Armin og venner

5171 visninger
4 minutter lesetid
50

Hip Hop var en folkebevegelse, ikke bare på dansegulvet. Samfunnskritiske låter med oppfløftende politisk motvierte budskap og virkelighetskildringer som kom som et tidebølge ut av ghettoen. Den undertrykkede rapperen var en megafon og verden fikk høre om ghettofiseringen, politibrutaliteten og CIA’s narkotika inførsel som startet Crack og kokain epedemien, samt den biologiske Aids og Hiv krigføringen.

Slavekjettingene ble tatt av ankelen og påført hjernen. Musikkindustrien som et ledd i det samme systemet som undertrykket, segregerte og ghettofiserte nabolagene og plasserte en «alkohol-butikk» etter en «våpenforhandler» etter en «pantekjøper» var samfunns arkitekter som ville helst se at den svarte befolkningen skulle bli alkoholiserte, skyte hverandre, og stjele – istedenfor at de gikk rundt å sang «fight the power» av Public Enemy som var på hitlistene i flere måneder.

I en verden der de fleste har solgt sin sjel før de er 14år, var fristelsen for å signere en musikk-kontrakten stor selvom en manager ofte beordret: «Vær mindre politisk, ikke skriv om mannen som holder deg nede, syng om crack, penger, gangbanging, gullkjeder, og hvor mange damer du har pult så skal du få en million»  Hip hop døde..

Det finnes ekte hip hop i dag og verden trenger det mer enn aldri før. Problemet er at de er undergrunn, ikke fordi markedet vil ha dem der, men fordi markedssjefene vil ha dem der. De som undertrykker samfunnet, eier skolesystemet, bankvesenet, finansverden og media; er de samme aksjonærene i musikkbransjen og den store underholdnings-industrien.

Det er de som velger hvordan samfunnet skal se ut, siden det er de som bestemmer hvilken vei rettningen skal gå.

Litt feil å si at markedet vil ha Superman yoooooou, når de har gradvis gjennom 10-20 år drept ekte musikk, ekte artister som Bob Marley,  Tupac Shakur, John Lennon, Micheal Jackson og John Lennon, de med ekte mening, om livet, striden, og alle de versene som ga deg en moralsk spirituell boost. Dagens generasjon har gått glipp av mye positiv musikk, idag er den destruktiv og mørk med «disturbed» Rihanna som hevet selvmordstatestikken i Russian Roulette: «take the gun,count to three, pull the trigger».

Music made you feel good back in the days, today it makes you loose control and thats exactly what «they» want.

De passer ikke inn i Nwo’s agenda om et global hegemoni, hvor mennesker gradvis har blitt neddummet til det stadiet at de ikke skjønner en dritt av det som skjer i verden.

Et glimrende eksempel er Black eyed pees. De startet med WHERE IS THE LOVE, som etter min mening var riktig message til riktig tidspunkt i 2003 når Usa Invanderte Irak. Men hva skjedde med dem? Hvor lenge tror du plateselskapene tillot dem til å fortsette å utdanne ungdommen med riktig budskap? Neste låt het «shut up, just shut up»…

Rapmusikk er buisness og så lenge vi kjøper skivene dems så har de et marked, hvis alle sluttet å kjøpe dritten dems og satt rappere ut i konkurs, ville illuminati ha betalt de samme meningsløse rappere millionbeløp for at de skal fortsette å bygge underholdninger hos oss istedenfor ekte holdninger.

They want the youth lost, when we need them to rebel.

12 år gammel og mer våken enn dere voksne søvngjengere!

Espen E-Pee setter ord på følelesene til en ungdom som vokser opp i råskap.

Hør på låten hans her:
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/Ka-Har-Skjedd.mp3

Noen som ser håp i verden ? :)

Det her satt et smil på ansiktet til en som skriver om en trist verden, ungdommen kommer til å forandre lærerne, lærerne dropper ut av skolen, og neste generasjon tar over kloden!

Digger deg as Espen, takk for at du eksisterer!

Du kan følge med på hans profil her: http://www.kingsize.no/e-p

Breaknecks: groruddalens positive svartinger

Uten hiv og aids selvfølgelig. De består av en etnisk nordmann, en etioper som er som bror for meg og to bleike chilenere jeg ser på som nære venner. De har lenge vært i undergrunn, men de siste 2 årene begynte de å lage musikkvideor og har vært på tv og radio flere ganger. De lager festmusikk, setter sjela si i hver tekst, og i det siste har de blitt bevviste om makten bak makten og systemet som holder dem nede. Vi deler spliffs som vi deler kunnskap.

