjoner under en eller flere regjeringer går det til skogen. Det er tilstrekkelig med ett menneske som er uenig i beslutningen. Derav skal vi overlate dette til Yahweh og Yahshua.

Vil et av ofrene til Frimurerlosjen ta livet av de som har gjort ugjerningene har jeg full forståelse dette. Imidlertid oppfordrer jeg til at man tenker seg om og viser til hva Yahshua gjorde da mobben ville steine kvinnen for utroskap. Han ba den uten synd kaste første stein. Samtlige gikk vekk. Han kunne kastet den, men valgte tilgi istedet. Hevn er alltid første tanke og den er alltid feil. Derimot om noen ikke mestrer denne oppgaven har jeg ingen betenkeligheter med de hevner seg, ettersom man høster som man sår.

Merk datoene:
30.11.20 – tror månen blir rød i Amerika. Lang ifra sikker, men noe vil skje denne datoen.
04.07.21 – jeg tror banksystemet blir tatt ned

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Beklager smurf at jeg bryter meg inn i denne litt romantiske diskusjonen hvor ordforrådet ditt som vanlig er sterkt begrenset innafor et fast repertoar av eventyr om datobestemte hendelser som bare du, oraklet, klarer å forutsé! Men selvfølgelig bommer du, som du alltid har gjort uansett hvor mye du forsøker å lyve om dine ferdigheter som profet. Når man gang etter gang setter en stadig ny framtidig dato, kreves det ikke mye fantasi for skjønne at det før eller siden vil dukke opp hendelser, stor eller liten som da med litt flaks har inntruffet på en av de mange forutsagte datoer. Men nok om det.
Det jeg egentlig ville spørre om; hva var det som skjedde 22. februar i år, som var av sånn stor betydning? Dette er jo forholdsvis lenge siden så kanskje du ikke husker dette blant alle dine mer eller mindre dommedags-lignende profetier 
Men som du sikkert skjønner, er jeg ikke lengre så ofte innom nettstedet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellknut
3 år siden

Trist du ikke er innom så ofte lenger Knut, det er alltid artig å se hvordan folk som kun forholder seg til de regime kontrollerte informasjonenskanalene tenker, som du sikkert vet så heter det ikke informasjon når man kun tar til seg informasjon fra en part, da heter det hjernevask. Den fungerer fantastisk ser jeg.

Så hva er dine tanker om Covid 1984 plandemien ? At det er en skummel pandemi som startet for at en kineser spiste en flaggermus og at de drakoniske tiltakene er alt for beskjedene. ?
Samme tanker som makteliten og mediene deres har plantet i hodet ditt og programmert deg med ?

Jeg vet ikke hvem planet du er på, men på denne her så har vi 7,7 milliarder i Covid 1984 panikk.
22.2 så veltet Covid 1984 plandemien inn over verden der verdens befolkning ble slavebundet og global unntakstilstand ble innført, statslederne i verden satte seg opp med diktator fullmakter til evig tid, ja faktisk mer makt en Hitler.
Nå skal ikke jeg ta på meg noe ære for datoen 22.2, den skal Baba Vanga ha som advarte mot 2 store hendelse i 2020 som skulle ryste verden, hendelsen den 22.2 vet vi hva er, men den andre 22.12 har vi enda ikke fått svar på.

Hva som skjer de siste 3 mnd er ikke noe hemmelighet. Det har mange, mange sett i over 3 år, uke for uke fremover fra nyttår til nyttår og alt har stemt 100%.

Sa bare se denne her fra verdens klarsynte så får du alle svarene du lurer på og ikke minst så trenger du ikke meg lenger til å fortelle og forklare hva som skjer og når det skjer lenger :)

Coming to America…and what to do in the face of it.

Mr six, six, six :
Så artig at du har funnet ut at 7,7 milliarder har tatt feil med at 666 er feil tall, der du har funnet ut at det er 313 isteden, har du ringt rundt til alle og sagt at de tar feil ?
Blir nok en nobelpris deg som er så smart ;)

Personlig så tror jeg kanskje du har lest for mye Donald Duck ;)
comment image

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – se filmen ‘Tilbake til fremtiden’ – sjekk hvor mange referanser du klarer finne til 9/11.

