Norge er den siste amerikanske stat

4.4K visninger
4 minutter lesetid
48

Norges president Obama brøt en valgkampanjeløfte fra 2007 kort tid etter han ble valgt og utvidet den ulovlige masseavlyttingen av amerikanske borgere. Norge kan i prinsippet ha overvåket flere hundre tusen mennesker siden 2003 etter grunnlovsendring: “Ot.prop 60”.

Globalisering er en del av pensum allerede i grunnskolen. Mener PST at alle skoleklassebarn er en trussel mot freden? Eller er de en trussel mot krigen?

Like før J-Rock (Irak)  invasjonen i 2003 erklærte PSTsjefen “den russiske bjørn” Holme; globaliseringskritikere som en fare mot det fjerde rikets sikkerhet, og nei til Irak krigsdemonstranter ble møtt med hensynløs politibrutalitet som følge. Det var blod på flere politiskjold, en 8år gammel gutt fikk en politikølle i hodet, flere uskyldige ble bitt av politihunder og mange fengslet. Tvsendingene blokkerte hendelsen, private opptak var å finne på YouTube men i 2008 ble alle bevis slettet, til og med Amnesty Internationals artikkel om overgrepene er nå slettet.

I 2009 angrep politiet 3000 “nei-til-gazafolkemordet” demonstranter uten forsvarsel, med CSgass, ridende politi og pepperspray. Flere uskyldige mennesker ble angrepet med politihund. Politiets oppførsel var uaktsom og brutal og man kan bare lure om hensikten var for å skremme flest mulig mennesker til å avstå demokratiske markeringer i framtiden, ved å bruke media til å rose politiets uhederlige innsats og terroriststemple fredsaktivistene.

Norge har vært en amerikansk base siden John D. Rockefeller etablerte Folkehelseinstituttet på 20tallet. CIA drev tankekontroll forskning på Gaustad mentalhelsesykehus og som takk hjalp de oss med oljedrømmen forutsatt betingelser om at vi investerer oljefondet i amerikansk eindom, finansvirksomhet og krigsindustri. Vi er gode kunder på Mcdonalds, vi konsumerer amerikansk populærkultur, ser nesten like mye på TV og er feitere enn aldri før som europas frossenpizza konge. Hollywood har gitt oss amerikaniserte holdninger, vi feirer holloween, er avhengige av Coca Cola og spiser popkorn til amerikansk krigskultur i kinosalene. Vi har amerikanske bombefly, amerikansk bombedronebase, og i Ramsfjorden i Tromsø står HAARP annlegget siden 1993(Gro-Harlem-Støre-kartellet) og driftes av den amerikanske hæren som en værmodifikasjonsstasjon. Vi deler ut nobelspriser til amerikanske folkemordere, og belønner uetisk forskning.

I 1935 berettet en portugisisk neurologist ved navnet Egas Moniz om det han trodde var det perfekte behandlingmetode for mental sykdom. Han oppdaget at ved å borre hull in i et individs hjerneskall med en kirurgisk borr og separere “prefrontal cortex” fra resten av hjernen kunne han få de mest trøbblete pasientene innhabile. Han kalte prosedyren “a prefrontal lobotomy”, og i 1940tallet var dette en såpass populær medesinsk teknikk at Moniz ble belønnet med Nobels prisen fra puddel-landet Norge. På 1950-tallet fortsatte prosedyrens popularitet og det ble et verktøy, som McCarthy høringene, for å stemple ut kulturelle utilhørligheter. Så akseptert var denne bruken at kirurg Walter Freeman, den mest høylytte forkjemperen for behandlingen, skrev uskammet at lobotomeringer “made good American citizens” out of Society’s misfits, “schizofrenics, homosexuals , and radicals”.

Den 16mai ble en av norges fremste “tankeradikale” Synnøve Fjellbakk tvangsinnlagt og hun gjennomgår nå en mildere form for lobotomering gjennom psykofarma-coctails

Er flere tusen avlyttet i Norge og stemplet som nasjonale fiender som følge av deres politiske meninger? Hvem er det politiet beskytter når de undertrykker ytringsfriheten til folket?

