Armin og venner

5.2K visninger
4 minutter lesetid
50

Hip Hop var en folkebevegelse, ikke bare på dansegulvet. Samfunnskritiske låter med oppfløftende politisk motvierte budskap og virkelighetskildringer som kom som et tidebølge ut av ghettoen. Den undertrykkede rapperen var en megafon og verden fikk høre om ghettofiseringen, politibrutaliteten og CIA’s narkotika inførsel som startet Crack og kokain epedemien, samt den biologiske Aids og Hiv krigføringen.

Slavekjettingene ble tatt av ankelen og påført hjernen. Musikkindustrien som et ledd i det samme systemet som undertrykket, segregerte og ghettofiserte nabolagene og plasserte en “alkohol-butikk” etter en “våpenforhandler” etter en “pantekjøper” var samfunns arkitekter som ville helst se at den svarte befolkningen skulle bli alkoholiserte, skyte hverandre, og stjele – istedenfor at de gikk rundt å sang “fight the power” av Public Enemy som var på hitlistene i flere måneder.

I en verden der de fleste har solgt sin sjel før de er 14år, var fristelsen for å signere en musikk-kontrakten stor selvom en manager ofte beordret: “Vær mindre politisk, ikke skriv om mannen som holder deg nede, syng om crack, penger, gangbanging, gullkjeder, og hvor mange damer du har pult så skal du få en million”  Hip hop døde..

Det finnes ekte hip hop i dag og verden trenger det mer enn aldri før. Problemet er at de er undergrunn, ikke fordi markedet vil ha dem der, men fordi markedssjefene vil ha dem der. De som undertrykker samfunnet, eier skolesystemet, bankvesenet, finansverden og media; er de samme aksjonærene i musikkbransjen og den store underholdnings-industrien.

Det er de som velger hvordan samfunnet skal se ut, siden det er de som bestemmer hvilken vei rettningen skal gå.

Litt feil å si at markedet vil ha Superman yoooooou, når de har gradvis gjennom 10-20 år drept ekte musikk, ekte artister som Bob Marley,  Tupac Shakur, John Lennon, Micheal Jackson og John Lennon, de med ekte mening, om livet, striden, og alle de versene som ga deg en moralsk spirituell boost. Dagens generasjon har gått glipp av mye positiv musikk, idag er den destruktiv og mørk med “disturbed” Rihanna som hevet selvmordstatestikken i Russian Roulette: “take the gun,count to three, pull the trigger”.

Music made you feel good back in the days, today it makes you loose control and thats exactly what “they” want.

De passer ikke inn i Nwo’s agenda om et global hegemoni, hvor mennesker gradvis har blitt neddummet til det stadiet at de ikke skjønner en dritt av det som skjer i verden.

Et glimrende eksempel er Black eyed pees. De startet med WHERE IS THE LOVE, som etter min mening var riktig message til riktig tidspunkt i 2003 når Usa Invanderte Irak. Men hva skjedde med dem? Hvor lenge tror du plateselskapene tillot dem til å fortsette å utdanne ungdommen med riktig budskap? Neste låt het “shut up, just shut up”…

Rapmusikk er buisness og så lenge vi kjøper skivene dems så har de et marked, hvis alle sluttet å kjøpe dritten dems og satt rappere ut i konkurs, ville illuminati ha betalt de samme meningsløse rappere millionbeløp for at de skal fortsette å bygge underholdninger hos oss istedenfor ekte holdninger.

They want the youth lost, when we need them to rebel.

12 år gammel og mer våken enn dere voksne søvngjengere!

Espen E-Pee setter ord på følelesene til en ungdom som vokser opp i råskap.

Hør på låten hans her:
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/Ka-Har-Skjedd.mp3

Noen som ser håp i verden ? :)

Det her satt et smil på ansiktet til en som skriver om en trist verden, ungdommen kommer til å forandre lærerne, lærerne dropper ut av skolen, og neste generasjon tar over kloden!

Digger deg as Espen, takk for at du eksisterer!

Du kan følge med på hans profil her: http://www.kingsize.no/e-p

Breaknecks: groruddalens positive svartinger

Uten hiv og aids selvfølgelig. De består av en etnisk nordmann, en etioper som er som bror for meg og to bleike chilenere jeg ser på som nære venner. De har lenge vært i undergrunn, men de siste 2 årene begynte de å lage musikkvideor og har vært på tv og radio flere ganger. De lager festmusikk, setter sjela si i hver tekst, og i det siste har de blitt bevviste om makten bak makten og systemet som holder dem nede. Vi deler spliffs som vi deler kunnskap.

