Du leser nå
Bekjennelser fra en Legemiddeldirektør

8 minutter lesetidBekjennelser fra en Legemiddeldirektør

Legemiddeldirektør John Virapen har 35 års erfaring i legemiddelindustrien. Korrupsjon og bedrag var min jobb, sier han i sin bok "Side effects: Death".

Boken «Dødelige bivirkninger» skrevet av John Virapen, Legemiddeldirektør med 35 års erfaring, avslører en kynisk verden basert på profitt fremfor menneskers liv og helse.

Boken «Side effects: Death» er skrevet på en engasjerende måte med forfatterens egne livshistorier gjennom 35 års erfaring i farmasøytisk industri. Den avslører korrupsjon, svindel og farlige preparater på markedet som forfatteren selv var del i eller observerte i sitt arbeid. Du vil bli forbløffet, du vil bli glad, du vil bli sint og du vil få nytt håp.

Viktigst av alt, du vil sitte igjen med en økt bevissthet rundt helse og helsevesen og hvordan du kan beskytte deg selv. Boken blir også publisert på norsk fordi denne kunnskapen ut til folket og den kommer fra rett person.

Boken er såpass avslørende at den hos korrupte selskap og personer vil anses farlig for deres virksomhet, men dette kan ikke stoppe sannheten i å komme frem.

Jeg ønsker inderlig å se et paradigmeskifte i hvordan vi tenker helse og livsstil og jeg vet mange av dere som leser dette har det samme ønsket. Denne boken er som en spydspiss mot en ny og bedre forståelse av helse og vårt helsevesen i dag og boken gir derfor grunnlag for en liten revolusjon i seg selv.

35 års erfaring i legemiddelindustrien

John Virapen var ansatt i legemiddelbransjen i over 35 år og har jobbet i alle deler av industrien med unntak av produksjon. Han var senest Daglig Leder i Eli Lilly & Company i Sverige(8 år) og hadde ansvar for en rekke legemidler med svært alvorlige bivirkninger. Nå vil han ha sannheten ut…

”Korrupsjon og bedrag var min jobb”

Nå går han i strupen på legemiddelbransjen for å gjøre bot for sine tidligere handlinger, som han angrer bittert på, og fordi han på sine eldre dager har fått en sønn som han ønsker å beskytte mot en løpsk og korrupt industri som er en trussel mot liv og helse for millioner mennesker.

Seneste uttalelser fra John  Virapen (oversatt til norsk):

”De fleste helsemyndigheter og legemiddelsverk vet at mange legemidler har svært alvorlige bivirkninger. Hvorfor gjør de da ikke noe med det?”

”Sannheten er at legemiddelindustrien har blitt så korrupt at det nesten har blitt vanlig å bestikke myndigheter, tjenestemenn og leger, dette er en livsfarlig trend vi MÅ stoppe før det er for sent. Jeg vet dette fordi jeg selv var en av legemiddelbransjens løpegutter som ble sendt ut for å bestikke leger og myndigheter. Jeg husker en gang jeg ble sendt til USA fra Sverige med fly med et formål alene å gi kontanter til en korrupt lege der. Jeg var selv den personen som fikk i oppdrag å bestikke svenske myndigheter til å ta inn Prozac. Jeg angrer bittert, og om jeg kunne gå tilbake og endre mine tidligere handlinger ville jeg gjort det. Det beste jeg kan gjøre nå er å skrive om dette og håpe det vil bidra til en endring. Dette er noe et samfunn ikke kan leve med i lengden, dette er din og min oppgave, vi må stoppe en organisme ute av kontroll.”

“Jeg ønsker at folk skal forstå farene med blockbustermedisiner (bestselgere) som fins på markedet, før det er for sent. Det er blant de viktige tingene folk kommer til forstå når de leser denne boken»

– John Virapen

Spørsmålene nå er følgende: Vil samfunnet reagere? Vil våre myndigheter få opp øynene for galskapen de har vært med å sponse både finansielt og maktmessig? Hva vet egentlig våre helsemyndigheter og vil de egentlig vite? Vil journalistene våge å skrive om det?

Og viktigst av alt, vil du åpne dine øyne for galskapen?

Dette er en samfunnsrettet og samfunnsaktuell bok som også egner seg for leger og fagfolk som føler seg lei av og ferdig med uvirksomme og ofte farlige legemidler mennesker ikke trenger og som selges inn av ivrige selgere med rå provisjon og diverse skitne knep i boka. Blant dem betalte reiser, tilbud om godt betalte foredragsjobber og kontanter i hånden.

”Korrupsjon og bedrag var min jobb”, sier John Virapen i sin bok «Dødelige bivirkninger».

Er avdelingsoverlegen i Legemiddelverket korrupt?

Det er i denne sammenheng også viktig å sitere Legemiddelverkets avdelingsoverlege Steinar Madsen på debatt mellom GSK og Legemiddelverket på protestfestivalen i Kristiansand onsdag den 15. september 2010 på spørsmål fra Kjetil Dreyer (representant for Vaksineaksjon.no), dette med ca 30-40 vitner i salen:

Kjetil Dreyer: har du noen gang tatt imot penger direkte fra legemiddelbransjen?
Steinar Madsen: Ja, det har jeg tidligere.
Kjetil Dreyer: På hvilke måte har du tatt imot betaling?
Steinar Madsen: Via reiser, foredrag og liknende.” Steinar Madsen nølte ikke med å fortelle dette, muligens fordi det en eller annen gang ville komme for en dag. Det som er den farlige trenden her er at dette ser ut til å være en akseptert form for bestikkelse og korrupsjon.