Storberget var i New York 2009 for å lære mer om hvordan NYPD behandler folkedemonstrasjoner, sammenmønstringer av fredsaktivister, og litt om kriminalitetsbekjempelse. Kan det hende Norge kjøper inn sin første LRAD lydbølgevåpen om ikke lenge? Han fikk et kick av å se på mulighetene for et eget politi-dør-til-dør patrulje som kan sparke inn døra om du nekter dem adgang.

Storberget er nå alene om å kjeme for datalagringsdirektivet, det som var en politisk sak ønskes nå tatt hånd om av en politisstat. Hvis vi skal lære fra Usa, er det svært viktig å være virkelighetsnære. Med dagens planer, kreves det langt flere politiressurser og det har Storberget fått. Det ønskes strammere lover, mer politimakt, hardere straffer og flere bøter, mer politi, mer ansatte til overvåkningsanalyseringen,mer anti-demonstrasjonsutstyr, mer GS-4 sikkerhetssmyndighet til arrestasjoner, og mer fengselsplasser.

Anmeld Viasat for glorifisering av voldlig politi

Hva syns du om amerikansk propaganda?  Viasat har sendt “COPS” store deler av døgnet i nærmere 20 år og operer nå som en politi-TV kanal. Du lever i hollywood med et verdenssyn som er langt fra virkeligheten, selvom det står veslesvingen på postkassa di er du mer amerikaner enn du tror. Jeg vil med denne videoen anmelde Viasat for å manipulere den skandinaviske befolkning ved å fremstille uskyldige mennesker som kriminelle og vise seg selv som de redelige ridderne av lovens lange arm som aldri gjør en eneste feil.

COPS er skuespill, dette er en ekte dokumentarfilm om hvor ofte maktmisbruk forekommer. Den største gategjengen i Usa er politigorillaene rusa på steroider og overformynderi.

Politidirektoratets diktator på ubestemt tid “jeg vil avlytte deg” Killengren anbefales å forlange at denne narko-elektroniske krigføringen mot vår bevissthet stoppes. Vi må lære og snakke med hverandre og bli enige om hva som er best for alle for folket kan ikke lenger akseptere grovt overtramp, politibrutalitet, mordforsøk, barnevold, maktmisbruk og en psykopatisk oppførsel som ikke ligner et mennesket, men en biologisk robot som tilhører byens største gategjeng.

Politiet gjør feil de også, men de kommer unna med dem.

Hvis noen advokater der ute fortsatt har et godt rykte de ønsker å bevare, er dette kanskje den viktigste saken – vår tillatelse til å gå ut døren.

Det å anmelde politiet er i USA, en ulovlig handling. I de fleste tilfeller havner du i fengsel. Bruken av ikke-dødlige våpen som CS-gass, elektrisk-pistol og lydbølgevåpen er dødelige. Bare 400mennesker i USA har mistet livet med flere titusen volt, en rask og effektiv gate-henrettelse lik den “elektriske stolen”.

Vi lever i den amerikanske drømmen som for mange levende mennesker utenfor tv-boksen er et marerrit.

Jeg viser denne videoen for å vise dere hva Storberget er iferd med å adoptere inn til Norge.


The Largest Street Gang in America

BoilingFrogs | MySpace-video

Takk til Slater fra kommentarfeltet for tipset.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Siste amerikanske stat? Ja, forsåvidt, men like my russisk
*
Historisk: McDonald’s betaler skat http://politiken.dk/erhverv/ECE950259/historisk-mcdonalds-betaler-skat/

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Tok bilder av politiet, havnet på glattcelle
En 37-åring fra Sandnes har blåmerker og vond rygg etter et møte med politiet på Ruten i Sandnes lørdag. Det er minst to versjoner av hva som skjedde.
http://www.aftenbladet.no/lokalt/sandnes/1351371/Tok_bilder_av_politiet_havnet_paa_glattcelle.html