Groruddalen og Furuseth representerer virkeligheten, tro ikke på media, du kan trygt gå der, gutta driver samfunnsengasjert arbeid, på fritidsklubber og utekonserter i lokalmiljøet, de sprer kjærlighet og jobber hardt for å gi folk ekte hip hop. Takk for alle gode stundende, my homeboys indeed!

AreMean er min splittede personlighet

Jeg skrev tekster siden jeg var 16 år, oppgitt sjel, sint på verden og lærere som ikke ville høre om 9-11 var en inside jobb, eller hvorfor jeg mente Usa ikke dro til Irak for å finne masseødelegelsesvåpen, men de var der for å hente kvitteringen.

Hever reven for rev'olusjon!

Noen mener sinnet i sinne er en form for energi og gir utløp for undertrykkede følelser, andre mener det fører til blindveier og mer hat, men spør du meg kan en manns sjel i brann antenne et helt land. Når du er sint, så tar du ikke imot dritt, du gir ikke opp lett, du blir ikke passiv, du krever å bli hørt, du står på barrikadene, og du er som regel sint på noe motbydelig, overgrep, massebedrag og feig krigføring. så kall meg gjerne gal i en verden som ikke er normal.

Individuell Frihet- denne skrev jeg i 2008.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Individuel-frihet-2008.mp3

Beef(bråk) med Gud.ft Felipe fra Breaknecks – denne skrev jeg i 2007.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Beef-med-gud.mp3

AreMean ft. Felipe fra Breaknecks – 2009.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-feat.-Breacknecks-Spis-de-rike.mp3

AreMean ft. Navnløs “bomber for fred” 2010.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean.-Ft.Navnløsrida-Bomber-for-fred.mp3

AreMean “ikke se tilbake” 2007.
https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Ikke-Se-Tilbake-2007.mp3
Andre undergrunns artister med samfunnskritiske tekster:
Immortal Technique, Jedi Mind Tricks, Ill bill, Lost propeths, Mos def, Snowgoons, Army of the Pharaohs og mange fler. Post gjerne dine i kommentarfeltet så god musikk blir hørt!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Matsi
Matsi
Abonnent
14 år siden

Hei Armin.
Først vil jeg takke alle bak NS for en informativ og interessant nettside. Dernest vil jeg si at det er i mine øyne en viktig artikkel du har her. Jeg er musiker selv, og vet hvor kynisk og korrupt systemet er innefor plateselskapene. Jeg har ingen planer om å få platekontrakt, men foretrekker heller ditribusjonsavtaler. Da er vi nemlig fri til å skrive om hva vi vil i våre tekster, og våre tekster går hardt ut mot det “herlige” verdenssamfunnet vi lever i.
Syns det er fantastisk det E-PEE gjør, og har stooor respekt for dem i Rap-sjangeren som ikke strever etter gull og penger, men velger å formidle politiske budskap med grobunn i virkeligheten og de katastrofale følgene som denne type politikk kan ha. Dette fører selvsagt til at det blir underground-music, men det er ofte denne typen musikk som er den viktige.
Nå prøver jeg også å formidle noe av det samme, bare i den litt tyngre Metal-sjangeren.
Det jeg egentlig prøver å si, med forhåpentligvis velvalgte ord, er:
“Folkens, istedet for å høre på musikk…lytt til den! For ofte reflekterer musikken dagens samfunn, både underground og mainstream, og kan gi svar på mange ubesvarte spørsmål og hendelser”.

Takk igjen Armin for mange bra artikler og en kanonside:-)

modern_day_slavery
modern_day_slavery
Abonnent
14 år siden

Joell Ortiz ft. Immortal Technique “Modern Day Slavery”

lyset
lyset
Abonnent
14 år siden

hehe, måtte le av det bildet du har lagt ut armin, hever min for din å min venn;) hehe:D Grisefett!

Det og være våken og kunne lese og forstå mye av info som er der ute, er en godhet for meg selv. Denne kampen mellom dualitetskreftene pluss minus,svart hvit, god ond har vært i en lang periode nå. Men grunnen til det å er at man skal kunne finne veien til sitt sanne jeg, sannheten skal sette deg fri.

