/

Fluorid-stopp nå!

33.2K visninger
8 minutter lesetid
153

Vi lever i det jeg vil kalle et risikosamfunn i et av verdens tryggeste land. En konsentrasjonsleir der menneskenes konsentrasjon er beleiret og under stadige angrep fra forskjellige inntrengere.
Mobilmastene (også kjent som “kreftspredere”) vokser som ugress i nærmiljøet. Kvikksølv er forbudt i Norge, men tillatt i norske barns blodårer via vaksiner. Dagligvarer tilsettes hjernebremsende ”monosodium glutamat” og den mislykkede rottegiften “aspartam”. Dette er noen av giftene vi har vent oss til å leve med. Hodepinen og trøtthetsfølelelsen du opplever er du ikke alene om; og det er faktisk ikke oss det er noe galt med, det er statens (folkets) institusjoner som har tillatt forpesting av matvarene våre. Kanskje har de en baktanke om å holde deg passiv og undertrykket i revolusjonære tider?

Fluorid er et svært giftig stoff, mer giftig enn bly og nesten like giftig som arsenikk. Natriumfluorid ble tidligere brukt som rotte- og insektsgift. Mengden fluorid du får i deg gir ikke akutt død mener fluorid-tilhengerne, men det som dreper en rotte fort, vil muligens svekke deg i lengden. Argumentet at fluorid dreper rotter, men ikke mennesker, er ulogisk i mine øyne.

For hva er egentlig fluor? Fluor er et biprodukt (avfall) fra aluminiumsindustrien. Store, pengesterke og innlytelsesrike selskaper både i USA og Europa, som Aluminium Company of America (ALCOA), IG Farben i Tyskland, det engelske Imperial Chemical Industries (ICI), DuPont Standard Oil og flere forsøkte å utnytte sine biprodukter. Istedenfor å bruke store pengesummer på trygg avfallshåndtering, fant grusomme kapitalister ut at medmenneskers munn var det enkleste og mest lønnsomme stedet å kvitte seg med dette svært giftige stoffet samtidig som de fikk et nytt marked – fluormarkedet.

Fluor er så giftig, at geologer avgjør hvor farlig vulkansk aske fra Island er, i forhold til hvor mye fluor den inneholder. Empirisk forskning konstaterer at fluorid-utsatte mennesker og dyr får kreft og mutasjoner, så hvorfor har vi det fortsatt i munnen etter 50 år? Bare fordi noe har vært akseptert lenge, betyr det  ikke nødvendigvis at det er riktig.

Du er med på et ubetalt eksperiment vi kan ane resultatene av

Fluor-oppdagelsen er hyllet som en av tidenes største oppfinnelser ved siden av glødelampen, motorsykkelen og paraplyen. Produktet ble dyttet frem gjennom heavy propaganda. Store økonomiske interesser lå i bunn og gjennom bestikkelser og lobbyvirksomhet ble fluor innført i all hast og de tidligere advarslene fra for eksempel American Dental Association(ADA) ble oversett;

Fluorides are general protoplasmic poisons, probably because of their capacity to modify the metabolism of cells by changing the permeability of the cell membrane and by inhibiting certain enzyme systems.
Journal of the American Medical Association, Sept 18, 1943

På samme måte var tobakk i lengere perioder trygt for helsen og allment akseptert, men fluormafiaen har fortsatt et jerngrep på media. En dårlig vane kalt “tillit til autoriteter” er med på oppbyggingen og opprettholdelsen av korrupsjon. Flere delstater i Usa har nå stoppet Fluoride-dumpingen i drikkevannet, på oppfordring av en gruppe leger og menneskeinteresseorganisasjoner. (amerikansk nyhetssending).

Er våre tannleger klar over hva de gjør?

Propaganda til leger og tannleger gjennom yrkesoppveksten betrygget dem med enkle setninger på tavlen som ” Fluor har med stor sannsynelighet nedsatt kariesfrekvensen”. ADA(American Dental Association) imøtekommer og bortforklarer forskning som viser en klar årsak-virkning mellom fluoridefordøyelse og artithis, cellestoffskifte, kreft, benskjørhet og flere kroppslige sykdommer. De er også enige om en ting, at for mye fluor kan gi fluorise (brune flekker på tann). Hva med all den fluoriden som går ned i magen?