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Ser at Associated Press melder at et stort antall amerikanere ikke lengre stoler hverken på Republikanerne eller Demokratene. Da skulle en vel tro at nordmenn som av noen er nevnt for å være “mere amerikansk enn amerikanerne” skulle følge etter snart her på berget.
Men så har vi jo sentrum i tillegg, og da blir det jo hele tre hovedstrømninger! Da blir det vel for vanskelig å legge sammen to og to!
Hmm. Sa jeg noe galt nå? Føler meg så forferdelig overvåket!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Nå vil jeg for det første minne leserne på at sosial ”demokratene” i mange år opererte fra en hemmelig underjordisk bunker i Oslo, og hvor de hadde plassert mikrofoner i Folkets Hus. Så mye stolte de på “folket sitt”!
Overvåking dreier seg ikke om terror. Overvåking er en usynlig terror mot folk som mener noe annet enn hva de “folkevalgte” syns at folk skal mene.
Dersom det var noe reelt innhold i ordet demokrati = folkestyre hadde vi ikke hatt behov for å bli overvåket. Jeg syns det er intet mindre enn fantastisk at vi godtar at dersom vi er ute og demonstrerer i gatene så står maktens tjenere mer eller mindre åpenlyst og fotograferer oss. Jeg har nesten sluttet å gå i demonstrasjons tog nettopp p.g.a. dette og jeg føler slett ikke at jeg lever i et demokrati, men i et totalitært overvåkings samfunn som på den ene siden sier at du kan mene hva du vil, men som på den andre siden fotograferer og registrerer all aktivitet som går i mot det makthaverne står for.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Non-compliance.
The tried and tested solution to tyranny.

http://www.youtube.com/watch?v=XMjL1hjXqaE&feature=player_embedded

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Vår regjering tror fortsatt at USA er GUD og Norge er Jesus. Russland er blitt til Al Qaida og stjernekrigen er rettet mot vårt lands egne innbyggere. Legg landet i grus og gi dem nødhjelp(lån), så vil de behandle deg som gud for all tid og dine ord blir lov. Takk for Marshallplanen og WWII og den kalde krigen som for alvor startet imperiet.

Norway’s extensive involvement in U.S. strategic reconnaissance and surveillance activity is steadfastly played down by Washington, and given that nation’s proximity to the Soviet Union, the Norwegians like it that way. Værsågod USA! Ta for dere for all framtid vi har ikke peiling på krig og fred og sånt…Its all yours! Big Brother CIA/NSA bunkere i Norge: Echelon Jessheim, Randaberg, Viksjøfjellet, Borhaug, Namdalen, Fauske, Vadsø, Vardø og den norske avlyttingstasjonen ligger i Kirkenes.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Her kommer det frem at USA i ca 10 år har lønnet tidligere norske politifolk til å spionere på norske borgere.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7366310
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7366447
Dette er intet mindre en skandale, og bør få konsekvenser for både politikere, embetsmenn og den amerikanske ambassaden.
De kommer sikkert til å si at dette er avsluttet nå, men av en eller annen grunn har jeg vanskelig for å tro det.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Dette er interressant, fordi jeg så på nyhetene at grunnen til spionasjen var Al Qaida, sa amerikanerne selv,
men etter det jeg lest har ikke Al Qaida eksistert i 10 år, stemmer det så er det bare utrolig artig.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Amerikaner blir ny statsminister i Somalia.
– Jeg mener han er godt skikket for jobben og kvalifisert til å håndtere den vanskelige situasjonen i landet vårt, sa presidenten torsdag.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10033858

Beste måten å kapre et land og dets ressurser er og infiltrere det innenfra?`!?

Jonny
Jonny
Abonnent
14 år siden

Slater
Slater
Abonnent
14 år siden

Rent tenknisk blir det USAs 56 stat i.o.m. at USA har 54 stater (50 stater innen for landet og 4 stater utenfor: Alaska, Hawaii + 2 mikrostater: Puerto Rico eller noe sånt og en til.

