Er du nøytral på et tog i bevegelse?

7K visninger
31 minutter lesetid
105

2010 er året du bør ta deg et fri-år fra alt du driver med for å delta i et samfunnsnyttig paradigmeskifte. Du er født på et krevende tidspunkt og et sted i universet hvor alt er i ferd med å endre seg – men i hvilken retning? En bedre verden er mulig, fra Norge til Darfur, om du engasjerer deg. Nøkler for vår overlevelse er sameksistens og harmoni, respekt og frihet. Vi er alle brødre og søstre, og vår felles trussel er global mangel på fred.

Toget du sitter på er i stor fart på vei mot en global katastrofe, valget er ditt om du hopper av eller samler passasjerene for å stoppe de  g(lob)ale togkonduktørene. Den ubehagelige sannheten er at de ikke sitter på samme tog; du er blitt lurt! Toget er fjernstyrt. Din skjebne, ditt liv, din familie og dine venner sammen med resten av samfunnet er dobbelt-lurt!

Artisten Michael Jackson sa: ”they don’t REALLY care about us” (de bryr seg egentlig ikke om oss). Om jeg får tilføye: ”They’re not even on the bus (train)!” (de er ikke en gang på toget).

De som hersker over verden styrer nasjonal og lokal politikk; det er et internasjonalt tog du sitter på, anført av organisasjoner som WHO, IMF, FN, Bilderberg, Vatikanet, CFR, Trilateral Commission  og deres multinasjonale selskaper, militæret, privatfinansierte forskningsmiljøer og det internasjonale banksyndikatet.

De har ingen omtanke for hvilket dødelig resultat deres agenda har for menneskeheten. Eliten vil sove trygt i sine underjordiske byer når dagen skulle komme, det er bare du og jeg og de resterende 95% av verdens populasjon som etterlates på overflaten for å fryse ihjel, sulte, eller utryddes av laboratorieinfluensaer, muterte hybridviruser,  falske terrorangrep, statsterrorisme, stille våpen, elektromagnetisk tåke,  krig gjennom mat (aspartam, MSG, Codex, GMO), kontrollerte klimakatastrofer (HAARP & Chemtrails) og diverse andre kontroversielle depopulasjonsmetoder som står i kø for å drepe oss, om enn langsomt. Bli ikke redd, men vær forberedt. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe; for ”sammen er vi sterke” som Kjetil Dreyer ofte sier.

Om du vekker så mye som én av dine venner, familie, bekjente; så er du faktisk med på å redde verden. For 2 og 2 dråper kan fort bli til en innsjø som de sier i Persia. I gamle dager fantes ikke brannkorps, borgere stod på rekke og rad og sendte bøtte etter bøtte med vann mot ilden. NWO ønsker å se vår verden i flammer, ikke vent på at politiet eller militæret skal hjelpe deg; det er din demokratiske borgerplikt å bidra ved å sende bøtta videre.

En stemme gjør forskjell, en million forandrer verden

2009 var året da en god del konpirasjoner ble bekreftet, 2010 blir året hvor bredere lag av folket må begynne å ta ting på alvor. Dette er ikke teori lenger, men konspirasjonsfakta.

Det er ikke lett å være oppvåkningsassistent når nesten hele Norges befolkning sover, så hvordan kan man nærme seg andre på en måte som gjør at man sår et frø av nysgjerrighet for vedkommende. Frø som allerede er sådd kan være ganske enkle å vanne.

Bruk hodet og ikke la deg påvirke av negativitet fra andre som ikke har kommet like langt som deg i oppvåkning, gi dem tid, det er faktisk ikke lett å bli fortalt at alt de har trodd på er en stor løgn. Det er ofte du taler til døve ører og lukkede  øyne, forvrengte ansiktsuttrykk og famlende blikk som om du er gal i en normal verden. Du kan ikke vekke de som later som de sover, du kan heller ikke vekke hver eneste person i ditt liv. Jeg vet jeg ikke er den eneste som har det problemet,  enhver våken person har et ønske om å få med seg sine venner ut av det man i våken tilstand anser som et usynlig fengsel, eller redde livet deres fra dødelige vaksiner og skremselspropaganda. Ikke alle vil og de kan ikke tvinges heller. Jeg tror kanskje de er redde for å stå utenfor, de er redde for at de også kanskje en dag må gå til sine nærmeste og fortelle dem at alt de har trodd var  løgn. Og de er redde for å få samme behandling som de engang ga til personen som prøvde å vekke dem opp.

Som Arthur Schopenhauer(1788-1860) sa:

«Enhver sannhet må gjennom tre stadier: Først blir den latterliggjort, deretter møter den voldsom motstand, før den til slutt aksepteres som åpenbar.»

Det at vi møter voldsom motstand på flere hold er jo bare et skritt før det siste stadiet. Før jeg sender folk til Nyhetsspeilet prøver jeg å fiske etter et tema som vedkommende frustrert over, stiller spørsmåltegn ved eller har hørt om.

Jeg snakket med en nabo som av en eller annen grunn nevnte Area-51 og da var jeg ikke sen med å følge opp, nå som Nyhetsspeilet og mange andre sannhetssøkende nettsteder har innhold som han vil kunne finne interessant. For et par dager siden så snakket jeg om kosttilskudd med noen, og de spurte om det virket. Og jeg sa at mange mener at anbefalt daglig dose er satt så lavt at den ikke skal virke, ergo har de rett. OK, hvem har fastsatt dosen, jo Codex Alimentarius. Så jeg spurte om de trodde at den farmasøytiske industrien var mer opptatt av profitt gjennom medisin mot symptomer enn mot årsak. Og da kom en historie om sønnen til den ene som nesten hadde dødd av bivirkningen av en medisin. Dermed var en ny dør åpnet opp.

Tror det er ofte er viktig å tilnærme seg med spørsmål istedenfor harde fakta, det kan skremme. Man vet aldri hvor døråpneren er, men den finnes hos de fleste.

Spørsmålsformuleringen funker nok best.  Codex er et enkelt tema å spørre om.
F.eks:

– Vil du at vi skal ha mye genmanipulert mat (GMO) i butikkene? Da vil du vel at det skulle vært merket, om så skulle skje ?

– Visste du at økologisk mat skal bli forbudt? Eller at de økologiske farmene MÅ søke om tillatelse for å fortsette dyrkingen, forutsatt at de må spraye gårdene sine som alle andre?

Dette er noen av planene til Codex Alimentarius som vil påvirke oss i 2010. En ting som man må vite er dette: Codex er en Trade organization, ikke en Health organisation. Skjønner tegninga? Offisielt er Codex skapt for å “beskytte” oss, som vanlig.

– Har du lagt merke til at værmeldingen bommer ganske ofte de siste årene? De melder om blå himmel og sol, hvordan er det da mulig at det blir fullstendig overskyet dag etter dag ?  Det snakkes mye om klimaforandringer, har du hørt om ordet værmodifikasjon?

I 1976 ble det vedtatt en FN-resolusjon om å forby bruk av slike værvåpen.

Bør barn opplyses om konspirasjoner?

Hva er verst?

At 12-åringer får vite at det sprøytes kjemikalier over hodet på dem?

Eller at man lar dem spille playstation og forsvinne “in the land of make believe” med krigsspill som Call of duty (den nyeste) hvor spilleren oppfordres til å drepe sivile mennesker? Dataspillverdenens tilsynelatende virkelighetstro spill-grensesnitt har gjort det utrolig vanskelig å skille spill fra virkelighet, og mor er på karrierejakt mens far ser på tv og barn etterlates til underholdningsbransjen som preges av krigsmentaliteten idag (dette gjelder forøvrig musikkbransjen også. Mer om dette i en senere artikkel).

Vi lever i en tid hvor store forandringer står på dør terskelen, bruk barna for alt de er verdt, opplys dem på en fornuftig måte så de ikke blir skremt, av ting som du selv kan synes det er ubehagelig å forholde deg til.  Om du selv ikke føler deg sikker på tingenes tilstand, så la vær for vi trenger ikke mer usikkerhet.

Barn skal være barn og skjermes fra urovekkende konspirasjoner, men når de er på ungdomskolen lærer de så mye falsk historie at vi må snart holde barna våre hjemme og lære dem selv.  Hvorfor gi ungdommen sannheten? Jo fordi det handler om vår og våre barns fremtid! Gjør vi ikke noe snart, vil ikke barn få være barn, det vil ikke være noen barn i det hele tatt…

Vi lever i spesielle og krevende tider, moren din hadde ikke behov for å fortelle deg om det når du var liten fordi verden var trygg. Idag er den direkte farlig, livstruende og ustabil med psykopatiske maktpersoner i lederstillinger som har en agenda om å innføre en ny verdensorden med få mennesker på jorden.

De unge er som regel de første til å reagere, demonsterere og stå sammen mot urettferdighet. Barna har mer empati enn voksne, mer følelser og engasjement.
Vi trenger undommene i kampen mot NWO, det er tross alt de som skal vokse opp med eller uten en ny verdensorden. Skolene er lette å mobilisere og de med makten vet dette når de ønsker  alle skolebarn vaksinert og pasifisert slik at de får andre ting å tenke på.

I 2009 mobiliserte vi til kamp, 2010 er året hvor vi tar tilbake forutsetnngene for våre egne liv.!

Noen liker ikke ordklangen av ordet konspirasjoner, media har  skapt en  avsmak for det for å latterligjøre de ”sauene” som stikker hodet ut og prøver å advare resten av flokken. Bruk et nytt ord: kall det gjerne ”nettverksbygging” , sammensvergelser, aksepterte løgner, makten møter makten for mer makt som fører til absolutt makt, skjulte avtaler bak lukka dører, eller vær en mann og kall en spade for en spade og en konspirasjon for en konspirasjon – det er tross alt ulovlig å konspirere og det er straffbart i kongeriket Norge. Til og med kongen er ikke fredet fra landets lover.

Hvem konspirerer?

Jens Bjørneboe advarte oss om at det opererer en skyggeregjering, en stat i staten, en usynlig makt bak makten. Den Norske Frimurerorden ligger 5 meter fra Stortinget. Det blir ikke mer åpentlyst enn at politikere går fra å være våre folkevalgte representanter  når de går ut av Stortinget, og blir til bærere av lucifers lys når de stikker hodet inn i tempelet til satan tvers over gata. Det er påtide at det norske folk identifiserer fienden, de sitter ikke i huler i Afghanistan og ønsker oss alle drept for at vi har frihet, de ønsker frihet selv.
De samfunnsfiendtlige elementene vi bør bekymre oss for går på åpen gate her i Oslo, de sitter på motorveien i kø, i luksusbiler, de er dommere i rettsaler, maktsøkende politikere,  politimestere, formyndermennesker,advokater, journalister, bankfilialsjefer, og ledere for de største bedriftene.

Hva er fordelen av å dyrke Lucifer?

Mennesker har en lidenskap om å menge seg med eliten. Det ligger i vår underbevissthet etter at vårt fremste familiemedlem: “TV boksen” har gitt deg tanken om at det er “ok å få blod på hendene for materialistiske goder”

Jeg tør nesten ikke å si hva som er fordelene, jeg er redd ungdommer idag vil tenke “sååå jævlig kult” la oss bli satanister, hvem vil ikke få bedre jobb, karriere, finansrelasjoner, advarsler om aksjefall, maktposisjoner i samfunnet, VIP status, diplomatisk immunitet, mektige venner, falsk lykke (penger), 3 Range Rovers, personlig tjener og herskapsboliger.

Gjør de det for penger eller for Satan?

Dette med trangen til å møte det okkulte, det mystiske og  det surrealistiske er vel kanskje grunnen til at noen velger å oppsøke slikt. Nå er det ikke alle frimurere som får møte på “entiteter” fra andre dimensjoner, de fleste er uvitende nyttige idioter på bunnen av maktpyramiden. Dette er høyrangerte ministere som kan  dytte sin gravide kone ned trappen med vilje, og sitte og le med tv-verten i et intervju dagen etter. Deres motto er at du bare lever engang, så hvorfor ikke?

