Indikasjoner på falsk flagg terror i Frankrike den 13/11

4.6K visninger
10 minutter lesetid
17

129 mennesker er så langt rapport drept i det siste terrorangrepet i Paris. Angrepet fant sted flere steder i byen fredag 13. november. IS/ISIL har skylda, ifølge franske myndigheter, men enda en gang tikker meldinger inn som tyder på at det dreier seg om en falsk flagg-aksjon.

I løpet av kommende dager og uker vil mange fakta om terrorangrepet bli gått igjennom, og det bør ikke konkluderes for tidlig, noe massemedia nesten alltid gjør når slike terroraksjoner inntreffer – supplert av hevngjerrige militære og handlekraftlystne politikere. Djevelen ligger i detaljene.

 

Her er i korte trekk fakta om terrorangrepene i Paris 13. november som så langt er kjent

– En bombe utløses klokken 21.20, den neste bomben 21.30, den siste bomben klokken 21.53.

– Cirka klokken 21.30 blir fem skutt til døde på gatene ved Place de la Republique.

– Klokken 21.40 angripes konsertlokalet Bataclan mens bandet Eagles of Death Metal spiller, 89 blir drept; én person dør på utsiden.

– Klokken 22.00 drepes 14 gjester ved baren Le Carillon.

– Klokken 22.00 blir 19 skutt og drept i forstadsrestauranten La Belle Equipe.

I alt 129 er rapportert døde, 352 skadde – 99 av dem alvorlig.

KART PARIS: Kartet viser sentrum av Paris der terroristene slo til
KART PARIS: Kartet viser sentrum av Paris der terroristene slo til

 

Det finnes to grunnleggende teorier om årsakene til terrorisme

 1. Terror har sin årsak i frustrasjon over fattigdom og i politisk eller religiøs fanatisme.
 2. Terror er et verktøy for elitekretser til å kontrollere befolkningen eller for å utføre voldelige handlinger i fredstid for å oppnå en eller flere målsettinger. Terroristene er følgelig kontrollert av etterretning eller grupper i det militær-industrielle kompleks.

For å dekke over hvem som faktisk står bak det siste, må terroraksjonene adresseres til en viss gruppe individer eller grupper. Noen velges ut som syndebukker (patsies). Dette omtales blant annet som falsk flagg-terrorisme.

De store mediene og deres “terroreksperter” nevner ikke punkt nummer 2. Dette gjør at folk flest ikke forstår at dette faktisk eksisterer som en høyst reell forklaring på terror.

OMTALE: Medier over hele verden omtalte det brutale terrorangrepet i Frankrike
OMTALE: Medier over hele verden omtalte det brutale terrorangrepet i Frankrike

Det er visse kriterier som går igjen når det gjelder falsk flagg-terrorisme – og det har allerede begynt å komme informasjon om terroraksjonene i Paris 13. november 2015 som peker i retning av en serie koordinerte falsk flagg-operasjoner.

Her er er noen av dem:

 1. Det er meldt at det fant sted multiple, koordinerte terror-øvelser i Paris samme dag som aksjonene fant sted.

  Video der det fremgår at “det var en fordel” at terrorøvelse ble gjennomført i Paris samme dag:
  https://www.youtube.com/watch?v=smq5iQonYeE

  Det samme mønsteret, at en terror-øvelse fant sted i forkant av terroraksjoner, var tilfelle forut for terroren i Norge 22. juli 2011 – og samtidig med London-terroren 7. juli 2005. Et oppsiktsvekkende faktum ved terror-øvelsene i London i 2005 var at det fant sted 4 ulike terror-øvelser på nøyaktig samme steder som ble rammet av terror samme dag (på tre  Tbanestasjoner og i en buss).

Hvorfor er terrorøvelse i forkant en indikasjon på falsk flagg-terrorisme?

Forklaringen er ganske enkel, hvis sikkerhetsstyrker er infiltrert av terroristkontrollører, så lar de en øvelse bli til en virkelig hendelse – som om de skrur på en bryter. Frakt av en øvelsesbombe, innebærer frakt av den virkelige bomben.