Groruddalen og Furuseth representerer virkeligheten, tro ikke på media, du kan trygt gå der, gutta driver samfunnsengasjert arbeid, på fritidsklubber og utekonserter i lokalmiljøet, de sprer kjærlighet og jobber hardt for å gi folk ekte hip hop. Takk for alle gode stundende, my homeboys indeed!

AreMean er min splittede personlighet

Jeg skrev tekster siden jeg var 16 år, oppgitt sjel, sint på verden og lærere som ikke ville høre om 9-11 var en inside jobb, eller hvorfor jeg mente Usa ikke dro til Irak for å finne masseødelegelsesvåpen, men de var der for å hente kvitteringen.

Hever reven for rev'olusjon!

Noen mener sinnet i sinne er en form for energi og gir utløp for undertrykkede følelser, andre mener det fører til blindveier og mer hat, men spør du meg kan en manns sjel i brann antenne et helt land. Når du er sint, så tar du ikke imot dritt, du gir ikke opp lett, du blir ikke passiv, du krever å bli hørt, du står på barrikadene, og du er som regel sint på noe motbydelig, overgrep, massebedrag og feig krigføring. så kall meg gjerne gal i en verden som ikke er normal.

Individuell Frihet- denne skrev jeg i 2008.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Individuel-frihet-2008.mp3

Beef(bråk) med Gud.ft Felipe fra Breaknecks – denne skrev jeg i 2007.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Beef-med-gud.mp3

AreMean ft. Felipe fra Breaknecks – 2009.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-feat.-Breacknecks-Spis-de-rike.mp3

AreMean ft. Navnløs «bomber for fred» 2010.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean.-Ft.Navnløsrida-Bomber-for-fred.mp3

AreMean «ikke se tilbake» 2007.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Ikke-Se-Tilbake-2007.mp3
Andre undergrunns artister med samfunnskritiske tekster:
Immortal Technique, Jedi Mind Tricks, Ill bill, Lost propeths, Mos def, Snowgoons, Army of the Pharaohs og mange fler. Post gjerne dine i kommentarfeltet så god musikk blir hørt!

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Espen Lillevik
13 år siden

Bra artikkel Armin:) Utrolig bra! Lets win the peoples heart with real music.

joker
joker
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Blir SLipknot de neste som blir tatt av dage??
Hør på refreng 2.10 sek
Hvordan kan de fronte slike budskap? Dette må jo være midt i blinken for deg Armin! De virker litt sinna på sitt eget land, men det er vel kanskje en del av image deres?

http://www.youtube.com/watch?v=KKTadGRocZ4

joker
joker
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Her fant jeg faktisk en til av samme band, De er visstnok ganske populære.
Jeg anbefaler deg å studere teksten på begge låtene Armin

Jed Dye
13 år siden

Positiv Symbolisme igjen i Erykah Badu’s musikk og video? Sjekk coveret til hennes nye skive. Veldig symbolsk, der kroppen hennes er et maskinskall og ut av hodet klatrer hun naken opp i et tree, med en frekvens-stemmenøkkel.

Semiotic
Semiotic
13 år siden
Svar til  Jed Dye

jerkin’

Atle Abrahamsen
Skribent
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Usj, så kvalm jeg ble av den Beyonce videoen. Jeg kan virkelig ikke forstå at folk liker dette. Dette gjelder ikke bare videoen, men også den vokal-onaneringen hun fremfører..

Sithious
Sithious
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Immortal Technique er satans bra.

