/

Den store AIDS-svindelen

10K visninger
4 minutter lesetid
119

Tidlig på 1980-tallet ble verden oppmerksom på en ny fryktelig sykdom: AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome). Det var særlig homoseksuelle fra USAs storbyer som ble rammet. Så kom illevarslende meldinger om at det var Afrika som var verst rammet, også afrikanske barn.

Vestlige media spredte skrekknyheten om AIDS

Media informerte om at AIDS smittet gjennom sex, og at det var funnet et virus ved navn HIV som var kilden til utvikling av AIDS.

Mainstream media spredte frykt for å sementere AIDS-svindelen i publikums bevissthet
Vestlige media hadde en nøkkelrolle i å utbre AIDS-løgnen

Da vestlige media i 1980-årene spredte skrekk-propaganda om AIDS fryktet mange at det ville bli den nye svartedauden. Det ble produsert fremskrivninger av antallet forventede AIDS-døde, som indikerte en mulig desimering av verdens befolkning hvis ikke en kur ble funnet fort. Dette ble massivt kringkastet via ukritiske vestlige media, som lyktes i å skape mye frykt.

En av de første medisinene mot HIV-infeksjon var Azidothymidine (”AZT”), kjent under merkenavnet Retrovir. Til tross for utstrakt behandling med AZT fortsatte antallet AIDS-ofre å øke, og det ble søkt etter forbedrede behandlingsformer.

Hvordan oppsto AIDS og hva forårsaker AIDS?

Kickstarten for AIDS-epidemien var at ”noe” med sterkt immunsvekkende effekter ble puttet i vaksine-serum produsert i USA. Det dreide seg om hepatitt B-vaksiner som ble gitt til frivillige homoseksuelle i New York og California, og koppevaksiner som ble gitt i Afrika. Mottakerne av disse vaksinene utviklet AIDS-symptomer og en stor andel av dem døde.

Vaksiner gitt til homoseksuelle i USA startet AIDS-epidemien. Legg merke til de forlokkende ordene som er benyttet: "Siste sjanse" og "gratis". I løpet av få år var svært mange av dem som lot seg lokke av vaksinetilbudet døde, ikke av "AIDS", men av innholdet i vaksinene.
Giftvaksiner gitt til homoseksuelle i USA startet “AIDS-epidemien”. Legg merke til propagandaen i annonsen: “Siste sjanse”, “gratis”, “vaksinen vil snart være utilgjengelig” osv.

Dr. Leonard Horowitz er en av dem som har forsket svært grundig på opprinnelsen til ”AIDS”, se f.eks:
http://www.originofaids.com/articles/early.htm

Visse medikamenter gir AIDS-liknende symptomer

Kjennetegnet på AIDS er som kjent sviktende immunforsvar, som kan forårsakes på en rekke måter, bl.a  alvorlig feilernæring, narkotika- og/eller alkoholmisbruk og medikamentbruk. Eksempler på immunsvekkende medikamenter er glukokortikoider, kortikosteroider, proteasehemmere og AZT.

Den anerkjente molekylærbiologen professor Peter Duesberg ved Berkeley-universitetet, påviste allerede i 1980-årene at HIV ikke forårsaker AIDS og at AZT er giftig og immunsvekkende, mao AIDS-fremkallende:

AZT: Dødelig medisin. AZT fremprovoserer en nedbrytning av immunforsvaret. Mange som hadde fått "behandling" med AZT ble forgiftet og døde av AZT. Dette ble rapportert som AIDS-dødsfall.
Gift solgt som medisin. AZT-brukere utviklet AIDS-lignende symptomer. De døde av AZT, men ble av myndigheter og media rapportert å ha dødd av AIDS.

