Folkemøte Eidsvolls Plass Oslo, 10. april kl. 1700

6K visninger
1 minutt lesetid
182

Kom og vær en del av folkemøtet på Eidsvolls Plass lørdag den 10.april 2021 kl. 17.

Se også her: https://www.facebook.com/markeringer.for.frihet/posts/402257350843296

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

182 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
3 år siden

Shine a light on darkness. Når man får med seg ALLE ordene …

Malakai

e
e
Anonym
3 år siden
e
e
Anonym
3 år siden

Hadde disse her i bygda og over hustaket mitt for noen år siden. De hadde en agressiv flyvning, aldri sett noe lignende. Som om de jaktet på noen eller øvde på jakt. Jeg var redd de skulle styrte flere ganger da de stupte mot bakken, og fløy så lavt at det lett kunne gått galt.

e
e
Anonym
3 år siden

Og noen kaniner forstod det hele tiden.
When the Towers fall …

e
e
Anonym
3 år siden

“Gaarder døde 6. april 2021. Etter hans død ble det fastslått at han var smittet av koronaviruset,[9] og etter obduksjon ble det konstatert at virusinfeksjonen var dødsårsaken”

?

“How long does it take get forensic toxicology test results?

Popular “crime scene investigation” television programs are able to complete toxicology reports in a very short (and unrealistic) time frame. However, in reality, while an autopsy is usually completed within a day or two after a death, the final results of the toxicology report may take four to six weeks or longer.

Many factors play into the length of time needed to gather forensic toxicology test results, including:

the need for confirmatory testing
the complexity of and the number of specific tests required
case workload and staffing at the testing laboratory.
Additionally, once toxicology results are available, there is an internal review process for quality control, and experts such as board-certified pathologists and toxicologists may be consulted. The final toxicology report may incorporate other information, such as field evidence at the scene of the crime, or the possibility of fatal drug interactions, to determine the cause of death. Finally, before the results of the toxicology test and cause of death can be made public, the family must be notified.”

Hm …

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=Gyyo3ZOPYZ4
Noen som vet hva de mener de med begrepet “operatør”?

Jeg ble veldig fasinert over denne (for meg) ukjente mannen. Begynte å gråte over det sterke blikket som kjentes ut som om det kom gjennom pc skjermen min og rett inn i sjelen min. Villt.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Worldwide Demonstration 2.0
15. mai 2021

Laila Sivertsen
Abonnent
3 år siden

Jeg kan fortelle dere først å fremst frykt døden fordi om man aldri har hatt ett nærmere bekjentskap med han som kjenner deg å som bor i deg om du ikke har drevet det gode du hadde i deg ved raske svinger i livet. Jeg ble reddet ut av det å det er så sikkert de hører å ser alt å englene rapporterer de elsker oss som tror, så du kan innbille deg så mye du vil men en dag så vil sannheten vegen å lyset bli for sterkt for deg at du ikke greier å stå i lyset. Lyset det er oss all med godt og ondt i oss men alt kommer an på hvem av sidene sine man mater mest. Det er i hvertfall en kald og ugjennomtrengelig verden. Se å løp i den vegen han er hvis du spørr så vil du måtte vente litt på ånden her skjer skjeldent ting på dine premisser lenger, men så er det og en bedre hjerne for deg en deg selv

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Laila Sivertsen
3 år siden

Hvorfor bruke tid på å fortolke et ukjent nick?

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

CBS melder om evakuering fra St Vincent etter vulkanutbrudd. Cruisebåter blir brukt til evakuering, men bare hvis man er vaksinert for covid-1984.
https://www.cbsnews.com/video/thousands-evacuate-as-caribbean-volcano-erupts/#x

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Pat. Hva er en goy?

Denne fikk meg til å le godt forresten ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

En som ikke er konvertert til jøde. Står utenfor nasjonen, liksom. En utlending. Goyim er flertall, utlendinger eller nasjoner kan det også leses som. Moselovene er deres oppgave å ta vare på og tolke, på lik linje med en sjamans oppgave i stammen. Det er ikke så veldig negativt. De mener bare at de er et prestefolk og skal samle alle nasjoner til slutt. Så er det at man kan konverteres gjennom at man forenes med en jødisk sjel. Slik man i vår kultur sier at man kommer i kontakt med sitt høyere jeg. Men da uten 613 lover å forholde seg til. De kaller det to sjeler, vi kaller det to i en. Det finnes forskjellige meninger, men dette er i følge de som følger ånden. Så er det babylonerne som mener at de er utvalgt på grunn av bare slektslinje og blod.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

goyim
“You may say that the goyim will rise upon us, arms in hand, if they guess what is
going on before the time comes; but in the West we have against this a manoeuvre
of such appalling terror that the very stoutest hearts quail — the undergrounds,
metropolitains, those subterranean corridors which, before the time comes, will
be driven under all the capitals and from whence those capitals will be blown
into the air with all their organizations and archives.”

Kilde: THE PROTOCOLS OF THE LEARNED ELDERS OF ZION Page 44 of 109 WARNING: This document is a provem antisemitic forgery and hoax. Abuse is strictly forbidden.

Her brukes “goyim” av noen som ikke er judaister. Betydning har ingenting med den bibelske versjonen av goyim.

P.S. I en debatt hvor som helst om protokollene vil det første man få høre være en formidling av at “temaet i Protokollene er jødene”. “Jødene” omtales i Protokollene i en bisetning, men folk tror idag at Protokollene handler om jødene. Det er omtrent like sant som at Donald Duck handler om Albert Einstein.

“temaet i Protokollene er jødene” = falskt

“WARNING: This document is a provem antisemitic forgery and hoax. Abuse is strictly forbidden.”
er nettopp en slik forfalskning.

I en debatt om 911 vil det første man få høre være at det er en “konspirasjonsteori”.

Siden Protokollene ikke beskriver jødene, eller noen jødisk plan ifølge seg selv, slik som nazister og nynazister hevder, er Protokollene ikke noe mere antisemittisk enn f.eks. Relativitetsteorien. Der er Mein Kampf folkene som vil ha oss til å tro at jødene omtales i Protokollene. Wikipedia gjentar Mein Kampf folkene i så henseende.

En hjemmeoppgave på videregående kunne godt får tittelen:
– Hvordan Protokollene ble brukt av antisemittistene

… dvs. alt sammen en gjentagelse av Wikipedia

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Ja, men de bruker ordet for å beskrive de som ikke er med i deres drøm om Zion. Så det blir vel de som står utenfor slekten eller kulten. Så de ønsker å kontrollere hele verden fra sin versjon av Zion. Vi er enig om det. Viktig å skille dette fra ekte jødisk lære. Goy er hebraisk. Disse babylonerne talmud er en opp/ned versjon som likner babylons talmud. Drømmen fra rivers of Babylon er egentlig om å komme seg ut av fangenskap. Ut i frihet. Det er oss det. Det er ikke dem. De vil kontrollere og fange oss. Det er vi som drømmer om Zion, ikke sant? De bare manipulerer oss til å tro noe annet. Khazarer har jeg sporet tilbake til Edom, som de ved elvebredden i Babylon snakket om. Ja, en helt annen betydning enn Bibelens. Når alle folkeslag og nasjoner lever i frihet og i pakt med Gud, vil vi oppleve Zion. Da vil man rope Jerusalem! Motsatt av hva disse du nevner, som vi ser de fordervede fruktene av. Det er en ekstrem venstre-ideologi som er i kontrast til frihet. Fascister og kommunister kommer fra det sekulære samfunnet. Et samfunn av begrenset frihet og tvang i motsetning til det som nevnes som den Høyre hånd. Fordi det hører hjemme bokstavelig talt i venstre halvdel. Frykt, hat, grådighet og manipulasjon rår i deres verden. Kommunisme, fascisme, Nazisme og fordervede ideologier va Guds frihet. Det er bare klagesang uten frihet og et savn etter dagene i det ekte Sion. Da det var fred og frihet. Da nasjonene, stammene, Israel var samlet. Verdensfred. Guds rike. Frihet.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Så de er kanskje semitter, men det er jo hele hurven. Jøder er de ikke i hvert fall.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Semittiske kjennetegnes ved at de er langhodet statistisk sett. Israelerne er korthodet statistisk sett.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

– Khazarer har jeg sporet tilbake til Edom

Det blir feil. Vi hadde 12 stammer ikke sant. Så har vi substammer av de 12 stammene … la oss 30 substammer. Da skulle vi sitte igjen med at hver substamme rommer 3% (eller 20%) av de bibelske jødene, som var 500,000.

Er det mulig at kineserne er en annen substamme fra bibelske jøder? At 1000 mill kinesere egentlig har samme forfedre i Palestina engang? Nei.
Det samme gjelder khazarene. De er like mange som franskmenn eller tyskere i verden.
Men ifølge israelsk historie er ashkenazier en slekt på 1000 jøder i Rhindalen engang. Det gir ikke mening.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

– Ja, men de bruker ordet for å beskrive de som ikke er med i deres drøm om Zion

Hvem mener du med “de”?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Det har hele tiden vært snakk om elitefamilier i dagens verden som har bakgrunn fra khazaria. Det er disse som jeg har snakket om når det gjelder de falske jødene. Ikke alle Khazarer. Det er mange år siden jeg så på dette. Jeg fant spor etter Rothschild og slike sionistfamilier til Edom. Så de kan kalles semitter. Det er egentlig helt uinteressant for meg. Jeg er interessert i det åndelige. Utifra det kan jeg sikkert si at disse er falske jøder og det er heller ikke det åndelige Sion.

For å si det helt klart:
Jeg er ikke en jøde. Jeg er gentile og goy. Jeg bryr meg ikke om stammer. Jeg vet at alle på jorden er født under stjernene. For meg er tegnene i dyrekretsen de 12 stammene. Alle som er født under de stjernene er skapt av skaperen.

En jøde vil si at bare jøder har evig sjel. Resten av oss har sjel på nivå med dyrene. Når vi dør er det slutt for oss. Nye mennesker blir skapt. Jødenes sjel lever evig.

Utifra deres synspunkt så er det ikke noe vits i å kalle seg jøde. Man må være født jøde eller konvertere og følge strenge lover. Så er det noen kongelige og elite familier som hevder å være det uten å følge loven, men heller gjøre motsatt. I følge jødisk tradisjon kan de være det allikevel om de har jødisk mor. Så lenge man konverteres så kan alle bli det. Kineser eller svenske. Da må man altså gjennom alle lovene. Da vil man få en jødisk sjel som en sjel nr 2. Det finnes evige jødiske sjeler som ikke har kropp. De er fri til å ta bolig i en ikke-jøde som konverteres. De som ikke er konvertert på ekte vis er derfor en del av dyret. Dyrets sjel. Ikke nødvendigvis ond, men de har ikke evig sjel. Vi vil alle sammen samles til slutt i Guds rike på jorden, men ikke alle vil leve evig. Så det er en av disse da, antar jeg, at dyrets merke kommer fra, som i Kristendommen. Det er vel treenigheten i Babylon og frimurere det da? Falske jøder, falsk Zion.

Dette er ikke noe jeg tror på, så for min del er det helt greit å være goy og gentile. Jeg mener alle har mulighet for evig liv. At vi kan søke og oppnå dette ved å være gode mennesker og gjøre Guds vilje. Det er dette jeg har vært opptatt av. Så har jeg prøvd å få folk til å våkne ved å påpeke at vi er blitt kontrollert og styrt, og at vi kan skape noe som er mye bedre. Så akkurat hvem som har kommet fra her og der? Det er ikke så interessant. Hodeskaller, lange eller korte? Totalt uinteressant. Bare så du forstår at vi er på forskjellige spor. Vi må komme oss ut av den materielle suppa og få inn litt åndelighet. Det er mitt fokus. Derfor tror jeg også at vår bevissthet har blitt løftet nå for at vi skal komme oss ut av det. Oss gentiles ville ikke ha et savn og søken etter Gud om ikke også vi hadde evig sjel. Jeg er derimot langt i fra sikker på at alle har det. Jeg håper at folk har det og vil våkne opp og snu. Det er mange venstrefolk som er langt borte.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Alle har mulighet for evig liv ja :) Takk for informasjon om Goy, alltids noe nytt å få med seg her.