Kilde : US Embassy per 1991

BadOrWell
BadOrWell
Abonnent
14 år siden

George Bush får gjennomgå i denne animasjon, han kan styres med musa hvis han sitter fast.
Venstre klikk å dra i han hvis han sitter fast.

http://www.yeeguy.com/freefall/georgerag.swf

Slater
Slater
Abonnent
14 år siden

Ikke for å dobbelposte: Men denne saken dreier seg jo om politivold, lobotomi og statens lakeier. Hvorfor har det sklidd ut i å diskutere om holocaust var tilfelle eller ikke?

Slater
Slater
Abonnent
14 år siden

Hurra! Jeg har bidratt!

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Oj, det var mye “jøde”, bin laden!

Selv har jeg i utgangspunktet ingenting i mot jøder. Men jeg har bestemt noe i mot sionister. Ikke helt samma sak.

http://www.jewsagainstzionism.com/

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jepp – ny nettside om Holocaust her: http://www.holocaustinfo.net

Forum med garantert ytringsfrihet her: http://www.fritale.com/forum

Veldig få deltakere sålangt. Er det fordi det allerede fins så mange slike forum (med nærmest total ytringsfrihet)? Kan vi slå flere små forum sammen til étt stort? Likegyldig for meg hvem som er admin(s). Så lenge ytringsfrihet råder.

Ergon
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Glimrende BB og takk for tipset. For meg er det bare Holocaust som er virkelig verdt å angripe selv om jeg selvsagt innser at det er en masse andre viktige saker også.

Årsaken til mitt syn er den ekstreme beskyttelsen “They” bygger rundt Holocaust-myten. Den er det grunnleggende fundament for staten Israel og hele den politikken den vestlige verden og NATO har ført etter krigen.

Håper mange vil bidra der og at du lykkes med å slå deg sammen med flere andre. Små ubetydelige forumer er det overflod av på vår side også. Små ubetydelige partidannelser også. Små ubetydelig nettsider og en-til-tomannsforeninger likeså.

Skal vi vinne kampen mot NWO-kreftene, uansett hva vi deretter lager, må vi kunne kombinere nyskapninger og sammenslåinger slik at vi får en levende organisme med små innovasjoner og store slagkraftige enheter. Speilet er det mest positive jeg har sett i den retning så langt.

For å si som amerikanerne (og i alle fall noen damer) sier: “Size Matters”.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

Har du konkrete forslag hvordan bite jødenazister istedenfor bare å bjeffe?
Etter å ha sett linken til Smurfen om Armin`s pågripelse, sender jeg et krav til pro-sionistisk NRK om tilbakebetaling av TVboks-avgiften for siste halvåret og utmeldelse fra nrk`s målløse-kveg lister de sender giroer til.
I mange år boikottet jeg denne kanalen med jøde-sjefen og jødebesetningen for deres jødepropaganda, men nå, etter å ha sett snørrete jødetryne til sidsel vold og hørt hennes pro-jødisk propaganda om “tyrkiske angripere” på et væpnet militær jødebanda, nekter jeg å spandere nrk`s jødefascister for evig og alltid.

Vil du slå deg til denne sivil-ulydighets-aksjonen og nekte å spandere deres jødehakking om “holocaust”?
Hva med “hvite busser” til Tyskland der norske skoleelever hjernevaskes med løgn om “holocaust”?
Skal vi kreve av jødedominerte utdanningsetaten at disse bussene kjører til Gaza der jøder driver med ekte holocaust?

Etterord: nå kommer jøden M. på banen for å villede diskusjon fra konkrete tiltak mot en tur med bikkja i skogen. Det er jobben hans her på NS.

Ergon
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

bin Laden sier: 31. 05. 2010 klokken 23:40

Sitat: “Har du konkrete forslag hvordan bite jødenazister istedenfor bare å bjeffe?”

Jeg har et forslag som ikke koster stort og det er å utvikle en ressursside om HoloCa$h og reklamere for denne rundt omkring. Maile til ungdomsskoleklasser som skal på hatrunde til Tyskland og Polen er et alternativ til.

