På tide å gi fra seg imperiet?

3754 visninger
8 minutter lesetid
14
  1. april 2016 fylte Dronning Elisabeth II av England 90 år, etter å ha sittet på tronen siden 1953. Kan det være på tide å pensjonere seg for den britiske dronningen?

Stamtavle

Dronning Elisabeth II tilhører den merovingiske (merovingian) blodslinjen, som er kjent som den 13. Illuminati-blodslinjen.    Mange europeiske kongehus nedstammer fra den merovingiske blodslinjen.

Den britiske dronningen har tyske røtter:  Elisabeths tippoldemor Dronning Victoria giftet seg med den tyske prins Albert. Han var sønn av hertugen (the duke) i det tyske adelsdynastiet Saxe-Coburg-Gotha. I 1917 – under den første verdenskrig – droppet det britiske kongehuset navnet Saxe-Coburg-Gotha til fordel for det britisk-klingende Windsor for å skjule sine tyske røtter.

Seremonier og ritualer

Langsomme seremonier og ritualer fyller en stor del av dronningens gjøremål…

Dronning Elisabeth med den (nå avdøde) britiske entertaineren Sir Jimmy Savile
Dronning Elisabeth II med den (nå avdøde) britiske entertaineren og massevoldtektsmannen Sir Jimmy Savile.  Etter Jimmy Saviles død i 2011 har en voldsom skandale rystet Storbritannia, etter at det viste seg at Savile hadde vært en massevoldtektsmann som hadde forgrepet seg på ikke bare titalls, men trolig hundretalls mindreårige gutter og jenter, bl.a. på 28 av HER MAJESTY’s sykehus, som han hadde hatt tilnærmet fri tilgang til. Mens Savile var i live var det påfallende i hvilken grad han hadde nær kontakt med den britiske makteliten, både statsministre og andre ledende politikere og det britiske kongehuset i tiår etter tiår. Mens Savile var i live ble det aldri iverksatt noen etterforskning mot hans grove kriminelle aktiviteter, og hans arbeidsgiver BBC hadde vært svært lojale med å dekke over hans stygge kriminelle rulleblad, både før og etter hans død. Etter hans død skjedde noe så sjeldent og oppsiktsvekkende som at den britiske helseministeren Jeremy Hunt kunngjorde en beklagelse overfor de mange ofrene og nasjonen forøvrig…

 

HER MAJESTYS Evil Empire of Control

Svært mange instanser i det britiske statsapparatet er titulert som HER MAJESTY’S, det være seg HER MAJESTY’S Armed Forces (militærvesenet)

eller HER MAJESTY’S COURT AND TRIBUNAL SERVICE  (politivesenet og rettsapparatet – HMCTS): «What we do. HM Courts & Tribunals Service is responsible for the administration of criminal, civil and family courts and tribunals in England and Wales. HMCTS»

I nazi-Tyskland måtte de militære sverge troskap til Hitler. I dagens Storbritannia er det ennå en praksis at mange av dronningens undersåtter innenfor etater som HER MAJESTY’S ARMED FORCES må sverge troskap til HER MAJESTY QUEEN ELIZABETH II:

«As a Royal Military Policeman in 1996, I stood in front of the Queen’s picture and pledged the words, “I swear by Almighty God that I will be faithful and bear true allegiance to Her Majesty Queen Elizabeth II, Her Heirs and Successors, and that I will, as in duty bound, honestly and faithfully defend Her Majesty, Her Heirs and Successors, in Person, Crown and Dignity against all enemies, and will observe and obey all orders of Her Majesty, Her Heirs and Successors, and of the generals and officers set over me.”

For kilde, klikk her.