Du som er så flink med teorier og tolkninger; Hva er en “time event/time code event”?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Vet ikke hvilken sammenheng det er jeg. Er det når noe skal skje bare? Noe som skal utløse en handling. En kode som utløser noe. Skal sjekke.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Tipper det er UFO eller noe sånt når det gjelder deg. Ser det blir brukt i varslingssystemer. Kan være hva som helst. Det kan være alarmkodene på brannvarslingsanlegg eller koder militære bruker på observasjoner og reaksjoner. Jeg så de brukte koder på ulike stormvarsel og beredskap.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ups. Somethings up.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

… by the Way, hvorfor tror du UFO når det gjelder meg?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Asteroider, fly, remote view og luft. Fant du ut noe selv?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, men det ser ut som om det kunne omhandle to ulike ting. Disse evindelige fragmentene jeg får. Når jeg kobler det opp mot å hjelpe andre, innafor det tema jeg er opptatt av så får det jo også der en eller to mulige meninger. Men så er spørsmålet, kan det dukke opp fragmenter som omhandler noe annet plutselig? Og blander seg inn? Det er jo også en mulighet. (I så fall blir det irriterende og forstyrrende) Disse fragmentene kan andre forstå bedre enn meg. Jeg har 0 greie på slikt egentlig. Det er snakk om å avverge noe dårlig. Igjen. Skal se om jeg klarer å høste en siste Clue. Når man får noe gjentatte ganger så er det kanskje noe i det? Jeg er jo skeptisk til såkalt klarsynte ting, er så mye vås, og hjernen spinner godt opp med fantasi. Hva tror du?

I følge bibelen, 9nas tolkning, så snakker hun om wormwoods ankomst, eller en brennende stein/Asteroide. I følge hennes tolkning så er det noen som lyver om dette. “De” oppgir feil informasjon, lyver om tid osv.
Noe kan tyde på at den tolkningen stemmer. Kollisjonskurs?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg tenkte på wormwood da Ever Given, Evergreen gikk på grunn fordi jeg visste at det har med bitterhet å gjøre. Skipet gikk videre inn i Bitter lake. Så det skal være en bitterhet i endetiden. Det er veldig kjent. Jeg skal sjekke opp mer om hva som ligger bak historien, men det har med trengsel, aggresjon og bitterhet i forhold til endetiden. Det er et av tegnene på endetiden. Folk mot folk, nasjoner mot nasjoner og indre uro. Fødselssmerter.ikke bokstavelig eller fysisk. Men vi må passe på at det ikke manifesteres i det fysiske.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Man spurte seg om skipet var et omen, ikke sant. Kanskje det er der du har Event code fra. Fordi mange lurte på om det var en kode fra white hats eller om det var black hats. At skipet hadde den spesielle ferden som tegnet noe som liknet på rumpe og penis ga det enda mer grunn til spekulasjoner. Ever given, Evergreen. Var det Clintons kodenavn. Var det menneskesmugling? Var det høyere makter? Evergreen-evig liv. Var det varsel om økonomisk kollaps? Bitter lake. Er det sinne og aggresjon? Forsøker de krig?

Vi merker det på zombiene nå, ikke sant? De er bitter og sure. Tenk å behandle kollegene til Gaarder slik. Tenk om det var en ansatt i NRK. Folk som steamer inn på sidene og slenger dritt om avdøde og hans kolleger. Rett etter kunngjøringen. Det er ikke bra folk. Det er bittert og stygt. Det er fra venstresiden. Det er libtards. Fullstendig blackout. Rett og slett TV-slaver og zombies.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

ja, Jeg så det, ble kvalm. Å oppføre seg slik som de gjorde/gjør der, det er hårreisende, MEN, det viser bare HVEM de egentlig er, hvem de troller for, DET skjønner vi jo lett. Det der er ikke “normale” mennesker.

Ang. båten. Det var kanskje et tegn på at noe/noen er overstyrt. Finnes vel tech som kan fjernstyre både fly og båt når de er tilkoblet annet enn manuell styring. Alle dataprogram kan vel hackes?
Men ja, alt handler likevel om en høyere agenda, det er nettopp det så mange ikke ser.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

“Ingen vet hvem hun er
Og ingen våger å gå for nær
Der hun står med høye rop
Og store øyne som aldri møter våre
Hun ser inn i glemte land
Folk tror hun mangler forstand

[Chorus]
Hun er en av de som våker ved flammen
For vår jord
En av de som holder grenene sammen
For vår jord
Hun ser at jorden er vår mor
Står vakt for vår jord”
….

*Texas i Goddard
*SOS asteroide

Goddard space flight center?
The Goddard School for early childhood development?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det kommer ingen asteroide. Psyop. Kanskje noe fake som stenger internett og strømnett. 100%, det kommer ikke asteroide. Ikke solvind eller noe annet. Tenk positivt! Vi tar alt på strak arm:)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Lol. Det er ikke mine ord.

True event. Colisson course. 13. Desember.

(Prevent timecode event/identify timecode/information to stop time event)
+++

Sikkert stay behind som sitter og sender ut fake meldinger til “klarsynte” for å gjøre de forvirret og slik at folk ikke skal ta de seriøst pga fake meldinge. Fake news med andre ord ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Man kan lese og se alt man kommer over og legge det i bakhodet. Ta alt med en klype salt, så tar vi det som kommer. Jeg har som grunnregel å styre unna ting som kan skape frykt. Da er det sannsynligvis ikke sant.

Klarsynte og transmedier må også være obs på at når man «tømmer» hjernen i meditativ frekvens så kan både det ene og andre feste seg til dem. Man kommer i frekvens med sjeler og demoner. Det trenger ikke være sant i det hele tatt. Jeg husker da mange gikk og snakket med Sananda, eller noe sånt. Det var ikke riktig. Jeg tror de mente han var Jesus. Så man må sile ut. Jeg ville vært litt forsiktig.
Da du fikk inn Hans Gaarder, så kan det være riktig. Det sies at sjelen kan bli en stund før den drar videre. Jeg mener det er tre dager. Så det med gjenoppstandelse har rot i skriftene. Men det er for alle «jødiske» sjeler, mener jeg å ha sett. Ikke bare for Jesus. Jeg vet ikke om man kan vite slikt uansett. Jeg tror faktisk på det, men da er det at alle gjør det. Idioter resirkuleres og prøver å bli igjen, men de rettferdige blant oss lever evig. Det er min teori.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Enig med deg der, jeg er skeptisk, selv til det jeg får/tar inn. For jeg vet at hjernen spinner opp mye rart. Og jeg vet at det finnes mange frekvenser. Eksempelvis så mange har sakt “Gud fortalte meg bla bla bla, og det har vist seg å ikke stemme. Jeg har aldri hevdet at gud har fortalt meg noe, jeg bruker å be til “good/gud når jeg mediterer, det er alt jeg vet. Samme med “kanaliseringer” der er mye som ha reist seg å ikke stemme.
Og jeg ser det hos mange andre som ser ting. Som oftest stemmer ikke det de sier, (av det som kan sjekkes) noen få har vel kanskje god treffsikkerhet. (Snåsamannen) Om det er noe som helst korn av sannhet i det jeg fikk, så er det jo noe som kan stoppes. Så ingen grunn til å frykte uansett. For å forhindre måtte man identifisere “time code event” så de som forstår hva det betyr kan jo leke med det om de vil, så finner de nok ut av det :)

Det er sant, jeg så gnisten, jeg kaller de engler, men de er kanskje sjeler, hva vet jeg. Den kom opp med ordene (jeg leste) om at” Lyset vil seire”. Det var veldig fint. Også ble det masse følelser.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg har fått med meg at du er skeptisk. Det er bra. Greit å ta med seg time/code/event. Det er masse slike hint som bla frimurere/satanister bruker. De må alltid varsle og det er nok forskjellige koder. Hollywood pøser ut mye og media lager rare artikler. Ting er arrangert og kontrollert. Fikk du 13. desember? Er det noe Lucifer-aktig? St Lucia.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, jeg er kanskje litt for skeptisk i grunnen. Er det st. Lucia? Hm, jeg sjekket ikke. Husker ikke datoer og betydninger av de. Ja, det var en av fragmentene, som kom sammen. (Jeg fikk flere fragmenter). De kommer ofte i klynger. Noen ganger enkeltstående. Jeg skulle egentlig bare forsøke å fange opp noen siste småting. så dukket dette opp. Jeg forstår ikke sammenhengen. Sansynligvis er det ingen sammenheng, bare hjernespinn. Og ja, kanskje noen forsøker å plante noe for å villede. Jeg skal likevel samle det, i aller tilfelle noen kan snappe opp noe jeg ikke forstår. For det var en merkelig blanding av fragmenter. Stor mulighet for at det er fake. Kanskje noen har fått med seg det jeg har skrevet her inne også skal de herje med teknologien sin.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Patriot, denne greia ville ikke gi seg. I natt kom det i halv-drømmetilstand, (jeg kan få ting da også)
Igjen: Vluable Information. Forfalsket protokoll. RFID smart Device. (Så fikk jeg se en rar “binarycode”, med nuller og et tegn som lignet på en Y som eksempelvis 000Y00Y00Y (dette er ikke den korrekte forbindelsen for den husker jeg ikke, altså alle 1 tallene var bytte ut med en Y) Også fikk jeg “Regjeringen top”, eller “regjeringen tror”. resten av setningen/ordet forsvant. Jeg fikk noe om noe langt ned i bakke nesten/tilnærmet 200 meter ned. Husker ikke tallet. (kan det være noe Cern lignende?) Jeg fik se bildet av noe som ligner et embryo/foster ved siden av når disse ordene kom”regjeringen tror” eller regjeringen top. Som jeg nevnte tidligere så virker det som om det handler om to ulike ting, eller jeg bare ikke kan forstå sammenheng. Hvis det er noe i dette så virker det som om noen er lurt av en forfalsket protokoll. Noen som tror at noe er godkjent fra regjeringen også er det ikke det. Elle regjeringen er lurt av en falsk protokoll. Det er flere fragmenter, kan se ut som om noe innenfor biologisk forskning. Bruk av barn blant annet. Kan være derfor det kom opp når jeg ville samle noen tråder til TIM. Det hele startet med at en barnestemme sa “need help”. Snåle greier altså. Har cern noe med tracking av satellitter å gjøre? Du hadde sikkert kunne tydet lettere med alle fragmentene. Jeg skjønner ikke bæra. Kanskje en hemmelig lab der nede?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Kanskje du ble oppgradert :) Det blir litt lite å gå på, men det skal være mye som skjer under jorden i Sveits. Så det kan man søke opp. Det virker ikke som om regjeringen styrer lengre. Så det kan stemme at de ikke vet planene fremover og ikke har noen makt over det som skjer rundt pandemien og restriksjoner, og også vaksinene. Vanskelig å stå opp mot det her i hvert fall. Så hvem vet? Hvis det ikke er remote View så har det jo symbolikk. Det er noe som ligger skjult for offentligheten og kanskje også for regjeringen. Eller bare toppene vet. Jeg regner med at regjeringen er enda mer hjernevasket enn resten. De må stole på de rundt seg. Hvis det var personlig så er det barnet i deg som har opplevd noe og som trenger å komme ut i lyset. Litt kaninhull og Alice in Wonderland. Dypt under bakken kan være dypt i underbevisstheten. Cern forsker sikkert på alt mulig. Jeg har ikke sjekket så mye om hva som foregår der. Har hørt mye om barn og tuneller. Det er mange som ikke forstår ondskapen bak og mange blir lurt. Det gjelder sikkert også regjeringen. Det innføres i hvert fall en smart grid. Alle skal bo i byer og bli fulgt av monitorer. Kina har vist frem slik teknologi. 6G er allerede på vei. Man vil ikke slippe unna overvåkning. Det sies at de har brukt foster i vaksinene. De har brukt metaller og kanskje noe har sammenheng med smart grid og 5G/6G teknologi.
Her er en dokumentar fra 60 minutes Australia. Et barn som blir misbrukt av en satanisk kult. Ting som blir sagt bekreftes av andre barns opplevelser og deres gjenfortellinger. Vanskelig å forstå at slikt er virkelig og hvor omfattende det er. Epstein-saken kan virkelig åpne øynene på folk. Maxwell har sittet på mye. Det blir et sjokk for mange. Her bruker de Lucifer, som vi snakket om tidligere. Umenneskelig!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Lol, ja kanskje det :) Skal se en snutt om Atlantis og oppgradering snart, blir spennende. Jeg drømmer jo om å bli som englene (men med fri vilje så klart) :) Når du sier det så får det meg til å tenke på om det har noen sammenheng med de der redde liv greiene jeg fikk, der var også Sveits med, så det var jo litt snedig. Jeg fikk først et navn etter at barnet sa need help, så jeg trodde at det var ei forsvunnet jente først. Men så kom det ting som så ut til at det kunne handle om noe annet. Jeg har en liten snikende mistanke, men har ikke tenkt å lufte den her(samme med noen av fragmentene). Men det kan være min ville fantasi, mest sannsynlig egentlig. Jeg tror dessuten at ordene fant veien hjem dit de skulle, dersom det er noe i dem ;)