Uavhengig om man ser seg enig i lyrikken eller ikke :p

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Wow! Digger Espen E-Pee :)
Takk Armin…

bin Laden
bin Laden
13 år siden

se og tenk:

http://www.youtube.com/watch?v=9S8uYRCCBaM&feature=video_response

med flere linker til Alexorcisto (søk på youtube) om veien ut av matrix.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  bin Laden

Nye eksplosjoner i Moskva beviser hvor smertefulle for faen er demonstrasjoner med krav om faens avsettelse.
Mens vestlige propagandamedier hakker om «kvinnelige selvmordsbombere», diskuteres det på ruse-blogger om det var Putin eller annet søppel i Kreml med drømmen om hans plass, som sprengte ruse-sauer i metro.
En av bloggere skriver at det kjennes profesjonalitet bak bombingen: datoen er valgt slik at 40-dagen faller på «frigjøringsdag» den 09.mai, lokalisering under KGBs tortur-kjellere gir politisk betoning osv.
Men alle er eninge at dette er et svar på rørelse blant populasjon stadig dypere synkende i ekstrem fattigdom. Etter flere «protest-marsjer» med hundretusener sultne demonstranter som krevde regjerende bandas avgang, kom det elektrosjokk i metro, helt etter oppskriften fra «Sjokkdoktrinen».
Bandas problem er det at stadig færre lar seg lure og avlede sin oppmerksomhet fra problemets rot til blinkende rødlampa.
MI5 sprengte busser i London neste dag etter at demonstrasjonen i Brussel utpekte Bush&Bleier som terrorister.

Demonstrasjoner er veien å gå hvis faen ikke liker dem.
Hva gjør årets rus?
Drikker og knuller? Pluss litt CIA-fraktet pulver?
Angår det ikke dem at Broilerhuset spanderer jøde-yankees våpenindustri med penger rus`2010 vil måtte betale?

Ser de ikke at faen senker deres båt med vilje?
Faen påsetter satanisk oppførsel som dikteres av matrix.
Zombimedier mater masser med drap, kjøpe-kjøpe og knulle-knulle billig dritt for å senke vibrasjonsnivå.
Kan ikke Hip Hop`ere møtes ukentlig på faste steder foran broilernuset eller PST for å vekke opp sauer og øke deres vibrasjonsnivå?
Kanskje kommer noen penger fra dem til bedre anlegg i tillegg?

Det blir vanskelig å komme opp igjen fra myra når tilstrekkelig mange vil gå ned på animalsk nivå.
Disse to jobber for Satan og banker inn i treskaller: «ete! drite! knulle!»:
http://www.youtube.com/watch?v=oNFPOeBSZkQ&feature=related

mens denne 3,5 år gamle jenta står neppe på faens bevaringslista:

U.S. Army prepares to invade U.S.:
http://www.youtube.com/watch?v=UgMx2F41XD0&feature=related

yblem
yblem
13 år siden

Er så hyggelig!

Lauryn Hill låta der er stor!

http://www.myspace.com/yblem

Killuminati
Killuminati
13 år siden

Takk for denne Armin!

Til alle sammen, hvis dere ikke har hørt om LowKey, så ta en titt på den nyeste singelen hans:

Beste britiske rapperen, og blant verdens beste, men du hører aldri han i radioen eller ser han på MTV.

Killuminati
Killuminati
13 år siden

nicodemus
nicodemus
13 år siden

du ar min..! ven!!!
vi er venner nu…..da du godtok min venskab..på facebok….
takk for det…!!!smiler….
jeg er dansk…. men følger med i hva som rører sig i norge…!!
og jeg elsker alle gode mennesker…..der gør en forskell..!!
det gør du …jeg beunder deg….og du skriver med hjertet dit…!!
takk for det…!! sender med mit unglings musik….m.j.
http://www.youtube.com/watch?v=YLDWtdxM9BI
take care……..

neilmcnasty
neilmcnasty
13 år siden

Veldig bra. Godt å se at det finnes våkne folk i Hip Hop verden. En sjanger som er gjenomsyret av Frimurer/Illuminati ideologi. It’s time to take the movement back!

Jeg vil gjerne gjøre folk oppmerksom på at vi har også solide Anti NWO entusiaster i Norsk mainstream Hip Hop også, og jeg vil med stolthet peke dere i retningen av mine gode venner i Paperboys som har levert solide meldinger i låter som «Propaganda» og «D.O.D» (den sistnevnte er en låt som jeg har fått æren av å komponere og produsere i samarbeid med Paperboys)

Litt skamløs promotering av meg selv og mine venner der, men det tåler dere :-)

Vi trenger mer politisk innhold i dagens musikk!
Musikk er komunikasjon av ypperste kvalitet og kanskje dagens kraftikste verktøy for å nå ut til en yngre fremadstormende generasjon.
Let’s hit them from all angles!

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Det er både gøy og rart å se denne flotte vennegjengen din posere foran kameraet Armin. Jeg hører ofet på Hip Hop og rap selv. Får barnet og gleden frem i meg.

