Skjult, kjemisk befolkningskontroll?

2.7K visninger
6 minutter lesetid
5

Mye tyder på at Kevin Mugur Galalae(KMG), ved hjelp av nitid etterforskning har klart å avdekke et langvarig og verdensomfattende depopulasjonsprogram som siden 1945 har vært i gang over hele verden. En av faktorene som peker mot at dette er tilfelle, er de store anstrengelsene som har vært gjort for å stanse ham…

Bakgrunn

KMG vokste opp i Romania, noe han hevder har vært en stor fordel for å kunne avdekket sannheten om depopulasjon/befolkningskontroll. Som han skriver: ”Mente myndighetene sort, sa de hvitt”. Derfor fikk han tidlig utviklet sin evne til selvstendig og kritisk tenkning. I vår del av verden er jo folks oppfatninger preget av massemedia, med andre ord en er i stor grad offer for agendastyrt ”informasjon” og i en del tilfeller også ren propaganda. En annen faktor som heller ikke taler til vår fordel, er at skole systemet vi har vært i gjennom har svekket vår evne til kritisk og selvstendig tenkning. En skulle ta det en fikk vite for ‘god fisk’ og kritiske spørsmål var uønsket.

 

Guddommelig påvirkning?

Inspirasjonen som fikk KMG til å avdekke det globale depopulasjonsprogrammet, kom til i 2004 i form av en visjon han fikk mens han var alene på en kajakktur i farvannet ved Palau øyene(Haiti). Individet han så utstrålte lys, samt en enorm kjærlighet og glede. Denne hendelsen er nøye beskrevet i hans bok: ”Killing us Softly. The Global Depopulation program”. Den kan for øvrig lastes ned gratis herfra(1). Kommentar: Sannsynligvis kom inspirasjonen han fikk fra en av Mestrene i vårt åndelige hierarki.

 

Hvorfor skjult agenda?

Problemene med uhemmet befolkningsvekst på en planet som har begrensede ressurser, er åpenbare. I stedet for opplysning, familieplanlegging og tilgang til prevensjon(som det for øvrig ikke var så mye av like etter krigen) valgte en den enkleste utvei, nemlig å bruke visse kjemiske stoffer i den hensikt å begrense befolkningstilveksten. Eliten som står bak denne agendaen, har først og fremst brukt WHO for å fremme den. Den Katolske Kirke har som kjent vært motstand av alle former for prevensjon.

cnokl6t

 

Virkemidler

De ulike stoffene som brukes, har den virkning at de påvirker hormonsystemet vårt og gjør oss mindre fruktbare. Problemet er at immunforsvaret og den generelle helsen vår samtidig svekkes og degenereres, noe som blir mer og mer merkbart for hver ny generasjon.

 

Fluor

Et av de viktigste stoffene som har vært tatt i bruk til kjemisk befolkningskontroll er fluor, enten tilsatt drikkevann, i vanlig bordsalt, i melk, som tabletter, skylling eller i tannkrem. Vi har altså blitt lurt til å tro at natriumfluorid som er et avfallsprodukt fra aluminiumsindustrien, skal være storveis for tennene våre! En oppdaget allerede under krigen at fanger som fikk fluor i drikkevannet ble roligere og mer medgjørlige. Andre effekter av langvarig fluorbruk er at hjernen påvirkes slik at vår IQ gradvis blir lavere (1).

 

BPA

Bisphenol A som lekker fra plastflasker, er det andre stoffet en har funnet velegnet til kjemisk befolkningskontroll. Hermetikkbokser og bokser av aluminium er som regel belagt innvendig med epoxy resin som inneholder BPA(1). Vi har hørt fra forskere om hormonhermere som blant annet kan gjøre fisk tvekjønnet, men få er vel klar over at en med fullt overlegg har introdusert slike stoffer i våre matvarer i den hensikt å svekke sædkvalitet og begrense fruktbarhet? Hvorfor gikk en ellers i stor grad over fra et rent stoff som glass og som også kunne gjenvinnes, til å bruke plast i flasker og etter hvert som all slags emballasje?

 

Vaksiner

En av de skjulte hensiktene med vaksinasjonsprogram, særlig de som brukes i utviklingsland, er i følge Galalae å begrense befolkingstilveksten.

