Apokalypsens 4 ryttere, Døden, Sulten, Krigen og Erobringen: https://fineartamerica.com/featured/four-horsemen-of-the-apocalypse-victor-vasnetsov.html

Om vaksiner, av Eustace Mullins

1.6K visninger
5 minutter lesetid
4

Mullins ble født i 1923. Den arv han fikk kom fra det 19ede århundrede, en helt annen tidsalder, fremmed for mange. Ingen datamaskiner, fjernsyn, noen få hovedstadsaviser, ingen trafikkproblemer, ingen fly. Derfor vitner hans skrevne ord og tale for oss som er født meget senere, fra en annen tid og en annen bevissthet. Å lese Mullins, er å være en historisk forsker. Ikke minst er han en meget høflig mann. Det vi idag alikevel har felles med Mullins er at vi går etter sannheten; det er den vi ønsker å finne. Sannheten om vaksiner. Mitt inntrykk er at vaksiner er farlige og bevirker omfattende skader. Men den medisinske kartellvitenskap står så sterkt og regjerer så brutalt at ingen medisiner synes å ville stå frem mot dette i offentligheten.


Om vaksinering, av Eustace Mullins

“En av få leger som har turt å si ifra mot det medisinske monopol, Dr. Robert S. Mendelsohn, spisset sine synspunkter mot moderne medisin ved å definere den som en kirke som har fire Holy Waters. Den første av disse listet han opp som vaksinasjonene. Dr. Mendelsohn kalte vaksinasjon “for en tvilsom sikkerhet.” Men, andre leger har vært mer eksplisitte. Det er bemerkelsesverdig at Rockefellers interesser gjennom det nittende århundrehar har arbeidet for å gjøre disse Four Holy Waters obligatoriske i hele USAs stater, og har ignorert alle protestene og advarslene om vaksinenes farer.”

“Av disse fire elementene, som godt kan kalles de fire Ryttere fra apokalypsen, fordi de også er kjent for å bringe død og ødeleggelse i sitt kjølvann, er den mest skadelige i sine langtidsvirkninger praksisen med immunisering. Denne praksis går direkte på tvers av oppdagelsen at kroppen har et naturlig immunforsvar mot sykdom. Church of Modern Medicine hevder at vi bare kan unnslippe faren for infeksjon av Holy Water of vaksinasjon, injisere et fremmedlegeme i systemet, som deretter skal utføre et medisinsk mirakel, og gi livslang immunitet, derav begrepet “immunisering”. Den lege som våger å kritisere noen av de fire hellige farvann i offentligheten eller de mange vaksinasjonsprogrammer, utsetter seg for å bli stemplet som kjetter.”

“Programmene er også den mest konsekvent lønnsomme virksomheten av det medisinske kartell. Enda en lege, Dr. Henry R. Bybee, fra Norfolk, Virginia, uttalte offentlig: “Min ærlige mening er at vaksine er årsaken til mer sykdom og lidelse enn noe jeg kunne nevne. Jeg tror at slike sykdommer som kreft, syfilis, forkjølelse sår og mange andre sykdomstilstander er de direkte resultatene av vaksinasjon. Likevel, i staten Virginia, og i mange andre stater, blir foreldre tvunget til å underkaste barna sine denne prosedyren mens legene ikke bare får lønn for dette service, men utvikler lønnsomme og potensielle pasienter for framtiden.”


Egen kommentar: Vaksineringene dreier seg altså om å lage pasienter for fremtiden. Kunne pharmaindustriens eiere synke så lavt? Jeg mener det. Er det derfor vi snart har at 1 av 2 barn i USA har fått autisme? Alt tyder på at dette er korrekt. 50% av alle barn, særlig guttebarn og særlig barn av negre (blacks). Flere har pekt på dette, flere har undersøkt dette nærmere, men vi er desverre som hypnotisert og reagerer ikke…Mullins omtaler dette på en meget høflig og omtenksom måte, men det er ingen tvil om at vi åpenbart har med en knute å gjøre, en ekte knute. Mullins betegner vaksineringen som en del av Baalkulten. Interessant. Jeg har aldri truffet noen som har gjort det.