 

 1. De oppgitte gjerningsmennene sies å være kjent for politi og etterretning fra før av. Minst en av dem som er mistenkt for å ha vært med på den nye Paris-terroren er kjent for politiet fra før.

Hvorfor er kjente gjerningsmenn en indikasjon på falsk flagg-terrorisme:

Moderne terrorisme er i stor grad styrt av spesielle grupper innenfor etterretningsvesenet. Disse kontroller terroristene direkte eller indirekte via ulike overvåkningsprogrammer og «mind control». Dette avlegger spor i styresmaktenes og politiets registre. Mye terrorisme er fabrikert.

 

 1. Politiet og sikkerhetsstyrker kommer som regel sent når slike aksjoner utspiller seg. Gjerningsmennene får da tid til å gjennomføre sine ugjerninger – slik som i Paris 13. november.

Hvorfor altfor sen utrykning fra politi og sikkerhetsstyrker er en indikasjon på falsk flagg-terrorisme:

Fordi politiet og sikkerhetsstyrkene må være under en streng kontroll for at en kontrollert aksjon skal kunne gjennomføres. Hvis politiet grep inn for tidlig, eller syndebukken arresteres eller skytes før aksjonen er i gang, så ville det ikke bli en aksjon eller den ville bli sterkt amputert. De fleste i en aksjon, bortsett fra en hard kjerne, ville ikke vite at de blir kontrollert. De følger bare ordre fra overordnede som kan være infiltrert via et såkalt «man-in-the-middle-attack».

NESTE DAG: Politi og politisoldater var å se en rekke steder i Paris etter angrepet 13. november, mange allerede samme kveld
NESTE DAG: Politi og politisoldater var å se en rekke steder i Paris etter angrepet                               13. november, mange allerede samme kveld
 1. Gjerningsmennene eller syndebukkene drepes på slutten av aksjonen. Døde menn snakker ikke. I Paris døde åtte terrorister, flere av dem skal ha sprengt seg i luften eller av kontrollerte ladninger som de hadde på seg.

Hvorfor drepte gjerningsmenn er en indikasjon på falsk flagg-terrorisme:

De som arrangerer aksjonen vil ha færrest mulig vitner. Å drepe de som står bak angrepet, eller angivelig står bak, gjør at de ikke kan avhøres og eventuelt avsløre i hvilken sammenheng de egentlig inngikk i.

 

 1. En rask etterforskning følger og i løpet av timer og dager er mye avklart om hvem som står bak. I Paris ble navn på påståtte gjerningsmenn kjent etter timer, og et angivelig terroristpass ble funnet.

Hvorfor (altfor) rask etterforskning er en indikasjon på falsk flagg-terrorisme:

Fordi befolkningen har et enormt behov for å vite sammenhengen eller mer presist: få presentert en sammenheng. Når denne blir kjørt via offisielle kanaler i store mengder får de tilfredsstilt dette behovet. Og når styresmaktene og de militære kommer med løsningen rett i etterkant, er det lett å hoppe på den. En lager en krise – og har løsningen klar. Effektiv måte å forandre samfunnet på. Eksempel. Voldelig terror gir løsningen mer bevæpnet politi og overvåkning – eller påskudd til å angripe fiendens hovedkvarter.

 

 1. Hendelsen finner sted på en spesiell dato. Aksjonen fant sted i Paris fredag 13. En dag som er koblet til tempelridderne og deres arrestasjon for 700 år siden. Aksjonen fant sted 13 november eller 13/11. Tallene 11 og 13 har symbolsk betydning for Illuminati og i frimureriet.

Hvorfor terror som inntreffer på spesielle datoer er en indikasjon på en falsk flagg-terrorisme?

Det ser ut til at de som styrer terroraksjoner i den vestlige verden legger aksjoner til karakteristiske datoer. Årsaken er ikke klar. Men det kan være et signal som forstås av de som er på innsiden. Det kan også ha religiøse eller okkulte forklaringer, som at visse datoer eller tallkombinasjoner utløser energi osv.

