Støre gir 75 milliarder kroner til Zelenskyj

990 visninger
4 minutter lesetid
6

Europas mest korrupte land Ukraina, ifølge The Guardian, skal nå få 75 milliarder kroner av Jonas Gahr Støre basert på en krig fremprovosert av USA og vesten. Jeg er sikker på at samtlige borgere i Norge er helt enig i dette i en tid hvor alt er blitt dyrere og vil fortsette slik i lang tid fremover. Krigen må jo opprettholdes.

Eller? Vi har tidligere skrevet om Ukrainakrigen fra et helt annet ståsted enn de korrupte redaktører og feige journalister som finnes i Norsk massemedia. Blant annet i den viktige artikkelen Ukrainakrigen, hvem står i kulissene?

Man ser også eksempler på hvordan teknologibedriftene sensurerer på vegne av sine overherrer av sanne uavhengige journalister hos Redacted i deres nyhetsinnslag Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube.

Ukraina med en historie som det mest korrupte landet i Europa

Jeg trenger ikke å si noe mer annet enn å lenke til følgende artikler fra massemedia. Siste nytt er at Ukraina nå er på andreplass bak Russland i de offisielle kåringene. Det gjør ikke Ukraina noe mindre korrupt.

Å sende penger dit vil bare berike den korrupte ledelsen og forlenge krigen og lidelsen for befolkningen.

FN gjør alt for å begrave sannheten

En vesentlig måte å finne balansert informasjon på er å grave selv og sjekke ut faktiske forhold. Dagens massemedia er styrt og du får derfor kun ensidig informasjon servert slik globalistene ønsker du skal se verden.

Det er også grunnen til at de samme personene frykter sannheten så mye at de oppretter et hav av falske faktasjekkere som sverter personer som står frem med sannheten. Faktasjekkeren er også god på å plastre over løgnene med avledende avkreftelser.

Det er også årsaken til at FN går så hardt ut mot “fake news” som de senest frisket opp i går. Det er en effektiv måte å opprettholde løgnene på for de store massene.

Om du ikke har fått den med deg så se dokumentaren Secrets of the United Nations hvor tidligere FN-direktør Călin Georgescu avslører fra innsiden at FN styres av kriminelle på toppnivå.

Avsløringene og ledetrådene, om man graver bare litt, finnes overalt på internett og det er lett å få et helt annet bilde av virkeligheten for å avmaske våre politikere og kabaljournalistene i NRK, VG, Dagbladet, TV2 og så videre.

Tidligere UN Weapons Inspector Scott Rittera avslører løgnene

Over til Scott Rittera, en person med ryggrad og baller. Han snakker fra egen erfaring fra bakkenivå og etter årelang erfaring fra Ukraina og andre krigsherjede land ute i felten.

Vestlige maktstrukturer bryr seg overhode ikke om Ukraina og deres borgere. Det eneste de ønsker å oppnå er å svekke Russland.

Tidligere FN Våpeninspektør Scott Rittera

Se innslaget fra Redacted hvordan denne modige våpeninspektøren avslører løgnene i Ukraina:

Dokumentaren Ukraine on Fire av Oliver Stone

Du kan også se Oliver Stone sin dokumentar Ukraine on Fire for å få et bedre grunnlag for å vurdere hvordan Ukraina historisk sett er der de er nå. I dokumentaren får du se hvordan vestlige krefter kuppet Ukraina med president Bidens sønn, Hunter Biden, godt involvert i å trekke i trådene.

Det var et ledd i å få provosert Russland nok til at de fikk krigen de har jobbet så hardt for å oppnå.

Propagandaen du tror på om Ukraina

Du bør også lese artikkelen What nobody told you about Ukraine – mind blowing! hos StopWorldControl.com som tydelig viser oss hvordan massemedia manipulerer oss til å støtte de kriminelle globalistenes ondsinnede agenda.

