/

Cannabis kurerer kreft – og myndighetene vet det!

21K visninger
4 minutter lesetid
29

I august 2015 innrømmet amerikanske helsemyndigheter at cannabis dreper kreftceller, og det finnes tusenvis av tilfeller hvor mennesker har fått helbredet sin kreft ved å svelge eller påsmøre cannabisolje, men som media later som om aldri har skjedd. I denne råtne verden vi lever i, kommer 20.000 mennesker i dag til å dø av kreft. Selv om kuren for kreft har blitt funnet forlengst, velger likevel VG, Dagbladet, TV2 og NRK, sammen med alle andre utenlandske korrupte massemedier, å ignorere dette og late som om kuren ikke er funnet.

Jeg hadde en samtale med en politibetjent som fortalte meg at cannabis aldri bør legaliseres og at vi ikke lever i en korrupt verden. Jeg fikk lyst til å plante knyttneven i trynet hans. Jeg gjorde ikke det, men slike meninger og uvitenhet bidrar sterkt til at jordkloden forblir et helvete på mange måter.

Cannabis er en medisin som kan hjelpe mennesker med angst, depresjoner, søvnvansker, kvalme, migrene, ja, listen er lang. Faktisk så lang at det ikke er noen medisin i hele verden som har flere medisinske egenskaper enn cannabis, som med andre ord betyr at cannabis er verdens mest anvendelige medisin. Men slik verden er i dag skal vi ikke få lov til å benytte oss av Guds medisin, men vi må i stedet utsette oss for kjemikalske anti-psykotika, smertemedisiner og lykkepiller med særdeles uheldige bivirkninger som tar skade på kropp og hjerne.

Jeg er også dritt lei av å gå rundt i dette landet og hvor alle som velger alternative naturlige rusmidler blir kjeppjaget, fengslet, bøtelagt og stemplet som narkomane da dem velger å røyke cannabis, som forskningen har vist er over hundre ganger mindre skadelig enn alkohol.

Alle som har gjennomskuet hva som egentlig foregår i verden, vet at mange av politikerne våre bare er “puppets” for søkkrike bakmenn med en agenda som ikke er til det beste for menneskeheten. Krigen mot narkotika er en av dem. Forbudet mot cannabis er et av verdens største svik mot menneskeheten og det hele startet med en  stor løgn for å hjernevaske folket til å tro at cannabis var farlig. På videoen under kan du høre en 17 sekunder lang løgn fra puppet Ronald Reagan fra 1980 om marihuana-planten;

En av de skadelige bivirkningene Mr. Reagan senere henviste til, var en forskningsrapport som viste til at hjerneceller hos aper ble drept ved inhalering av cannabisrøyk. Det stemte, men det dem ikke fortalte oss var at de stakkars apene, gjennom gassmasker, ble sprøytet inn med ren cannabisrøyk uten oksygentilførsel. Nyere forskning har fastslått at cannabis ikke dreper hjerneceller.

Det eneste “farlige” forskningen kan vise til ved hasjbruk, er at det øker risikoen for å utløse psykoser og schizofreni-lidelser. Det er sant, men det må også tas hensyn til at dette er to ikke-målbare sykdommer som svært mange mennesker har fått tildelt seg uten faste bevis fra legene.

Når cannabis er forbudt, er det svært risikofylt å deale dette rusmiddelet fordi den har en svært sterk duft som narkobikkjene spotter veldig lett. Derfor velger mafiaen oftest å komprimere marihuana til hasj fordi det lukter mye mindre og er mer praktisk å deale, som fører til at  brukere som meg selv har store vansker for å få kjøpt marihuana på svartemarkedet. Og siden hasj er langt mer potent på det utløsningstriggende THC-molekylet, fører det til at hasjen inneholder mindre av det anti-psykotiske CBD-molekylet, som fører til at flere blir utsatt for psykoser enn hvis det hadde vært lovlig fordi brukerne får ikke velge marihuana fremfor sterk hasj.

Cannabis redder liv

Forbudet er veldig trist fordi tusenvis av mennesker i dette øyeblikket er livredde for å bli drept som konsekvens av at dem har måttet blande seg inn med mafia i svartemarkedet for å få tak i rusmidler. De eneste som tjener penger på forbudet er mafiaen og farmasøytindustrien. Hadde folket fått kjøpt cannabis og andre naturlige rusmidler lovlig hos myndighetene slik som i Nederland, hadde samfunnet spart seg enormt med tid, penger og ressurser og politiet kunne i stedet ha benyttet anledningen til å etterforske ekte kriminalitet.