Her demonstrerer du for hele Norge hvor evneveik du er. Stikkord; kontradiksjon. Du hevder alt som skjer for tiden kan henvises til en bok ‘1984’, som var fiksjon da den ble utgitt. Jeg hevder 313 stammer fra Skriften som kan bevises utover enhver tvil, hvor frimurerne viser hele folket tallet via Donald. Du benytter en bok basert på fiksjon skrevet for under 100 år siden, jeg benytter en bok som er skrevet for flere tusen år siden. Man skal befinne seg temmelig langt inne i tåkeheimen om man ikke klarer se hvem som er på vei utenfor stupet. Donald og Donald har flere ting til felles. Begge er oransje rundt nebbet…

“Rev.13:18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six. Elohim didn’t say the number is 666. Elohim said the number is SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and to count it.

In order to count the number we must assign a number to each letter in SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and add it up to get the number of the beast. Once we have the number then we match it to a man name.

We use simple English gematria to assign a number to each letter in the alphabet. Gematria A=1,B=2,C=3,D=4…….Z=26

Example SIX = S=19 + I=9 + X=24 =Total 52

SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX =313 and 26 letters in the number

VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN =313 and 26 letters in the name

Now Elohim said count the number so we have 26 letters in the number.

We need to count TWENTY AND SIX to get his birth date.

TWENTY =107 AND=19 SIX=52

10-7-1952 President Putin birth date and is the beast of Rev.13:18”

Man skulle tro dette gikk rett hjem hos deg da det faktisk bekrefter hva som skjer, men du liker bare enkelt bevis, som om man ikke visste bedre skulle tro var plantet. Slik som boken ‘1984’. Tjener ikke hva jeg formidler din sak, smurfen? Du må være SJELEglad helvete ikke eksisterer evig og kun er oppspinn, da ingen vil pines til evigheten for sine synder, ikke sant…

Det er en gang slik jeg fester heller lit til vår Almektige Skaper Yahweh, enn et desillusjonert menneske som febrilsk forsøker opphøye seg til Hans posisjon.

Christos
Christos
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hei. Jeg har sett flere videoer på YouTube at putin er Rusisk Orthodox altså kristen. Han reiser også hvert år til Agio Oros som er et hellig sted med munker orthodoxe. De munkene hadde avslørt Putin hvis han var anti christ. Så å hevde at putin er djevelen der tror jeg du tar feil, sjekk gjerne på nettet YouTube hvor putin er i kirker. Etter sovjet sitt fall så har den russiske orthodoxe kirken vokst i rekord fart. Samt ser vi at putin støtter kirken. Han er i mot LGBH og slår hardt ned på de. Så du skal kjenne de på fruktene som det står i bibelen.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Christos
3 år siden

Christos – all religion er satanisme. Den katolske kirke er ikke romersk, den er nordisk. De started bl.a Islam i 700 AD. Alle hovedkirkene i Norge former et pentagram med senter hos Thomas kirken ved Filefjell.

Nidarosdomen (Trondheim, tidl. Nidaros) stenges ett par ganger årlig for Frimurerne.
Nid – Serpent / slange
Ros(e) – gjenfødelse
Domen – himmelen / rommet under himmelen / taket (lokket, om du vil, litt forenklet sagt) se for deg en igloo.

Slangens gjenfødelses rom – satanisme

Tror du burde vektlegge en bok som var skrevet for flere tusen år siden basert på den Almektige Skaperen Yahweh’s ord, mer vekt enn noen YouTube videoer. Alt til sitt bruk og formål.

Ifm. hele alfabetet gjengen og Putin; på seg selv kjenner man andre…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Du har helt rett i at 313 er et viktig tall for satanistene. At 33 graders frimurer Walt Disney valgte 313 på Donalds bil er ikke tilfeldig, like lite tilfeldig som at Satan Paven ble innsatt som Pave den 13.3.13. Men det er ikke Dyrets tall, det er og blir 666.

