Fra Paris Juli 2021: anti-vaksinepass protester: https://www.aljazeera.com/news/2021/7/31/french-police-clash-with-anti-covid-pass-protesters-in-paris

Frankrike blir tvunget i kne, av mørkets demoner?

2.1K visninger
3 minutter lesetid
43

Ser vi hva som kommer?

De lover og regler vi har hatt i mange år, som regulerte våre samfunn, ble satt ut av kraft. Vi ser det nå tydelig og klart: Da de nye koronalovene kom, skjønte vi at dette var kriminelle folk, for det har ikke lenger med lovverk å gjøre, men med kriminalitet. Når alle tidligere forbrytelser blir for ingenting å regne, sammenlignet med å ikke ta vaksinepass på alvor, vet vi at vi har med forbrytere på høyt internasjonalt nivå å gjøre.

Fra Paris juli 2021 mot vaksinepasset, se video, her.

Er det ikke tydelig nok at politikerne våre bare er staffasje, at de ingen makt har, at det de uttaler bare er svada og varm luft. For bak dem taler et språk vi har sett dukke opp i historien, først tydelig under den russiske revolusjon og under nazi tyskland; et brutalitetens og maktmisbrukets språk, vi kjenner dem som marxister, de som har dannet seg et eget sentrum, en egen nasjon, et edderkopp-rede, de kaller seg Israel. Viser de ikke at de har makt nok til å oppheve alle de gamle lovene i de forskjellige land og innfører sine egne?

Skal vi sitte å se på dette? Har vi ikke med kjeltringer, banditter, tyver og røvere av verste sort å gjøre? Kan vi ennå tvile? Knekjører de ikke hele nasjoner, gjør dem møre, svake og skjelvne, for i neste øyeblikk å valse dem flate, hele nasjoner, millioner av mennesker; hør bare hva våre anonyme venn forteller. Er ikke dette klare tegn nok? Hvem er disse? Hvorfor bruker de disse gamle asiatiske, brutale hersketeknikker, disse forlengst utgåtte sko? Hvorfor gjemmer de seg bak halvtygde løgner og bedrag?


Tekst fra en anonym franskmann Juli 2021 etter urolighetene i Paris om vaksinepasset.

Tekst fra en anonym franskmann, juli 2021: “Her i Frankrike har det blitt ekstremt med “helse” -passet. I forrige uke (den 21. juli) ble ALLE restauranter, barer, kaffebarer og fritidsaktiviteter som sportsarrangementer, teatre, kinoer, museer stengt for alle uten vaksinepass, alle ansatte på disse stedene må ta sprøyten for å få beholde jobben. Straffen er seks måneders fengsel hvis du blir fanget inne på noen av disse stedene uten passet (mannen som slo presidenten i ansiktet fikk bare 3 måneders fengsel).

Bedriftseiere vil få en bot på 45.000 euro og 1 års fengsel ( ett år) hvis de ikke overholder bruken av “passet” og tvinger alle sine ansatte til å ta vaksinen. (Hvis du kjenner Frankrike, kan du begå drap og ha mindre straff) Så hva ble resultatet?

Alle de lavtlønnede slutter, de kan tjene mer på velferd her (foreløpig). Vi kan fremdeles teknisk “hente ut mat”, men jeg prøvde nettopp i går kveld, og se: Hver restaurant i byen vår (det er å spise middag med take -out) har stengt dørene på grunn av mangel på personale. I forrige uke har ALLE leger, sykepleiere og helsearbeidere fått oppfordring å ta vaksinen ellers mister de lisens, praksis, jobb og/eller hele virksomhet osv. (ALLE helsetjenester her er offentlige stillinger, og det er ingen private helsetjenester Leger eller sykehus etc.)

Ser vi tvangsvaksineringen og konsentrasjonsleirene med utryddelsesavdelinger komme i horisonten? Er ikke dette demonenes inntogsmarsj??

Siden helsevesenet er statlig drevet og finansiert, har det blitt kjørt i bakken. Alle de gode legene forlot Frankrike for 5 år siden, alle sykehusene ser ut som om de er sykehus fra 3dje verdenskrig siden det ikke er penger til å reparere dem, halvparten av utstyret fungerer ikke og ikke alle sykehus er utstyrt med forsyninger som trengs for daglige behov (masker, geler, engangsbekledning osv.).