Det er nok mye som foregår som ikke myndighetene nødvendigvis vet vil jeg tro. Og kanskje andre veien også, ting de vet som foregår som ikke vi vet. Jeg er enig i at ikke alle trenger å vite alt til enhver tid, hadde blitt vanskelig å fakke kjeltringer slik. Men med kraftige begrensinger. Folk har rett til å vite. Det må være innsynsrett. Det bør være svært lite som holdes fra folket. Men er jo unødvendig å kringkaste hver minste mulige trussel til enhver tid, men man kan ikke holde skjult ting heller som folk har krav på å vite.
På en annen side, dersom jeg hadde høy teknologiske som også kunne brukes som “våpen”, så ville jeg ikke delt de med en gjeng suppehuer i en ape-verden som dette, hvor det alltid er noen som vil misbruke, mislede, holde andre ned osv. Jeg ville heller sørget for at de ikke fikk noen tilgang til slik teknologi før de begynte å oppføre seg. IF ever. Her er det bare å finne frem 80 og 90 talls filmene igjen, nå er de relevante som mulige virkeligheter :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

En engel som er redd for å fly? Hva om vi har vinger vi ikke kan se? Kanskje vi kan gjøre det i en annen dimensjon og virkelighet. Kanskje det er usynlige vinger som holder oss i balanse når vi løper fort. Kanskje vi kan til og med fly? Jeg har hatt mange drømmer der jeg hopper himmelhøyt og langt. Det er fantastisk moro. Ikke himmelhøyt , men over og mellom lyktestolper sånn omtrent. Jeg må passe på så jeg ikke mister all troverdighet her :) Kanskje ingen tror på uttalelsene til de jeg linker til om Covid hoax ;) Kanskje jeg ødelegger for hele Nyhetsspeilet!? Haha!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hehe, ja salig blanding i en og samme skrue. Har hatt de samme drømmene, ti meters hoppene som jeg kaller dem. Veldig handy når man har noen etter seg og det gjelder å kommer seg vekk fort :)
Jeg tenker at englevingene kanskje representerer det å teleportere. I hvert fall i en av teoriene mine.
Nå fikk du meg til å le godt, det var deilig. Ja for all del, forsiktig så du ikke mister troverdigheten her inne.
Du får trøste deg med at jeg tror på deg, hvor mye det nå er verdt da, lol ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg trodde det var bare oss her :) Så var det mange som ble inspirert av andres nød og død plutselig. Jeg vil ikke si folksomt, men heller ikke engler, lol.Det er ganske befriende og morsomt å prate om slike ting. Gjør ikke det så mye ellers. Vet ikke om det har på grunn av troverdighet å gjøre? Aldri tenkt på det. Man slipper seg mer løs i hvert fall. Vi er jo bare avatarer her inne. Det hadde vært morsomt om det kom noen for å diskutere saker da. Det er ikke mye motstand mot sannheten om Covid hoax og giftige vaksine eksperiment.
Har de noen meninger i det hele tatt? Har de bare frykt?

Hvordan ser du for deg teleportering da? Hvordan kan det fungere?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Innimellom er det bare oss i hver fall. Foruten de tause, som bare ser. De er nok ikke så altfor mange.
Jeg snapper ikke opp så mye her inne lenger, er som om det er en vegg satt opp slik at jeg ikke ser.
Noe har kommet opp innimellom. Et par pene, varme øyne. Jeg kan ikke se de helt, bare føle de. Som om det er noen som føler godt for meg innimellom. Også er det et fravær, noen som mangler. Hans? I tillegg er det noe som har endret seg, noe som jeg ikke kan forklare helt. En slags forståelse som likevel er helt uforståelig?

Kanskje er det BARE oss noen ganger også, hehe. Men jeg liker det, i hvert fall når du (den av deg som) er i det god lynne. Tolk den du ;)
Ja, den var god, ikke folksomt men heller ikke engler. lol.
Jeg tror folk flest har nok med å overleve og at de stoler på myndigheten. De lar alt være opp til “de andre” Kan forstå det, har jo gjort det mye selv før, en slags autopilot tilstand.

Litt usikker på akkurat hvordan det fungerer, men molekylene smelter på en måte, nesten som om de går i oppløsning. Bytter form? og rematerialiseres, men hva skaper/setter i gang denne tilstanden?
Og hva/hvordan transporterer molekylene fra A til Å ? Ormehull kanskje?
Spørsmålet er jo, om du da blir redusert til en kopi av deg selv, og hvilken effekt det har både umiddelbart og på sikt. Det tror jeg også, og spørsmålet er bare hvem.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Ps.

jeg skal ikke si særlig mer enn det, liker ikke å gjøre folk utilpass. Så er det noen her inne med pene øye så ikke få panikk ;) Det er ikke mye mer jeg har fått med meg uansett. Og får jeg mer vil jeg holde det for meg selv. Jeg har jo nevnt en sinnatagg som jeg sanset her inne tidvis. Og så har jeg sett en som har vært litt lei seg til tider. Jeg håper at alt er bra med ham. Kjenner at jeg bekymrer meg litt for ham. Men jeg vet ikke helt hvem han er så det er jo ikke slik at jeg får sjekket opp. Håper at alle er gjort rede for etter det med Hans.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

En forståelse som ikke er forståelig. Jeg opplever det mye. Det er fint det du sier, men jeg forstår ikke bæret. Det har med bevissthet å gjøre. Jeg har forstått ting underveis jeg også. Det med påsken, Suez, Ever Given, Rødehavet og Bitter Lake. Det kan fortelle noen en hel historie mens andre ser et skip som har gått på grunn i hardt vær. Man må ha lært seg den forståelsen for å forstå. Det er i grunnen time/event/code. Det er litt Bibelen og det er litt Q. Det er koder, tidslinje og forståelse. Mangler noe av dette blir det bare tomt. Har man sett på slike ting i femten år så vil man se mønstre. En annen ville ikke se noen ting. Det er forståelse som gjør at blinde kan se. Det er forståelsen av Bibelen som gjør at man kan se. Jeg visste ikke at sjøen het Bitter Lake. Oops, enda en ting i det store bildet. Så flytter man alle faraoene også. Det skjer så mye på en gang. Det forteller meg i hvert fall at vi er i den tiden vi har ventet på. Det var litt frustrerende med Kjell. Jeg mente vi ikke var så langt unna hverandre, men han forstod ikke meg, og jeg forsto ikke et kvekk av hva han sa. Hva var det vi diskuterte? Goy/Goyim. Vi sa egentlig det samme. Jeg postet jo kristne jøder som hadde en nettside som het Goyim, et eller annet. Utenfor troen, utenfor stammen, utenfor nasjonen. Det var litt kjedelig, for vi er på samme side når det gjelder vaksiner og korona. Det blir å kaste bort tid og energi. Det ble bare dumt. Kanskje han er sionist og pinsevenn, men jeg var jo opptatt av om folk var snille eller slemme. Det var jo hovedpoenget. Så var det synd at gode kristne og jøder samlet penger for antikrist-tempelet i Israel og fremskyndte den galskapen. Kanskje bare misforståelser. Ikke noe å tenke og føle på. Det kan være bare der og da. Sier ingenting om personene. Hvis man ikke tåler hverandre så må man slutte. Kanskje blir det bedre en annen gang.

Jeg tror ikke jeg setter meg ned og logger inn på Nyhetsspeilet hvis jeg er i et dårlig lynne. Kanskje man føler det eller det er noe som skal ha deg til å føle det. Hvis man sitter og føler slik kan det være noe som ikke er så bra som påvirker. Det har jeg allerede nevnt. Det er ikke sikkert at det man tar inn er overbegeistret over meg. Mange som blir sint på meg uten grunn. Sint på religiøse fordi de ikke er lett å kontrollere. Det er ikke bra å tømme hodet og ta inn altfor mye slikt. Et tips da er å bare følge gode ting. Får man inn dårlige ting kan man forstå hvor det kommer fra. Det er alltids noe som prøver å sette folk opp mot hverandre. Hvis jeg blir opprørt og forbannet stenger jeg computeren og sover på det. Noen ganger skal man si ifra. Man skal ikke la seg tråkke på eller se at andre blir tråkket på. Så lenge det ikke er snakk om vold så. Man blir jo forbannet lei av dette Covid-hysteriet da, og det er ikke alltid man føler for å snakke om engler. Det har ikke noe med lynne å gjøre. Det har med at vi er i krig å gjøre. Jeg jobber hardt med det, men skulle ønske det ikke var slik. At vi kunne synge sanger og bare være fri. Jeg er dedikert til å nedkjempe all den motstanden, og jeg har holdt på med det i mange år. Det er fortvilende å se hvor mange som er hjernevasket. Det er fortvilende å se all nød. Så er det så enkelt å gjøre noe med det. Så er man også heldig som har fått den rød pillen og ser det. Jeg er utrolig lei, jeg har ikke ord for det. Jeg ser at det går fremover, selv om motstanden blir mer og mer desperate. Det er egentlig gode tegn. Det er fødselssmerter, rett og slett. Jeg er bare én fortsatt.
Så kan man spørre oppgitt til noen: Er du mentalt forstyrret. Er du hjernedød? Er det den som mottar som er sint eller er det den som skriver? Betyr det at man er i fyr og flamme eller er man oppgitt? Er du hjernedød?
Haha, forstår hva du mener, nei vi blir nok ikke enig :) Er det den som leser som er sint, når andre er lei seg? Hvis man skriver et symbol da :((((!!!! Hei! han viste meg sint-symbolet synes du det er greit? Steng han ute! Personangrep! Det er noe mentalt.

TV og hologram er ikke mulig egentlig. Folk var sjokkert når Tesla kom med radiostyring. Hva om det er et avansert dataprogram som får oss til å oppleve fysisk kontakt? Hva om vi bare var det bildet som vi snakket om? Hva om vi bare er bevisstheten? Så når vi kommer nærmere bevisstheten over oss så vil vi få mer og mer forståelse. Hva om det er på samme måte som når vi hopper høyt i våre drømmer. Det er ikke lett å se forskjell på drøm og virkelighet.

Jeg drømte at jeg skulle dra på ferie i natt. To uker i syden. Min kollega var veldig rolig og hadde ikke innsett at vi ikke rakk flyet. Jeg fant ikke passet og hadde ikke pakket. Det var bare 5000 kroner, men det var litt surt. Jeg våknet og tenkte at det kunne ikke være sant fordi ingen reiser til syden nå. Jeg husket plutselig hvor passet ligger. Så våkner man mer og ler litt inni seg.