Hvorfor de ønsker å dyrke djevelen?

Spør heller: hvorfor ønsker djevelen å bli dyrket..

Et eksempel på deres makt er når korrupsjonstiltalte som satt på benken var frimurer, og dommeren også var frimure. Siden begge parter har avlagt ed og sverget troskap med døden som følge til ”brorskapet”, gikk tiltalte fri i Kongeriket .

En ting vi må forstå, er at hemmeligholdelse er GALT. Det at det holdes hemmelig betyr at noe foregår som du ikke vil godta. Det at våre representanter og folkevalgte deltar på slike uoffisielle møter uten vårt samtykke og viten er prinsippielt feil. Siv Jensen fikk invitasjon i 06 til Bilderberg , hun sa til Dagens Næringsliv som var den eneste, første og siste som nevnte Bilderberg, at hun dro dit i privat tid for å lære, høre på foredrag og bli inspirert. Mer sa hun ikke… Dette er våre folkevalgte som jobber for oss, IKKE BILDERBERG GROUPIENE, Rockefeller, Henry Kissinger og resten av de gale globale.

De som styrer møtene er satanister og luciferianske avgudsdyrkere. Det betyr at menneskeliv og menneskeverd ikke betyr  en dritt for dem. Tro aldri at voksne menn som George Bush møter hverandre regelmessig og tar på seg kule kapper, holder sterinlys, og leier hverandre. George Bush, når han ble vervet inn i Skulls & Bones, lå ikke kliss naken på et bord, med en sløyfe rundt kjønnsorganene og ropte ut detaljer rundt sine seksuelle erfaringer fordi han syns det er gøy. De må dette for å bli akseptert inn i “brorskapet”

Hemmelige møter holdes fordi samfunnet ikke vil akseptere innholdet. Fakta er at når noe holdes hemmelig er det for å skjule noe.

Ugler i mosen eller Ugler i stua? Du blir overvåket

Demohypokratiet ble offentlig erklært den  28.desember 2009. når enda et EU-direktiv ble påvtunget oss nordmenn som gir staten tillatelse for å avlytte alle dine tekstmeldinger, eposter, telefonsamtaler, hvor du befinner deg til enhver tid, og til og med se på dine webcam samtaler. Det samme gjorde Hitler i sin tid når Gestapo overvåket den nasjonale dissident oppblomstringen.

Staten har invadert hjemmet ditt, livet ditt og det eneste stedet du kan holde noe hemmelig er i dine tanker, om de også ikke er lesbare allerede. Takk vitenskap, du drepte Gud og gjorde deg selv til en.

Dette lovforslaget ble tvunget igjennom, selvom folk flest viste motstand på nasjonale tv debatter, spørreundersøkelser på nett,  enkelte politikere advarte, og internett kokte over med anklager om at vi lever i George Orwells 1984 overvåkningsamfunn. Dette er enda et eksempel på at staten driter i deg som Micheal Jackson sang om i ”they dont reall care about us”. Det finnes ikke demokrati når folket ikke blir hørt. Like greit å akseptere dette med engang og begynne å forstå at dine politikere ikke fortjener din respekt, de fortjener ikke å regjere over deg, om du mener dét fortjener du ikke frihet!

Har staten fiender? Hvorfor er 4.5millioner nordmenn satt i et usynlig fengsel og holdt mistenkt for en kriminell handling de ikke har gjort? Henrik Wergeland hadde sagt det best om han levde; Gentlemen leser ikke andre menneskers post!
Kan du tenke deg staten åpne dine brev herr Wergeland og  snoke i privatlivet ditt? Det var nok nettopp pga dette våre demokratiske forfedre skrev og bearbeidet en grunnlov som sikrer borgerne suverene rettigheter. Staten skal også adlyde denne, det er nettopp derfor den ble skrevet for å sikre folket og forby at regjeringen får tyrannisk makt over oss. Det er store politiske langtidsavgjørelser som tar form i dette året som kommer, og millioner av mennesker verden over vil demonstrere og si ”nei ikke i vårt navn”, ditt liv er verdt mer enn dette. Hvis vi aksepterer dette idag, vil vi lettere akseptere enda flere facistiske overgrep i fremtiden. Kanskje vi en dag om 5-10 år får et statlig overvåkningskamera eller the ”all seeying eye” i stuerommet ditt, som registrerer alt du sier, alt du gjør, og kan snakke til deg om du bryter en lov? Gi deg bot om du ser for lite på tv, om du bruker skjellsord, ikke tar pillene dine, om du kjefter på barnet ditt, om du leser en bok, eller om du tenker selvstendige tanker? For 20år siden var ”datalagringsdirektivet” like utenkelig , kan du leve i en sånn verden?

Jeg drømmer om en verden hvor tankene mine er fri

Hvorfor har staten fiender og hvem er de? Er det for å beskytte oss selv mot oss selv? Er det barnepedofile de ønsker å stoppe? Eller er det denne stadig voksende anti-Nwo, anti-autoritære, anti-vaksine, anti-hat, anti-krig, anti-korrupsjon, og anti-konspirasjon bevegelsen som staten har erklært som fiender? Det er mange av oss som har våknet, og de ønsker å kartlegge hvem vi er, hva vi spiser, tenker, skriver, føler, planlegger, hvem er ledere og hvem utgjør størst trussel. Når staten vil ha mer offentlig innsyn, betyr det i virkeligheten at de ønsker mindre offentlig organisering. De er redd for å bli avslørt og derfor frykter de oss, og kan utnytte dette lagringsdirektivet til sin egen fordel. De kan si du er en terrorist, en forræder, en synder, barnepedofil -her er bildene-, tekstmeldingene og konstruerte bevis og låse deg inne under OT.Prop (terrormistenkte) på ubestemt tid på falske premisser, når alt  du ønsket var en mer rettferdig verden og en fredelig demonstrasjon hvor du kunne rope anti-regjerins slagord for å vise misnøye før det kom en lov som forbød slike mønstringer og kalte det for ”anti-sosial-oppførsel” på offentlig plass. Datalagringsdirektivet er den største trusselen mot borgerrettighets-aktivister.

Toget nærmer seg siste stasjon og jeg har sittet blandt dere lenge. Selv om vi sitter milevis fra hverandre, er vi nærmere enn noen gang før med dette kraftfulle ”omnipotente” verktøyet vi kaller for Internett. Vi har mailet, vi har hilst, vi har stått sammen, vi har marsjert, blitt neglisjert i media, vunnet slag. Vi har felt tårer, følt ensomheten,  gått oss selv i sømmene og mistet de rundt oss for tankene vi har valgt. Du er ikke alene. Jeg kan love deg at vi er fler enn du  tror vi er.  Jeg har i perioder mottatt 50 eposter annenhver dag fra sånne som deg og meg, morgendagens søsken på samme søken etter sannhet, rettferdighet og frihet. Vi er mange som vet hva som skjer og ser verden som den er, hvordan den hyperventilerer, hvorfor og det viktigste av alt; HVEM er ”de”  eller ”they” som vi ofte snakker om ? Spør deg selv hvem du er, så finner du svaret på spørsmålet ditt.

Er demonstranter innenlands terrorister?

Takket være den revolusjonerende Youtube kanalen, kan vi se usensurerte videosnutter fra ”der det skjer” rundt om i verden. Jeg har sett sittende demonstranter blir klubbet i hodet av dansk politi i københavn for  ikke å tro på Al Gore, amerikanske borgerrettighetsaktivister og anti-globalister bli gasset, slått, kidnappet, og fengslet for demonstrere fredelig  mot G-20 i Pittsburgh, og jeg har sett meg selv bli fengslet under Obamas mottakelse av fredspris for å ha brukt en megafon og ropt ”Obama.. No You cant!” Verden over er det nulltoleranse mot demonstrasjoner, det er bedre at politikere forteller oss at det er nyttesløst å forandre på noe som helst i vestlige demokratier, vær ærlig og fortell oss at vi kan faktisk dø ute i en fredelig demonstrasjon.

Merk nøye endringen i retorikken som vil komme i media i 2010 – endring i målet – fra “terrorisme” til “opprøret”. En “insurgent” er noen som stiger opp innen et gitt domene for å motstå eller velte den herskende makten. George Washington var en ”insurgent”,det samme var Ho Chi Minh. Flere land demonstrerer for samme verdier og mot samme mål. Et “globalt opprør”  eksisterer kun om det sikter på en global kraft/makt – ett enkelt domene omfatter hele planeten. Vi er underlagt ”US-global policy”  Hva Donald Rumsfeld  klart har sagt, er at ”alle steder som motstår den verdensomspennende viljen til det amerikanske imperiet vil bli underkastet en reaksjon. “Det er blod-og-jern terminologien som Bush selv brukte for å beskrive sin politikk i den offisielle “National Security Strategy” bare måneder før drapet på mer enn 10.000 sivile i Irak fra ”shock and awe” bomberegnet den  20 mars, 2003.

Obama er Bush med ny maske på, forvent det samme. I en verden der selv amerikanere som ikke liker at sitt land kontrollerer andres, rett og slett forsvinner i  militær varetekt, holdt uten rettigheter, på ubestemt tid, på presidentens direkte ordre og sendt til Guantanamo eller en av 800 FEMA konsentrasjonsleir, er samme behandling med stor sannsynlighet å finne hos USA’s allierte. CIA opererer flere hemmelige ”Guantanamos” over hele verden.  Hvis Amerika styrer landet ditt, og du ikke liker det, så du er en ”insurgent”.  Norge eller Irak, spiller ingen rolle. Demonstranter blir videofilmet, merket, og registrert. Det er vi som er løsningen til dagens verdensomfattende kriser, ikke våre politikere. Hvis du går til de med samme tankegang som fikk oss inn i krisen  for å få oss ut av den, så er du dum.

Veien til frihet er kollektiv sivil-ulydighet

Det siste året har millioner av mennesker på kloden våknet fra sin passive tilstand i sin perfekte firkant. “Han som dør med flest duppedingser/gadgets vinner mentaliteten” kjenner de fleste til. Det er ikke så viktig lenger, om du har den nyeste bilen,den grommeste båten, ny mobil engang i året, nytt garderobeskap annenhver måned,  hytter, bankboks, eller utdanning, skolelån, boliglån, gjeld, verneplikt, militærtjeneste eller andre samfunnskontrakter som binder deg fast til systemet. Vår eneste vei ut av dette fengslet nwo har plassert oss i, er gjennom kollektiv sivil ulydighet. Meld deg ut av samfunnet, slett fødsels og personsnummeret ditt og løsriv deg fra din person. Fornavnet ditt og Etternavnet er en korporasjon underlagt Norge AS for bruk av handel.
Du er statens eiendom og har ingen rettigheter om du ikke sletter “din person”  Du er et MENNESKE med en levende sjel, du er gud i ditt liv, født på jorden og har derfor naturgitte rettigheter som ingen kan ta fra deg, men de forsvant når dine foreldre leverte inn fødselsattesten din. Som person har du ingen rettigheter, staten gir deg kun privilegier, -ett av de er loven om tvungen vaksinasjon ved pandemisk utbrudd.

2010 er året vi må nekte å la våre ungdommer dra på sesjon for militærtjeneste hvor de blir manipulert og krigsinnstilt. Vi må nekte å  betale skatt, betale bompenger, årsavgift, tv-lisens,  levere selvangivlese(selv-tysting på ditt private arbeid) eller høre på hva politikere forteller deg du skal gjøre, tro på, eller godta og det viktigste av alt; si nei til å leve i en ny verdensorden som de gang på gang repterer i sine taler.

“You assist an evil system most effectively by obeying its orders and decrees. An evil system never deserves such allegiance. Allegiance to it means partaking of the evil. A good person will resist an evil system with his or her whole soul.” Mohandas Gandi

Hvorfor støtter du denne gruppen med profesjonelle løgnere og økonomiske leiemordere som kaller seg selv politikere, ved å finansierer deres terrorisme mot menneskeheten når du betaler dem skatt? Om du er imot Nwo, er du en hykler om du støtter det samme systemet som undertrykker deg.