At all religion er satanisme er å ta godt i, men du er ikke langt unna sannheten, det meste ble pervertert under det store kirkemøtet i Nika i år 325.
Et av mange eksempel er nattverden som kommer fra Osiris, Horus og ISIS og ikke har noe som helst med kristendom å gjøre …….. man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det å drikke Jesus blod som en vampyr og spise hans legeme som en kannibal ikke har noe med kristendom å gjøre, ser man i en Frimurerbibel så er den en miks av Egyptisk mytologi og og Saint James bibel versjonen.
Alt av kristne helligdager er sataniske helligdager som de har sneket inn i NT.
At Jesus ikke ble fødd 24 des vet vel alle, rette datoen er 9/11, derfor bruke de alltid å spotte Gud på denne datoen.

‘Tilbake til fremtiden er spekket med 9/11 ja, opp ned, bak frem fra start til slutt, men slik er alle Hellywood filmer, som Matt Groenings og FOX sin the Simpson så finner du ikke en enste tall kombinasjon som ikke kan regnes om til 666.
Fox betyr 666 Numerologisk. Derfor ser du Fox ditt og FOX datt,

Jesus sa at han ikke skulle dyrkes som en Gud eller at det skulle bygges hus i hans navn, men derimot leve etter han ord. Han sa også at det er letterer for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik mann å komme til himmel.
I dag ser vi at de fleste kristne er lykke kristne som tror at Gud skal gjøre dem rike.

Sånn går det når folk velger å ikke lytte til hans ord, men velger isteden lytter til en Frimurer predikant eller Frimurer prest som leder dem på han andre guden sin vei til evig fortapelse.

Orwels 1984 er heller ikke en advarsel, men derimot en oppskrift på ultimat makt, total makt over alt og alle.

Her er en glimrende Dansk dokumentar på 30 min om til de grader viser hvordan folk er lurt trill rundt med Covid plandemien. Store mengder dokumenter bekrefter at nå skal menneskeheten miste all frihet og alle rettigheter og bli redusert til viljeløse slaver for en global diktator som skal herske over verden på grusomt vis. Alle nasjonalstater blir oppløst, Den 90% av oss de ikke trenger lenger vil bli stilt opp og skutt og lagt i massegraver. Hvem denne diktatoren som skal eie alle andre vet nok de fleste hvem er.

Vis denne dokumentaren til venner, slekt og andre kjente, spre den så mye som mulig før det er for sent.

DE GRØNNE MONSTRE! 2020 (Ny dansk undergrundsdokumentar)

https://www.youtube.com/watch?v=MBa4aZjwGns&feature=youtu.be&ab_channel=Greennews

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – en ting kan man erklære angående din person. Det er ikke mye klokskap (Wisdom), jfr. Rev 13:18.

De eneste som har tilgang til frimurerbibelen er frimurere…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

De eneste som har tilgang til frimurerbibelen er frimurere… ????????

Øh…… Alle som har tilgang til internett kan lese en Frimurerbibel.

Greit nok, Frimurerne er livredde for at andre skal få lese dere sataniske bibel som stort sett handler om de falne, Pharaoene er kjent som de falne.
Når en Frimurer dør så er ikke liket blitt kaldt engang før losjebrørne tropper opp og henter bibel.

Her kan hvem som helst i verden se en Frimurerbibel. nå du ser den så skjønner du hvorfor de er så redde for at andre skal se den. Det er de falne Frimurerne må sverge troskap og lojalitets ed til allerede på første Frimurermøtet.

Ble du store Salomos lysende bror og lærlig lei deg for at bibel din ble avslørt ?

*MUST WATCH* THE MASONIC BIBLE EXPOSED

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smufen – hva som tilsettes vannet du drikker aner jeg ikke. Frimurerbiblen er en stor brun bok, så du avslører deg selv hver eneste gang. Videre blir den heller ikke hentet slik du beskriver. Den går i arv!

Mine familiemedlemmer er frimurere og det er ingen ting jeg kan gjøre for endre dette, da de er tungt personlig investert i dette vissvasset. Eneste jeg kan håpe på er et mirakel fra vår Almektige Skaper Yahweh. Han fikk et medlem av familien til å innrømme ovenfor meg “tror du kanskje har rett vedrørende Arbeiderpartiet. Det er noe som ikke stemmer”. Med ca. 60 års fartstid bak seg i partiet satt nok den dypt inne. Jeg har ingen anelse om når lucifer blir introdusert i den norske delen ift. grader. Det er vel allment kjent at dette skjer ved 33 grad i alle de andre land foruten Sverige og Danmark.