Her er et lite utdrag av overnevnte omfattende artikkel som brutalt avslører en rekke faktiske forhold som våre egne journalister i Norge skulle gjort for oss. At de ikke gjør det sier alt.

As we all know, the Biden family has been dealing extensively with the current government of Ukraine, and have repeatedly received many millions of dollars from them. We also know how criminal the Biden’s are. Hunter Biden (Joe’s son) was caught in ongoing abuse of countless children, buying them from child traders, and abusing them in any way he can. His laptop was seized, and the evidence is out there. Here you see a picture from Hunter’s laptop, showing a photo of a girl kidnapped in Paris, and offered for sale on the human trafficking market.

Joe Biden is also known for his child abuse. He can’t keep his hands off any child, that comes near to him. The ongoing, intimate relationship of this criminal Biden family with the Ukrainian government, is quite telling…

Bildet du ser her er ikke blant de verste bildene. Det finnes dessverre verre bilder fra Hunter Bidens laptop som de kriminelle globalistene ikke ønsker at noen skal se.

Slike bilder er egentlig forbeholdt toppledere og politikere i kompromitterende situasjoner hvor globalistene benytter dette til å få de til å holde kjeft og følge ordre.

Slå opp i en hvilken som helst faktasjekker utenom Nyhetsspeilet så vil du se at de sier at dette bildet og tilsvarende bilder ikke er fra hans laptop, men at han bare tok bilder av prostituerte.

Å lyve om fakta fjerner derimot ikke de harde fakta. Du får derimot mulighet til å velge selv hva du er komfortabel med å fordøye – den behagelige løgnen eller den ubehagelige sannheten.

Er Norske politikere blind, naiv eller ekstremt kynisk?

Dessverre så kjenner ikke de aller fleste borgere i Norge til disse faktiske forholdene takket være ensidig dekning i massemedia hvor dagens kabaljournalister bare gjengir saker fremfor å grave i de for å finne sannheten.

I stedet får vi servert løgnene fra Jonas Gahr Støre som er fullstendig klar over det skjulte spillet i bakgrunnen, sammen med resten av våre korrupte politikere som igjen blir omtalt av Norges pressekorps som helt mangler ryggrad.

Etter å ha lest overnevnte artikler, intervjuer og dokumentarfilmer, støtter du Jonas Gahr Støre og våre “folkevalgte” politikere i å sende 75 milliarder kroner til Zelenskyj?

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars Rønbeck
Abonnent
1 år siden

Det er ikke Støre som gir bort penger på denne måten.
Støre er Kongens Løpegutt og Ordrefølger,

Gjennom 1814 Grunnloven er nemlig ALL MAKT i Norge tildelt Kongen.
Det innebærer at AVMAKTEN er tildelt Stortinget. La det synke inn.

Gå inn på Lovdata å les og forstå disse paragrafene.
§§ 1, 3, 9 og 12

Spesielt §1 som sier “Dets regjeringsform er arvelig monarkisk”.
Monarken altså Kongen arver Regjeringsmakten og er Regjeringen helt alene.
Selvfølgelig er han da også Regjeringssjef.

Les deretter §12.
“Kongen velger selv et råd”
Dette rådet er kongens helt PRIVATE RÅD.
Det er IKKE Folkets RÅD.

Det er dette rådet vi får høre om som Kongen i Stats-RÅD.

Dette kongens PRIVATE RÅD får vi folket presentert som “regjeringen”.
Til tross for §1 som forteller oss at Kongen arver Regjeringsmakten.

Hvor lenge skal vi folket tåle å bli holdt for narr og løyet for av denne stats mafiaen?

finn
finn
Anonym
1 år siden

Imponerende at du klarer å si at Ukraina er det mest korrupte landet og samtidig motbevise deg selv i samme artikkel.

