Skremmende og svært symbolsk forside i The Economist Magazine

4.2K visninger
5 minutter lesetid
16

Årets første utgave av The Economist Magazine har en overraskende skremmende og svært symbolsk forside.

Nyhetsspeilets leser Balle Clorin kommenterer følgende:

Her er det mye å tolke; fløytespilleren til venstre, de maskekledde, de hvite frimurerhanskene, KKK-hode inne i hånden som gjør V-tegnet, raketter, atom-sopp-sky, døde og levende mennesker, de ødelagte musikkinstrumentene (bandet (USA og GB) har sluttet å spille), panic Federal Reserve, kinesiske pandabjørnen har blåst seg opp, spøkelset med holiday, skillpadden med vond rykk, to piler (raketter) med dato 11/3 og 11/5 (altså 3. og 5. november), donning Elisabeth med skaut inne i bilen, den lille jenta med hendene på ryggen, sandhaugen med maleriet i bakgrunnen – det er ikke alle jeg skjønner, og det er sikkert mange jeg ikke ser, men symbolikken fra dette bildet tyder på at noe vil skje.

Det er verdt å minne folk om at The Economist Magazine eies av Rothschild.

Rothschild hinter om sine planer

Obama og Putin bruker røde slips. For den gjengen betyr rødt krig og blod. Med andre ord skal USA og Russland snart gå i strupen på hverandre.

En Kineser med hvite hansker og munnbind betyr at det kommer en pandemi. Det sies at den kommer i januar. En Japansk Sumobryter med batteri som symboliserer at Japan har åpnet opp nye kjernekraftverk nå. Hva atomsoppen betyr skjønne vel alle.

Ved siden av Kina-pandaen så ser vi panikk og at børsene stuper. Vi fikk en forsmak med børskrakket 23. august. Skilpadden symboliserer at livet i havet er begynt å mutere pga. Fukushima. Merkel viser frem Frimurer-symbolet med et øye inni med hendene sine.

Det er sikkert mye mye mer som er kodet inn der og ser man på det geopolitiske bildet i verden i dag så får vi flere hint.

NWO satt i sjakk matt av Putin

NWO er satt i sjakk matt av Putin, da Putin satte NWO i sjakk høsten 2013 med å sette blokade for et US/NATO-angrep på Syria med beskjed om at deres S400-systemer ville skyte ned alle vestlige fly og missiler så satte de inn store mengder CIA-trente terrorister i stedet. Nå er det kortet også brukt opp.

NWO-planen gikk ut på å skape tidenes flyktningbølge inn til Europa for å oppløse nasjonalstatene. Mange land skal rives i filler innenfra med immigranter der mange er terrorister. Man har også innført ekstreme sanksjoner mot Syria for å sikre at flyktningkatastrofen blir størst mulig.

Etter at Syria var tatt så skulle terroristene sendes videre inn i Iran med samme argument. Hassan Rouhani og Ali Khamenei angriper sitt eget folk, NATO og US må vise ansvar og bombe Iran så de kan redde de sivile fra å bli slaktet av landets diktator.

Vel, nå har Putin satt en stopper for alle de planene. Skal de ta Damaskus så må de forbi Putin. Om noen uker så har Putin kjeppjaget alle terroristgruppene ut av Syria og flyktningene kan vende hjem.

Obama, EU og NATO har forsynt og støttet terrorgruppene

Innbyggerne i Vesten vil også se at Obama, EU og NATO har forsynt og støttet terrorgruppene. Krigen mot ISIS var en blank løgn. De få bombene vesten slapp havnet ute i øde ørken og tomme lagerbygninger og noen bomber traff ISIS-leirer, men de bombene var fint pakket inn i kasser sammen med andre ting ISIS trenger for å ta Syria.

Etter noen få dager med Russisk bombing så er terrorgruppene på flukt, over 3000 ISIS terrorister rømte til Jordan for få dager siden. Søndag påførte de Russisk/Syriske styrkene harde angrep mot IS og An-Nuṣrah-fronten utenfor Damaskus, i provinsene Dayr az-Zawr og i Homs, blant annet utenfor byen Palmyra.

I Dayr az-Zawr angrep også styrkene IS-terrorister. I kamphandlingene ble det drept ca. 160 terrorister. men terroristene sprengte tre Syriske stormpanservogner. Det meldes også om sårede blant syriske militære.