Grorud/Groruddalen og Furuset fikk minnene til å komme frem i meg! Jeg hadde i 1993- 1995 to egenregisserte antivoldsdrama-forestillinger for aktører fra Både Grorud og Furuseth som kanskje noe av disse vennene dine var med på.

Den ene het «Ett slag for mye» og den andre (siste): «Vold slipp meg fri.» Flere av aktørene som var med var utenlandske (fra forskjellige land), tilsammen 40 ungdom fra Furuseth og Groruddalen. TV 2 filmet disse i en akt fra stykket «Ett slag for mye» som senere har blitt vist i nyheter som omhandler samfunnsvold. Ville likt å høre fra noen av disse og kanskje kan du spørre noen av de om de var med?

Klem Lise

PS: Begynner å lengte tilbake til Groruddalen som jeg engang selv har bodd.

ubu
ubu
13 år siden

Frank zappa.
kanskje jeg velger feil intervju og feil sang. men jeg er nå engang en stor fan av akkurat denne låta.
http://www.youtube.com/watch?v=tvlJc8ilD5o
http://www.youtube.com/watch#!v=6gLDzDklTRU&feature=related

Zappa var vaffel svært politisk engasjert, og det kommer til gjenkjennelse i musikken hans, i form av å være bevisthetssprengende.

Kona hans har forøvrig også vært på alex jones show.
De som trodde at Frank bare var tøys og tull tok feil.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  ubu

THE NWO, MKULTRA AND THE BIRTH OF THE ‘HIPPIE’ GENERATION & 60’s MUSIC INDUSTRY

Her er litt om Frank Zappa:

If you want to take a break and indulge in a bit of semi-escapism this series is perfect. Entertaining as well as informative, it provides a detailed account of the birth of the «hippie» | «peace + love» | «flower-child» generation and the strange links with the NWO, secret governmental projects/programs and the music industry in California (particularly Laurel Canyon). The number of 60’s rock icons/stars from military families (particularly military intelligence) and some of the richest families [dynasties] in America is very surprising (and interesting).

in the city of Los Angeles. In a geographically and socially isolated community known as Laurel Canyon – a heavily wooded, rustic, serene, yet vaguely ominous slice of LA nestled in the hills that separate the Los Angeles basin from the San Fernando Valley – musicians, singers and songwriters suddenly begin to gather as though summoned there by some unseen Pied Piper. Within months, the ‘hippie/flower child’ movement will be given birth there, along with the new style of music that will provide the soundtrack for the tumultuous second half of the 1960s.

An uncanny number of rock music superstars will emerge from Laurel Canyon beginning in the mid-1960s and carrying through the decade of the 1970s. The first to drop an album will be The Byrds, whose biggest star will prove to be David Crosby. The band’s debut effort, “Mr. Tambourine Man,” will be released on the Summer Solstice of 1965. It will quickly be followed by releases from the John Phillips-led Mamas and the Papas (“If You Can Believe Your Eyes and Ears,” January 1966), Love with Arthur Lee (“Love,” May 1966), Frank Zappa and The Mothers of Invention (“Freak Out,” June 1966), Buffalo Springfield, featuring Stephen Stills and Neil Young (“Buffalo Springfield,” October 1966), and The Doors (“The Doors,” January 1967).

During the early years of its heyday, Laurel Canyon’s father figure is the rather eccentric personality known as Frank Zappa. Though he and his various Mothers of Invention line-ups will never attain the commercial success of the band headed by the admiral’s son, Frank will be a hugely influential figure among his contemporaries. Ensconced in an abode dubbed the ‘Log Cabin’ – which sat right in the heart of Laurel Canyon, at the crossroads of Laurel Canyon Boulevard and Lookout Mountain Avenue – Zappa will play host to virtually every musician who passes through the canyon in the mid- to late-1960s. He will also discover and sign numerous acts to his various Laurel Canyon-based record labels. Many of these acts will be rather bizarre and somewhat obscure characters (think Captain Beefheart and Larry “Wild Man” Fischer), but some of them, such as psychedelic rocker cum shock-rocker Alice Cooper, will go on to superstardom.