Når alle er frie fra slavearbeidet, er vi fulltidskrigere for en bedre verden. Vi må ødelegge det nåværende korrupte systemet og erstatte det med noe helt nytt.! Ikke hør på dine foreldre som ler av tanken om et klasseløst verdensUTOPI når det faktisk er mulig!

Jens Bjørneboe om dagens situasjon

Utdrag fra: Om formyndermennesket.

“Sannheten er at alle som idag er over 35-40 år har spilt den største falitt noen i verdenshistorien har gjort. De har ødelagt verden. Alle fordeler som forskning, teknikk etc. har gitt oss, er av dene generasjon som idag begynner å eldes, blitt snudd til det motsatte: deres feighet, grådighet, dumhet og angst for ansvar og egen tenkning, har forandret en vidunderlig verden til et galehus, et krematorium, et fengsel og en kirke-gård.

Bare en sløv, åndsfattig og forskremt ungdom kan feste tillit til den generasjonen som idag har makten. Bare en bevist, hensynsløs og modig omvendelse til fornuft og humanitet kan frelse det som ennu står tilbake. Avsett formyndermenneskene!
De vil ikke ha det gode, de vil ha egne fordeler.”

Og det får de ved å ta det fra oss.

Hvorfor betale for en planet du er født på?

-Hvorfor tillater vi en global Co2skatt, når det er de store selskapene som forrurenser 100ganger mer enn det vanlige mennesker gjør sammenlagt?

Hvorfor skal vi tro at jeg og du er grunnen til global oppvarming, når 16 tankskip/containerskip i året forurenser mer enn alle bilene i verden tilsammen?

-Hvorfor må vi betale 40% av inntekten vår til å ha et sted å bo, når jorda tilhører alle?

-Hvorfor må vi la staten stjele 36% av arbeidsinntekten din som går til en allopatisk legemiddelindustri som forhindrer den beste kreft og sykdomsbehandlingen?

Vitamin B-17 og Cannabis Olje er en av mange kurer mot kreft men legemiddelindustrien fornekter sannheten for at deres overlevelse og høye lønnsutbetalinger avhenger av at menensker aldri blir friske!

Vi har verdens lengste helsekøer i verdens beste land å bo i. Det finnes ingen sykdom i den verden jeg har avslørt! Kun dårlig mat! “Let thy food be your medicine!”

-Hvorfor ta et boliglån på 1.2 millioner som vil koste deg 3.8 millioner etter 35års nedbetalingsperiode?

-Hvorfor kan vi ikke ha en bank med 1%  fast rente som går til å dekke kostnadene for bankens drift?

-Hvorfor må jeg betale opptil 1kr pr kwh, når regjeringen har evighetsmaskiner som produserer fri energi?

-Hvorfor bruke olje når det finnes nok av fornybar ressurser som kan utnyttes til menneskehetens beste?

-Hvorfor må jeg betale 12 kr literen for bensin, når det fantes hydrogenbiler for 30 år siden som går på vann, eller el-biler med 1000 km rekkevidde på en ladning, med gratis strøm i stikkontakten?

-Hvorfor må jeg betale staten 3000 kr hver gang jeg blir tatt med marihuana i min egen lomme eller i mine egne lunger, som jeg ønsker å nyte i fred og ro som mitt rekreasjonsmiddel jeg kan gro selv og som hittil ikke har drept et eneste menneske, mens alkohol og tobakk tar livet av millioner hvert år?

-Hvorfor skal vi høre på formynder- mennesker som ikke vil vårt beste?

-Hvorfor importere mat fra den allerede utsultede tredje verden når vi kan gro året rundt i store drivhus med solcellepanel, uten behov for jord (hydro -røtter i vannmedium) solcellepanel på taket og led-lys grolamper som vi kan masseprodusere  i våre lokalmiljøer?

De lange distansene som maten må fraktes har gjort  at stråling av mat, tilsetting av gasser, og andre metoder har drept næringsinnholdet.  Think globally, act locally!

Det er egentlig jævlig kjipt å tenke på hvor mye teknologi som er holdt tilbake fra menneskeheten, for kapitalismens grådighetskultur.

Vi kunne jobbet 2-3 dager i uken om alt var gratis til oss som er født på denne planeten, slik at man kun jobbet for livets ekstra goder og fikk alt man trengte for å leve gratis. Utgiftene begynner å vokse, vi lever fra regninger til regninger, jobbene forsvinner og selskapsstaten vinner mens vi må gå rundt å sparke steiner snart… Langs en arbeidsledighetskø.

Det finnes teknologi til å avsalte havet! Hvorfor gir vi ikke det til områder som lider av tørke?  Hva med solkokere for under femtilappen som kan rense vannet til fattige utviklingsland som må drikke fra forrurensede kilder?

Meningen er å påpeke hvordan vi med hensikt blir holdt som hamstere på løpehjulet. Det at vi må betale for ting som faller ned fra himmelen er i mine øyner fundementalt feil! Ingen eier jorden, naturen, dyr, og planteliv.  Derfor skal den aldri privatiseres. Folk tror det er enten skatt, eller å leve i huler.

Det er nettopp dette som er så bra med denne visjonen for verden, at vi er selvstyrte og selvforsynte, og det nødvendige for å leve skal være gratis for oss. Det er slik at våre utgifter øker stadig, og de fleste av oss lever bare for å betale regningene. Hvis du vil ha ekstra goder enn andre, så kan du fortsatt det! Ingen som forhindrer deg fra å søke din fulle lykke! Fri-vilje! Men det finnes millioner av mennesker som ikke bryr seg om de materialistiske godene i livet som alle løper for, og jeg er en av dem og nøyer meg med å kun ha de vanlige tingene; tak over hodet, mat på bordet, varme, elekrisitet . Men jeg vil ha dem gratis! For det er moder jords gave til hennes beboere!

2012 og endeprofetiene

The mayans predicted the “End of the World, As we know it”.  Lets focus on the “as we know it” part, which can mean that the industrialized and materialistic world as we know it today might end and evolve into a new age.

Det er mange som er redd for 2012 og dommedagscenarier, katastrofe og menneskehetens (gjesp) undergang. Hollywood lagde en film som portretterte det som en nødvendighet for at mange må dø slik at menneskeheten skal overleve. Dette er propaganda. Eliten har sine måter å lure mennesker på, og de jobber med svært god tålmodighet. Hvordan kan vi stole på NASA når vi vet at nazister startet organisasjonen? Når vi vet at månelandingen var falsk? Hva hvis bildene og den første meldingen om Planet X på 70tallet var falske?

Internett florerer med teorier om at trusselen er uunngåelig, den er fra verdensrommet,- eller at det er kosmiske datoer, plasseringer i universet, eller at en stor forbigående planet, som de gamle sumererne kalte for Nibiru, vil lage polskift, syndeflod og kontinentalskift når den flyr forbi jorden og skaper en kosmisk duell med planetene. Solen vil da reagere voldsomt  med solstormer etter at Nibiru kommer hjem fra sin 3600år lange syklus rundt vårt solsystem.

Det jeg lurer på er: Hvis vi alle skal dø av kommende kataklysmer, polskifte og de utenkelige ”worst case scenarios”;  Hvorfor er makteliten så desperate etter å drepe oss med sin Georgia Guidestone agenda ? Hvis trusselen er uunngåelig og skrevet i stjernene/sumeriske leirtavler, kan ikke maktelien vente til siste dag før de forsvinner avgårde i sine superavanserte underjordiske byer og starter på nytt med nye frø fra Svalbard doomsday vault når de kosmiske katastrofene går over? Det er komisk, hvis vi er dømt til døden, hvorfor sprayer de oss med aerosol fra fly med barium, aluminium, patogener, og andre ukjente mikrofibre som gir lungepest? Hvorfor skal staten legalisere 7 av 10 forbudte sprøytemidler og tilsetningstoffer som idag er strengt forbudte og dødelige når Codex Alimentarius etter planen skal definere hva som er matsikkerhet? Hvorfor påtvinges vi vaksiner som gjør deg lam, sinnsforstyrret, gir deg Alzheimer, tap av lukt og smakssans, og allerede drept flere enn den har reddet?

Spør du meg, er jeg mer redd for vår egen stat enn jeg er for en Nibiru som fortsatt ikke er synlig på himmelen. Vi bestemmer vår egen framtid.  Nibiru historien kan være en måte å lure de 500 millioner av mennesker som skal føre verden videre ned i de underjordiske basene. De fleste vil nok være så skremt at de vil takke ja med engang for en “jens stoltenberg survival party ticket”. Vitenskapsmenn, ingeniører, forskere, leger, og den mektige eliten skal lage et perfekt utopi på jorden. Les “Brave New World” av Aldoux Huxley.

Planeten vår er ikke overbefolket, vi kan om vi ønsker å leve sammen, ha en verdenspopulasjon på 500milliarder og fortsatt være et bærekraftig samfunn.

De svake skal arve jorden

Jeg er sikker på at vi vil lykkes. Det er på høy tid å tenke globalt men jobbe lokalt. Hver nasjon har blitt kapret av IMF, verdensbanken, WTO og de globalistene som driver ressursrøveri i globaliseringsens navn har idag få mulitnasjonale selskap som har global råderett og har utryddet lokalkonkurranse og produksjon overalt de trår.

Det er millioner av mennesker som kaster bort tiden sin i køer på arbeidskontorer. Et barn dør hvert femte sekund av sult. Amerikansk krigføring dreper 10 barn hver dag. Er du ikke glad du er født i trygge omgivelser? Men er vi så trygge? Sprengkulden som har gjort verden til en kjøleboks de siste dagene er et direkte resultat av HAARP aktivitet i den nordlige atmosfære. Thermosfæren kan manipuleres og jorden kan skyves inn i en liten mini-istid. Appelsin avlinger i sørstatene har gått tapt og verden står ovenfor globale matmangelkriser de neste årene. Det sitter faktisk mennesker og trykker på knapper og leker gud med været. Gud er kansje feil ord, djevelen er mer riktig.

Makteliten mislykkes i å innføre en global verdensregjering på papiret gjennom klimafonferansen i København. De får alltid det de vil ha til slutt, se fks Lisboatraktaten som ble nedstemt ved flere folkeavstemninger og allikevel har blitt presset igjennom. Det vil mest sannsynlig komme en ny konferanse neste år, og innen da har kontrollerte klimakatastrofer rammet kloden så hardt at dommedagsprofetiene til den løgnaktige vitenskapskomiteen til FN’s klimapanel vil bli mottatt med takknemlighet og en ny avtale vil bli virkeliggjort. Menneskeskapte klimaendringer er HAARP.

Hva hvis vi brukte HAARP teknologien til det Bernard Eastlund opprinnelig patenterte den for?

I Norge ligger et slikt anlegg i Ramsfjorden i Troms. Denne kan brukes til gode vitenskapelige formål. Vi kan ta over anlegget og gi regn til de områder som lider av ekstrem tørke slik at gresset kan gro og jorden kan bli fruktbar. Der hvor det er for mye regn som skader avlinger og driver millioner av mennesker på flukt fra flom, kan det forhindres! Men istedet bruker vi teknologien til destruktive formål. Ikke rart når militæret er innblandet og investerer i teknologien.

HAARP teknologien kan også brukes til å manipulere våre tanker, følelser og holdninger. Det kan sende frekvenser som etterligner våre følelser over store geografiske områder. Den kan faktisk få deg til å høre stemmer i hodet ditt, det er ingen science fiction film.

I boken til Per-Aslak Ertresvåg “SOV, mitt lille Norge” står det skrevet at som takk for Marshall hjelpen tillot Norge USA å drive forskning og bruke befolkningen vår som forsøkskaniner. CIA drev lobotomering på Gaustad mentalsykehus med Rockefeller som finansier på 30-40tallet. Målet var å registrere de forskjellige følelsesaspektene. Hvilken frekvens er hat? Hvilken frekvenst er angst, paranoia, frykt og kjærlighet. Dette blir idag brukt av HAARP for tankekontroll.

Hva hvis de brukte dette til å spre kjærlighet? (HZ 528)?

