/

Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

1.5K visninger
1 minutt lesetid
9

Løgner trues av fakta. Noen frykter sannheten. Derfor har såkalte “fact checkers” dukket opp i senere tid. Har du tenkt over hvorfor NRK, Dagbladet, VG og TV2 sine journalister og redaktører anser at avslørte fakta om globalistene ikke er viktig å skrive om?

Følgende video ble sensurert av YouTube forrige uke og gjorde at Redacted, det uavhengige nyhetsstudioet som dekket informasjonen ble suspendert fra YouTube som er eid av Google.

Innslaget er fra 19. november 2022. Sensuren ble gjort i etterhånd. Gjør deg selv opp en mening om du synes dette er så ille at det ikke bør tillates presentert for folket. Eller at ingen redaktører i massemedia finner dette aktuelt å publisere.

Redacted er tilbake nå etter en ukes suspendering. Den aktuelle videoen eksisterer ikke lengre på YouTube, men Rumble er fremdeles en videotjeneste som er urørt av de kriminelle milliardærene som eier det aller meste av massemedia og industri i verden.

Informasjonen som avsløres i denne videoen berører en vesentlig sannhet som de kriminelle globalistene ønsker å skjule for enhver pris.

Følg pengene

YouTube er eid av Google som er igjen eid av Alphabet Inc. Deres største aksjonærer er Vanguard og BlackRock, de bedriftene som har størst aksjemajoritet i de aller fleste store bedrifter verden over. Gjør dine egne undersøkelser eller se dokumentaren Monopoly.

Et annet smutthull for sannferdig informasjon som den kriminelle eliten har glemt å smøre/true er gravferdsbyråene. Se alt om det i den ferske dokumentaren Died Suddenly.

Kilde: https://rumble.com/v1onyyl-warnings-this-is-how-war-propaganda-works-redacted-with-clayton-morris.html

Original kilde (sensurert av YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=11e0KVwd73k

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Andrew Tate arrestert. Kanskje ikke så kjent fyr i Norge? Men vi husker Kanye West som dro i gang Nazisme. Han ble kalt klovn, som betyr CIA eller at det er en skjult agenda bak. Send in the Clowns ble spilt i showet. Det som skjer er at miljøet omfavner disse klovnene, så da blir miljøet knyttet til Nazisme. Så kommer Andrew Tate. Miljøet snakker om alfamenn og hvordan libtards er svake og lite mannlig. Så Andrew Tate er så mandig at han velger ut en liten forsvarsløs jente fra Sverige, Greta Thunberg. Hun ser jo ut som en stakkar. Så kaster han på noen pizzaesker og sp er det i gang. Det snakkes om pizzagate, vold mot kvinner og trakassering av småjenter. Litt sånn tilbakestående jente som er et uskyldig ansikt for Soros-agenda. Folk fra opposisjonen og det alternative miljøet kommer i skvis. De vil ikke støtte Thunberg, forståelig nok. De må passe seg for å omfavne slike tullinger som Tate-brødrene. Agendaen vil gjerne at motstanderen skal assosieres med slikt svineri. Tate ble satt på plass av Thunberg. Det er ikke normalt å gjøre sånt. Man må spørre seg hvem som tjener på slikt. Tate som har far dypt inn i CIA? Vet ikke, men det sies så. Tate som twitrer til Thunberg om hvor mange biler han har og hvor mye drivstoff han bruker!? Det er bare teit. Slenger på pizzaesker og blir arrestert av Matrix, som han sier. Og Elon Musk slenger seg på med Matrix-tweet! Klovneshow! De vil ha ha pizzasnakk og spekulasjoner for å få folk til å omfavne klovner. Idiotisk oppførsel. Arrester psykopaten! La meg slippe å se slike idioter igjen.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Kristi Leigh forteller her om hva klovneriet fra Trump’s announcement var egentlig om:

men det er egentlig 3 ting.
1 Det er hans merkelige kunngjøring om ytringsfrihet som skal bli hans store sak om to år, hvis han vinner.
2 Det er Trump card/trumfkortet som har med Q å gjøre.
3 Det er NFT. Digitale verdisaker. Dette skal forberede folk på en fremtid i Metaverset.
jeg tror det handlet om NFT. Folk kjøpte de tåpelige Trump Super Hero kortene for $99. Kristi Leigh melder at de har sett verdien på noen av dem på $600 000. Det er selvfølgelig opp-hypet og latterlig. Men det fikk over 40 000 mennesker til å registrere en digital lommebok, på null tid. Samtidig kommer digital ID og sentralbankenes CBDC.
så bare vær obs på disse groomerne. Deres natur altså. Det er som de lokker til seg små barn inn i mørke vans. Med godteri og penger.
Det var også Trump som ledet amerikanerne inn i covid-tyranni og vaksine-helvete. Husk det!