 

En beskrivelse av metodene:

https://www.youtube.com/watch?v=-Hj3LGvWWLU

 

Fasene av depopulasjonsagendaen

https://www.youtube.com/watch?v=l9nsFFZon1E

 

Chemtrails

Aerosol spraying

Galalale kommer også inn på aerosol sprayingen som foregår over store deler av verden, særlig i NATO land. En av hovedingrediensene i chemtrails er nanopartikler av aluminium og det er en kjent sak at en av dens virkninger på hjernen er utvikling av Alzheimers sykdom. Statistikk viser at stadig flere får denne sykdommen og at ofrene blir yngre og yngre. Galalae hevder at aluminum fra chemtrails binder seg til fluorforbindelser og at disse er mye mer effektive når det gjelder å begrense fruktbarhet. Stemmer dette, forklarer det også hvorfor ingen myndigheter i noe land vil vedkjenne at disse utslippene finner sted. Se for øvrig artiklene: Hva har skjedd med været, del 1 og 2.

 

HIV/AIDS

Metoden som er blitt valgt i utviklingsland hvor fluor og BPA distribusjon ikke er så lett å gjennomføre, er introduksjon av HIV viruset. Kan en ikke sørge for at det fødes færre, får en heller sørge for at flere dør tidlig….

 

GMO – genmodifiserte matvarer

Utviklingsland har også i stor grad blitt ofre for dette. Som Galalae sier: ”De dyrker sin egen gift og i tillegg betaler de for den”.

monss_dees

 

Indirekte psykososiale metoder

I denne gruppen plasser han narkotiske stoffer, alkohol og langvarige fengselsstraffer som splitter familier. Særlig USA er jo kjent for dette.

 

WIFI

Det er også to andre faktorer som er verdt å ta med, men som ikke KMD kommer inn på. Det gjelder helse faren ved trådløs teknologi, særlig mobiltelefon, noe som dessverre i stor grad holdes skjult for oss.

 

Medikamenter

Langvarig bruk av ulike typer reseptpliktige medikamenter innebærer også en stor helsefare og risiko for at en vandrer fra denne verden lenge før en ellers ville ha gjort, såkalt ”Death by Doctor”.

 

45 dagers sultestreik foran Vatikanet

En av virkemidlene GMG har brukt for å sette fokus på denne saken er en langvarig sultestreik. Mot slutten begynte hjertet å trøble og han valgte å avslutte. Her er dagboken hans fra sultestreikenKommentar: Den vilje og indre styrke som skal til for å gjennomføre en slik aksjon, peker mot at hans kall kommer fra hans høyere selv, altså hans sjel og ikke fra hans personlighet. Da hadde han vel gått etter noen timer for å kjøpe seg en kebab?

 

Du skal stanses!

De fire siste årene har kanadiske myndighetene sørget for at Galalae har blitt nektet kontakt med sine to sønner. Hensikten har vært å knekke ham psykisk slik at han gav opp kampen for å få ut denne informasjonen, men som han sier:” Jeg ble enda mer besatt på å få avdekket dette og i og med at jeg ikke kunne være sammen med min familie, fikk jeg enda bedre anledning til å ha fullt fokus på saken”. Hans PC har blitt hacket en rekke ganger, men han har hele tiden sørget for å få spredt kopier av materialet han har samlet. En annen måte han har blitt forsøkt stoppet på, er gjentatte arrestasjon og fengsling, noe han til sammen har opplevd  syv ganger.

https://www.youtube.com/watch?v=-QCjpuTSdZU

Personlig brev til alle verdens statsledere

I sitt trebindsverk som kom i år, tar han for seg alle verdens land og oppsummerer situasjonen når det gjelder hvert enkelt sin strategi for befolknings kontroll. Når det gjelder Norge starter han med Gerhardsen og ender med et personlig brev til Erna Solberg(2)

 

Hva ønsker Galalae å oppnå?

