Du leser nå
Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

1 minutt lesetid

Hva ekte, uredde og uavhengige journalister har som grunnlag.


Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

Løgner trues av fakta. Noen frykter sannheten. Derfor har såkalte «fact checkers» dukket opp i senere tid. Har du tenkt over hvorfor NRK, Dagbladet, VG og TV2 sine journalister og redaktører ikke anser at avslørte fakta er viktig å skrive om?

Følgende video ble sensurert av YouTube forrige uke og gjorde at Redacted, det uavhengige nyhetsstudioet som dekket informasjonen ble suspendert fra YouTube som er eid av Google.

Innslaget er fra 19. november 2022. Sensuren ble gjort i etterhånd. Gjør deg selv opp en mening om du synes dette er så ille at det ikke bør tillates presentert for folket. Eller at ingen redaktører i massemedia finner dette aktuelt å publisere.

Redacted er tilbake nå etter en ukes suspendering. Den aktuelle videoen eksisterer ikke lengre på YouTube, men Rumble er fremdeles en videotjeneste som er urørt av de kriminelle milliardærene som eier det aller meste av massemedia og industri i verden.

YouTube er eid av Google som er igjen eid av Alphabet Inc. Deres største aksjonærer er Vanguard og BlackRock, de bedriftene som har størst aksjemajoritet i de aller fleste store bedrifter verden over. Gjør dine egne undersøkelser eller se dokumentaren Monopoly.

Et annet smutthull for sannferdig informasjon som den kriminelle eliten har glemt å smøre/true er gravferdsbyråene. Se alt om det i den ferske dokumentaren Died Suddenly.

Kilde: https://rumble.com/v1onyyl-warnings-this-is-how-war-propaganda-works-redacted-with-clayton-morris.html

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
74%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
26%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet
Abonnere
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
kjell108
kjell108
12 dager siden

Zbigniew Brzezinski

If Europa and Russia become prosperous we cannot control them any more, and there will be no reason to have NATO

We got to stop Russia (from being Westernized and forming alliance with Germany), and the place to stop …. is to split (Europa/Russia) down the border of Ukraine

Let us support the crazies … as in Afganistan

Krigen er både mot tyskerne og mot russerne. Sabotasjen av Nord Stream 1+2 var å ramme Tyskland. Russland kan fortsatt selge gassen sin i Øst og Syd.

Som vi burde skjønne, russere er de siste man bør legge seg ut med, av historiske grunner

Nå har vi muligheten for at Putin vil ta ned NATO og frigjøre Tyskland fra NATO.

Sist endret 12 dager siden av kjell108
kjell108
kjell108
12 dager siden

Earlier on Wednesday, Johnson told CNN Portugal that Germany believed “it would be better for the whole thing to be over quickly, and for Ukraine to fold” before Russia launched its military campaign in Ukraine. Berlin also supported its position with “all sorts of sound economic reasons,” the former British leader added.

Her løy Boris Johnson så det ljomet om Tyskland.
La oss ha i bakhodet at deler av Storbritannia er veldig anti-tyske.
La oss også ha i bakhodet at Storbritannia og US står bak sabotasjen mot Nord Stream 1+2.

kjell108
kjell108
9 dager siden

The Great Conspiracy That Changed the History video by itself

En nyere versjon av det samme
Ukrainians Find Bodies With Hands Tied In Mass Burial Site Near Izyum

video 2:48-2:48
Legg merke til å nå har video sluttet å være video, er blitt stillbilde. Det ble for komplisert å fotomanipulere video antagelig? Liket er eldgammelt, og vi kan se at «rep» er noe som er limt inn i foto.

Dette bildet på https://www.faktisk.no/artikler/z5xd6/dette-er-reglene-som-gjelder-i-krig

Rene henrettelser er forbudt etter krigens folkerett. Dette bildet, tatt i Izium, 16. september, viser et lik med bakbundne hender. Foto: Sergey Bobok, AFP.

er i samme lei. Her har de klipt bort hodeskalle slik at etnisitet forblir ubestemt. Klærne ligner mere på noe fra Vietnam. Jordmonnet er for mørkt til å stamme fra kirkegården i Izium. Video 2:00 viser oss at jordsmonnet i Izium var sand. Kirkegården gikk under navnet «Pishanske cemetery».
Liket er mange år gammelt. Russerne inntok Izium 1.4.2022, dvs. bare 5 mnd før bildet «ble tatt».
Bildet som faktisk.no/ bruker er copyrighted av Foto: Sergey Bobok, AFP, og finnes også for salg på Getty Images med «Getty Images» som vannmerke … for å tvinge folk til å betale for bruk.
AFP = en av de 3 store telegrambyråene i verden.

Sist endret 9 dager siden av kjell108
kjell108
kjell108
8 dager siden
Svar til  kjell108

Foto som brukes av faktisk.no er et stockphoto bilde.
https://media.gettyimages.com/photos/graphic-content-topshot-this-photograph-taken-in-eastern-ukraine-on-picture-id1243278061?s=612×612

Vi finner 100+ videoer fra kirkegård i Izium – med navnet «forest cemetery» eller «Pishanske cemetery». Stockphoto bildet kan ikke bekreftes å stamme fra kirkegård, hvor oppgraving av gamle graver blir tatt opp med iPhones.

Kan man bruke et kommersielt stockphoto bilde som bevismaterialet??

Altså, ukrainerne inntar Izium 13. sept 2022, så «oppdager» de en kirkegård som har vært der i 30 år. Det blir til «massegrav oppdaget med 440 lik».
Navnene på de gravlagte var skrevet ned i register, og mange graver var et kors med et nummer bare. Hvem det var fant man i registeret.

De nyeste gravene (et halvt dusin) var datert mars 2022, altså mens ukrainerne styrte byen. De var gravlagt av ukrainerne. Nå driver ukrainerne og gravet opp hva de selv har gravlagt.
Så sier ukrainske media at likene skal undersøkes for å finne ut hva de døde av.
Hallo. Izium har vært ukrainsk by i 20-30 år. 1 mnd i 2014 var Izium under DNR kontroll.

Sist endret 8 dager siden av kjell108
kjell108
kjell108
7 dager siden
Svar til  kjell108

Til vedkommede som stemte ned min eksponering av Izium-bedraget – det er naziløgner som Youtube fylles med. Det kan ikke bli mere nazi enn dette.

i_unmarked_graves_source.jpg
kjell108
kjell108
7 dager siden
Svar til  kjell108

En kirkegård, ikke en «massegrav»

I-unmarked_graves__20.jpg