Grunnlaget for at jeg ikke vet er at de holder kjeft. Siden det egentlig ikke interesserer meg overhodet, da jeg kjenner ideologien bak galskapen, uavhengig av når medlemmene får klubben i hodet. Ettersom jeg antar de fleste mottar en overraskelse når løgnen blir avslørt for dem.

I kjent stil lyver du så du sikkert nok tror det selv. Se deg selv i speilet neste gang du skriver en melding til meg her inne. Kan hende trollet sprekker.

Hvem er din Elohim?
Hvem er din Frelser og Konge?
Anser du meg verdig sannheten?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

-De eneste som har tilgang til frimurerbibelen er frimurere…

Protokollene er en frimurerbibel ifølge Protokollene selv. “Vi” er frimurerne,. Vi har også nyere vitnemål.

MrSixxthsense – all religion er satanisme.

Satanistene promoterer ateisme slik som du. “Guder” er et interessant emne verd 1 mill ord. Hos Karl Marxx blir det en bisetning.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense
-Her demonstrerer du for hele Norge hvor evneveik du er. Stikkord; kontradiksjon. Du hevder alt som skjer for tiden kan henvises til en bok ‘1984’, som var fiksjon da den ble utgitt.

Langt ifra. George Orwell hadde inside kilder i Fabian Society, også frimurere. Vi har en annen nyere insider hos London-frimurerne som berettet om planer om å spre “flu” som tok livet av kineserne (nazisme * x). Dvs. samme innhold som 1984.
Du er ikke lite påståelig om hva 1984 “er”, med null substansiering

Bjørn Till
Bjørn Till
Abonnent
3 år siden

Flott at det finnes samfunnsvåkne mennesker blant oss som kan se gjennom de norske og internasjonale næringslivspolitiske New World Order-løgnene og svindlene deres i forbindelse med med den mer eller mindre falske pandemien – eller det navn opplyste leger og helseeksperter og alternative medier i verden verden bruker på Bill Gates superprofitterende svindel – en PLANDEMI!

Aldri før har verdenssamfunnet opplevd en mer synkron, gjennomtenkt strategiplan enn Coronasvindelen som nå holder det meste av verdenssamfunnet i arrest. Å stenge ned landegrenser så raskt og effektivt som det verdenssamfunnet opplever nå ville aldri vært mulig om det ikke var for at landenes næringslivspolitiske ledelse og andre landssvikende nøkkelpersoner i mediene kjente til planene og strategiene lang tid på forhånd. Med andre ord, en PLANDEMI!

I USA og flere andre land, har ærlige mennesker i landenes helsevesen gått gjennom statistikkene over alle som såkalt døde med coronaviruset som dødsårsak, og funnet at både sykehusledere og leger bevisst har klassifisert de fleste dødsfall i perioden som forårsaket av Covid-19, Coronaviruset! Med andre ord: LØYET!

Amerikanske CDC – Center for Disease Control – presenterte nylig så lave kanskjetall forårsaket av Coronaviruset, at selv de årlige influensavirusene tar flere liv enn Covid-19.

Til tross for dette, opprettholder og attpåtil forsterker flere lands næringslivspolitiske frimurervenner av Bill Gates deres frihetsberøvende tiltak mot verdenssamfunnets befolkninger. Dette er et mye større og bedre planlagt angrep på våre liv og rettigheter enn de fleste kan forestille seg.

Går en historisk tilbake, til tiden da Gro Harlem Brundtland satt som sjef i WHO – New World Order globalisteide World Health Organisation – var hun en av de ivrigste utviklerne og forkjemperne av en verdensomspennende agenda som går ut på redusere antall mennesker på Jorden ned til det disse selvopphøyde verdenssjefene våre er et “akseptabelt” minimum – hva nå enn det er, sett med Bilderbergmafiaens øyne.