Fullstendig og umiddelbar stans av alle former for skjult, kjemisk depopulasjon og en overgang til en verdensomspennende kampanje hvor fokus settes på befolkningskontroll i form av at enhver familie begrenses til å ha maks to barn. For å kunne oppnå dette, må befolkningskontroll ved hjelp av kjemiske stoffer erstattes med opplysning og tilgang til prevensjon. Noe som også er en forutsetning, men som Galalae ikke kommer inn på, er at planetens ressurser bør fordeles mer rettferdig. Vi i den rike del av verden må altså klare oss med mindre(les: sløse mindre).

 

Etterord

I dette korte sammendraget er det ikke er mulig å yte Kevin Galalae sitt materiale full rettferdighet. Det anbefales derfor at en ser videoene og/eller leser hans bok: “Killing Us Softly: Causes and Consequences of the Global Depopulation Policy”.

 

Kilder

1. “Killing Us Softly: Causes and Consequences of the Global Depopulation Policy”:
http://real-agenda.com/wp-content/uploads/2013/10/KILLING-US-SOFTLY2.pdf
2. Peace without Poison. 2015. 2014 by Progressive Press.                                                                                                                            http://objects.liquidweb.services/depopulation/Peace%20Without%20Poison.pdf

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Snow
Snow
Abonnent
8 år siden

Flere og flere VÅKNER opp hver dag!. Med tiden etter man har våknet, så forsvinner frykten i folket da har kabalen mistet kontrollen! Og propogandaen blir meningsløs.
Da blir valgene til dem mindre og mer opplagte.
Fra en annen som frykter men ser positivt på fremtiden!

remember remember the fifth of november!

Nash Rothanburg
Nash Rothanburg
Anonym
8 år siden

For denne depopulasjonen har jo gått helt etter planen eller?
Mener å ha lest et sted at verdens populasjon har steget med så mye som 22% siden 1990-tallet, og om dette blir tilbakevist her inne så må man bare si til vedkommende; “se ut av vinduet og tell antall biler på veienenå, kontra 25 år siden”…
En annen argumentasjon mot at noe slikt foregår er jo det faktum at det er kapitalismens sikre død om vi bli færre – for hvordan skal topp 1% få mer penger når det ikke er folk igjen til å gi dem det? Hva skal landene gjøre når de ikke har flere folk til å betale skatt som igjen går til å betale gjeld (ingen land betaler ned gjelden selvsagt, men jo flere folk jo mer “falsk kapital” kan de fordele slik at de kan låne enda mer penger….)

Å nei du, det er greit å se på ting annerledes enn resten av saueflokken her på jorden, men en depopulasjon ved hjelp av slike ting som du presenterer ovenfor er bak mål. Så kan du argumentere med at det gjøres fordi vi ikke skal legge merke til det osv. osv. Men det er jo bevist gang på gang at vi mennesker bryr lite om hva som skjedde for 20-30-40-50 år siden. Vår gemene tankegang er jo “det skjedde da så det kommer ikke til å skje oss”. Hvis topp 1% fant det for godt ville de begynt med en strategisk masseutryddelse ved hjelp av krig og/eller regelrette henrettelser for å dempe befolkningsveksten. Vi ville jo uansett glemt det om 50 år, ikke sant?

Når dette er sagt, så mener jeg faktisk at regjeringer burde innført 1-barns strategi verden rundt i 10-15 år, i hver fall. Kanskje til og med forby folk å få barn. Vi driver denne planeten lukt til helvete slikt vi driver om dagen – og INGEN tørr å ta opp kampen og nå tror jeg jaggu det er for sent for oss. Nå ryker kapitalismen igjen (lær navnet Martin Armstrong) først som sist, og når den ryker begynner folk å egge til krig for krig skaper kapital dessverre. Så om noen år skal man ikke se bort i fra at det er noen store land som ryker i tottene på hverandre for å skape enda mer penger til topp 1%. OG da kan de begynne å likvidere de overflødige på planeten.