Forbudet gjør meg sint og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har trampet meg frem og tilbake i leiligheten min mens jeg har hatt en kokende indre dialog inni hodet mitt, med ord jeg i fullt raseri burde ropt ut i det offentlige slik at alle fikk høre det. Når man er vitne til helveteshandlinger eller idioti generelt er det ikke noe uvanlig og gå rundt med slike tanker. I denne teksten har jeg fått sagt noe av det som har irritert meg store deler av mitt voksne liv, og jeg vet der er mange mennesker der ute som ønsker det samme. Vi ønsker bare at vi skulle slippe og kaste bort tiden ved å fundere på hvordan vi skal få cannabis legalisert. Alle ønsker himmel på jord, men det er så mange lover og regler i samfunnet som er så urettferdige og idiotiske at Satan selv ville vært stolt. Men for å skape himmel på jord må man eliminere alt negativt, og hele forbudspolitikken er negativt fordi det er ikke annet enn en eneste stor kreftcelle. Hadde Jesus gjort comeback tror jeg dette er det første han ville tatt grep om i samfunnet, fordi Gud har skapt planten av medisinske årsaker.

Flesteparten  røyker ikke cannabis i det hele tatt, så hvorfor skal de gidde og kjempe for saken? Jeg håper bare denne artikkelen vil få folk til å våkne opp til sannheten om at det er en medisin, men samtidig er det også forståelig at folk ikke tør dele denne artikkelen på facebook fordi det å uttrykke seg positivt om “narkotika” kan føre til at en mister jobb, venner, verv og gud vet hva.

http://www.collective-evolution.com/2013/08/23/20-medical-studies-that-prove-cannabis-can-cure-cancer/

http://www.cureyourowncancer.org/

http://www.higherperspectives.com/there-are-now-100-scientific-studies-that-prove-cannabis-cures-cancer-1429984852.html

http://drsircus.com/medicine/cannabis-cures-cancer/

Ps. Det er forresten en sannhet ved Marihuana-planten som omhandler energi, frekvenser og vibrasjoner som ikke alle vil forstå da vi har alle forskjellig virkelighetsoppfatning. For å avslutte har jeg lagt til en til link hvor en spirituell guru forklarer at cannabis lærer mennesker hvordan å generere en høyfrekvens sinnstilstand;

https://www.youtube.com/watch?v=JlhBf-bN2Z4

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Knut
Knut
Anonym
5 år siden

Legemiddelindustrien driver vel lobbyvirksomhet i alle land for å hindre legalisering…de ville jo tape masse penger…

Frode Bøe
Frode Bøe
Abonnent
6 år siden

God artikkel.
Det offentlige Norge er kunnskapsmessig på steinaldernivå om Cannabis. Vi ser det samme i nesten samtlige aviser,TV, radio m.m. som skriver om saker hvor politiet har beslaglagt noen planter hjemme hos en bruker. Politiet beslaglegger 4-5 Cannabis planter og avisene omtaler det som hasjplantasje. Jeg har tatt meg den frihet å skrive til journalister at det ikke finnes hasjplanter samtidig at 4-5 planter ikke er mer plantasje enn at jeg ikke har en plantasje i stuen selv om jeg , som alle andre, har 4 stueplanter i vinduskarmen.
Vi ser politimesteren i Oslo har stor hull i kunnskapen også om Cannabis. Men i kraft av stillingen sin og utdannelsen ( jurist) uttaler han seg feilaktig og innbyggerne sluker all informasjonen som korrekt. Han har som alle andre jurister ikke et sekund opplæring i Cannabis og er selvsagt ufaglært og kunnskapsløs.Når han skriver slike artikler får han automatisk også sympati og respekt i overordnede organer som justisdept, politidirektoratet, statsadvokatembetet og sågar hos riksadvokaten. Nevner kort at her er heller ingen kunnskap. De er alle i et system som er bygget opp omkring straffeloven og juridiske definisjer på hva som i.h.t. gjeldende forskrifter til enhver tid anses som narkotika.
Vi lever i et land hvor det hver eneste helg ( og også i ukedagene) er akseptert at tusenvis av barn,ungdom og voksne ruser seg på alkohol.
Man kan kjøre gjennom en by og observere tusenvis av mennesker som sitter på fortauene , som bak et gjerde er defininert som uterestaurant, drikker seg åpenbart beruset. I alle byer er det inngrodde restauranter som aldri får negativ omtale av skjenkekontrollen. De er stilletiende beskyttet som ” kultur”. Når de etter en lang dag skjangler beruset hjem er dette ikke lenger ulovlig så lenge de ikke forstyrrer den alminnelige orden og fred som det så flott heter. Men lager de bråk kan de bli bøtelagt og komme i drukkenskapsarresten idet politiet gjør det for å beskytte dem og ivareta deres interesser inntil de er edru igjen. Da får de gå hjem uten ytterligere forføyninger….
Samtidig sitter det en “hippietype” og røyker seg litt mariuana stille og rolig på en benk i en av byens parker. Hvis noen kjenner den velkjente cannbislukten ringer de til “purken”. Da forlater de patruljeringen hvor det er tusenvis av berusete barn og unge og kjører utrykning til den omtalte benken. Mannen blir arrestert, påsatt håndjern og kjørt til politikammeret og er snart kledd naken og plassert på en celle. Politiet kontakter vakthavende jurist som gir ransakingsordre på hans bopel, hans fritidseiendom, bilen , arbeidsplassen osv. Da er de på jakt og behandler ham som om han er med i mafiavirksomheten i Mexico, Sør Amerika++.