Forskning påberoper seg æren for å ha redusert karies i flere undersøkelser som følge av fluortilsetning i tannkrem og drikkevann. (Disse undersøkelsene svikter i å korrigere for logiske faktorer som bedre munnhygiene, sunnere og mindre sukkerholdig kost og forebyggende lakkering av tyggeoverflater.) Jeg har ikke lykkes i å finne forskning som beviser at fluor er godt for tennene, men tidlig på 20-30tallet, da fluor først ble anbefalt som kariesforebyggende, var den generelle tannhygienen svært dårlig i forhold til idag.

Hvis fluor er godt for tennene (og bare hvis!), hvorfor smører vi det ikke på tanna istedenfor å drikke det? Idag er mye av dietten også utsatt for små mengder fluoride da matindustri-prosessen bruker fluoride-tilsatt vann. Visste du at en grillpølse inneholder 30-50% vann? Det er nettopp her problemet ligger, vi spiser og drikker denne miljøgiften, og risikerer å få i oss altfor mye. Spesielt er det kritisk for de yngste i huset som tåler mindre ettersom blod-hjernehinnebarrieren ikke er ferdig utviklet. Det er nå på tide å dra i nødbremsen og slutte å være nøytrale på et tog i bevegelse på vei til det tankeløse samfunnet.

Det påstås stadig vekk at fluor er kariesforebyggende og de siste årene har vi blitt kraftig oppfordret til å bruke fluor i tannpasta, munnskyllevann, drikkevann, flaskevann, tyggegummi og tannfyllingsmaterialer. For noen måneder siden så jeg en reklame fra APOTEK1 (aka leggemiddelindustrien) der de oppfordrer alle til å bruke fluortannkrem og fluorvann, OG IKKE SKYLLE MUNNEN ETTERPÅ (direkte sitat)! I tillegg: Hvor mange av oss spiste ikke fluortabletter i barndommen?

fluoridation … it is the greatest fraud that has ever been perpetrated and it has been perpetrated on more people than any other fraud has.
– Dr. Professor Albert Schatz, (Microbiology), co-discoverer of Streptomycin, the cure for tuberculosis and numerous other bacterial infections.

Hvis vi ikke stopper fluoride snarest, vil vi møte på en rekke nye produktområder hvor fluor ønskes tilsatt. Under et opphold i Den Dominikanske Republikk var det umulig å spise mat uten fluor, da alt bordsalt er tilsatt fluor med FN og UNESCO’s anbefalinger om at fluor er et nødvendig byggestoff i kroppen din (dette stod på saltbøssa). Heldigvis takket Norge nei til fluor i bordsalt i 2006, men dette er bare første runde. I USA, på tross av ramaskrik fra legeforeninger om fluoride-stans, er matprodusentene i gang med å ”fluoridisere” Is-te, supper, sukker, barns iskrem, og frukt-juice.

Du ønskes lobotomert

Fluoride i Kinnsiske forskningsrapporter har bevist et nedsatt intelligensnivå og IQ hos barn som drikker fluoride og bruker fluor i dentalprodukter. Hvordan vises det i skolene idag? Hvordan gjør Norske barn det? Kan man si at det globale intelligensnivået er 20% lavere enn den alternative fremtidslinjen uten fluoride-bedraget?

I arbeidsleirene i Auschwitz i Tyskland og Gulag i Sovjet, var store kriminelle selskaper som IG Farben (idag kjent som BASF) og andre psykofarmasøytiske selskap tungt involvert i uetisk forskning på uskyldige medmennesker. Fluoride ble tilsatt i drikkevannet for å sterilisere, og tvinge fangene til likegyldighet, passivitet og underkastelse for å akseptere tvangsarbeid og fjerne motstandslysten til å rømme. Det perfekte fengsel, er der hvor fangene ikke vet at de er fengslet. Resultatene fra denne befolkningsgruppen var allerede på vei til [ bli større planer. Hvorfor ikke tilsette fluoride i drikkevannet til store populasjoner slik at de blir lettere medgjørlige og lydige for massekontroll? (god lesing om eksperimentene)

“Da fluor akkumuleres i kroppen og tilførsel nedsetter intelligensen, blir sluttresultatet, at befolkningen får mindre mulighet for å engasjere seg og evne til at oppdage eller motstå tyranni.
skriver Valdamar Valerian i en artikkel.