According to Duesberg, HIV is a benign passenger virus, and HIV “infection” is nonpathogenic …AZT hits all DNA that is made. It is hell for the bone marrow, which is where the T and B cells and all those things are made… AZT kills normal cells quite, quite extensively.
http://www.duesberg.com/media/jltrial-2.html

HIV-tester måler ikke forekomsten av HIV-viruset

HIV- testene registrerer bare forekomsten av antistoffer (antigens/antibodies) mot HIV. Dette er et punkt som er vektlagt og ble nedfelt allerede i ”The HIV/AIDS blueprint”, som ble benyttet av amerikanske laboratorier i 1970-årene. Dette fremgår av punkt B i the man made AIDS flowchart som ble benyttet da AIDS ennå var på tegnebrettet og navnet på nyskapningen knapt nok var bestemt:

Som det fremgår av punkt B var det planlagt at diagnostisering bare skulle skje indirekte…en HIV-test har aldri målt forekomsten av HIV…

Hele flowchartet er tilgjengelig på
http://www.mikehagan.com/USSPECIALVIRUSFC.jpg .

Svært få er rammet av AIDS i Norge i dag

Det er nå gått mer enn 20 år siden AIDS-panikken var på topp. Media skriver for tiden lite eller ingenting om det som en gang ble kalt AIDS-pandemien, og statistikk viser at antallet AIDS-tilfeller i Norge nå er ubetydelig.

I 2007 ble det registrert 9 nye tilfeller av AIDS i Norge, og 248 ”HIV-infeksjoner”. Samme år oppsto 22847 tilfeller av genital chlamydiainfeksjon, et tegn på at kondomfri sex florerer. Se f.eks:
http://www.fhi.no/dav/145240fe4d.pdf

Burde ikke dette ha medført flere tilfeller av AIDS, dersom AIDS faktisk er en seksuelt overførbar sykdom, slik media i sin tid hjernevasket folkeflertallet til å tro?

En forklaring på at det i Norge i dag er svært få rapporterte tilfeller av “AIDS” er at AZT ikke lenger benyttes som “behandling” av HIV-tilfeller i Norge:

”Ved utvikling av aids-sykdom eller prognostiske dårlige immunologiske eller virale markører vil kombinasjonsbehandling med antivirale midler bli tilbudt. Tre typer antivirale midler finnes; reverstranskriptasehemmere, proteasehemmere og fusjonshemmere.”

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233

Ved at ”HIV-infeksjon” nå for tiden ”behandles” med medisiner som ikke i særlig grad bidrar til svekket immunforsvar (med et trolig unntak for proteasehemmere), noe som ville ha gitt AIDS-lignende symptomer, er alle tilsynelatende happy. Legemiddelindustrien tjener stort på å selge ”mirakelmedisiner” mot AIDS hvis fremste effekt er at de ikke i særlig grad bidrar til å svekke  immunforsvaret (i motsetning til f. eks. AZT/Retrovir) og de ”HIV-infiserte” som mottar ”behandling” og setter pris på hver ny måned de kan leve uten å ha utviklet AIDS. FolkeHelseInstituttet kan også høste ære for å ha vært en viktig bidragsyter til at kampen mot AIDS i Norge i praksis er ”vunnet”:

”Pr. nov. 2008 er det meldt  11 tilfeller av aids i Norge, mot sju tilfeller på samme tid 2007. Det lave antallet skyldes at effektiv hivbehandling gjør at færre hiv-positive utvikler aids, men også at legene nå er blitt mer tilbakeholdne med å gi pasientene aidsdiagnosen…”

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233

Det kommer stadig nye faktaspekkede bøker om AIDS-svindelen

Sannheten om HIV/AIDS finnes i ”kontrollgruppen” bestående av HIV-positive som ikke mottar noen som helst form for HIV/AIDS-behandling. Dersom de ikke fører en immunsvekkende livsstil (feilernæring, medikamentbruk, narkobruk etc.) og det viser seg at svært få eller ingen av dem har utviklet AIDS, mange år etter at de ble erklært HIV-positive vil det bekrefte nyere innsikt om at HIV er ufarlig og at AIDS ikke finnes.