We could save the world if we want to!

Vi er fortsatt “litt” frie her så lenge det varer. Folk sier alltid til meg: “Armin hvis du bryr deg så mye om Afghanistan, Irak, eller Palestina, hvorfor stikker du ikke ned dit og sloss for dem? ” Follow the moneytrail and you shall find the problem. Norge er femte største våpeneksportør og en av de fremste land som fremmer globalisering og vi alle vet hva det betyr: okkupasjon og ressursrøveri. Det er her krigen må vinnes og vårt våpen er kjærlighet og opplysningsarbeid som fører til en bevissthetsrevolusjon.

Hver person som bevisst genererer høyere frekvenser av kjærlighet, glede, og velsignelse – er faktisk kraftigere enn tusen negative tanker.

Holdning er en liten vane som kan skape en stor endring i vår kollektive bevissthet. Hvis vi bare kunne slutte å tenke med hjernen og starte å se med våre hjerter, vil vi se gjennom illusjonene og alle løgnene, hatet, manipulasjonen og  de destruktive tankemønstrene som den mektige eliten vil indoktrinere i hjernene våres. De kan det,  men de kan ikke ta bort våre hjerter.

Den mektigste kraften i dette universet er kjærlighet. Det er antioden til den mest destruktive kraften: HAT. Hat er ødeleggelse og kjærlighet er kreativitet og skapelse. Den herskende klassen prøver så godt de kan å sette “oss” mot hverandre, “oss” mot “dem” ved å lage kriger mellom ismer og ideologier. Skyggeregjeringen er flinke til å erstatte demokratisk valgte folkevennlige ledere som: Lumumba, Mossadeqh, Allende, og mange andre som ble byttet ut med blodige diktatorer som resulterte i flere borgekriger og tap av millioner av menneskesjeler. Deres maskiner kjører på blod, våre maskiner går på kjærlighet. De er kun ute etter en ting og det er makt, mer makt og mer makt, det handler kun om makt, fuck pengene. Penger eksisterer for å holde deg konstant i sjakk som på et sjakkbrett. Slik at du ikke kan flytte på deg, utvikle deg og bli fri, selvstendig og selvforsynt.

2010 er året vi tar alt tilbake. Hver urettferdig og inhuman lov de plasserte i skyggene av store geopolitiske hendelser. Deres nye verdensorden er laget av kaos og uorden, derfor er det ekstremt viktig å vise kjærlighet. De vil ha oss til å gjøre opprør, de vil vi skal opptre med vold, sinne, hat og frustrasjon , men hvis vi bruker vold mot vold blir vi også voldelige. Vi er ikke dem, vi er mye bedre. Vi er ikke bare mennesker, vi er åndelige vesner som lever i en menneskelig opplevelse. Det finnes ingen død! Vi er laget av lys og energi, vi er mye kraftigere enn vi tror vi. Ikke la din menneskekropp sette grenser for hva du er. Noen sier du er hva du spiser, jeg sier du er hva du tenker. Dont let them fool ya! Ikke la dem fortelle deg hvem du er på TV, eller hvordan du skal være. Hev dine frekvenser og energier, mediter! Vær sterk og bevisst på deg selv. Det kommer en storm i 2010 som bare de sterke overlever, bare de som ser med sine hjerter.

Revolusjon!

Vår verden styres av psykopater. Vi er mange og de er få. For hver million menneske på jorden er de utvalgt 1. Det er 6500 av dem, og 6.500.0000 av oss. Eliten er redd og fylt med usikkerhet. De vet hva de gjør og hvis folk får vite det de har gjort den siste tiden vil de bli fengslet, hengt, eller sendt til “Love camp” på Jan Mayen med Jan Thomas.  Makten vet at ekte makt er folkemakt og jorden har aldri hatt så mange mennesker før som nå – er det rart de prøver å utslette 85% av verdens befolkning?

Våre brødre og søstre er fanget i “the matrix”. Vevet av løgner og illusjoner som holder dem opptatt med sine dagligdagse gjøremål, fangen i falsk tro om “terrorister” eller så er de ned-dopet med kjemikalier, piller, fluorider i flaskevann og springen og fordummende tv programmer som “are you smarter than a fifth grader”? Akkurat nå sitter jeg og ser på debatt fra Litteraturhuset på NRK hvor temaet er “hvorfor er vi syke”. Ingen snakker om strålemiljøene på jobb, mobilmastene som har omringet deg, eller at det er nesten umulig å unngå smaksforsterkere og aspartam i matvarebutikkene. Nervesystemet er under angrep og kroppen vil ikke motta tilstrekkelig med signaler fra hjernen. Derfor må vi få dem friske før de i det hele tatt kan forstå hva vi snakker om. Vi kan lede hestene til vannet, men vi kan ikke tvinge dem til å drikke. Det å forstå verden krever research og en haug med gjennomgang av lesestoff, og det “orker” ikke de fleste i vårt sykeliggjorte samfunn.

For å få til en revolusjon så er det en absolutt forutsetning:

– Slutte og forurense lufta
– Slutte og  forurense jorda
– Slutte og forurense havet
.
– Slutte og forurense vår bevissthet
– Slutte og forurense vår egen mat
– Slutte og forurense vår egen kropp

Jeg tror ikke alle i Norge er neddopet. Det er mange oppegående mennesker i samfunnet, men de har kanskje ikke hørt om Nyhetsspeilet.no eller andre alternative nyhetssformidlere. Sannheten kommer ikke til deg, den må du som sagt søke.

På Nyhetsspeilet.no har vi avslørt mange løgner rundt den sittende regjering det siste året. Jeg har utfordret mange forskjellige myndighetspersoner med makt og innflytelse med kompromissløs-journalistikk med videokamera som mitt våpen.

Det er mange som spør meg hva skal du gjøre når du har avslørt dem, og hvordan skal du forhindre at de samme elementene med nye ansikt ikke slipper inn igjen ? Det blir jo vårt ansvar. Skal jeg lage revolusjon eller reform? Samfunnet som det er idag er bra på mange områder og de må man selfølgelig beholde. Vi må ha en evolusjon. Det nåværende regjering må erstattes med en helt ny et slik at biter av det gamle ikke får lov til å fortsette og eksistere.

Jeg vet ikke hvordan man styrer et land, det vil jeg heller ikke. Jeg vil ikke regjere over mennesker, det er ikke min oppgave. Hele poenget med min revolusjon er at alle skal ha fri-vilje, men ikke over andres frie vilje. En lederløs revolusjon, en som alle kan delta i og fungere som talspersoner slik at alt ikke faller på en. Ingen skal plage deg når du ikke skader noen med det du gjør. Om du ønsker å bruke heroin så er det ditt liv. Vi skal ikke krige mot andre mennesker eller andre land, for dagens forsvar bør bytte navn til angrepet og det er ikke det jeg vil ha. Jeg ønsker ikke å gjøre Norge til et lite Islamabad, det er ikke derfor jeg kom til Norge. Ingen krig = ingen flyktninger.

Jeg kom som politisk flyktning fra Pakistan. Jeg ble født i Teheran i1985 og med familien som var politisk aktive under revolusjonen måtte  vi flykte til et Unicef senter hvor vi bodde i 2 år før vi fikk oppholdstillatelse i Norge. Gjennom oppveksten var jeg en rebell og satt oftere på rektors kontor enn jeg satt i klasserommet. Jeg har aldri likt autoriteter eller formynder mennesker.

I dette kommende året vil mange mennesker våkne opp. I fjor, når noen sa det ville komme svineinfluensa gjennom labratorier, så tenkte jeg: Så bra! Jo mer makten risikerer, desto mer ofrer de. Det er her vi vil vinne, for de gir oss en grunn til å kjempe. Demonstrasjoner er nødvendig. Fortsett å sende meg mail om du ønsker å være med på lista over aktivister. I fjor klarte jeg å samle ca 30-40 som er med på å demonstrere på en ukes forvarsel. Jeg har også omtrent 400 mennesker som har skrevet under på “stop Chemtrails oppropet”. Vi trenger ikke en million mennesker for å endre retningen i landet vårt, alt som skal til er en liten gruppe engasjerte og aktive mennesker.

Om du ønsker å støtte mitt arbeid, så doner gjerne litt penger for en god sak – Nyhetsspeilet ønsker seg nemlig bedre serverkapasitet:

http://nyhetsspeilet.chipin.com/nyhetsspeiletno

Pengene dine har ikke jeg behov for. Jeg har alt jeg trenger, et tak over hodet, mat på bordet og masse livsglede som holder meg gående. Penger ga jeg opp for lengst når jeg hadde det meste og fikk høye lønnsutbetalinger, det er noen ting du ikke kan ta med deg når du forlater denne jorden – det viktigste er at du beholder din sjel.

Alle kan gjøre noe, men ingen kan gjøre alt.

Jeg tar gladelig imot alle råd, tips, og er takknemlig for alt samarbeid jeg kan få.
Ønsker deg lykke til med det du driver med, vi alle er sammenkoblet og hvert vårt arbeid teller like mye.

P.E.A.C.E

P.ositive
E.nergy
A.lways
C.reates
E.levation

15. desember 2009 møtte jeg Thorvald Stoltenberg. Da Thorvald skjønte hvilken felle han hadde gått i, tok han tak i kamerastativet mitt og snudde det mot meg og sa "ta med deg selv på bildet da!" I dag henger nok dette bildet på et eller annet PST kontor, eller hos Stoltenberg. Og Thorvald kjefter på Jens og forteller ham at noe må gjøres. "Jeg kan ikke la den innvandrerpjokken der bli det siste kapitelet i mitt liv!" Jeg er blitt en folkefiende - takk og pris!

Er du klar for revolusjon?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

105 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
11 år siden

[…] […]

Otto
Abonnent
13 år siden

NJWEEDMAN.COM – Chronicles of the Sensimillian, Christian Cannabis Challenge, Prohibition Exposed!

o
o
Abonnent
14 år siden

Snart 20 år med aggressiv N W O politikk går vel mot slutten ! Det er opp til oss å avvikle vår innbilte makesløshet !
http://www.abcnyheter.no/verden/100409/visste-guantanamo-fanger-var-uskyldige

o
o
Abonnent
14 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/1.6941103
Ang offentliggjøring av skattelistene! Moro å se hvilke krefter som drar. . .
Før syntes jeg det var feil at skattelistene til alle i dette land skulle offentliggjøres!
Men med saken om FHI som får unndra sine regnskap, begynte sannerlig skuta mi å snu du.
Når det vi lever av her på jorda handler om å karre mest mulig til seg: Skal det skje totalt åpenlyst! Og det burde i såfall gjelde alle instanser!
Er det noen personer for har fått rett til å ikke stå i dette registeret?
Er det noen som vet hvilke andre firma som har denne retten til å konspirere i det skjulte?

Otto
Abonnent
14 år siden
J.Johansen
Forfatter
Svar til  Otto
14 år siden

Hadde jo sikkert vært en god nyhet for mange om sjefs-sionist og Rockefellers høyre hånd i Bilderbergerne og TC etc, Henry ‘Heinz’ Kissinger dro hjem til sin gud Lucifer etter hvert, med eller uten hjelp til transformasjonen. Han har vel snart gjort nok ugagn, vil de si. Hvis the ‘bad-guys’ begynner å bli assasinated, mer enn ‘the good-guys’ så kan det kanskje få kollegene blant ‘the bad-guys’ til å tenke litt mer over hva de holder på med.

Selvfølgelig, hvis en ‘høster som en sår’, eller Karmaloven, har gyldighet, så er dette det åndslovmessige utfallet. Enhver aksjon, har sin reaksjon.

Her er Etteretnings Offiseren som Fulford henviser til:

KISSINGER AND BUSH ASSOCIATES ARRESTED
On 8th December 2009, sources advised us that ‘a number’ of associates of Godfather George H. W. Bush and of the triple-agent Dr Henry (‘Heinz’) Kissinger were arrested on that date. Earlier we learned that three close associates of Bush 41 had been arrested: although the total was changed to five within 24 hours.