Vi ser at over hele verden er det legalisering av medisink marihuana. Og det kommer åpenbart til Norge også. Det later til at politimesteren i oslo, m.fl. bør gjøres kjent med faktaopplysninger at det aldri , i hele verden,har væt en overdose av mariuana. Han bør selvsagt også få kunnskap om alle sykdommer som cannabis fjerner. På gamlehjem i Israel er det gamle som lever til de over 100 år gamle. De dør av alderdom og ikke sykdom( spissformulering). I Norge blir man samme dag man kommer inn fylt med sovemedisiner, lykkepiller og en rekke andre narkotiske piller og man blir tvansggjort til narkoman på noen uker.

Vi som har kunnskap om dette har lov å være sinte. Det eneste vi kan gjøre er å skrive, skrive, prate og prate så ordner jungelloven resten.

Jeg skal ikke nevne navn men jeg kjenner voksne respekterte mennesker som røyker seg 2 jointer i måneden. De har en ørliten cannabis på cellenivå i ukesvis og lever smerteløse for gikt, ptsd, adhd og sover om natten. Men i.h.t. loverket er de forbrytere.
I samme huset ligger fyllesyke jurister, politifolk, tollere,dommere, barnevernspedagoger, psykologer, og ikke minst politikere med de er respekterte skikkelige mennesker. Og når de dør får de begravelse på statens regning……

Heldigvis er det i dag en yngre generasjon av fastleger som er lydhør når pasienten ( kunden) ber om fullmakt til å få seg 10 gram med mariuhana i Amsterdom. Lang vei å gå for å være frisk ,- men det går rette veien.

Artikkelforfatter avslutter med en frekvens omtale. Cannabisplanten er kunnskap fra naturen. Man får inngangsbilletten til at hjernen åpner opp for spirituelle opplevelser. Eksempel på dette er at man aldri mer tar seg en drink og slutter med forgiftningen som alkohol er. Vi må ikke være så naive at vi ikke tror dette er samfunnets ønsker….det er måte å ha kontroll på massene på.

Runar Pedersen
Runar Pedersen
Anonym
6 år siden

Så bra forfattet innlegg! Forfatteren treffer spikeren midt på hode,mange ganger gjennom hele artikkelen. Jeg er IKKE redd for å dele dette på facebook,deler med stolthet!

Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

California har legalisert salg av medisinsk cannabis fra idag!

You Can Now Buy Legal Recreational Marijuana In California
The first state to legalize medical cannabis becomes the largest to allow recreational use.

https://www.huffingtonpost.com/entry/legal-marijuana-california_us_5a3ab524e4b06d1621b1600e

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

“Medisinsk cannabis legalisert”… Til folkets eget beste? Uten tilsetninger? Uten negative bivirkninger? Neppe! Derfor er dritten er legalisert ;-)

Kain
Kain
Abonnent
Svar til  Ken
6 år siden

Dritten ? Hva har Barbie gjort med deg Ken ?

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

“SYNTHETIC GMO GOVERNMENT MARIJUANA… THEY ARE GOING TO MONOPOLIZE IT SO THE PEOPLE CANNOT SELF MEDICATE.”
Why are they legalizing marijuana? https://www.youtube.com/watch?v=wOO2O25wIjU

Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
7 år siden

Hvorfor nevnes hvete spesielt av kornslag når man behandler sin kreft med cannabis-olje?

