Oljeulykken – en global katastrofe

9.8K visninger
5 minutter lesetid
104

Utblåsningen av BPs oljebrønn i Mexico-gulfen ser ikke ut til å få nevneverdig dekning av massemedia. Det lille jeg har sett synes å lede leseren inn i en falsk tro om at snart vil alt være under kontroll. På mine Internettsøk har jeg kommet over en rekke artikler og innlegg som kaster et mer alvorlig lys over situasjonen. Det letteste er å klikke på linken under for å få et visuelt bilde av situasjonen. Bilde link

Først og fremst trenger du å vite at det er 5,000 fot, eller ca. 1,666 meter fra vannoverflaten ned til brønnhullet. Derfra går rørene 35,000 fot, eller 11,666 meter ned i jordskorpen der de har truffet en meget stor lomme av olje og metan gass. Denne blandingen er også under et trykk som forbigår menneskets forstand.

Det vi har blitt vist i massemedia er BPs forsøk på å legge et lokk, ikke på selve brønnventilen, men på strømmen av olje og gass som kommer fra det nedbrutte røret som kommer fra denne ”fail safe” ventilen – som sviktet. Hittil har de ikke lykkes med å få noen som helst kontroll over denne kilden. I en omfattende forklaring som er åpenbart skrevet av en person godt kjent med industrien – Se link – sies det at denne olje og gass blanding også inneholder en mengde med sand og grus som fungerer som slipe middel på alt den kommer i kontakt med. Det fører til en mengde konsekvenser.

Den første er at det røret som er i forbindelsen med sikkerhetsventilen kommer før eller senere til å slipes i stykker slik at oljeflommen vil sannsynligvis økes da ingenting hindrer strømmen. Det vil si at om de lykkes med topphetten eller ei, vil det i beste fall bare bremse noe på utviklingen av problemet.

Mens BP forsøker å berolige verden med å si at det er et lite utslipp i et stort hav er det viktig å få et mer korrekt perspektiv på saken. Ulykken med Exxon Valddes i mars 1989 utenfor Alaska er sett på som den verste menneskeskapt miljø katastrofe i all historien. Ulykken resulterte i at 38-millioner liter forurenset hele gulfområdet for Alaska. Mengden med olje som renner ut fra BP riggen utenfor USA er like stor som ca. en Exxon Valddes hver fjerde dag. Det vil si, før det blir verre. Mye taler for at det er nettopp hva som kan skje.

BP forsøker en mengde ulike tiltak for å få kontroll over katastrofen. Noen er kortsiktig og noen langsiktig tiltak. Det bores i disse dagene to avlastings brønner ned til hovedledningen ett eller annet sted under den sviktende sikkerhetsventilen. Tanken er at de kommer til å pumpe ned betong og annet stoff for å tette hele brønnen. For det første er det ingen garanti for at forsøket skal lykkes. Trykket i denne brønnen er på kanten av hva mennesketeknologi er i stand til å håndtere. I beste fall vil det ta 60 dager å nå ned til det punktet der de vil forsøke å gjøre et inngrep. Det vil si at vi har minst 15-ganger verre miljøkatastrofe enn Exxon Valddes. Samtidig mens de forsøker å bore seg frem til en løsning, holder de på med å forsøke å få sikkerhetsventilen til å stenge av for lekkasjen. Det er den aller beste muligheten de har til å begrense omfanget av ulykken. Denne sikkerhets ventilen er ikke en liten hva som helst rør. Den ser noe slik ut:

Ventilen er en massiv struktur på 450 tonn

Bildekilde: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1066057/pg1

Etter hva jeg forstår forsøker BP folk å forsøke å få de massive sylindere i sikkerhetsventilen til å bevege seg over oljestrømmen slik at lekkasjene oppheves. Av en eller flere ukjente årsaker gjorde ikke computeren inne i ventilen jobben sin da den skulle. Dersom de lykkes med å få fart på en eller flere av disse enorme sylindere oppstår enda en fare – Hele ventilen kan sprenges. Da har vi et åpent sår som fører til gass og olje under høytrykk over 13,2 kilometer under havoverflaten. Etter sigende vil det minne mest om en vulkan av olje og gass.

