Kjemikalier utgått på dato: https://blog.idrenvironmental.com/clear-out-your-expired-chemicals-with-lab-pack-services

Forgiftning av våre matvarer, av Eustace Mullins

1.2K visninger
3 minutter lesetid
9
Eustace Mullins 1923-2010, foto, her.

Mullins har gjort oss oppmerksomme på et stort problem. Det dreier seg om maten vår, det gjelder kanskje særlig de av oss som er glade i billigpølser, bensinstasjonboller, hamburgere, bakervarer, osv, dvs prosessert mat, mat lagd av industri. De av oss som gjerne gafler i seg slikt for å fylle opp maven til randen, er en del av den store tregt bevegelige folkemengde som Bill Gates er så glade i. Det er dem som ikke tenker selv, men styrter løs på dette og hint, fullstendig styrt etter reklame og markedsføring, også kalt de bevisstløse. Der hvor de er i flertall er bill-gates-folket alltid tilstede med sine penger og vil melke dem, og de lar seg gledelig melke, det er de som er det såkalte frie marked. Sålenge de spiser og drikker deres umenneskelige produkter, utvikler de nye mat- og drikkevarer også av ting som aldri har gått under navnet menneskelig føde. Det er her kjemikaliene finner sin plass og de er forskrekkelig mange. Fra boken Murder by Injection, kapitlet Contamination of the Food Chain, side 123:


“National Academy of Sciences estimerte nylig at 15% av det amerikanske folket for tiden er plaget av allergier mot en eller flere kjemiske produkter. Studien påpekte at vi er utsatt for mer giftige kjemikalier i hjemmet enn når vi er ute i friluft. Kjemikaliene som finnes i hvert hjem inkluderer benzén, som forårsaker leukemi; den vanlige møllsprayen og møllkuler som inneholder para diklorbenzen, hvis bruk danner en usynlig, men skadelig gass i rundt tretti millioner amerikanske hjem; lindan, et vanlig plantevernmiddel; klordan, brukt til termittkontroll (klordan) har vært mye i nyhetene i det siste på grunn av noen familier som ble dødssyke etter at hjemmene deres ble behandlet. Klordan har vært mye i nyhetene i det siste på grunn av noen familier som ble dødssyke etter at hjemmene deres ble behandlet av profesjonelle termittutryddere; ett par måtte flytte og forlate hjemmet sitt for godt, etter at inspektører informerte dem at det på ingen måte var mulig å rense huset tilstrekkelig for klordan-rester til å være beboelige. Kloroformforbindelser er mye mer vanlig i hjemmene enn det folk liker å vite noe om.”

“EPA har funnet ut at kloroformnivået innenfor hjemmene var fem ganger større enn utenfor. Personer som tar en varm dusj inne i en lukket dusjkabinett er ikke klar over at de puster inn betydelige mengder kloroform fra vanndampen. Oppvarming av vannet frigjør klor i det sterkt klorerte vannet, som deretter dukker opp som en gass mens varmtvannet kommer fra dysen. En daglig dusj er garantert for å nesten gi deg en kloroform-rus. Formaldehyd er også tilstede i mange hjem i en rekke vanlige forbindelser. Daglig inntak av små porsjoner av noen eller alle disse husholdnings-kjemikalier bidrar til utvikling av kreft, da de er tilstrekkelig giftige til å kunne være kreftfremkallende ved daglig kontakt. Imidlertid, Dr. A. Samuel Epstein, en kjent autoritet på kreftspørsmål fra University of Illinois, uttaler at “mat utgjør den viktigste eksponeringsvei for mennesker for syntetiske kjemikalier. “Jim Sibbinson har anslått at den gjennomsnittlige amerikaner inntar rundt ni kilo kjemikalier gjennom matvarer hvert år, noe som betyr såpass giftige kjemikalier at en brøkdel av 30 gramm (unse) kan forårsake alvorlig sykdom eller død.”