Valget er ditt

På den ene siden kan dette være drevet av pengeprofitt-motiver, med store selskaper som avhengighetsdanner oss til unødvendige og helsefarlige hverdagsprodukter, for deres egen vinning. På den andre siden kan fluoride-tilsettingen i vann være en konspirasjon – en del av et større spill med langt alvorligere hensikter enn kun pengeprofitt (med tanke på forskningsresultatene fra konsenstrasjonsleirene). Personlig tror jeg begge er en motivasjonsfaktor. Uansett hvordan du ser på det må fluoride tilbaketrekkes fra tannpasta, munnskyll, og det edle drikkevannet vårt! Det skjer først gjennom en masseoppvåkning blant forbrukerne og pågående protestmarkeringer utenfor Mattilsynet iogmed at vi spiser fluor er dette deres felt.

Hvordan kan noen ha engang et lite snev av tillit til et mattilsyn som tillater Redbull men som advarer mot aprikoskjerner og forbyr Stevia – blant mange, mange, mange groteske eksempler – langt fra bare dette. Når forstanden uteblir i de beslutningene som tas, så må vi også forstå at det kan ligge sterke føringer bak som kommer fra annet hold.
Ingunn Røiseland (Kjent vaksinemotstander)

Fluor er giftig, det er en grunn til at det står “Hvis svelget av barn under 6 år, oppsøk legehjelp umidellbart” på enkelte tuber. Det finnes tannkrem uten fluor, selv har jeg brukt fluoridefri aloevera tannpasta fra “Kingfisher” i et år med gode resultater, tennene blir faktisk hvitere og hjernen blir friskere. Mine personlige erfaringer bekrefter øvrig forskning om at fluor gir brunere tenner! Unngå Bon-Aqua fluor-flaskevann. Du kan avruse kroppen fra det toksiologiske stoffet på flere forskjellige metoder. Les mer her.

Enhver mor fortjener sannheten om fluor. Hvis de var klar over hva de gir sine kjære barn – ville vi sett flere oppgitte og allierte mødre ute i protester!

Steng fluoride-krana i Norge!

Ifølge Wikipedias referanser fra etablert vitenskap, er anbefalte grenser for fluor pr liter; 1mg. I Norge har Mattilsynet akseptert 1.5mg pr liter. Dette er selvfølgelig intet argument for å nedjustere mengden, da den virkelige grensen bør være null. Det vi ikke vet er hva de faktiske målingene i praksis utgjør i forhold til de oppgitte grenseverdiene i lovdata. Derfor har jeg opprettet en donasjonskampanje, hvor du kan gi en hundrelapp eller to og bidra til uavhengig forskning på det mest essensielle vi har i livet; drikkevannet vårt. Jeg vil foreta 3 prøver fra forskjellige steder i Oslo og Akershus, og sende inn prøvene til Eurofins AS.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/drikkevann-underskelse

Fluoride-inntak over lengre perioder vil virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil forsvinne og vi vil alle bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil holde motstanden nede. Folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om faenskapet som foregår i vårt eget demokrati eller verden.

Jeg mistenker at verdiene er langt høyere i disse krevende tider hvor din fulle oppmerksomhet kreves for å følge med og gjennomskue løgnaktig politikk og profesjonell propaganda. Staten ansetter flere og flere “rådgivningseksperter” fra PR-Byråer. Når staten trenger “public relations” betyr det at forholdet mellom staten og folket er svekket grunnet mistillit, og derfor må hyener hyres slik at vi ikke kan se igjennom frykt med fornuft. Svineinfluensa-skandalen er et veldig minneverdig eksempel, der Karita Bekkemellem (tidligere AP politiker) ble ansatt som direktør for legemiddelindustrien og forsøkte å berolige folk med å brette opp ermene for en dødelig vaksine.

Fra lovdata.no

§ 15. Godkjenning av kjemiske produkter til behandling av drikkevann

Kjemiske produkter til behandling av drikkevann, herunder produkter til desinfeksjon av drikkevann, skal være godkjent av det sentrale Mattilsynet. Mattilsynet skal føre en oppdatert liste over godkjente produkter. Godkjenningen gjelder i inntil 10 år eller inntil Mattilsynet finner det nødvendig å endre eller oppheve godkjenningen på bakgrunn av ny kunnskap og for å beskytte helse.