En slik ressursside kan være det han BB nå inviterer til, men jeg mener den burde ligge under Speilet eller i alle fall samarbeide med Speilet. Stoff kan hentes fra mange kilder, men det er viktig at det er på norsk for ungdomsskolelevene.

Man kan på en slik ressursside tilby oppgavehjelp innen temaet til elever og studenter. Ellers er jo nettet fullt av debattforumer man kan legge inn linker på til artikkelen her på Speilet. Den var omfattende og god.

En liten artighet til slutt. Jødene fører denne propagandakrigen med totale midler. Et av de viktigste elementene i denne krigen om og med ord er å få motstanderne til dem og deres NWO til å bruke ord de har ladet negativt i flest mulig sammenhenger. Det er hva som huskes i etterhånd av dem som leser.

Det gjelder ord som jødenazister, mengeleleger og så videre. Denne krigen føres totalt fra motparten og det er noe vi må lære også. Ellers blir det bare tidsfordriv og lek inntil vi er utslettet.

Ergon
Abonnent
14 år siden

Et forhold som ikke slutter å undre meg er hvor mange som bjeffer og glefser i luften mot Israel uten å angripe Israel, zionistene og jødene som står bak Israel der hvor det virkelig smerter og kan gjøre en forskjell: nemlig Holocaust.

En fransk venstrefilosof, Roger Garaudy, skrev for noen år tilbake en bok med tittelen “Les Mythes fondateurs de la politique israélienne”.

Her går han direkte på Holocaust og ble landsforvist fra Frankrike og bosatte seg siden i Egypt.

Det er en grunn til at det er forbudt i svært mange land og uoffisielt straffbart i mange andre land å si sannheten om Holocaust-løgnen. Årsaken til det er at sannheten om Holocaust ødelegger selve fundamentet for dannelsen av folkemorderstaten. All støyen som wannabe anti-Israel-folkene lager er egentlig en kamuflasje som kan være redigert av zionistene selv.

Speilet har hatt en artikkel om Holocaust. Andre her inne burde ha Holocaust som hovedområde og bygge nettsider og markedsføre dem aktivt mot ungdomsskoler, media og beslutningstagere generelt. Jeg deltar med glede i en slik gruppe:) Helst i bakgrunnen.

Slutt å bjeffe – begynn å bite.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Ergon
14 år siden

Myten om Holokost er nå blitt så etablert at man kan faktisk havne i fengsel for å så tvil om saken. Dessuten er det vanskli å skaffe beviser. Det er derimot ikke vanskelig å peke ut hvordan staten Israel systematisk utøver vold på internasjonale lover og regler, menneskerettigheter og avtaler – bl.a. ved at de holder atomvåpen. Først når de mister sin støtte fra USA, om det noen gang kommer til å skje, vil det gå an å bite fra seg. Dette landet er ansvarlig for mye mer smerte i verden enn folk er i stand til å tro på.

Med slike overgrep som i dag, er de selv med på å få folk til å snu ryggen til og det er bra.

Ergon
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Ikke i Norge kan man straffes formelt for å si sannheten om Holocaust. Det du sier er jo nettopp mitt poeng. Fordi ingen av de gruppene eller personene som fremstår som Israel-motstandere tar i bruk det eneste fundamentale angrepsmiddelet på jødenes kontroll over Israel og USA og resten av den vestlige verden så vil situasjonen forbli låst slik den er idag.

Israel/jødene/zionistene kan tillate seg hva som helst uten at det får noen følger og det som skjer idag er blåbær i forhold til slaktingen i leirene i Libanon i 1982 og angrepet på USS Liberty i 1967. Pluss Gazakrig med mere. Nå kjører Israel Atomubåter inn i Persiabukten.

Jeg sammenligner Holocaust-myten med skjoldet til Aliens i filmen “Klodenes Krig”. Så lenge skjoldet er oppe er de usårlige mens når skjoldet er borte er makten deres også borte.