Jeg tror ikke det betyr mer enn at folk ikke har innsett alvoret og at jeg burde gjort mer. Jeg burde ha snakket mer om dette med mine nærmeste. Det plager meg litt. De vet ikke hva de gjør. De tror det er bra for dem. Jeg er bekymret for dem. Jeg har sett så mye som ikke vises på TV. Det er så trist. De tror de er tøffe som skal ta vaksinen. Jeg har tatt flere vaksiner selv og til og med som forsøkskanin. Så forsto jeg hva dette handlet om etterhvert. Aldri i livet om jeg ville ha tatt en vaksine igjen. Ikke redd for å dø. Da har det ikke med tro å gjøre, da vet man at det ikke er godt for folk. Det er ikke meg det går utover, men de jeg har rundt meg. Jeg vil ikke miste de. Det vil bli et savn. Vil hverken miste de i døden eller at de blir syke, mister hukommelsen og blir fordummet Zombie. Det er verre enn 5000 kroner. Jeg håper vi alle kan få oppleve den gode tiden fremover. Bare drepe alle demoner og få en god jord. Satser på morgendagen :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg skal forsøke å beskrive hva jeg mener med et eksempel:

kalle og Hilde chatter på nettet, de et på et nettsted hvor det er et flere andre som er innom, noen chatter litt selv og andre er der bare fordi de er nysgjerrige, mens la oss si Nils er kanskje er der fordi de tror at kalle er en dust og det skal de samle sammen bevis for og bruke mot ham. Hilde er kanskje litt klarsynt, hun sanser sterkt på avstand, og innimellom når hun leser Kalles innlegg så kan hun føle Kalles energi, mens andre ganger så snapper hun opp Nils (som leser samtidig som henne) reaksjon på Kalles ord. Andre ganger så er det kanskje NIls sin reaksjon på hennes egne ord hun snapper opp. Kanskje liker Nils Hilde også litt? Noe som gjør at hun lettere kan sanser ham. Noen ganger kan det være en av de andre som ofre titter innom men ikke sier så mye. Men Hilde kan ikke nødvendigvis skille hvem energien kommer fra alltid, for de er alle forbundet med orda. Lett å ta feil med andre ord. Også er det jo alltids teorier da. Men ikke noe poeng å gjøre seg mer forvirret ;)

Har bare merket meg at du “setter ut piggene” når det blir litt “nært”. Er ikke ment som kritikk, er heller ikke noe galt i det.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det er det jeg mener. Det er ikke noe poeng i å være altfor personlig. Vi er bare avatarer på en nettside. Det er ikke noe pigger. Det er bare at man mister fokus. Det hadde vært morsomt å møte alle som er her. Uansett om det er de som mener man er nuts og uten virkelighetssans. Hadde ikke vært redd for det jeg. Men det hadde vært rart å se hvem som er bak navn og nick. Noen resonnerer og andre ikke. Sånn er det bare. Kanskje ville det bli stokket om ute på gaten? For min del kan de bare spekulere og samle bevis uansett hvem de er. Bruker bare ytringsfriheten min jeg. Så snakker jeg mye mer om det åndelige enn hva jeg normalt gjør. Sitter som regel veldig avslappet. Ikke så mye vits i annet bak skjermen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Det kommer sensurering av mobiler og email nå. Det er den rasist agendaen mot hvite og kristne. De har begynt å slette meldinger som kritiserer den agendaen. Vi er White Supremacy. Nå koker det litt i hodene til de hvite mens de kan innføre sensur på våre mobiler og andre apparat. Verizon har begynt allerede. Ser du sjakkspillet? Lager litt fokus på den ene siden og angriper på motsatt. Folk biter på gang på gang. Akkurat hva Charles Barkley snakket om. Det blir flere og flere som ikke biter på da. Det blir bedre. Globalist-satanist-pedo-alien-babyloner-psykopat-rasist-nazi-sionistene blir mer og mer desperate ;)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg husker at jeg tenkte helt i begynnelsen av min nett og pc bruk, (jeg var sent ute) tenkte at de som lager disse maskinene sikkert har all informasjon lagret et sted. (sky) At oppdaterings programmer stjeler informasjon osv.
Blir lettere å gjennomskue ting på sikt ettersom mer informasjon kommer ut.
Hehe, du glemte frimurerne ;)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, det var nå bare et eksempel tatt litt utifra luften. Nils kan ha helt andre planer, lol. Det er alltid noen som følger med, usett, av ulike årsaker. Du har for så vidt rett, dessverre. Jeg kunne ønske at det var annerledes. Jeg skal forsøke å styre min nysgjerrigeht ;) Det hadde nok lett blitt stokket om ute på gaten ja, kanskje jeg ble deg da, hehe. Artig tanke. Du får bare ignorere det du ikke vil snakke om da :)

Tror du foresten at noen av de døde (når de dør) har mulighet til å heale andre før de reiser videre? (innen de 3 dagene) Og gi en siste hilsen?

Hva når en parasitt dør? Får verten tilbake all livskraften?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg har stor tro på et entanglement (kvantefysikk). At det er en kilde man kan koble seg opp mot. Som et opprinnelig livets tre. Så når vi faller ut av frekvensene og det ikke lenger blir resonans, så blir vi syke. Så healingen kan bli styrt av sjelen til å nå den opprinnelige kilden,men man må jobbe med det selv. Det er slik man vender tilbake til åndeligheten. Å være glad. være i naturen, trene og more seg i lek, kan være like viktig. Det er derfor man balanserer den åndelige kroppen ved å gi slipp på det mørke. Man bygger det tempelet ved å avsløre “demoner”. Man vet hvor tankene eller programmeringen kommer fra, så da går man andre veien. Hvis noen prøver å sette deg opp ved hjelp av rasisme, hat, grådighet, frykt og annen ondskap, så går du motsatt retning. Da vil lampen lyse og man får resonans. En healer kan hjelpe deg å komme i kontakt. Kanskje kan man føle noe og innse at dette var det noe i. Man må forske videre. Man må jobbe med seg selv og heale seg selv. Folk mister troen på at man kan aktivt styre kroppen og at bare det utenfor kan hjelpe. Som en blomst som bare visner og dør. Det er ikke slik.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

“Husk at nøkkelen er inn deg” fikk jeg fra en engel :)

Ja, jeg jobber mye med det selv, å avsløre demoner, å koble meg opp mot den rette frekvensen. Det er også da jeg får strømmer av informasjon. Lavfrekvente følelser kommer ikke fra den gode kilde, det er sikkert. Kunsten er å holde seg oppe, balansen. Finnes jo ikke noe bedre enn å være i naturen. Min drømmemann var alltid ren naturkraft. En jeg skapte seg kanskje? som var sammensydd av elementene. Ingen som kunne overgå den samhørigheten man kunne ha med havet, kornåkrene, fuglene, og alt det grønne.
Tror at jeg skal prøve litt healing etterhvert likevel for moros skyld. Siden jeg aldri har prøvd før, og kanskje det kan bli en ekstra dytt i riktig retning.

Hva skjer når alle lampene lyser Pat?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Når alle lampene lyser ser du Guds Tempel. Da har Guds vilje skjedd. Sjelen vil gjerne at man skal gå til healere og følge den veien. Utforske og ha det gøy.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Tror du at dette er mulig å oppleve å tenne alle lampene og se, for deretter å slike igjen?

LOL. Herremin disse orda altså. slukke skulle det stå.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Hehe! Bare prøve mener du? Det har med bevissthet å gjøre. Man tenner den lampen for å forstå. Det blir litt som å speide etter et stein tempel når det dreier seg om åndelig utvikling. Da er ikke lampen tent og man ser ikke tempelet. Det er om å gjøre å få den samme bevisstheten som Jesus hadde, om du bruker Kristendom. Man får forståelsen og forstår ordet. Man forstår lignelser og parabler. Man forstår tekstene. Så det er når blinde kan se. Lampen er tent. Hvis man ser nedover veien vil man ikke se. Da blir man frarøvet drømmen som om en tyv har robbet huset i løpet av natten. Man har gått glipp av det. Det er ordet som gjenoppstår. Man forstår ordet. Det er det eneste Jesus ville. Man må forlate den jordlige bevisstheten. Det at kroppen døde på korset. Det åndelige gjenoppstår. Det er ikke bokstavelig. Man forlater ikke kroppen, men lar seg styre av ånden. Himmelen er høyere bevissthet. Så sjelen stiger ned og kroppen stiger opp. Det er Guds rike. I bilder.

En flom slukker lampene. Man mister den høyere bevisstheten. Man starter på nytt. Det skal ikke skje :)

Men jeg må legge til at det vil man ikke forstå om man ikke har nådd det nivået. De vil krangle med deg.
Det blir det samme som at vi ikke når gjennom til de TV-hjernevaskede som løper rundt med masker og tar dødelige †vaksiner†. De vil krangle og kjefte fordi de ser ikke lyset. Så når de gjør det er vi på rett vei.
Så hva gjør man?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Husker at jeg fikk det, at hvis jeg ikke husket hva jeg skulle gjøre så måtte jeg/vi begynne på nytt. Men det var helt i begynnelsen på helvete som kom. Man kan jo si at jeg ble slått ut av kurs. Det siste jeg vil er å begynne på nytt med noe. Jeg så for meg at hver chakra var en lampe, og Jesus lampen øverst.
Har du opplevd ekstrem synkronisitet? Noe har du jo nevnt allerede, og den var jo litt morsom.

Den jordlige bevisstheten henger jo sammen med “kjøtt kroppens” det å styres av jordiske sanser.
Man kommer ikke langt uten å overkomme den mener jeg. Samtidig så er jo det med den høyere kjærligheten, kombinasjonen av disse to. Man kommer ikke langt med å gjøre alt det rette uten å ha barmhjertighet. Er når min oppfattelse.

Snedige energier for tiden. Kjennes ut som om noe nærmer seg. Jeg aner ikke hva. En endring av noe slag.
Vet ikke som Schuman er opp eller om det er space-rocks som passerer bare, eller om det er noe enda bedre. Er så klar for en gigantisk forandring, til det bedre :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Man blir tvunget ut av det til slutt. Derfor sier man at Satan er Guds verktøy. Folk må bruke sin frie vilje ut av det. Når ondskapen blir ekstrem vil de våkne, og da skjer ting fort. Jeg tror det er det som man kjenner på. Folk er i ferd med å våkne. Ekstrem synkronisitet er vel når man er i ett med omgivelsene. Ja, det har jeg opplevd. Ja du kjenner oppskriften med barmhjertighet og tilgivelse. Space-rocks og asteroider bruker jeg ikke en kalori på;) Da er det kun symbolsk. Det er liksom den kollektive frie viljen vi venter på. Kan ikke tvinge folk. Det er liksom sjelen deres som må tvinge dem. Den roper :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg lurer på hvor mye som skal til før flertallet ser. Morsomt med ekstrem synkronisitet, vel, det var ikke det i begynnelsen husker jeg, ble paranoid av det, lol.
Det var det med den tilgivelsen da. Jeg synes det kan være lett med individer, men ikke med grupper og system. Samtidig er det ikke alltid like lett å tilgi noen som ikke angrer eller legger om linja. Mens andre ganger, kanskje mer sjeldent sitter den lettere enn noe annet. Har opplevd det et par ganger.

Jeg liker lyden av de, også synes jeg at de er pene. Særlig vakre er kometene med haler. Drømmer om å få se noen slike på nært hold.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg så de tvangsvaksinerte funksjonshemmede tidligere. Man kjenner litt på det da. Det må jeg innrømme. Det er vel folk som er overbevist om at de gjør noe godt? Alle er så hjernevasket.

Jeg bruker ikke lese astrologi, men sjekket det siden du nevnte space rocks. Det var positivt. Har mer tro på timing og synkron som du nevnte. Derfor var det interessant.

Jupiter er I vannmannen og i Age of Aquarius. Tenkte på det med flom. Vannmannen heller ut vannet. Lampene kan tennes igjen. Ferdig med fiskene :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hehe :) Nesten litt som: kjære, tenn lysene fisken er ferdig.

mer

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

… Det er lett for djevlene å velge seg ut de som ikke kan forstå og kommunisere like lett. (Men det går forbi dette) Som barn, gjerne foreldreløse, og andre som er “redusert” på ulike vis. Det ganske opplagt om man bare tenker seg om litt. Men de velger seg også ut forsøkskaniner basert på andre kriterier. Jeg hørte historier før i tiden, grimme, som jeg trodde var bare tull, helt til jeg fikk se med egne øyne. Det plager meg nå at jeg ikke lyttet og forstod. Men jeg skal jobbe for de som mistet livene sine. De skal få sin stemme hørt.

Hundreds upon hundreds …

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

De puster ut CO2. Det er vel helst det som er problemet. Verdens helseorganisasjon WHO sier nå at vaksiner ikke vil løse problemet. Selv om vi tar den. Vaksinen er ikke målet, men å omstrukturere samfunnet. Tedros sier at vi ikke kan gå tilbake til der vi var, Covid-19 handler egentlig om global oppvarming.

Bill Gates sa tidligere denne måneden at lærdommen man kan ta fra Koronaen er at resten av oss må ofre enda mer for å redde jorden fra å bli for varm.

Klima lockdowns er spådd for lenge siden. Så da får vi håpe at den sovende massen våkner før fascismen får fullstendig fotfeste. Ta lærdom fra Texas. Det er en grunn til nye Smartmeter som alle har fått. Bare de aller rikeste fikk tilgang på strøm, da strømleverandørene skrudde opp prisene. Da kan globalistene fritt meske seg rundt på sine pedo-øyer og yachter.
Tucker Carlson – They say life will never go back to normal again:
https://youtu.be/sNtG23YKX6A

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

wow, så de innrømmer det da endelig. Nåja, de kan si at det handler om global oppvarming men …
Smartmeter? Det må jeg google.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg mente smarte strømmålere :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Alt er så smart for tiden, dersom verden overlever vil fremtiden kalle denne epoken for smart-perioden eller kanskje den må den konkurrere med Corona-tiden. (Den Smarte Corona-peidoen?)

