/

Droneprogrammet offentlig likvidering: 41 mål tatt, 1147 uskyldige drept

1.2K visninger
2 minutter lesetid
2

Michael Haas sier at droneprogrammet er en av de mest effektive terroristproduserende virksomhetene som finnes. Droneoperatørene sliter psykisk fordi antall tilfeldige sivile i alle aldre som står i nærheten og blir drept er ekstremt.

I et brev til president Obama, forsvarsminister Carter og CIA-direktør Brennan skriver de at:

«For terroristene er droneangrepene et avgjørende rekrutteringsverktøy på samme måten som Guantanamo.»

Og de fortsatte:

«Vi var vitne til ukritisk krigføring, elendig ledelse, maktmisbruk og at våre ledere løy i full offentlighet om droneprogrammets effektivitet».

Tidligere militærflyger: Droneprogrammet er moralsk opprørende

Stephen Lewis, (29), som var kameramann som som hjalp til med å styre dronene slik at de kunne avfyre Hellfire-rakettene mot målene sine, fortalte at «han drakk seg i søvn» hver kveld etter han kom hjem fra jobb.

«Det var kulturen der. Alle måtte gjøre noe for å ta brodden av – å forandre virkeligheten slik at du slapp å tenke på det du holdt på med».

Cian Westmoreland (28) som arbeidet med kommunikasjons-infrastruktur på baser i Tyskland og Afghanistan fortalte at han hadde mareritt om:

«barn og mødre som døde og at jeg prøvde å hjelpe dem, men kunne ikke. Jeg følte meg bare hjelpeløs og jeg visste at det delvis var min egen feil».

Offentlig likvidering likegyldig til sivile drap

drone
For hvert navn ser du antall drapsforsøk på personen i mørk farge. Antall tilfeldig sivile drepte er i lys farge. Kilde: the Guardian: 41 men targeted but 1,147 people killed: US drone strikes – the facts on the ground.

Droneprogrammet har under Obama hatt en eksponentiell økning som i praksis betyr en økning i droneangrep fra 51 under Bush til 370 under Obama, bare i Pakistan. For programmet som helhet har det vært en økning på 894 prosent. Drapsmaskinen er effektivisert.

Som man ser i bildet til høyre så viser statistikken at ut fra 41 mål som USA bestemte seg for å drepe har man i praksis tatt livet av 1147 mennesker.

Nåtidens bødler

Jeg har skrevet før at dette er moderne bødler. De er også offer for et system som moralsk er gått av hengslene. Dette er verre enn middelalderen hvor en i det minste hadde proforma rettsaker før bøddelen økset hodet av eller hengte deg, eller kirken dømte deg til bålet.

Her avrettes du uten lov og dom, uten advarsler og alle som er rundt deg følger deg over i det hinsidige, både kvinner og barn.

Sammen med torturprogrammet forteller dette om en stat som har sagt takk og farvel til grunnleggende rettsprinsipper.

Norsk offentlighet, både regjering og media, lever godt med situasjonen – ikke et knyst til protest.

Kilder

NBC News

The Guardian: 41 men targeted but 1,147 people killed: US drone strikes – the facts on the ground

Derimot.no

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Varslerne som avslørte terroren til Obama fikk alle sine konto sperret av Rothchilds, det å avsløre ekstreme kriminalitet hos egne makthavere straffer seg, noe også Bradley Manning, Julian Assange og Edward Snowden og noen tusen til også har fått smertelig erfare. Den regime pro pressen i vesten tier så klart slik som alltid.

Verden går mer og mer mot en verden som minner om Terminator filmene til Arnold Schwarzenegger der menneskene slåss mot droner og maskiner kontrollert av Skynet, det er få som bryr seg før de får en hellfire rakett i bakhodet fra en Raptor eller Predator drone, Som Obama sier : Du vil aldri se den komme, jeg er kjempegod på å drepe folk.

Drone Whistleblowers Lose Access to Bank Accounts, MSM Refuses to Talk About It

https://www.youtube.com/watch?v=kSCsbZylJQA

Den eneste fredsprisvinneren som har hatt mot til å kalle den andre fredsprisvinneren Obama for en jævla terrorist som skal gi faen i å terrorbombe Pakistans barn er den 17 år gamle Malala Yousafzai.
( Obama er mest kjent for å bombe andre fredsprisvinnere som Leger Uten Grenser. )

Droner daler ned i skjul av Sigrid Bonde Tusvik

Bare en uredd 17-åring våger å si til verdens mektigste mann at han skal slutte å drepe uskyldige.

http://nyemeninger.no/alle_meninger/cat1003/subcat1013/thread307655/#post_307655

rune øverby
rune øverby
Abonnent
8 år siden

denne ‘djevelske aktiviteten’startet usa allerede i – 97- man da via ‘guidede tomahawk missiler’ jf. BILL WOOD, som hadde den jobben å styre dem inn mot målene – men også han fikk dårlig samvittighet og ‘hoppet av’ – jf. hans innrømmelser på https://www.youtube.com/watch?v=nkIIBnIuXHM

se også
http://projectcamelot.info/news-reports/confessions-of-a-drone-pilot/

Alt gjort for å “trigge terrorister” fra midt på 90tallet (altså før 911) i de omr.de drev denne terroren: bl a hemmelig i pakistan, jf. Wood. De håpet at dette kunne lage så mange “terrorister” i dette “muslimske område” – at det skulle sannsynliggjøre at de kunne gjøre motreaksjoner – som 911 ble et “bevis på” – men utført av hvem? “Inside job” som vi vet – i samarbeide med et land som ikke kan nevnes- men de våkne vet jo hvem!!

“Wood, who during the years 1992-2000 was sent on top secret bombing missions in the Middle East, predominantly in Iraq. Years after the first Gulf War when we were supposedly not at war with Iraq yet he and Seal Team 9 were targeting Tomahawk Missiles on a monthly basis taking out targets that were increasingly “soft”… involving deaths of hundreds of innocent civilians.”

« Forrige artikkel

Skal våre norske styrker sendes inn i et vepsebol?

Neste artikkel »

Makteliten mot befolkningen – en voksende trend overalt

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x