Denne boken går hardt ut imot slik korrupsjon og omtaler også en rekke vanlige, men svært skadelige legemidler i dagens samfunn, blant dem insulin og ADHD-medisiner med mer. Svært få kjenner bivirkningene og historiene bak disse.

Hva som skjer i de skjulte kulisser som du ikke er klar over kan skade deg.

Samtidig ønsker John å bevisstgjøre deg og meg rundt hva han vet skjer i de skjulte kulisser i bransjen også i dag og ved dette bidra til å redde liv som ellers ville gå tapt ved bruk av spesielt visse typer legemidler.  Boken er lettlest og slagkraftig.

Du vil føle deg styrket etter å ha lest den og forstå at her kan du og jeg utgjøre en enorm forskjell.  Du vil forstå alvoret av dette selv om du vil det eller ei, men desto viktigere er det å lese den og dele den med så mange som praktisk mulig.

Vi trenger et paradigmeskifte – du har blitt løyet for

Dette er en bok som ved sin kraft evner å skape et nytt paradigmeskifte, endre spillereglene og omfordele makt tilbake til folket. Bruk den for det den er verdt!

Lenge har du blitt ført bak lyset, lenge har du betalt en høy pris, både helsemessig og finansielt ved å sponse en av verdens mest korrupte industrier i den tro at det du gjør/gjorde er/var rett og den eneste mulighet for deg.  Du har blitt løyet for, du har blitt lurt, men ikke lenger…

Derfor er denne boken her og den er dagsaktuell som aldri før, vi har mange grelle eksempler på dette, blant dem H1N1 vaksine hysteriet der både media, legemiddelindustrien og norske myndigheter spilte på lag og lå i samme seng. Det er i dag omtalt som «den største skandale i Norsk medisins historie.» La oss jobbe for å unngå flere slike skandaler i fremtiden. La oss gi våre barn en tryggere og bedre oppvekst enn dette.

For å forhindre slike overtramp mot befolkningen (sponset av dine og mine skattepenger) på ny og på ny må folket utdannes, dermed trenges det noe mer enn en enkelt artikkel fra en engasjert vaksinemotstander, det kreves reell kunnskap og erfaring, dette gir John Virapen i mengder gjennom denne boken. Derfor er den så livsviktig! Og om du ønsker å bidra for egen frihet og helse er det beste du gjør å kjøpe bøker og dele dem med andre. Du vil forstå hvorfor når du leser boken selv.

NB! Boken er ikke et angrep på alle legemidler eller selskap der ute, den avslører sannheter rundt medikamenter, selskap og hendelser der korrupsjon råder, sett ut ifra en erfaren innsidemann fra legemiddelindustrien.

Hvor får jeg tak i boken?

Boken lanseres den 20. november 2010 og du kan lese mer og blant annet forhåndsbestille hos Altshop.no. Du finner den allerede på engelsk hos Capris.no, Amazon.com osv. Sjekk også Rolf Kenneths bokanmeldelse.

Journalister kan kontakte artikkelforfatter Kjetil Dreyer på tlf +47 45600654 ved ytterligere spørsmål og eventuelt kommentarer fra John Virapen. Pressemelding kan lastes ned her.

Dr John Virapen sin egen hjemmeside
Her kan du lese mer om John Virapen. Klikk her.

Se også filmen der han snakker foran omlag 1000 personer. Den finner du på denne lenken.

Dr Virapen kommer til Norge 20. og 21. november 2010
Dr John Virapen kommer til Norge for å holde foredrag lørdag den 20. og søndag den 21. oktober 2010 på Alternativmessen på Lillestrøm, kl. 16:00 begge dager. Boken fås også kjøpt på Altshops stand under messen.

Utfyllende artikler

Her finner du en innholdsrik samleside for tusenvis av engelske/amerikanske artikler relatert til emnet. Klikk her.

Her finner du andre artikler i Norge – vaksineaksjon.no.

En fin artikkel i Dagens Medisin rundt korrupsjon – dagensmedisin.no.

Her finner du flere artikler rundt korrupsjon på Dagens Medisin – Klikk her.

NRK artikkel – Leger som samles mot korrupsjon.

Se hjemmesiden til Leger mot Korrupsjon – www.leger-mot-korrupsjon.net.

Om dere lesere av Nyhetsspeilet har andre artikler som treffer dette emnet, legg dem i kommentarfeltet for å underbygge denne artikkelen ytterligere. Det er tusenvis og hundre tusenvis av artikler direkte eller indirekte relatert til korrupsjon i legemiddelbransjen.

Vi trenger denne boken og vi trenger å spre denne informasjonen til den vanlige mann i gata. Selv de mest kritiske vil kunne la seg overbevise av en tidligere legemiddeldirektør som nå går ut med avsløringer. Her ligger kraften i John Virapens tidligere erfaring. La oss bruke dette verktøyet for det det er verdt.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
64%
Opplysende
25%
Inne på noe
2%
Usikker
3%
Dårlig
7%
Om forfatter
Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

229 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *