/

Monsanto og genmodifisert mat – Full kontroll over matkjeden

13500 visninger
10 minutter lesetid
195

Psykopati – Jeg vet at det er ikke pent å bruke ”merkelapper” på mennesker. Man skal liksom heller se på deres atferd og beskrive den.

Vel i dette tilfelle så mener jeg at mennesker som helt bevisst går inn for å tjene grovt på andres lidelse, uten å ta hensyn til hvordan andre har det, og som med vilje ødelegger livsgrunnlaget for andre for ONDE. Jeg har også lagt merke til at slike mennesker er veldig konsekvent i deres atferd. De er så å si nesten alltid engasjert med ondskapen sin som en agenda. Derfor tillater jeg meg å kalle slike mennesker for psykopater.

Verdens mest kynisk global virksomhet – Monsanto

Et lite blikk på verdens nyheter viser at disse syes å ha overtatt fullstendig styring av vår klode. Globale bedrifter også oppfører seg som psykopater og en av de verste som jeg vet om i min tid som belest, informert og samfunns engasjert, er bedriften Monsanto. Denne bedriften produserte ”Agent Orange” til bruk i Vietnam krigen. Denne giftstoffet gjør at planter dø – alt som berøres av ”Agent Orange” er dø, selv om de ikke vet det enda. Nå selger Monsanto Agent Orange under merkenavnet ”RoundUp” (en uttynnet versjon). Millioner av mennesker bruker denne faenskapen som forpester miljøet i den troen om at det er trygt.

Viktig Addendum om Monsanto, Agent Orange og RoundUp – 2.06.2010

Fordi jeg er personlig opptatt av å levere så korrekt informasjon som jeg evner i artikler jeg skriver for Nyhetsspeilet er jeg faktisk glad når lesere påpeker eventuelle feil og mangler. Jeg har i dag fått mail fra en leser som påpeker at RoundUp er faktisk ikke en fortynnet utgave av Agent Orange. Derfor har jeg gjort litt mer grundig utforsking av saken. Det jeg har funnet er faktisk enda mer skremmende. Først et lite utsnitt av e-posten fra leseren som også inneholder viktig informasjon:

Er både kjemi og landbruksutdannet. Deler mange av dine synspunkter på uetisk landbruk, frø som må kjøpes av produsent, med sterilt avkom. mm.

At Agent Orange er giftig er hevet over en hver tvil også for hvirveldyr (mennesker) se kjemisk formel: http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange

Som du ser er basen i molekylet en bensenring substituert med 1-3 kloratomer og en hydrokarbonkjede som under normale tilfeller ikke skulle være så toksisk. Forekomsten av klor og fluor i slike molekyler finnes ikke i naturen og ser du på medisinene våre ta feks valium, så har du også her klor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Diazepam Det samme gjelder de fleste psykofarmasøytika: klor eller fluor direkte på benzenringen(e)

Glyfosat: er et mye mere «primitivt» hydrokarbon og inneholder en fosfat del og en maursyredel i en nitrogenbro. Stoffet er ikke giftig for dyr på samme måte som agent orange og brytes ned i naturen av bakterier. Klorerte og fluorerte hydrokarboner (eks.DDT) og medisiner som ovenfor nevnt finnes ikke i naturen og har i visse fall som for DDT en levetid på flere tiår. Selv er jeg mot sprøytemidler og kjøper mest økologisk, men på hytta må jeg dessverre drepe osp- og selje-stubber med roundup da det ellers blir «busktepper» der jeg vil ha blomstereng og elgen kommer hver år og ser pigg ut. det samme gjelder fugler og insekter. Elgen spiser til og med nyskudd i området og i følge bøkene er karantenetiden for roundup 21 dager. Når man behandler stubber kommer det jo ikke skudd i nærheten de første ukene likevel.  http://no.wikipedia.org/wiki/Glyfosat

Fra websidene til Monsanto er det følgende informasjon om deres forbindelse med Agent Orange – bare for å ha det dokumentert.

Kilde:  http://www.monsanto.com/monsanto_today/for_the_record/agent_orange.asp

As the war began and intensified, the U.S. government used its authority under the Defense Production Act to issue contracts to seven major chemical companies to obtain Agent Orange and other herbicides for use by U.S. and allied troops in Vietnam. The government specified the chemical composition of Agent Orange and when, where and how the material was to be used in the field, including application rates. Agent Orange was one of 15 herbicides used for military purposes during the Vietnam War and the most commonly applied. It received its name because of the orange band around containers of the material.

The manufacturing companies included Diamond Shamrock Corporation, Dow Chemical Company, Hercules, Inc., T-H Agricultural & Nutrition Company, Thompson Chemicals Corporation, Uniroyal Inc. and Monsanto Company, which at the time was a chemical manufacturer. Monsanto manufactured Agent Orange from 1965 to 1969.