Stadig mer dokumentasjon om AIDS-svindelen

Mer info om HIV/AIDS-svindelen finnes på nettsiden rethink AIDS, deriblant omtale av bøkene ”Ten lies about AIDS” og ”Goodbye AIDS!”

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Razpunsel
Razpunsel
Anonym
1 år siden

Personlig har jeg vært positiv siden – 80 tallet, og fått alle disse “skrekkelige” medisinene. Jo, folk døde som fluer, men det hadde neppe noe med medisinene å gjøre. Det var bare det at forskerne famlet i blinde, og at medisinene ikke hjalp.
Denne artikkelen er noe av det verste våset jeg har lest på lenge.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
6 år siden

Dr. Robert Gallo kan fortelle at han var med på å skape HIV-viruset for å utrydde den svarte rasen:
https://pinvibe.com.ng/forced-create-hiv-virus-secret-weapon-wipe-african-race-dr-robert-gallo-finally-speaks/

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Giving drugs within hours of HIV infection is not a cure, say doctors treating a baby in Milan, Italy.
HIV cure continues to evade doctors
http://www.bbc.com/news/health-29460198

Ånei….trodde de hadde kurert aids for lengst jeg.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Det mest oppsiktsvekkende ved denne uttalelsen,

“Giving drugs within hours of HIV infection is not a cure, say doctors treating a baby in Milan,…”

er at de TYDELIGVIS HAR INJISERT DENNE BABYEN MED HIV virus for å teste om dette virker.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

The Ebola outbreak in West Africa is unlike anything since the emergence of HIV/Aids,……
http://www.bbc.com/news/world-africa-29555849

trackback
10 år siden

[…] og mannen bak Vaksineaksjon.no for å promotere sitt eget sølvvann, Hans Christian Gaarders benektelse av AIDS, og Rolf Kenneth Myhres benektelse av […]

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

..styresmakter blokkerte tilgangen til billige aids-medisinar til fattige land etter 1996. Det førte til at svært mange menneske døydde unødig. Dokumentaren fortel ei historie om monopol, medisinar og massemord. (Fire in the Blood)
http://tv.nrk.no/program/koid23008213/aids-medisin-og-profitt

Bekjennelser fra en Legemiddeldirektør
Legemiddeldirektør med 35 års erfaring, avslører en kynisk verden basert på profitt fremfor menneskers liv og helse.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/bekjennelser-fra-en-legemiddeldirektor/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Biologist Christl Meyer says: The HIV Theories of AID$ Are Flawed Constructs for Genocide http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=176#M8348 + extra * Direct reference http://www.youtube.com/watch?v=B-yKQmHM_ME

Quote: Biologist and researcher Christl Meyer has provided scientific evidence proving without doubt that the so called “HIV-virus”, which is claimed to be the cause of AIDS, does not exist, and that the definitions of “AID$” are sporadic and non specific that the alleged syndrome is a cluster of OLD familiar diseases and not a disease of it’s own. In this interview with Jane Burgermeister, Christl Meyer explains the HIV conspiracy and why the HIV vaccine campaign must be considered a genocide against Africans and the “Third World”. In addition the campaign for HIV disturbs the Human Rights of everyone. Because there is no virus causing a syndrome called AIDS, there is no standard for a HIV (AIDS) test. People can show positive antibody test results after a flu vaccine and pregnancy. Christl Meyer http://www.christl-meyer-science.net Jane Burgermeister http://birdflu666.wordpress.com

Digressivt,
La denne informasjonen inn som kommentar her for ca 12 timer siden men ble av ukjente årsaker slettet: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/aids-spektre-og-risikogrupper-del-ii/#comment-87964

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

IT’S HARD TO KILL SOMETHING ALREADY DEAD, AIDS — Is The Virus Alive? Questions about Life! http://www.oralchelation.com/viewpoint/karl_loren/article2.htm

Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime. Information in english language http://tinyurl.com/yz4kayw * Autism and vaccines, related. Autisme og vaksiner, relatert http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1774&start=1 * Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888 * The Jesuits real agenda exposed http://www.youtube.com/watch?v=ia50C1Rda2k
.
What’s happening to Mike Adam’s natural news site? A lot of pages cannot be found http://www.naturalnews.com/

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Merck Vaccine Chief Brings HIV/AIDS to America

http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU&feature=player_embedded#at=37

ragnaR
ragnaR
Abonnent
13 år siden

AIDS is a psyop
and the medicine, not the fabricated disease, killed the patients.

There is a bomb in Dr. Nancy Turner Banks’ riveting history of the AIDS deception — the horrific medical scourge of our time. In fact, Banks’ “AIDS, Opium, Diamonds, and Empire” is really a contemporary update of the old Eustace Mullins’ classic, “Murder by Injection,” which chronicled the criminal history of the American Medical Association.

http://johnkaminski.info/
http://johnkaminski.info/pages/the_next_chapter/aids_is_a_psyop.htm

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Jeg fikk lyst til å legge ut en lenke til en sang som stammer fra tidligkommunismen etter den russiske revolusjonen, en tid hvor folk fremdeles hadde håp om at denne revolusjonen skulle bringe med seg både personlig frihet og velstand for det enkelte menneske – et håp som desverre ble gjort til skamme.

Men håpet lverfremdeles sllik at sanger som denne, handlende om erotikk, naturromantikk og klassekamp fremdeles er polære.

Dessuten er sangene feiende flotte.

http://www.youtube.com/user/kalinin44?blend=2&ob=1#p/u/42/i5DD_QH4InA

Men Belsebob, du advares herved med å høre på den – mannen som synger den er nemlig jøde.

Her er sangen i en versjons, sunget av jødefrie krefter, men ikke dårligere av dengrunn:

Og tilslutt en liten russisk kosesang:

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

SITAT: “Og hvorfor presenterer man historier der homser er så glad for at de er homser – men aldri historiene om de som har blitt kurert for homsingen og har blitt hetero og lykkelig? http://www.rense.com/general37/mak_play.htm

Homser er ofte ulykkelige fordi de bare eier en liten flik av det som er naturlig seksualitet.

Hetroer er ofte ulykkelige av samme grunne.

Naturlig seksualitet er mye større og mye mer omfattende enn ensidig homse eller hetro.

Kvinnefrigjøringen og homsefrigjøringen og også grupper som NAMBLA , arbeidet i utgangspunktet for gode saker hvor alle kan leve ut deilige lyster uten å skade andre.

Men NWO-gjengen går inn i alle slike bevegelser og konverterer dem til noe ondartet, noen ganger helt og fullt og andre ganger delvis.

NWO-gjengen er nemlig motstandere av all frihet – uansett om den rubriseres som moralsk eller umoralsk. Men de kan midlertidig late som om de er frihetselskende på ett eller annet område for å lokke folk til seg.

Michelle
Skribent
Svar til  Nixo
13 år siden

BRAVO Nixo, helt enig i alt du sier! Ja der fikk du virkelig sagt det!

Kjærlighet er frihet, det motsatte er tvang, kontroll og mind-control. Selv Buddha sa at den største kjærligheten er gleden, og det er ingen større glede enn frihet. Jeg har også hørt UFO-kontakt-personer si at det viktigste er frihet.

Men satanister lurer folk til å tro at de har frihet, men den friheten de innbiller seg selv og andre at de har, hindrer de andre i å ha siden deres frihet setter andre under kontroll via lidelse og ufrivillig mind-control. Og det du påfører andre, påfører du jo deg selv siden vi alle er del av den samme energien kalt LOVE.

Du kan ha frihet over deg selv og gjøre hva du vil med deg selv og andre som er villige til å ta del i din frihet.