Mens orkansesongen er like rundt hjørnet, er myndighetene i USA selvfølgelig hardt presset å begrense skadene til den fiskerike gulfen, hele delta området ved utløpet av Mississippi elven og næringsgrunnlaget fra turisme. En orkan i dette området ville gjøre kort prosess på den langsiktige boringen av avlastings hull og alle andre forsøk på å få slutt på denne elendigheten.

I følge beregninger jeg har sett tar det kun en liter med motor olje for å gjøre et hundrede tusen liter med havvann giftig for det som lever i havet. Strømmen i gulfområdet går i en sirkel og når den når kysten av Florida i vest blir oljen tatt av gulfstrømmen og ført over til Nord Europa, England og selvfølgelig Norge. Det vil føre til en enorm fiskedød og påvirke i negativ forstand havets delaktighet i kretsløpene for fornyelse av oksygen i luften vi puster – for ikke å snakke om mengden med kreftfremkallende giftig gass som kommer ut i atmosfæren. Da kan vi virkelig snakke om menneskeskapt klima endringer.

Som en mulig men dog fortsatt usikker og meget farlig løsning til problemet diskuteres det nå å bruke atomvåpen for å få hele røret til å klappe sammen og tette seg. Å sprenge atomvåpen under vann rett utenfor de amerikanske sørstatene er ingen spøk. Ingen kan si hva konsekvensene ville være, verken i forhold til å løse problemet eller radioaktiv forurensning av vannet. En ting er helt sikkert dersom de ikke greier å stoppe brønnen har BP åpnet Pandoras eske og konsekvensene kommer til å være noe vi ønsker ikke å tenke på.

En afrikansk sjaman Credo Mutwa som nylig ble intervjuet av David Icke har visst sagt på en samling at halve verdens befolkning kommer ikke til å se 2011. Da han ble spurt om å gi en forklaring, sa han, ”Det er ingen asteroide, komet eller sykdom, …bare olje.” Et av tegnene som indianerstammene i USA bruker for å følge med i utviklingen av verden mot den ”nye verden” som skal komme er at havet kommer til å bli svart. I så måte, vet vi vel hvordan de nå kan skje.

Jeg liker ikke å skrive artikler som bærer dårlig nyheter og som kan skape frykt. I dette tilfelle gjør jeg et unntak – fordi de globale nyhetskildene gjør ikke jobben sin med å informere – som om det er mer viktig å vite at Claudia Schiffer har blitt mamma igjen (Dagblad). I Aftenpostens Internett utgave står BP sjefen frem med å si at ”oljelekkasjen er som en dråpe i havet”.

Som et siste lite poeng her, vil enkelte stille spørsmål til hvordan det lar seg gjøre at olje kan forekomme over 13 kilometer under havets overflate. Det er neppe mulig at det var tropeskog der for millioner av år siden. Spørsmålet er legitimt. Allmennakseptert vitenskap sier at olje er en nedbrutt form for fossilt brennstoff. Mindre kjent i Vesten er det faktum om at det finnes en annen teori som tilsier at olje er produsert i jorden som en del av de naturlige prosesser som skjer under jordskorpen. Det vil si at det er en form for ”smøring” for planeten og at det faktisk er fornybar. Dersom det faktisk er slik, kan det hende at denne ekstreme dype olje brønnen er knyttet til en hovedkilde som aldri tar slutt – i så fall kan jeg tenke meg at noen sier, ”Huston, we have a problem”!

Forside foto er fra NASA

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

104 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Mike Cechanowicz: Dyster, men viktig og informativ artikkel.
Jeg var urettmessig brysk/kritisk til en annen artikkel du hadde, noe som får følgende setning til å dukke opp i mitt hode: “Check your fire”. Beklager!