Min påstand blir derfor at enten angriper man Holocaust-myten eller man aksepterer å være redusert til en velregissert bjeffer. Siden avholdelsen av å angripe Holocaust nærmest er kollektiv fra anti-Israel og pro-Palestinagruppene er det lett å tenke seg at de er styrte fronter for å slippe ut aggresjon på en kontrollert måte og intet annet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ergon
14 år siden

Det jeg ikke skjønner helt her er at Nato borgere er blitt angrepet og masakrert i Internasjonalt farvann
Burde ikke da USA iflge pakt 5 der et angrep på Nato og dets borgere er og anse som et angrep på alle øyebliklig la sitt krigsmaskineri fare over Israel ?
Vist ikke er hele Nato, lederene og aliansen bare en vits!

Ergon
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

smurfen sier: 31. 05. 2010 klokken 18:33

Sitat: “Det jeg ikke skjønner helt her er at Nato borgere er blitt angrepet og masakrert i Internasjonalt farvann. Burde ikke da USA iflge pakt 5 der et angrep på Nato og dets borgere er og anse som et angrep på alle øyebliklig la sitt krigsmaskineri fare over Israel ? Vist ikke er hele Nato, lederene og aliansen bare en vits!”

NATO er det motsatte av en vits. men bokstavelig talt blodig alvor. De kreftene som står bak NWO og idag eier og styrer hele den “vestlige” verden eier og styrer selvsagt også NATO. Kjernen i denne til dels zionistiske og jødestyrte koalisjonen er de jødiske kapitaloligarkene med Rotschild-dynastiet øverst på tronen. Vårt navn på det de vil oppnå er NWO. Folkene kaller vi ofte for “They”. Kjært barn har mange navn.

Beskyttelsesskjoldet ders heter Holocaust og det må knuses før vi kan ha håp om å erobre makten deres fra dem.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ergon
14 år siden

Joda helt enig med deg der Ergon :)
Men dem har jo lover og paragrafer og forholde seg til, vist ikke så får dem massene mot seg

Dette er jo nyaktig det samme som dem sa som argument for og invadere Afganisten
Etter aliansens grunnparagrafer så burde Nato snarest gå ut og forlange terrorlederene fra Israel utlevert sammen med hjelpearbeiderene og fredsaktivistene for så og teppebombe Israel med DU og hvitt fossfor noen uker og så sende inn en enorm internasjonal styrke som skal befri det Israelske folket fra dem Israelske terrorlederene og så bli værende i landet i ca 20 år for og bekjempe dem Israelske terroristene som skjuler seg i befolkningen

Vist dem motsetter seg dette så er det det samme som om at dem bekrefter at alle tidligere aksjoner har være en ren bløff for og øke sin egen makt og lommebok

Man snakker tross alt om en rekke hjelpearbeidere og fredsaktivister som blir meid ned med maskingevær mens dem sover på dekk i internasjonalt farvann der det eneste dem har gjort skyldig i er og gi brød, vann og medisiner til kvinner og barn som ligger for døden utsultet og innestengt i verdens største konsentrasjonsleir på 3 året i Gaza
Leiren er hermetsik lukket der verken vann, medisiner eller mat får slippe inn
Dette er gjort i beste Hitler stil!

Vel det er fler ofre her i dag i frihetskampen i dag
Her blir Nyhetsspeilets nestleder arrestert for og gjort seg skyldig i den kriminelle handlingen og si si mening om DLD på folkets vegne i vekkelsemøtet til psykopaten Storberge der KUN Justissektoren fikk lov til og utale seg i en debatt

24.40 min ut i sendingen ser vi Armin bli arrestert

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/640430/

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

Får jeg bare påpeke at det skrives “sionist”, “sionistene” og “sionister”?

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

http://www.nowlebanon.com/NewsArticleDetails.aspx?ID=172911

Sverige har kalt ambassadøren fra Isreal inn på teppet for det som skjedde på båtene på vei ti Gaza. Tror du at Norge tør å gjøre det?

