CIA og FBI avhoppere eksponerer etteretningstjenestene

4K visninger
2 minutter lesetid
30

Skeptikere på Skepsis.no i en tråd på forumet, spør seg selv hvordan det er  mulig å gjennomføre en stor konspirasjon?

De amerikanske etterretningsorganene CIA og NSA og andre såkalte voktere av “USA’s sikkerhet” må sverge troskap til konstitusjonen, men i realiteten  undergraver de demokratiet. En konspirasjon som 9-11 krever at flere hundre eller tusen må ha vært involvert ikke bare i  planlegging og gjennomføring men også i hemmeligholdet.

Dette lar seg ikke gjøre over lengre tid, enkelte vil føle et behov for å være et menneske, og mennesker tier ikke stille når deres egen regjering lyver til sitt eget folk for å tvinge sine unge borgere ut i kriger for multinasjonale selskapers grådige interesser og millitærindustriens bakmenn som benytter 50% av amerikanernes skattepenger til utenlandsk krigføring. Et sted går grensen, og nå har flere topp-offiserer trosset “hemmeligholdelses-stempelet” og vist seg tro  mot sin grunnlov og sitt folk ved å fortelle dem sannheten om sin regjerings virksomhet som er kapret av en elite som ønsker verdensdominans.

Dette har bare vært et spørsmål om tid.

En ex offiser i CIA avslører at en ny krig med grunnløse begrunnelser og oppdiktede trusler er i ferd med å gjennomføres når USA snart vil angripe Iran, som neste trekk i det store sjakkspillet som utspilles på Zbigniew Brzezinskis “grand chessboard”, på bekostning av millioner av mennesker som anses som “expendable pawns”, mao. ubetydelige brikker som kan ofres i den grad det vil bidra til å bringe den store planen fremover.

Tidligere FBI sjef avslører at CIA består av satanister og frimurere. Hele tjenesten er gjennomsyret av kriminelle som praktiserer pedofili og satanisme og ikke den amerikanske konstitusjonen:

FBI har hele tiden manglet bevis for å gjøre Osama Bin Laden ansvarlig for angrepene på WTC. Han er ikke mistenkt for 9-11 angrepet ifølge profilen hans på Most wanted listene til FBI.

Osama har aldri sagt han stod bak angrepene, og han var en tidligere CIA-agent under navnet TIM OSMAN som ble dolket i ryggen av sin arbeidsgiver CIA; doublecrossed by his employer. Opptaket i 2001 og 2002 viser en helt ny Osama bin laden som tydelig er forfalsket i beste hollywood stil. Alle opptakene etter 2002 er falske.. De brukte Osama for å støtte Al Gore sin falske klimapropaganda! Denne falske Osama/obama sa vesten må undertegne Kyoto, ellers!

Tidligere FBI-sjef Ted Gunderson sier angrepene på WTC i 93 og i 2001 var utført av MOSSAD og CIA, men som regel er skeptikerne(konspirasjonsvokterne) ute med beskyldninger om at “whistleblowers” er ute etter kjendisstatus og pengegevinster. Truth is Dangerous. Vet du hvor mange som har blitt drept for å  trosse den korrupte eliten som kontrollerer statsapparatet i USA  Ta f.eks. filmregissøren og fløyteblåseren Aaron Russo,  RIP..

Det tredje tårnet som falt 11. september -01,  WTC 7 huset viktige kontorer for bl.a. NSA, FBI, FEMA og CIA? THEY er flinke til å dekke til sine spor, om detså innebærer å styrte et fly med en viktig person ombord, eller om en 50 etasjers stålkonstruksjon må bringes til å implodere.

Når skal rettslige prosesser bli satt igang? Når skal disse kriminelle menneskene bli satt bak buret? Dick Cheney, George W. Bush, Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger og andre som har trukket i maktens tråder har bidratt til å forårsake at  etteretningstjenestene – direkte eller indirekte – har bidratt til at millioner er blitt drept. Om slike kriminelle maktmisbrukere i giga-skala nå ikke stanses og stilles til ansvar – vil flere millioner kunne komme til å dø også de neste årene.

Stopp krigshissingen mot Iran! USA vil, bl.a. med bistand fra norske media, forsøke å avlede vår oppmerksomhet fra sine to andre urettferdige kriger ved å konstruere stadig nye problemstillinger.