 

 1. Det kommer advarsler i forkant. Det skal ha kommet flere advarsler før aksjonene i Paris.

Hvorfor advarsler i forkant er en indikasjon på falsk flagg-terrorisme:

Det er ulike grupper innen politi og etterretningsvesenet i ulike land. Mange vet selvsagt ikke at en hemmelig aksjon er på gang, og dermed gir de ikke-innvidde informasjonen videre etter hvert som de kommer over den.

 

 1. Ønsket om mer krig og mer opprustning eller mer overvåkning kommer fort.

Nesten før aksjonen er over, og før gjerningsmenn er kommet til retten, kommer rop om hevn eller krig eller flere midler til styresmaktene. Det skjedde nå også i Paris og i England der ledere uttalte seg om et oppgjør med IS i Syria og Irak. Flere toppmøter finner sted i nær framtid. Gjett hva som kommer til å være på agendaen: Terror og Midtøsten.

Hvorfor mer krig og militær aggresjon er en indikasjon på falsk flagg-terrorisme:

Målet i en slik sammenheng er å oppnå forandringer eller å nå politiske mål eller få påskudd til krig. Spørsmål er naturligvis: Hvem tjener på det? Hvis Syria blir bombet og Assad må gå, vil vestlige selskaper få kontroll over olje og gass i Syria og et Stor-Israel vil bli mer realistisk.

 

 1. Det Okkulte.

  Datoen var 13. november (13/11 eller 11/13/15/). Bandet som spilte i konsertlokalet Bataclan der den største massakren fant sted, heter Eagles of Death Metal. Ta bort “metal” og du får Eagles of Death. Sangen som ble spilte da skytingen startet var angivelig “Kiss the Devil”. Dette kan tolkes som “kjærlighet til Satan“.

Hvorfor er okkult tilknytning en indikasjon på falsk flagg-terrorisme?

Det er en mistanke om at en rekke etterretningsorganisasjoner og eliter er styrt av sataniser som tyr til menneskeofring, bl.a. fordi de anser at det fører til mer makt.

 

 1. Den store sammenhengen, mer krig og transformasjon trengs for å sikre makten i kriserammet Europa. En sjokkerende hendelse kan benyttes som brekkstang for å legitimere mer maktbruk og mer politistat.

Hvorfor er “pushing” av visse agendaer i etterkant en indikasjon på falsk flagg-terrorisme?

Historisk er det et faktum at attentater og terror fører til en ny retning på politikken. Det ble i 1964 fortalt at en amerikansk båt var angrepet av Nord-Vietnam. Det var et falsum. Men det visste ikke politikere og folk flest. Enden på visa var Vietnamkrigen og millioner av drepte.

Det er også mulighet for at 13. november-terroren kan være med på å sette en spesiell agenda og lage et spesielt klima rundt det kommende klimamøtet i Paris, som vil finne sted i tiden 30. november – 11. desember. Dette vil kunne fungere som en subtil, men effektiv måte for  å presse deltagerne på (“se hva som kan skje dere, skriv under denne protokollen”).

Informasjon fra russisk etterretning i forkant av november-terroren i Paris

Den mystiske kilden Sorcha Faal, som er kjent for å ha gode kilder på innsiden av russisk etterretning, peker på at det fant sted et etterretnings-toppmøte i Washington den 27 oktober, bare få uker før terror-aksjonene i Paris:

Den offisielle delen av konferansen, med det obskure og kanhende litt illevarslende navnet Panel on The Shared 21st Century International Mission er tilgjengelig på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=su7InUwi3Hc

Her deltar en “firerbande” av toppskikkelser fra vestlig etterretning:  CIA-toppsjefen John Brennan, toppsjefen for fransk militær etterretning DGSE Bernard Bajolet, tidligere toppsjef i MI6 John Sawers og tidligere toppsjef i israelsk militær etterretning DMI Yaacov Amidror.