Og ja, det er like søkt som det du forklarer over her, men jeg “satser” på åpenlys krig i stedet for metoder som bruker ALTFOR lang tid på å bli kvitt en del av antallet mennesker her på jorden.

hilsen en som er dypt bekymret for fremtiden til denne planeten.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Nash Rothanburg
8 år siden

Befolkningstallet vil stige frem til ca 2050, da vil det nå sitt maks med 9 milliarder, for så å synke, da dagens fødselsrate er så lav (1,1 %). I enkelte vestlige land fødes det færre enn det dør, men innvandring bidrar likevel til befolkningsvekst. Dette har kun kunnet skje via metoder nevnt i artikkelen pluss propagandaen om at vi er for mange mennesker og at utdannelse og karriere er så fryktelig viktig. Når det er sagt: problemet er ikke antall mennesker på jorden, noe eliten har påstått i 100-vis av år, men fordeling og distribusjon av ressurser. Det er slik fordi noen vil det.
Du nevner krig som en “smart” måte å bli kvitt folk på. Den taktikken er mye brukt, har vel tatt livet av rundt 200 millioner mennesker de siste 100 årene, i tillegg til omtrent det samme mengde med “democide”, men det utelukker vel ikke å bruke andre taktikker også?

“…for hvordan skal topp 1% få mer penger når det ikke er folk igjen til å gi dem det?” De har så mye penger at penger ikke lengre er noe mål i seg selv, men kontroll. Det er lettere å kontrollere 500 millioner enn 9 milliarder.

“Hva skal landene gjøre når de ikke har flere folk til å betale skatt som igjen går til å betale gjeld?” Hvis ikke det er flere folk igjen, så er det vel heller ingen som krever inn skatt, har en statsdannelse, eller har landegrenser? Gjeld blir jo da i tilfelle overført dyrene, men de har opp igjennom historien vist svært lite fortståelse for penger, karriere, makt og skatt. unntatt i Animal Farm, da. Men hvis noen skulle bli igjen, så vil land tilfalle bankene.

“Men det er jo bevist gang på gang at vi mennesker bryr lite om hva som skjedde for 20-30-40-50 år siden. ” Ja, det er et problem, at vi tilgir og/eller glemmer alt for lett. Svært mange mennesker burde ha blitt straffet for sine handlinger, men slipper unna, gjerne fordi de har posisjon, makt, penger eller ressurser. Det skjer også i dag.

“Kanskje til og med forby folk å få barn.” Hvem skal bestemme det? Hvike kriterier skal settes? Hvem skal bestemme hvilke kriterier det skal gå etter?

“Vi driver denne planeten lukt til helvete slikt vi driver om dagen – og INGEN tørr å ta opp kampen og nå tror jeg jaggu det er for sent for oss.” Ja, men det er ikke antall mennesker som ødelegger, det er noens oppførsel og agenda, og deres penge- og rentesystem, er en av hovedårsakene. Det andre er energi, hvor eliten har holdt tilbake fri energi i sikkert 100 år, kanskje mer. Men hvis du mener det er for sent: fest en tung stein til et av beina dine, og kast den ut i vannet samtidig med deg selv. Da har jorden, etter din oppfatning, et problem mindre.

“Så om noen år skal man ikke se bort i fra at det er noen store land som ryker i tottene på hverandre for å skape enda mer penger til topp 1%. OG da kan de begynne å likvidere de overflødige på planeten.” Er du blant de overflødige?

“hilsen en som er dypt bekymret for fremtiden til denne planeten.” Hva gjør du for å “redde” planeten? Kildesorterer? Tar buss til jobben? Sparedusj og sparepærer?

Hilsen en som er dypt bekymret for forståelsen og logikken til en del mennesker

Nash Rothanburg
Nash Rothanburg
Anonym
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Paragraf 2: Så du mener at de høye herrer ikke har kontroll over oss nå selv om vi er 7 milliarder? Synes da vitterlig vi på gulvet ikke gjør en dritt annet enn å følge beskjeder fra korrupte regjeringer og deres lover. Eller tar jeg feil der?

3: Du drar den langt for å gjøre et poeng ut av det – selvsagt handler det om både kontroll OG økonomi. Hvorfor i alle dager ellers skulle en “bank” som Goldman Sachs true en kar som Martin Armstrong for å få hans formel på å utregninger av aksjemarkedet? For at de skal lese markedet bedre, eller er det for å kontrollere det slik de vil slik at de får en økonomisk vekst? Vekst i denne sammenhengen er den store satan.