Det samme må sies om Alex Jones. På samme måte blir folk groomet og lurt inn i faenskap. Tenk på protestene som var overalt i USA. Da politikere oppfordret til vold og kaos i gatene. De betalte ut de kriminelle. De slapp ut kriminelle fra fengslene. Så ble det protester rundt valget i 2020. Alex Jones, Ali Akhbar og andre klovner protesterte. Alex Jones ledet folk inn i Georgias Capitol-bygning. Han skrek om borgerkrig og viste våpen på TV. Så kom sjette januar. January 6. Gjennom flere måneder hadde man sett det samme. Men protestantene ville bare inn. De ville gjøre slik som i Georgia. Der ble de også sluppet inn.
Folkens! Det er show og manipulasjon hele vegen. Alex Jones leder folk inn i feller, hele tiden. Mulig han er bare dum og blir brukt? Enten er han med på det, eller han er idiot. De sveiper nettet hver dag for å være først ut. Forbereder seg i mange timer før sending. Han har Limited hangout på akkurat samme vis som dailymail hadde på Hunter Bidens laptop from hell. Samme måte som Twitter gjør nå med ytringsfrihet og covid.
Jeg forkastet Alex Jones etter å ha gått lei av hans nuclear war is imminent.Hele tiden masse propaganda om at alt går til helvete. Det gjør ikke det. Jones vet sannsynligvis ikke hva imminent betyr. Fyren er blåst. Han forbereder seg godt og virker skarp, men ellers er det luftig. Han sveiper internett for å være først og legge en demper på det. Legge på litt atomkrig-frykt og annet klovneri som han gjør. Jeg trodde lenge at han var en venn. Han er ikke det. Han er en bløff. Sammen med Ali, Fuentes og V Jones.

jeg tipper AJ vet godt hva Operation Trust handler om. Han nevner det mange ganger i forbindelse med Q. Han har sikkert rett om Q. Men det jeg ikke forstår er at A Jones støtter Trump, men ikke Q. Trump slipper ut Q-ting hele tiden. Trump-kortet er også det. Kameravinklene skiftet 17 ganger under talen. Peter Navarro og Trump samlet 16 nærme republikanere og sendte ut Q beskjeder. Det er elefanten i rommet der. Trumps klovneri med den 17. bokstaven Q. Steve Bannon river seg i håret over Trump Super Hero. Ingen nevner det faktum at Trump fekter og skriver bokstaven Q. Spiller Q musikk og legger ut hint i fleng. Men en kunngjøring om ytringsfrihet om 2 år?! Er det sirkus? Ja, selvfølgelig er de klovner alle sammen. Vi har ytringsfrihet nå. WEF, digital ID og Kina score med ESG og alt annet tøv skal legges dødt. Ihvertfall inntil tyrannene er borte. Når slikt ikke kan misbrukes, for det vil jo disse såkalte lederne gjøre. De gjør ikke annet. Svindel og kaos er hva de livnærer seg av.

kristi Leigh var også en del av Alex Jones ClownWars. Pluss til henne for å ta med Dr Shiva til intervju. https://www.kristileightv.com/post/doctor-the-intercept-plagiarized-dhs-leaks-to-hide-the-real-bombshell
Så der fikk jeg endelig sagt hva jeg mener om Alex Jones og Trump. Det er samme mønster hos dem som alle de andre groomerne.
Har du sett hvordan vå verden likner på Harry Potters? At det er en gjeng med klovner som har kunnskap og magi og som holder på med sitt, uten at Normies aner noe. Er det Bill Gates som er Potter? Er det intern kamp blant klovnene? Hemmelige møter og brorskap som driver med magi og witchcraft. Leker med symboler og tegn. Bruker skuespillere og lager reality show, liksom. Jeg ser idrettsfolk med støvmaske på TV. Er det kameraet som de er redde for? Fullstendig klovneshow. Er de alle blitt idioter? (Spør for en venn).