Panikk blant ISIS-terroristene

Generalstaben melder at det russiske flyvåpen fremkaller panikk blant terrorister i Syria. ISIS selv sier at før fikk de beskjed fra NATO om kommende Syriske flyangrep, men de Russiske flyene ser man ikke før bombene smeller.

I provinsen Homs klarte de syriske styrkene å ødelegge to IS-kolonner i nærheten av byen Palmyra. Utenfor Damaskus angrep det syriske flyvåpenet terroristenes stillinger i Duma og Darayya, i Harasta ødela man terroristenes hovedkvarter.

På linken nedenfor kan man følge Russlands «kaninjakt» skritt for skritt og bombe for bombe:
http://sana.sy/en/?p=56658

Innbyggerne i Vesten er i ferd med å våkne

Innbyggerne i Vesten er i ferd med å våkne. Folk flest ser nå at US/NATO støtter nazister i Ukraina og terrorister i Syria. Folk begynner å bli forbanna og eliten begynner å få panikk. Obama har nok lyst å sette i gang 3. verdenskrig, men det er nok ikke lett å få egne soldater til å kjempe sammen med terrorister mot Russland.

NWO vil være død om kort tid hvis de ikke klarer å samle støtte i befolkningen til en krig mot Russland og deres allierte. Forvent ekstrem propaganda fra Vestlige NWO-kontrollerte medier og politikere.

For å klare det så trenger han en god, gammeldags falsk flagg-aksjon man kan gi Russland skylden for og den må være stor. Mest sannsynlig sprenge en amerikansk by i luften med en liten atombombe som vist på bildet over og skylde på Russland mens alle er i sjokk.

Profetier om WW3

En rekke store profeter som Edgar Cayce sier at WW3 skal starte i Syria. Andre profeter er mer detaljerte og sier at USA og Russland vil møtes til et stort slag ved Aleppo og at USA vil tape. Damaskus vil bli lagt i runer.

Svært mange overlevende fra Holocust går også ut nå og advarer på det sterkeste mot det som skjer i USA og ber folk våkne i rekordfort. De ser at nøyaktig det samme som skjedde i Tyskland på 30-tallet nå skjer i USA. Diktatoren Obama sitter og trumfer gjennom lover i rekordfart som gir han mer og mer makt, faktisk mer makt en det Stalin, Mao, Lenin og Hitler hadde.

Likhetene mellom Hitlers 3. rike og Obamas 4. rike

Denne her tar for seg likhetene mellom det Tredje Rike til Hitler og det Fjerde Rike til Obama.

FINAL WARNING: Obama and Pope Francis Will Bring Biblical End Times [Full Documentary 2015]

https://www.youtube.com/watch?v=qr5lQq0VSM0

Optimistisk fremtid

Personlig så er jeg optimist. Gode krefter aktiveres, folk våkner og våre venner der ute er begynt å engasjere seg for å redde planeten og skapningene som bor på den.

For de som ønsker å holde seg videre oppdatert så er Pål Steigan god på å oppdatere folk gjennom bloggen sin med objektiv og nøytral info.

Putin bomber terrorister og Fredsprisvinneren Obama bomber Fredsprisvinneren Leger uten Grenser:
http://steigan.no/2015/10/06/forste-fredsprisvinner-som-bomber-en-annen-fredsprisvinner/

Russland bomber jihadistene, Tyrkia og oljestatene sender dem våpen:
http://steigan.no/2015/10/05/russland-bomber-jihadistene-tyrkia-og-oljestatene-sender-dem-vapen/

 

Over 4.000 militser fra ISIS er kommet til Europa som flygninger

http://dk.sputniknews.com/politik/20150908/310066.html#ixzz3lGNyH2pS

Tidligere i år skrev International Business Times om to personer som jobbet med å smugle IS-krigere til Europa. En av personene hevdet å ha deltatt på ti turer.

http://www.ibtimes.co.uk/isis-militants-travel-europe-disguised-syrian-refugees-1485874

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
sajawal raza
sajawal raza
Anonym
4 år siden

A group of police officers who had gone to raid a gambling center in the Bombuwala area in Dodangoda, Kalutara have been attacked. When the police went there to raid the gambling marketThe crowd had fled first..for more updates visit:https://gosiplanka.net/kalutara-police-gambling-man/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Wonderland Alice, spiller ikke fotball lenger.
Det er ikke lett å si noe før det skjer, men en bør se nærmere på når det inntreffer, samt gjøre et sannsynlighets overslag.
Går tilbake i tid, finner en flere kommentarer på det som skjer nå, som er temmelig presise. som når økonomien går til helvete, tar de oss inn i krig. (Jeg sa for noen måneder dollaren ville styrke seg, nå kan de siste dagers hendelser, mulig utløse en ny valuta, allerede i neste måned, da blir self. dollaren justert samtidig).