5: Kriterier? Det er ganske enkelt – ingen skulle fått barn. Alle under en og samme kam. Samme om ættelinja di dør med oss – det er revnende likegyldig. For å stagge veksten av mennesker så burde man ha noen slike år. Dessverre. Jeg sitter ikke her og sier at slike må det være, jeg synser bare og dette er min mening. Hvis du mener det handler om ressurser så er det O.K., men når vi forbruker 0.8 x mer enn denne planeten er bærekraftig så faller det argumentet til grunn, spesielt med tanke på at ingen på toppen vil dele av godene. Hvis du tror vi har godene her “nede” så må du nok gjøre litt mer lesing, gutt. Er ikke mye igjen til oss. Men sånn har det alltid vært. Det har aldri vært lett, det er ikke lett og det kommer heller aldri til å bli lett.

6: Kvass tilbakemelding?! Vel, i og med at jeg er veldig glad i denne planeten og den skjønnhet så velger jeg å bli her, men kanskje du kan ta med deg løkka og gå i skogen en tur du? Seriøst, det handler om å gjøre det beste man kan den lille tiden man er her – være glad, rett og slett. Men DET er vanskelig når man ser de store omveltninger som har skjedd de siste 20-25 årene, men det er ikke dermed sagt at vi som er her skal gå og ta selvmord.

7: Ja, hvis topp 1% mener at du og jeg er overflødige så er vi det. Kriterier driter vel dem i, det er de som holder “loven” i henda mann! Våkne opp!

8: Vettu hva, jeg gjør det jeg kan for å ta vare på mitt miljø så godt jeg kan. Hvorvidt det er i liten skala eller ikke noe du har noe med, men ja jeg gjør det jeg kan. Søppel, sparepærer og alt det der er bare en del av det. Men vi lever i en forvridd kapitalistisk verden som står på randen av et sammenbrudd så stort at folk ikke helt klarer å fatte det før det er for sent. Personlig har jeg bare så vidt klort på bokpapiret hva dette angår, men jeg har begynt å se konturene av en verdensomspennende gjeldskrise, så stor at det kan komme til å gjøre vondt for slike som deg, naboen, han karen i bærum med 22. mil på konto, han på gata som spør etter penger hver dag til sitt skudd – ja alle oss vanlige. Kilder? Søk opp Martin Armstrong og les…jeg dreit i buksa, mulig du vil gjøre det samme…så ille er det…

Forståelsen min er like god som din, det er bare at vi har andre kriterier for tankerekkene.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Nash Rothanburg
8 år siden

Paragraf 2: Ja. Jo færre mennesker jo lettere kontroll. Tror du, som meg, vet at disse folkene er totalt psyke, og deres behov og grense for kontroll er utenfor vår fatteevne. De vil jo chippe alt, ikke bare mennesker, men også dyr og trær – ikke ett tre skal felles uten deres godkjennelse. Men selv kan de felle både trær, dyr og mennesker, fordi de opphever seg selv.

3: Vekst, eller kravet om vekst, er et av de store problemene – helt klart. Men vekst er et krav fordi “markedet” skal gå bra, slik at aksjer gir avkastning og børs stiger. Vekst er et “must” for å dekke rentekostnadene. De store “bankene”, a la GoldmanSachs, Chace Manhatten, Deutchebank osv har roboter som nå styrer det meste, og kan knuse omtrent alle børser, valutaer eller obligasjoner når som helst. Ang. Armstrong kan vi bare gjette, men kunnskap er makt, så du har nok rett.