Det bekrefter jo bare mistankene den innrømmelsen de kom med (linken i forrige innlegg) At Cornona krisen handler om noe annet og er plantet. Jeg hadde håpet på et rømt lab virus, men dette ser ikke bra ut.

Milde Moses jeg skulle likt å vist hva som suste forbi planeten i natt. Det må ha vært noe stort.
Rar stemning i dag, er det noe som har hendt som vi ikke har fått vite on ennå mon tro?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Sannsynligvis månen.
Jeg snakket med noen om utskifting og bytte til EL-biler om få år. Han sa at det ikke er mulig. Nå kan du se på Corona hvordan de vil gjøre det. Man vil få folk hjernevaskede nok til å tro at man virkelig må slutte å bruke fossile brennstoff. Så de kutter de rett og slett bruken. Du vil ikke få kjøpt eller det blir ekstremt dyrt. I butikkene får man nå bare handle de aller mest nødvendige varene. Slik blir det også med klimaet. Det handler om å holde på klasseskille og kontrollere befolkningen under nok et “godt formål”. Det er de som har skapt et overforbruk. Halvparten av maten blir kastet før den når fram til forbruker. De vil innføre et skattesystem som ikke gjør noen ting for å hindre forurensning. Det er den nye økonomien de prøver å innføre.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, det er jo det som er koblet til beistet i skriftene. Et nytt økonomisk system. i hvert fall i tradisjonell tolkning. Og det ene kan være et uttrykk for det andre. Hørte noen nevne vaksinepass i dag, har de begynt med det i Norge?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg tror ikke at Norge bestemmer selv egentlig. Det er allerede bestemt. Jeg søkte og fant ut at Virke går inn for det. Så de skal bare bruke tid til å manipulere det inn. Organisasjonene er korrupte. Det er slik de kontrollerer oss. Hva kan være bedre for de enn å starte med Virke? Det er ikke Norge lengre. Vi må også begynne å tenke på de som globalister.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Så akkurat at de skal bruke Astra z vaksine igjen “Frivillig” Kan ikke si jeg får noen fornyet tillit til myndighetene av det der nei. Kanskje de også har fått en chipp i stjerten, slik at de overstyres. lol.
Makan til tøys. Djevelen liker vel å ha en lest innenfor alle dører vil jeg tro.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Noen må bli holdt ansvarlig for det. Dessverre er det for sent for mange da. The road to hell is paved with good intensions. Det verste er når folk som tror de jobber for det gode, men gjør det motsatte. Det tikker inn med dødsfall jevnt. Kom to for et minutt siden som var 20 og 37 år. Begge Pfizer. Hun før det var Astra Z. 38 år.

Jeg hørte i dag at Danmark hadde innført lover om å gå inn i hus og hjem for tvangsvaksinering, men den tror jeg de fjernet i desember. Ser ikke noe etter det.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Har du lyst på ny chip?
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html
Ideen kom etter at de fant 1271 infeksjoner på USS Theodore Roosevelt.
Enten var det infeksjoner med PCR uten symptomer eller så hadde de noe i vannet/luftsystemet, tenker jeg. En perfekt anledning til å introdusere en lenge planlagt chip.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

LOL. yeah, how did ya know? ;)
Nå fikk du meg til å le klekkelig godt igjen. Hadde jeg fått tak i deg skulle jeg gitt deg en real omgang … med munnbind fulle av nano-worms, lol. (Vet jo at du hater de, er som å vifte rødt flagg foran en okse ;)

Som film/underholdning, liker jeg jo chipp ideen. Men som virkelighet er det ikke en god ide. Den teknologien er for farlig. (Av erfaring vet jeg jo det) DET truer VIRKELIG rikets sikkerhet spør du meg.
Jeg fikk det en gang for meg at Hitler selv var chippet. Og i går så jeg noe som jeg ikke hadde lagt merke til før. Hans nevrologiske symptomer. Slikt kan man få av den teknologien.

Skal se på den linken.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Masker er så dumt at jeg rett og slett ser ned på de menneskene. Jeg må innrømme det. Så har jeg vært heldig og fått den rød pillen. Det er ikke alltid lett å forholde seg til slikt, men man må tenke på hvor heldig man er som ikke er i den verden. Man burde egentlig gå bort å klappe skikkelig til rundt ørene, men dessverre er det ikke slik. Ikke bra å vekke folk i mareritt. Løper ikke akkurat etter de. Heller motsatt. Det er det mest idiotiske jeg har sett av menneskers påfunn. Helt utrolig! Masker mot et usynlig virus. Ikke en gang synlig i mikroskop, men masker skal de ha. Masker det setter seg dritt og bakterier i. For lite oksygen og dårligere immunforsvar. Hadde det vært bra skulle jeg mer enn gjerne brukt det. Selv om huden hadde blitt dårlig og jeg har fått uregelmessig pust.

Du snakket om at alt har blitt smart. Nå har det kommet smart-masker. De forteller deg om du trenger frisk luft og når du får for mye frisk luft. En maske som vil være smartere enn bæreren. I dag så jeg en video av en som svømte og dykket under vann med medisinsk maske. Slå den du!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Smart masker? Så handy ;)

Nei, det er ikke bra å vekke folk i mareritt. Skal vel ikke så mye til for å finne opp en maske som er smartere enn bæreren i denne verden.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Har nevnt det før. Det er de som gjør det frivillig jeg tenker på. Hvis man blir tvunget er det en annen sak. Jeg har sett en del Mandalorians, blir ikke tøffere enn det. man må bare le. lol

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Du må legge deg på minne at noen ganger er det andre grunner til at folk velger å brune maske.
Mandalorians?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Å, jeg sjekket det. Har faktisk ikke sett Star Wars enda til tross for at jeg er sci fi fan.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

… Du, tror du ikke at de forsøker å skape smart-mennesker også?

Jeg leste en gang en historie (for 14 år siden +/-) Om en de hadde skapt på en lab. Den første “Smart-gutten”
Fant aldri tilbake til den siden så aner ikke om den var fake. Men jeg gråt så hardt over den stakkars gutten at det kjentes ut som om hele verden skulle revne. Jeg må innrømme at jeg fikk lyst til å kverke de som hadde gjort dette, og jeg kjente på en kjærlighet utenom det vanlige. Rart hvordan historier påvirker oss når vi tror at de er sanne. Noen brenner seg fast i sjelen for evig. Selv eventyr kan jo gjøre det :)

Snart kan vi bare taste inn på en smarttelefon de egenskapene man ønsker seg i fremtidens barn.
Alt det djevelske de forskerne bedriver med på hemmelige labber. Stakkars dyr, og mennesker, og andre vesen. Mitt høyeste ønske er å få stopp på slik faenskap en gang for alle. Ikke la noen skade barn, dyr og andre vesen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det er ikke umulig at de har skapt en slik. Får ikke høre om det før 50 år i ettertid. De klarte neppe det med en jente…Haha!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hehe, artig du :)

Ja, jeg trodde i hvert fall på historien. Tror at de har gått mye lenger enn det nå. Hva med rettighetene til disse som er skapt på den måten?

Noe vil de sikkert aldri innrømme, eller de skylder sikkert på noen andre vil jeg tro. rart at det finnes slike iskalde vesen som utsetter andre vesen for slikt. Uforståelig.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

ps.
De måtte jo ha en unnskyldning for å pushe/tvinge frem den chippe agendaen, beist systemet. Pandemi var genialt.

Chipp kan jo brukes til mye forskjellig men det er en meget farlig vei å gå. Kristne kommer i hvert fall til å våkne fort dersom dette får frammasj.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg er ganske så sikker på at det vil komme på sikt. Dette er akkurat det som er så farlig, det at så mange tror at de jobber for en god organisasjon, for det gode, osv, og de kjenner ikke sine oppdragsgivere, sine ledere. De forstår ikke den egentlige, overordnede agendaen. Mange gode mennesker som blir villedet og det er forskrekkelig synd. De kunne gjort en solid innsats på “the good team” Team true Jesus ;)
Det er ikke mindre enn en NAZISTISK sinnssykdom de lider av dersom de har tenkt å gjennomføre det.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hm. Så Danskene er altså kløktigere enn normenn?! ;)

Men, var ikke det litt rart at hun besvimte? Stråle-våpen?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Sikkert litt ekstra påkjenning for henne i den situasjonen. Hun ble utskrevet. Tenk å være ansvarlig for at folk blir syke og dør. Sikkert ikke greit å sove om man er et normalt menneske å være midt i dette. Produsentene har dyttet ansvaret på dem.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja det er sant. Normale mennesker må jo få noen reaksjoner over slikt.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

lol. TvaksinerT. Morsom du :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Kanskje slik: “Vaksiner”•••†‡† ofre for Satan og Babylon.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Du har sikkert rett, jeg aner dessuten ikke hva det betyr. Som sakt hjernen koker opp mye rart, og det finnes nok de som vet å forstyrre, vi vet jo at den teknologien forsvinner. Jeg mener finnes.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

… “Og alle ser en annen vei
Og praten stilner, vi veksler blikk og smiler
Hennes skrik er uten hud
Fra jorden bringer hun bud

[Chorus]
Hun er en av de som våker ved flammen
For vår jord
En av de som holder grenene sammen
For vår jord”

(sangen var ikke min den heller)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg har sjekket wormwood nå. Det er forgiftet vann. Det skal som alt annet ikke tolkes bokstavelig. Så det skal tolkes som noe som ser ut som vann, men som er forgiftet vann. Det kan t eks brukes på en falsk messias. For når de bruker Bibelen så er det at man tror man følger skriftene/loven, men blir lurt. Det er betydningen av wormwood. Det kan være vaksinene som folk tror er bra, men som er gift. Forsøksdyrene døde alle sammen når de ble sluppet ut og kom i kontakt med Corona virus naturlig. MRNA vaksine kan være den wormwooden. Så husker man hvordan mange frivillig ville ta dyrets merke fordi de ble lurt. Det er wormwood i overført betydning,

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Du har sikkert rett, jeg kan ikke forstå sammenhengen mellom det jeg er opptatt av og dette. Har sikkert sett for mye film, lol. Dette er uansett, kanskje ikke stedet å legge ut slikt på heller.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Du som vet så mye rart, hvordan kan jeg forsikre meg om at informasjon jeg har sendt kommer til rette vedkommende? Og unngår djevlene?

Det så ut som om informasjon jeg sendte Tim havnet et annet sted. (i tillegg eller bare et annet sted?)
Når de med teknologi til det kan klone stemmer, kutte telefonlinjer, omdirigere epost, gjøre at e-post forsvinner, omdirigere deg til et annet sted enn du faktisk ringer. Hacke apple Mac med to veis sikkerhet og unngår sikkerhets-varsling, omdirigere deg til fake nett-sider, osv osv. Hvordan kan jeg da stole på at informasjon ble mottatt?

Jeg så brått i et syn ansiktet til den f…. kjerringa som truet meg, lese informasjonen jeg sendte.
Enhver som fremsetter trusler til meg ansees som en blods-fiende ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Kan ikke stole på email i hvert fall. Bør ikke sende ting som er altfor privat der. Det går sikkert bra. Det eneste er at det er mye falske nettsteder som finnes. Du må regne med at han/de får tonnevis av brev, og at det kanskje ikke skjer noe. Jeg blir overrasket om jeg får svar fra slike. Noen ganger skjer det, og det er gøy. Jeg liker også å svare folk. Kanskje ikke det er verdt så mye, men kan i hvert fall gi oppmerksomhet.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Det var mail som varslet om svar fra deg her som var grunnen til at jeg kom tilbake. Hadde ikke skrevet her ellers. Jeg er for nysgjerrig til å la være å se. Kanskje han som skal ta over kommer snart:)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Skal du stikke av igjen? Har ventet på deg hele dagen, lol ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Håper han andre kommer snart. Du kan ikke bli igjen her alene ;) Det må være meg som folk avskyr. lol

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

lol. Jeg tror nok at det var meg som tok med lusa inn her. Ikke rart om folk er skeptiske, er det selv.
Du er snill som passer på. Så fikk jeg le igjen også. Frekvensen går opp :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Venter bare på at ting skal snu nå. Det blir snart varme og sol. Så får vi håpe at det blir litt stille rundt virus-kråkene. Vil bare ha gode nyheter nå. Vi har holdt på ganske intenst i over et år. Prøvd så godt som mulig å vekke folk. Vi får takke hverandre for det. Jeg forstår det slik at Danmark skal slette nettsider som ikke holder seg til myndighetenes narrativ. Sletter det som er “usant”. Da ville de slettet mye av det som vi har skrevet som senere har vist seg å være sant. Chemtrails lo alle av. Nå er det bekreftet. Det er viktig å ta vare på sider som lar deg snakke fritt. Nå kommer Frank speech snart. Jeg liker ikke Twitter og alt fra Big Tech.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, det er hva det onde vil, kvele frihet og bruke tvang. Bruk av kontroll på en måte som ikke er bra. Forandring må komme via inspirasjon dersom det skal bli bra. Men det kan jo bare komme utav god hensikter. Og det virker ikke akkurat som om det er hva som ligger bak mye av det de holder på med.
Frank Speech har jeg ikke hørt om, blir spennende å se :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det var den linken du sa ikke fungerte. Mike Lindell. https://frankspeech.com

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Kanskje du kan svare på dette? Postet det lenger ned, men det forsvinner i massen.
Så jeg gjentar:

“Jeg forsøkte å poste noe inne på den siden og stille spørsmål men den har ikke gått gjennom.
Er det noen her som kan svare?
Hva er DEW?
Og Er det flere som har død som deltok på det møtet som ble avhold før Hans døde?
(så også at det var snakk om flere som hadde død tidligere fra redaksjonen her, er det snakk om langt tilbake i tid, eller nylig?
Det virker jo innmari mistenkelig i så fall.”