♡Kardemommeloven♡

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

NWO-gjengen stod bak den såkalte kvinnefrigjøringen. Og pornografien. Og homo-kampanjen. Og alt som har å gjøre med å normalisere seksuelle overgrep mot barn. http://www.equalparenting-bc.ca/news/kinsey-albert.htm

Og selvfølgelig narkoen og til stor del beat- og hippie-bevegelsen. Allen Ginsberg var en av beat/syre-profetene. Og ble senere med i NAMBLA. (North American Man-Boy Love Association.) CIA forsynte hippie-fester med massevis av LSD. For eksempel på The Warlocks fester. (The Warlocks skiftet senere navn til Grateful Dead.) NWO stod også bak Black Panthers, the Weathermen, KKK, kommunistpartiet, nazi-partiet og nesten alt annet som “lagde bråk” i USA og Eropa fra 1950 og fram til i dag.

Den såkalte kvinnefrigjøringen, pornoen og homsebevegelsen har null å gjøre med frihet og toleranse (osv). Poenget var/er å avskaffe familien, kjønnsrollene, normal seksualitet og moral og verdier generelt. Slik at NWO kan ha styring med individet direkte istedenfor – uten de hinder som “gammeldagse” ordninger og verdier representerer. Dessuten, med kvinne”frigjøringen” kunne man så beskatte den andre halvparten av folket, samt få barna tidligere inn i hjernevaskingsystemet/skolen og ta de vekk fra heimen.

Bare slå på TVn og bla litt i kanalene. Hvor mange timer/minutter går det før du ser en homo/lesbe? Og i det virkelige livet – hvor mange homser og lesber kjenner du? Media gir oss inntrykk av at 1 av 3 er homo – mens i virkeligheten er det kanskje 1 av 300. Hvorfor denne ekstreme homo-reklamen? Og hvorfor presenterer man historier der homser er så glad for at de er homser – men aldri historiene om de som har blitt kurert for homsingen og har blitt hetero og lykkelig? http://www.rense.com/general37/mak_play.htm

Reklame… har du sett den reklamen der en dame bretter sammen menn hun er lei av og legger de under vasken? Tar du på deg “They Live” brillene så kan du legge til mange slike ting. Det er en kampanje på gang for å angripe alt som er sunt og normalt mens man aktivt propagerer for perversjon og ….Satan…

Kvinnefrigjøring…. nå har ikke kvinnene tid til å ta seg av barna. Og de har jo heller ikke råd til å være hjemme om de så ønsker det. De må ut og jobbe. Men før i tiden gikk det an å være husmor. Er det virkelig bedre nå? Har kvinnefrigjøringen gjort folk lykkeligere? Gitt oss et bedre samfunn?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Michelle

Det er ingenting positivt med homofili. Du kan også legge merke til at svært mange homofile er også pedofile. Og generelt ikke er friske i hodet. Dette visste man alltid før, men det er ikke lov å si det lenger. Å angripe kristne og heterofile derimot er helt OK.

Jeg sier ikke at homofili må forbys. Alt jeg sier er at reklamekampanjen for homofili og perversjon ikke gjør samfunnet noe godt – og at disse homsene og pervoene er alvorlig over-representert i media.

Jeg sier ikke at alle homser er dårlige mennesker. Bjørneboe var jo bifil. Og han liker jeg. Men så hadde jo mannen ting å si som var veldig fornuftige. Ting som angikk/angår langt mer enn “the old in and out.”

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Vel NWO-gjengen gjør alt for å få folk over på sin side. Husk de står på hver side i alle kriger! De lager ulike religioner og dets motsvarenheter.

Selvsagt kan du være homo og kvinnefrigjører uten å være NWO-medlem!