Lovforslaget varer i 10 år og ble iverksatt 2002-01-01, dette er kort tid etter terrorangrepet og krigen mot terror reiste gjennom land og hus som svartedauen. Kan det være slik at dose-bestemmelsene økte med den hensikt av å dumme oss ned, slik at vi lot oss rive med den massive propagandaen menneskehistorien har opplevd i senere tid? (Terror, terror, terror, al-qaida, al-qaida, Osama, Osama, adlyd, adlyd, adlyd, adlyd)

Fra lovdata.no

Kjemiske produkter til behandling av drikkevann og stoffene i produktet skal ha vært vurdert toksikologisk og ha vært gjenstand for vitenskapelig vurdering nasjonalt eller internasjonalt

Norge henviser som vanlig til internasjonale forskningsrapporter. Det kan trygt sies at de mottar industrifinansiert forskning da Verdenshelseorganisasjon WHO er en privateid institusjon opprettet av de samme grusomme kapitalistene på 1930-40tallet. De fortsetter å klamre seg fast til de helseløse og samvittighetsløse oppfordringene idag og står fast på at fluor er sunt! Kan man nå si, etter så mange år med milliardfortjenester, at pengene ikke er motivet lenger?

Det er krigen mot din bevissthet det handler om, siden du har en tenkende hjerne og derfor ses på som en fare for deres verden bygget på løgner.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

153 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
11 måneder siden
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

FLUORIDE OFFICIALLY CLASSIFIED AS A NEUROTOXIN IN WORLD’S MOST PRESTIGIOUS MEDICAL JOURNAL

http://www.disclose.tv/news/fluoride_officially_classified_as_a_neurotoxin_in_worlds_most_prestigious_medical_journal/127745

Som så ofte ellers har Nyhetsspeilet vært tidlig ute. Denne artikkelen er fra 2010.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Uetiske eksperimenter på fanger er vanlig i mange land, ikke minst i USA.

Her forteller ex-mafioso og langtidsfange James Files om hvordan alle som kom til fengselet for å filme noen scener til JFK-filmen hadde med seg drikkevann på flasker…:

https://www.youtube.com/watch?v=cxtrFoh3Pao

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Se fra 2:26 i videoen, sol hieroglyf og oktagonalt symbol, octogon http://postimg.org/image/dlx45by0f/

James Files shot JFK from the grassy knoll https://www.youtube.com/watch?v=cxtrFoh3Pao&t=2m26s Fra 2:26

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Google { stateville correctional center illinois https://www.google.no/search?q=stateville+correctional+center+illinois }

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Advarer barn og gravide mot å spise mikropopcorn
Fluorstoffene kan være kreftfremkallende og hormonforstyrrende.

http://www.tv2.no/2015/06/23/nyheter/helseskade/mat/forbruker/7079366

Trodde fluorstoffer var helt uskadelig jeg, de har jo hjernevasket oss med hvor bra fluor er i mange mange tiår.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Slettet men i arkiv

VIOLENCE & CRIMINALITY, HEALTH, ENVIRONMENT & FLUORIDE http://web.archive.org/web/20131011153429/http://dianabuckland.webs.com/fluorideaggression.htm

Quote: Report from FLUORIDE RESEARCH on WATER FLUORIDATION & CRIME in the United States of America. If water fluoridation were ended, it might take a generation for the effects to recede. If it continues to expand, the “signal” identified in this study may get lost in the “noise” of ENDEMIC VIOLENCE. http://www.fluorideresearch.org/381/files/38111-22.pdf CHEMICAL IN FLUORIDATED WATER MAY CAUSE VIOLENT BEHAVIOR AND COCAINE USE, SCHOLAR SAYS 1998 ARTICLE http://www.actionpa.org/fluoride/violence.html -> http://web.archive.org/web/20140730134706/http://www.actionpa.org/fluoride/violence.html .. * Lenker som er tomme, slettet informasjon, kan hentes i http://web.archive.org *

From archive org http://web.archive.org/web/*/http://dianabuckland.webs.com/fluorideaggression.htm

S1 # Dr. Suzanne Humphries lecture on vaccines and health, chemtrails, smart meters, gmo, globalists + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1960&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Toxic Tap Water, Anna Bragga’s New Documentary on Water Fluoridation In The Town Of Bedford. https://www.youtube.com/watch?v=0qgC7H3kBjE

Toxic Tap Water: Bedford’s Battle Against Water Fluoridation … THE MOVIE https://www.youtube.com/watch?v=K1-UnFMQb_U

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Fluor i mjölken på svenska skolor.