Som kjent er det vanlig at personer som har sverget en ed føler seg forpliktet til å følge den, i dette tilfelle ved å adlyde ordre de mottar fra sine overordnede innenfor HER MAJESTY’S EMPIRE OF CONTROL…

Megetsigende øyekontakt og Illuminati handshake mellom Dronning Elisabeth og daværende statsminister Tony Blair. Da Tony Blair ville gå til krig mot Irak i 2002/2003, ble det praktisk talt mytteri innenfor Blairs regjering. Alle de andre ministrene gikk imot krigspåfunnet til Blair, som ble iverksatt og gjennomført av offiserer og soldater innenfor HER MAJESTY'S ARMED FORCES... Det er nå kommet frem at mer enn 1 million irakere ble drept som direkte eller indirekte konsekvens av Blair og Bush sin Irak-invasjon som ble gjennomført i 2003.
Megetsigende øyekontakt og Illuminati handshake mellom Dronning Elisabeth og daværende statsminister Tony Blair. Da Tony Blair ville gå til krig mot Irak i 2002/2003, ble det praktisk talt mytteri innenfor Blairs regjering. Alle de andre ministrene gikk imot krigspåfunnet til Blair, som ble iverksatt og gjennomført av offiserer og soldater innenfor HER MAJESTY’S ARMED FORCES… Det er nå kommet frem at mer enn 1 million irakere ble drept som direkte eller indirekte konsekvens av Blair og Bush sin Irak-invasjon som ble gjennomført i 2003.

 

Mørke skygger fra fortiden: De forsvunne barna i Canada (1964) og prinsesse Dianas død (1997)

I 1964 var dronning Elisabeth i Canada med sin mann Prince Philip. Under et besøk på en internatskole tok dronningen med seg 10 elever fra den katolske internatskolen i Kamloops på piknik. Det oppsiktsvekkende var at ingen av de 10 unge menneskene noen gang kom tilbake
I 1964 var dronning Elisabeth i Canada med sin mann Prince Philip. Under et besøk på en internatskole tok dronningen med seg 10 elever fra den katolske internatskolen i Kamloops på piknik. Det oppsiktsvekkende var at ingen av de 10 unge menneskene noen gang kom tilbake.

Vitnemål fra William Arnold Combes om dronning Elisabeth og de 10 forsvunne barna

“In September 1964 when I was 12 years old, I was an inmate at the Kamloops school and we were visited by the Queen of England and Prince Philip. I remember it was strange because they came by themselves, no big fanfare or nothing. But I recognized them and the school principal told us it was the Queen and we all got given new clothes and good food for the first time in months the day before she arrived.

The day she got to the school, I was part of a group of kids that went on a picnic with the Queen and her husband and school officials, down to a meadow near Dead Man’s Creek. After awhile, I saw the Queen leave that picnic with ten children from the school, and those children never returned. We never heard anything more about them and never met them again even when we were older. They were all from around there but they all vanished.

The group that disappeared was seven boys and three girls, in age from six to fourteen years old. I don’t remember their names, just an occasional first name like Cecilia and there was an Edward.”

William Arnold Combes (signed and witnessed in the original)
February 3, 2010 Vancouver, Canada

Kilde

Basert på foreliggende bevismateriale inkl. vitnemål er Dronning Elisabeth II blitt DØMT for forsvinningen til de 10 innfødte internatskolebarna i Canada i 1964. Dommen mot dronningen er blitt avsagt av domstolen ICLCJ Court (The International Common Law Court of Justice) som fokuserer på forbrytelser begått av representanter for stat og kirke. (Naturlig er DRONNINGENS EGET rettsvesen HMCTS flagrende inhabil i denne saken, ettersom HER MAJESTYS COURT AND TRIBUNAL SERVICE nok er hva det høres ut som: dronningens eget rettsvesen. Det er ingen indikasjoner på at Dronning Elisabeth II vil angi seg selv og fortelle hva hun vet om det som skjedde med barna i Canada, hverken til det britiske eller til det kanadiske rettsvesenet…)

«The 2013 ICLCJ Court had found Queen Elizabeth and Prince Phillip guilty for the Oct. 10 1964 disappearance of ten native children from the Catholic residential school in Kamloops British Columbia.»