NOAA: National Oceanic And Atmospheric Administration publiserte den 20. juni 2012 følgende:
http://www.noaanews.noaa.gov/stories2012/20120621_deadzone.html

Problemet er vel at NOAA bare observerer, og ikke gjør stort for å bøte på problemene. En kan nesten få inntrykk av at også de er mest opptatt av “forskning” på menneskeskapte klimaendringer, lik de aller fleste andre “miljø”- organisasjoner i verden. Jeg får også inntrykk av at eliten aldri har vært interessert i å ta vare på planeten, men å tømme den for ressurser. I tillegg virker det som om eliten bedriver brente jords taktikk, og ødelegger naturen/planeten for fote (helt bevisst) i tiden fremover.
Galskap i proposjoner som overgår de flestes fatte- evne! Norske myndigheter er heller ikke å stole på, what- so- ever, når det kommer til stykket om å varsle sin befolkning om hvordan denne katastrofen potensielt vil ramme Norge, og vår næringskjede. Det er grasrota i verden som bretter opp ermene, og gjør så godt de kan, for å ta vare på det lille som nå er igjen, av uberørt natur, og de små “flekker” som er igjen, av rene ressurser. Den psykopatiske eliten, med deres puppet- myndigheter ser ut til å kjøre seg selv rett i grøftekanten, i et dobbletmoralsk perpsektiv. Det er rett og slett ufyslig å observere hykleiret til “miljøvern” ministre, statsministere, og storindustrien, som kun er opptatt av “klimaendringer” og dollar.

Når det gjelder status på utvinning av tjæresand/oljesand i Canada, så ser det også helt svart ut, på den kanten. Indianere i dette området blir bokstavelig talt kvalt av oljeindustriens forbrytelser. Som Norge selvsagt velsigner, og deltar aktivt i. De norske partier med sin “miljø” politikk fremstår nærmest som en parodi på seg selv, ja som en farse.
Når det gjelder verdens oljegiganter som er listet under her, så anser jeg samtlige av dem for å bedrive forbrytesrke handlinger på Moder Jord og hele menneskeheten. Spesielt når det så tydelig fremgår at vi kunne hatt “fri energi”.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_petroleum_companies

Vi kan kanskje si at “Illuminatet” ikke er så veldig mystisk og spennende lenger, men rett og slett grådige og primitive. Og, at deres symbolikk og alt det andre fjaset, kan vitne om en skremselsfasade. Tviler på at det er så voldsomt mye esoterisme på de ulike riggene.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Nå pipler det ut olje fra BP sin olje brønn igjen!
http://washingtonsblog.com/

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Konspirasjonstenkningen er kommet til Norge!

“Skipsreder John Fredriksen tror anklager kan være BP-hevn: Se milliardær John Fredriksens nye teori om amerikanske myndigheters anklager om oljepris-manipulasjon.”

http://www.dn.no/energi/article2151252.ece

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

Hmmm, det er litt pussig å sitte her idag og lese dette i teksten over:
“En afrikansk sjaman Credo Mutwa som nylig ble intervjuet av David Icke har visst sagt på en samling at halve verdens befolkning kommer ikke til å se 2011. ”

At det skjer mye her i verden vet vi, og vi vet også at pressen og andre blir stadig ivrigere med å rapportere om det, men snodig er det at til tross for alle katastrofene uteblir jordens undergang. Til tross for at den stadig oftere blir forutsagt.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Quark
13 år siden

Er du ikke glad for det?

Hvis jeg fortalte deg at det finnes et betydelig stort og globalt nettverk av personer som jobber aktivt for at det skal skje. Videre at de har sterk politisk og økonomisk makt. Ville du trodd meg?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Nei, hvorfor skulle jeg tro på det uten at du kan bevise det?

Dessuten inngår ikke det i Zetaenes aller sjamanens forutsigelser, så her kommer du med en tredje variant. Uansett er det mange måter å ødelegge vår verden på, men de som trekkes frem her, som Haarp, vaksiner og chemtrails må ligge høyt på listen over de minst effektive. Om noen mektige skulle bruke det er de så dumme at de umulig kan være mektige.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Quark
13 år siden

Nei, det er selvsagt ingen grunn til at du skal tro meg uten bevis, og dette har ingenting med zeta, og har heller ikke direkte noe med profeti å gjøre.

Men det er her du kommer inn. Du kan ramse opp en detaljert liste over krav til dokumentasjon, så får vi se om jeg klarer å imøtese se.