(Jeg komme til å bli jævlig paranoid dersom det ser ut som om alle begynner å dø rundt den tiden jeg dukker opp her inne med min historie)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det har ikke noe med deg å gjøre. Det var to som døde nylig, men de andre er lengre tilbake. DEW betyr dugg. Kan også være Directed Energy Weapon, men du har ikke godt av å bekymre deg så mye. Er ikke du paranoid nok fra før?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

lol. Jepp, det er jeg. Vanskelig å ikke bekymre seg. To utenom Hans? Håper ikke det er noen jeg kjenner fra tidligere. Står det noen artikkel om det som jeg ikke har sett?
Da lærte jeg noe nytt. (DEW) Ja, jeg kunne jo skrytt på meg litt “beaming” selv, men skal spare på kruttet til den kommende boka ;)

… og jeg ville jo blitt spesielt paranoid hvis det var folk jeg kjente som døde.
Er det mulig å finne ut av dette uten å opplyse om navn her ute?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Denne Videoen fortjener en artikkel. Den må spres til hele verden. Vi skal sende en ny runde med psykopater til Nürnberg. Det skal vi få til.
https://brandnewtube.com/watch/you-must-watch-amp-share-this-the-covid19-84-genocide-of-2020-claire-edwards_hyPvw9Qeo73IxXw.html

Instagram stengte nettopp sider for vaksine-ofre. Nå må folk våkne!
Du er følsom du føler sikkert 5G og slikt godt. Sjekk litt rundt symptomer på slikt. Jeg kjente det en stund etter at de satte i gang. En kollega var sykemeldt for det samme som jeg kjente. Jeg blir ikke så bekymret, men det var ubehagelig. Jeg forstår godt de som gikk til legen, men jeg har hatt tro på at det skal gå bra. Jeg orker ikke å bekymre meg.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg er høysensitiv, og blir dårlig av sollys, enkelte stråler jeg ikke tåler. Så jeg blir sjokkert dersom jeg ikke er sensitiv for denne typen stråling også. Er i feil verden tror jeg. Nei man når et metningspunkt med bekymring også. Alt blir bra har jeg hørt rykter om. Hva nå enn det betyr :)

Skal se link. Galskap og brudd på ytringsfriheten og mer til med Instagram dersom det der stemmer.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Aldri vært i tvil om at alt blir bra til slutt.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Akkurat skrevet dette her og slo opp DEW og tenkte hvem er det som har slike våpen da. Så fikk jeg et kraftig hint om hva DEW er og gjør, fra noen som følger med her inne. Takk ;)

Tydeligvis noen som ikke likte mine spørsmål eller som bare liker å plage høysensitive. MM jeg har mine teorier. Kanskje den svenske naboen på andre siden av veien som sitter og koser seg? Eller det styres fra satellitt? Eller var det fra bilen som brummet forbi mon tro? Eller vent nå, kanskje et eget Trønder tårn. lol

Jammen hyler disse stålene også, litt som det kosmiske. Snedig. Hvor mange er det som har tilgang på slike våpen da mon tro? Jeg betviler sterkt at alle er så gale at de løper rundt og terroriserer folk med slikt.
Det må være en grunn til det (enn så psykopatisk) og en plan bak det. (enn så psykopatisk)

Hvem anser meg som fiende?

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Jeg kødder ikke.

Det kan ikke være tilfeldig. Hva sier du Pat? Du som tror på timing?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg vet ikke. Tror du må tenke på noe annet. Det blir for mye negative ting. Asteroider, planeter, kosmiske stråler og DEW. Du må slappe av og tenke positivt. Ta litt fri fra syner og verdensproblemer ;)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Du har nok rett, men jeg tuller faktisk ikke. Jeg fikk akutt, ekstrem hjertebank, (når jeg sier ekstrem så overdriver jeg ikke) slik at jeg ikke kunne stå oppreist, og akutte, sterke hodesmerter. (Nei, jeg har ikke angst, jeg var i godt humør, pga godt selskap;) Skal innrømme at det kjentes ut som om jeg skulle krepere i et langt øyeblikk der. Vel, trollskap fungere dårlig på meg, da får jeg blod på tann.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Jeg får svare meg selv ;)

Fant denne da jeg ved en feiltagelse søkte på nyhetsspeilet på YouTube. Først fant jeg et knallbra intervju med Hans Gaarder og en Ari. (Typisk at jeg finner noen for sent) Også fant jeg denne her som gav meg svar på NOE av gåten:

Jeg fikk jo en ny hale med følgere etter at jeg begynte å skrive her inne. Det var lett å se hvilke grupper noen representerte. Jeg skrev jo et innlegg her om følgere, men tok ikke med alle. Jeg ble jo forundret over å legge merke til (lett på et lite sted) at noe som virket som “islamsk etterretning” også sjekket meg ut (opp, hehe ;)
Etter å ha sett denne videoen forstod jeg hvorfor. Så det er altså noen som forsøker å finne ut om folk her inne er tilknyttet Sian.( Jeg måtte google sian, vet jeg har hørt om det før, men husket ikke hva det var)

Samtidig så registrerte jeg noen som var som klippet ut fra det klassiske “høyre ekstreme”
Håret, skjegget, tattisen, osv.
Og for ikke å glemme de drit søte Pst gutta.
Og pedo Per med gjengen. (pedofile som har rottet seg sammen, anti Tims kan man kalle dem)
CIA var kanskje de med de dårlige gammelmanns maskene, hehe.
(Hey, hvor er ailiensen? Jeg blir fornærmet om de ikke henger på de også)

Det virker som om “alle” ville finne ut hvem jeg var. Alle like f…. paranoide, lol. Nesten komisk.
Derfor tipper jeg noen ville hacke kontaktlisten min osv, for de trodde at jeg var noe annet enn jeg er.
De ville se hvem har hun kontakt med, hvem “tilhører” hun osv.

Når jeg tenker tilbake så var det nettopp noe ganske lignende som hendte før “min hendelse”.
Alle krangler om å få styre chippen? Kappløpet om hjernen. Kampen om sjelene.
Faan ta dere alle som var med på å ødelegge mitt liv. Vel, han har jo faktisk allerede tatt dere ;)

IGJEN, JEG ER IKKE MEDLEM AV NOE GRUPPE ELLER ORDEN OG KOMMER IKKE TIL Å BLI DET.
IKKE INTERESSERT. JEG JOBBER IKKE FOR NOEN ANNEN ENN MEG SELV MEN STØTTER MENTALT OG EMOSJONELLT ALLE SOM ARBEIDER FOR Å ENDE ALLE FORMER FOR OVERGREP MOT MENNESKER, DYR, AILIENS, HYBRIDER OSV. JEG TILHØRER INGEN RELIGION, INGEN FORM FOR ETTERRETNING OG KOMMER IKKE TIL Å GJØRE DET HELLER. MEN JEG VIL STØTTE ALT ARBEID SOM MOTARBEIDER ALLE FORMER FOR OVERGREP PÅ MENNESKER, DYR, AILIENS, HYBRIDER OSV. ALLE VESEN HAR RETTIGHETER.

Jeg er anti ondskap. Det er jævlig mye jeg ikke liker og som jeg avskyr, men jeg driter i om man er lilla eller rosa, om man tror på nissen eller er religiøs. Så lenge man er snille med barn og dyr først og fremst.
Så lenge man ikke bedriver overgrep. Så lenge man ikke utøver tvang.

Hvis noen fremdeles er i tvil: Det nærmeste jeg har kommet hva jeg tror på, er å finne hos Katarene (som paven utryddet for lenge siden) og Nasaretterne og Essenerne. Men jeg følger INGEN bortsett fra MIN EGEN oppfatning om “Jesus/jeshua/Kristus/Son of god/ King of kings/ Lord of lords/ Den høyeste kjærlighet/Livets sol/ +++ Jeg følger ingen bud, bortsett fra de som er nedtegnet i mitt hjerte. Og slik vil det alltid bli.

Jeg tar herved tilbake all autoritet over min sjel, mitt navn, hele min eksistens, og bryter enhver “avtale” noensinne PÅTVINGET av det onde. Enhver celle og energi noensinne stjålet fra meg skal returneres til meg i sin opprinnelige form. Og jeg forløser herved enhver mulig forbindelse og bånd til lavfrekvente vesen.
Min lojalitet er kun overfor MIN “Good”, og ingen andre. Seald in Faith and trust. So be it done whit the true power of the true christ.

Ps. Det burde følge med en advarsel når man kommer inn på Nyhetsspeilet.
Alle ferdsel på eget ansvar. Farlig område. Her blir man altså forfulgt og forsøkt drept for å diskutere ting.
Ja, da spør jeg hvem styrer dette landet som tar slike ting skje?

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

… og ja, å leve på/stjele andres livsenergi er ondskap når det ikke er frivillig gitt.

Ps.

Dere som plager halvgamle damer som hjelper dyr i nød, skam dere! SKAM DERE!

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det var veldig mye oppmerksomhet til å begynne med da Corona kom. Jeg så meg så lei av det at jeg skrev inn til noen journalister. Jeg tror det var tre damer.Jeg fikk ikke svar, men det var en slik artikkel som nevnte en person som hadde talt Koronaen midt i mot og døde neste dag. Dette var det mye av. Dette er usant og bare Mind control. Det er ren ondskap. Jeg sa at jeg heller ikke tror på Corona, ville jeg også dø neste dag? Det er når de gjør dette at man vet 100% sikkert at det hele er en løgn. Hvis det var normale mennesker som brydde seg om andre, så ville de heller berolige og få bort frykten. Det ble bare tydligere og tydligere at media og myndigheter ønsket å spre frykt og ikke gjøre det beste for folket. Tenk om du kommer til en stor ulykke og begynner å rope ut at alle kommer til å dø. Se her, er er det en som er død og snart er det din tur. Man ser i ekte katastrofer i det siste året at alle glemmer Corona, smitte og munnbind, de bretter opp ermene og hjelper de i nød. FHI, Madsen, Høie og Nakstad er ikke bra for Norge. De følger de store pengene og det som blir tredd ned over hodene deres. Et svik mot folket.

Jeg har også kjent på slike stråler, bare så det er sagt. Hjertet gikk i hundre, men det gikk over. Jeg har et sterkt og friskt hjerte. Det bekymrer meg ikke. Jeg er heller ikke redd , og det tror jeg er det viktigste. De er ute etter å skremme, og det hjelper ikke mot alle. Jeg vet at det som skjer fremover ikke er avhengig av meg. Det kommer til å gå bra og vi vil seire. Uansett om jeg er her eller ikke. Så jeg forstår ikke hvorfor de skulle gå etter meg annet enn å skremme , og kanskje drepe meg hvis jeg hadde dårlig hjerte. Jeg tror det er best å ikke tenke på det. Det er mange år siden. Jeg har vært på fjell og i daler alene. Tusenvis av muligheter til å ta meg ut, så det orker jeg ikke tenke på. Vifter bort alt som kan skape frykt. Frykten skaper den dritten vi ser omkring oss.