Agent Orange was a 50-50 mix of two common herbicides, 2,4-D and 2,4,5-T, which had been used domestically since the late 1940s without incident by U.S. farmers, railroads and others. Since the Vietnam War, both scientific and public concern has arisen over the dioxin compound 2,3,7,8-TCDD, a byproduct of the manufacturing process used to produce 2,4,5-T (which, again, was one of the herbicides in Agent Orange.) TCDD was present in trace amounts. Research on the issue of Agent Orange has gone on for decades and continues today.

Nå har vi det på det rene at Monsanto ikke var den eneste produsenten av Agent Orange. Når de skriver at forskning rundt Agent Orange pågår enda, så mener de bevisføring for dens kjente skadelige effekter.  Så finner jeg følgende webside som er kjent for nyttig informasjon: http://www.healthfreedomusa.org/?p=2915

In the 1970s, Monsanto began manufacturing the herbicide Roundup, which has been marketed as a [sic] safe, general-purpose herbicide for widespread commercial and consumer use, even though its key ingredient, glyphosate, is a highly toxic poison for animals and humans. In 1997, The New York State Attorney General took Monsanto to court and Monsanto was subsequently forced to stop claiming that Roundup is “biodegradable” and “environmentally friendly.”

Her får vi vite at RoundUp er likevel ikke trygg, selv om det ikke er utvannet Agent Orange som jeg først påsto. Men så kommer det følgende – på same webside, at Monsanto har et problem med RoundUp. Det har kommet noe de kaller for superugress som er immune mot RoundUp – de har tatt til seg pollen fra GMO frøene – smarte planter. Derfor kommer de nå med en ny og forbedret utgave av RoundUp – som inneholder 70% – Agent Orange! Da blir det likevel riktig som jeg først skrev, bare ikke helt enda. Derfor mener jeg det er riktig å stryke begge setningene som sto tidligere.

Monsanto is facing super weeds and a marketing problem: Roundup (R) is no longer as “effective” as it used to be in killing off super weeds which have now acquired the genes from the pollen of the GMO seeds and are becoming Roundup (R) resistant. Not only that, but competitors are seeking to tear market share away from the originator of this particular poisoned plant system.

Monsanto probably pays some pretty good salaries, though, for some diabolically clever brain power. Their solution? Come up with new and improved versions of Roundup (R) which contains up to 70% Agent Orange. See: http://www.i-sis.org.uk/DMPGR.php

Genetiske defekter gjennom Agent Orange
genetiske defekter via Agent Orange

Agent Orange ettervirkninger

Monsanto har oppdaget at ved å genetisk endre på frø som bøndene bruker, kan de fremavle en matsort som tåler å bli sprøytet med deres ”RoundUp”. Det kalles da ”RoundUp Ready”. Ved å gjøre plantene som kommer fra frø som er genetisk endret av Monsanto, sterile – kan de også suge livsblodet til bonden gjennom hele dens levetid. Bonden må, for hver avling, stadig kjøpe nye frø fra Monsanto. Denne bedriften tjener videre penger på bonden ved å selge RoundUp, som til slutt forgifter jorden. Selvfølgelig får mennesker som spiser produktene som bonden produserer forgiftet med RoundUp fordi de har ikke blitt genetisk endret av Monsanto slik at de også er RoundUp Ready.

I reklamen sier hageeieren stolt etter å sprøytet ugresset, "It's dead, but it doesn't know it yet!"

I årene som har gått har jeg lest artikler og sett filmer om hvordan Monsanto har gått aggressivt til verks mot bønder som ikke vil gå med på Monsanto stilen. Det som skjer når den ene bonden flytter på Monsanto frø, er at de blir blåst litt her og der til nabo teigene. Det vil si at bonden har plutselig patentert vekster som vokser på jorden uten å ha kjøpt frø fra Monsanto.  Bedriften går ut med biologer som tar tester på avlingene og når de finner noe fra Monsanto, går de straks til kostbare rettssaker. Fordi de har så mye penger er de i stand til å få bonden til å gå konkurs, da overtar de driften og på denne måten overtar hele markedet.

