//

Sannheten om kreft og det farmasøytiske monopol

4598 visninger
1 minutt lesetid
7

Få et nytt perspektiv i hvordan kreft kan kureres. Se dokumentaren «Sannheten om kreft: En global søken – Den sanne historien om kjemoterapi & det farmasøytiske monopol».

Alle trenger ikke nødvendigvis å gå veien via de offisielt godkjente kreftbehandlingsmetoder som kjemoterapi og de farmasøytiske medisinene med sine bieffekter. Det kalles cellegift av en årsak.

Kanskje finnes det en bedre vei å gå? Er det noen som holder oss tilbake fra å bli frisk på bekostning av profitt? Hvordan har privateide bedrifter fått monopol på å gjøre oss frisk? Se om du finner svaret i dokumentaren «The Truth About Cancer: A Global Quest – The True History of Chemo & The Pharmaceutical Monopoly».

kreft
Hvis en lege gjennomfører en standard kjemoterapibehandling og pasisenten dør så er det ok. Om man gjennomfører en behandlingsform utenfor standarden og pasienten overlever så er det ikke ok.

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Cate Nyvoll
Cate Nyvoll
7 år siden

Min erfaring og opplevelse. Falt ned av en trappe i en butikk. Hadde 3 bæreposer i hver hånd, slapp ingen, men slår mine «knyttnever» opp i brystene med bæreposene og de tunge vare i. På mig hadde jeg en BH med spiler i, og på det høyre bryst ramte min knyttneve det punkt på spilen hvor de ender i en lille knopp. Der oppstod der et hematom og var ømt lenge etter. 2 år efter dette fall oppdaget jeg en knute, og oppsøkte lege omgående. Alt gikk meget hurtigt, inn til mammografi som ø-hjelp, deretter biopsi og inn for operation. Selv var jeg i shock, og fulgte BARE med. 3 læger kom til mig, snakket en masse, tegnet på brystet hvor de skulle skjære og gikk fra mig med alle de sorte streker på rette sted. Pludselig våknet jeg opp av dette shock og tilkalte en lege. Fortalte ham, at alt dette de nu hadde sakt og gjort med mig, ikke var noe jeg ønsket at være med på, men ønsket begge bryster fjernet, fordi jeg ikke ønsket noe av den etterbehandling De hadde bestemt skulle skje efter operationen.. Legen hørte på mitt ønske, han gjorde nøjagtig dette, nemlig fjernet begge bryster. etterpå fikk jeg beskjed av en annen lege, at DE sykehuset ikke ville ha mer med mig at gjøre, og at jeg fra da av måtte passe på mig selv. For dette takket jeg, og han sluttet med at si : Uansett hvilken løsning du finner for dig selv, er prognosen den samme. Min almene lege fortalte mig fra et skriv fra Hospitalet, at der hadde vært «problemer» for det som var gjort ved mig, ikke var Hospitalets mening. Jeg forstod at den snille lege som opererte mig var kommet i problemer. Jeg gikk til Hospitalet med 2 flasker nydelig vin, og så til sykepleier at dette skulle gis til den lege, uten kommentar annet, end at det var fra en takknemlig pasient. Jeg har kun hatt lidt problemer med lymfen, men det har og kan jeg ordne selv, så ingen problem. Efter dette gikk jeg longwalk til Santiag de Compostella. Dette var i 2002, og nu 2016 og jeg har hatt det bra hele tiden, ingen etterbehandling annet end sunn fornuft.

Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
7 år siden

Kjenner noen «noen» som er blitt behandlet for alvorlige sykdommer hos Dr.Sebi i Honduras.

Hvis det finnes «noen» der ute, vennligst ta kontakt.

Curious
Curious
7 år siden

Om det ei bok dere bør lese om kreft og kreftindustrien så er det ‘Cancer: Step outside the box’ av Ty Boillinger. Søk den opp på Amazon.
Den koster ikke mange kronene og er verd å kjøpe.
Det står også listet opp alternative kreftklinikker i europa og usa som ikke bruker cellegift, kirurgi eller stråling som metode.

Amazon link:

AUDNI FERGER
AUDNI FERGER
7 år siden

Masse interessante påstander som jeg er tilhenger av.

Åse
Åse
7 år siden

En vekker som bør bli delt til flest mulig især leger og helsepersonell. Denne serien på 9 episoder bør frem i noeske medier.
Jeg har nå sett episode 3 som handler om brystkreft, Et MÅ Se! for kvinner. https://www.youtube.com/watch?v=VK_sX5ko8SE
Og episode 4 og mat som både medisin og som forgifter oss. https://www.youtube.com/watch?v=u7qRDXLxBC0
spesielt aktuelt når regjeringen har bestemt at Mattilsynet skal underlegges EU s avgjørelser nåe det gjelder Ny Mat.

Erik Leirvik
7 år siden

https://www.facebook.com/groups/439553602725764/?fref=ts

Gcmaf er det mest spennende som er kommet på alternativfronten relatert til kreftbehandling.

fawyd
6 år siden

Masse interessante påstander som jeg er tilhenger av.

————-
مجتمع فوائد

« Forrige artikkel

På tide å gi fra seg imperiet?

Neste artikkel »

Raftoprisen gitt til jesuitt