Neppe

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Nå må jeg visst spise hatten min. Hørte på radio kl 13 fra Jens at han hadde innkalt ambassadøren inn på teppet. Det ble også opplyst om at Palastinakommeteen skal ha en demonstrasjon utenfor ambassaden senere i dag.

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det er bare en farse!

“Vi fordømmer disse handlinger! bla bla bla. Vil du ha en banan til teen din, Ambassadør?”

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
14 år siden

Bra artikkel, Armin.
Vi må kjempe mot politistaten og nå snakker jeg ikke om voldelig kamp. Vold avler vold. Kjemp med kjærlighet og fred.
Veldig forstyrrende å se på, den videoen “The Largest Street Gang in America”.
Jeg håper ikke det er like ille i Norge akkurat nå, men mistenker det er mye politibrutalitet vi ikke vet om. Det er helt sikkert mange i politiet som gjør en kjempejobb som har menneskers sikkerhet i sinne, men mange mennesker takler ikke å få slik makt i hendene sine.

Til alle kristne der ute. Nå snakker jeg om dere som er født på ny og døpt ved Den Hellige Ånd;
Be for makt-eliten / Illuminati. Be for politikerne våre. Be for justisdepartementet. Be for politisjefene.
Elsk fienden. Ikke bruk hat mot hat.
Når Satan angriper er hans hovedmål de som har mest makt, innflytelse og penger.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“- 16 drept og 30 såret etter bording av Gaza-konvoi
.Israelske soldater bordet den internasjonale hjelpekonvoien på vei mot Gaza. Tre nordmenn skal være med. ”
http://www.dagbladet.no/2010/05/31/nyheter/utenriks/aksjoner/11937208/

Nye USA er her. Anti-krist har nå flyttet seg til Israel fra USA. Lykke til :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

En bra arikkel på lenge….
Ja, alt makt eksisterer for å kunne “misbrukes” senere; Alt fra lærer-makt til lovens håndheving til politiker-makta, er fullt av eksempler der makta misbrukes av enkelt personer uten å få noe kritikk fra samfunnets brede lag. Det er “dette” som omtales med “de ondes problem” i Jens Bjørneboes bøker:

Hans slagordet var: Bort med makt og sentralisering, inn med anarki og desentralisering!
Her ser du hvordan en liten jente “Caroline” blir “kidnappet” av barne”vernet” fra min maktutøvende by Drammen:

Responsen fra mainstream “slave-avis” er følgende:
“På videonettstedet Youtube ligger det flere videoer som viser barn som blir hentet av barnevernet. For personer som kjenner barna er det ikke vanskelig å identifisere familiene på videoene. Flere av videoene gir også tilgang til personopplysninger om barna.”
http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=514701
LOL! :D

Jostein Wold
Abonnent
14 år siden

Jeg lurer på Armin, når du sist var ute i naturen, gått i trakter som det aldri ferdes mennesker i, ligget i gresset og lyttet til stillheten, overnattet i telt, og sett den knallsorte stjernehimmelen over deg..kjent på hvor vakkert og nydelig alt rundt oss er. .med medfølesle for alt, skal medfølelse blomstre

Let the Might of you Compassion Rise, to bring a quick end to Flowing stream of the Planets Fear.

Ohh, Heaven lies, in my Mind

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Yeah, ww3:
“Since the terrorist attacks of Sept 11, 2001, world events, and in particular in the Middle East, show a growing unrest and instability between Modern Zionism and the Arabic World. This is completely in line with the call for a Third World War to be fought between the two, and their allies on both sides. This Third World War is still to come, and recent events show us that it is not far off. ”
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
;)