I Norges frølager på Svalbard, er Monsanto godt representert etter det jeg har lest. I India har det gått en epidemi av selvmord blant bøndene etter det først har gått opp for dem at de alltid må kjøpe nye frø for å fortsette som bonde. Fra det jeg leser er det ca. 1,000 bønder som tar sitt liv hver uke i India etter å gått over til GM-avlinger (genmodifiserte avlinger) For dere som ikke forstår hvordan systemet fungerer, er bøndene alltid selvforsynt med egne frø – det er slik naturen er skapt – før Monsanto kommer inn i bildet. I enkelte land er GM frø forbudt. Det burde de bli over hele jorden da de viser seg å være dødelig for alle som får de i seg. Nå nylig (2002) har EU godkjent bruk av GM frø. Det sniker seg inn i matkjeden, om du vil eller ikke.

southasiarev.files.wordpress.com - Dette er et godt eksempel av "disaster capitalism".

Monsanto representanter er kanskje ikke så merkelig nok sterkt engasjert i WHO-Codex Alimentarius, som er FNs global plan for å ta kontroll over hele matkjeden. (I korte trekk handler Codex om å gjøre vitaminer, mineraler og supplementer ulovelig – de skal bare selges i små mengder som medisiner  – samtidig skal de tillate 7 av de 10 verste giftstoffene vi vet om i maten vår.) Fordi Monsanto er involvert er GMOs en del av planen. Det er også slik at Monsanto har fått gjennom at alle dyr som selges skal sprøytes med ”Bovine Growth Hormones”.  Har du lurt på hvorfor jenter blir så mye tidligere kjønnsmoden for tiden? Det er veksthormoner som finnes i kjøtt og melkeprodukter. Hvor mange andre bivirkninger denne dritten har tør jeg ikke tenke på.

FDA i USA nå finansiert av mat og medisin industrien – «Du har ingen rettigheter»

I USA er det forbudt å selge melk som ikke har blitt pasteurisert. Nå er det mange mennesker som er klar over at denne prosessen dreper også gode næringsstoffer som de vil ha i melken sin. Følgelig har de gått rettens vei for å kreve retten til å kjøpe og bruke melk som ikke har blitt ”drept” for næring. Rettssaken er nå klar og resultatet var følgende: FDA – som regulerer disse lovene sier at amerikanere ikke har naturlig rettigheter til mat, helse og private avtaler. La meg spesifisere dette så du forstår hvor dette leder til. Du trenger å vite at FDA var en gang en forbruker organisasjon som var skapt for å beskytte forbrukerne fra overgrep via medisinsk- og matindustrien. Nå i lengre tid er det slik at FDA får driftpenger fra selve industriene som borgerne skulle få beskyttelse fra. Monsanto er følgelig sterkt representert som bidragsgiver for FDA. Dette er selvfølgelig, per definisjon fascisme i praksis.  Nå har FDA erklært at:

a. Amerikanske borgere har ingen rett til å forbruke eller mate barn hvilken som helst matsort.

b. Amerikanske borgere har ingen generell rett til kroppslig og fysisk helse.

c. Amerikanske borgere har ingen fundamental rett til å lage private avtaler (”Freedom of Contract”).

Essensen av det hele er at FDA mener at ingen har retten til å velge hva de spiser og drikker. Du er bare tillat å spise og drikke hva FDA gir deg tillattelse til. Det finnes ingen Gude gitt rettigheter at du kan forbruke mat fra naturen uten at FDA sier du kan. FDA skrev i en E-Post til folk som de ville støtte sin sak at:

  1. ”Det er ingen rotfestet historisk tradisjon som gir ubegrenset tilgang til alle sorter mat.”
  2. «Saksøkerens påstand om at de har fundamentelle rettigheter til egen kropp og fysisk helse, som inkluderer hvilken mat de spiser og hvilken de velger ikke å spise for seg selv og deres familier er likedan ikke riktig fordi saksøkeren har ingen fundamentale rettigheter til å ta tak i akkurat den maten de ønsker.”

Jeg vet ikke hvordan du opplever denne utviklingen men slik jeg ser det er det intet mindre enn å avsløre en plan for regelrett utslettelse av det amerikanske folket med loven i hånden. Når du har full kontroll over hele mat kjeden, har du full kontroll over ALT. Kan det være derfor at BP og den amerikanske regjeringen er opplagt lite interessert i å stoppe oljevulkanen i det rikeste matfat som havet har å by på? Kan det være derfor at det er en lov i USA som faktisk gjør det umulig å fiske på havet og i ferskvann? Kan det være derfor at nesten alle jaktbar vilt i USA holder på med å dø av sykdom (Chronic Wasting Disease) som de kansje får fra Chemtrails? I Norge har jeg aldri hørt om slik. Hvis det er slik det går i USA, vil det komme til Norge?

Den siste strået, oppdaget jeg i dag. Monsanto nå krever retten til å kunne ta patent på dyr og deler av dyr. Det vil si at dyret er en ”oppfinnelse” som eies av Monsanto. De har lagt inn søknader for å ta patent på gris som blir matete med deres GM mat, bacon, kveg og fisk. Monsanto fikk en Europesk patent (EP 1356033) i 2009 hvilket er en kjede av matproduksjon fra frø av genetisk endrede planter og frem til mat produkter som mel og olje.