Hvis jeg mot formodning klarer å oppfylle dine krav til bevis, ville du tro meg da?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Quark
13 år siden

Credo Mutva angir olje som grunn. Det er noen konsekvenser av den hendelsen i gulfen vi ikke har oversikt over ennå, men de kan fort finne på å være formidable.

Når det gjelder klarsyn og tidsanvisninger er det et vanskelig stykke arbeid. Jeg vet flere klarsynte, av den sorten som ikke jobber på teletorg, som finner det spesifikke punktet svært vanskelig. Mange opererer med et tidsvindu på ca 10 år på det de ser, det er dessuten ikke gitt at det skjer. De ser sannsynlige scenerier, men fremtiden er ikke satt i stein. Den er forandelig, påvirkbar, og det er ulike krefter som trekker i ulik retning.

Vi er dessuten mange rundt om i verden som helst ser at vi unngår den helt store katastrofen. Det har vært mange nok av dem. Vi håper endringene nå kommer på en slik måte at vi kan bære med oss kunnskap om hva som gikk galt. Slik kan våre etterkommere finne måter å sikre at menneskeheten klarer å etablere et samfunn med en opplyst og våken befolkning på vår lille klode som er føre var på varselsymptomer som hierarki, herskesyke, psykopati og annet dagligdags moderne patologi.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Quark
13 år siden

“Mange opererer med et tidsvindu på ca 10 år på det de ser, det er dessuten ikke gitt at det skjer. De ser sannsynlige scenerier, men fremtiden er ikke satt i stein. Den er forandelig, påvirkbar, og det er ulike krefter som trekker i ulik retning.”

Åpent og ærlig spørsmål, hva gjør dem da noe bedre til å spå fremtiden enn deg og meg? Eller en geolog på sitt felt, eller en trendanalytiker på sitt felt?

Hvordan vet man forskjell på om man spådde rett, men fremtiden forandret seg, og om man rett og slett bommet? Innen et uspesifisert tiårsperspektiv kan både du og jeg spå krig, store katastrofer, økonomiske kataklysmer, viktige dødsfall, jordskjelv, flodbølger osv.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Hehe, selvsagt, Sigr, ville jeg tro deg hvis du tilfredsstilte mine krav til bevisbyrde. ;)

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Lars-Roger:
Selv tidsvinduer på 10 år tar slutt en gang, og da ser man om spådommen var riktig. Som sagt har som kjent ingen av verdens utallige spådommer om dommedag slått til hittil.

Altså: Null treff. Derfor ikke noe å bruke tiden på.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Quark
13 år siden

Da tar jeg deg på ordet Quark.
Du får gruble på hva de kravenene er til i morgen, så får du publisere en smørdbrødliste til meg, gjerne i tråden her så jeg finner det igjen.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Tja, du kan jo starte med følgende:
1. Hvem er dette store nettverket, og hva skulle desom gruppe tjene på en drastisk reduksjon av mennesker på jorda? Det holder ikke med mer makt eller penger, for hvis du har makt til å ta livet av de fleste mennesker så trenger du ikke mer makt, og hvis du har råd til å gjennomføre det trenger du knapt mer penger. Dessuten tjener du mindre på å ha færre undersåtter.Jeg vet du kommer trekkende med Bilderberger eller lignende, men at noen møtes betyr ikke de har skumle planer.

Så altså: Hvorfor?

2. Så må du sannsynliggjøre hvordan et slikt nettverk skulle klare å operere. En ting er problemer over med at alle skal ha et felles mål for å operere sammen, og at lederne skulle enes om dette. Et annet problem er antallet fotfolk man trenger for å gjennomføre det. Hvor mange skal til, og hvordan oppnås den absolutte lojaliteten som kreves for å akseptere at venner og familie skal dø. Penger holder ikke, for blant annet teknologer som skulle vært i stand til å gjennomføre det tjener normalt lite penger i forhold til eliten. Trusler holder neppe, for før eller senere kommer en som heller velger å lekke informasjon for å redde en som skal dø enn å holde munn for å holde liv i en slektning.

Altså: Hvordan håndterer man personellet, og hvor mange av dem er det.