5: “Hvis du mener det handler om ressurser så er det O.K., men når vi forbruker 0.8 x mer enn denne planeten er bærekraftig”. Hva som er bærekraftig er et definisjonsspørsmål, så den lar jeg ligge, men det handler uansett om fordeling. Bare i Norge kastes årlig 600.000 tonn mat, hvilket er helt hårreisende. I disse dager knuses noen 1000 nye “syria-sykler”, fordi de mangler forbrems. Eksemplene er utrolig mange, og jeg er enig med deg at ressursbruken er overdimensjonert, men det er ikke VI, det er DEM. Og da mener jeg uten stat, så hadde vi ikke hatt kriger, som er den største ressurssløser og miljøsynder av alle ting, vi hadde ikke hatt lover (som f.eks gjør det lønnsomt å frakte skinke fra Spania, til Norge, tilbake til Spania og så til Norge igjen), vi hadde ikke måtte fylle opp et statsbudsjett gjennom skatter og avgifter (hvor da vi må jobbe mer); uten stat hadde heller ikke giftstoffer i mat, drikke, vaksiner, medisiner, sprøytemidler osv blitt godkjent handelsvarer, uten stat hadde det heller ikke vært offentlig finansierte skoler for indoktrinering og hjernevask; uten stat hadde heller ikke folk kunne fått trygder og andre former for indirekte bestikkelser; uten banker som tar renter og lager penger ut av løse luften, som gjør at vi må jobbe mer og ALDRI får nok penger; uten media hadde heller ikke folket blitt proppet fulle av propaganda. Det er de sykelig store byråkratiene og konsernene som er problemene, ikke individet.

“Hvis du tror vi har godene her «nede» så må du nok gjøre litt mer lesing, gutt.” Hehe. Jeg leser ganske mye, men rekker dessverre ikke over alt.
“Er ikke mye igjen til oss.” Jeg har så jeg greier meg, men mange har det dessverre ikke slik.
“Det har aldri vært lett, det er ikke lett og det kommer heller aldri til å bli lett.” Livet i et nøtteskall.

6: “Seriøst, det handler om å gjøre det beste man kan den lille tiden man er her – være glad, rett og slett.” Det er svært lite å glede seg over, når man ser hvordan makten herjer. Skal man få snudd dette, må det kamp og motstand til, det er det beste man kan gjøre. De som tror kjærlighet vinner mot ondskap, råskap, kynisme, egoisme og hovmod vil bli skuffet og valset over.
“Men DET er vanskelig når man ser de store omveltninger som har skjedd de siste 20-25 årene.” Det har skjedd store endringer de siste 200 årene, men det som er nytt er økningen i de voldsomme militære aktivitetene, voldsom økt mengde gift i alle ting, voldsom økning i stråling, voldsom sentralisering av makt til stat og banker (fra kirken), voldsom økning i kunstige tekstiler, stor økning i antall “hemmelige” losjer, enorm økning i antall dyrkere av Satan/Lucifer, ekstrem vekst i utvinning av gass og olje, samt at dyrket jord aldri lengre får hvile. Så: er det systemets feil eller individets feil? Det er begge to sin feil; fordi systemet i seg selv er feil, og det er individets feil fordi alt for få protesterer og jobber i mot det. Folk er tause og tafatte – pasifiserte av massemedia, medisiner, giftstoffer, skolegang og jobbing.

7: Jeg er våken, men lurte på om du var det.

8: “… vi lever i en forvridd kapitalistisk verden som står på randen av et sammenbrudd så stort at folk ikke helt klarer å fatte det før det er for sent.” Det er jeg da 110, og trolig mer, % klar over. Det kommer til å bli helt jævlig, og de med gjeld kommer til å miste alt. De uten gjeld, men med “for stor formue”, vil bli fratatt det myndighetene mener er for meget. De som ikke har noen ting i dag, vil klare seg ganske fint, for de er vant til å klare seg på lite.
“Kilder? Søk opp Martin Armstrong og les…” Han er ikke alene om å komme frem til dette, faktisk er det ganske mange, til og med Pentagon og CIA mener det samme. For ørvig mange artikler her på NyS om penger og økonomi. Men det er noe som skjer i disse dager, men jeg vet ikke hvorfor, og det er at Fed i USA, som er et av elitens virkelige maktvåpen, har skiftet adresse på sine hjemmeside. Betyr dette at myndighetene har tatt kontroll over Fed, eller at Fed nå er 100 % inkorporert med myndighetene? Kanskje du vet noe?

“Forståelsen min er like god som din, det er bare at vi har andre kriterier for tankerekkene.” Mulig, eller at vi ser problemene fra ulike ståsteder, og dermed har ulik forståelse og således kommer opp med ulike løsninger?

« Forrige artikkel

Vaksineforsker Dr. Suzanne Humphries til Norge

Neste artikkel »

Politisporet – En kriminalroman om 22. juli fra det virkelige liv

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x