Espen Carlsen
Espen Carlsen
Abonnent
7 år siden

Jeg har hverken kreft eller andre sykdommer men bruker THC som sovemedisin og det har jeg gjort i 38 år. Det mest triste med kriminaliseringen er at ungdommen må inn i miljøer hvor også resten av “rettene” ligger på bordet . Og oppegående friske unge mennesker trenger ikke hasj mens en legalisering derimot utvilsomt ville ført til at flere unge ville ha begynt med det og det igjen ville ført til dårligere karakterer og vi ville fått flere “dropouts”. For kom ikke å fortell meg at hasjrøyking ikke er er sløvende og passiviserende. Men denne diskusjonen er for meg en ikke-sak. Norske myndigheter kommer aldri til å legalisere hasj fordi de støtter seg kun på de negqative langtidseffektene (som kun ett mindretall opplever i form av bla psykoser.) DET er en side. En annen er at norske hasjrøykere har støtta frigjøringsbevegelser over hele verden i snart 60 år. Dette er big business fra frøet går i jorda og ender som 1 kilos ferdig pressa hasjplater og havner på gata. Det er ikke reint lite våpenhandel og kriger som foregår finansiert ikke bare av hasj selvfølgelig men også tyngre ting som bl.a heroin. Nei vi må nok fortsatt kjøpe hasjen illegalt og roe oss med det. Jeg er ikke for legalisering men heller ikke kriminalisering.Myndighetene kunne heller bare oversett dette. Jeg skal snart i fengsel for nettopp hasj. Og gudene vet hvor mange andre som sitter inesperra pga dette. Og hva koster ikke DET samfunnet ? Dette kan vi diskutere fram og tilbake til vi blir “100” uten å komme noen vei. Ikke med de myndighetene vi til enhver tid er underlagt samme hvem det er som sitter i stolen.Etter påtrykk fra bl.a Norge og Sverige gikk til slutt borgermesteren i Amsterdam med må å redusere antall coffe-shops,,,altså kafeer hvor det selges hasj ,med et ganske betydelig antall pga tilreisende ungdom fra Norge særlig sommerstid. Men det var også alt de oppnådde med det maset. Hasjen er kommet for å bli enten den er lovlig eller ulovlig. Punktum finale.

ye
ye
Abonnent
7 år siden

Warren Buffet investerer i Cannabisproduksjon meldes det fra USA. Det er som under forbudstiden av alkohol for snart hundre år siden. Alkoholproduksjonen var under restriksjoner. Før den planlagte opphevelsen, posisjonerte innsiderne seg og startet investeringen i produksjonsmidler, vel forberedt på en kommende eksplosiv etterspørsel. Nå er det flere amerikanske stater som har opphevet totalforbudet mot cannabis, og vi kan regne med flere stater vil følge på. Warren Buffet har posisjonert seg.

BornFree
BornFree
Abonnent
7 år siden

Heisan

Har opplevd noe av det “verste” ett menneskesinn kan gå gjennom….

Soppen hjalp meg, satte meg til veggs på en god måte…. MED GOD OG RIKTIG “SITTING”
Har lest og lærer fortsatt……. forbudt frukt….
Naturen har egne planter som ordner ting….
Legaliser ALT, det kommer en dag nå snart…..;)
Alt er bare en kamp om penger og patenter……

Vet jeg er overvåket, så jeg vil ikke si mer her inne…….:)

Soppen
Soppen
Abonnent
7 år siden
Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
8 år siden

Noen der ute som kjenner til Dr.Sebi i Honduras?

Jazoo
Jazoo
Anonym
8 år siden

For lenge siden kunne, naturlig nok, alt som fantes rundt oss inntas uten at andre medmennesker brydde seg eller hadde noen som helst rett til å gjøre noe med det.. hvordan kan de bestemme dette? Hvilken rett har de? “Psykedeliske” planter i naturen utviklet den menneskelige hjerne til å bli smartest. Overlegen alle andre dyr på jorda. Men noen ville ha mer av av godene og nektet å dele med andre. Deres intensjon var å gjøre andre til sine slaver. Forbudet gjør mennesker dummere og mer kyniske. Overlevelse blir første prioritet, som et hvilket som helst annet dyr. Fordi hjernen går i frykt og søvnmodus uten stimulanse fra planter fra vårt naturlige habitat. Vi er fanget i byene, mange går aldri ut i skogen. De hører på sine “ledere” istedenfor sitt eget indre der sannheten finnes. Selvfølgelig vil de på toppen tjene på forbud mot alt det de kaller “narkotika”. Den eneste narkotika er den de selv produserer i sine mørke laboratorier og kaller “medisin”!

Jazoo
Jazoo
Anonym
Svar til  Jazoo
8 år siden

Terence McKenna – You Must Have A Plan

Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
8 år siden

Stella Rose,- forstår jeg det sånn at du har blitt kurert for kreft med cannabisolje?