I 5 år har det vært underbemanning, sykepleierne gjør det dobbelte av arbeidet fordi helsevesenet er nesten konkurs …. Så legg til denne obligatoriske vaksinen. Og resultatet? Vel, de gikk ut på gaten med millioner, og nå mistet alle sykehusene ytterligere 50% av personalet. Legen min gikk nettopp i førtidspensjonering (alias han sluttet), og jeg har ennå ikke funnet en erstatning. Fra 1. august må ALLE store kjøpesentre, butikker og eiere av dagligvarebutikker og deres ansatte vaksineres, og helsekortet må legges inn for ansatte og kunder. Dette vil bety at de stenger dørene, hos Walmarts, Costcos, Home Depots og alle større dagligvarebutikker (i utgangspunktet enhver bygning over 20 000 kvadratmeter) for dem uten “vaksinepass”. Og resultatet??

15. august vil trailer-og lastebilsjåfører streike landsomfattende; de blokkerer alle adkomstveier inn og ut av Paris. I går stengte en hel flyplass i Nord -Frankrike på grunn av at de fleste ansatte sluttet. Fra 15. september vil alle offentlige områder og tilgang til diise være stengt; ingen bondemarkeder, ingen parker, ingen nasjonalparker, innsjøer, elver, strender, rekreasjonsområder, campingplasser etc. og ingen samling over 100 mennesker, ingen kirker, ingen bryllup osv.

Fra 1. oktober vil alle små leverandører som delikatesseforretninger, pizzabiler, smørbrødbutikker, slaktere, bakere, grønnsaker osv. bli stengt. Så fra 1. oktober vil jeg bare kunne kjøpe mat via internett og hente (hvis tillatt). Matmangel, lastebilstreiker, sykehus og flyplasser stenger, arbeidsledigheten eksploderer. Det kommer til å bli en humpete tur, folkens. Er det bare meg eller virker alt dette litt ekstremt for et “vaksinepass” som ikke engang fungerer? Dette skjer i Amerika, i England, i Australia og på New Zealand; Er det ikke på tide at du våkner opp og ser det?”


Er vi ennå i tvil om hva som skjer? Om protestene i Frankrike; franske kvinner og menn har skjønt det, se fra Facebook, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Arve
Arve
Abonnent
2 år siden

Australias statsministers tale i SN står i skarp kontrast til politiets framferd mot demonstrantar.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/must-see-one-best-videos-ever-new-world-order-starring-disgusting-aussie-prime-minister-scott-morrison/

Faissal Bensaid
Faissal Bensaid
Anonym
2 år siden

Alt som er skrevet her er sant. Dere som vil vite sannheten, hør ikke på NRK eller TV2, VG er heller ikke noe å lese, alle er kjøpt og betalt.
Jeg ble utestengt fra VGs kommentar feltet, grunnet jeg skrev om covid 19 og 5G., Youtube sensurer alle som er mot vaksinen, Gå til bitchute.com der er mye sannhet av hva som skjer i verden.

ken
ken
Anonym
Svar til  Faissal Bensaid
2 år siden

Faissal Bensaid – Samt alt DU har skrevet her er sant :-) Hørt om Einar Flydal? https://einarflydal.com/

VI ER EN GRUPPE MENNESKER SOM HAR SAMLET INN NOEN FÅ KRONER HVER OSS SOM SKAL OVERBEVISE “PAKKET” OG TA DEM PÅ “SENGA” OM AT 5G OG SMARTMÅLERE MM. ER INTET ANNET ENN MILITÆRE VÅPEN SOM ER MENT FOR Å TA LIVET AV OSS!!! TAPTE FØRSTE RETTSSAK I HALDEN, MEN VINNER NESTE! BARE Å LESE PÅ BLOGGEN :-)

DET ONDE MOT DET GODE. ALT HAR EN SAMMENHENG. AGENDA 21/2030…

“Min formelle bakgrunn og arbeidserfaring er som følger, med det nyeste først:

– NTNU/Institutt for telematikk, univ.lektor II 2003 til 2014, noen veldig artige år med undervisning om store strategiske og samfunnsmessige sider ved IKT: nettverksøkonomi, miljøaspekter, globalisering, forretningsmodeller ved nettsamfunn, m.m.