KISSINGER ASSOCIATES EXECUTED BY M1-6
At about 1:00pm New York time on 13th December, the Editor learned that prominent associates of Kissinger and two corrupt bankers ‘working for’ Kissinger have been ‘executed’, and that these horizontalisations were performed by MI-6 – it is believed, on Saturday 12th December 2009.
http://www.worldreports.org/news/251_47_trillion_lien_against_u.s._treasury_and__fed

DR HEINRICH KISSINGER, BUSH SR.’S HANDLER-C0NTROLLER
In our reports we have not hitherto given sufficient prominence to Kissinger (Soviet codename: BOR). This notorious German serpent of Jewish extraction who slithered seamlessly into the US Establishment, where he was welcomed of course by fellow snakes, prevailed upon President Gerald Ford [real name: Leslie Lynch King Jr.] to sack William Colby (who was horizontalised on Bush Sr.’s orders probably because of his old involvement in, and detailed knowledge of, the Nugan Hand ‘Golden Triangle’ drug-trafficking and laundering operations) as Director of Central Intelligence, in favour of the criminal operative George Herbert Walker Bush, as a result of which the CIA was penetrated at the top by the pan-German long-range strategic deception apparat.
http://www.worldreports.org/news/250_signs_of_an_end_game_showdown_with_washington

We continue to suspect that Dr Henry (‘Heinz’) Kissinger is ‘no longer with us’, as all enquiries on this subject are routinely met with: ‘Nobody wants to talk about Kissinger’ – for the fairly obvious prospective reason that he’s either in jail or has been horizontalised. For the time being, however, we can only reiterate that this DVD triple agent is missing.
http://www.worldreports.org/news/255_official_money_saboteurs__economic_terrorists

Christopher E. H. Story FRSA, Managing and Operations Director, a former occasional adviser to Lady Thatcher, has over 37 years’ experience of specialist intelligence and financial publishing. Mr Story has testified on several occasions before US Congressional Committees on international affairs issues. He is a very well-known independent currency, economics, finance and current affairs specialist, and is also a conference speaker on dimensions of the World Revolution that are swamping and confusing the West.
http://www.worldreports.org/news

Otto
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Alle har rett på rettferdig behandling via et humant rettssystem, men å føre krig medfører stor risiko.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Man kan si mye om Kissinger, men at han er en aktiv mann hersker det ingen tivil om:

Møte med NYPD – 14. desember:
http://www.qgazette.com/news/2009-12-23/Features/Henry_Kissinger_Addresses_NYPD_Executives.html

USA Bid commitee – møte i New York 15. desember:

Kissinger og Hillary i Newsweek – publisert 22. desember:
http://www.newsweek.com/id/227739

o
o
Abonnent
14 år siden

Føler jeg virkelig konturene av en organisering her ?
Håper virkelig noen av oss greier å systematisere seg for en slik oppgave!

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

http://resistancenorge.org/
Vi har mange opplysningskamper å argumentere for!
Et forslag er:
La det bli en marsj eks hver første lørdag i mnd. Opp og ned Karl Johansg! Da kan vi holde hender, gå sakte, snakke i megafon, dele ut flyers, danse, veive med plakater, spille trommer, meditere, og spre det!
Det vil garantert aktivere flere! De som synes i er sprøe styrer seg lett unna nyhetsspeilet og liknede på nett!
Arranger en stor fest utendørs f.eks Sofienbergparken?
Vi som mener alvor her må tørre å påvirke på områder vekk fra tastaturet!

TH
TH
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Gode tanker. Det er mange stunt på gata man kan gjøre. Skal man dele ut brosjyrer så er det beste å dele ut på busser, t-baner, trikker i rushtida – da har folk nok med å se ned i bakken og det å få noe å lese på vil være gledelig for mange. Da er man nesten garantert at man leser det du har å komme med også :)

Likte tanken på marsjen i Karl Johans gate, om det er en gang i mnd i starten, så kan det bli to ganger i mnd. Første gang er man 30 stk, tre måneder etter 300. Det har en kjempeeffekt på folk, og synergieffekten vil være at flere tør. Folk er sjeldent de første som blir med, men så lenge nok er med så tør man igjen. Flokkmentaliteten blir vi aldri kvitt uansett.

http://resistancenorge.org/ er fin, liker bloggen. Men for min del så tror jeg det kan være viktig å starte noe som er for noe, ikke mot noe. Men om resistance Norge er godt i gang så bør dere kanskje rekruttere til deres baner.

o
o
Abonnent
Svar til  TH
14 år siden

Moro det der med å dele ut info i kollektivtransporten! En periode i høst, etter jeg hadde tatt valget om at NOK ER NOK så. Lagde noen ca.30 A4-ark med tittelen på tide å våkne opp!, Vet du hva chemtrail, haarp, NWO er osv. Først hengte jeg de opp på trikke/ bussstoppene. Dagen etter var de borte. (Håper noen interesserte tok de. . . Så hengte jeg de bakpå trikken og inni trikken.
Men størst effekt ble oppnådd da jeg gikk igjennom t-banen/ trikken og bussen og viste ansikt og direkte viste de sovende budskapet!
Noen få tok kontakt å spurte hva er dette for noe, og dermed ble kanskje noe aktivert?
Så til alle om har en printer! Bruk den! Alle har vel tilgang til A4-ark? Ta en sprittusj! Heng arket foran/bak på jakka!

o
o
Abonnent
Svar til  TH
14 år siden

Er også helt enig med at det er viktig å starte noe som er For noe!
Følelsen av å være For noe kjennes klart mere positivt enn å være mot noe!
Ying/Yang.
Ved at jeg er i Mot kreftene i NWO, så blir jeg da automatisk For et annet alternativ!
Og derfor er det så fantatisk at Armin her i denne artikkelen faktisk har satt fokus på hva noe av dette alternativet kan inneholde!
Igjennom prosessen med å våkne opp må man kjenne på all den negativiteten som har blitt presset over hodene våre! Denne prosessen tok meg 2år. Mye fordi jeg trodde jeg var alene og iferd med å bli gal! Jo flere vi blir dess lettere blir det å ta valget!

generalsnus
generalsnus
Anonym
14 år siden

ps! er 56 deler totalt..enjoy!=)

generalsnus
generalsnus
Anonym
14 år siden

Anbefaler å sjekke ut dette lange men flotte foredraget:
http://www.youtube.com/watch?v=4Y3Q7H2urto

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

Godt Nyttår Armin, og resten av Nyhetsspeilet. Din samvittighet for vår framtid og din innsats og bekymring for hvor vi går, er som alltid til inspirasjon og beundring.

Nytt år, ny informasjon og….ny forståelse? Jeg har lyst til å dele et spor med speilets lesere som jeg har fulgt siden i fjor sommer. Som vanlig innenfor området av alternativ og okkulte tema er vi overlatt til å stole på intuisjon og tro, gitt hvor mye kunnskap vi har tilegnet oss om dette som noe vi vil tillegge vekt for å gi forståelse til vår tilhørighet i denne å så sinnsyke men fascinerende verden.

Vi kommer jo uungåelig over materiale som er lett å forkaste som ren fantasi, oppspinn og overtro, og skeptikerene er ikke sen med å angripe oss litt mer alternative som helt out there. Har man sett litt mer bak det okkulte, er det ikke vanskelig å forstå at vi nettopp har å gjøre med out there krefter og det gjør det ikke lettere å overbevise menigmann om hvordan ting egentlig henger sammen. Rockefeller syndikatet bør jo ikke være noen ukjent som har forstått at the octopus tentakler strekker seg over den ganske verden. Hvor vil Lucifer komme fra?

Jeg vet ikke hvor mange som er kjent med Wes Penres arbeid http://www.illuminati-news.com/index3.htm . Penre utga i fjor en e-book om en interessant karakter i Rockefeller klanen, som jeg ikke har sett omtalt tidligere her på speilet. En Supriem David Rockefeller. Denne personen og Penres e-book kan bidra til å kaste lys over de hendelser vi nå ser utfolde seg på den stor-politiske arena og de konspirasjoner vi ser omtalt og diskutert på nyhetsspeilet. Denne mannen påstår seg å være ingen ringere enn den selvutnevnte… Lucifer. Nå før vi forkaster dette som,….yeah right, vil jeg anbefale å kikke nærmere på denne karakter og dra egne konklusjoner og kanskje komme med kommentarer vi kan diskutere videre, http://servicetoone.wordpress.com/

Den omtalte 3.prophets you-tube side: http://www.youtube.com/user/TheThirdProphet

Vi kan forkaste dette som en opplagt internett-hoax, men jeg tror vi her har med å gjøre med de krefter som vil gjøre det som er nødvendig for å se gjennom den mye omtalte revelation i Bibelen, og andre endetids-profetier. Deres dedikasjon og implikasjon kan vi jo bare forestille oss.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Interessante saker, Lynx.

Men hvorfor måtte nå lissom denne “verdensfrelseren” ha “…David Rockefeller” som to av sine tre navn…?

Wes Penre’s bok er i høyeste grad interessant, bl.a. pga. mengden av aktuell spirituell informasjon som den inneholder: http://servicetoone.wordpress.com/

Selv reagerte jeg negativt på Supriem’s bruk av begrepene “business” og “investment”. Tror hverken demonen L. i human shape eller den gjenfødte Kristus ville ordlagt seg på denne måten. Men en Rockefeller derimot…

Henry Makow har den mest kvalifiserte vurderingen av Supriem som jeg fant på nettet. Han anser at Supriem fronter en psy-op (mao. narremanøver for å påvirke og lure massene) og har fått selv Illuminati-ekspert Wes Penre til å gå på limpinnen:

“http://www.henrymakow.com/playboy_lucifer_will_launch_be.html

Is this Psy-op a Portent?
by Henry Makow Ph.D.

It’s disturbing when a respected Illuminati researcher like Wes Penre is taken in by a psy-op. But we can learn from his mistake, and also glean some credible information from the lies directed at him.

I like Wes and admire his website Illuminati news.com where he often posts my material. However, I don’t intend to compound his error.

Starting in January, Penre has written an astonishing five-part series about a Tennessee-based, 35-year-old playboy- tycoon who Penre says is literally the incarnation of Lucifer but ‘redeemed’. [Penre has pulled this series- see below] It’s all hush-hush and Penre’s life is in danger. He has been contacted by defectors who said young Supriem David Rockefeller dictates to the likes of Henry Kissinger, Zbig Brzezinski and George H.W. Bush. He is going to save mankind by instituting a benevolent New World Order. He wants to atone for the Rebellion against God which is the source of all of mankind’s problems. He wants us to accept his rule so he can clean up the mess. (Right, and I have some land in Florida…)

‘I truly do believe Supriem is Lucifer, ‘ Penre says. Penre’s acceptance of this hoax is worrisome. If an intelligent, rational person like Wes Penre can succumb, what will happen to the rest of us?”

“http://www.henrymakow.com/playboy_lucifer_will_launch_be.html

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Hei Ulven, godt nytt¨år til deg. Ja jeg er kjent med Makows invendinger og har ingen problem med å ta innover meg både hans og dine anmerkninger.
Jeg sier ikke at dette er genuint sannhetsmateriale men som du peker på: det spirituelle og okkulte mengden av informasjon kan ikke avskrives som totalt oppspinn, og gjør dette til interessant informasjon, og et forhold en bør holde i mente når vi ser nærmere på kommende tids hendelser. Er dette en psy-op iscenesatt fra høyeste hold innenfor Rockefeller kretsen? Det ville vel ikke komme som en overraskelse på noen med tanke på hvem vi snakker om, og heller nok en manøver for å kondisjonere massen til å hjelpesløst måtte se på og akspetere at de står overfor krefter som er av gudelige proporsjoner og som ikke kan overvinnes.