“Disse kjemikaliene settes inn i næringskjeden vår som tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer, blekemidler, emulgatorer, antioksidanter, smaker, buffere, skadelige sprayer, surgjørere, alkaliserere, deodoranter, fuktere, antiklumping og skumdempende midler, balsam, helsebringende medikamenter (curers), hydroliseringsmidler, hydrogenatorer, tørkemidler, gasser, forlengere, fortykningsmidler, søtningsmidler, modningsfester og andre midler. De fleste amerikanere er ikke klar over at maten de spiser hver dag inneholder mer enn fem tusen kjemiske tilsetningsstoffer, om lag en tredjedel er kjent for å være ufarlig, en annen tredjedel er beskrevet av Food and Drug Administration som “gras”, et akronym for “generelt anerkjent som trygt”, og den siste tredjedelen, nesten 2000 kjemikalier, blir brukt i store mengder, til og med selv om de aldri har blitt tilstrekkelig testet for mulig skadelige virkninger. Det ble gjort et forsøk på å kontrollere bruken av disse kjemikaliene av Rep. James J. Delaney fra New York, i 1958. Han introduserte Delaney -klausulen, som ble vedtatt i lovs form. Den uttalte at hvis noen tilsetningsstoff er funnet å forårsake kreft ved inntak av mennesker eller dyr, skal det betegnes som usikkert og kan ikke brukes. Delaney -komiteen, som gjennomførte høringer fra 1950 til 1952, oppførte 704 kjemiske tilsetningsstoffer, hvorav bare 428 var kjent for å være trygge. De andre 276, som fortsatt ble brukt uten bevis for at de var trygge, betydde at matprodusentene spilte russisk roulette med den amerikanske forbruker. Likevel tok det ytterligere seks år før Delaneys lovforslag ble vedtatt som lov, et krav om testing av tilsetningsstoffer.”

“I de påfølgende årene har noen av disse kjemikaliene blitt droppet til fordel av andre stoffer, mens andre fortsetter å bli brukt uten noen positive tester som skulle bestemme om de var trygge eller usikre. For i mere enn femti år hadde man matfarger laget av giftige stoffer stoffer som bly, krom og arsen. I alle fall, kjernen i Delaney -endringen var at det ble krevd testing av tilsetningsstoffer for å finne ut om de forårsaket kreft hos mennesker eller dyr. Kjernepunktet er at de fleste tilsetningsstoffer er bare testet om de er giftige, ikke for deres tendens til å forårsake kreft. Coumarin, som var en sentral ingrediens i etterlignet vanilje-smakstilsetning, hadde vært i kontinuerlig bruk i syttifem år før det ble funnet å forårsake alvorlig leverskade hos forsøksdyr.”


Boken Murder By Injection av Eustace Mullins kan lastes ned som pdf-fil, her,

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
2 år siden

2 millioner i bot for å selge økologiske egg

Never mind that in 11+ years of shipping eggs, which were the first ones in the nation to come from chickens on a soy-free diet that we developed, we had never had a single complaint for any safety issues from any of our tens of thousands of customers across the nation.

The fact that we dared to ship the eggs unrefrigerated infuriated the Food Police in California, who tried unsuccessfully to shut down our operation for years.

The problem for them was that they had no jurisdiction, since the eggs were produced and shipped out of Wisconsin, where all local laws were obeyed, so we just kept ignoring their threats.

https://www.naturalblaze.com/2021/08/judge-fines-amish-farmer-250k-and-threatens-jail-time-for-providing-club-members-food-they-want.html

kjell108
Abonnent
2 år siden

– de av oss som er glade i billigpølser, bensinstasjonboller, hamburgere,

I utgangspunktet er dette de samme råvarene som matvarekjedene tilbyr, produsert i Norge med norske råvarer.
Kjøttdeig er selvfølgelig full av veksthormoner og antibiotika.
Norsk oppdrettslaks, med hederlige unntak, er selvfølgelig et soyaprodukt.
Biff på en restaurant er bare en annen måte å servere norsk kjøtt på.
Jeg vet ikke om det er noen forskjell på pizza på en restaurant og frossen-pizza, unntatt at det smaker forskjellig.

Idag vet man ikke lengre hva rein fores med. Bortsett fra elgkjøtt kan kjøtt være mye rart.

Poteter er fomodentlig ikke GMO-modifisert, men gjødsla er uten essensielle mineraler. Vi bør forberede oss på koppermangel og påfølgende hjerneslag.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

reneste man kan gjøre er å produsere maten sjøl. Veldig enkelt.