CIAs historie på drøye 60 år er preget av en lang liste med fordekte intervensjoner i tiår etter tiår som har resultert i borgerkriger, innsetting av diktatorer, og destabilisering av demokratier for å tilfredsstille maktelitens  behov for bl.a. å utsuge økonomien og naturressursene rundt om på kloden.

En oversikt over CIAs kriminelle ugjerninger finner du her.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Innrømmer FBI-skandale: 2 500 dommer kan være feil etter håranalyse
– En komplett katastrofe.

– Disse funnene er skrekkelige. Ikke bare for de som er uskyldig dømt og henrettet, men også for påtalemyndigheten som har stolt på fabrikerte og falske beviser, sier Blumenthal.
http://www.dagbladet.no/2015/04/20/nyheter/fbi/usa/utenriks/haranalyse/38770497/

Folkemord ville andre land fått som stempel, når det skjer i usa er det bare feil som er begått, kan tenke meg det er mange med godt politisk sprengstoff som har blitt henrettet av disse 2500.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Nå er det offisielt

FBIs viktigste oppgave er ikke lenger å håndheve loven
http://www.dagbladet.no/2014/01/06/nyheter/utenriks/fbi/31149283/

Nei loven kan fint overses!

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Abel Danger Request For Action: Oxford and Cherwell Valley College – UK Column Receives Highly Intimidating Demand – Demand Police Investigation http://www.abeldanger.net/2011/12/abel-danger-request-for-action-oxford.html

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Ikke akkurat avskjedsfest og gullklokke da Joseph Barone (49) forlot FBI.

– Hva har jeg oppnådd? FBI tenker at «vi klarte ikke ta ham i retten, men han har et helvete resten av livet». De er fornøyd med det, sier Barone til New York Daily News.

Sparket av FBI – og jaget av gamle gangster-venner
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/mafiatyster-sparket-av-fbi-og-jaget-av-gamle-gangstervenner-3410216.html

Ja en kan stole på og være trygg på at ens “venner” backer en opp, i teorien iallefall.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“- CIA utførte eksperimenter på terrormistenkte
.Menneskerettighetsgrupper ber om gransking. ”
http://www.dagbladet.no/2010/06/10/nyheter/cia/menneskerettigheter/utenriks/12085445/

What???

kjell108
Abonnent
14 år siden

Kilden om CIA historie http://www.serendipity.li/cia/cia_time.htm

Det er mye som mangler her.

mikael
mikael
Abonnent
14 år siden

Et viktig aspekt i en verden(som alltid) er tilgang på informason. I vår verden handler det tempo. Wikileak, kjenner de fleste til fra dagens videoklipp. Men Wikileak, har også fått kritikk, for sinn noe uklare strukktur, og lederes integritet.
He,he:
http://www.conspirawiki.org/index.php?title=Main_Page
Bare måte øegge den inn, som et sidespor.

Og en annen side med lekasjer er,Cryptome.(den største)
http://cryptome.org/
Noe snacks fra den siden, om wikileaks. Er den eid av Soros.
http://cryptome.org/wikileaks/wikileaks-leak.htm
e-mail korespondanse, ufda wikileaks.

Bruker selv den jeg anser som en av de beste:
http://whatreallyhappened.com/
Nyheter blir ikke det samme igjenn.

COURAGE
It is from the numberless diverse acts of courage and belief that human history is shaped. Each time a man stands up for an ideal or acts to improve the lot of others or strikes out against injustice, he sends forth a tiny ripple of hope, and crossing each other from a million different centers of energy and daring, those ripples build a current that can sweep down the mightiest walls of oppression and resistance.

“Few men are willing to brave the disapproval of their fellows, the censure of their colleagues, the wrath of society. Moral courage is a rarer commodity than bravery in battle or great intelligence. Yet it is the one essential, vital, quality for those who seek to change a world which yields most painfully to change.”
R.F.Kennedy

A doctor a day keeps the apple away
A doctor a day keeps the apple away
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Roger Morneau er en interessant personlighet, omtalt i min bok “Musikkens Makt og Den Nye Verdensorden”, se http://www.mitt.no
Han beskriver i sin bok “Den mystiske verden” politikere og samfunnstopper som tilber satan i det skjulte. Informasjonen han gir i sine bøker bekrefter at mange av dagens toppledere er drevet av åndskrefter som i bytte mot berikelse og berømmelse forlanger hvilke beslutninger som skal tas og hvilke handlinger som skal utføres.
Så “vi har ikke en kamp mot makter og myndigheter, men mot ondskapens åndehær i himmelrommet” Ef. 6,12.
Men så lenge det er manifistert gjennom maktene og myndighetene, blir kampen like mye på dette planet også.

