Det er ytterst sjelden man avvikler militærøvelser med over 100.000 soldater. USA er nå i Sør-Korea for å øve på å beskytte landet mot Nord-Korea.

Avspenning eller krigsforberedelse mot Nord-Korea?

1.1K visninger
1 minutt lesetid
9

Mer enn 90.000 tropper fra Sør-Korea og 15.000 fra USA skal avholde en militærøvelse med et simulert førsteslag mot våpensiloer i Nord-Korea. Slikt mener dagens ledere vi kan oppnå fred i 2016.

Dette er et svar på Nord-Koreas raketttest og kjernefysiske sprengning tidligere i år.

«Årets operasjoner vil omfatte at en overtar innretninger som er lokalisert langt inne i Nord-Korea og langs hele grensen», sa en offisiell representant for krigsdepartementet i Sør-Korea til Korea Herald.

«Scenariet vil omfatte spesialoperasjons-styrker som sendes til grenseområdene tett opp mot China og Russland», fortsatte talsmannen, og sa at troppene ville være nødvendige for å avgrense konflikten og for å unngå opptrapping til en krig med Nord-Koreas mektige støttespillere i Moskva og Beijing.

Antallet Sør-Koreanske tropper som vil delta i øvelsen vil være 1,5 ganger større enn fjorårets øvelse og mer enn fire ganger så mange marinesoldater fra USA vil delta. Dette vil være den største krigsøvelsen siden 2008.

Veien til fred via forberedelser til krig

Tradisjonelt har øvelsen vært lagt opp som responsøvelser til tenkte angrep fra nord med innlagte motangrep. Nå legges det opp i forhold til en ny doktrine hvor denne fellesøvelsen bruker F-22 jagerflyene, strategiske bombefly, U-båter med kjernefysiske stridshoder og andre raske militære hjelpemidler til angrep for å slå ut potensielle steder med kjernefysiske våpen.

Som vi alle vet så oppnår man fred med naboen ved å true med våpen. Det er nåtidens offisielle virkemiddel fra våre vestlige (blodstenkte?) ledere.
Som vi alle vet så oppnår man fred med naboen ved å true med våpen. Det er nåtidens anbefalte metode av våre vestlige (blodstenkte?) ledere.

Enhver kan tenke seg hvilken reaksjon som ville blitt utløst om Russland i samarbeid med Cuba gjennomførte en lignende øvelse i forhold til USA eller Mexico. Så her gjelder ikke like for like prinsippet.

Men dette må sees i sammenheng med den voldsomme styrkeoppbyggingen som skjer langs hele Russlands grenser i Europa, f.eks. i Baltikum og overfor Kina i Sør-Kinahavet.

Prinsippet går slik: Først provoserer vi (som eksempelvis kuppet i Ukraina). Når reaksjonen kommer skylder vi på den til ny opprustning. Og når motparten sier at det legges opp til kald krig, bruker vi uttalelsen slik vår statminister nettopp gjorde, til å begrunne en ytterligere opptrapping.

Dessuten bryter vi tidligere avtaler og gjør alle nabolandene til allierte og oppmarsjområde slik det skjer i Nord-Norge nå med en voldsom oppbygging av forhåndslagring av tungt militærmateriell.

Dette er ikke avspenningstiltak, men forberedelser til storkrig hvor blant annet Norge vil kunne bli en slagmark.

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
odd arild hellvik
odd arild hellvik
Abonnent
6 år siden

Tror egentlig at NK gjør nesten som de vil hvis de føler systemet er truet, uavhengig av Kina og Russland. Gjenforeningen av tyskland har jo stort sett gått bra, kommunismen er vel stort sett utradert i Europa. Merkel er kristeligdemokrat og
konservativ og en god statsjef for <tyskland. Selv om hun nok har gjort noen feil.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  odd arild hellvik
6 år siden

“Tror egentlig at NK gjør nesten som de vil…” Som sagt, det tviler jeg meget sterk på. Dessuten er de p.t langt unna mulighetene for å lage atomvåpen, med mindre noen gir dem teknologien eller slike våpen. Men akkurat det har skjedd tidligere, da USA ga Sovjet teknologien, så det kan selvfølgelig skje igjen (at noen gir dem teknologien).
“… kommunismen er vel stort sett utradert i Europa.” Nei, det lever i ganske gode kår, spesielt fra DDR, i Europas byråkrati og politikk.
“Merkel er kristeligdemokrat og konservativ…” Hun representerer kristendemokratene, men er verken kristen, demokrat eller konservativ, hun er kommunist. Hitler var verken nasjonalist eller sosialist, og samme tvist er med Merkel.
“…en god statsjef for tyskland.” Om ikke lang tid vil Tyskland, men mindre de blir seriøst innblandet i krig, få reale økonomiske problemer. Men det handler om mer enn økonomi, og Tyskland sliter med innvadrere, innovasjon, energiunderskudd, forurensning, stadig mer totalitære lover, mer overvåkning og mangel på kulturell blomstring. Selv om Tyskland i dag er lokomotivet i Europa, vil nasjonen slite veldig om 5-10 år.