3. Hvordan skal massedrapet gjennomføres? Jeg har vært gjennom teoriene her, og det går stort sett på totalt urealistiske forestillinger teknologi. Det holder ikke å skylde på hemmelig teknologi eller “alien technology”, for de må fremdeles følge de fysiske lovene vi kjenner og det krever uansett at du dokumentere at det finnes.

Har man ikke de teknologiske midlene kan man konspirere til man blir grønn, men får ikke gjort noe galt.

4. Jeg krever også at dokumentasjonen kommer fra etterprøvbare og etterrettelige kilder. Det vil si at en selvprodusert på youtube ikke godtas, fordi den er likestilt med en skrevet kommentar på et åpent forum. Altså på samme måte som at jeg lenger opp ikke kunne godta din påstand.

5. Jeg krever at dokumentasjonen er av typen: “Dette skjer.” Ikke av typen “Dette kan skje”. Enhver kan finne på mye rart bak lukkede dører, men det blir ikke interessant før det settes ut i praksis. For alt jeg vet planlegger du å drepe meg. Hvis jeg tror du gjør det og vil komme deg i forkjøpet gjør jeg en urett og en dommer vil kreve god dokumentasjon på at jeg hadde rett i mine antagelser OG at jeg ikke hadde annet valg.

hmm
hmm
Abonnent
13 år siden

Har Dagbladet/ VG skrivd noe mer om hva årsaken til fiskedøden i finnmark er?
Det blir virkelig spennende å høre “årsaken” fra myndighetene.

Kanskje noe sånt som dette kommer opp:

1) Lokalt sykdomsutbrudd

2) Fisken ble skremt

3) Fiskebåten i den andre delen av fjorden gav hjerteattak

4) En fiskestang datt i hue til en av fiskene, som resulterte i panikk
:)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

10 likheter mellom BP-ulykken og Gullfaks!

Kun tilfeldigheter gjorde at det gikk veldig galt med BP i Mexicogulfen, mens det gikk bra med Statoil i Nordsjøen. Det hevder Bellona etter gjennomgang av granskningsrapportene.

Samtidig som BP kjempet for å stoppe oljestrømmen i Mexicogulfen, mistet Statoil kontroll over en brønn på Gullfaks C. Plattformen måtte evakueres og stenges. I en knusende rapport i fjor høst konkluderte Petroleumstilsynet med at det kun var tilfeldigheter som gjorde at Statoil unngikk en storulykke på Gullfaks.

Bellona har anmeldt Statoil til politiet for hendelsen, som nå etterforskes.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3996742.ece

Hvis Halliburton også hadde vært engasjert i Nordsjøen, hadde nok 11 likheter mellom Gulfen og Gullfaks blitt én likhet for mye. Min ulvenese sier meg at det var planlagt synkrone rigg-ulykker i Gulfen og Nordsjøen. Men det er nok bare Halliburton, hvor satanist-Cheneys ånd ennå sitter i veggene, som er kyniske nok til å utføre ordre om katastrofe-utløsning til punkt og prikke slik de lyktes så godt med i Mexico-Gulfen.

Så var det vel ikke rart at Halliburtons utførende mann i Mexico-Gulfen møtte opp til ”sjøforklaring” med BPs egne folk eskortert av 6 Helliburton-advokater uten at han selv fikk lov å si et eneste ord i løpet av møtet…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

Det forklarer jo alle nesten-ulykkene vi har hatt i Nordsjøen siden Golfsprengningen

At 2 slike gigant katastofer skulle skje samtidig er like sannsynlig som at en får 7 rette i lotto 100 helger på rad, det kunne vært at de satset på 2 hester samtidig men alle nestenulykkene bekrefter at de ikke er tilfelle så mao har Helge Lund og Illuminati avdeling Statoil sverget og skape en katastofe på Norsk sokkel, Corexit er ikke aktuelt her så er det BP bakteriene som ble pumpet ned i 2 Macando brønnene i gulfen som også er sprøytet ned i brønner i Nordsjøen som er årsaken til den kommende sabotasjen