Det vil si at det er snart ingenting vi kan spise som ikke eies av Monsanto (og de andre gigastore globale GM selskaper) – hvis de får det slik de vil. Nå kan du ikke si at du ikke har visst om det hele. Nå har du ingen unnskyldninger til ikke å stå frem og kreve din rett til å spise det du selv mener er best for deg, ditt sinn og din kropp. Ingen regjering og heller ingen global selskap har blitt overført dine Gude gitte rettigheter til å bestemme over din egen kropp og helse. Det som skjer nå i USA og mange andre steder i verden er intet mindre enn en bekreftelse på at menneskemassene betraktes av psykopatiske ledere og næringslivsledere til å være like lite verd som en maur tua.

Jeg lurer på hva den norske responsen til FDA påstander ville bli? Kanskje på tide å sende dem et brev eller to for å høre?

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Abonnere
Varsle om
guest

195 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
12 år siden

Monsanto er bare «ett» av skyggsidene til vår kapitalitiske og fascistiske korporativ imperium. Husker noen år tilbake da så jeg en ganske bra laget dokumentar om voksende ene-mektige verdensomspennende korporasjoner, der blant annet Monsanto var hoved-tema. Den heter The Corporation (2003):

Anbefales på det sterkeste!

vidar
vidar
12 år siden

Monsanto = pur ondskap satt i system. Monsanto sitter så vidt jeg vet fortsatt på rettighetene til en teknologi kalt «terminator-frø» eller «suicide frø» (Delta and Pine Land var selskapet som utviklet teknolgoien og ble senere kjøpt av opp av Monsanto for over 1 milliard dollar). Dette er tilsynelatende normale frø bortsett fra at de nye frøene som spirer er sterile. dette er selvsagt en god teknologi da den sikrer at fattige bønder og deres lokalsamfunn heller dør av sult enn at monsanto ikke får profitten sin (monsanto sier riktignok at de ikke har tenkt til å bruke teknologien, men en rask titt på monsantos historie viser at man ikke kan stole på en skit av det de sier).

ang. bønder som blir bekjempet av monsantos hemmelige agenter som tar stikkprøver fra åkerne uten bondens samtykke, så har de her en utmerket strategi der de først truer med rettssak for så å gjerne ende opp med et forlik. i denne david mot goliat kampen blir bøndene fristet til å inngå «billig» forlik fremfor dyre advokatsalær. ikke mange bønder tør/orker ta opp kampen. hvis bønda aksepterer forlika blir de pålagt munnkurv som sikrer at saken ikke kommer frem i mediene.

Linda J. Fisher var ansatt i monsanto og har hoppet frem og tilbake mellom monsanto og epa (environmental proteection agency) misnt 3 ganger. hun er ikke alene om å ri flere hester på den måten. på denne måten kan hun bidra til å sikre monsanto-vennlig lovgivning, så som verd. gm-mat etc.

at grådige selskaper forsøker å ta patent på liv er desverre ikke noe nytt. senest i 2008 var det i australia et selskap som var villig til å gå til rettssak for å hindre sykehus laboratorier fra å undersøke kvinner for brystkreft. selskapet hadde nemlig patent på to kreftgener samt på selve undersøkeles-metoden. jeg vet desverre ikke hva som skjedde videre i denne saken.

kjemebra at det settes fokus på monsanto.

Michelle
12 år siden

mennesker og dyr og naturen gjøres til slaver, det er meningen at naturen skal gi frihet og glede/kjærlighet og livet i gave hver dag helt gratis til menneskene og dyrene, bak står solen/lyset som også er i alt, alt er levende, trærne og fjellene og havet, vi skal få alt gratis, frukt og nøtter og oljer fra naturen, kanskje litt melk og honning når vi spør dyrene om lov, i kjærlighet og takk er det meningen vi skal leve, dele og gi ALT NÅ, vi er alle 1, vi hører til i lyset, la oss ikke dra fra kjærligheten ned i møkret, men la oss motta i takk for alle gavene vi får av lyset, la oss gi det vi har og aldri glemme at vi aldri kan gi noe uten å få minst like mye tilbake..

the Secret Covenant by a member of the illuminati:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm

Soulja
Soulja
12 år siden

Skal si du er produktive for tiden Mike :) Stå på! Du leverer alltid mye bra info.

petrus
petrus
12 år siden

AS Norge er inne med 2,8 milliarder i dette firmaet, så «vi» eier 1% av faenskapet.