Til alle dere konsp. etterforskere, Det er ikke altid man skal fokusere på tingene som skjer og har skjedd når man er i en
“våken” tilstand. Vi må begynne og fokuserer på det som virkelig gir oss noe glede og viten om hvordan gå i linje med kosmisk utvikling. Alt er av en energi, som alt henger i sammen, dette er fellesnevnern alt henger sammen i det store og hele. Som ying yang tegnet viser er det alltid lys i mørket og mørk i lyset. Frykt og kjærlighet er de sterkeste energitilstandene, men frykten er en blokering og kjærligheten er en åpning.

Slenger med en sang for deg armin ;) hehe.

paatus
paatus
Abonnent
14 år siden

Dette er ikke Hip-Hop, men lell…..

http://www.youtube.com/watch?v=iKRR7IakiVM

Metallica – Eye of the Beholder

Do you see what I see?
Truth is an offence,
You silence for your confidence

Do you hear what I hear?
Doors are slamming shut,
Limit your imagination, keep you where they must

Do you feel what I feel?
Bittering distress,
Who decides what you express?

Do you take what I take?
Endurance is the word,
Moving back instead of forward seems to me absurd

Doesn’t matter what you see,
Or into it what you read,
You can do it your own way,
If it’s done just how I say

Independence limited,
Freedom of choice,
A Choice is made for you my friend,
Freedom of speech,
Speech is words that they will bend,
Freedom with their exception

Do you fear what I fear?
Living properly,
Truths to you are lies to me

Do you choose what I choose?
More alternatives,
Energy derives from both the plus and negatives

Do you need what I need?
Boundaries overthrown,
Look inside, to each his own

Do you trust what I trust?
Me, myself, and I,
Penetrate the smoke screen, I see through the selfish lie

Doesn’t matter what you see,
Or into it what you read,
You can do it your own way,
If it’s done just how I say

Independence limited,
Freedom of choice,
A Choice is made for you my friend,
Freedom of speech,
Speech is words that they will bend,
Freedom with their exception

Do you know what I know?
Your money and your wealth,
You silence just to hear yourself

Do you want what I want?
Desire not a thing,
I hunger after independence, lengthen freedom’s ring

Doesn’t matter what you see,
Or into it what you read,
You can do it your own way,
If it’s done just how I say

Independence limited,
Freedom of choice,
AChoice is made for you my friend,
Freedom of speech,
Speech is words that they will bend,
Freedom with their exception

Doesn’t matter what you see,
Or into it what you read,
You can do it your own way,
If it’s done just how I say
____________________________

Fra albumet …And Justice For All (1988)

paatus
paatus
Abonnent
14 år siden
o
o
Abonnent
Svar til  paatus
14 år siden

genialt innlegg ! ;)

Trond
Trond
Abonnent
14 år siden

Takk for MP3 filene av sangene dine Armin.

Her er noen Flobots videoer:

We Are Winning: http://www.youtube.com/watch?v=xY-kEfvAakA
Stand Up:

Rise: http://www.youtube.com/watch?v=WMzfqq0I5oQ

Trond
Trond
Abonnent
Svar til  Trond
14 år siden

Og denne også selvfølgelig:

Flobots – Handlebars :

trackback
14 år siden

[…] […]

2shpenn
2shpenn
Abonnent
14 år siden

Hvordan får jeg AreMean på min iPod? Digger musikken din

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

I love satan, kill them all, i love lucifer synger Lady Gaga og hyller Obama
?
http://www.youtube.com/watch?v=BeVKjSWCPJc&feature=related

Ja ja vi snakker om 2 vidt forskejllige profetier her
Drep palestinere og skapt et stor israel som skal bygge salamoms tempel for anticrist og armageddon i 2060
vel allerede i 2012 går planene deres i vasken ifølge Isaac Newton ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lTaBdMreQKE

T
T
Forfatter
14 år siden

Før har bare skummet kommet til overflaten, snart er undergrunnen (pilsn) der den hører hjemme, og VG-lista og ti på NOT død og begravd… her er noen flere som ikke har skrevet kontrakt med djevelen;

K-Rino Serpent Track;

ILLUMINAZI – Tay.G –

La Coka Nostra Feat. B-Real (hardcore)

Non Phixion – The C.I.A. is trying to kill me

Askeladden
Askeladden
Abonnent
14 år siden
Atle Abrahamsen
Forfatter
14 år siden

Wise Intelligent (fra Poor Righteous Teachers) – Globe Holders

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

Paris – What would you do

Immortal Technique ft Lowkey- Voices of the voiceless

Jedi Mind Tricks ft Rugged Man -Uncommon Valor (A Vietnam Story)

Slike sanger finner du aldri på “The Beats”.
Som Lowkey sier det i en av hans sanger, “fuck a beat, listen to the words of that damn song”.
BOIKOTT mainstream rappere, sataniske jævler styrt av 4 STORE ‘record companies'(EMI, Warner, Universal, Sony). De eier alle artister som gjør det “big”(blir spilt på MTV, radiokanaler over hele verden etc).

