/

Vaksineforsker Dr. Suzanne Humphries til Norge

4.2K visninger
3 minutter lesetid
8

Dr. Suzanne Humpries er lege og spesialist i indremedisin og nyresykdommer, og har mange års praksis i amerikansk sykehusmedisin. Som nyrespesialist gjorde hun etterhvert noen alarmerende observasjoner.

Urovekkende mange av pasientene fikk akutt forverret helsetilstand med påfølgende behov for dialyse. Dette sporet Humpries’ nysgjerrighet, og hun satte i gang en systematisk utspørring av sine pasienter. Hun avdekket at flere av hennes klienter hadde fått merkbart svekket nyrefunksjon umiddelbart etter vaksinering, og måtte innse at det dreide seg om reelle årsakssammenhenger.

Dr. Suzanne Humpries har fått en betydelig posisjon internasjonalt som en sterkt faglig fundert kritiker av det svært begrensede vitenskapelige kunnskapsgrunnlaget som underbygger dagens vaksineprogram.

Dr. Humpries inngår også i det faglige kollegiet International Council on Vaccination som publiserer vitenskapeligi forskning og artiler om vaksiner på nettstedet www.vaccionationcouncil.org.

Suzanne Humphries holder foredrag i Oslo

Lege Suzanne Humphries holder foredrag i Oslo om vaksiner torsdag 22. oktober:

VAKSINER – HELSEVERN ELLER HELSESKADE?
Et kritisk søkelys på det vitenskaplige grunnlaget for dagens vaksinepraksis.

Kveldsseminar med Suzanne Humpries i Oslo torsdag 22. oktober fra kl. 18.
“Vaksiner – helsevern eller helseskade?”
– et kritisk søkelys på det vitenskaplige grunnlaget for dagens vaksinepraksis.

Tid: Torsdag 22. oktober kl. 18:00 – 21:30
Dørene åpnes kl. 17:30.

Sted: Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
Adr. Stortingsgata 20 (Vis-a-vis Nationaltheatret)

Lege Suzanne Humphries, som er spesialist i indremedisin og nyresykdommer fra USA, kommer til Norge for første gang for å holde foredrag om vaksiner. Hun har tidligere holdt foredrag i bl.a. Sverige.

Det foreligger gode grunner for at mange sider ved vaksineringspraksisen bør tas opp til en grunnleggende revurdering.
Humphries har over lengre tid opparbeidet seg internasjonal anerkjennelse som en sterk faglig fundert kritiker av det begrensede kunnskapsgrunnlaget som underbygger dagens vaksineprogram.

Foredraget vil bli holdt på engelsk. The presentation will be in English.

Det er begrenset antall plasser, interesserte oppfordres til å sikre seg plass ved å forhåndsbetale billett via TicketCo http://www.ticketco.no. Det vil også være mulig å kjøpe billett i døren.

Arrangør er foreningen Fritt Vaksinevalg.

For mer info:
http://www.frittvaksinevalg.no/files/brosjyre-om-kveldsseminar-og-fagseminar-versjon-22b.pdf

Facebook:
https://www.facebook.com/Foreningen-for-Fritt-Vaksinevalg-Min-Kropp-Mitt-Samtykke-407306746135828/timeline/

Hennes forskningsfunn

Nedenfor er noen utdrag fra Dr. Humpries eget nettsted (oversatt til norsk)

Informasjon om vaksiner er full av fagvitenskapelige mangler

Det er mange problemer med vitenskapen som underbygger vaksine informasjon. Jeg har til gode å møte en barnelege som er informert nok til å tilby informert samtykke. Barne-immunitet har blitt misforstått av immunologer, slik det fremgår av immunologi litteraturen.

Først nylig har noen viktige spørsmål blitt besvart om hvorfor babyers immunsystem ikke fungerer som hos voksne. Det er gode grunner for den toleranse som et spedbarn har, og løsningen er ikke å avbryte utviklingen med aluminium og vaksiner for å trappe den opp. Det er nå kjent at dette har langsiktige konsekvenser.