Gaarder døde ikke av Corona. Det er 1000% sikkert. Kanskje hadde han hjerteinfarkt eller noe. Kan tenke på den pistolen, men de vil jo bare bruke det mot oss, altså at vi er nuts. Vi så jo det med en eneste gang. Trollene lot ikke vente på seg. Men sannheten kommer fortere enn man aner. Da vil man vite. Reaksjonen til media tyder bare på hvor psykopatiske disse er. Man så også de som kom inn her og kommenterte og lagde kvalm etterpå. Corona blir en Mind control religion. Mange tror så sterkt på det at de ville ha ønsket Gaarder død. Da blir det snudd på hodet, når folk ikke ønsker at alt skal bli bra. Man fjerner maskepåbud og restriksjoner i flere stater, og statistikken faller. Corona-skremslene hyler og bærer seg over at det faktisk går bra. Det blir et nederlag for dem. De vil drepe for den troen.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Enig. Det er nettopp det jeg siktet til tidligere når jeg nevnte den velkjente “Du skal kjenne dem på fruktene”
Normale, gode mennesker vil ikke behandle deg som dritt når de ikke får det slik de vil med deg.
Hvis noen forsøker å verve noen til eksempel, og vedkommende ikke er interessert, så skal man ikke torturer, plage, skremme, manipulere holde vedkommende ned ved sykdom eller stenge de inne på galehus og tvangsmedisinere de i månedsvis, o.l. Det forteller jo bare hva disse individene er. Og de kan kanskje tro og si at de jobber til eksempel for CIA, men de jobber for satan sjøl.

Jeg fikk advarsel fra oven for lenge siden om at noen ønsket å knerte meg, men (+ noe som jeg ikke vil dele (det var ikke til skremsel men til info)) fremdeles er det vanskelig å forstå hvem jeg kan ha tirret så kraftig.
Det er nok godt mulig at det var fremtidsrettet. Altså på grunn av noe som enda ikke hadde hendt. Mulig noen Anti Tims eller de som herjet med meg før som ble tirret når jeg en dag skulle begynne å snakke. Det var solid info, kom på en av de høyeste bølgene jeg har mottatt på. Trodde først at det gjaldt noen andre, men så var det noe bestemt som gjorde at jeg forstod at det handlet om meg selv.

Jeg var ute på trammen og hentet inn en katt da det skjedde. Ja, i hundre er ingen overdrivelse. + resten. men jeg skal ikke gi parasittene glede over å dele mer av detaljene;)
Enig med deg, det går bra uansett selv uten oss. Men jeg må innrømme at jeg bekymrer meg for deg da, hvem nå enn du er.
Ja, jeg også er 1000% sikker på at Hans ikke døde av corona. Håper bare ikke at det er på grunn av min sak at han ble tatt av dage. Jeg følte at advarselen jeg fikk som jeg nevnte kanskje gjaldt noen her inne, men fikk meg ikke til å si det, og vil jo ikke skremme folk heller. Så nå er det dårlig samvittighet, kanskje kunne ting vært avverget. Samtidig så kan jeg jo ikke vite når får jeg ting som stemmer og når er det hjernespinn. Og når jeg ikke engang kan tolke ordentlig det jeg får…

Til samtlige: Bare ligg unna min sak, jeg skal rydde opp i dette selv, og noe vil han som kommer etter meg rydde opp i ;) Jeg vet at det er noen der ute, eller kanskje var. Ikke rør, det er ikke verdt det, jeg klarer meg uansett. Bare tell meg hvis jeg blir borte :) Og så skal jeg lage et lite rabalder og gå ut med et bang hvis parasittene kødde mer ;) (Nei, slapp av, dette er ikke en trussel om å skade noe, man kan lage bråk uten) Redd blir ikke jeg heller, jeg blir heller provosert til å bite hardere. Men jeg synes jo at det er svært underlig at noen foretrekker å legge energi i å plage ei halvgammal dame som hjelper dyr i nød, istedenfor å fakke ordentlige kjeltringer. Ser ut som om Corona agendaen er viktig for dem ja, så da kan jo kanskje begynne å nærme seg et slags svar på hvem pøblene er.

Morsomt det uttrykket Hans Kristian brukte; “Frilurerordenen”, hehe, lo godt av den. Han lot til å ha satt seg godt inn i mye, og formidlet kunnskapen bra synes jeg. Også samtidig så søt nerd. Jeg liker nerder :)

Ja, media og myndigheter er ikke bare bra. Mye korrupsjon. Men heldigvis er det noe og noen bra tror jeg. Ble i hvert fall veldig gledelig overrasket i dag over en knallbra og solid stykke arbeid i Adresseavisen. Suverent arbeid faktisk. Håper at de følger den opp. Jeg kjøper aldri avis til vanlig men i dag gjorde jeg det. Selv fremsiden var nydelig laget. Var jo den som fanget oppmerksomheten min. Gleder meg til å lese alt :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg har skrevet mye om min historie andre steder. Etterhvert har jeg funnet ut at ingenting av dette må få meg ut av balanse. Jeg skal bare leve i fred og ro. Så godt det er mulig. Ikke la meg hisse opp og heller finne enda mer ro. Så jeg føler at vi har kommet til veis ende når det gjelder info. Artikler og videoer ligger der ute til de som fortsatt sover. Jeg føler at alt nytt er sett før. Så jeg lurer på om jeg skal kutte ut alt dette fremover og fokusere på gode ting. Jeg har andre nettsider og andre ting å jobbe med. Du må bare få rase det av deg og stå på videre. Jeg orker ikke mer negativt rett og slett. Jeg har våren og det åndelige i naturen rundt å ta meg av. Kanskje plante og stelle med jorden. Jeg er mettet. Ingen kommer til å drepe meg og jeg vil leve lenge. Vi må komme oss ut av alle negative spiraler. Det er faktisk de som er på hælene. Det er vi som har vunnet. Det må feires og nytes. Det kunne vært mye verre. Det blir bedre.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hvor kan jeg finne den da? Har lyst til å se/lese :)

ps Ikke bli paranoid om jeg følger etter deg da lol.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg tok det ned da koronaen startet. Kanskje den kommer opp igjen. Det har med healing å gjøre egentlig. Ikke så aktuelt når alle er låst inne og holder avstand. Sinnsykt! Jeg skrev om bakgrunnen, men vi må fokusere på nuet. Vi må legge ting bak oss, men det var en spennende historie, synes jeg. Tanken var å lære bort til så mange som mulig. Blir nok ikke paranoid :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Huff, så dumt. Jeg har så lyst til å lese det! Alltid greit å få med seg bakgrunnen selv om man skal leve i nuet.
Send meg alt på mail?
Men du har rett, fokuser på nuet og legge ting bak seg må man jo. Jeg er der snart ;) Siste rest som river seg løst nå. Jeg skal se nærmere på tilgivelse. Det er et vanskelig tema til tider. Men jeg kjenner så sterk, selv om jeg ikke forstår det på noe vis; at noen trenger min tilgivelse nå. Og jeg kjenner at jeg har den. Frustrerende og ikke forstå, men jeg følger hjertet. Som om det vet noe jeg ikke klarer å forstå med forstanden. Rart.

Jeg var vel mer redd for at du skulle forsvinne, enn at noen skulle kverke deg, lol. Piggsvin ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg skal tenke over hva jeg skal gjøre fremover. Se hva det ender opp med. Jeg føler at jeg har hatt to jobber de siste 15 årene, Det siste året 3. Det er på tide og samle seg og tenke ut ny retning. Det blir spennende! Jeg er ganske kreativ. Det vil dukke opp noe. Piggsvin? Ja, men kanskje mer på asteorider, planet x og endetidstegn. Det er så langt unna meg og det jeg tolker og leser. Jeg er opptatt av gode tegn og forandring. Det blir bare en dårlig spiral. Jeg tror ærlig talt ikke det er verre enn det. Jeg gir det ikke energi i det hele tatt. Det vil bare tappe meg. Jeg har hørt om Planet X og ødeleggelser i så mange år. Det er jobben min å skape det motsatte av frykt. Kjærlighet, men det er ikke alltid like lett i denne verden ;-)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Er du ved et veiskille?

Jeg har super hørsel så jeg kan ikke ignorer asteroider, lol. De er ikke farlige, jeg liker dem. Som jeg sa, de synger: https://www.youtube.com/watch?v=W3f311678r4. Anne Frank synger høyest :) Er vel bare jeg og delfinene som kan høre dem ;)

Jeg har hørt rykter om at det er tiden for twin-flame reunion. At den kjærligheten skal transformere verden.
Hvem vet. Det må sterk lut til, så det kan være sant. Jeg trodde på det hele livet, frem til nylig. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal tro. Kanskje det var en fantasi. Det gjenstår å se.

ps. Sjekk Jupiter. Skal lete lenge etter noen som synger så vakkert!

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

De er ikke farlig, men det skal bli veldig varmt? Okay, ja jeg vet de ikke er farlige. Har aldri sett eller hørt en.
Jeg konsentrerer meg om det vi ha her nede, det er en del av min tro. Stjernene er bare symbolikk. Jeg ser ikke på de som masse eller stein. Manifesterer ingenting av det som blir servert. Jeg tror bare jeg er ferdig med det jeg skulle gjøre. Jeg føler at jeg har bidratt med mitt og at snøballen ruller videre uansett. Jeg vil fokusere på åndelighet og det å leve igjen. Verden må bare våkne og så vil vi bevege oss alle i den retningen.
Twin flame. Tvillingsjel. Ja, men mennesker går i søvne, så de trenger å våkne til en høyere bevissthet. På den veien må vi gjennom tilgivelse. Så motpolene i dag må strekke ut en hånd til hverandre. Det kan skje ganske hurtig. Det blir som Neo og Smith som slåss til de er helt slått i bakken. De er helt like. Så vil kjærligheten seire til slutt. Det er et indre oppgjør så forandringene i verden blir ved at vi forandrer oss selv og så vil det spre seg og manifesteres i den nye virkeligheten. Men virkeligheten er bare Guds rike. Vi lever i en drøm/mareritt som vi våkner opp fra.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Nibiru er den som er varm, det er ikke en asteroide ;)

Å Fokusere på åndelighet og det å leve igjen høres så fint ut. Jeg tror på tidslinjer. Så alt kan skje. Men alle vil ikke oppleve det samme. Ja, du virker litt oppgitt og kritisk? ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det blir fint :) Da tenker jeg å avslutte. Jeg er her på overtid. Håper du finner han som skulle ta over for meg her på Speilet. Det var spennende, men nå er Nyhetsspeilet historie for meg. OK? :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Det var jo bare en rar drøm. Jeg tenkte i grunnen at det var noen som byttet på nick. Alle er uerstattelige.
Ja det kan jo tolkes på flere vis det også. Nei.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja det virker som om det kan være vanskelig å skille de falske fra de ekte sidene innimellom. Jeg vil bare at ordene skal komme dit de skal. Var vanskelig å finne han andre, så da får heller T dele om han finner noe som kan være av interesse. Jeg har jo mer, men avventer litt. Det er jo egentlig ikke noe å svare på heller.
Vil egentlig bare holde løftet mitt, så slipper jeg å ha dårlig samvittighet, i tilfelle at det er noe av det som er “sant”. Uansett ikke sikkert at det er så lett å nøste slike tråder selv om det skulle vise seg å være noe i det.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Veldig viktig å få det ut. Da har man gjort sitt og kan slappe av litt.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Jepp

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Patriot gjentar bare
“goyim
1. A Hebrew word used in the Jewish Scriptures (a.k.a. the Old Testament). The word literally means “nations,” and is always used within these scriptures to refer to the nations of the world. Significantly, within the Old Testament, Judah (the Jewish nation) itself is called a “goy.”
2. In the Old Testament, the Jews were called to be a nation separate from the other nations, which were all Pagan. And so, colloquially, all non-Jewish nations came to be called “goyim” as in “the nations” from which the God of the Old Testament had called upon the Jews to separate themselves.
3. A word used by some Jews to refer to Gentiles (non-Jews). The word can have derogatory connotations, such as the word “black” when used to refer to a persons of African descent. It can be neutral or negative depending on the context and the intent of the speaker.”

goyim brukes også utenfor jødedom, og da med en annen betydning. Vi finner termen “goyim” både i Protokollene og her “The Harold Wallace Rosenthal Interview 1976”
Rosenthal er en Washington-politiker på nivå med Biden. I den grad det er noe religiøst med han er det på nivå med Biden.