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Den franske dokumentaren om Monsanto: Controlling our food.

http://video.google.com/videoplay?docid=6262083407501596844

Er 100 % enig i det som Mike skriver. Det er en meget skremmende utvikling, også innen ernæring. Jo større en organisasjon er, jo mer psykopatisk blir oppførselen.

Slater
Slater
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Om du tar trekkene til et stort, internasjonalt konsern og legger det på et menneske så har du faktisk FNs kriterier for å være psykopat.

Ute av stand til å ha langvarige forhold
Utnytter folk for egen vinning
Ute av stand til å ha empati med andre
etc etc

Hans Gaarder
Skribent
12 år siden

TABU nr. 55 i TABU-oversikten for norske redaktører og journalister:

«Matmonsteret Monsantos helsefarlige GMO-vekster

55. Gigakonsern arbeider for matmonopol med usunn mat !
Henry Kissinger sa engang at ”Hvis du kontrollerer energien, kontrollerer du landene. Men hvis du kontrollerer maten, kontrollerer du menneskene”.

Monsanto er et globalt amerikansk næringsmiddelkonsern som har som ambisjon å få monopol på verdens matproduksjon. Et viktig element i dette er å få kontroll over såkorn og frø, inkludert å få høye markedsandeler for patenterte GMO-frø (Genetically Modified Organisms). Dette er i mange tilfelle frø som ikke gir nye frø, slik at bøndene må henvende seg til Monsanto hver gang de ønsker å så. Dette har bl.a. ført til at tusenvis av indiske bønder har begått selvmord etter å ha blitt lokket til å ta i bruk GMO-vekster, som satte dem i en umulig økonomisk situasjon.

Empirisk erfaring viser at GMO-vekster alt i alt gir dårligere avlinger enn naturlige frø og såkorn. Dette er det bl.a. redegjort for i boka ”Genetic Roulette” av den anerkjente forfatteren Jeffrey M. Smith (som også har skrevet boka ”Seeds of Deception” om GMO). Her dokumenteres det også at GMO-mat medfører ulike former for helserisiko (bl.a. allergier, organskader, DNA-skader og sterilitet).»

Se Nyhetsspeilets komplette TABU-oversikt for norsk presse: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Blue
Blue
12 år siden

En meget viktig artikkel dette Mike da det gjøres store forberedelser fra disse korrekt beskrevet psykopatene gjennom å spraye oss mennesker og alt levende med chemtrials som innholder aluminium og diverse andre stoffer som forsurer naturen slik at disse selskapene skal drive sin kartell-virksomhet.

De bruker mye av noe jeg selv og andre betegner som «tørr is spraying» av skyene når den elektroniske værmodifikasjonen ikke funker som den skal( put gently out by orgonite:) ) som mest sannsynlig består av flytende nitrogen kombinert med tørr is for å hindre sammenhengende regn over store områder.
Tror også de kan «drukne» områder med bruk av andre kjemikalier hvis det er hensikten uten problem(Polen?).
Her blir flytende nitrogen demonstrert i et baseng. http://www.youtube.com/watch?v=XCtdW_BDuVI&feature=related
Tenk hva flere store tanker med dette gjør med et nedbørsfelt.
Tørr is bombe i baseng.

Sikkert fasinerende for piloten, men det er ikke særlig vennlig mot de levende skapningene som lever under i lengden.At penger og makt skal bety så mye er helt utrolig, men ikke sjokkerende lengre dessverre.
Ja O dessverre som skambankt synger har et greit budskap som passer her. http://www.youtube.com/watch?v=C5Dw9QAYR2o

Har flere ganger dette året sett at mørke regntunge skyer bli sprayet langs østlandskysten slik at de har blitt lysere eller borte, med bare litt hvit dis som vitner om at det en gang var en regnsky.Når du står rett under en sky som dette gjøres med kan du merke et kuldegufs som gir en følelse av at kulden trenger dypt inn i kroppen.

Sikker på at det samme skjer på vestlandskysten da store nedbørsfelt gang på gang har blitt borte i havet før de treffer land ut i fra radar bilder før de treffer land alt for ofte til at det er et normalt fenomen der også.
Vestlandet er jo Norges matfat.

Gen industrien/they har godt på vei knekt Tanzania uten skrupler. http://www.twnside.org.sg/title2/susagri/2010/susagri113.htm

Vi og resten står for tur nå hvis ikke det blir en skikkelig oppvåkning med handling og forståelse for alvoret.

Begynn med å overse alle annonsene som f.eks den avisen som jeg fikk fra Jernia i dag.På baksiden står det.Total utslettelse!-Spør oss om råd!
En annonse for insektsmiddler og ugressmiddler som hjernevasker folk til å tro at alt skal utslettes og det er greit? Jeg er ikke veldig glad i mygg,maur i boden og skvalderkål men jeg går ikke til kjemisk krigføring av den grunn i min egen hage og nabolag.Det er tross alt andre dyr sin mat også.