GG99Slayer
GG99Slayer
Anonym
8 år siden

Wæw, de filtere som går rundt på fb sprer seg som ild i tørt gress, synes alt var liksom på plass, allerede dagen etterpå.
Obama talte bare få timer, etter det hadde skjedd. Det skjer jo aldri. Tilbake til det filtere som folk spiser rått inne på fb.
Noen som husker, “The wave”, det var en slags film vi så husker jeg når vi gikk på skolen. Rart ingen har lært noen ting av den.

“Frank zappa started a concert in Germany with saying “sieg heil” (or “heil Hitler” according to some versions of this story) and raising his hand to the nazi salute. The audience was confused at first, but after Frank repeated it couple of times, people started to answer to the salute. Then FZ said something like “That’s what I thought, you haven’t learned anything” and cancelled the concert.”

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Nede til venstre, en pil som treffer trommene til et Amerikansk band, nede til høyre, Alice snur ryggen 180%, bort fra fotballen, og ser på eliten istedet.
By the way, noen som vet hva kunstneren heter som har laget dette bilde?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Nethan fikk sine 50’this (50 Billions) fra Amerika, mulig en avsporing, hva står på trommen, symboler ikke min sterke side.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Smurf, det er fullt mulig at denne Economist-forsiden har et forvarsel om denne Paris-terroren nede til høyre. Der står tallene 11.5 11.3 sammen med 2 punktum.

Ved å flytte tallet 13 fra høyre og over til venstre, og å bytte plass på tallene 51 i midten så det blir 15, fremkommer terrordatoen 13.11.15.
Og kvinneskikkelsen helt til høyre nederst ser litt ut som Mona Lisa, som befinner seg i et museum i nettopp Paris…

Snow
Snow
Abonnent
8 år siden

sjekk ut klovnefisken på bildet og

Clown fish or Anemone fish are important animal totem’s because their spiritual guidance is to build wisdom, knowledge and teachings that can be helpful in overcoming the challenges in the world. A Clown Fish/Anemone Fish’ wisdom includes the following: use of beauty as camouflage, ability to hide within dangerous situations, ability to move as your enemies move, transmutation of poison, defence of beauty.

Clownfish or Anemone fish uses beauty as a camouflage and this symbolically means using something good to hide the bad things that we may have – or simply our negative traits in life. Those who have the clown fish or anemone fish as their animal totem tend to hide their weaknesses in their beauty and so they camouflage against anything negative. They may look great from the outside but they might be so bad in their actions and character.

Stugan
Stugan
Abonnent
8 år siden

“For de som ønsker å holde seg videre oppdatert så er Pål Steigan god på å oppdatere folk gjennom bloggen sin med objektiv og nøytral info” En kan kanskje finne nyansert info rundt omkring, men objektiv og nøytral info eksisterer alvorlig talt ikke noe sted.

Skriveren
Anonym
8 år siden

Damaskus er en av verdens eldste byer. I Bibelen kan vi lese om Damaskus helt fra Abrahams første dager. Byen har flere ganger blitt delvis ødelagt, men alltid bygget opp igjen. Jesaja kapiitel 17 profeterer at Damaskus vli bli til ruiner og ikke gjenreist. Sauer vil ligge ned i gatene uten at noen jager dem vekk.

Men er det ikke selveste Napoleon som står bak Putin?

http://wp.me/p3tGFm-7W

Hvis både USA og Russland møter sine skjebner, hvem vil da dominere verden?

Svar: Gud vil igjen reise opp Israel. USA går konk og blir beseiret av Russland.
Russland (GOG) blir knust av Gud selv på Israels fjell i henhold til Ezekiel 38.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Skriveren
8 år siden

Hvilken Israel er det du snakker om; staten Israel eller folket Israel?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Kult å være katalysator for en artikkel.
Leser Steigans blogg, den er bra. Når det gjelder militære konflikter synes jeg Veterans Today er meget troverdig og “hands on”, da de kjenner spillet og mange av spillerne. http://www.veteranstoday.com/

« Forrige artikkel

Andeby – uskyldig moro eller destruktive baktanker?

Neste artikkel »

Vaksineforsker Dr. Suzanne Humphries til Norge

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x