Enligt Dagens Nyheter kommer fyra skolor i Färjestaden, Alvesta, Halmstad och Sölvesborg delta i ett experiment på huruvida fluor adderad i mjölken kommer hjälpa barn att få mindre karies.

http://www.vaken.se/fluor-mjolken-pa-svenska-skolor-2/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Fluor og vold http://tidsskriftet.no/article/934979/

Sitat: Noen fluorforbindelser er verre enn andre. I USA har statsviteren Roger D. Masters avdekket at to fluorforbindelser som tilsettes drikkevann, samtidig øker opptaket av bly og andre tungmetaller. Barn og unge som får i seg tungmetaller, gjør det dårligere på skolen, og noen blir voldelige av for mye bly. ..

Blabla
Blabla
Abonnent
10 år siden

Har hørt påstander fra mange kanter om fluor i drikkevann som er giftig. Noen mener det er feil, eller “konspirasjonsteorier”. Greit nok, kanskje er det det, men hvorfor i allverden skal det være i drikkevannet? Bør ikke folk ha rett til å velge bort kunstige tilsetninger i sitt eget vann? Hvis det er bra for tennene kan folk bruke fluor tannkrem, så kan de som er skeptiske la være. Det er nå min mening :)

MonkyBiz
MonkyBiz
Abonnent
Svar til  Blabla
10 år siden

Uansett tilsettes det ikke fluorid i drikkevann i Norge.

Blabla
Blabla
Abonnent
Svar til  MonkyBiz
10 år siden

Kanskje ikke, men det tillates en grenseverdi på opptil 1,5mg pr liter.

http://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2001-12-04-1372#KAPITTEL_1

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  MonkyBiz
10 år siden

Jo, i noen typer flaskevann tilsettes det fluorid.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Nina Sjælens Univers Andersen https://www.facebook.com/groups/oplysning/permalink/499602886776350/ sitat:

+{

Hvad er FLOUR? Renser du det vand som du putter ned i din krop???

Nu skal du høre:

1. Flour er et giftigt gasformigt grundstof, der findes i en række bjergarter og i havet. Flour anvendes i en række industriprocesser, og er blandt andet et affaldsstof i aluminiums-produktionen.

2. Flour har før været anvendt som en af hovedkomponeterne i ROTTEGIFT og først tilført til drikkevandet af Nazisterne.

3. Flour er også en af komponeterne i lykkepillen PROZAC!

4. Det bruges i noget der bruges i Sarin Nerve Gas!

5. Det er et meget farligt stof og selv i små mængder kan det være dødeligt!

6. Det er et grundstof som findes i naturen, kemisk bundet i forskellige mineraler,som Flusspat= kalciumflourid, Apatit= flourholdigt kalcium fosfal og kryolit sombestår af Natrium Alumminumflourid. (Tjek din tandpasta IGENNEM, hvis du finder disse giftstoffer i,skift da tandpastaen til DENTA FORCE (mærket A. Vogel).

7. Flour er meget mere giftigt end BLY!

8. Langvarig brug af tilførsel af FLOUR er kendt for bla at være årsag til CANCER og knogleskørhed. Ligesom det påvirker immunforsvaret og ødelægger bindevævet,dette er i små tilførsler af flour der omtales.

9. Da FLOUR akkumuleres i kroppen og tilførsel nedsætter intelligensen, bliver slutresultatet at befolkningen får mindre mulighed for at engagere sig og evne til at opdag eller modstå tyranni. Det er også en alvorlig forurening af miljøet med et sundhedsfarligt grundstof og derved en forøget risiko for vores liv og helbred!

10. Kan forårsage “forvirrethed, ligeglad, ugidelige og søvninge”. Huden bliver kraftigt rynket pga. hurtigere ødelggelse af hudens bindevæv.

11. Tegn på KRONISK FLOURFORGIFTNING: Dødfødte børn, skeletdeformiteter, hyppige knoglebrud, tab af tænder, DEPRESSION og tidlig impotens. Skader også organerne. Hæmmer den normale ilt i kroppen.