The usuall suspects? Samlet 2 uker før Paris-terroren: CIA-sjefen, sjefen for fransk militær etterretning, tidl. sjef for britisk militær etterretning og tidl. sjef for israelsk etterretning. De kom neppe sammen for å se fotball...
The usuall suspects? Samlet 2 uker før Paris-terroren: CIA-sjefen, sjefen for fransk militær etterretning, tidl. sjef for britisk militær etterretning og tidl. sjef for israelsk militær etterretning. De kom neppe sammen for å se fotball, snarere for å legge planer. Hvilke planer?

Ifølge russisk etterretning møttes de fire i hemmelighet etter møtet hjemme hos USAs visepresident Joe Biden. I kjølvannet pekte russisk etterretning ut fredag 13 november, som involverer begge de symbolsk viktige tallene 11 og 13, som en sannsynlig dato for en blodig aksjon med okkult forankring:

“Immediately after this 27 October meeting of these Western spy chiefs with Vice President Biden, this report states, the initial GRU report filed with the MoD (Russian Ministry of Defence) about it “warned/strongly suggested” that the Jesuit-Masonic makeup of these “cabal/plotters” could not rule out a retaliatory strike against the Federation organized by this group on 13 November as these secretive organizations frequently, if not always, “schedule/plan” their false-flag massacres to coincide with “important/mystical” dates important to them.

Especially alarming about the 27 October meeting of these spy chiefs in Washington D.C., this report continues, was DGSE Director Bernard Bajolet stating afterwards that the (Russian) Federation protected nation of Syria “will be different from what had been established after World War II”—which in turn led the GRU to warn the MoD that the Freemasons “Master Magic numbers of 11 and 13” were now in play.”

Se:   http://www.whatdoesitmean.com/index1941.htm

Det må også sies at IS eller ISIS virker å være støttet av noen arabiske og vestlige land, inkludert Tyrkia. CIA skal ha trent ISIS, og dermed har Vesten igjen skapt sin egen fiende, og sannsynligvis kontrollerer de den også:

http://www.globalresearch.ca/the-cia-was-training-isil-and-now-it-being-asked-to-go-after-isil/5402964

Det er en sjanse at for at terroraksjonen i Paris 13. november ble utført av profesjonelle elitesoldater og leiemordere, og at disse ble byttet ut med syndebukkene (patsies) på slutten av aksjonen. En grundig undersøkelse vil kunne gi svar på dette.

Det er også på sin plass å studere ofrene og vitneutsagn. Ble virkelig så mange som 129 personer drept?

Med respekt for de døde og lidelsene til det franske folk, vil vi ikke så tidlig komme med en konklusjon om dette er en aksjon gjort av terrorister i IS/andre grupperinger – eller om det er “The usual suspects” innenfor vestlig etterretning som er ansvarlig “for å ha drept Paris”. Mye  informasjon må gås gjennom og analyseres nøye før det brikkene faller på plass i det større puslespillet, som november-terroren i Paris utgjør en del av.

I skrivende øyeblikk er det et inntrykk, blant annet på grunn av den litt vel raske “etterforskningen og oppklaringen” av de kompliserte terroraksjonene 13. november og det franske bombeangrepet i Syria, at dette dreier seg om en klassisk falsk flagg-operasjon, Operation Gladio, som organiseres av elementer innenfor vestlig etterretningsvesen og i etterkant blir dekket over av offerlandets egne, frontet av den franske presidenten François Hollande.

