Skal våre norske styrker sendes inn i et vepsebol?

917 visninger
1 minutt lesetid
2

Tyrkia har okkupert deler av Irak nær Mosul ved å plassere tropper der. Irak har truet med å trekke saken inn for FNs Sikkerhetsråd. Irak har gitt Tyrkia et ultimatum og ber Nato intervenere hvis ikke Tyrkiske tropper er fjernet før tidsfristen er ute. Tyrkia nekter å etterkomme kravet.

Statsminister Haider al-Abadi i Irak har allerede snakket med vår x-statminister, nå generalsekretær i Nato, over telefon om saken. I samtalen sa han at «disse troppene er til stede uten kjennskap til eller samtykke fra den irakiske regjeringen.» 

Parallelt med dette har Russland til hensikt å bringe saken inn for FNs sikkerhetsråd kommende tirsdag. Saken vil bli reist på et møte for lukkete dører.

Tyrkia har nektet å trekke ut styrkene sine. Det er nå et antall på 900, ifølge den irakiske guvernøren i Niniveh som er provinsen hvor styrkene befinner seg.

Ifølge Tyrkia er troppene plassert i Irak for å forsvare de irakiske kurderes kamp mot IS.

Samtidig kommer meldingen om at russiske journalister som driver undersøkelse av ISs oljehandel i Tyrkia settes i forvaring og utvises fra landet. Tyrkia nektet å gi noen forklaring til den russiske ambassaden på hvorfor de var blitt utsatt for dette.

NATO vil trolig bare la invasjonen fortsette

Jeg tror ikke Nato vil foreta seg noe med den ulovlige tyrkiske invasjonen i Nord-Irak. Jeg tror tvert imot at de er der etter stilltiende avtale med andre Nato-land som Frankrike og Storbritannia. Men det er lenge siden Nato ble forvandlet til en angrepsallianse med hele kloden som operasjonsområde.

Særlig hul er Tyrkias bemerkning om at de er der for å beskytte kurderne i Irak, mens de samtidig fører krig mot sin egen store kurderbefolkning i Tyrkia. Tyrkia fremstår mer og mer under president Erdogan som en aggressiv stat som ikke tar hensyn til noen internasjonale avtaler.

Det er en kjent sak at Tyrkias heleri av irakisk olje startet som et uformelt samarbeid med den regionale kurdiske regjeringen i Nord-Irak for flere tiår siden. Denne ulovlige oljehandelen driver nå Tyrkia med IS som kontrollerer oljen i Mosul.

Norske journalister har ingen motsigelser mot å sende norske styrker til Syria

Det er tydelig at Tyrkias deltagelse i denne ulovlige trafikken ikke tåler offentlighet. Vår presse er naturligvis taus så lenge dette er mulig.

Hvis Irak reagerer militært på Tyrkias aggresjon, vil da Nato støtte Tyrkia, slik de gjorde da Tyrkia skjøt ned et russisk fly over Syria? Og denne suppen skal norske styrker inn i?

Kilde: Russia Today, Derimot.no

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Forskningsrapport viser Tyrkias omfattende støtte og samarbeid med IS: http://steigan.no/2015/12/10/forskningsrapport-tyrkias-omfattende-stotte-til-is/

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Globalisten Børge Brende, sviker av Norges interesser, oppdratt av de maktmektige globalistene som jobber for en verdensregjering under FN, og som er oppdratt i Genéve: “– Det er grusom terror, og alle de som står for demokrati, folkestyre og menneskerettigheter må nå trappe ytterligere opp kampen mot ISIL, sier Brende.” http://www.vg.no/nyheter/utenriks/forsvaret/usa-ber-norge-delta-i-krigen-mot-is-i-syria/a/23575285/

Enten er du for oss eller så er du i mot oss. Kjenner vi igjen den samme retorikken fra en viss amerikansk president?
With Us or Against Us

Demokrati = et oppsett av en styreform for å få folk til å tro at de har påvirkningmulighet. Mens en sendrektig parlamentarisk prosess pågår utad, går de virkelige beslutningsprosesser kjapt bak lukkede dører av utvalgte globalister. Presentasjonen er med overlegg en forsiktig prosess for å få folket til å godta forandringer mot deres bedre vitende og rope om løsninger, på det oppståtte og planlagte problem, som allerede ligger klar for implementering.
Folkestyre = folket er låst inn i et politisk tankesystem av valget mellom rød votter og blå votter, og klarer ikke å se at det er mulighet for å ikke ha votter på i det hele tatt!
Menneskerettigheter = svada, selvmotsigelser, nytale og tvang. Se denne artikkelen: http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/er-menneskerettigheter-virkelig-menneskerettigheter/
“..for å beskytte kurderne i Irak” Og den tror de folk svelger!? ha-ha

« Forrige artikkel

Radikalisering blant folkevalgte og byråkrater fortsetter

Neste artikkel »

Droneprogrammet offentlig likvidering: 41 mål tatt, 1147 uskyldige drept

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x