En nabo brukte en del roundup slik jeg forstod det mot ugress og døde dessverre av en hissig form for kreft for en stund siden uten at hun røkte og var ikke veldig gammel.(Jeg tenker nå at det kan være en sammenheng uten at det er sikkert).
Nei, nå må folk ta ansvar for sin egen og våres etterkommeres fremtid.

De som søker makt på bekostning av andres lykke burde egentlig bare se seg selv i speilet å bli voksen slik at vi kan se på fremtiden uten frykt som et folk med forskjellige tradisjoner og lære seg den sanne betydningen av respekt.
Og slutt å tukle med maten vår!

Hallo
Hallo
12 år siden

Hei MiKe!
Jeg har kjøpt frø i store mengder bla fra: survivial seeds, og har disse lagret. Jeg er ikke typisk grønn i fingrene, og disse frøene må brukes før de blir for gamle. Jeg oppfordrer de som er grønne i fingrene til å samle inn frø, slik at vi kan skape en» nyhets speilet frø bank», samt få omsetning på frøene. Jeg vil selvfølgelig bidra med mine frø, de har ikke godt av å ligge på kistebunnen. Vi trenger en kordinator for dette, og Mike, der kan du bidra. Jeg kan ikke garantere for frøene mine, og dette er lett for Monsanto å sabortere. Men i allefall så er det bedre å prøve å spre frø som ikke i utgangspunktet er bedervet til folk flest.
Jeg snakket med en person i fra Hawaii og lurte på om han viste hva den største næringen der var, og det viste han ikke, det er GM produkter ( fra rense ).
Når jeg er i andre land, gjerne varmer enn i norge har jeg med meg mange plastposer, det jeg samler frø, fra planter jeg synes er fine, og av planter jeg synes virker som hardføre. Legger en liten papir lapp oppi posen om hvilken plante det er ( blomst, frukt, tre eller lignende ) og legger denne i sekken min. Har aldri blitt spurt i noen grense kontroll om hva jeg har med meg.

Jeg er sikker på at mosanto ikke kommer til å vinne om vi alle er med på å ta vare på frøene våre, vi er for mange.

Vil legge til at vi har også sporer, som vi må ta vare på, i norge har vi sporer fra sopp, som i fremtiden kommer til å kunne kurere sykdommer vi ikke har hørt om enda. Så for den som er inne i biologien, ta vare på sporer også, monsanto kommer der også.

Ellers så takker jeg deg for meget bra opplysnings arbeide, stå på, vet at du er amerikansk og at dit hjerte heller over dit. Du er flink til å oversette problematikken der over til norsk, og dette hjeper oss som ikke klarer å få med alle små detaljer.

Hallo
Hallo
12 år siden

Hallo igjen!
Etter å ha lest mitt eget inlegg så ser jeg at jeg på en måte prøver å skubbe over ansvaret over på deg mike for å ta vare på vår frø arv. Det var ikke meningen. Da du taler så forstandig, så er det lett å gå under paraplyen. Det jeg mener er: er det andre her på forumet som er intressert i å bevare vår frø arv? Hvordan kan vi utveksle frø her som er minst mulig infisert av monsanto? Jeg har masse frø av matnyttige planter, og om noen er intressert, så må vi få en dialog. Alt som har med dop planter er helt ute av bildet, bare planter som kan gi oss mat / og blomster / nyttevekster. Håper at alle som er intressert i å bevare våre gamle frø, trår til her. Hvis dette er interessant, så får vi se om vi får til en frø sirkel her. Skrik ut!.

Anna Balsgaard
12 år siden

In 1999 at the age of 84, he was charged for damaging a genetically modified crop of sugar beet along with six others known as the ‘Arthurstown Seven’. John was prone to using Monsanto’s own herbicides to kill their ‘genetically mutilated’ crops, as he preferred to call them, on more than one occasion. When confronted John would always claim that the faeries did it.

http://www.carninglipress.co.uk/biography_js.php

WilhelmG
WilhelmG
12 år siden

Glimrende artikkel Mike, Monsanto er i sannhet en psykopatisk gigant, så jeg velger å tilføye et par momenter. C2C hadde 18. mai et 4 timers program om GM foods og monsanto med Jeffrey Smith og Betty Martini. Anbefales sterkt, og for de som ikke abonnerer via streamlink vil jeg tro det er å finne på streamlink.