Trenger ikke, alt snikk snakket om hva som er dårlig, men hva man selv kan gjøre :D

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Stort sett alle nederlendere med portugisisk gård er tilhengere av sustainable argriculture, og har som mål å produsere maten selv.
Ingen klarer det. Her har vi 100% feilrate.

Stort sett alle nederlendere med portugisisk gård er tilhengere av solpanel for å drive kjøleskap. Omtrent alle får problemer med flate batterier -> ødelegger batteriene (det som koster penger. Det er ikke solpanelet det)
De trodde de kunne lese reklamen fra solcelle-butikk og investere EUR 8000, og så ville resten gå av seg selv.
Bestefar brukte en jordkjeller som kjøleskap. Sviktet aldri.

Her erfaringer med solpanel i Panama

Man kan ikke kjøpe en svart boks og tro man trenger ikke den matematikken man valgte bort på skolen.
Selv i Panama vil sol være en mangelvare.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Allrede før du har sett et eksempel på noen som klarer det konkluderer du at det er “veldig enkelt” ?

kjell108
Abonnent
2 år siden

«Disse kjemikaliene settes inn i næringskjeden vår som tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer, blekemidler, emulgatorer, antioksidanter, smaker, buffere, skadelige sprayer, surgjørere, alkaliserere, deodoranter, fuktere, antiklumping og skumdempende midler, balsam, helsebringende medikamenter (curers), hydroliseringsmidler, hydrogenatorer, tørkemidler, gasser, forlengere, fortykningsmidler, søtningsmidler, modningsfester og andre midler. De fleste amerikanere er ikke klar over at maten de spiser hver dag inneholder mer enn fem tusen kjemiske tilsetningsstoffer,

Den meste populære “junkfooden” i Norge må være det permanente tilbudet på ostegrill-pølser på Shell-stasjoner – for å trekke bensin-kunder. Disse ostegrill-pølsene er selvfølgelig det samme som ostegrill-pølser på REMA … fra Gilde eller noe slikt. De er full av ” deodoranter, fuktere, antiklumping og skumdempende midler” …?

Neppe.

Derimot vet jeg ikke hva ketchup er full av.

Problemet med ostegrill-pølser på Shell-stasjoner er hva de er pakket inn i, skumdempende pølsebrød som blir til lim i tarmene.
Jeg tar også høyde for at oppvarmingsprosessen for alt av pølser på Shell skjer med billege vegetabilske oljer … slik at man burde fjerne alt fettet på dem med flekkfjerner, og eventuelt erstatte det med olivenolje.

I valget mellom boller med 50% karbo til kaffen og pølser varmet opp i vegetabilske olje. foretrekker jeg pølser.
Hovedregelen må være at hvis maten serveres på norske eldrehjem blir man i alle fall ikke friskere av den.

Det er verd å merke seg at tradisjonell norsk mat som vafler, lefser og rundstykker opprinnelig bestod av økologisk hvete og smør. Det endret mattilsynet til at det skulle være moderne GMO-hvete og klimanøytrale vegetabilske oljer fra Sør-Amerika, uten å informere publikum. Nå er mye av tradisjonell norsk mat junk.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Det høres ut som det er STOR fan av grill pølser på shell ( fra hell ).

;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Det høres ut som DU er STOR fan av grill pølser på shell ( fra hell ). €;-)

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Når jeg går gjennom hva jeg kan klare meg uten blir det
– brød
– melk
– kjeks
– chips
– margarin
– hermetikk
– matinert fisk
– soyasauser
– juicer fra konsentrat
– øl
osv. til 95% av REMA er eliminert.
Hovedprisippet er at dersom noe nevnes av Statens kostholdsråd bør man dobbelsjekke hva det er. Ingen trenger karbohydrater. Bevis = Statens kostholdsråd anbefaler 40-65% av kalorier å være karbohydrater.
Da skjønner man at virgin olivenolje og smør må være helsekost.

Forholdet mellom fett som enegi vs. karbo som energi er som forholdet mellom diesel og flybensin for militære M-60. Så lenge man har diesel trenger man ikke flybensin .

Samme for Shell. Hamburgere serveres med gluten. Så et tonn med kaker og sjokolade.
En skulle tro at Shell var en sykehuskafe.

« Forrige artikkel

Om legemiddelgigantene, av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Frankrike blir tvunget i kne, av mørkets demoner?

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x