Når det gjelder porno, så bruker de sex mye fordi seksualitet åpner hjernen for mind-control og seksuell energi er kraftfullt og noe som lever i alt levende. Pornoen de lager gjør de selvsagt til overgrep/makt/frykt, uten kjærlighet (sex kan bli brukt veldig positivt og veldig negativt) og med tortur. I illuminati-sirklene handler ikke porno bare om overgrep, men om ofringer og blod, drap og tortur. Det er noe langt mer enn en voldtekt når offeret kappes hodet av under ritualet..

Jeg kan garantere deg at det er langt flere homoseksuelle og biseksuelle enn du aner BelzeBob, de fleste legninger er ikke synlige.

Det du trenger BelzeBob er mere toleranse og frihet for andre og deg selv!

De fleste anti-homoseksuelle har frykt for det som er annerledes, og frykt for å miste egen makt og kontroll over andre og seg selv.

http://www.livescience.com/bestimg/index.php?url=gay_bison_03.jpg&cat=gayanimals

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Om man fjernet homoseksuelle og biseksuelle fra underholdningsverdenen, da kan jeg garantere deg at det meste av frekvens-høyende positiv musikk og kunst hadde ikke eksistert heller!

Michelle
Skribent
13 år siden

Denne artikkelen er så utrolig bra!

Aids er laget for å spre frykt og for å minke befolkningsantallet via en form for angrep/ofring, og de som skulle ofres var homoseksuelle og gatebarn. Men hvorfor?

Homoseksuelle bryter med illuminati/Bibelens skremselspropaganda om at menn som ligger med menn ikke skal arve “Lucifer’s” rike. Ved mind-control lurer illuminat befolkningen til å tro at Gud, som er deres Lucifer/Eye of Horus/Osiris, er den eneste Gud som bestemmer og styrer alt, er både snill (for å få med seg alle tilhengerne til Jesus som har like lite med Bibelen å gjøre som Prinsesse Diana hadde med illuminati å gjøre), men dømmende og “rettferdig” og straffende. Således prøver de å overbevise fargeglade gledesspredende frihetselskende homoseksuelle til å tro at de lever i ond synd mot kjærligheten, ikke får motta kjærlighet etter døden og kan liksågodt gi opp, og homoseksuelle får ubevisst senket sin egenfrekvens ned i depresjon og frykt og selvmordstanker utifra negative energier (black magic) fra omverdenen.

“One spiritual principle is that if you can get a person angry at God, you can get that person to commit any sin.”
Fritz Springmeier – om Mind Control teknikker

Hvordan klarer man å gjøre seksuell legning om til noe negativt? Og hvordan klarer man å si at et fattig barn er født syndig?

Hvordan klarte illuminati å gjøre Gud/kjærligheten/lyset som lever i alt, om til noe dømmende og straffende, og få så mange til å tro på det? Via former av mind-control via tekster og ritualer – folks beundring over rikdom og makt.

♡ONLY PURE LOVE iS THE ANSWER TO ALL PROBLEMS♡

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Utover 50, 60 og 70-tallet frigjorde folk seg stadig mer fra tyngende restriskjoner på sex-pmrådet og øvrige områder av livet som gjorde folk generelt ulykkelige.

Herilandet hadde også en forholdsvis vellykket klassekamp gjort sitt til at folk nå endelig også fikk tid og økonomiske midler til å leve ut sine sekualle behov og øvrige gode lyster.

Jeg vokste opp under denne tida og kunne konstatere at folk generelt ble lykkeligere.

Dette likte ikke motkreftene og de satte in kampen for igjen å gjøre vanlige mennesker til ulykkelge arbeids-zombier uten mulighet til å gjøre noe som virkelig gir dyp glede, noe sex fakisk kan.

Motkrfeftene som faktisk ikke er noe annet enn NWO sette inn en krig på alle fronter og med alle virkemidler som gikk ut på å demoniserfe alt sex-liv som var tilstrekkelig fritt til virkelig å gjøre mennesker lykkelige.