Så spørg dig nu selv om: vil DU forgiftes når du ved disse ting? Ofre 38kr på en naturlig tandpasta : DENTA FORCE Mærke: A.VOGEL. Eller urtekrams tandpasta: m. eucalyptus, mint eller aloevera til kun 25kr.

Renhed overgår alt

}+

Kilde fb-gruppe “Oplysning til det Danske Folk” https://www.facebook.com/groups/oplysning/ med ekstra informasjon fra fler

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

FLUORIDE “amounts to public murder on a grand scale” Dr Dean Burk National Cancer Institute http://www.youtube.com/watch?v=kzgKA5zMitQ

Quote: “In point of fact, fluoride causes more human cancer death, and causes it faster than any other chemical.”–Dean Burk — Congressional Record 21 July 1976 “They (ACS) lie like scoundrels.”—-Dean Burk, Ph.D., 34 years at the National Cancer Institute. ..

Ikke bruk denne tannkremen http://www.abcnyheter.no/nyheter/miljo/100413/ikke-bruk-denne-tannkremen gt ~ Do not use this toothpaste http://tinyurl.com/pprhdm3

Sitat: Med mindre du har en sjelden tannkjøttsykdom bør du ikke bruke Colgate Total, ifølge direktør i Klima- og forurensningsdirektoratet Ellen Hambro. .. Tannkremen inneholder stoffet triklosan, som er på myndighetenes verstingliste over giftige stoffer som skal fases ut innen 2020. ..

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Dr. Anna Goodwin speaks out about water fluoridation

https://www.youtube.com/watch?v=2vCgB_PGbTE&feature=player_embedded

USA admits adding fluoride to water is damaging teeth and has been a big experiment

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det er nok ikke bare fluor som akselererer aldringsprosessen.
Det er alle de personer som har latt seg friste av løftet om gull og grønne skoger, i bytte mot at de bidrar til Codex Alimentarius og Agenda 21.

ICA: Inköps-Centralen Aktiebolag, og som ikke er et norsk aksjeselskap (hva har de å gjøre i Norge i det hele tatt?) er eid og kontrollert av sataniske frimurere. Sannsynligvis.

Demoniske Aftenposten med en ny spenstig artikkel:
Konkurransetilsynet bekymret for økte priser og dårligere utvalg
http://www.aftenposten.no/okonomi/Konkurransetilsynet-bekymret-for-okte-priser-og-darligere-utvalg-7090989.html

Aftenposten skrev i dag at “Ica og NorgesGruppen har inngått en avtale der NorgesGruppen overtar 60 prosent av Icas distribusjon, samt alle Icas forhandlinger og innkjøp.
– Med en slik markedsstyrke er det fare for at dette samarbeidet kan svekke konkurransen”

Etter min oppfatning en bløff. Dette er ikke annet enn lobbyisme og samarbeid, og “konkurransetilsynet” er like kjøpt og betalt som mattilsynet.

For, konkurransetilsynet er jo ikke annet enn “bekymret”, og vil “se nærmere” på avtalen mellom mellom Norgesgruppen og ICA. Jeg tipper på at hvis administrerende direktør i konkurranse “tilsynet” går informasjonen for nær, og virkelig finner ut av potensielle ulovlige avtaler under bordet, så blir hun bedt om å enten si opp jobben sin, eller å hysje det hele ned.

De gamle gode og sunnere matproduktene forsvinner som dugg for solen, og blir erstattet med alle mulige Codex ingredienser. Antakeligvis uten en gang å bli oppført på varedeklarasjonen. Mel, brød, melk, fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt, kaffe, te, juice, pålegg, baderomsartikler, tobakk, øl, ect.
Alt ender til slutt opp med GMO, kvikksølv, større mengder med sprøytemidler, og annet snacks. Dystopisk? Ja. Usant? Nei.

Spør du meg, så er det mulighet for at fluor blir som peanuts å betrakte, i forhold til hva vi nå står overfor. Selv peanuttene blir vel genetisk manipulert.

Agenda 21 vil bli tvunget igjennom i Norge, enten vi liker det, eller ikke.
Alle offentlige tilsyn og etater er for lengst blitt infiltrert og overtatt av “mørkets tjenere”.