Problemet er ikke om dette er sant, og Supriem virkelig er Lucifer. Noe vi har forstått er at de TROR de er av gudelige størrelse og kan iscenesette hvilket scenario de måtte ønske da de er på oppdrag fra Gud. Problemet er at disse krefter mener de arbeider for det gode for menneskeheten. De er av lyset og skal sluse oss inn i den tribulation vi nå ser stadig eskaleres og tilrettelegges for. Problemet er at dette vel så mye kan være en sterk indikasjon på hvordan disse krefter opererer innenfor secret societies og andre hemelige brorskap som f.eks. http://www.lucifersweb.de/ og Thule society. (Var det ikke der Hitler i sin tid var en adept?).

Noe jeg finner videre interessant er hvordan Penre skiller mellom den allment kjente betegnelsen Illuminati, og det han kaller the old world order. Dette er nærmere omtalt i denne linken, som vil bringe deg til the real illuminati og som også har sett nærmere på både Supriem og annen uhyre interessant informasjon som vil komplettere hva vi står overfor i denne tiden. Hvis man har interesse av kikke nærmere på hva er hva, kan det finnes mye nyttig aha informasjon i denne linken. Til advarsel, noen oppfatninger må kanskje revurderes og ommøbleres men hei….er det ikke det vi gjør hele tiden….nå for tiden http://www.armageddonconspiracy.co.uk/page67.htm

Hvordan skal man kort oppsumere all den mengde informasjon nå forelagt? Det kreves artikkel på artikkel, og hver og en får gjøre seg sin egen mening. Mye er allerede kjent og tidligere omtalt på speilet. The old world order som har herjet verden i tusener av år. Familiesyndikatet med de 13 sataniske familie-linjer står overfor sin ultimate kulminasjon, den våte drøm om total global overtakelse og innsettelsen av sin Messias og avsettelsen av GUD. Illuminati (the real one), ønsker en ny verdens orden hvor vi er Gud in becoming, totalt underlagt egen fri vilje, fraløst fra denne old world orders tyranniske lenker og endelig frie sjeler.

Det er så mye kompromiterende informasjon i disse siste linkene, at jeg skal være forsiktig å komme med noen bombastiske uttalelser, men alt kan bare ikke være psy-op. Når vi beveger oss i dette terrenget, er faktisk halve jobben å finne ut hva er sannhet og ikke. Men som vi alle vet, sannheten er på innsiden….av oss. Thats the real grail-quest.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Godt nytt gaupe-år til deg, Lynx.

armageddonconspiracy er ny for meg, interessant.

Den smaker av innsideinformasjon fra Illuminati, men på den andre siden smaker den også av subtil desinfo rettet mot dem som har kommet langt gjennom konspirasjonslabyrinten. Går heller ikke god for mye av den historiske fremstillingen sånn uten videre, men er hele tiden villig til å justere kartet mitt.

Har du noen referanser på Simon Magus ? Har ikke hørt om denne viktige personen før.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Takk for respons Wolfy. Dette er etter hva jeg kan forstå ikke bare inside informasjon fra Illuminati, det er en konkret indikasjon på at Illuminati ikke er hva vi har blitt ledet til å tro det er. The ruling old world order er ifølge denne siden den direkte motsats til the real illuminati, og deres motivasjon og mål om å frigjøre menneskeheten fra de gamle herskere. I følge denne siden er de den lengst eksisterende esoteriske hemmelige brorskap som har eksistert i tusener av år med det mål å reise bevisstheten til menneskeheten gjennom å tilby informasjon om filosofiske og andre sannhets-kriteriums forståelser for nettopp å fullbyrde dens intensjon. De skal være opphavet til mange av mysterie-skolene og andre hemmelige brorskap som f.eks. frimureriet. Disse i utg.pkt. hederlige og opplysningsfremmende institusjoner, har overtid blitt infiltrert og sågar overtatt av det styre vi idag ser, kalt the old world order. Illuminati har løsrevet fra alle religioner (som de anser som sataniske, alle som en), utarbeidet og tilnærmet seg en gnostisk forståelse av hva livets eventualiteter og søken etter Gud kan være. Her er Simon Magus en skikkelse som skal være viktig i så henseende og som kan stå som en rettesnor for mennesket i sin søken etter Gud http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Magus. Nå er ikke jeg noen spesialist på området men, det tiltaler meg og makes sense at alle religioner er et verk fra the real demiurgen, Satan. Når vi tar inn over oss at alle religioner er manipulert og kondisjonert som et verktøy for den enhver tids herskende elite, må det jo være noe utenom og som er blokkert fra oss mennesker å få kontakt med, nemlig den guddommelige kraften vi alle bærer på og som er blitt oss hindret å nå kunnskap og erkjennelse om. Det er her denne siden for meg ikke kan være en hoax eller et ledd i den stadige desinformative natur til the old world order. Det er alt for mye informasjon som taler imot at dette skulle være kildemateriale fra den kanten. De er imot the ruling class og fronter det som for meg fremstår å være et ideal i en New World Order; meritocracy:http://www.armageddonconspiracy.co.uk/page38.htm

Det er her jeg tror mange sannhets-søkende vil bli overrasket. Illuminati er på menneskehetens side og arbeider for en ny verdens orden, men ikke i bilde av the old world orders agenda, men til hensikt å gi mennesket alle midler til å søke gnisten etter guddomelig kraft og inspirajson. The real grail quest, som den nåværende elite ikke vil vi skal komme i kontakt med. Dette står ikke i noen som helst kontrast til det arbeid som utrettes her på speilet, tvert imot mange er nok tilhenger av illuminati uten å ville være det. Kontroverst så det holder, og jeg har forståelse for alle down-thumbs :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden
Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Det var kjent at i den Sovjetiske hæren var det bare troppsederne som kunne lese kart, de var redd de andre ville rømme unionen om de kunne dette.
Så skyt befalet og de andre ville være lost.
Tror du motstandsbevegelsen klarte og gjøre en forskjell ved at de møttes og oppererte i hemmelighet, eller ville de hatt større succes ved å møtes utenfor Victoria Terasse i Vika med fakkler og plakater?
Vi slipper i dag å håndskrive hvert flyveblad for og spikre dem opp på stolper om natta, vi har internett!
Aksjonene får så dårlig omtale og dekning i massemedia, at de fører nesten til mer desinformasjon enn nytte.
Politiet kan bare plassere oppviglere blandt demonstrantene og starte gateslagsmål.
Vi har ikke kapasitet? Skal vi redde bare denne kalde steinen oppe i Nord?
Det er bare å skrive hva vi mener på utenlandske blogger og nyhetssider og trykke enter, og informasjonen kommer ufordreid ut, legg gjerne inn ord og navn som fotballkamp, Mercedes, Ferrari, pensjonspoeng, NAV, Lotto, Norsk Tipping og andre ting som opptar folk og du vil få treff fra folk som søker etter dette.
Uten internett ville denne kampen fått et helt annet utfall.
Koselig med venner og sosialt samvær, men dette er ingen syklubb :)
Innlegget ditt er helt i tråd med hva jeg ville skrevet om jeg var på din side TH (Thorvald?)

TH
TH
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Jeg vil gjerne at du starter med å utdype hva som er min side Krapyl, og navnet er ikke Thorvald(hadde du litt trua på at Stoltenberg sr hadde svart på innlegget til Armin? :) )

“Det er bare å skrive hva vi mener på utenlandske blogger og nyhetssider og trykke enter, og informasjonen kommer ufordreid ut, legg gjerne inn ord og navn som fotballkamp, Mercedes, Ferrari, pensjonspoeng, NAV, Lotto, Norsk Tipping og andre ting som opptar folk og du vil få treff fra folk som søker etter dette.”

Fint at du bruker Motstandsbevegelsen(noen av mine fremste idoler) som sammenligning, tror du Max Manus hadde sittet bak en pc-skjerm(om det hadde vært mulig på den tiden) og forventet at det hadde hjulpet?
Og om du er overbevist om at krigen vinnes på internett, så skal du få leve i den trua – jeg for min del vet at internett ikke vil være utslagsgivende for det endelige slaget. Hva gjør du om internett blir sensurert(som ligger inne som forslag både som eu-direktiv og i vårt eget storting) – da er det plutselig 20 nettsider vi kan besøke og jeg kan garantere at Nyhetsspeilet ikke vil være en av dem.

“Uten internett ville denne kampen fått et helt annet utfall.”

Det er jeg helt enig i, internett fungerte ikke sånn som de håpet da det ble utformet. Men hadde vi ikke hatt internett så ville fortsatt flere våknet opp og brukt de påvirkningskanalene som ville vært mulig.

Som en kuriositet til internett, vet dere egentlig hva www står for? www er 666 på hebraisk. Hmmm, litt spesielt.

“Aksjonene får så dårlig omtale og dekning i massemedia, at de fører nesten til mer desinformasjon enn nytte.”

Aksjoner er ikke først og fremst ment for å få dekning i massemedia. Aksjoner gjøres for å være ute i gata, vise at det fortsatt er noen som bryr seg, være ute og prate face to face med folk på gata – informere og spre et budskap.

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  TH
14 år siden

Jeg mente siden til de hensynsløse undertrykkende slavedriverne.

Synes det du skrev var veldig bra, men det bor ikke så mange rundt stortinget så hvis en aksjon ikke får mediedekning annet enn her, vil det ikke hjelpe så mye… kanskje.

Det ligger jo timesvis med videoer av fredelige demonstranter som blir slått med batonger og sprayet med tåregass på youtube, men de blir nesten alltid fremstillt som … forvirrede av media.

Hadde vært rått å stillt opp med 100 000 eller flere utenfor der!
Men ville bare gjøre oppmerksom på faren med og møtes 20 – 30 stykker på kafe. At antallet som vekkes opp er avgjørende for utfallet.

Jeg jobber så godt jeg kan med å spre budskapet! Er helt med på alle gode ideer om hvordan.
Det gjelder å holde seg i live til det endelige slaget du snakker om, eller hvertfall ikke havne i tvangstrøye på Gaustad.
Kan vi ikke linke opp på Skype? NS kunne sendt ut kontaktinformasjon til de de tror er på riktig side.
Lurer på hva som har skjedd med feks Smurfen bare han ikke har lagt inn kommentar på par dager.
Går an og sende en mail til Camelot Project også merket med “Pledge” og joine det runde bordet.
Kjenner ei som har vært på tur med Jens & co tidligere, hun sier “De er ikke helt gode de folkene der!”
Ville på ingen måte følt meg beæret over om senior hadde svart, men heller ikke forundret.

Peace to all brothers and sisters! :)

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Et eller to personer med megafon kan også få vekket opp noen, utrolig bra den linken som ble lagt ut av…. husker ikke, i sted.

TH
TH
Abonnent
14 år siden

Dette var en veldig bra og motiverende artikkel Armin, flott skrevet.

En liten endring, økologisk mat kommer ikke til å bli forbudt gjennom Codex, det er en av mange misforståelser innen det området.

“We could save the world if we want to! And we can do it from Norway!” er en av overskriftene dine. Litt av det vi Norge er nødt til å gjøre er ikke å tenke at vi skal redde hele verden, det har vi ikke kapasitet til. Men vi kan redde Norge, kreve frihet og starte revolusjonen her(som er mye av ditt poeng), så får vi håpe at Norge da vil være et foregangsland for andre frihetskjempere i andre land, som da vil bruke Norge som et eksempel for sitt arbeid.

Vi er nødt til å starte et sted, og det stedet er ikke kommentarfeltet på Nyhetsspeilet. Hva skal til for å igangsette et seminar? Hva skal til for å samle mange frihetsforkjempere på et sted? Personlig mener jeg(og dette har jeg nevnt et par ganger før) er at Nyhetsspeilet er en perfekt aktør for å sette igang et stunt som dette. Dere har i dag den største merkevaren innen belysning av konspirasjons”teorier” i Norge :)

Jeg hører og leser ofte av frihetsforkjempere at vi trenger ikke ledere. Hvordan skal vi komme noen vei hvis ingen leder an? Vi vil fortsette å sitte bak pc-skjermen, lese oss smartere og oppleve tredemølleeffekten – vi ønsker å komme noen vei, men løper til stadighet på det samme stedet.