Forut for domsavsigelsen mot Dronning Elisabeth i 2013, skjedde det oppsiktsvekkende at flere av de overlevende internatskolebarna, som hadde lived to tell, brått døde. William Arnold Combes som hadde avgitt vitnemålet som er gjengitt over i 2010 døde i 2011. Undersøkelser omkring hans dødsfall fant indikasjoner på drap:

«Three survivors of these orphanages witnessed the kidnapping of ten Native children by the Queen & her consort. During a royal visit in summer 1964, in one of these orphanages in Kamloops, British Columbia, the children were presented to the Queen & Prince Philip.

The first witness died rapidly after having spoken, & the last, William Combes, also died in February 2011 before he could testify to the trial which sentenced the Queen & the Pope (but we’ll speak about it later on). Some like Kevin Annett who did many researches on the matter say his death resembles much an assassination.

The pension was under the Catholic Church supervision & many children were tortured & even killed, just like most of these residential schools. The day of the royal visit, certain kids had the privilege of being taken for a pic-nick with the Queen & her consort, as well as a few priests. Combes, who was 12YO at the time recalls: “I remember it was strange because we all had to kiss the boots of the Queen, which were white with laces.” After a while, ten children left with the Queen & Prince Philip. 7 boys & three girls, aged 6 to 14, who were “never to be seen again”, tells this witness in an official testimony in February 2010. “We never heard or seen them after that day, even when we got older”.

Kilde

Prinsesse Diana offer for accidenting – drap kamuflert som ulykke

Den folkekjære britiske prinsesse Diana døde etter en bilulykke i Paris i august 1997. Utførende agentur som forårsaket prinsesse Dianas død var etter mange fakta og indisier britisk militær etterretning MI6 (SAS). Omstendighetene rundt den fingerte ulykken er bl.a. beskrevet i denne artikkelen på Nyhetsspeilet.

Det er utelukket at MI6 kan ha begått en slik oppsiktsvekkende forbrytelse på eget initiativ. Noen må ha beordret HER MAJESTY’S SECRET SERVICE MI6 til å begå ugjerningen. Hvem kan det ha vært som beordret drap på prinsesse Diana innenfor en rituell ramme som var spekket med Illuminati-symbolikk, ifølge fløyteblåseren Arizona Wilder?

Til tross for at britiske media har vært «lojale» (mot hvem?) med å undertrykke bevismateriale som indikerer at prinsesse Diana ble drept har mye viktig informasjon kommet frem, også fra innsidere i britiske etterretningsorganer som MI5 og MI6. Tross alt var Lady Diana også deres prinsesse

Gang på gang peker sporene etter «oppdragsgiverne» for denne skjendige ugjerningen mot den britiske kongefamilien med dronning Elisabeth i spissen…

For mer informasjon om omstendighetene rundt Prinsesse Dianas død, se f.eks.:

https://whitewraithe.wordpress.com/murder-by-the-monarchy-the-murder-of-princess-diana/

http://dianaassassination.com

http://dianaassassination.com/2013-news/princess-diana-death-cops-probe-sensational-claim-she-was-killed-by-the-sas/

https://gettingreadyfor2015.wordpress.com/2014/02/19/did-the-queen-order-the-assassination-of-princess-diana/

http://muhammad-ali-ben-marcus.blogspot.no/2012/06/diana-murdered-by-monarchy.html

 

Det er verd å merke seg at også britisk presse nå omtaler omstendighetene rundt Dianas død som drap:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1257242/Princess-Diana-killed-plan-frighten-went-wrong.html

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/theroyalfamily/10486123/Princes-William-and-Harry-to-learn-truth-of-Diana-murder-claims.html

http://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/princess-diana-death-royal-biographer-6256154#112Y02M0D6FYlV8g.97

http://www.express.co.uk/news/uk/429799/Soldier-s-claim-SAS-ordered-to-kill-Princess-Diana-ups-pressure-for-murder-investigation

Det er også kommet en dokumentarfilm med tittelen UNLAWFUL KILLING om drapet på prinsesse Diana, som fokuserer på bevis og etterforskningstekniske detaljer. Filmen er blitt forbudt i HER MAJESTY’S Great Britain…

Glimt fra filmen er tilgjengelig på YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=hnzmk1E6QmE&list=PL1A0931CC83C11AC6

På tide for dronning Elisabeth II å abdisere fra tronen?