Er du mektig frimurer i Norge og støtter NWO, så er det ingen sak å få gjennomslag for dine forretninger og ønskede ekspansjoner (dog ikke uten å yte høyere instanser dine tjenester og din service, når du blir bedt om det).
Frimurer Petter Stordalen har da ingen problemer, ser det ut til?
http://www.konkurransetilsynet.no/no/fusjoner-og-oppkjop/arkiv-over-mottatte-meldinger/2009/choice-hotels-scandinavia-as—lykkeberg-hotel-drift-as-/?hl=choice%20hotels

Smakk-smakk, alt i orden.

Eller hva med dette?
http://www.konkurransetilsynet.no/no/fusjoner-og-oppkjop/arkiv-over-mottatte-meldinger/2011/choice-hotels–resorts-as—q-33-hotelldrift-as-/?hl=choice%20hotels

Eller dette?
http://www.konkurransetilsynet.no/no/fusjoner-og-oppkjop/arkiv-over-mottatte-meldinger/2005/home-invest-as-og-capona-ab—choice-hotels-scandinavia-asa/?hl=choice%20hotels

Norges lovsamling er vel ikke mer verdt lenger, enn en Donald Duck pocketbok.
Like intetsigende begge deler, i forhold til hva som “egentlig” foregår.

Kay Arnesen
Skribent
11 år siden

Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men det er dokumentert at fluor aksellererer aldringsprosessen.

http://www.angelhealingcenter.com/Fluoride.html

Hermis
Hermis
Abonnent
11 år siden

En ny studie fra Harvard University antyder at store mengder fluor i drikkevannet gir signifikant reduksjon i barns IQ. Det amerikanske miljøvernbyrået EPA får med dette støtte for sine påstander om at høye doser fluor kan være skadelig for den nevrologiske utviklingen hos barn, skriver thenewamerican.com.

«Fluor ser ut til å være i samme gate som bly, kvikksølv og andre giftstoffer som kan føre til kjemisk skader i hjernen», skriver artikkelforfatter Philippe Grandjean, professor i miljø og helse ved Harvard University.

I tillegg kan man jo få dårligere tenner og benskjørhet av å bruke fluor i tannkrem og munnskyllevann, sier nå jeg. Har ikke fått hull etter at jeg sluttet å bruke fluor.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/forskning-for-mye-fluor-reduserer-barns-iq-3844257.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Fluor passiviserer , noe nazistene visste. Drikkevannet i konsentrasjonsleire ble derfor tilsatte fluor, 3 mg per liter. Det er tilstrekkelig til å hindre opprørsk stemning. Det er antatt at de som har fluor i drikkevannet reduserer sin IQ med mellom 10 og 20 %.

Det som artikkelen fra TV2 ikek får frem er at amerikanerne tilsetter fluor i springvannet.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Dr. Russel Blaylock: The Dangers of Fluoride http://www.youtube.com/watch?v=Wyi1Ju001PU

Quote:

Dr. Russell Blaylock M.D. is a retired neurosurgeon and author whose trailblazing research has tirelessly documented the fact that there is an epidemic of neurological disorders in the western world which are directly connected to toxins in our environment, and how this relates to the larger global eugenics program behind population reduction. In this fascinating interview, Blaylock reveals how depopulation programs forged by the Rockefeller foundation in association with the Nazis were the basis of modern day incarnations of eugenics like fluoride poisoning and vaccinations
.
Thin Lizzy – Dancing in the Moonlight live HQ http://www.youtube.com/watch?v=llFJ-MwwMck&feature=share

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Fluoride spill at water facility literally burns holes in parking lot cement

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Fluorstoffer som brukes i klær, møbler og matemballasje kan øke risikoen for å utvikle brystkreft, mener danske forskere.

Impregneringsstoffer med fluor er tidligere satt i forbindelse med hyperaktivitet hos barn, økt kolesterol og nedsatt fruktbarhet.

Men forskeren slår fast at det er vanskelig å bevise at fluoriserende stoffer har direkte skyld i kreft.
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7871726

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

A bill requiring all public water systems in New Jersey to add fluoride to the supply. But while the proposal has won support from a host of medical groups, it has proved unusually politically charged.

..72 percent of Americans get their water from public systems that add fluoride,..

Similar bills have failed in the state since 2005, under pressure from the public utilities lobby and municipalities that argue that fluoridation costs too much,

environmentalists who say it pollutes the water supply, and antifluoride activists who argue that it causes cancer, lowers I.Q. and amounts to government-forced medicine.