Og selv om du selger 1 million plater betyr det nødvendigvis ikke at du er en flink rapper, det betyr av og til at 1 million mennesker er dumme som faen….

Atle Abrahamsen
Forfatter
14 år siden

Poor Righteous Teachers bør absolutt nevnes her.
Deres album fra 1995 “New World Order” bør sjekkes ut, samt endel solo-materiell av Wise Intelligent.
I tillegg har KRS-One og Public Enemy gjort endel.
Paris er også en artist verdt å merke seg i denne sammenheng (ikke Hilton nei!)
Peace out friends ;)

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

Wise Intelligent on Hip Hop

Poor Righteous Teachers – We Dat Nice

Poor Righteous Teachers – Gods,Earths and 85ers

Poor Righteous Teachers ft. Junior Reid – Dreadful Day

Poor Righteous Teachers – Conscious Style

Randomely
Randomely
Abonnent
14 år siden

desverre så ble ikke videoene embeded, så linker til de her istendenfor

Immortal Technique – 4th Branch:

Bad Spit – Treng itj:

Non Phixion – Black Hellicopters:

Sage Francis – Slow Down Ghandi:

Sabac Red Ft. Immortal Technique – Fight Until The End:

PS: Breakenecks og alle de der bryr seg ikke om å kjempe mot nå system..de bryr seg om seg selv og sine som alle andre..hadde de fått en mill for å mekket en 50 cent-lignende sang så hadde de gjort det.

Randomely
Randomely
Abonnent
14 år siden

Ok, du kunne nå ihvertfall ha linket til noe bra hiphop som faktisk tar opp alle disse tingene du nevner…breaknecks rapper jo om hvor harde de er, eller som i den første vidoenen hvor mange kompiser de har som sitter inne..de som sitter inne der sitter ikke inne for å “fighte systemet” eller noe i den duren, og det vet du og..de sitter inne for vold, narko o.l og det er sannheten.

Her har du hiphop som virkelig tar opp viktige ting og får deg til å tenke ut av boksen:
Første mann opp er Immortal Technique..denne mannen er virkelig en som kjemper mot “NWO” eller hva enn du skal kalle det. (http://en.wikipedia.org/wiki/Immortal_Technique)

(Søk opp flere av sangene hans)

Bad Spit – Norges beste rapper(min mening ihvertfall). rapper fra Malvik, utenfor Trondheim. Har holdt til i undergrunnen i mange år, og skrevet mange låter som jeg regner med du Armin kommer til å like mye av.

http://www.myspace.com/biocircuits (en av gruppene hans)
desverre så ligger ikke de beste sangene ute på nettet..

Non Phixion

Sage Francis

Sabac Red

Dette er bare en liten liste, det finnes så mange andre og…desverre når ikke disse opp til mainstreamlistene..

Håkon Høie-Pedersen
Abonnent
14 år siden

Musikk er noe av det nærmeste vi kommer magi, og dette har selvfølgelig herskereliten visst og benyttet seg av lenge for å påvirke og kontrollere – men heldigvis går det også andre veien, slik at vi kan bruke musikk til vekke og sette folks sinn fri fra lenkene.

Faen meg nok! av Point of Return

Sjaman
Sjaman
Abonnent
14 år siden

Med det samme vi er inne på Hip-hop med budskap synes jeg vi kan nevne Sørsia gerilja og Fremmed rase som lager flere og flere tekster med anti NWo propaganda, de er ikke sluppet enda men kommer snart. Gled dere

Bjørn Christer
Abonnent
14 år siden

Serie som går på illuminatis innflytelse på musikkindustrien:
THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED (HD)
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker?feature=mhw5#p/c/6D11C034D808CA1E/0/DikoLMfnEgE

Bjørn Christer
Abonnent
Svar til  Bjørn Christer
14 år siden

Det virker som linkene ikke fungerer.. Håper denne funker:
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker#g/c/6D11C034D808CA1E
Eller:
http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE

Hvordan kan jeg slette kommentarer?

« Forrige artikkel

Ulike syn på hvordan Norge bør investere i fremtiden

Neste artikkel »

CIA og FBI avhoppere eksponerer etteretningstjenestene

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x