Eustace Mullins 1923-2010

“Den nåværende forfatteren husker godt 1920 -tallet, som barn i Virginia, gikk på skolen i noen uker uten å ha blitt sendt til obligatorisk vaksinering bestilt av de statlige myndigheter. Hver morgen begynte læreren dagens timer med å spørre, “Clarence, tok du med deg vaksinasjonsbeviset ditt i dag?” Dette var åpenbart viktig i skolevesenet, hvor de prioriterte dette fremfor undervisning og studier. Hver morgen måtte jeg svare: “Nei, jeg tok den ikke med i dag.” De andre barna ville snu seg og stirre på denne farlige klassekameraten, som kunne smitte dem alle med en forferdelig sykdom. Min mor hadde vært utdannet sykepleier, og hun oppfordret meg aldri til å gå videre med vaksinasjonene. Jeg mistenker at hun visste mer enn legene om dens mulige bivirkninger. Etter å ha utsatt den fryktede prøven noen uker ble jeg endelig ført inn til legen som et dyr som ble ledet opp på planken for å bli bedøvet, og jeg fikk min injeksjon. Selvfølgelig gjorde den meg ekstremt syk, ettersom kroppen min bekjempet infeksjonen, men klassen ble befridd fra den øyeblikkelige fare, og jeg ble akseptert som en behørig og merket medlem av samfunnet. I “The Curse of Canaan” skrev jeg om hvordan våre barna ble avgitt som rituelle ofre, en praksis som tilsynelatende endte med ødeleggelsen av Baal -kulten for rundt fem tusen år siden. Dessverre ser det alikevel ut til at Baalkulten er fast forankret i det nåværende etablissementet, også er kjent under klengenavnet ‘dødens brorskap’.”

Det er urovekkende å se hvordan utdanningsfolket ivrig omfavner hvert nytt lovbrudd mot barn på skolene våre, det rekkverk mot enhver omtale av moral eller religion, mens de høytidelig indoktrinerer seksåringer i fordelene med “en alternativ livsstil” i deres seksuelle preferanser. Det nåværende målet for National Education Association ser ut til å være at lærere skal dele ut kondomer til klassen før de begynner dagens aktiviteter. Det hastet med vaksineringen selv om det ikke var noen epidemi i byen Roanoke, og det har det da heller ikke vært en i de påfølgende seksti årene. Det at det hastet var at ingen barn skulle bli spart for Baalkultens tjenester, heller ikke eller unnslippe barnemishandlerenes alter. Det medisinske monopolet har ikke råd til å la enkelte elever unnslippe pengenet som blir betalt for den obligatoriske vaksineringen, en hyllesten fra slavene til sine mestere. Fra London kommer en alarmerende observasjon fra en utøver med et utmerket rykte og lang erfaring. Dr. Herbert Snow, seniorkirurg ved Cancer Hospital i London, uttrykte sin bekymring,

“De siste årene har mange menn og kvinner som levde i beste velgående plutselig falt død om, ofte etter å ha deltatt på en fest eller en bankett. Jeg er overbevist om at rundt åtti prosent av disse dødsfallene er forårsaket av vaksinering eller vaksinasjon de har gjennomgått. De er velkjente for å forårsake alvorlig og permanent sykdom i hjertet. Rettsmedisineren avskriver dette alltid som “naturlige årsaker”. “Du finner ikke noen slik advarsel i noen medisinsk lærebok eller populær bok om helse. Faktisk var denne forfatteren i stand til å finne denne advarsel i en lite volum begravet dypt i stablene på Library of Congress. Likevel skulle en så illevarslende observasjon fra en etablert lege bli spredd så vidt omkring som mulig, istedenfor å bli brukt som premiss for tilbakevisning. Det kan i hvert fall ikke tolkes som kvakksalveri, fordi Dr. Snow ikke prøver å selge en annen vare, en erstatning for vaksiering, men bare advarer om farene.”