Denne planen er viden kjent under navnet Agenda 21 – Sustainable Development – en plan som mer eller mindre er i tråd med det vi nå opplever i forbindelse med globalistenes falske pandemis politisk beordrede stengning av landenes grenser.

Verst av alt er at Bill Gates kaller det som skjer nå som et forspill til noe mye, mye verre enn stenging av grenser, masketvang, politistatsbrutalitet, overvåking, coronatesting der det uten noens vitende planter mikrochips og et ekte virus i våre kropper! Med andre ord en ufrivillig tvangsvaksinasjon.

Og som om ikke dette er nok, er vi i skrivende stund i september 2020 – bare måneder før verdenssamfunnet entrer 2021, året da globalistene som nå holder store deler av verdenssamfunnet i lockdown har planlagt å lansere Agenda 21 – masseutryddelsen av alle oss “unyttige” munner å mette!

Med mindre menneskeheten vekkes, opplyses, forberedes og er klare til å nedkjempe denne internasjonale mafiaen til siste mann om det skulle bli nødvendig, ser fremtiden for de fleste av oss meget mørk ut – mørk som i graven!

Husk at vi er mange fler enn disse globalistene, og bør kunne vinne kampen bare vi evner å samarbeide.

Du bør også spørre deg hvorfor New World Order-globalistene har sett seg nødt til å lansere angrepet deres allerede nå i 2020 – bare få måneder før planen skulle iverksettes.

Svaret befinner seg i USA: Det amerikanske presidentvalget.

Alle New World Order-mafiaens amerikanske presidentkandidater er måneder før valget går av stabelen parkert på sidelinjen i meningsmålinger som viser overlegen støtte til president Trump.

George Soros og hans fløy av globalister finansierer skremmende mange Antifa og Black Life Matter-grupper rundt om i USA. Disse herjer vilt med alt og alle de ser; ødelegger alt som ødelegges kan; og plyndrer, dreper og brenner ned bydeler i større og mindre byer i et forsøk på å igangsette en borgerkrig som vil avlyse valget før president Trump gjenvelges i november.

Det rapporteres om full panikk blant USAs næringslivspolitiske landssvikere i Kongressen, Senatet, demokratstyrte statsregjeringer, domstoler og dommerstand, mediene, samt store deler av de hemmelige tjenestene og militæret.

Alle forsøk på å diskreditere den folkepopulære president Trump har så langt mislyktes. Folket jubler i mange titusener på overfylte sportsstadioer overalt president Trump holder sine elegante taler.

Folket både ser og opplever at president Trumps økonomiske politikk gjennom de siste fire årene har kommet dem til gode. De ser at han nå offentlig går etter de forhatte pedofilene i amerikansk politikk og næringsliv. De opplever endog at han tar grep som skal sette endelig punktum for juks under valgene.

Der Trump taler til fullsatte tribuner, taler demokratenes presidentkandidater på sitt beste til et fåtall partifeller, deres egne kontrollerte medier, og en og annen tilfeldig tilstedeværende. Demokratenes presidentkandidater fremstår som helt målløst hjelpeløse.

Videobilder fra en av Joe Bidens taler viste at han stod og talte til et TV-team som overførte talen, samt noen få representanter for egenkontrollert presse, partikolleger og eget støtteapparat.

Nancy Pelosi står ikke lenger på plakaten. Det står panikk skrevet i ansiktet på de fleste demokratiske politikerne for tiden. Hillary Clinton går i fistel både titt og ofte mens hun lirer av seg trusler på trusler mot presidenten.

Vær klar over at det er en grunn til at både demokrater og republikanere, både i kongressen og senatet i USA nå handler som de gjør i ren panikk. De fleste av dem er enten beviselige landssvikere – eller enda verre – beviselige pedofile!

President Trump har i flere år lovet det amerikanske folk å kvitte landet med dets mange næringslivspolitiske landssvikere og pedofile. Mengden hatter som flyr i luften, og volumet på brølene fra det begesitrede folket på tribunene der Trump driver valgkamp, tegner et meget dystert fremtidsbilde for New World Orderbankenes svikefulle pedopuppets om president Trump gjenvelges.