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Din verden forandrer seg

Vil år 2012 bli globalismens fyldest?

Se denne eksepsjonelle video om Globalistenes utrolige plan for «En Ny Verdensorden»

Denne dokumentaren gir deg innsikt og forståelse slik at du kan jobbe mot Globalismen og «Den Nye Verdensorden».

Lars Rønbeck

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Fantastisk bra Dokumentar Lars, men gikk ikke og laste ned fullversionen :(
Den dokumentaren burde vært skolepensum på alle skole ;)

Det er ingen hemlighet at den som sitter på alt gullet når pengesystemet kolapser også vil besitte alle verdier i den nye globale valutaen som igjen betyr at en vil besitte all makt i verden og kan tre frem som verdenshersker
Jeg vil ikke ha et rottebarn som min leder, ikke vil jeg være slave for han heller, vil du ?
Nå klarte jo NWO faenskapet og fange mørk materie i går som er 1 million ganger kraftigere en en hydrogenbombe så det ser mørkt ut for dem som motsetter seg den nye Verdenslederen vår……

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hei smurfen!

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Du finner linken for nedlasting av hele filmen litt lenger bak i artikkelen under bildet av Obama.

Klikk på linken og du får opp et valg om å åpne, lagre eller avslutte.

Lars Rønbeck

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Takk! Laster den nå! :D

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Det er mange avhoppere i årenes løp som har bust ut med det de vet.Det mangler overhodet ikke på fløyteblåsere i FBI og CIA -rekkene.
Som du riktignok beskriver,så er det ofte tusenvis som må holde tett om hemmeligholdet skal virke.
Nå er det i midlertid slik at det nesten viktigste redskapet disse organisasjonene,og mange med dem,har-er evnen til å diskreditere sine avhoppere og flæyteblåsere. Så godt som alle og enhver av de er fratatt sin injurierende kraft,og gjennomslagskraft i media. Etterhvert gidder de ikke å påtvinge dem en diagnose engang,for CIA/FBI vet så inderlig vel at det har blitt tradisjon i media å stort sett latterliggjøre disse menneskene,når de omsider ser det riktig å følge sin samvittighet.
Det ser ut som de stoler på at folk flest antar at et par måneder etter pensjonsalder,er ensbetydende med gryende senilitet,og sterke vrangforestillinger.
Det ER virkelig merkelig at de ikke greier å tiltrekke seg særlig mye annen oppmerksomhet enn noen treff på Youtube.
Bra noen er der å skjekker i det minste!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Du har bra poeng.
De som får tilgang til hemmeligheter, har aldri rent rulleblad fra før. Alt er omhyggelig dokumentert og bevart nettopp for å kunne diskreditere ved minste forsøk å bryte ut av djevleskapet.
Faen sørger for at det finnes bare en vei – inn, uten utvei (evt. liv på flukt, grav eller psykiatrisk institusjon).
Det må også sies at agentene sjelden tenker på å bryte ut før de blir personlig berørt på en eller anne måte. De begynner å føle seg truet, da hyler de for å tiltrekke oppmerksomhet til sin skjebne og truer sine forfølgere med avsløringer.
Avsløringer er absolutt siste utvei for dem, fordi de vet at de er dødsdømte uansett. Slik sjedde med KGB-avhopperen Litvinenko som stakk av med dokumenter at FSB (nytt navn til KGB) sprengte flere boligblokker i ruseland for kunne slå ruse-sauer sammen i felles hat til “tsjetsjenske terrorister” som fikk skylden for KGBs terror.
Han trodde at england var annerledes enn ruseland, utga bok “FSB sprenger ruseland” og ble drept i London av to andre KGB-agenter.
For et par-tre uker siden skrev Guardian (jeg plasserte linken et eller annet sted her på speilet) at en annen KGB-avhopper som fikk opphold i Kanada, flyktet nylig til England fordi han kom i konflikt med kanadas jødevennlige statsministeren pga. hans “skitne forbindelser med Putin”.
Han fikk bosted i toppetasje av en sosialbolig i London og ble funnet død under vinduene. Ruse-medier erklarte at han begikk selvmord trass i det faktum at avhopperen, hans kona og deres 20 år gamle sønn var bundet sammen med et tau da de “falt ut av vinduet”.