En annen utøver, Dr. W. B. Clarke fra Indiana, hadde sett at “kreft var praktisk talt ukjent frem til obligatorisk vaksinasjon med cowpox -vaksine begynte. Jeg har måttet forholde meg til minst to hundre tilfeller av kreft, og jeg har aldri sett et tilfelle av kreft hos en uvaksinert person.” Endelig hadde vi det gjennombruddet som den amerikanske kreftforeningen har lett etter, med så store kostnader, og etter så mange år. Dr. Clarke hadde aldri sett et tilfelle av kreft i en uvaksinert person. Er ikke dette en ledetråd som bør undersøkes? Med en slik impuls kunne ACS nok en gang få telefon fra bankene som ringer rundt i innsamlingsaksjoner, for å sette i gang en positiv forskning om mulig sammenheng mellom vaksiner og forekomst av kreft. Men vi mistenker vi at ACS ikke vil følge dette sporet. Det ville også se bra ut, overskrift i etset i stein over den imponerende inngangen til Memorial Sloan Kettering Cancer Center, “Jeg har aldri sett en sak av kreft hos en uvaksinert person.” Det er imidlertid lite sannsynlig at yppersteprestene for moderne medisin vil kunne gi opp et av de fire bud. Det vil være nødvendig for et opprørt publikum å legge press på myndighetene,  å slutte med å ofre våre barn til Baal i et fem tusen år gammelt ritual kalt, i sitt moderne versjon, “obligatorisk immunisering.”


Utdrag hentet fra Boken Murder By Injection av Eustace Mullins, den kan lastes ned som pdf-fil, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
2 år siden

– New Zealand’s growing Covid outbreak which has sparked a nationwide lockdown was caused by a traveller returning from Australia who had been in hotel quarantine, it was revealed today.

– New Zealand has adopted a policy of eliminating the virus in the community, rather than containing it, which has resulted in only 26 deaths in a population of five million.’
http://www.scoopyweb.com/2021/08/the-law-enforcement-officials-said.html

New Zealand tror ikke på naturlig immunitet. De satset likt med Russland, steng grensene (idag har Russland like mye COVID-19 som resten av verden).
Så nå har vi et New Zealand hvor folk mangler naturlig immunitet. Det er bare å finne fram popkornet og vente på at regimet på New Zealand demonstrerer hva de er – molboer.

For hvert nytt dødsfall på New Zealand blir det 0-1 til NRK-journalistene. De står for det samme som New Zealand.

I USA diskuterer man om “efficacy” for vaksinene er 95% .. eller 70% .. eller 60% …
Forskjellen mellom 60% og 95% er (40 : 100) / (5 : 100) = 8 : 1
Dvs. man vet ingenting om “efficacy”.

Delta-viruset er 5 ganger mere smittsomt enn opprinnelig COVID-19 = like umulig å stoppe som influensa. Men molboene tror at det klarer de :)))
Uten naturlig immunitet blir New Zealand hjelpeløs.

Bjarne brøndbo
Bjarne brøndbo
Anonym
2 år siden

Hahahahahahaha. Er det noen som kan tro på det her

kjell108
Abonnent
Svar til  Bjarne brøndbo
2 år siden

Vi blir ikke immun før 80-90% er vaksinert heter det.
Det er ikke vitenskap, det er idioti norske leger formidler.

Det landet med mest sykehus og vaksinering i Afrika – Sør-Afrika – er bunnen av Afrika. Ellers er det 5-15 ganger mere COVID-19 i Norge enn Afrika, og 10 ganger mindre vaksinering samtidig.

Vaksinene virker opplagt ikke. Israelske leger konkluderte at 16% var immun 6 mnd etter vaksinering.
Under normale omstendigheter skulle Helsedirektoratet vært saksøkt for disinfo.

« Forrige artikkel

Frankrike blir tvunget i kne, av mørkets demoner?

Neste artikkel »

Det er en Gulag i din fremtid, av Eustace Mullins

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x