Raftoprisen gitt til jesuitt

1.9K visninger
3 minutter lesetid
10

Jeg så innslaget på NRK2 om at den norske Raftoprisen for 2015 var tildelt jesuitten Ismael Moreno Coto fra Honduras, som er kjent som Padre Melo. Jeg ble høyst overrasket og forskrekket over at prisen hadde gått til en Jesuitt. 

Er det kun Norge og Raftostiftelsen som ikke vet hva en Jesuitt er? Jeg kan tenke meg at en slik utdeling aldri hadde kunnet finne sted f.eks. i Frankrike hvor vedkommende jesuitt kunne ha blitt kjeppjaget, truet på livet og spyttet på. Hvordan er det mulig at dette likevel finner sted i Norge?

Forklaringen er at Norge, i hvert fall i 40 år, har vist seg å være det aller mest fruktbare land for å så verdensideen til «The New World Order» og deres perverse verdensplan. Her spiller nemlig Jesuittene en sentral rolle som en hovedkomponent innen «La Curia Romana». Dette svineriet har siden infiltrert seg i samtlige statsinstitusjoner her landet igjennom frimurerne>Stalinistene>Sionistene>Illuminati og andre femtekolonister.

Pressa er fullstendig kneblet igjennom Senior parasitt-satanisten Murdoch som har høy status innen Frimurer-Illuminati.

I ingen andre land har denne galskapen kommet så langt som i Norge på grunn av våre naive og svake ledere samtidig som denne makten får ytterligere sponsing igjennom verdensideen omkring «Norge, verdens mest avanserte demokrati» som det perfekte skalkeskjul.

Thorolf Rafto må ha snudd seg i graven opptil flere ganger i forbindelse med utdelingen av prisen som bærer hans navn dersom han visste hva en Jesuitt er for noe. En Jesuitt står frem som en forkjemper for Kristus gjennom sitt «Society of Jesus» men tilbeder satan via Lucifer. Jesuittene er oppfinnerne og videreutviklerne og ergo de mest fremragende eksperter på hjerneprogrammering av småbarn helt nede på baby-stadiet hvor de er i stand til å skape inntil 12 splittede personaliteter. Dette gjør de gjennom den aller verste tortur på småbarn for at de skal være istand til å dissosiere sinnet for å skapes til roboter for forskjellige perverse regimer. Mange små omkommer av påkjenningene eller ved at det begås en ‘feil’. Andre igjen blir myrdet fremfor andre små som et element i ‘treningen’ for dissosiering.

Disse undermenneskene har bare i USA skapt mer enn 3 millioner ‘ofre’ og de jobber nå med 4.generasjon. Splittelsen av sinnet blir derpå lastet upp med kodeord for å skape drapsmaskiner, spioner, seksuelle slaver som president modeller eller for embetsmenn, budbringere, fotografisk minne etc etc. Dette prosjektet går under navnet MKUltra/Monarch slave program og er fra 50-årene og fortsetter mere utspekulert enn noensinne.

Spør padre Melo om han kjenner til fortellingen om «Lille Rødhette og den store stygge ulven» (spansk: «Caperucita roja») og observer reaksjonen.

Legg merke til at UN special reporter, Frank la Rue, ikke med et ord nevner ‘jesutt’ prest men bare presten Melo. Frank la Rue (lakei for Illuminati via UN) vet hvor hatet jesuittene er og det forferdelige skadeverket disse parasittene har gjort i flere hundre år.

Jesuittene er dessuten gifteksperter. Den farligste giften kan ikke påvises gjennom analyser. Den inngår i Nano-teknologien hvor mikroskopiske roboter laget av organisk materiale som angriper forskjellige deler av kroppen samtidig og noen av symptomene er ekstrem utstrekking av muskler og sener. Et offer vil føle som om muskler og sener blir slitt istykker, forårsaking av alvorlige ledd- og skjelettskader, øyesmerter og hallusinasjoner.