– Telenor ASA, der jeg var forsker innen fjernarbeid og fjernundervisning, så seniorrådgiver, 1993 til 2011, først ved Televerkets forskningsinstitutt (seinere Telenor Research etc.) og seinere i Utredningsavdelingen og konsernstabens strategienhet. Innen strategiarbeidet dreide deg seg mye om bransjeforståelse, scenarier, forretningsmodeller, og de store skiftene i bransjen – samt litt miljøproblematikk. De siste årene handlet mest om organisasjoners samfunnsansvar (utvikling av ISO 26000), og miljøproblematikk.

– Utdanningsdepartementet, der jeg jobbet på konsulentbasis innen «data i skolen» 1989 til 1993 i Datasekretariatet. Der drev vi med utprøving av hvordan IT kunne tas i bruk i undervisningen, blant annet gjennom masseundervisning av lærere, utvikling av programvare og pedagogiske løsninger. Jeg drev prosjektopprydding, utvikling av noe programvare og av informasjonsmateriell, distribusjonsløsninger for programvaren som ble utviklet, m.m.

– Logos AS, er selskap i Vestdatagruppen. Der var jeg avdelingsleder 1986 til 1989 og bygde opp Oslo-avdelingen, som leverte datautstyr (Scandis), programvare og opplæring til skoleverket.

– Datema AS, et dataselskap som blant annet leverte utviklingsprogramvare til skoleverket, der var jeg avdelingsleder, disponent m.m. 1985 til 1986

– Teledirektoratet, der jeg var overinspektør 1983 til 1985 i ARO, dvs Organisasjonskontoret i Rasjonaliseringsseksjonen i Administrasjonsavdelingen. Drev særlig med innføring av de første PC’er, programvare, epost (X.400) og bransjens utviklingstrekk.

– Arbeidsforskningsinstituttene, der jeg var forsker 1980 til 1983, og samtidig fikk gjort ferdig hovedoppgaven min i statsvitenskap om språk som sikkerhetsproblem og styringsverktøy på oljeplattformer i Nordsjøen (Universitetsforlaget 1983).

– NRK, der jeg var frilanser fra 1969 til 1993 og laget noen-og-åtti radioprogrammer og tre TV-dokumentarer om folkemusikk og visesang, etniske minoriteter og utkantsproblematikk i Søreuropa.

– NTNU, MTS (Master in Telecom Strategy and Technology Management) 2001

– Universitetet i Oslo: cand.polit i 1983, med statsvitenskap, sosialantropologi og sosiologi

– Oslo katedralskole, artium 1969 på latinlinja med gresk

– Deutsche Schule Bukarest, 1966-67 (tyskspråklig del-artium på humanistisk linje)

– Grefsen Gymnas, 1963 til 1966, latinlinja

– Fridalen skole, Bergen, 1956 til 1963”

https://einarflydal.com/

Folkets Strålevern – Det du ikke vet, har du vondt av: https://www.folkets-stralevern.no/

Faissal Bensaid
Faissal Bensaid
Anonym
2 år siden

Si din mening…

kjell108
Abonnent
2 år siden

Publisert på Nyhetsspeilet
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2011/02/EDL_bashing.jpg
De første globalistene og LGBTQ

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/stopp-israeliseringa-av-norge/

Dette var altså de som massakrerte jødene i Jerusalem

The massacre that followed the capture of Jerusalem has attained particular notoriety, as a “juxtaposition of extreme violence and anguished faith”.[121] The eyewitness accounts from the crusaders themselves leave little doubt that there was great slaughter in the aftermath of the siege

Termen “khazarer” nevnes ikke på linken, slik at hva som er khazarer blir “jøder” ifølge Sigr Huginsson

kjell108
Abonnent
2 år siden

Piers Morgan Calls for Unvaccinated to be Denied Medical Treatment

Jeg ser ikke det store problemet i at uvaksinerte meldes ut av offentlig helsestell.
Hva man får i helsestell er hva man betaler inn i helseskatt – i gjennomsnitt.