Jeg håper du Armin i løpet av kort tid kan samle de aktivistene du har på listene dine – om det er over en øl/kaffe/iste eller en form for demonstrasjon er det samme, det viktigste her er at aktivister får se ansiktene til andre aktivister. Samlinger kan skje oftere da, og de som ønsker kan jobbe litt på egenhånd.
Det er bare å huske hvor stor effekt 30-40 ildsjeler hadde da vi leverte brosjyrer og hang opp plakater ang. svineinfluensavaksinen.

Jeg håper dere Nyhetsspeilet kan samle til en form for seminar, en nyttig sammenkomst som gir mye informasjon til de som ønsker det, og som høyst sannsynlig hadde fått mye medieomtale.

Og til de av dere som er overbevist om at eliten skjelver i buksene, jeg tror dere tar veldig feil. Jeg tror de fortsatt har full kontroll på det de gjør, alt går etter planen, og så lenge de fleste borgere er bedøvd i sin egen hverdag – så leder de fortsatt an kampen om herredømme. Vi kan ihvertfall ikke sitte på internett og forvente at vi vinner denne kampen – be the change you want to see in the world er et kjent sitat, jeg håper ihvertfall Nyhetsspeilet ser sin rolle og også leder an kampen på gata og ikke bare på internett.

remote
Abonnent
14 år siden

Flott artikkel Armin, setter stor pris på arbeidet ditt!

Vil gjerne sette lys på noe som kalles Hemopurifier og kan brukes til så mangt….
http://www.aethlonmedical.com/technology/hemopurifier.htm

Her har vi en dame som har levd uten penger i 11 år, en inspirasjon for oss alle! :)
http://www.dinside.no/829558/hun-lever-helt-uten-penger

Russia Today hadde en litt intressang artikkel om konspirasjonsteorier for noen dager siden.
Kan leses her
http://rt.com/Politics/2010-01-03/conspiracy-we-trust.html

Når det gjelder mengden av personer som blir bevisste på andre synspunkt om dagens politikk, så er nok dette noe som blir nøye overvåket av nwo.
Hvis dette når en kritisk masse ser de nok seg nødt til og ta grep.

Her har man en artikkel som prøver og forutse hvordan fremtidig verdenspolitikk vil utvikle seg, intressant lesning!
http://www.fourwinds10.com/siterun_data/education/public/news.php?q=1260901976

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

Bare en liten rettelse Armin: Hydrogenbiler har eksistert i over 200 år, og hydrogen lages naturligvis av vann.
François Isaac de Rivaz, a Swiss inventor, designed the first internal combustion engine, in 1806, which was fueled by a mixture of hydrogen and oxygen and used it to develop the world’s first vehicle
http://en.wikipedia.org/wiki/Automobile

Men du sikter trolig til standly mayer som ble “matforgiftet” i det samme tidsrommet han søkte om patent på et system hvor man hadde hydrogenaggregat på bilen og bruker batteri for å frigjøre hydrogenet.
http://waterpoweredcar.com/stanmeyer.html

Rudolf Christian Karl Diesel oppfinneren av gnistløs motor (diesel motor) i 1897 hadde også “uklare” omstendigheter rundt sin død. Det som mange ikke er klar over er at denne motoren gikk på BIODISEL, eller rettere sagt, peanøttolje. Diselmotoren var i utgangspunktet ikke tilsiktet fossilt.
http://no.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Diesel

Som svar til: “Er du klar for revolusjon?”
Sender deg epost!

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
14 år siden

Fin og bra artikkel med mange bra poeng! Jeg er enig i det aller aller meste, med unntak av din påstand om Obama. Jeg tror nemlig ikke at han er en Bush med maske på. Forskjellen på dem er at Obama faktisk ønsker forandringer, og er geniuint opptatt av å gjøre det beste for folket. Problemet er jo bare at han ikke nødvendigvis har så veldig frie hender til å få gjennomført alt han setter seg fore. Selv han har ikke tilgang til de øverste nivåene av hemmelighold og agendaer. La mannen få litt tid på seg. Det er tross alt litt av et kaos han har å rydde opp i etter alle de forrige vanstyrene.

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ja han er begrenset, og dette bekrefter du jo selv ved å si at han ikke har noen reell makt. Han også holdes nede av av folkene bak makt-teppet. Fram til nå har nok Obama gjort som han har fått beskjed om, men jeg tipper at han som øverste beslutningstaker etterhvert vil komme til å gå mot strømmen. Det vil si, han får samvittighetskvaler og “våkner” opp, begynner å ta tak. Si nei rett og slett. Dette kan bli risikabelt for han, men jeg håper og tror at han vil snu seg mot dem som prøver å styre ham.

Jeg føler at jeg må begrunne hvorfor jeg “holder med” Obama. Jeg leser nemlig en god del med kanalisert materiale fra ulike kilder, og det er flere av disse som hevder hardnakket at Obama er en lysarbeider som er positivt polarisert. Jeg kan nevne kilder som Iliuka og Kassandra. Jeg går ut fra at at det ikke er annet å gjøre enn å vente å se hva som vil skje framover med tanke på akkurat dette.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Menneskene i makteliten er ikke usikre, men pissnervøse. Først og fremst har politikerne spunnet seg selv inn i et nett, da de gjennom tiden har gjort en rekke dårlig avgjørelser uten å gå tilbake på dem eller rettsforfølge ministre. De er så redde for å miste ansikt, troverdighet og kontroll, at partiene har skrevet avtale seg imellom som hindrer rettsaker. Dårlige avtaler og lover går dermed i arv fra statsråd til stadsråd, som kommer med nye avtaler og lover for å dekke over tidligere flauser. Det skaper bare flere. Så i realiteten er ikke politikere trøbbelløsere, men trøbbelmakere.

“Veien til frihet er kollektiv ulydighet”. Det er akkurat slike uttalelser som gjør at myndigheter i “stabile land” rundt om i hele verden vil sensurere internett. Selvfølgelig vet også den norske regjering at sannheter stadig drypper ut i samfunnet, spesielt gjennom internet. Heldigvis leser den norske befolkning ganske mye, dessverre unntatt de under 30 år. Men myndighetene strammer stadig grepet. Stadig mer digitale spor og kontroll tror de vil kue befolkningen. I realiteten er det omvendt.

Og folk begynner å våkne. En venn av meg er fan av bandet Muse, og vi begynte å diskutere tekstene, som er ganske kryptiske hvis man ikke vet hva det dreier seg om. Jeg spurte han om han hadde live CDen “HAARP”, noe han bekreftet. Jeg oppfordret han til å google HAARP, og jeg advarte han at det kanskje kunne endre livet hans. Jeg traff han et par dager etter igjen, og da hadde han sovet lite og var i en liten sjokktilstand. Men han var ikke i en fornektelsestilstand, og utømmelig i sin iver etter å prate om sine funn og referanser i Muse-tekster. Han har siden gjort dypdykk i mye rart.

Jeg tror derfor ikke sivil ulydighet er nødvendig, men få et opplyst folk gjennom et helt nytt politisk parti, uten bindinger til det eksisterende systemet. Vi må altså etablere et parti som ønsker et systemskifte, hvilket ingen av dagens partier ønsker. Et systemskifte vil være smertefullt for samtlige – på kortsikt. På langsikt vil den derimot være befriende.

Det første man gjør er å forby renter. Det andre man gjør er å oppheve formueskatt, arbeidsskatt, arveavgift, arbeidsgiveravgift, eiendomsskatt, dokumentavgift, CO2-avgift bla. Så forbyr man kunstige tilsetningsstoffer i mat og ingen kjemisk spraying av vekster. Man skal også forby produksjon av våpen, unntatt jakt og en-håndsvåpen. HAARP-anleggene og Chemtrails-prosjektet legges ned. Videre må vaksiner, GMO og toll forbys. Samtidig legaliseres narkotika, prostitusjon og gambling. Direktiver og avtaler, eller såkalte internasjonale forpliktelser, heves. Alle statsgjeld gjøres opp, og overskudd og aksjer/obligasjoner i oljefondet deles på hver enkelt innbygger. Overvåkning i det offentlige rom blir forbudt.

Statens oppgave blir mao kun å sørge for å kreve inn bedritsskatt og moms, og forvalte dette på militær og universiteter, samt kontroll på at kommunene følger opp det de skal, eksempelvis skole, helse og politi, og at bedrifter ikke putter noe dritt i produktene sine.

Bare disse enkle grep vil frigjøre mange sjeler. For det er mange som føler seg som marsvinet i hjulet, eller “holde hjulene i gang”, som politikerne sier. For hva er det man holder i gang? Et race, et race mot en maktelite som stadig blir lengre unna, både i mil, virkelighetsoppfattelse og målt i penger. For hva er vitsen med å jobbe seg i hjel når avstanden likevel stadig blir lengre? Og så når man tenker seg om, så har vi det her ganske bra i Norge. Så at det blir flere og flere som går på trygd er egentlig naturlig. Ingenting med latskap å gjøre, men tilfredshet. Når det er sagt, er det selvfølgelig mange som ikke misbruker trygdeordningen.

Hvis disse forslag ble gjennomførte, tror jeg at vi vil bli invadert. Men før vi kommer så langt vil det sittende system før et slikt Stortingsvalg beskytte seg selv med en falsk flagg-operasjon :-) Dette avslører vi nå lett…

leet
leet
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Her er en forenklet oversikt over statens inntekter og utgifter for 2010 slik de fremkommer i statsbudsjettet:

http://www.statsbudsjettet.dep.no/Statsbudsjettet-2010/Satsinger/?pid=36534#hopp

Inntektsskatten bidrar med adskillig mer enn 3 mrd. – dessuten betaler vi jo også trygdeavgift gjennom skatten.

Det er 25% moms på varer og tjenester på de fleste varer og tjenester i dag (..som altså utgjør 19% av inntektene).

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Bare hyggelig, Armin.

Staten fører regnskap og lager budsjetter, så hva den får inn på skatter og avgifter står der. Det kanskje mest interessante er at skatten ikke dekket kostnadene med administrasjon og innkreving før på midten av 90-tallet. Det har med andre ord vært et stort arbeidsmarkedstiltak. Skatter og avgifter går til dekking av lønninger, infrastruktur, eiendom og matriell. Etter finanskrisen har Staten vokst med ytterligere 50.000 ansatt. Dette anser jeg som bekymringsfullt, spesielt på lang sikt. Det betyr at skattetrykket må økes ytterligere. Konsekvensen blir at middelklassen blir stadig mindre, hvilket er svært lite gunstig.

For øvrig er skatter og avgifter, sammen med renter, de virkelige inflasjonsfaktorene. Så den aller beste måten å få ned det økonomiske trykket og stresset å¨er forby renter.

Det var en del ting jeg glemte i min kommentar. Jeg er nemlig helt enig i din forundring rundt Maya-kalenderens profetier kontra det eliten gjør for å knuse befolkningen. Hvis det er en kommende katastrofe, så hva er vitsen med å bruke ufattelige summer på befolkningsreduksjon. Jeg så et program på National Geografic om hva de trodde kom til å skje. De tok opp tre toerier: polskifte, jordskjelv/vulkanutbrudd og kuldebølge. Geologer mente et polskifte ville ta ca en million år, det hadde det iallefall historisk sett tatt. Arkeologer kunne heller ikke finne spor av enorme jordskjelv eller vulkanutrudd for 5200 år siden. Det de derimot fant var at under dagens høytliggende isbreer var det mange godt bevarte planter, planter som plutselig hadde blitt kjølt ned, som Ismannen i Alpene. Han ble også møtt av plutselig kulde og snø. Så NG tror at vi får det kaldt fremover. Dette er totalt på kollisjonskurs med NGs holdinger om menneskeskapt klimakrise, men dem om det.

Men jeg har også sett et annet program på nett, og der mente de at den siste siste katastrofen som Mayaen forutser er menneskeskapt. Det er slett ikke utenkelig. Jeg tror jeg foretrekker moder naturs metoder uansett.

Hvis det er Planet X som er på vei, så ville den vært så nære nå at vi hadde sett eller i det minste hørt om den. Men ingenting kan utelukkes.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Wow. Her renner det på med amazing skatte-facts.