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Council on Foreign Relations exposed. Eric Dubay
https://www.bitchute.com/video/yyGMkmhwcnhK/

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

The Great Conspiracy That Changed the History video by itself

En nyere versjon av det samme
Ukrainians Find Bodies With Hands Tied In Mass Burial Site Near Izyum

video 2:48-2:48
Legg merke til å nå har video sluttet å være video, er blitt stillbilde. Det ble for komplisert å fotomanipulere video antagelig? Liket er eldgammelt, og vi kan se at “rep” er noe som er limt inn i foto.

Dette bildet på https://www.faktisk.no/artikler/z5xd6/dette-er-reglene-som-gjelder-i-krig

Rene henrettelser er forbudt etter krigens folkerett. Dette bildet, tatt i Izium, 16. september, viser et lik med bakbundne hender. Foto: Sergey Bobok, AFP.

er i samme lei. Her har de klipt bort hodeskalle slik at etnisitet forblir ubestemt. Klærne ligner mere på noe fra Vietnam. Jordmonnet er for mørkt til å stamme fra kirkegården i Izium. Video 2:00 viser oss at jordsmonnet i Izium var sand. Kirkegården gikk under navnet “Pishanske cemetery”.
Liket er mange år gammelt. Russerne inntok Izium 1.4.2022, dvs. bare 5 mnd før bildet “ble tatt”.
Bildet som faktisk.no/ bruker er copyrighted av Foto: Sergey Bobok, AFP, og finnes også for salg på Getty Images med “Getty Images” som vannmerke … for å tvinge folk til å betale for bruk.
AFP = en av de 3 store telegrambyråene i verden.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Foto som brukes av faktisk.no er et stockphoto bilde.
https://media.gettyimages.com/photos/graphic-content-topshot-this-photograph-taken-in-eastern-ukraine-on-picture-id1243278061?s=612×612

Vi finner 100+ videoer fra kirkegård i Izium – med navnet “forest cemetery” eller “Pishanske cemetery”. Stockphoto bildet kan ikke bekreftes å stamme fra kirkegård, hvor oppgraving av gamle graver blir tatt opp med iPhones.

Kan man bruke et kommersielt stockphoto bilde som bevismaterialet??

Altså, ukrainerne inntar Izium 13. sept 2022, så “oppdager” de en kirkegård som har vært der i 30 år. Det blir til “massegrav oppdaget med 440 lik”.
Navnene på de gravlagte var skrevet ned i register, og mange graver var et kors med et nummer bare. Hvem det var fant man i registeret.

De nyeste gravene (et halvt dusin) var datert mars 2022, altså mens ukrainerne styrte byen. De var gravlagt av ukrainerne. Nå driver ukrainerne og gravet opp hva de selv har gravlagt.
Så sier ukrainske media at likene skal undersøkes for å finne ut hva de døde av.
Hallo. Izium har vært ukrainsk by i 20-30 år. 1 mnd i 2014 var Izium under DNR kontroll.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Til vedkommede som stemte ned min eksponering av Izium-bedraget – det er naziløgner som Youtube fylles med. Det kan ikke bli mere nazi enn dette.

i_unmarked_graves_source.jpg
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

En kirkegård, ikke en “massegrav”

I-unmarked_graves__20.jpg
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Earlier on Wednesday, Johnson told CNN Portugal that Germany believed “it would be better for the whole thing to be over quickly, and for Ukraine to fold” before Russia launched its military campaign in Ukraine. Berlin also supported its position with “all sorts of sound economic reasons,” the former British leader added.

Her løy Boris Johnson så det ljomet om Tyskland.
La oss ha i bakhodet at deler av Storbritannia er veldig anti-tyske.
La oss også ha i bakhodet at Storbritannia og US står bak sabotasjen mot Nord Stream 1+2.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Zbigniew Brzezinski

If Europa and Russia become prosperous we cannot control them any more, and there will be no reason to have NATO

We got to stop Russia (from being Westernized and forming alliance with Germany), and the place to stop …. is to split (Europa/Russia) down the border of Ukraine

Let us support the crazies … as in Afganistan

Krigen er både mot tyskerne og mot russerne. Sabotasjen av Nord Stream 1+2 var å ramme Tyskland. Russland kan fortsatt selge gassen sin i Øst og Syd.

Som vi burde skjønne, russere er de siste man bør legge seg ut med, av historiske grunner

Nå har vi muligheten for at Putin vil ta ned NATO og frigjøre Tyskland fra NATO.

« Forrige artikkel

Dokumentaren du ikke vil se: Died Suddenly

Neste artikkel »

Den dødeligste, kunstig fremkalte tsunami

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x