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Krigen er kun i tankene dine. Tanken om atskilthet og fragmentert virkelighetsoppfatning, fører til tvangstenking..og når vi er fanget i strømmen av tvangstanker, (sier ikke dette gjelder deg personlig), er det universet og jorden virkelig går i oppløsning for oss, og even til å fornemme den innbyrdes sammenhengen i alt som eksisterer, Illuminati og alt som dere enda veldig aktivt bekjemper med en form for motløshet.
De fleste mennesker eksisterer i en form for ubevisst enhet med helheten, og jeg sier det igjen, at så lenge mange ser på hverandre som atskilt, vil det alltid eksistere grupper som Illuminati og annet.
Ved å elske alt ubetinget, skapes grobunn for en ubetinget verden hvor Utopiske drømmer realiseres for alle. Så ja, hvis Aumm funker for deg, vil de orda ressonneres ut i verden med langt større postiv virkning enn noen “kamper mot kamper, som bare resulterer i en negativ syklus kan..
En ny art, født inn i ny forståelse av sin egen bevissthet og hva vi deler med alt, også alt du kjemper mot, er i ferd med å stige frem på jorden. Den stiger frem NÅ, og den arten er deg

Wish you joy my friend

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
14 år siden

Den melankolske sangen din var feiladressert.
Gå og syng den til Natan-jahva, Lieberman, Wolfovitz, Olabama&Co, til hora FN og homseklubber PASE, OSSE, Europaparlament m.m.
Fortell dem om tvangstanker og helvete disse vil føre dem til.

Fortell til forbrente og invalidiserte palestinske barn at krig er bare i deres tanker.
Fortell om tur i skogen til muslimer som tortureres nå av dine syke brødre og perverse søstre.
Skynd deg å kose deg selv i hjel.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Jostein Wold
14 år siden

Det høres ut som du har vært med på å skape et spennende minisamfunn – har den en adresse det går an å besøke? du kan sende meg en mail om du vil.

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

du er en fatastisk go og vakker engel Armin!!!!!!! det du gjør, er ubeskrivelig bra, fordi du er ærlig og eksponerer det du tror på, ytringsfrihet, og du vekker mennesker, du hindrer folk i å bare ta micro-chips og vaksiner uten å blunke i fremtiden, du får folk til å si vent til media og tenke seg om en gang før de deler ut flere fredspriser til krigsledere, det du gjør kan ikke måles i penger!!!!!!!! TAKK

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Jeg bryr meg ikke om hva som skjer..
Så hva innebærer dette? Vil det si jeg ligger på en sofa og driter i alt? Naturligvis ikke. “Det som skjer”, er en referanse til øyeblikkets beskaffenhet, som alltid er som det er. Det henviser til innhold, den formen som dette øyeblikket – det eneste øyeblikket som noen gang er antar. Å være på linje med Det Som Er, betyr å foholde seg til til det som skjer uten å sette merkelappene god eller dårlig på det, men la det det være.
Betyr det at jeg ikke lenger skal gjøre noe for å skape forandringer i livet? Tvert imot. Når grunnlaget for mine handlinger er i indre samklang med øyeblikket her og nå, får handlingene mine kraft fra selve livets intelligens, og da er alt mulig.

Bin Laden; Velger du kun se på alt du betegner som fælt, bidra du ikke noe, men skaper mer av det som er fælt i dine øyne.
Vi er mange her i Rogaland, som fullt ut er klar over mikrochipping, hjernevasking, politistat, alt som noensinne er blitt skrevet om her inne..vi bekjemper det bare på en ny og bedre måte. Foruten dyrker vi alle vår egen mat, alt av strøm vi bruker kommer fra solcellepaneler, og vi bor utenfor byene de fleste av oss, uten innlagt vann eller dusj.
Vi har forøvrig ingen mobiler, og jeg er den eneste som sitter med en liten bærbar, som jeg bruker når jeg er inne i Stavanger for å drive healing, ha kurs i sjamanisme, didgerdioo, sitar, tabla, saksofon, fløyter. Jeg leder zen buddhistiske meditasjonsgrupper, har yogakurs, og jobber i tillegg med barn og ungdom. Er også kunstner, fotograf, dikter, homeopat og tidlig amigtaspilldesigner…. Så JA , jeg koser meg virkelig, livet er fantastisk, og jeg elsker alt i det.

« Forrige artikkel

Betraktninger om tilværelsen fra det nære og fjerne

Neste artikkel »

Monsanto og genmodifisert mat – Full kontroll over matkjeden

48
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x