Mulig Piers Morgan mener at uvaksinerte forsatt skal betale helseskatt, men uten å få noe igjen for det?

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
2 år siden

Hvordan kan 167% like en artikkel? Sån helt seriøst.

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Hvordan kan det ha seg at man ikke lenger blir immun når man har hatt COVID-19?
Har menneskets DNA endret seg etter vedtak i statsråds? Mye tyder på det.
Influensa bare forsvant plutselig.
Enhver DildofaceNilsen vil tro på hva som helst. Tilsynelatende oppgående sykepleiere og lærere oppfører seg nå som imbesile i medisinsk sammehegn, eller som de mest politisk korrekte idioter man kan tenke seg – eksempel Dr. John Campell – med motto: Målet må være mest mulig vaksinering (jeg lurer på om han er engasjert av BBC)

Millioner av amerikanere skal nå sies opp fordi de ikke vil vaksinere seg. Husk, de eneste som har langvarig immunitet er de som allerede har hatt COVID-19.
comment image
USA. De blå er framtidens DildofaceNilsen-stater.
comment image
Amerikanske DildofaceNilsen-politikere reiser til Washington DC istedenfor å jobbe.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

for ikke, å glemme Xkronsprins håkon, og satansiten solberg, erna, som har sviktet landet fullstendig.
begge er builderberg-groupere, sammen med s.jensen.

og mange flere i firmaet stortinget as, med styre-rommet : regjeringen as, konsern direktør e.solberg.

Norge har ALDRI hatt noen form for regjering, storting, eller statsminister.
Norge er IKKE, en stat, så hvem er e.solberg STATSminister for ?!

Dette styres 100% av satanistene, frimurere, jesuitter, og deep-state ( e-tjenester etc )

Alle disse er underlagt illuminati, som : nwo, nato, un, eu, som de mest kjente under seg.
Dette er terror-grupper i verden.

Finnes ikke, terrorister fra Irak, eller andre plasser, kun fra firmaene : illuminati, nwo, who, fda, cdc, eu, un, nato etc etc etc. coca cola, som en av mang microsoft, tesla, mange andre giganter i samme bås. Da må jo nevnes cia, og andre e-tjenester, som er opprettet for å overvåke, og kontrollere menneskene, ikke, for å beskytte landet.

Nå kunne vi lese at billyboypsycopath har blitt arrestert ved hjelp av xkona, så fant de han på en skjult gård.
Ær det itj slik, man alltid ser det i filmer !!

Sies også at hillary clinton er eliminert fra denne jorden, og mange flere. Lover jo bra at de er tatt, og fjernet.
Onskapen deres har gått alt for langt.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg vil tro at deep state vil kaste Erna Solberg til hundene ved neste valg. Hvis det skulle vise seg at vaksiner fører til at sykehusene fylles opp med offer må Erna Solberg stilles til rett for forbrytelsene. Det var hun som fant på lockdown og vaksinering.

Så vil Støre ta over med en ny omgang av lockdown og vaksinering med blanke ark. Hva statsministeren heter er bare interessant for NRK.

Hva jeg impliserer er at det er ikke et komma i NRK som er ekte. I Norge, Danmark og Sverige fratas en strøm av leger legelisensen fordi de engasjerte seg for pasientene sine, istendefor å dope dem ned.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Arry, Ikke dra prinsen inn i dette, Ikke Håkon sin feil hvis noen bruker kronen hans til noe annet enn pynt.
Hvem er det som har blitt arrestert?
Robot hill finnes det vel flere varianter av, lol.

Har hørt rykter om at om at noen der oppe i himmelen har tatt tak i noe her nede nå. Blir spennende å se hva som skjer.
Har du forresten sett noe spennende ei det siste?

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hva har det med saken og gjøre egentlig?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

trykk på ON knappen på dildoen din, så kanskje du fatter noe ;)

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hvordan kan over 100% like en artikkel. Forklar meg det da

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

– Hva har det med saken og gjøre egentlig?