Det er derfor denne internasjonale næringslivspolitiske frimurermafiaen nå i ren panikkartet krampetrekning har gått til fullt Covid-19 Coronavirus lockdownsangrep mot det amerikanske og internasjonale samfunn – for så å gi president Trump skylden for pandemien de selv har igangsatt.

Men med de ekte, nærmest ikke-eksisterende Coronadødfallstallene på bordet i USA, har globalistene isteden satt fullt fokus på å befeste stillingen i Europa, hvor de fleste lands regjeringspolitikere nå gjør det de kan for å undertrykke landenes befolkninger, og gjør det ved å propagandere så mye skremselsløgn om det ikke-eksisterende coronaviruset at befolkningene skremmes til å underkaste seg politisk tvangsinnføring av blant annet helseødeleggende maskebruk, unødvendig testing og delvis stengning av landegrensene.

Hvor dette ender er det umulig å si nå i første halvdel av september 2020. Vil globalistene i ren panikk forsøke å pusje Agenda 21 i Europa? Se bare hvor vilt det går for seg i enkelte virkelige tyranniske land som Australia, New Zealand og av alle utenkelige steder – Storbritannia. Det disse tre har det til felles er at de er lettisolerte øyriker. Jeg krysser fingrene for at fornuftige mennesker over hele verden evner å se at Bill Gates’ Covid-19-virus er ren svindel, og at verdenssamfunnet klarer å ri stormen av uten unødvendig tap av menneskeliv.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Bjørn Till
3 år siden

Jeg satt og tenkte over de norske politiske partiene og deres ledere her om dagen. Jeg kan ikke begripe hvorfor Audun Lysbakken (SV), Siv Jensen (FrP) og Jonas Gahr Støre (AP) ikke blir fjernet av sine partimedlemmer. SV sliter rundt sperregrensen, Støre har ført AP fra 30 % til 20 % og Siv Jensen klarte ikke få gjennomføre noen av FrPs kjernesaker mens hun var finansminister. Hvorfor blir ikke slike ledere fjernet eller degradert ? Jeg tror det er fordi “eliten” ønsker å ha dem der da de er “deres folk”. Det hersker med andre ord ikke demokrati innad i de politiske partiene. Jeg tror FrP fikk lov å sitte i regjering fordi Siv Jensen er en av globalistenes “puppets”. Hun har jo tidligere deltatt på Bilderberger. Kvinne-nettverket i SV kan da umulig være fornøyd med å ha en mannlig partileder som gjør en slett jobb ? Min konklusjoin er stort sett alle partilederne i de 7-8 største partiene er satt på plass av globalistene. Korrupte hele gjengen. De er partiledere valgt av eliten og ikke av medlemmene/folket

anders
Skribent
3 år siden

Bra Sven-Inge! Du vil få travle dager fremover med å informere leserne etter som løgnene og bedragene tilspisser seg. Nyhetsspeilet vil være de eneste som folk kan stole på dersom dere holder disiplinen dere har nå. Vi forventer derfor å høre noe mer om spesielt Jødenes
undergravingsvirksomhet av Norge som har sin opprinnelse helt fra 20-åra faktisk. Erna Solberg er en infiltrering gjennom Glamis, en av tentaklene til ‘Committee of 300’, verdens største kriminelle kartell med makt over all verdens mafia, alle er Jøder eller sionister. Økonomiske Forums Børge Brende kommer også herfra. Tidligere President George Bush senior sa i sin tid ‘at dersom folk visste hva vi holdt på med bak deres rygg hadde vi blitt lynsjet på åpen gate og spiddet på stake til skrekk og advarsel’. Da hadde han like før dumpet 3000 elitesoldater over atlanterhavet ifra fly for å fjerne vitnene på all hans globale narkosmugling og transaksjoner.

Jan
Jan
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Hei og god fredag! Hvorfor ble ikke mitt særdeles harmløse innlegg fra i går godkjent? Dere er jo ikke noe bedre enn VG som sensurerer i øst og vest.. Ps. Se bort fra denne kommentaren dersom innlegget mitt ikke er gjennomgått.

« Forrige artikkel

De ryggsvake protester i Bergen, men Titanic må senkes

Neste artikkel »

9/11 og Covid-1984

58
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x