Følgende https://dollarvigilante.tv/videos/watch/b1039a65-d3b4-4d4f-a109-ec2e38679c8f
Video 30:00-1:30:00
inneholder et nytt dokument med samme innhold som protokollene. Opprinnelsen til dokumentet er ukjent for Jeff Berwick, men ingen antydning om at det stammer fra Israel. Språket i dokumentet er engelsk. Innholdet er full av tidløs psykologi. Det er ingen psykologiske termer her som peker i retning av moderne utdannelse. Psykologien kan være 500 år gammel.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Patriot gjentar bare? Hva prøver du å si her. Jeg forstår deg ikke. Er du ute etter meg? Hvorfor?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Har du noen healere å anbefale?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

I Trondheim?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, blir kanskje langt unna andre steder

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Tror jeg fant. jeg hadde glemt, at jeg fant en for lenge siden, roter med tid, så husker ikke helt, et år siden eller mer. Husker ikke engang hvordan jeg fant han, tror jeg lette etter dyrlege, hehe, men det var via synkronisitet.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg tror det er mange som har sluttet. Det er sikkert vanskelig nå for tiden. Søkte litt og ser de holder på med andre ting. Jeg tror ikke det er så viktig hvem man går til. Sjelen vil belønne folk for å gå inn i den åndelige reisen. Det skjer hver gang til meg. Burde bruke healere oftere. Jeg husker en spesiell hendelse for min egen del. Det var som en indre sol som steg opp i meg. Jeg ser han beskriver akkurat det på sine sider, så da er det vel noe i det. Det er noe Zen-greier. Jeg har ikke satt meg inn i det. Han ga meg Reiki healing den gangen, og jeg syntes det var rart. Han sa ingenting om Zen. Jeg har ikke lært meg noen teknikker. Jeg bare gjør det som føles naturlig. Men den healeren bor i Sverige. Da er det helt uaktuelt nå. Det var veldig spesielt. Han har også begynt med kunst. Det henger sammen. Det er lenge siden jeg har holdt på. Det var faktisk helt i begynnelsen av dette jeg lærte om goy. Jeg begynte å lære om livets tre, kabbala, jødedom, zohar, men også mye annet. Det er for det meste kodet det også. Det er dypere tolkninger og annen forståelse. Lite bokstavelig og mye symbolikk. Jeg opplevde og tenkte mye likt med enkelte jødiske tradisjoner, når det gjelder tolkning av skrifter. Leser Bibelen på en helt annen måte. Derfor ble det ekstra spennende. Man blir bare interessert i alt av åndelighet og prøver å finne sin egen vei. Jeg står litt utenfor religion, men har lært litt både her og der. Helt greit å være utenfor. Åpen for alt. Leste litt i Koranen til og med. Lærte at de hadde mye til felles. Mange som ikke har vært klar over det og har fått et lite sjokk. Det er litt morsomt. Nå er det mer kjent. Jeg hilste på Snåsamannen for mange år siden. Så hilste han på meg i en drøm for ikke så lenge siden, som jeg fortalte om. Så har den såkalte pandemien vekket mye av dette til live igjen. Jeg har jobbet ekstremt mye i åndelig retning de siste 12-13 måneder. Det har vært intenst med åndelig aktivitet.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, det henger sammen, det tror jeg også på. Kunst og åndelig energi, inspirasjon. kanalene må være åpne.
Lett at de blir blokkert. Akkurat den følelsen der, en indre soloppgang. Ja, jeg har følt den, trodde aldri solen skulle gå ned igjen etter det, men det gjorde den altså. Men, den er jo ikke borte, bare i skjul. Nå er den på vei opp igjen tror jeg. Jeg kan kjenne lys-partiklene fra solen lenge før de kommer :)

Jeg liker det, at du står utenfor på den måten. Du vet hva skriftene sier om det vel? Om de som ikke er besmitte av “kvinner” Det lover godt jo for deg, lol :)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

– Ja, men de bruker ordet for å beskrive de som ikke er med i deres drøm om Zion. Så det blir vel de som står utenfor slekten eller kulten

“deres drøm om Zion” refererer altså til Judaister, så “de” i setningen betyr “Judaister”

At de hvite khazarene egentlig er arabere / semittiske er noe tull i The Fall of the Cabal. Arthur Koestler skrev en bok om emnet og konkluderte noe annet.
DNA-analyser bekrefter at dagens israelerne ikke er semittiske.

Protokollene har ingenting med Jødedom å gjøre. Tittelen til Protokollene er bunnfalsk den også. Jeg har overfor dokumentert at “goyim” brukes av andre enn Judaister. Meningen blir da noe helt annet enn den du presenterte.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Du har sikkert rett. Jeg sjekket dette lenge før fall of cabal. Rart at vi så det samme. Er ikke lenger interessert. Mulig det er feilinformasjon. Har ingen betydning for meg. Protokollene har ingenting med jødedom å gjøre, er jeg enig i. Det er falske jøder. Er de ikke semitter så er det helt greit. Edom hadde etter det jeg trodde lysere hud og mange med rødlig hår. Vet ikke. Er ikke interessert. Jeg bryr meg ikke om farger og hodeskaller. Det startet med at jeg sa at sionister ikke var jøder. Protokollene har egentlig ikke noe med det å gjøre. Det var sionistbevegelsen, Theodor Herzl, Rothschild, Balfour og hendelsene som ledet til staten Israel som jeg har sionistene fra. Da var det et poeng å påpeke at disse ikke var ekte jøder og heller hatet jøder. Det var de som var sentral i VK1 og som startet handelskrig og uro. Poenget var at mange kalte disse for jøder som igjen førte til at ekte jøder ble anklaget. Så det senest i dag. Idioter roper antisemittisme og jøder får ufortjent oppmerksomhet. Er man rettferdig og snill er alt som teller her i gården. Sionister som frimurere og andre babylons lære og bygninger har ingenting med åndelighet å gjøre. Frihet og fred har alt med det å gjøre. Budene og kardemommeloven, ellers kan man gjøre hva man vil. Sion kan bare eksistere i fred og frihet. Dagens sionister og frimurere er satanister eller babylonere. Slaveri og lenker. Skyvelære på hodeskaller og knokler hører også med til den Nazi styggedommen. Forhåpentligvis kan vi jage demonene ut av dem og skape et sted for alle farver og størrelser. Håper du er fornøyd nå. Vi er som sagt på forskjellige spor og det er ingen grunn til å diskutere. En med knokler og hodeskaller, marsboere i VK2 og en interessert i åndelighet, jødedom og sjel. Kommer ikke lenger unna enn det:) sannheten kommer frem uansett en dag, uansett hva jeg mener. Vi har vel sirklet nok nå, eller? Tror ikke vi kommer lengre.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

comment image?itok=c5whv3XC&c=64e0fe12363efa16be4347b2d3fb2ac3

“Members of the special force’s ‘Kaibiles’ — a company with a long list of human rights abuses and atrocities to its name — march during a military parade on June 30, 2019”
Det samme som Delta Force (jfr. SS), trent opp av CIA

https://www.youtube.com/watch?v=Xfh_XpGmHoU

CIA, MI6 og Mossad kan sees på som samme gjengen = deep state terrorister.

Realist
Realist
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

tha… rasister hele gjengen her

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Realist
3 år siden

Det er blitt rasistisk å stille spørsmål ved vaksiner.
https://www.nytimes.com/2021/04/05/us/covid-vaccine-evangelicals.html
Millioner av hvite kristne?! Hvem er rasister? Så sier de at mørkhudede er mer sårbare for Covid og at det derfor er rasistisk å kritisere vaksiner. Jeg tror både hvite og svarte er gode mennesker. Det er myndighetene som ønsker å skille oss for deres egen agenda, som Charles Barkley sier.
https://nypost.com/2021/04/05/charles-barkley-rips-politicians-for-stirring-racial-division/amp/

Alle må være på vakt for troll som vil lage splitte folk ved å spre rasisme. Det er gaslighting og en agenda bak det. Stemple folk som gjør motstand og stenge de ute. De bruker det til å innføre sensur. Verizon har begynt å slette meldinger på telefoner. Så vil det være kritikk av vaksiner.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/facebook-fact-checks-womans-post-vaccines-adverse-reaction-one-week-killed/

Betalte troll er brukt for å føre denne agendaen. En konspirasjonsteori om at hvithudede alle går inn i et “White Supremacy” for å herske over andre hudfarger. Vi prøver visstnok å hindre andre hudfarger å få vaksiner.
De Går inn for å spre rasisme og deretter varsler om det de selv har skapt. Bare for å innføre sensur og skape splitt. Det er bare å lese om psykopatenes trekk så forstår man hva som kommer. Hvis man kritiserer staten Israel blir man kalt antisemitt. Ikke lov å diskutere politikk og diktatur. Betalte troll kan skape antisemittisme og så vil slike som ADL lage bråk for å få stengt og sensurert.
https://brobible.com/culture/article/jeff-bezos-amazon-twitter-trolls-critics/
https://www.timesofisrael.com/gantz-claims-netanyahu-trying-to-steal-elections-as-fake-news-network-revealed/
https://www.timesofisrael.com/fake-news-hits-new-high-as-bots-trolls-continue-to-bat-for-netanyahu-report/
https://www.occupycorporatism.com/2012/11/29/cia-sponsored-trolls-monitor-internet-interact-with-users-to-discredit-factual-information/

Er det noen som stusser på at Gaarders dødsfall blir brukt i Covid-propaganda? Kan man gjenkjenne slik adferd? Sett det før? White Supremacy. Hvem er disse elitefamiliene? Hvem har vært rasister?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Snedig. Jeg syntes at det har sett ut som om gates er veldig ivrig etter å vaksinere først og fremst i Afrika. Av en eller annen grunn så synes eliten at det er greit å bruke de som forsøkskaniner.

ken
ken
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – Ja. Og her er et par som “stusser”: https://nononsensenews.org/2021/04/12/hans-kristian-gaarder-en-hedersmann-og-god-venn-har-gatt-bort/

Ellers stusser jeg bl a over dette (på CDC sin hjemmeside) også: “Preparedness 101: Zombie Apocalypse” er et blogginnlegg fra United States Centers for Disease Control (CDC) and Prevention som bruker en zombie-apokalypse for å øke offentlighetens bevissthet om beredskap… Hva f…?!?

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

Har du noen formening om sistnevnte? Kan det ha en faktisk sammenheng med den eventuelle virkeligheten som Dr. Judy Mikovits snakker om her? (kun få minutter): https://drcharlieward.com/dr-judy-mikovits/

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Kanskje man blir zombifisert av vaksinene på sikt.
Sjokkerende informasjon fra Dr. Judy M. Jeg lurer bare på hvorfor ikke mange flere står frem med dette, må jo være flere og flere som ser hva som skjer, av de som forsker på det mener jeg.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det er faktisk mange som sier det samme. Det er derfor man er spent på hvordan vaksinerte reagerer til høsten. Når de får neste kontakt og infeksjon. Det kan være en rask død. En alvorlig allergisk reaksjon eller et dårligere immunforsvar.
En studie fra Israel viser at de vaksinerte blir sykere av den sør-afrikanske varianten som de kaller det. Men det er fordi de har svekket immunforsvar. Kroppen jobber mye hardere på tomgang. I følge det som var spådd. Dette ble sagt lenge før vaksinen var godkjent. Forsøksdyrene døde ved neste kontakt, og vaksinene ble aldri godkjent. Så kom den planlagte krisen og “nøden” som gjorde at vaksinene fikk nødgodkjenning.

Zombie er en tilstand når sjelen forlater kroppen, og andre ånder tar over i transe. Så det kan oversettes til et menneske som ikke er i kontakt med sjelen. Eller å dumme ned. Ikke så stor forskjell fra massene i dag, men det vil hindre den oppvåkningen vi ser i dag. Det skjer jo allikevel, men de vil jo prøve.

Husk at det ikke er lenge siden man fikk betalt per indianer-skalp i USA. De matet levende barn og kvinner til deres hunder på deres ferd rundt om i verden. De eier absolutt ingen moral eller empati. De ser ikke forskjell på et menneske og dyr som blir sendt til slakt. De har slaktet ned urbefolkninger over hele verden. Hvor mange var igjen i Tasmania? Det er de samme i dag. De drives av Satan og demoner.

ken
ken
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – Takk for den :-) Her bør du ta en titt… Masse dokumentasjon i anl “svikerne” (trykk på “Documents” og så “Categories” til høyre, så er du i gang): https://projectspeak.net/