Aspekter som kom frem der foruten alt det «vanlige» helsenedbrytende er at det i USA er forbudt å merke matvarer genmodifisert eller ei. Her skal man definitivt ikke kunne velge.Imidlertid finnes det handleguide for iPhone «»GMO – shopnoGMO» som hjelper amerikanske forbrukere. Produkter merket organisk er generelt også trygge.

Leste forøvrig kun for et par dager siden at Chilenske bønder var tilbudt gratis frø fra Monsanto som «hjelp» etter jordskjelvet, men enstemmig takket NEI. Dette fordi de genmanipulerte fortrenger de naturlige variantene. Dette belyses også godt i den anbefalingsverdige filmen «World according to Monsanto» hvor man ser meksikanske maisdyrkere kjempe en kamp som kan synes nærmest håpløs mot GM frøene.

Jeg synes man skal være ytterst varsom med å anvende ordet psykopat. I Monsantos tilfelle fremstår de likevel som selve inkarnasjonen på akkurat det For enhver som er det minste i tvil, anbefales det sterkt å forske videre på Monsanto. Man trenger verken sterke søkeferdigheter eller inngående kunnskap til kjemi for å finne en historikk preget av trusler, ufint renkespill, forfalskning av forskning, total mangel på etikk, bestikkelser etc.

Rainbow
Rainbow
12 år siden

Dette var virkelig skremmende lesning. Jeg synes synd på amerikanerne som lever under dette regimet, og håper dette aldri blir tilstanden i Norge.
Selv prøver jeg å velge mest mulig økologisk mat når jeg handler, men skulle ønske utvalget var større. På en måte føles det bedre å spise økologisk, og dessuten smaker det mye bedre også – særlig frukt og grønnsaker :)

Freemind
Skribent
12 år siden

Rå melk er straffbart og FBI har spanet på flere råmelk selgere og kjøpere. Crack som dreper langt fler enn råmelk som aldri har drept et eneste menneske, er på høyere prioriteringsliste for amerikanske myndigheter.

http://www.thefoxnation.com/justice/2010/04/23/holy-cow-obama-fbi-raids-amish-milk-farmers

Melk Produksjonen i Norge er en tragedie. Jeg har nå kuttet ut melk på over 1 år. Prøvde å drikke 2 glass for en stund siden og magen reagerte voldsomt.

Jeg vet ikke om COdex har tredd i kraft, men når den gjør det bør en nasjonal oppfordring til melkestans oppfordres. Vi skal nemlig ha DDT i melken.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/den-store-melkskandalen/

Rainbow
Rainbow
12 år siden
Svar til  Freemind

Selv har jeg ikke drukket melk på snart 15 år – magen tåler det ikke.
Vi har i alle år blitt oppfordret i den ene kampanjen etter den andre til å drikke melk fordi det skal være så sunt, det inneholder kalsium som skal forebygge benskjørhet osv. Den norske befolkningen ligger vel på verdenstoppen i melkedrikking – men samtidig er det knapt noe land som har høyere forekomst av benskjørhet heller. Her er det noe som ikke stemmer…
Har fundert litt på dette med å drikke melk. Tenkte som så at når man ser på oss mennesker strengt biologisk som pattedyr – så er det jo noe underlig at voksne pattedyr drikker melk fra et annet pattedyr og attpåtil fra en annen rase. Hvor ellers i naturen forekommer det? Ingen steder meg bekjent. Slik kom jeg frem til at melk er helt unødvendig og ikke noe vår kropp trenger i det hele tatt.

Filoslack
12 år siden

Frankenstein står ikke bare “matforgiftningen” og du får ikke en nosesize 67 av å spise et matprodukt.
Dette er et relativt seriøst innlegg, spesielt i forhold til all dritten som blir postet her hele tiden, så slutt å sensurer meg, sensurspeilet.

BelzeBob
12 år siden

Jepp. Kom på mitt nye forum og post i vei: http://www.fritale.com/forum

Ergon
12 år siden

Hvorfor blir jeg ikke forbauset når jeg finner denne artikkelen om Monsanto-familiens bakgrunn inne hos Jeff Rense? Monsanto-familien er jødisk og var blant slavehandlerne og slaveeierne i USA.

http://www.rense.com/general76/ssje.htm

Ene
Ene
12 år siden

Supert at dette ble skrevet!
Takk igjen.
Mennesker må få opp øynene og i samme slengen resten av templet som vi «tilfeldigvis» bor i.

Har drevet med naturmidler, økologisk mat, urter, vitaminer og
mineraler i 24 år og har hele tiden sagt at jeg en gang i framtiden kommer til å «pushe» næringsstoffer alle trenger for et optimalt «tempel».