 

KILDER

 1. ISIL/IS fått skylden for angrepet 13. november, og Frankrike angriper i Syria: http://www.nytimes.com/2015/11/16/world/europe/paris-terror-attack.html
 2. Fakta angrepet hentet fra VG søndag 15. november.
 3. Informasjon fra You Tube om øvelse planlagt samme dag som aksjonen fant sted: https://www.youtube.com/watch?v=pbKNdxZ0ubc
 4. VG og Aftenposten søndag 15. november.
 5. Åtte terrorister døde, The Guardian: http://www.theguardian.com/world/live/2015/nov/13/shootings-reported-in-eastern-paris-live
 6. Om gjerningsmenns navn og pass. The Telegraph: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11997820/Paris-France-terror-attacks-isil-suspects-Syria-Raqqa-boming-arrests-live.html
 7. Tempelriddere og arrestasjon fredag den 13: https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar
 8. Advarsel i forkant: http://nypost.com/2015/11/15/iraq-warned-of-isis-threat-one-day-before-paris-attacks/
 9. VG.no meldte mandag 16. november at den britiske statsministeren mente Storbritannian burde bombe mål i Syria (melding fra NTB). Frankrike bombet angivelige ISIS-mål i Syria søndag 15. november (imponerende med sikkerhet å vite hva som står bak etter to dager): http://www.nytimes.com/2015/11/16/world/europe/paris-terror-attack.html?_r=0
 10. Falsk militær hendelse først til Vietnamkrigen: https://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_of_Tonkin_incident
 11. Klimamøte, FN, i Paris om kort tid: https://en.wikipedia.org/wiki/2015_United_Nations_Climate_Change_Conference
0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hermis
Hermis
Abonnent
8 år siden

The man supposed to have been “warned Friday morning” – according to an Israeli media outlet – of the “impending” attacks is none other than Baron Éric de Rothschild, multimillionaire businessman and president of France’s “Jewish Community Security Service” (SPCJ).

Det er alltid noen som er informert på forhånd når noe slikt skjer. Da er det interessant å få vite mer om hvem de er, og hvor informasjonen kommer fra.

http://www.abeldanger.net/2015/12/paris-attacks-who-warned-eric-de.html

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
8 år siden

MSNBC-nyhetsankeret sier: “3 actors have been caught”. En direkte avsløring eller bare en snodig måte å omtale “personer” på som “skuespillere”?
http://dailyhaze.com/msnbc-anchor-says-3-actors-have-been-caught-not-once-but-twice-following-san-bernardino-shooting-pursuit/

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Sandy Hook – igjen falsk flagg?
http://www.veteranstoday.com/2015/05/01/sandy-hook-redux-obama-officials-confirm-that-it-was-a-drill-and-no-children-died/
Overskrift er: Sandy Hook Redux: Obama officials confirm that it was a drill and no children died

NATO-etterretning med Serco, Mossad, CIA, MI6 + fransk og dansk etterretning osv kan være med på dette.

Planlegger de noe fælt i Norge, som angrep på skoler = mer midler til overvåking og “Strategy of Tension?

La oss ikke håpe det.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Les denne. Strategien som kan ligge bak. Sikkerhetssystemet i ulike land er med. De er kontrollert av de som vil forandre Europa og Midtøsten. USA og Israel og Nato støtter IS, og etterretningene kontrollerer dem.

http://www.sott.net/article/306401-Paris-Attacks-Reveal-Bizarre-ISIS-Strategy-and-NATOs-Strategy-of-Tension-in-Europe

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Norske aviser fremstår nå som “terror-nytt”. MEN svært mye av informasjonen om Paris-terroren som nå tyter ut gjennom norske media fremstår som “spin-info” fra internasjonale nyhetsbyråer og deres propaganda-mentorer i vestlig etterretning.

Kan noen peke på minst et faktum om Paris-terroren som er uomtvistelig sant vedr. de påståtte gjerningsmennene som er formidlet av mase-media i norge?

Hmm
Hmm
Abonnent
8 år siden

Er ikke det bildet av hovedmistenkte på konserten da? Han er i alle fall urovekkende lik….