“Det kanskje mest interessante er at skatten ikke dekket kostnadene med administrasjon og innkreving før på midten av 90-tallet. Det har med andre ord vært et stort arbeidsmarkedstiltak.”

Dette er jo selvsagt totalt vås. Hvor henter dere slik informasjon fra?

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Hvis det fjernes så mye skatt, hvor ska da pengene til sykehus, skoler og annet som samfunnet har nytte av gå til?

Unngår man spraying av vekster tror jeg man taper store mengder mat til insekter. Man risikerer å produsere for lite mat. Er enkelte region i verden som sliter allerede.

HAARP og Chemtrails er ulogisk spekulasjon uten noen form for beviser.

Om det i dag ble bevist at både svineinfluensavaksinen og Gardasil var livsfarlige, forandrer ikke det på faktaet av vaksiner er en av medisinene største suksesser og at disse virker. Å påstå noe annet vise hvordan man ignorere historie, statistikk, demografi og hvor lite man vet hva man snakker om. Vennligst ikke selekter ut de bevisene som ikke passer. Antvivaksinasjons-grupperingenes argumenter for at vaksiner ikke fungere faller flatt, men kan virke overbevisende for et uinformert publikum.

Legalisering av narkotika, prostitusjon og gambling er nok ikke løsningen.
Dette vil etter min mening gi:

1. stor økning i rusproblematikk, noe vi sliter nok av med tobakk og alkoholproblemer som betales med dine og mine skattepenger.

2. Kriminelle vil unytte systemet uansett. Smugle narkotika våpenproduksjon og salg ( se under), selge sterkere saker en tillatt av narkotika osv. Gambling gir i værste fall spillegalskap og personlige konkurser hos de det rammer.

3. Legalisering av prostitusjon ville gi økt menneskehandel og annen elendighet.

Hvis man forbyt våpen hvem tror du vil ha våpen da`? Jo kriminelle. Mens politet ikke skal ha det? Polititet må da kunne forsvare seg. Og dermed er vi der vi er i dag. Privatpersoner har ikke og får ikke våpen sånn uten videre.

Verden er komplisert, det er ikke så lett.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Rasjonell
14 år siden

Hvis alle skatter fjernes, kan man heller øke MVA. I og med at jeg skrev at staten kun organiserte militæret, rettsvesenet og kontroll, så kan kommunene overta de andre oppgavene, og de velge hvordan få inn pengene. Da blir plutselig skatt også et konkurransemiddel, hvilket kunne vært bra. På den andre siden: det er ingen automatikk i at det offentlige skal stå for skole og helse. Det er iallefall ikke nevnt i Grunnloven.

Det er mange som sliter med matmangel, til og med i USA. De fleste sliter med vannmangel, ikke insekter, gresshopper eller sopp. Hvis de stoffene man påfører platene gir skader for oss mennesker, så får vi heller slite med naturen enn egen helse.

HAARP og Chemtrail er ingen spekulasjon, men hva det brukes til er det derimot spekusjonerer rundt.

At vaksiner har fungert opp gjennom historien er det sikkert belegg for å påstå. Nå har vi ingen farlige sykdommer, men faramasia må tjene penger. Derfor så enten konstruerer de en sykdom (som svineinfluensaviruset) eller så skaper de en ut av tynn luft (som HIV).

Legalisering. Det jeg er opptatt av er å bli kvitt kriminalitet. Det er svært ødeleggende for samfunnet at makten forsyver seg over mot kriminelle elementer. For penger er makt. Og vi vet at CIA ect bruker inntektene fra narko til å finansiere sine Økonomiske hitmenn, sjakaler og opprørere. Jeg ha ikke tenkene mine hos de som ruser seg. Det velger de selv. Og det er heller ikke min oppgave å betale skatt for å hindre at folk bruker dop, blir fengslet for besittelse eller trenger behandling for rusproblemer. Ja, det blir sikkert flere som vil dope seg, men de vil i allefall la lett tilgang, billig rus og mindre vold, stress og sykdommer. For det er ikke selve rusen som tar knekken på brukerne, men livsstilen brukeren har pga forbudet. I mitt system ville du altså sluppet å betale skatt for de med tobakk- og alkoholproblemer.

Legliser prostitusjon og få offenlig godkjente horehus. Det vil gjøre forholdene for alle bedre og tryggere, ikke minst for tilbyderne. Det vil blir mindre smugling av både varer og “tjenester” hvis ting var legalt.

Legalisering av sopp og hemproodukter har iallefall ikke vært mislykket i Nederland, så jeg ser ingen grunn til at dette ikke også skal gjelde Norge og de andre stoffene også. Tilsvarende gambling og prostitusjon. Dette er langt å foretrekke. Da har man en viss kontroll over ca 80 % av markedet, kontra null kontroll og ingen inntekter – bare utgifter, som i dag.

Legaliser gamling, og få dette inn i casino. Fjern derimot alle disse spillmaskinene som står i kiosker og kjøpesentra. Det å bli avhenig av noe ligger latent hos enkelte. Hvis det ikke blir gambling, så er det shopping, WOW eller trening eller andre ting. At folk kan gå konkurs pga gambling, er ikke grunn nok til å forby det. Man kan gå konkurs av å eie bedrift også, men det er ikke ulovlig å starte bedrift for det.

Saken er den at jo flere lover, jo flere lovbrytere. Lover hindrer mao ikke kriminalitet, men skaper det.

Jeg skrev ikke at man skulle forby våpen, men forby våpenproduksjon større enn jakt- og enholdt våpen. Da vil krig bli svært vanskelig og fånyttes. Alle burde hatt et våpen, med obligatorisk våpeninstruksjon fra 10 år. Det kan være gunstig den dagen folket er nødt til å forsvare seg mot staten eller ved invasjon. Politiet har våpentilgang i dag, og jeg ser ingen grunn til å endre på det. Poenget mitt er at det er staten og det offentlige som bør frykte folket, ikke omvendt.

Enig at verden er komplisert, men det blir hva vi gjør den til.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Det var jammen helt umulig å kommentere på denne artikkelen uten Firefox! Enda en konspirasjon, hehe… :) Pleier å bruke gode gammeldagse Internet Explorer da! ;)

Utrolig bra skrevet Armin. Fin oppsumering rundt NWOs ondeplaner og vår rolle som sannhetsbærere. Takker deg for dette, og ha en godt nytt anti-NWO-år! ;)

Luna
Luna
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Har et lite problem til forresten. Får trykket på å gi stemmer til det meste her, men får ikke gitt deg stemmer, Armin. Merkelig? Hvorfor er det bare på dine kommentarer? Ville iallefall bare si at det er en utrolig bra skrevet artikkel! (som alt annet du har skrevet!) Takker så mye for alle bra artikler du har kommet med :) Tenker mye det samme selv, og får veldig mye informasjon jeg har lurt på fra deg.

Luna
Luna
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Sant det med Firefox, fikk ikke opp en eneste kommentar med Internet Explorer… Kan jo lure på hvorfor… :)

generalsnus
generalsnus
Anonym
14 år siden

kjærlighet,sannhet,bevissthet.Dette er stikkord alle bør like.Av hele mitt hjerte håper jeg nå fred i verden kan komme og rettferdig fordeling av goder blir en selfølge.Tenk med hjertet folkens.God helg!=)

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

De multinasjonale megaselskapene går inn og ødelegger Jordens siste urørte regnskoger for å utvinne olje.
Det skal bli forbudt å dyrke egne grønnsaker.
De sprøyter oss med et eller annet de ikke vil innrømme fra fly.
Vaksineprodusentene har i beste fall så dårlige rutiner at ubestrålte virus av flere slag finner veien inn i vaksinematerialet som distribueres, eller så gjøres det med overlegg, noe som er mye mer sannsynlig.
De som kommer med renere energiteknologi enn dagens, bestikkes, undertrykkes og/eller fjernes.
De som ønsker og forbedre livskvaliteten til alle mennesker på planeten stemples som ondsinnede konspirasjonsterrorister.

Du leser og ser tydligvis på de samme kildene som resten av de som har våknet Leet, hvordan kan du komme til dine konklusjoner?
Det kan umulig være i hodet ditt det leet seg!

leet
leet
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Jeg har kjent til konspirasjoner og miljøet rundt siden slutten av 80-tallet gjennom “oppvåknede” venner. Det var mange av det samme temaene dengang, men koblingen mot “new age”miljøet var ikke så utbredt. Jeg har også overlevd jordas undergang minst 10 ganger!

Ikke bare vet jeg at man kan lese det meste av alternative kilder uten å “våkne opp”, jeg kjenner også til folk som har “våknet opp” fra “våken tilstand” :-)

Jeg tror folk som har dilla på konspirasjonsteorier er i sin egen komfort-sone. Det er en trøst å vite at alt som skjer har en mening og hensikt, selv om det er onde hensikter bak. Det er spennende å være en del av kampen; de gode mot de onde. Dessverre tror jeg verden er mer grå og kaotisk.

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Dilla på konspirasjonsteorier? Se det heller som en samling av beviser indisier og sannsynligheter.
Du innrømmer og være med i kampen som en av de onde?
De fleste despoter har vært velartikulerte som deg, virker på en måte litt profft.
Du er fra Nordnorge sier du, tror heller du er fra miljøet junkisen (eller var det Afghanistanveteranen) som forsvarte Thorvald på Youngstorget, med at “miljøet hadde kikket inn i sakene uten å finne noen sannhet i det Armin ville ha svar på.
Oklahoma bombingen og 911 var ikke gjennomført på 80 tallet selv om NWO agendaen var i full sving.
Du tror verden er mer grå og kaotisk, det er helt på linje med resten av psykopatene som styrer, hjernevasket – ja men foreløpig ikke uten mulighet til å våkne til virkeligheten.
Det er der “de” driter seg ut, ved og undervurdere menneskehetens bevissthet.
Folk må kommanderes ut i krig hvis de ikke forstår hva den handler om, krigen for friheten blir de frivillig med på.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Jeg har stor sympati og respekt for “junkisene” (som du kaller dem) fra miljøet rundt Plata. Mange der med tøffe liv, men som fremdeles har meninger og tanker vi burde lytte til. Du klarer ikke fornærme meg med å sammenligne meg med dem.

Ser heller ikke at jeg innrømmer å være blandt de “onde”, men jeg er skeptisk til at alt her i verden kan forenkles til en kamp mellom good vs evil.

Men ok, jeg innrømmer glatt at jeg politisk står langt nærmere David Rockefeller enn Alex Jones. Jeg har liten sans for disse høyre-radikale og kristen-konservative miljøene i USA som de fleste av NWO-teoriene kan ledes tilbake til.

Jeg er enig med Rockefeller (og mange andre) at vi trenger gode over-nasjonale løsninger på viktige områder her i verden. Ellers blir vi alltid prisgitt den største bølla i klassen.

I Midt Østen-konflikten har jeg alltid vært på Palestinernes side. men det betyr ikke at jeg tror på den store globale sionist-konspirasjonen som av og til forfektes her inne. Forøvrig den samme beleilige konspirasjonen Nazi-partiet i Tyskland brukte for å karre til seg makt.

Så, hvis dette gjør meg til en av de onde. so be it.

ArneLo
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Selvfølgelig er statsministerens og aftenpostens versjon av virkeligheten 100% nøyaktig?

Jeg føler meg ikke komfortabell med noen av versjonene. Aftenposten eller nyhetsspeilet, men Leet, det ser ut til at du har skrudd av kritisk og objektiv tenkning og forholder deg til din egne ønsketenkninger. Det har du din fulle rett til å gjøre, men jeg skjønner ikke helt hva du gjør her..

Nyhetspeilet er nærmere virkeligheten enn du tror :-)

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Konspirasjon er vel like mye en regel som et unntak?
Ser vi på verdenshistorien må vi vel kunne si at vi har hatt en utpreget Konspirasjonspraksis.

Lars Rønbeck

« Forrige artikkel

Hva er falsk flagg-terror

Neste artikkel »

Den store AIDS-svindelen

105
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x