Mats Fossum
Mats Fossum
Anonym
Svar til  Sten Arvid Agnalt
5 år siden

Du ser vel at det er et dårlig oversatt phishingforsøk og svindel….

Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
8 år siden

Takk for svar Balle Clorin.

Men er det noen der ute som har kjenner til Dr.Sebi i Honduras.

Sies at han kan kurer “alt”.

Håper på svar.

Sten Arvid Agnalt
Sten Arvid Agnalt
Abonnent
8 år siden

Hvor skaffes cannabisoljen fra?

Hvor store doser?

Noen som har hørt om Dr.Sebi i Honduras?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Sten Arvid Agnalt
8 år siden

Finn en norsk lege som kan skrive ut resept, så bestill på nett (litt usikker på om det går), eller dra til utlandet og kjøp og ta det med hjem. Vis da evt tollere din legeattest, så går det greit. Evt kan du i en periode flytte til utlandet, som Spania/Portugal og få fri tilgang der. Eller du kan begynne å dyrke cannabis selv og lage din egen olje, men da risikerer du at politiet plutselig en dag banker på.
Hvis du skulle få resept så står sikkert dosen anvist, men uansett skal det ganske mye til før det bikker over, så det trenger du ikke tenke så mye på. Tenk heller på at mengden THC er lav, for da å unngå å bli høy.
Cannabis er en av mange kurer (som The Black Salve, B-17, bicarbonat e.l), men man bør finne rotårsaken til hvorfor kreften har kommet. Livsstil (altså dårlig mat/drikk og lite mosjon), stråling, stress, traumatisk hendelse eller lite søvn. Fjernes ikke rotårsaken hjelper det lite å få i seg/smøre på seg cannabisolje, for da vil kreften bare returnere.
Unngå sukker (brus, sjokolade, bakervarer, alkohol), vellagrede-/muggoster, hvete og gjær.
Drikk mye rent vann, spis frukt, grønnsaker, nøtter, bær, spirer og frø.
Ellers vil jeg anbefale å lage egen tannkrem: kokosolje (ex virgin), bicarbonat og noen dråper peppermynteolje – alle tre ingredienser rensende og kreftbekjempende.

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
8 år siden

Hvor ble det av linken om guruen som hevder cannabis har en spirituell effekt?
Forøvrig er jeg enig i at tenkesettet blir positivt forsterket ved å røyke en rev eller grønt.
Er selv voksen, tidligere rusmisbruker som fyrer en rev i ny og ne.
Jeg rører overhodet IKKE alkohol, piller eller andre stoffer.
Har venner som har samme holdning til grønt/ rev, snille ærlige hardt arbeidende folk.
Uansett hvor lenge å røyke en tjall er kriminalisert, bryr jeg meg ikke om hvorvidt det er ulovlig.
Om noe skulle vært ulovlig er det borgerrusen nr.1 – alkohol!!!
Sånn som det er nå, produserer samfunnet kriminelle mennesker.
Problemet er kriminaliseringen av cannabis, at unge mennesker MÅ frekventere i kriminelle og tunge rusmiljøer for å få tak i hasj som er blandet med alle typer giftigere stoffer.
Weed er som vin, utallige strains med forskjellig virkninger.

Steinar
Steinar
Abonnent
Svar til  Torbjørn Eriksen
8 år siden

Da er det mobilen min som ikke får linken opp.
Jeg får bruke pc’en hjemme.
Anyhow, han er å finne på youtube.

Trudi Tryggvason
Trudi Tryggvason
Abonnent
8 år siden

Takk for at dere korrigerte artikkelen!! <3

Tor steinar
Anonym
8 år siden

Intresant dette her om cannabis og kreft.

Trudi Tryggvason
Trudi Tryggvason
Abonnent
8 år siden

Kjäre manus forfatter; Dette er feil informasjon av klasse.. De injiserer ikke oljen de SPISER den!! Kan ikke noen som er bedre på engelsk oversette artikkler?????? Feil informasjon hjelper ikke saken! :(

Kenneth
Kenneth
Abonnent
Svar til  Trudi Tryggvason
8 år siden

Eller smører oljen over visse plasse på kroppen hvor smertene ligger ;)

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Medisin-industrien ikke fornøyd med at pasienter skifter til cannabis: http://yournewswire.com/big-pharma-not-happy-80-of-cannabis-users-give-up-prescriptions-drugs/

soppen
soppen
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
7 år siden

Pharma skjellver i buksene om dagen,nå vil de forby Kratom også.Ha en Ballefin dag!

« Forrige artikkel

Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?

Neste artikkel »

Rikskampanjen Fra Varde til Varde

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x