De siste årene er ABDIKASJONER blitt en trend blant maktmennesker i Europa som har innehatt posisjoner som det har vært tradisjon å inneha til sin død. Eksempler på dette er konger, dronninger, paver og sorte paver (jesuittgeneraler) som har forlatt sine posisjoner i levende live.

– Den sorte paven Kolvenbach abdiserte i 2008
– Paven Ratzinger abdiserte i 2013
– Kong Albert II av Belgia abdiserte i 2013
– Dronning Beatrix av Nederland abdiserte i 2013
– Kong Juan Carlos av Spania abdiserte i 2014

Nå har de gått av begge to: Kong Albert II fra det protestantiske Belgia utfører et symbolsk nøtterituale foran den katolske "rotte-paven" Ratzinger...
Nå har de gått av begge to: Kong Albert II fra det protestantiske Belgia utfører et symbolsk nøtterituale foran den katolske «rotte-paven» Ratzinger…
Nå har de gått av begge to: Kong Juan Carlos (medlem av Malteserordenen) til v. og hans overordnede Den Sorte Paven Peter-Hans Kolvenbach til h. Juan Carlos abdiserte i 2014, Kolvenbach abdiserte fra jesuitt-tronen i 2008 (i hvertfall offisielt)
Nå har de gått av begge to: Kong Juan Carlos (medlem av Malteserordenen) til v. og hans overordnede Den Sorte Paven Peter-Hans Kolvenbach til h. Juan Carlos abdiserte i 2014, Kolvenbach abdiserte fra jesuitt-tronen i 2008 (i hvertfall offisielt)
Abdisert dronning: Beatrix av Nederland. Bildet til venstre viser Beatrix bli innvidd til Dame of Malta - mao. medlem av Malteserordenen - av sin far SS-offiseren Bernhard Lippe-Biesterfeld, som var grunnlegger av det hemmelige maktnettverket Bilderberg, der Beatrix har vært mangeårig deltager. Bernhard døde i 2004.
Abdisert dronning: Beatrix av Nederland. Bildet til venstre viser Beatrix bli innvidd til Dame of Malta – mao. medlem av Malteserordenen – av sin far SS-offiseren og medlem av Malteserordenen Bernhard Lippe-Biesterfeld, som var grunnlegger av det hemmelige maktnettverket Bilderberg, der Beatrix har vært mangeårig deltager. Bernhard døde i 2004.

 

Johan uten land? Vil Prins Charles - som nå er 67 år - noengang bli konge? Kommer hans andre ektefelle Camilla Parker-Bowles til å bli dronning? Eller kommer kronen til å gå direkte til prins William? Eller kommer det britiske kongehuset til å bli avskaffet?
Johan uten land? Vil Prins Charles – som nå er 67 år – noengang komme til å bli konge? Kommer hans andre ektefelle Camilla Parker-Bowles til å bli dronning?
Eller kommer kronen til å gå direkte til prins William?
Eller kommer det britiske kongehuset til å bli avskaffet?

Her er det britiske punkrock bandet Sex Pistols med sine betraktninger om dronning Elisabeth. Denne låta har 40-års jubileum i 2017!

 

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

14 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
smurfen
Moderator
6 år siden

Illuminati eliten hevder at perverse sado sex ritualer med små guttebarn, samt å drikke blodet deres gjør at de lever lenger og får ny livskraft, når man ser at hele NWO eliten har en snittalder på 100 år så kan man jo begynne å lure på om det er noe i det.

Sjefshøna er også regjerende dronningen og hersker i UK, Nord-Irland, Antigua og Barbuda, Australia, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Grenada, Jamaica, New Zealand, Papua Ny-Guinea, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent og Grenadinene, Salomonøyene og Tuvalu. Hun er også overhode for Samveldet av nasjoner.
Det er det offisielle, men hun styrer nok mye mye mer enn det siden hun også sitter på toppen av de mange sataniske Brorskapene som styrer som skyggeregjeringer i verden som kreftsvulster og parasitter.