odd arild hellvik
odd arild hellvik
Abonnent
6 år siden

På mange måter er det det nord koeanske folk som får lide i form av matmangel og er fratatt det meste vi rettighetene mennesker har i vesten og Sør-Korea. Det er ingen tvil om at at NK utgjør en fare for verdensfreden, med et mulig atomangrep på f eks sør korea og Japan. Om Sør Korea kan lykkes med en sammenslåing av de to landene er vankelig og si. Men det kan bli enden på visa, Nord Korea kollapser pga krig og hungersnød. USA har forplktelser i området både ovenfor Japan og Sør Korea og Nord Korea er et totalt uforutsigbart diktatur som kan finne på hva som helst.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  odd arild hellvik
6 år siden

“…det nord koeanske folk som får lide i form av matmangel…” Det er jeg enig i.

“… fratatt det meste vi rettighetene mennesker har i vesten og Sør-Korea…” Rettigheter er medfødt, noe vi alle har fra begynnelsen av. Disse rettighetene blir fratatt oss også i vesten, men det er kanskje ikke så åpenbart.

“Det er ingen tvil om at at NK utgjør en fare for verdensfreden…” NK gjør ingenting uten tillatelse eller ordre fra Kina eller Russland, så indirekte ja, men egentlig ikke.

“Om Sør Korea kan lykkes med en sammenslåing av de to landene er vankelig og si.” Resultatet av en gjenforening av de to vil bli totalt ødeleggende for SK, slik vi har sett i Europa etter murens fall, der kommunister har inntatt viktige stillinger i byråkrati og politikk. Beviset er tydleligst med tidligere DDR-Merkel som kansler i Tyskland, hvor hun (sammen med andre kommunister) er i ferd med å ødelegge landet fullstendig. Om ikke lenge vil tegnene bli ganske klare.

“Nord Korea er et totalt uforutsigbart diktatur” Nei, landet er totalt underlagt Kina og vil ikke finne på noe som helst uten tillatelse. NK er ikke problemet, problemet er krigshisserne i USA, UK, Frankrike, Saudi-Arabia og staten Israel, med bank- og våpenindustrien som presser på.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

It’s a time of time of fight and a time of heal, which time is it, smurfen?

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

I starten på 1900 tallet så kom maskinene og eliten trengte ikke så mye folk ( slaver ) lenger, da fikk vi Første Verdenkrig. Den handlet stort sett om å sende store grupper soldater mot maskingeværstillinger eller sitte fint i ro til de ble sprengt i filler av granater.

I 1930 åra så kom samlebåndet og eliten trengte ikke så mye folk ( slaver ) lenger, da fikk vi Andre Verdenskrig. Andre Verdenskrig handlet stort sett om å bombe byer og sette folk i enorme dødsleirer.

Nå er vi kommet til robotalderen og eliten trenger enda færre folk ( slaver ) et par hundre millioner slaver på kloden rekker sier dem ..

Folk er stort sett hjernevasket og adlyder ordre uten å tenke og da spesielt soldater, egentlig kunne de bare gitt soldatene ordre om å skyte seg selv, men muligheten for at ikke alle hadde utført orde er tilstede så derfor setter de soldater og folk opp i 2 grupper og ber dem skyte hverandre istedet, det fungerer alltid.

Ser artikkelforfatter er særdeles beskjeden her og skriver 90 000 tropper, det rette tallet er 290 000 tropper. i Saudi Arabia er det 350 000 tropper, over hele verden ser vi nå en ekstrem militær opprustning, NATO og USA ruster opp i rekordfart og krigspropagandaen er så ekstrem at den grenser til det komisk klovneri.

Mange er redde for atomkrig, det er bare tøv, man skal være sjeleglad om de blir tatt i bruk atomvåpen, du merker ingenting, du ser et lite lysglimt på et nanosekund så er det over og du ser du lyset på andre siden.

Verre er det med våpen som nervegiften VX gass eller pulver der et mikro-gram kan drepe flere tusen, ingenting kan drikkes og ingenting kan dyrkes etterpå, USA og Russland skal besitte ca 400 000 tonn. en del er påstått destruert.