Angående straffeforfølgelse…
De får sin forferdelige straff, søk “23 minuts in hell” på youtube.
Men på denne sida er de sikre på at kabbala og Satan vil beskytte dem.
I ruse-nyheter ble det fortalt om jødiske reaksjoner på arabiske bevis om mossæd`s internasjonale terror og drap på palestinsk Hamas-leder i Dubai.

Jøde-rusisk zombiTV meldte med dypeste tilfredshet at jødisk “opposisjon” og selv tidligere mossæd-agent Tzipi ikke tenkte å presse på Natan-jahu. Hun sa i intervju bare en ting: det var bra, en terrorist ble mindre.
Uten videre, uten dom, bare fordi jødinna ikke likte ham.
Jødemasser i sionistisk misdannelse “israel” jublet over drapet på sin måte.
De produserer utruleg populare T-skjorter med dekodinger av ordet “mossæd” på perverse måter, men siste D står alltid for Dubai.
Jøden viser finger til “det internasjonale samfunnet”.
Jøden sier: dere vet at vi massakrerer og likviderer, hva så???
Hva kan dere gjøre når deres “folkevalgte” sitter i våres lommer?

Jøder blir frekkere med hver gang “internasjonalt samfunn” svelger jødiske forbrytelser uten straffereaksjoner, tvert imot, de pedofil-satanister brown- merkel-sarkozy ga et pervers kyss i jøderæva for massakre i Gaza.

For å behage Satan og beholde makten, må de gi ham blod-offer.
Alle kriger, massakre, barneparteringer, pedofili, metro-sprenginger er jøde-masonsk blodoffer til Satan.

Til Reidar: se http://www.youtube.com/watch?v=GKwGNs-VxBo&NR=1

Reidar
Reidar
Abonnent
14 år siden

At et land som USA bruker så mye av skattepengene på krig når de så åpenbart trenger disse pengene til andre ting er rett og slett hårreisende!

Hvor stor andel av Norske skattepenger går egentlig til det store krigs-maskineriet?

Saken og klippet rundt satanisme og FBI skjønner jeg imidlertid lite av. Er det sånn at CIA-agenter har misbrukt og drept en liten jente?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Reidar
14 år siden

Ikke “bare” en liten jente da. Hvert år “forsvinner” mange tusen barn fra hele verden, ofte gjennom organisert kidnapping. Og ja CIA er selvsagt innvolvert her, slik som dopmafia:
http://ritualabuse.us/mindcontrol/mc-documents-links/cia-mind-control-nazis-mk-ultra-ritual-abuse-information/

Reidar
Reidar
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

At CIA bedrev hjernevasking og sjuke forsøk på intetanende menige såvel som sivile på 50-60-tallet er jo en kjent sak. De fleste land, Norge inkludert, har jo drivi med ganske drøye ting i etterkrigstiden (sterilisering av sigøynere, lobotomi av mental-pasienter, definere barn av tyske soldater og norske kvinner som mentalt tilbakestående osv osv osv)

Jeg har heller ingen problemer med å forestille meg at det gjøres sjuke ting den dag i dag mot uskyldige, intetanende mennesker.

Men hva har det med satanisme å gjøre, det er vel det jeg ikke helt forstår. CIA blir jo ikke en satanistisk sekt fordi de gjør ulovlige forsøk mot barn og voksne?

Å praktisere satanisme vil jo i de fleste sammenhenger innebære å bare “tenke på seg selv”. En slags narsisistisk form for atheisme mer som.

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Reidar
14 år siden

Det er vel på dette punktet de aller fleste backer bort fra ‘konspirasjonsteorier’, man kan simpelthen ikke tro at det finnes folk som er så gjennomført onde, rotten to the core, som er villige til å drepe og ofre andre mennesker i en slags kultisk magisk rituale. Absolutt ikke “bare slags narsisistisk form for atheisme mer som”.

Det du skal huske er at disse folka er dypt religiøse, selv om det utad kan virke som om de er temmelig ’normale ateister’, som folk flest, med et ikke-religiøst verdenssyn. Fakta er at det finnes mange som kjenner til at de gamle religiøse forestillinger bunner ut i alt annet enn religiøst tullball, at det finnes en spirituell verden, og at det er mulig å interagere bevisst med denne. Dette er intet nytt. Måten de gjør dette på og hvordan dette påvirker verden er imidlertid katastrofal, ettersom dette gjennomføres globalt.