En smule komisk å «pushe» for eksempel B6 eller Indisk medesin som blir
bannlyst dersom Codex A kommer i kraft fra 2011. Ha Ha da blir jeg «kriminell»…(P.S B6 er allerede bannlyst i Norge da vi her har kun lov å selge 4,2 mg mens de terpautiske dosene jeg kjøper fra utlandet har 500 mg)

Det går bra til slutt
og verden går ikke tom for krutt( les: næringsstoffer, byggesteiner, åndelig visdom og kjærlighet)

Universet er klokere enn Monsanto og de kan umulig vinne fram….

Kropp, sinn og ånd er ett så lenge vi lever MED Moder jord,
nær alle tre og det går rette veien.

Hallo
Hallo
12 år siden

Er det noen som vet hvor lang tid et vannløsbart vitamin har sin levetid i vann ? Jeg vet, da jeg har målt dette mange ganger. Er det noen som har veid sine kapsler av såkalt tran, og sett hvor mange penger de blir lurt for? Hva skjer med tran og andre fettsyrer som blir solgt ? Jo de blir forestret, slik at smaken ikke blir for vanskelig å håndtere nede i magen. Folkens! You are fucked. Så nå vet dere hva dere dropper ned i magen for å bli sunne. Tror dere at tilsyns-myndighetene bryr seg? Jeg har skrevet så mye søppel til dem at selv en 2 åring ville brekke seg. Jeg har skrevet så mye iso papirer som tilsynelatendene inngir respekt for våre såkalte nærings supplementer at ingen ville tro det. FDA har jeg også skrevet en masse til, det eneste de ønsker er å trenere alt, og vil ha mere dokkumentasjon. FDA har en veldig merkelig form for respons: Er dette en metode som vi har godkjent? Er dette i utgangspunket godkjent av oss? Og ikke minst, prøver du å forgifte USA?, som om de ikke klarer å gjøre dette selv. Oppforder alle til å prøve å brev veksle med FDA da har du mange år med arbeid forran deg. Men merkelig nok, når du eventuelt har giddet all brevveksling og blitt godkjent, så er det meste godtatt? Men nå har jeg ikke jobbet med firmaer som har hatt en mengde med penger, så der ligger vel noe av svaret. Tror USA bir siste sovjet stat desverre, men håper revolusjonen kommer før det.

Sithious
Sithious
12 år siden
Svar til  Hallo

Forestret? Hva innebærer det?

Her må du utdype deg litt.

Hallo
Hallo
12 år siden
Svar til  Sithious

Ja, her kommer en forklaring på forestring:http://no.wikipedia.org/wiki/Ester Dvs man bryter ned en syre til vann + ester dette kalles forestring.

Hallo
Hallo
12 år siden

Hei mike!

Her er en link sem jeg vil at du skal se:

Kommentar?

Hallo
Hallo
12 år siden

Hei Mike! Ja jeg har holdt på i kjemi bransjen i mange år og sett lureriet fra innsiden. Jeg tror ikke det er lurt å beskrive noe spesifikte produkter, da dette vil peke tilbake på meg selv. Men som jeg skrev tidligere, skriv et brev til FDA og se hvordan saksgangen der fungerer. Du / dere kan bare stille et spørsmål om f.eks. rababra ( inneholder naturlig oksal syre : http://no.wikipedia.org/wiki/Rabarbra ) og om å få eksportere dette til USA. Så har du / dere arbeid som blir avlønnet i himmelen, og som tar evig tid. FDA kommer mest sansynlig til å vurdere dette produktet som skadeligt for amerikanerene flest. De kommer mest sansynligt til å tvinge deg til å måtte merke produktet som potensielt helse skadeligt, og at denne merkingen skal være så stor at selv en nærsynt olding på 100 år først ser dette, før han oppfatter hva som er produktet. Når det gjelder analyser av f.eks vitaminer, så brukes HPLC til dette formålet ( vitaminer er enten vann løslige, eller fett løslige ), metodene som brukes er velkjente, og du kan søke på dette på nettet. Noen av vitaminene er kunstige, og er laget av bakterier. Dette fremgår aldri av etikettene på vitaminboksene en kjøper. Når det gjelder fettsyrer, så er dette en så råtten bransje at STV laget progam om dette. Hva betyr alfa og omega i denne settingen? Det er bare en telle måte, om en starter fra begynnelsen, eller om man starter fra slutten. Dette betyr f.eks at omega 3 er det samme som 18-3 som blir det samme som alfa 15. Dobbelt binding er det som er stikkordet her.

Hallo
Hallo
12 år siden
Svar til  Hallo

Ikke STV, men SVT Sorry!

« Forrige artikkel

Norge er den siste amerikanske stat

Neste artikkel »

Nå har de begynt å skyte mot oss