Mye kan tyde på at Sjefshøna abdiserer i år og at tronen blir overtatt til William i en alder av 33, Prins Williams fødsel ble kunstig igangsatt under en solformørkelse på datoen 21.6 og at han ble døpt på årets 216 dag, Solens diameter i engelske miles = 2160 x 4= 864 eller 216 + 216 + 216 + 216 = 864000 miles, eller man kan skrive det som 6x6x60 + 6x6x60 + 6x6x60 + 6x6x60.
Lille Georg kom til verden på PI datoen 22/7-2013.

Sjefshøna er født på kalenderårets 111. dag og hennes fødselsnavn i Numerologi gir navnetall 18/9 (6+6+6), det samme gjelder hennes vokaltall og konsonanttall. 666 x 3, 999, eller 666, Dronning Elizabeths mor ble født på årets 216 dag.

Tallet 216 er relatert til antall bokstaver i de 72 guddommelige navn i Kabbalah. De 72 navnene har 3 bokstaver hver, til sammen 216 bokstaver. 72 refererer også til Salomos 72 demoner som han manet frem fra helvete og Islams 72 jomfruer til de som begår Jihad.

Tallet 216 er også viktig i Stonehenge i England som bestod av opprinnelig 60 steiner anordnet i en 360 ° sirkel (60 x 360=21600).

216 står også for året 2016, Både Trumph og Killary er i direkte slekt med Sjefshøna, så innen året er omme så har hennes etterkommere blitt president i USA, ja så sant ikke Frimureren som sitter der nå får i gang sin WW3 så han kan reisen sin nye verdensorden ut av asken av det gamle og innta en verdens trone eller som ny Generalsekretær i en FN ledet verdensorden med utvidede fullmakter som det heter på fint.

Sjefshøna sa også at 2015 var denne siste julen, seff ikke hennes sist, men den siste Julefeiringen til alle oss andre.

Queen’s 2015 Christmas Bombshell Message Rumored to have said: ‘Enjoy Your Final Christmas’

https://missiongalacticfreedom.wordpress.com/2015/12/27/queens-2015-christmas-bombshell-message-enjoy-your-final-christmas/

US Presidential nominees purportedly decedents of royal affair 18 generations ago.

http://www.jpost.com/Israel-News/Israeli-startup-claims-Hillary-Clinton-and-Donald-Trump-are-related-451591

AWAKEN! Donald Trump & Hillary Clinton Are Related by Royal British Bloodline

https://www.youtube.com/watch?v=3gtRDFM8_bU

https://www.numerologensverden.no/ar-2016-globalt-ar-9-er-9-buru-den-9-planet/

http://www.energyenhancement.org/Satanism-Black-Magic-Ordo-Templi-Orientis-OTO-Aleister-Crowley-Luciferianism-Wicca-SEX-TANTRA-ADDICT-DRUG-ADDICT-VICTIM-OF-VAMPIRE-SEX-DRUG-AND-FOOD-ADDICTION-blockages.htm

http://uk.businessinsider.com/what-happens-when-queen-elizabeth-ii-dies-2015-3

21 juni 2016 er datoen som er skjult i Bibelen, skal alt starte på Prins Williams fødselsdato ?

http://rubenlopezlosdostestigos.jimdo.com/2-666-666-666-6-6-2016-el-surgimiento-de-la-bestia-666/

anders
anders
6 år siden

En svært viktig artikkel du har kommet frem med her Hans. Men så er spørsmålet; Er dette mennesker? På bildet av dronningen ser vi klart hennes katte-øyne (slit-eyes).

Frank Aune
Grunnlegger
6 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Jeg har alltid hatt Sex Pistols spesielle sangtekst i tankene angående denne dronningen. Det var sikkert en dopfyllt kveld som åpnet opp øynene på bandet så de kunne se henne for hva hun er: «She ain’t no human being». ;-)

anders
anders
6 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Har akkurat lyttet på låta. Herregud! Og 40-års jubileum snart. Jeg vet ingenting, ingenting, ingenting.