Public health officials argue that the evidence does not support any of those arguments — and to the contrary, that

#### fluoridating the water is the single best weapon in fighting tooth decay, the most prevalent disease among children. ####

http://www.nytimes.com/2012/03/03/nyregion/in-new-jersey-a-battle-over-fluoridation-and-the-facts.html?_r=1&ref=health

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

The Dangers of Fluoride http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/how-safe-is-fluoride/

Quote: .. Fluoride is one of the most toxic substances known to man .. No statistically significant differences were found in the decay rates of permanent teeth or the percentages of decay-free children in the fluoridated, non-fluoridated, and partially fluoridated areas. ..

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

For mye fluor reduserer barns IQ

En ny studie fra Harvard University antyder at store mengder fluor i drikkevannet gir signifikant reduksjon i barns IQ.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/forskning-for-mye-fluor-reduserer-barns-iq-3844257.html

Tenker noen blir ekstra betenksomme nå.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

«Effekten av det enkelte giftstoffet er ikke nødvendigvis så stor, men den sammenlagte skaden på en populasjon kan være stor, særlig ettersom hjernekraften til den kommende generasjonen er svært viktig for oss alle», heter det i studien.

Fluortabletter, munnskyllevann og tannkrem kan inneholde fluor.

Dette skulle med i innlegget over

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Det verste med fluor-giften, er at den forsteiner pinealkjertelen, 3.øyet. Helt bevisst fra satanistens side å tilføre fluor, det holder oss blinde/fraskilt fra “himmelen”.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Klordid er en del av vanlig salt og er ikke farlig i riktige mengder. Det som imidlertid tilsettes drikkevannet, er mylekylært klor. Dette stoffet er ytterst reaktivt og vil uten videre reagere med umettede fettsyrer og strukturer med umettede karbonkjeder i kroppen, og det vil akkumuleres i kroppen og gjøre strukturer mindre funksjonsdyktige.

Denne evnen utnyttes blant annet når klor brukes som blekemiddel. Molekyler som gir farge har gjerne umettede strukturer. Disse adderer klor seg til, gjør dem mettede, og ødelegger fargen.

Jo mer klor det finnes i drikkevannet, jo mer klor vil sitte fast i kroppsstrukturene tim mennesker som drikker vannet.

Ellers er det velkjnet at klor kan forårsake allergi, eksem og kviser.

Hjernen og nervevev inneholder mye fettaktige strukturer, og det er ikke mumulig at klortilsetting til drikkevannet forstyrrer funksjonene til nervesystemet spesielt.

Det rare er at ingen setter spørsmålstegn ved denne praksisen.

Jeg har en mistanke om at de som styrer helseveseneti norske kommuner og fylker utmerket gpdt vet om disse skadevirkningene, og beksytter seg selv med å avkloinere vannet de bruker, men ikke forteller om farene videre til folk flest.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  Nixo
13 år siden

Mhm. Reversert osmosefilter er hva vi trenger.

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Råd om hvordan å styrke og bygge opp tennene og sterkt redusere tannlegeutgifter.

Gerard F. Judd, Ph D., kjemiker, forsker i 18 år og professor i kjemi i 33 år

11.Fjerning av flouride fra drikkevann, pastaer eller gels redder enzymet adenosin diphosphatase så det kan levere fosfat til kalsium på tannoverflaten, noe som resulterer i en vakker, semi-fleksible emalje.

19.Fluor i vann ved 1 del per million ØKTE tann hull i fire store pålitelige studier. Bakgrunnen for disse økningene har å gjøre med det faktum at adenosin diphosphatase er ødelagt av fluor og kalsiumfluorid som glir inn i emaljen, er fremmed for tannen kompositt og gjør emaljen svake, sprø og misfarget.

27. Det er godt at vi har lært at fluorid er en nerve gift. Fluorid forårsaker hull i tennene. Det er ikke den minste tvil.

28. Metylkvikksølv dannet fra amalgam i kroppen er dødelig. Det fører hjernesykdom. Fyllinger laget av kvartsitt og epoxy er en trygg erstatning.

Les alle rådene her:

http://100777.com/health/teethcare

« Forrige artikkel

Oljeulykken – en global katastrofe

Neste artikkel »

Implementater – dyrets merke?

153
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x