De har videre forårsaket døden til mange gode personer gjennom avansert teknologi som har ført til hjertestans eller hjerneblødning. Jeg tenker her på Johan Jørgen Holst, Knut Frydenlund, Rolf Presthus, og Jan P Syse som alle døde av uforklarlig hjerneblødning (så vidt jeg husker). Noen av dem jobbet seg ihjel sa Willoch den gang (sludder).

Legg merke til eden som enhver Jesuitt må avsi:

«Jeg lover videre og erklærer at jeg, når anledningen tilsier det, vil ta i bruk en nådeløs, både hemmelig eller åpenlys, kamp imot alle kjettere og avvikere, Protestanter og Frimurere, og som er min hovedoppgave, og å utrydde dem ifra jordens overflate, og at jeg ikke vil spare noen; hverken når det gjelder alder, kjønn eller byrde, og at jeg vil henge, brenne, kaste, koke, hudflenge, kvele, og begrave levende disse ille beryktede kjettere, og rive opp magene og underlivet til deres kvinner, og knuse deres småbarns hoder mot muren i den hensikt å tilintetgjøre deres avskyelige rase. Dersom dette ikke kan bli utført åpent vil jeg i hemmelighet bruke giftkoppen, repet for kvelning, stålstrengen fra pianoet, eller blykulen, uten å ta hensyn til ære, rang, verdighet eller deres autoritet over personer, uansett hvilke omstendigheter eller livssituasjon de måtte inneha, være seg offentlig eller privat, slik jeg er pålagt å utføre til enhver tid»

(Dette er den 4. ed av det høytidelige løfte).

Legg merke til deres ed for å fjerne Frimurerne. Dette er en av mange måter de har for å føre den vanlige mann og kvinne bak lyset. Frimurerne og Jesuittene spiller nemlig på samme parti. Frimurerne avsa nemlig satanistløftet overfor The Scottish Rite i 1946. Mest sannsynlig er det kanskje bare Stormesterne som kjenner til dette.

Utdelingen av Rafto-prisen til Melo bekrefter at Rafto-stiftelsen også har blitt infiltrert av satanistene i Illuminati via deres frimurerbrødre i Norge. Sammen med Nobels fredspris.

Når skal nordmenn begynne å våkne opp?

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Det er viktig å kjenne til ugjerningene som har funnet sted de siste århundrene, ikke minst i forrige århundre, som kan spores tilbake til Vatikanet, og deres viktige agenturer jesuitt-ordenen og Malteserordenen: Første verdenskrig – den blodige «revolusjonen» (statskupp) i Russland – nazismens fremvekst – annen verdenskrig – Vietnam-krigen for å nevne noe.

Det er viktig å forstå Vatikanets rolle fra kulissene for å forstå situasjonen idag. Her er en fyldig og informativ presentasjon av den virkelige historien i nyere tid: http://www.hansgaarder.info/produkter/vatikanet/

John Olsen
John Olsen
Abonnent
7 år siden

Jesuittordenen, formelt Jesu Selskap, forkortes S.J. eller S.I., er en katolsk presteorden. Den ble grunnlagt av baskeren Ignatius av Loyola i 1534. Ordenen spilte en viktig rolle under motreformasjonen, og ble derfor fryktet i protestantiske land. Den opprinnelige stadfestelsen av ordenen begrenset antall medlemmer oppad til seksti, men dette ble opphevet allerede i 1543, og ordenen begynte raskt å spre seg over det meste av verden. Den er den største katolske presteordenen; det finnes dog større ordener dersom man regner mannlige og kvinnelige grener sammen.