Ett av virkemidlene var å kuppe bevegelser og organisasjoner som i utgangspunktet hadde som formål å frigjøre mennesker, som for eksempel kvinnebevegelsen og radikale politiske grupperinger.

Denne type kuppaktivitet synes jeg også å observere her på Nyhetsspeilet.

I USA skjedede det samme, bare at her ble konservative politiske partier kuppet, med det paradoksale resultat at folka på yttersete venstrefløy herilandet arebeidet mot samme mål som ytterste høyrefløy i USA..

Da tradisjonelle gledesdrepere som fundamenatlistiske kristenmenigheter og fundamentalistisk Islam så hva som skjedde, kom disse også på banen for å skape en renessanse for segselv via den massive anti-sex-kampanjen.

Og etterhvert kan en se at NWO også bit for bit tar fra vanlige mennesker det økonomiske grunnlaget de har vunnet under klassekampen sin.

————————————————————–

OK, men så er det noen mennesker som sier til segselv og andre. Sex er ikke alt, det finnes andre gleder også.

Ja, det er riktig, men straks NWO-folka merker at du engasjerer deg i andre aktiviteter som også gir en dypere lykkefølese, som for eksempel Yoga, meditasjon og naturopplevelser, ja da kommer de for å demonisere dette også.

Tilogmed et å kunne glede sg over god helse og en generelt deilig kropp og et deilig sinn, demonisreres av disse kreftene.

NWO-folka vil nemlig at di ikke skal ha noen dypere glede eller tilfredsstillelse idetheletatt.

De vil gjøre deg til en frustret, men ellers følelsesløs zombi som de kan utnytte foe sine formål.

———————————————————————–

Og hva er så NWO-folkas daglige arbeids-instrumenter? Jo det er såkalte hjelpetyater det, som barnevernet, psykiatrien, NAV/sosialtjenesten, ppt-tjenesten, helsevesenet, tannhelsetjenesten, skoleverket, visse politietater og religiøse organisasjoner.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Et av ingrediensene i det store hysteriet på 80-90-tallet var et flere kjendiser som var kjent for å ha en såkalt umoralsk livsstil (Rock judson, Nurejev, Liberace er de jeg husker i farten) ble rammet av AIDS og døde etter kort tud.

Ble disse utvaglgt spesielt for å slaktes for å øke hysteriet og for generelt å sverte folk som ikke hadde en A4 standard jødisk-kristen-Muslimsk livsstil?

AIDS hysteriet falt også sammen med det stiore incest-hysteriet, begynnelsen på terrorisme-hysteriet., globaloppvarmingshysteriet og skrekkpropagandaen mot såkalt sinnsyke mennesker.

Det synes for meg som om altsammen var isenesatt for å øke aksepten i befolkningen for nitidige kontroll- overvåknings og sikkerthetstiltak.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Hans

Stemmer det at det faktiske HIV-viruset aldri har blitt funnet?

Forøvrig er det jo besynderlig at i forskjellige verdensdeler så har man forskjellige HIV-tester? Altså: du kan være positiv i Australia, men negativ i USA.

Så vidt jeg vet tester man slettes ikke for et virus, men man tester 20-30 forskjellige ting i organismen, og om man tester “positivt” på storparten av disse får man diagnosen “HIV-positiv”……?

Men jeg tror ikke vi kan benekte at det er noe på gang. Noe må jo ha forårsaket denne svære epidemien som kom som et skudd i det homofile party-miljøet i de største amerikanske byene på 80-tallet.

Stikkord:
Homofili.
Ubeskyttet sex med mange partnere. Ofte ekstremt mange partnere.
Et immunforsvar som allerede er ute og kjøre med masse dop og generell usunn livsstil (homse-party folk og junkier).
Dårlig hygiene, deling av sprøyter.
Underernærede og overbelastede kropper. (Fattige i Afrika, folk som jager rundt på gate osv.)