Problemet er at mange ’store’ personligheter opp gjennom tidene har vært satanister i betydning av at de anerkjenner den åndelige makt som ligger til grunn for satanismen. Og ikke nok med det, de vet også at ’visse øvelser’ er med på å øke deres makt. Mye ’godt’ i form av blant annet teknologiske nyvinninger har kommet som et resultat av dette, men skyggesidene begynner nå å bli altopplsukende, som en ensidig materialisme.

Du kan jo begynne å se litt på livet til Jack Parsons, sjefen for NASA’s jetmotorlaboratory. Tror nok en slik personlighet ala Parsons er regelen, og ikke unntaket for mange av de personer vi i dag oppfatter som verdensledere og andre ’store personligheter’.

Og disses verden styres av en okkult virkelighet, ikke som en tro, ikke ut fra en overflatisk ’akademisk nyskjerrighet’, men av erkjennelsen av at verden består av mye mer enn den materielle virkelighet som vi i dag anerkjenner som den eneste virkelige virkelighet.

Disse okkulte prinsipper bygger på gamle gudelærer, og hvis du skal forstå litt av dette, så må man erkjenne at dette ikke bare er en slags lek. Hele byer er bygd på slike okkulte prinsipper, og arkitektene bak er nettopp folk av Parsons kaliber.

Ta en titt på denne for litt bakgrunnsinfo fra ’Freemans perspective’:

http://www.youtube.com/watch?v=mEu37IEfua8

Her er en som nok praktiserer litt av hvert:

http://www.youtube.com/watch?v=oiPzM98h7NA

Reidar
Reidar
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor termen satanisme ble trukket inn i dette, og at makteliten voldtar barn for å høste energi blir rett og slett litt for langt ute for meg.

Politikere lyver jo om alt, det er jo det en politiker gjør. Og advokater, de er det også sjelden man får høre sannheten fra..

Barnevoldtekter i Kongo er vel relatert til en misforstått ide om at man kan kureres for hiv/aids ved å ligge med jomfruer, en eldgammel misforståelse (helt tilbake til 1600tallet i Europa, som kur for seksuelt overførbare sykdommer) som det virker som man aldri helt klarer å bli kvitt.

At myndigheter ved hjelp av deres etteretning dekker over skandaler av forskjellig art og størrelse er jo på alle måter kritikkverdig og en trussel mot ethvert demokrati, men at det foreligger en stor barne-bortførings-plan bak det hele klarer jeg ikke helt å se.

Man kan vel til syvende og sist ikke stole på andre enn seg selv..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra funn som vanlig, Armin! :)
Eneste problem jeg har med å “tro” disse “eks” sjefer fra FBI, CIA osv, er at hvorfor dukker ikke disse opp med inside-info der og da under servicen? De er “påbudt” av grunnloven til å avsløre all den info de besitter med, hvis landets fremtid ligger i faresonen. Og da trenger de heller ikke å la jobben, penger, status, karriere eller kort sagt “øvrige makter” bli et hinder for “avsløringen”.
Forresten, godt spørsmål:
“Når skal rettslige prosesser bli satt igang? Når skal disse kriminelle menneskene bli satt bak buret?”
Svaret er enkelt: Aldri! Det er jo de beste av de beste kriminelle som har skapt dagens “velfungerende” samfunn, og demed har innebygd småtthull til å manipulere “systemet” fra å ta dem! :D Pekepinn: Var “arkitekten” av The Matrix en hensynsfull og symaptisk person? ;)

Skrytskroget
Skrytskroget
Abonnent
Svar til  arifkarim
7 år siden

CIA er mest en overflate og ikke kjernen. Det er i hovedsak US army or Marine corps som står for hjernevask og leiemordertrening av gategutter og psykisk plagede unge og barn. I tillegg har det vært konkrete kulturoverstyringer lenge i store deler av Vesten.

Her er blant annet (hør alle delene) norske aktører involverte (Knut Eidem eller Knut Eggen?) i oversjøisk narkotrafikk.

Overskriftene er dessverre villedende og tabloide.

« Forrige artikkel

Armin og venner

Neste artikkel »

Motstandspoesi

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x