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepene-i-paris/kort-tid-senere-var-89-av-dem-doede/a/23562728/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Why Would There be a Shooting In Paris Right Now, And How Did French Special Forces Appear On Scene In Full Battle Dress All Over Paris As The Shootings Were Occurring?

https://www.youtube.com/watch?v=jSsGfbUnH50&feature=em-share_video_user

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

“”We have had the false flag 9/11 operation, the false flag Boston Marathon Bombing, the false flag Charlie Hebdo, the false flag Paris attack. All of these false flag operations were scripted long ago by Operation Gladio, by the Northwoods Project (use google and read about them), and so on.
The Western world consists of a tyranny in which brainwashed nonentities live in a constructed reality.
Can enough of these people be rescued to make a difference? That is the question”.

http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/16/every-position-on-the-spectrum-supports-the-governments-propaganda-paul-craig-roberts/

MortenB
MortenB
Abonnent
8 år siden

Vi kan vel legge til at alle overvåkningskameraer i områdene i Paris der dette skal ha skjedd var slått av. Stort sett har alle mobiler med seg som kan filme, men ikke en eneste en har filmet noe av det som skal ha skjedd.
Er dette en ny “Sandy Hook” der selv statistikken til FBI viser 0 drepte i omdrådet det året det skal ha skjedd ?

Ola
Ola
Anonym
Svar til  MortenB
8 år siden

da må du nesten leite litt bedre, er da masse filmer av dette!!!

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Benjamin Fulford: Nov 16, 2015: Paris psy-ops is part of ongoing moves towards world government

https://www.youtube.com/watch?v=PGxtu5wGcU4&app=desktop

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

Paul Craig Roberts, tidligere topp politiker i Reagan administrasjonen, er en mann med stor innsikt som det er verdt å lytte til:
http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/16/washington-refines-its-false-flag-operations-paul-craig-roberts/

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Takk for kjempefin artikkel :)

Som en tommelfingerregel så vet vi at terroraksjoner der bare sivile blir drept er falsk flagg, en ekte terrorist går etter VIPPer på høyest mulig nivå, med å angripe sivile så oppnår man motsatt effekt av det man ønsker og det vet så klart ekte terrorister, Vist Sverige hadde bombet Norge og vi ble forbanna så hadde vi så klart ikke dratt å sprengt et kjøpesenter i luften i Gøteborg, men derimot den svenske ledelsen, sprenger man et kjøpesenter så vil svenskene så klart støtte makta i å forsette sin krigføring mot Norge. en støtte de går over lik for å få.

Det er alltid Hegeliansk Dialektikk som gjelder! Problem → Reaksjon → Løsning (Tese→ antitese → syntese →). Med andre ord, de som er i en maktposisjon finner opp et problem for deretter å skape kraftigst mulig reaksjon hos massene for deretter å bruke denne reaksjonen til å generere etterspørsel etter “løsningen” som var det tiltenkte programmet makthavere ønsket å gjennomføre i første omgang men som de aldri ville fått gjennom før problemet var skapt.

Så hva er løsningen til ISIS bakmenn, den globale eliten? Det er å sette Europas folk opp mot immigrantene som flommer inn i Europa for å skape kaos. Et umiddelbart resultat av terroren er at politistaten vil styrkes og at folk i større grad vil godta overvåking, bevæpnet politi og autoritært styre. Den europeiske unionen er i ferd med å sprekke og den europeiske kapitalismen vakler på kanten av stupet. Terroren gir herskerne muligheter til å styrke sitt grep om befolkninga og gjennomføre tiltak som tidligere ikke har vært mulig.

Det er også viktig å gi størst mulig sjokk effekt og traumer, derfor kommer alltid falsk flagg terrorangrepene like før en helg når folk har fri og kan skremme hverandre opp og se på nyhetsendinger for å bli indoktrinert, London bombene 7/7-05 smalt på en torsdag, Madrid Bombene 11/3-04 på en torsdag, Paris på en Fredag, Vår 22/7 på en Fredag, Illuminatitis FB ber alle bytte profilbildet så vi ikke skal begynne å tenke på andre ting enn Paris terroren .. det er viktig å opprettholde sjokk traumer og ikke minst skremme vannet av folk med å gå ut å si at det er stor fare for nye terroraksjoner, du kan bli sprengt i luften når du minst aner det.. bla bla bla ……. Et folk i frykt godtar hva det enn skal være.