Gærningene gir seg aldri så da er det mao bare et tidsspørsmål får vi får en Helge Lund utblåsing på Norsk sokkel med katastofale følger for landet vårt

Prins Thomas
Prins Thomas
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurf: er det ikke du som mener jorda går under 21. mai i år? Ikke lenge igjen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Prins Thomas
13 år siden

Neida det er nok ikke meg det Prins :)

Det er Harold Camping og hans millioner av tilhenger som tror at 21 Mai er judgment day

Sånn personlig så tror jeg ikke vi får noen store katastofer før til høsten med untak av 11.7.11

Men 21 mai er nok en mulig høyrisiko dato men tror ikke du skal bekymre deg så veldig og heller nyte de vakre dagene vi har nå 8)

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Prins Thomas
13 år siden

Driver du og ombestemmer deg Smurf? For to dager siden sa du at det skulle det begynne 11. mai og enda mer skulle skje 21. mai.

Jaja, vi tilgir deg. Jeg skal nok minne deg om det den 12.7.11 også ;)

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Prins Thomas
13 år siden

Du begynner å ro nå, etter at 11.5 forsvant uten det helt store, og helga før gikk uten noen false flag-aksjon? Det er problemet med å spå konkrete datoer og år, man blir avslørt som tøvrprater, slik som Rolf Kenneth Myhre og hans zeta-guru.

Du har helt klart sagt at 21. mai blir en katastrofal dag. Vil du at jeg skal grave frem sitater for å gjøre det mer pinlig, eller skal jeg la det være?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Stor gasslekkasje på Snorre A!

I én time strømmet gassen ut fra Snorre A-plattformen i Nordsjøen natt til tirsdag.

http://www.dn.no/energi/article2058265.ece

Har Halliburton blitt innleid for diverse undervannsoppdrag på norsk sokkel? Formål: Å skape en liten eller stor katastrofe, også kjent som TERROR?

Har du noe mer inside fra norsk sokkel, Smurf?

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Nekter å gjøre katastrofetest
Full krangel om ny oljerapport. Naturmyndighetene vil teste om Mexicogolf-ulykken kan skje i Lofoten, oljemyndighetene nekter.
http://www.dagbladet.no/2010/11/30/nyheter/politikk/miljo/lofoten_og_vesteralen/oljeboring/14512026/

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Frekvensgenerator renser sjøvann?

http://pesn.com/2010/11/01/9501718_Hutchison-Lazaryan_frequency_generator_happy_dolphins_Gulf/

“Last week we reported that “Famous anti-gravity researcher, John Hutchison, and his associate, Nancy Lazaryan, have come up with a device that emits a combination of audio and radio frequencies that have the effect of clearing waters polluted by oil and dispersant in less than 24 hours, bringing the native life back.”

The following is an update we received from Nancy today, November 1, 2010:

We have gotten reports from citizens (who work and live on the water) that “something happened”….the water is clearer…and the dolphins are happy. (One of these people is a captain of a boat that charters dolphin sightseeing tours, and logged an entry concerning the change in the water and the dolphins being “happy”.) These people had no idea of what we had done in Perdido Bay.

These reports are coming from the NEXT bay over from Perdido Bay…so the “treatment” reaches quite far.

We also found out that Perdido Bay is one of the worst polluted waters in the Gulf (or at least, it was previously).

To the skeptics: I also was concerned about what affect this would have on the marine life. For this reason we are using ONLY “natural” frequencies. We are NOT, again NOT “microwaving the water”, but are using the frequencies known, for THOUSANDS of years to be HEALING.”

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

BP har dyrket frem en kjøttetende bakterie

Den er egentlig beregnet til å pumpes ned i oljeresiorvarer for å gjøre oljen mere lettflytende, og derved øke produksjonshastigheten.
Den blev tested ut i de 2 Macando brønnene i gulfen, det gikk ganske galt, som vi har sett.
Bakterien er nå overalt, og viser sin effekt på alle som kommer i kontakt med den.

her en link som viser effekten av bakterien:

Expert on ‘flesh-eating’ bacteria: At least six different types of vibrios found at Deepwater Horizon site (VIDEO)

http://www.floridaoilspilllaw.com/category/microbes-2

Kan tenke meg at USA trenger en ny katastrofe for å avlede av den pågående krisen i gulfen.
Kolera strengen funnet på Haiti stammer fra Asia, så der foregår det for tiden et folkemord, joda, en artig tid vi beveger oss inn i, men man må jo ikke skremme folk.