Artikkelen handler om
– For bak dem taler et språk vi har sett dukke opp i historien, først tydelig under den russiske revolusjon og under nazi tyskland; et brutalitetens og maktmisbrukets språk, vi kjenner dem som marxister, de som har dannet seg et eget sentrum,

Det var du lite interessert i, molbo.

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Mitt spørsmål hade ingen ting med artikelens innhold og gjøre. Samme spørsmål vile blitt stilt om artikkelen var en pro vaksine artikel

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Mens ingenting på NRK er ekte (min påstand), er du opptatt av om tellerne på Nyhetsspeilet fungerer rigtig.
Du virker ikke opptatt av hva som skjer med de vaksinerte, som fort kan omfatte dine egne barn.

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Å.. jeg er opptatt av hva som skjer med både vaksinerte og uvaksinerte for den del

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

– Å.. jeg er opptatt av hva som skjer med både vaksinerte og uvaksinerte for den del

Uten å si noe som helst om egne meninger

Obligatorisk vaksinering er nazisme. 9 of 10 av dere molboer har ikke skjønt det.
Dr John Campell er også representativ for NRK
2020 desember
– Good news. Now Pfizer has finished their vaccine in record time
– Efficacy is 95% (forklart å være hvor mange som vil utvikle immunitet = bare tull definitorisk)
– The vaccine is safe. None death reported as adverse effect [dvs. alle dyrene i forsøk døde]
– All normal requirements have been fullfilled [eg. unntak fra alle normale prosedyrer]

Altså, ikke et sant ord.

Nå holder NRK på å drite seg ut.

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Du verden… har du så lite og komme med at du må begynne med person angrep? Molboe faktisk..
Ikke hørt noen bruke de ordet siden jeg gikk på skole
Uansett. Vis du ikke kan oppføre deg som et voksent menneske gidder ikke jeg kaste bort tid på deg.

Og.. foresten.. jeg har ikke og blir ikke og ta vaksinen

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Mer om Dr. John Campell

1. Gullplate fra Youtube for sin COVID-19 informasjon
2. Dr. John Campbell
– Pity it [vaksinering] is needed to be mandated in Russia rather than waiting for people to move with you (helsedepartementets råd) (=Campell promoterer nazisme)
2. Dr. John Campbell
– Florida and Texas is worst [de verste statene]
4. Ifølge Dr. John Campbell er vaksineringsraten blant barn og unge i USA katastrofalt lavt (??)

Når flertallet av norske politikere er DildofaceNilsen-politikere får vi en DildofaceNilsen-stat.
Idag er til og med Bali en DildofaceNilsen-stat, med militær i gatene.

Fra UK lærer vi at plan ble utviklet for mange år siden om å avlive de eldre. Både i New York og Sverige så vi hvordan eldre ble nektet sykehusbehandling

– Og.. foresten.. jeg har ikke og blir ikke og ta vaksinen

Det andre trollet på Nyhetsspeilet (MrSixxense) var opplagt en satanist selv. DildofaceNilsen er en holdning til livet. Familien min er full av DildofaceNilsener.

– 1. Gullplate fra Youtube for sin COVID-19 informasjon
Mens Youtube idag er sensurt slik at fakta om vaksinene ikke blir synlig på Youtube, og i Skandinavia diskuterer media hvordan bruke politi for å hindre folk å poste noe på nettet, mener DildofaceNilsen at yttringsfriheten til troll [bare kall meg dildo midt i fleisen, eller pik**n, kjære lærer] er grunnlovsfestet?

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Har absolutt ingen ting med mitt spørsmål og gjøre har det vel?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Heisan Mr Nilsen :)

Jeg kan svare på det du lurer på, at det står 167% kommer av en bugs i WordPress.
Vil håper det kommer en patch snart som fikser problemet så det blir mindre forvirring.

Det skjer hver gang en artikkel blir lagt ut og noen har klikket på : Hvor godt likte du artikkel og artikkel blir trukket inn igjen for redigering eller korrektur og når den kommer ut igjen da så gjør bugsen at den står med 200%, men det går nedover etter hvert som folk klikker … nå er den nede i 130%.

Om du ønsker et mer utfyllende svar så må du ta kontakt med programutviklerene i Word Press.