I den siste krigen vil alle våpen tas i bruk, eksotiske våpen som å bruke avanserte midler for kunstig intelligens og maskinell undervisning for å lage robotiserte våpen, “menneske- og maskinavdelinger” og kraftige supersoldater med forsterkningselementer, Scalar-våpen, Bio våpen, kjemiske våpen, space space weapons, laservåpen osv osv …

The Point of No Return er nådd for lenge siden, nå handler alt om overlevelse, men hvor skal en dra ? Tryggeste er jo å bli med eliten ned i superhulene sine, men der får man nok ikke tilgang, neste tips er Afrika, I Afrika finnes ingenting å krige om og nesten ingen å krige med. Et annet tips er Sveits, Sveits er Jesuittenes nasjon og har alltid vært en trygg havn, Sveits har alltid vært nøytral og landet er dekket av høye fjell og daler.

Alt av ET grupper sier at de ikke vil bryte inn å redde oss denne gangen, eneste måten vi lærer å utvikle oss er gjennom krig og katastrofer, ingen lærer en dritt av å snorke på sofaen med en fjernkontroll på magen med Ungkaren episode 649 i bakgrunnen.

Den gode nyheten er at de har lovet å hjelpe oss å bygge opp verden etterpå og en ny storhetstid for menneskeheten starter, det blir 7 år med elendighet fra 2016 og frem til 2023, Eliten vil daue nede i hulene sine. karma kalles det.

Men ingen grunn til panikk, de som ønsker å overleve har enda noen uker og kanskje noen mnd på seg til å komme i sikkerhet. :)

http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2016/02/breaking-300000-troops-prepare-for-largest-ever-invasion-wwiii-trigger-about-to-happen-2460430.html

http://no.sputniknews.com/politikk/20160224/1332389/pentagon-russland-kina-vaapen.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/12168110/Largest-ever-US-South-Korea-military-drill-planned-as-a-warning-to-Pyongyang.html

7 YEAR TRIBULATION NOW COMING TO PASS!

https://www.youtube.com/watch?v=7eDh3AME9mU&feature=youtu.be

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Takk til Knut Lindtner for denne påminnelsen om at USA med undersåtter ikke har skiftet taktikk og at vi må fortsette å rette søkelyset på dette krigselskende landet som ikke har skjønt at det stormaktstid er over. De er fremdeles i stand til å stelle i stand nye elendighet. Vi må nekte å være med på den militaristiske veien USA befinner seg på. Det beste hadde vært om vi kunne komme oss ut av NATO og erklære oss for nøytrale. Det nest beste hvis vi ikke tillates å trekke oss ut, hvilket sannsynligvis er tilfelle, er å være en sleeping partner som etter beste evne strør sand i maskineriet og stemmer mot ethvert nytt militært engasjement. Vårt forsvarsbudsjett bør holdes på et minimum og vi bør slutte å gi USA en masse penger for utstyr og jagerfly vi ikke trenger. Det vi bør bruke penger på er et grensepoliti og et heimevern. Det må for all del bli en slutt på at vi deltar i kriger mot små brune mennesker langt borte som har en religion vi ikke liker og en regjering USA ikke bifaller.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Skjønner ikke at USA har penger til alle disse tåpelige militære påfunnene. Økonomien i USA er mye verre enn det som rapporteres og fattigdommen der er økende.

Kan det være at det er Nord-Koreas SENTRALBANK som nå er target? (Hint: Nord-Koreas sentralbank er IKKE under kontroll av Rothschild-Illuminati).

Sentralbanken i LIBYA var heller ikke under kontroll av Rothschild-Illuminati før onkel USA med wanna be krigsforbryterne Jonas og Jens med på lasset bombet Libya i fillebiter for få år siden… Nå som Libyas sentralbank er under kontroll av Rothschild-Illuminati, er det ikke lenger så viktig hvordan det står til med levekår og livskvalitet for befolkningen i Libya… Hilsen det som en gang var fredsnasjonen Norge –

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Selvsagt har ikke USA råd til alle de militære eventyrene de begir seg ut på. Men det trenger de heller ikke ha så lenge resten av verden fortsetter å gi landet kreditt! Det er her problemet ligger. Dollaren må boikottes og verden må slutte å bruke den som reservevaluta og oppgjørsmiddel i enhver sammenheng. Den er på vei ut og kineserne og andre er allerede i ferd med å omgå dollaren. Uten dollaren vil imperiet rakne. Når imperiet svinner hen kan verden trekke et lettelsens sukk og begynne å ruste ned og leve i fred og fordragelighet med hverandre. Uten agressive predatorer vil verden forvandles of ikke bli til å kjenne igjen.
Vi får håpe at når USA har blitt “cut down to size” finansielt at de vil finne sin plass blant alle andre nasjoner på en likeverdig basis og ikke som nå som et herrefolk som herser med resten av verden etter eget og Israels forgodtbefinnende.
En liten spøk til slutt: Hva er grunnen til at det står så dårlig til med det amerikanske demokratiet? Svar: De har eksportert det!

« Forrige artikkel

Hva kan vi gjøre? Varsle!

Neste artikkel »

Hvordan vestlige og norske journalister lurer deg trill rundt

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x