Studier som sammenligner vaksinerte med uvaksinerte er mangelvare

Det er sparsomt med studier som sammenligner aldri vaksinerte barn med delvis eller fullt vaksinerte barn. Når det gjelder sikkerhetsstudier, er et stort problem at de fleste vaksinestudier bruker en annen vaksine som kontroll placebo, eller bakgrunns-substansen av vaksinen benyttes. Det er først nylig at en undersøkelse (Cowling 2012) der en ekte saltvann placebo ble benyttet i stedet for en annen vaksine eller vaksinevæsken som inneholder alt unntatt hoved-antigen.

Den studien viste ingen forskjell i influensavirusinfeksjon mellom gruppene, men forbausende ble det avdekket 5 -6 ganger høyere forekomst av ikke-influensavirusinfeksjoner i de vaksinerte. Det er ikke så lite merkelig at ikke flere ekte placebo blir benyttet i vaksineforskning.

Medisinstudiet utdanner ikke om vaksiners ingredienser, effektivitet eller nødvendighet

Medisinstudier opplyser ikke om innhold, farer, effektivitet eller nødvendigheten av vaksiner. De fleste leger er redde for de naturlige barnesykdommene fordi de ikke har noen anelse om hvordan de trygt kan bistå pasienter gjennom dem; og de begrensede hovedbehandlingstilbudene jeg lærte om, førte ofte til at sykdommene ble verre enn de måtte være.

Overraskende nok har jeg oppdaget andre metoder som fungerer svært godt, men som aldri ble presentert som en del av min medisinske utdannelse.

Sykdommer som for tiår tilbake ble ansett som harmløse fremheves nå som farlige

Pro vaksine leger siterer noen ganger “peer reviewed literature ” for angivelig å bevise sine poenger. Men en nærmere titt på deres egen litteratur beviser ofte noe annet – det samme er tilfelle om man tar en nærmere titt på den syke befolkningen av vaksinerte barn som de angivelig viser omsorg for.

En nærmere titt på medisinske lærebøker gjennom ulike tiår avslører en svært interessant trend. I 1920- og 30-årene hadde legene ofte et ganske avslappet forhold til sykdommer som i dag presenteres som mer dødelige enn pesten. Mange av dagens besteforeldre er veldig forundret over måten den medisinske profesjon nå beskriver infeksjoner som for de fleste av dem ikke innebar annet enn fri fra skolen.

Dette er ikke å si at det aldri var alvorlige konsekvenser. Det skjedde noen ganger. Men i dag tror de fleste foreldre feilaktig at ethvert barn vil kunne dø av sykdommer som de fleste besteforeldre ikke anså som stort annet enn irritasjon i hverdagen.

Det medisinske systemet anser nå meslinger for å være farligere enn pesten, og blant de farligste sykdommer som finnes. Likevel er det ingen grunn til å være redd for meslinger, fordi godt ernærte barn som får tilstrekkelig vitamin A har en sikker kurs for å bli friske. Kjedsomheten kan være deres største grunn for å sutre.

Hentet fra: http://drsuzanne.net/dr-suzanne-humphries-vaccines-vaccination/
(Oversatt til norsk av artikkelforfatteren)

I denne videoen presenterer Dr. Suzanne Humpries seg selv og sin bakgrunn:
https://www.youtube.com/watch?v=cLrqmvjrIjI

Dr. Suzanne Humpries eget nettsted: www.drsuzanne.net

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Christine Andersson at EU talks :

https://brandnewtube.com/v/SlnSvZ

Dr Zelenko
https://brandnewtube.com/v/wRvO7p

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

COVID: Everything They Want You to Forget

https://brandnewtube.com/v/Np2gsn

Kaj
Kaj
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Hei. Jeg var på dette foredraget hun holdt på eldorado bokhandel. Vil gjerne se den filmen du postet. Derfra. Har du en annen link eller noen ide om hvor jeg kan finne den? Hans Gaarder.

« Forrige artikkel

Skremmende og svært symbolsk forside i The Economist Magazine

Neste artikkel »

Skjult, kjemisk befolkningskontroll?

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x