Ha en fortreffelig dag videre med eller uten grafen. :-D

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Takker smuefen det var faktisk et oppklarende svar. Godt og vite at det ikke hadde noe med vaksinen og gjøre Som jeg fremdeles ikke har tenkt og ta

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Dere “døde-sjeler” blir tvungen til å ta den, om dere ikke, blir registrert i :

https://www.commonlawcourt.com

1. registrer fødselsattest
2. registrer ditt fiktive navn
3. registrer dine eiendommer : barn, hus, båt, bil, etc etc.
4. få tilsendt Common Law Court Card -> International ( gult ), så blir du Levende menneske igjen :D

Når det er gjort, så kan du reise hvor du vil.
Gjøre hva du vil, så leng du følger ” kardemommeby reglene ” :D

So easy.

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Siste om DildoFaceNilsen politikerne

– Runaway Texas Democrats File Lawsuit Against Gov. Greg Abbott For Causing Them ‘Anxiety And Distress’ By Threatening To Arrest Them On Their Return To The State

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Du er virkelig ute og kjøre Kjell… les spørsmålet mitt en gang til

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Det vi kan anta er at nicket ditt er = DildofaceNilsen. Resten må vi regne med er fri fantasi a la … jeg er kristen selv. Husk, propagandist Goebbels snakket mye sant i motsetning til Bjørn Guldvog. Goebbels var en jødisk familie, hvor det å skape Israel var første prioritet, Bjørn Guldvog blir mer globalist.

I si noe som er sant er ikke lett. Mike Adams innrømmer – https://www.naturalnews.com/2021-08-10-covid-internment-camps-announced-in-america-tennessee-cdc-internment.html – at han skjønte ingenting for ett år siden. Han var bare en geit kan du si.

I egen familie er det å ikke skjønne noe som helst regelen. Når Aftenposten / VG / Dagbladet samme dag har forsideoppslag om “dommedag for klima” tror de på det like lett som en tenåring. Da er det ikke håp.

En sjekk av http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/stopp-israeliseringa-av-norge/ viser at det å ikke skjønne noe er vanlig på Nyhetsspeilet også.

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Du trenger ikke anta noen ting Siden du ikke veit svaret på mitt spørsmål vile det logiske vært og scrollet videre i stedenfor og poste en masse totalt uinteressang informasjon som ikke har NOE med mitt spørsmål å gjøre

kjell108
Abonnent
Svar til  DildofaceNilsen
2 år siden

Når Google / facebook / twitter og Media generelt sensurerer villt, hvorfor skal ikke Mainstream troll på Nyhetsspeilet sparkes ut fra dag en? Hva er bidraget deres ?
Vi har en på Nyhetsspeilet som har COVID-19 vaksineproduksjon som forretningside, og en annen som opplagt er satanist. “Viewcount” må ha falt med 90% eller 99% siden sist jeg var her.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

DildoFaceNilsen politikerne vil bli arrestert

“Texas law enforcement was deputized and sent to track down absent Democratic lawmakers on Thursday to bring them by force to the state Capitol building.

Texas House Speaker Dade Phelan (R) said that the process of arresting the rogue lawmakers “will begin in earnest immediately,” according to the Texas Tribune. Phelan signed arrest warrants for 52 missing lawmakers on Tuesday, but the possibility of arresting the absent Democrats has been in limbo as many of the lawmakers have sought protection by the courts.”

Utviklingen i Hellas er slik at DildoFaceNilsen politikere risikerer å bli kastet ut av vinduene
https://ise.media/video/greece-s-free-again-movement-pushing-back-against-mandates-119.html

kjell108
Abonnent
2 år siden

Bedriften som har fått kontrakten på digitale COVID-19 pass i UK er faktisk et tysk nazi-firma.
https://rumble.com/vkmvhq-boom-vax-passport-companys-horrifying-history.html

De er skyldig i alt mulig unntatt å lage såpe av jøder.
La oss anta at de også vil få en feit kontrakt i Norge. Med slike referanser blir konkurrentene veggpynt.

kjell108
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Norge følger hele tiden etter deep state agendaen og deep state media som BBC.
Når UK vedtar noe kan man sette seg ned og vente på at norske politikere vedtar det samme?
Regelen er muligens at når 70% av land har gjennomført noe, må Norge også gjennomføre det samme.
Land som ikke følger de opptrådte stiene, som Sverige, får NRK til å se rødt.