På grunn av forbudet mot katolsk trosutøvelse i Norge i unionstiden kunne ikke jesuittordenen etablere seg her. Den eneste tilstedeværelsen man kjenner til i perioden er Maximilian Hells besøk i Narvik i årene 1768–1770, da astronomen Hell i følge med andre astronomer tilknyttet Jesuittordenen fikk komme for å studere Venuspassasjen. Da Norges Grunnlov ble vedtatt i 1814 ble det spesifisert at jesuitter ikke hadde adgang til riket. Dette var en del av Grunnlovens §2, den såkalte jødeparagrafen. Paragrafen ble endret i 1856 da jøder ble gitt adgang til riket, og i 1897 da munkeordener fikk etablere seg, men forbudet mot jesuitter besto til 1956. Endringen ble da presset gjennom fordi Norge sluttet seg til en menneskerettighetskonvensjon, og det var fortsatt motstand mot å oppheve den fra enkelte protestantiske grupper. Man kjenner med sikkerhet et unntak fra perioden 1814–1956, da det i 1940 kom en fransk feltprest som tilhørte jesuittordenen til Narvik. Antagelig har også andre jesuitter vært i landet i perioden; Christian Michelsen skal ha hatt noen boende hos seg i 1905 som gjester og rådgivere. Deres tilstedeværelse var fortsatt forbudt, men loven ble på det tidspunkt tolket primært som et forbud mot jesuitters religionsutøvelse og ikke som et generelt forbud mot deres tilstedeværelse.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  John Olsen
7 år siden

Den mest kjente jesuitten er pave Francis 1. Bergoglio er den første jesuitt som noen gang blir pave, Som en 76 år gammel mann.
I denne pavens tid vil Vatikanet bli ødelagt slik det er skildret i Åpenbaringsboken kap 18.
Og stor glede bryter ut i himmelen foran Guds trone. Over at denne styggheten får sin dom.

https://ord8liv.wordpress.com/2013/07/20/slutten-for-babylon/
+

Lillian Dyrnes
Lillian Dyrnes
Abonnent
7 år siden

….så fant jeg det da jeg løftet blikket…. ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  anders
7 år siden

Legg merke til Helikopteret som ble brannofret til Moloch i dag, det kom akkurat som forventet på den 10 dagen fra deres hellige ofring periode mellom 19 april og 1 mai.

11.16 tok det av fra Gullfaks B som blir 9/11 i palidrom ( opp ned ) initialene i Gullfaks B er deres hellige 72.
29 er også symbolsk for 9.11 ( 2+9) =11

29. april er også den 119. dagen i året.

Seff som vi har sagt flere ganger så vil det meste handle om 13 fremover og spess deres hellige fredag og 13, foreløbig er 11 av de 13 funnet.

Reptil Dronninga fikk sin Prince på sin bursdag 21 april, Antikrist William, hertug av Cambridge og Catherine, hertuginne av Cambridge giftet seg på denne dag for 5 år siden og fikk sitt offer. Deres sønn Prince George of Cambridge ble presset frem kunstig 22/7 2013.
Adolf Hitler gifter seg med Eva Braun i en bunker i Berlin på denne dag 29 april i 1945.

Kommer tilbake med mer senere … R.I.P ofrene og brenn i hel… Jesuittene og Frimurerne eller Tempelridderne som de kaller seg etter 8 grad som stå bak massakren..

Lillian Dyrnes
Lillian Dyrnes
Abonnent
7 år siden

Veldig interessant! Jeg skulle gjerne sett på linker som gir mer info om jesuittene.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

I 1989 ble fire jesuitter som utga seg for å være «prester» drept i El Salvador, nabolandet til Honduras.

Hva var omstendighetene rundt drapene? At El Salvador hadde vært herjet av borgerkrig siden 1980.

Jesuittene ble drept fordi at lokalbefolkningen hadde innsett at DET VAR JESUITTENE SOM HADDE FREMPROVOSERT BORGERKRIGEN…

Hva skjedde i Honduras naboland Guatemala i 1954? Det fant sted et statskupp mot landets folkevalgte og folkelige president Jacobo Árbenz, som ble gjennomført av jesuitten Cardinal Spellmann og jesuitt-agenturet CIA. CIAs gjennomføring av dette statskuppet førte til at titusener og hundretusener av mennesker i Guatemala ble drept i årene som fulgte. CIAs medvirkning i kuppet i Guatemala er nå viden kjent, og også omtalt i Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/1954_Guatemalan_coup_d%27état

« Forrige artikkel

Sannheten om kreft og det farmasøytiske monopol

Neste artikkel »

Tror du på selvmordsbombere?

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x