Jeg synes også det er ganske sykt at du mener Ukraina ikke skal forsvare seg selv mot invasjon. Hadde det ikke vært bedre for lokalbefolkningen om Russland hadde trukket seg ut? Hva hvis Russland hadde invadert Norge, skulle vi da ikke ha forsvart oss selv?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Norge deltok i invasjon av Afghanistan (NATOs art. 5), invasjon av Irak, invasjon av Libya og dagens krig i Syria, hvor 900 amerikanske soldater fortsatt er i Syria.
Nå heter det fra deg at du regner invasjoner som “ulovlige”.
Er du sikker på at du mener det?
Hvis Norge skal sanksjonere stater som invaderer da må Norge begynne med seg selv.

Russland er største mottaker av flyktninger fra Ukraina. Hvorfor? Jeg gjetter pga. etnisk rensing. Man kan få bot for å snakke russisk i Ukraina. Et par ukrainske damer fra Donbass ble rundjult i Frankrike da mannlig ukrainer mente de snakket ukrainsk “med russisk aksent”.

comment image

Since the beginning of the war in Ukraine, many images posted on social media show people tied to poles, like this one taken in Kakhovka. These people are often accused of theft. This person has a piece of paper, on which is written: “Я мародер” (“I am a marauder”). © Social media

De ukrainerne som NATO utdannet i Ukraina ble utdannet til å drive trakassering av russere. Deres ansettelse var dels SBU (etterretning), dels Azov (SS-tropper), og dels Media (propaganda). Det er de som står bak angrep, bortføring, voldtekt og drap på russere – for å skape mest mulig etnisk splid. Sånn sett kan vi si at NATO er nazister.
De ledende nazistene var ikke lyse arere, men mer mørkhåret som italienerne. Å ta ned Tyskland var målet for nazistene. De fortsetter der de slapp med å sabotere gassledning til Tyskland.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Jeg synes også det er ganske sykt at du mener Ukraina ikke skal forsvare seg selv mot invasjon

Nå har krigen i Donbass foregått i 8 år, og russerne hevder det er de som forsvarer seg.

I tilfelle sprengningen av Nord Stream 1+2

 Thomas Röper, Anti-Spiegel, oversatt av steigan.no

Det russiske fjernsynet har i en kommentar slått fast at sprengningen av Nord Stream fort kan bli sannhetens øyeblikk for NATO. Det er nok en riktig vurdering, for om sannheten om USAs sprengning av rørledningene, og også grunnene til at det skjedde, skulle bli allment kjent, vil offentligheten i mange europeiske NATO-stater stille seg spørsmålet om hva som egentlig er poenget med å ha en «forsvarsallianse» når en av «alliansepartnerne» utfører krigshandlinger mot en av de andre «alliansepartnerne».

På samme måte som angrepet på World Trade senteret utløste artikkel 5 i NATO-pakten, vil angrepet på Tysklands gassforsyning utløse artikkel 5 i NATO-pakten. Angriperne som NATO må forsvare seg mot blir USA og Norge. Ganske sykt.

Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden

Fabelaktig artikkel

De 75 MRD kan de gjøre hva de vil med, så med de 17.000 MRD.

De er ført over til rottchild & Co.

Som på falskt vis, selvfølgelig har tatt til seg verdiene, som tilhører Levende Kvinne & Levende Mann.

Penger betyr NADA.
Penger er ondskap, makt, og grådighet.

Fellesskapet, betyr trygghet, glede, tro og håp.

respekten for hverandre.
Hjelpe din neste uten å be om noe i retur.

Ære, vis at Det Levende Mennesket rundt deg betyr mye.

” Du kan ikke, hjelpe andre før du har hjulpet Deg selv”.
Start med å ta vare på Deg selv, ikje egoisme, men ved å ta tak i livet Ditt.

BLESS YOU ALL IN THE NAME OF THE FATHER THE SON AND THE HOLY SPIRIT

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
1 år siden

Hva prioriteres i dagens verden

ukraina_5.jpg
« Forrige artikkel

Tidligere FN-direktør: FN styres av kriminelle på toppnivå

Neste artikkel »

USA og Norge sprengte Nord Stream-gassledningene

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x