At norske universitet krever vaksinering av studentene vil være fullstendig unorsk. Men i dagens verden er ingenting umulig.

kjell108
Abonnent
2 år siden

En link jeg tilfeldigvis oppdaget på egen PC

I was in the military for 13.5 years, from basic to the Pentagon and then to Area 51. The genetic engineering that is taking place at Area 51 is with our younger generation. The “milk carton children” whose photos were commonly seen in the markets in the past, were abducted and taken to Area 51.

Level 16 of Area 51 is the genetic engineering level, where they are using our children for experimentation in longevity and powers of the mind. The major force behind this is what is termed as the “Secret Government”. There are civilians of the Secret Government which are in control in several areas of Area 51.

There is a network of tunnels underground that go all the way to Europe, South America – the several continents. And there is an intermingling of this great network of tunnels throughout the globe, of which many governments use. God bless you and be with you,

Colonel Bill Faye Woodard
https://ronaldwederfoort.wordpress.com/2017/04/26/the-agarthan-recorded-calls-the-story-of-usaf-col-billie-faye-woodard/

Mht. debatten på Nyhetsspeilet om Corey Goode har rett, eller om Ufologene har rett, Woodard formidler det vi hører fra Corey Goode.
Corey Goode oppgir at hans egen rolle var å være liaison i møte med diverse guder – noen av dem skremte vettet av Corey. Det tok mindre enn en time å reise til månen når møtet skulle være der.

Ny link

Altså, men Pentagon ansetter aliens, oppgir NASA til media at de jobber fortsatt med å finne dem.
NASA driter seg ut med sitt Mars program. Folk må jo tro at NASA består av luddere.
Hva er Elon Musk? Også et ludder.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Takker for spennende stoff!

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Systematisk kidnapping, misbruk og drap, utført av frimurer satanistene, som ja, også jobber høyt opp blant de sure. Area 51 er jo bare jord-stasjonen for “de du vet” … Blir moro når de ikke lenger får til å bruke teknologien sin, tror ikke folk flest vil bli særlig nådig når de får nyss i hva som har og fortsatt foregår.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Nyhetsspeilet er dødt?

Formålet med Nyhetsspeilet er å hjelpe og støtte leserne på veien fra det trippelforvirrede verdensbildet som NWO-nettverket har skapt og aktivt vedlikeholder gjennom myndighetene og de Establishment-styrte media, til et trippelopplyst livssyn. Vi har ingen ambisjoner om å transformere hele kulturen eller menneskeheten. Vi velger å begynne med oss selv, hjelpe dem som er på samme vei, og alltid være fokusert på å fremme endringer på årsaksplanet. Det er årsaksanalyser og årsaksbehandling som interesserer oss. Symptomanalyser og symptom­behandling overlater vi til de Establishment-styrte media og dens mange velmenende ofre.
http://www.nyhetsspeilet.no/paradigmer/

Det er berettiget å spørre om det er NWO-nettverket som står bak den vestlige kulturens anti-intellektualisme. Her er det ikke populærkulturen det tenkes på, men den statlig-offentlige formidlingen av nyheter, vitenskap og kultur. De statlig-offentlige institusjoner har lenge aktivt fremmet en kultur preget av ubetydelighet, intetsigenhet, trivia og under­holdning. Presentasjonen av betydningsfulle emner er på et så lavt nivå at det har en fordummende og misinformativ-desinformativ virkning. Dette er beskrevet nærmere i RKM-artikkelen Vår kulturs anti-intellektualisme (NyS, 2010).

Tilsynelatende ikke oppdatert på 10 år.
Mens Paypal oppdaterer sine retningslinjer 6 ganger i året eller noe sånt, har verden etter COVID-19 enda ikke blitt diskutert av Nyhetsspeilet?

« Forrige artikkel

Forgiftning av våre matvarer, av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Om vaksiner, av Eustace Mullins

43
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x