Zappa, along with certain members of his sizable entourage (the ‘Log Cabin’ was run as an early commune, with numerous hangers-on occupying various rooms in the main house and the guest house, as well as in the peculiar caves and tunnels lacing the grounds of the home; far from the quaint homestead the name seems to imply, by the way, the ‘Log Cabin’ was a cavernous five-level home that featured a 2,000+ square-foot living room with three massive chandeliers and an enormous floor-to-ceiling stone fireplace), will also be instrumental in introducing the look and attitude that will define the ‘hippie’ counterculture (although the Zappa crew preferred the label ‘Freak’).

Nevertheless, Zappa (born, curiously enough, on the Winter Solstice of 1940) never really made a secret of the fact that he had nothing but contempt for the ‘hippie’ culture that he helped create and that he surrounded himself with.
Given that Zappa was, by numerous accounts, a rigidly authoritarian control-freak and a supporter of U.S. military actions in Southeast Asia, it is perhaps not surprising that he would not feel a kinship with the youth movement that he helped nurture.

And it is probably safe to say that Frank’s dad also had little regard for the youth culture of the 1960s, given that Francis Zappa was, in case you were wondering, a chemical warfare specialist assigned to – where else? – the Edgewood Arsenal.

Edgewood is, of course, the longtime home of America’s chemical warfare program, as well as a facility frequently cited as being deeply enmeshed in MK-ULTRA operations.

Curiously enough, Frank Zappa literally grew up at the Edgewood Arsenal, having lived the first seven years of his life in military housing on the grounds of the facility. The family later moved to Lancaster, California, near Edwards Air Force Base, where Francis Zappa continued to busy himself with doing classified work for the military/intelligence complex. His son, meanwhile, prepped himself to become an icon of the peace & love crowd. Again, nothing unusual about that, I suppose.

Zappa’s manager, by the way, is a shadowy character by the name of Herb Cohen, who had come out to L.A. from the Bronx with his brother Mutt just before the music and club scene began heating up. Cohen, a former U.S. Marine, had spent a few years traveling the world before his arrival on the Laurel Canyon scene. Those travels, curiously, had taken him to the Congo in 1961, at the very time that leftist Prime Minister Patrice Lumumba was being tortured and killed by our very own CIA.

Not to worry though; according to one of Zappa’s biographers, Cohen wasn’t in the Congo on some kind of nefarious intelligence mission. No, he was there, believe it or not, to supply arms to Lumumba “in defiance of the CIA.” Because, you know, that is the kind of thing that globetrotting ex-Marines did in those days (as we’ll see soon enough when we take a look at another Laurel Canyon luminary).

Making up the other half of Laurel Canyon’s First Family is Frank’s wife, Gail Zappa, known formerly as Adelaide Sloatman. Gail hails from a long line of career Naval officers, including her father, who spent his life working on classified nuclear weapons research for the U.S. Navy. Gail herself had once worked as a secretary for the Office of Naval Research and Development (she also once told an interviewer that she had “heard voices all [her] life”).

Many years before their nearly simultaneous arrival in Laurel Canyon, Gail had attended a Naval kindergarten with “Mr. Mojo Risin’” himself, Jim Morrison (it is claimed that, as children, Gail once hit Jim over the head with a hammer). The very same Jim Morrison had later attended the same Alexandria, Virginia high school as two other future Laurel Canyon luminaries – John Phillips and Cass Elliott.

Se: http://thegreendragon.ning.com/profiles/blogs/the-nwo-mkultra-and-the-birth

ArneLo
13 år siden

Ja, Inside The LC: The Strange but Mostly True Story of Laurel Canyon and the Birth of the Hippie Generation er en skikkelig påsketriller fra David McGowan. Jeg venter forsatt i spenning på de fire avsluttende kapitlene. Hippegenerasjonen ble aldri det samme etter denne lesingen. Har aldri hatt noe særlig forhold til Zappa, men nå står også The Doors platene og støver ned :-)

Faren til Jim Morrison var kaptein på båten som ble «angrepet» i Tonkin-bukta. Nok et falsk-flagg insitent som utløste en lukrativ krig.

Bjørn Christer
13 år siden

Serie som går på illuminatis innflytelse på musikkindustrien:
THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED (HD)
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker?feature=mhw5#p/c/6D11C034D808CA1E/0/DikoLMfnEgE

Bjørn Christer
13 år siden

Det virker som linkene ikke fungerer.. Håper denne funker:
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker#g/c/6D11C034D808CA1E
Eller:
http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE

Hvordan kan jeg slette kommentarer?