Mer stikkord:
Disse homsene i USA fikk en gratisvaksine. Like før epidemien ble rapportert fra nettopp disse miljøene der homser i tusentall ble vaksinert…

Spør meg om lenker om du trenger. Skal se om jeg kan grave noe fram…

Reidun Carstens
Forfatter
14 år siden

Som beskrevet av artikkelforfatter var Peter Duesberg ved Berkley Universitet i California er en av de første virologer som studerte AIDS. Som et ledd i arbeidet ble han valgt som medlem av National Academy of Science. Hans holdning til helsevesenet gjorde at han mistet forskningsbevilgninger.

Luc Montagnier fra Pasteur Instituttet var den som offisielt oppdaget HIV virus i 1983.
Helt siden 1990 har han fastslått at HIV alene ikke er tilstrekkelig til å fremkalle AIDS. Det er mange AIDS tilfeller uten HIV, og mange HIV tilfeller uten AIDS. Det er umulig at et enkelt virus kan være den eneste årsak, fordi det finnes mange typer HIV som er mindre vesentlig for mutasjonen av HIV virus. Det er umulig å bevise at HIV fremkaller AIDS.

Løgnen og svindelen om AIDS blir kraftig avvist fra myndighetene og sykdomsvesenet. Pasienter, terapeuter og journalister kritiserte det etablerte helsevesenet ved Amsterdam Kongressen. De overlevende krevde sannheten og retten til deres liv.

I 1987 erklærte WHO, Verdens Helse Organisasjon, offisielt at HIV er et naturlig virus av ukjent geografisk opprinnelse. I 1992 skrev Lee Snead som er holistisk lege og forsker to bøker:
“Noen kaller det AIDS, jeg kaller det mord.” “Forbindelsen mellom Kreft, AIDS, Immunisering og Folkedrap». Hun understreker likhetene mht. symptomene mellom HIV og SV40 som finnes hos de afrikanske grønne aper. Den eneste måten et menneske kan bli smittet med SV40, er ved fysisk kontakt med en ape, eller spise kjøtt fra apen, eller ved å få SV40 innsprøytet sammen med en vaksine.

Det er den samme SV40 man fant i Sabin- vaksinen mot polio, som i årevis ble brukt å vaksinere millioner av barn. Man har faktisk oppdaget at SV40 har skapt medfødte unormaliteter, leukemi, kreft og alvorlige immunsvekkelser. Alle disse symptomene er de samme som for AIDS. Hun fastslår at sammenhengen det er mellom leukemi, SV40 og AIDS. For henne er AIDS kun en annen form for leukemi. Hun påviser at vaksinene er ansvarlige for fremkomsten av AIDS og økningen av forskjellige former for leukemi og kreft.

Forskningsdokumenter fra 1984 viste seg å være forfalsket :

http://www.naturalnews.com/News_000646_AIDS_HIV_medical_myths.html

Pravda skriver 11.12.2009 at AIDS er den største dødelige løgn innen medisinens historie :

http://english.pravda.ru/science/health/111056-0

AIDS er en milliardindustri for legemiddelprodusentene. G8-landene har pøst inn milliarder i den såkalte kampen for AIDS.

http://www.laleva.cc/choice/aids/aids_forum.html

AIDS Inc. av Gary Null fra 2007 er en dokumentar om ” AIDS-industrien ”

http://video.google.com/videoplay?docid=-1546322203061765598&ei=rfZkSd3hJZC8rALn9v27BQ&q=aids+inc#

Otto
Abonnent
14 år siden

Biomedical Research, National Press Club KONTRA Robert Gallo: The Man That Created AIDS Tema: En forbrytelse mot menneskeheten, inklusive folkemord og svindel, blir til storindustri

Otto
Abonnent
14 år siden
« Forrige artikkel

Er du nøytral på et tog i bevegelse?

Neste artikkel »

De glemte holocaust

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x