Infoen kommer fra en som heter Erik Nissen

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Å øke oljeprisen og deretter ødelegge oljefeltene var oppskriften i en bok om hvordan ta kontroll over verden som ble diktert av Philip Rotschild:

“Phillip Rothschild ordered one of his mistresses to write an 1100-page book that would describe to all witches how they would take control of the World through the Illuminati: It’s called “Atlas Shrugs”. She spent a third of the book describing how they would raise the oil prices and then later destroy the oil fields and then they would completely shut down the coal.”

http://jamesjpn.net/index.php/2010/07/06/john-todd-and-the-illuminati/

Kan det være grunn for å passe litt bedre på i Nordsjøen nå ?

Det kan jo tenkes at Osvald-gruppen som så vellykket veltet og senket Alexander Kielland-plattformen i 1980 (hvoretter Thorvald Stoltenberg fikk oppgaven med å ta seg av cover-up) gjennom sin sedvanlige mellommann Thorvald Stoltenberg vil få tildelt nye oppgaver på sokkelen nå som NWO begynner å haste før hele greia rakner.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
13 år siden

Mye som skurrer innen oljeindustrien for tiden Ulv :)
Det er ikke mye vilje til oljeboring nordpå noe som er svært rart med tanke på at verden begynner og gå tom for olje, man vet eliten er desperat etter penger, USA med andre ville lagt et enormt press på Norge for og få opp mer olje , mennesklige hensyn har dem aldri brydd seg om så det er ikke grunnen så da står vi igjen med 2 alternativer

1, Dem har info om ny teknologi som skal gi oss fri energi snart

2. det vill ikke være så mange igjen her til og forbruke olje snart ….

I Mexicogolfen lekker det fra sprekker på bunn nå sier media, eksperter sier at en avlastningsbrønn først kan være på plass tidlig i 2011

Siste kornsirklene varsler om 2 super jordskelv på over 10 som snart vil ramme Mexicogolfen
Vi går spennende tider i møte mao :)

http://www.cropcircleconnector.com/2010/Woolaston/Woolaston2010a.html

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Gode bilder fra oljekatastrofen i Mexico-Gulfen:

http://www.newworldorderreport.com/News/tabid/266/ID/3856/Exclusive-photos-of-the-BP-Oil-Spill-that-is-still-leaking-worlds-largest-environmental-disaster-to-date.aspx

Nedenfor bildene er det informasjon om:
“10 Things You Need (But Don’t Want) To Know About the BP Oil Spill”

Otto
Abonnent
14 år siden

I know for sure that lunatics have too much power today, but I don’t know if there is some truth in this information,
Operation Deadly Tide-Forced evacuations in less than two weeks?

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

Ny metode som vil kunne plugge borehullet ?!

http://i47.tinypic.com/259ze9z.jpg

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Her er litt dot connecting på oljekatastrofen i Mexico-gulfen; Beretningen om en planlagt oljekatastrofe:

Dick Cheney og Halliburton hadde mer enn en finger med i spillet:

OIL RIG DISASTER – HALIBURTON SABOTAGED THE RIG

http://www.youtube.com/watch?v=_0jJpuJHCR8&feature=related

“Oil services contractor Halliburton Inc. said in a statement Friday that workers had finished cementing the well’s pipes 20 hours before the rig went up in flames. Halliburton is named as a defendant in most of the more than two dozen lawsuits filed by Gulf Coast people and businesses claiming the oil spill could ruin them financially. Without elaborating, one lawsuit filed by an injured technician on the rig claims that Halliburton improperly performed its job in cementing the well, “increasing the pressure at the well and contributing to the fire, explosion and resulting oil spill.”