Den Opplyste
Den Opplyste
6 år siden

DE FEIRET BURSDAGEN HENNES I GÅR MED Å DREPE PRINCE! «The Prince is dead! Noen som ser sammenhengen? Selvsagt døde han ikke naturlig…. Fyren var i toppform, og har alltid vært godt trent og passet kosten etc… i det siste ble han selvsagt dopet ned slik at pressen skulle få en plausibel dødsforklaring da de drepte han i heisen i går, på Queen Elizabeths 90-årsdag. GRATULERER MED DAGEN! Fyy faen…Illuminatihelvete…»han hadde vært syk lenge…innlagt…influensa..» idioter…

anders
anders
6 år siden
Svar til  Den Opplyste

Akkurat. Det samme tenkte jeg da jeg åpnet avisen og leste om Prince. Nok et offer for Illuminati. Men samtidig vet jeg at de er i panikk p.g.a. massenes oppvåkning. Åpnet Google idag; blekksprutarmene som krøller seg tre ganger som 6.

smurfen
Moderator
6 år siden

En Prince ble ofret på Dronningens 90 års dag for å gi livskraft og næring til en ny Prince som snart skal reise seg. ;)

Han døde også 33/6 år, 6 mnd. og 15/6 dager etter at han gav ut den apokalyptiske platen «1999» den 27.10.1982. 666666666666666

I was dreamin’ when I wrote this, forgive me if it goes astray
But when I woke up this mornin’, could’ve sworn it was judgment day
The sky was all purple, there were people runnin’ everywhere
Tryin’ to run from the destruction, you know I didn’t even care

Mange Fans har i flere tiår prøvd å finne ut betydningen av «Purple Rain» . De fleste mener den handler om dommedag, et tema Prince var manisk opptatt, Dette sitatet beviser at apokalypsen var befestet i hans sinn: Når det er blod i himmelen – rød og blå = lilla .. purple rain gjelder til slutten av verden, vær sammen med den du elsker og la din gud «guide deg gjennom lilla regn.

Det meste handler om Prince William om dagen, 7 juni er det 666 dager siden Robin Williams ble drept, da passer det fint med å ta neste mann, Robin Williams var fødd 21 juli og ble drept 11 aug 2014.
Hadde jeg vært Robbie Williams som er fødd 13. 2-1974 så ville jeg holdt meg innendørs og låst alle dører den dagen der ;)

Siste ordene til Verden var en kryptisk melding som lyde slik: «Wait a Few Days Before You Waste Any Prayers»

Det kan vel kanskje tolkes på mange måter, men første som slo meg er at han referer til en hendelser som kommer om noen dager … . vi får vente å se da :)

Prince’s Final Cryptic Message: «Wait a Few Days Before You Waste Any Prayers»

Den Opplyste
Den Opplyste
6 år siden

DET EEEEER SÅÅÅ ÅPENBAAAART!!!!! Nå skal Priince «HEDRES» med klokkespill i Olso, Bergen og rundt omkring! ERNA kjørte «pressekonferanse» ifbm dødsfallet… Jeeeezus! Regi: QUUUEEEN ELIZABEEEEETH! ILUUMINAAAATI! Våkn opp folkens! Våkn opp! Dette er Stanadyrkelse av høyeste rang! De forsterker kraften i dødsfallet ved å bibeholde «sermoniene» utover flere dager! Alle vi som har knekt koden VET DETTE! Hjelp! Hvordan kan vi får FLERE til å se/skjønne dette!!!!!

Den Opplyste
Den Opplyste
6 år siden
Svar til  Den Opplyste

beklager trykkfeilene

anders
anders
6 år siden
Svar til  Den Opplyste

Er vakre Beyonce neste?

« Forrige artikkel

Om landssvikoppgjørets skyggesider

Neste artikkel »

Sannheten om kreft og det farmasøytiske monopol