Sjaman
Sjaman
13 år siden

Med det samme vi er inne på Hip-hop med budskap synes jeg vi kan nevne Sørsia gerilja og Fremmed rase som lager flere og flere tekster med anti NWo propaganda, de er ikke sluppet enda men kommer snart. Gled dere

Håkon Høie-Pedersen
13 år siden

Musikk er noe av det nærmeste vi kommer magi, og dette har selvfølgelig herskereliten visst og benyttet seg av lenge for å påvirke og kontrollere – men heldigvis går det også andre veien, slik at vi kan bruke musikk til vekke og sette folks sinn fri fra lenkene.

Faen meg nok! av Point of Return

Randomely
Randomely
13 år siden

Ok, du kunne nå ihvertfall ha linket til noe bra hiphop som faktisk tar opp alle disse tingene du nevner…breaknecks rapper jo om hvor harde de er, eller som i den første vidoenen hvor mange kompiser de har som sitter inne..de som sitter inne der sitter ikke inne for å «fighte systemet» eller noe i den duren, og det vet du og..de sitter inne for vold, narko o.l og det er sannheten.

Her har du hiphop som virkelig tar opp viktige ting og får deg til å tenke ut av boksen:
Første mann opp er Immortal Technique..denne mannen er virkelig en som kjemper mot «NWO» eller hva enn du skal kalle det. (http://en.wikipedia.org/wiki/Immortal_Technique)

(Søk opp flere av sangene hans)

Bad Spit – Norges beste rapper(min mening ihvertfall). rapper fra Malvik, utenfor Trondheim. Har holdt til i undergrunnen i mange år, og skrevet mange låter som jeg regner med du Armin kommer til å like mye av.

http://www.myspace.com/biocircuits (en av gruppene hans)
desverre så ligger ikke de beste sangene ute på nettet..

Non Phixion

Sage Francis

Sabac Red

Dette er bare en liten liste, det finnes så mange andre og…desverre når ikke disse opp til mainstreamlistene..

Randomely
Randomely
13 år siden

desverre så ble ikke videoene embeded, så linker til de her istendenfor

Immortal Technique – 4th Branch:

Bad Spit – Treng itj:

Non Phixion – Black Hellicopters:

Sage Francis – Slow Down Ghandi:

Sabac Red Ft. Immortal Technique – Fight Until The End:

PS: Breakenecks og alle de der bryr seg ikke om å kjempe mot nå system..de bryr seg om seg selv og sine som alle andre..hadde de fått en mill for å mekket en 50 cent-lignende sang så hadde de gjort det.

Atle Abrahamsen
Skribent
13 år siden

Poor Righteous Teachers bør absolutt nevnes her.
Deres album fra 1995 «New World Order» bør sjekkes ut, samt endel solo-materiell av Wise Intelligent.
I tillegg har KRS-One og Public Enemy gjort endel.
Paris er også en artist verdt å merke seg i denne sammenheng (ikke Hilton nei!)
Peace out friends ;)

Atle Abrahamsen
Skribent
13 år siden

Wise Intelligent on Hip Hop

Poor Righteous Teachers – We Dat Nice

Poor Righteous Teachers – Gods,Earths and 85ers

Poor Righteous Teachers ft. Junior Reid – Dreadful Day

Poor Righteous Teachers – Conscious Style

Killuminati
Killuminati
13 år siden

Paris – What would you do

Immortal Technique ft Lowkey- Voices of the voiceless

Jedi Mind Tricks ft Rugged Man -Uncommon Valor (A Vietnam Story)

Slike sanger finner du aldri på «The Beats».
Som Lowkey sier det i en av hans sanger, «fuck a beat, listen to the words of that damn song».
BOIKOTT mainstream rappere, sataniske jævler styrt av 4 STORE ‘record companies'(EMI, Warner, Universal, Sony). De eier alle artister som gjør det «big»(blir spilt på MTV, radiokanaler over hele verden etc).

Og selv om du selger 1 million plater betyr det nødvendigvis ikke at du er en flink rapper, det betyr av og til at 1 million mennesker er dumme som faen….

« Forrige artikkel

Ulike syn på hvordan Norge bør investere i fremtiden

Neste artikkel »

CIA og FBI avhoppere eksponerer etteretningstjenestene