http://hipsubwg.blogspot.com/2010/05/bush-cheney-haliburton-to-blame-for.html

Rigg-katastrofen var planlagt av Illuminati I god tid I forveien. I filmen ”Knowing” med Illuminati actor Nicolas Cage vises en praktisk talt identisk situasjon ca. 1 år før ulykken skjedde. Samtidig med at episoden inntreffer i filmen – som for øvrig ikke har noe med handlingen i filmen å gjøre – vises en klokke som går fra 11.59 til 12.00 (jfr. ”doomsday clock” og navnet ”Japan” fremkommer…)

Se: ‘Knowing’ Movie Knew About Oil Rig Explosion
http://www.youtube.com/watch?v=p5WISUquers

Selv Dagens Næringsliv rapporterer om grums fra arbeidet på plattformen I ukene før ulykken:

“Følte seg presset av BP
– Vi har blitt fortalt at folkene ombord ga beskjed om at ting ikke var som det skulle, sier Leif Sande i Industri energi.
Publisert: 29.05.2010
Det mest høytstående crew-medlemmet på boreriggen Deepwater Horizon skal ha fortalt sin familie at han var under press fra BP om å ofre sikkerhet til fordel for tid og penger.

Det forteller hans far til Bloomberg News.
Jason Anderson var en av 11 riggarbeidere som er antatt omkommet etter ulykken. Han fortalte sine slektninger at BP i februar og mars oppfordret han til å øke arbeidshastigheten ombord.

Hadde kranglet med BP
Under boring av tidligere brønner med den samme riggen hadde Andersen greid å overbevise BP-representanter om å unngå snarveier som han mente ville gå på bekostning av sikkerheten, sier hans far, Billy Anderson.
Men de åtte ukene før ulykken kjørte BP opp presset og overstyrte motsigelsene.
– Jason fortalte meg at han hadde kranglet med BP flere ganger på tidligere brønner der de ønsket at han skulle skru opp tempoet og gjøre endringer som ikke var sikre. Men de to siste gangene han var hjemme sa han at han var under stadig større press og at han var bekymret, sier Anderson.
BP-topp Tony Hayward sa til CNN tidligere denne måneden at en rekke feil ledet opp til katastrofen.

– Sikker drift er vår førsteprioritet. Det har vært det viktigste for Tony siden han kom her, og vi ønsker selvsagt ikke å kommentere noe når ting fortsatt etterforskes, sier talsmann for BP, Jon Pack, til Bloomberg.”

http://www.dn.no/energi/article1907327.ece

Og ordet ”Japan” fra filmen ”Knowing” kan dot connectes med hva Benjamin Fulford rapporterer fra sin base i Japan i sin ferskeste blogg (datert 27/5) :

Bernanke innrømmer at “Federal Reserve Board har gått tom for penger” !
I et privat brev til White Dragon Society (tidl. Black Dragon Society) medlem, har Federal Reserve Board styreformann Ben Bernanke innrømmet at “Federal Reserve Board har ikke noen penger.” Derfor, spurte han vedkommende om ikke å prøve å cashe ut et stort, legitimt, dollar instrument som han hadde i sin besittelse.
FBI er nå i Kina på en tigge- og utpressing-tur rettet mot å prøve å få mer penger. Våre kinesiske kilder sier de vil returnere tomhendt medmindre de snakker med White Dragon Society.

Ettersom de er i ferd med å gå tom for penger, vil nazi / Bush Fed fraksjonen ty til stadig mer ondskap og destruktiv taktikk. Ødeleggelsen av BPs oljebrønn og det faktum at de nekter å stoppe oljestrømmen er deres måte å si “hvis dere ikke gir oss pengene, vil vi ødelegge klodens økosystem.”

Mer illevarslende er det at disse kriminelle mesterhjernene har sendt en utsending for å formidle trusselen om at de vil sette hele ”The Pacific Ring of Fire” i brann.

Vi håper de vil snakke med oss snart for å diskutere en fredelig overgang til en bedre planet før helvete bryter løs.

Hentet og oversatt fra Benjamin Fulfords blogg.
For engelsk original på , se: http://benjaminfulford.typepad.com/

« Forrige artikkel

Globalistenes fremste agent

Neste artikkel »

Fluorid-stopp nå!

104
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x