Det okkulte skal også stemme som antall ofre, London 7/7 fikk 52 ofre (5+2=7 ) Madrid 11.3 hadde 191 ofre ( symbolsk for 9.11 ) Vår 22/7 hadde 77 ofre.
Angrepet kom så klart på den 13, 13 dager etter Halloween.

Det er jo også søtt å se samme personer som har bombet ISIS frem til makten i Libya og gav dem tilgang til Daffys enorme våpenlagre så de kunne ekspandere videre til Syra og Irak nå står og gråter falske krokodilletårer over ofrene i Paris.

http://steigan.no/2015/11/15/hvem-star-bak-forbrytelsene-i-paris/

RARE Paris Death Concert SET LIST Includes “I CAME TO MAKE A BANG!”: We Take Back the Stars

https://www.youtube.com/watch?v=jGMZT_l3e9Q

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Takk for analysen, men hva skal vi gjøre for å få en annen løsning enn galningene planlegger?
Noen økonomer i russland sier at judisk finanssystem har møtt veggen, og galningene trenger en global katastrofe av type ebola-pandemi, supervulkan-utbrudd, atombombe o.l. for å avnulle vestlige statlige gjeld og begynne på nytt å blåse opp bobler.
De vil utrydde 90% av befolkningen på Jorda. Folk i vesten håper at de blir spart som “gull milliard”, men det er feil.
Kun de “guds-utvalgte” og deres gruvearbeidere blir spart. De som koser seg i hjel, blir utryddet for belastningen de utgjør for planeten.
Skal vi bare diskutere falsk-flagg faenskap eller skal vi reise oss fra sofaer?
Hvem blir lederen?
Ikke forvent redning fra pro-sionistisk Putin. Han er en marionett-dokke som spiller presist sin rolle i spillet for galleriet.

Dagfinn Klausen
Dagfinn Klausen
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Interessante synspunkter du fremmer. Fin opsummering – er enig i det hele.

Men, tankene flyr. Et “false flag” har, historisk sett, som regel vist seg tilfredsstille flere målsetninger.

Jeg tenker således; Klimakonferansen i Paris er like rundt hjørnet. I Mediene har terrorangrepet totalt overskygget konferansen. Jeg tolker dette dit, at denne gangen, blir det oppnådd enighet om en Internasjonal, bindende avtale. Innebygget i denne avtalen, vil det være forhold, der våre Folkevalgte, nok en gang bevisst overfører rettigheter fra Norge, som Nasjonal Stat, til Internasjonale Fora, der den reelle makten sitter i hendene på ansvarlige som ikke er demokratisk valgte.

Og – denne gangen vil det ikke være innebygget en “angreklausul”, for Norge til å tre ut av avtalen, slik vi hadde i de opprinnelige avtalene.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Newly-Declassified U.S. Government Documents: The West Supported the Creation of ISIS:

Greit å få det svart på hvitt fra offisielt hold: USA regisserte dannelsen av ISIS-barbariet:
http://www.washingtonsblog.com/2015/05/newly-declassified-u-s-government-documents-the-west-supported-the-creation-of-isis.html

MEN det er slett ikke sikkert at “ISIS” sto bak Paris-terroren, selv om den franske frimurerpresidenten Hollandebruker ISIS som patsy og påskudd for å gå til krig for mer enn hva det er verdt.

Har den franske etterforskningen allerede blitt avsluttet, fordi det viktige er ikke hvem som EGENTLIG stod bak Paris-angrepene, men å bruke terroren og de lidelsene som det medførte til å fremme ulike politiske agendaer? Stikkord: New World Order agendaen og Syria –

Arn
Arn
Abonnent
8 år siden

En artikkel som sier aksjonen ble rapportert på Twitter før den skjedde. Også Wikipedia var tidlig ute ifølge artikkelen. http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/paris-attack-reported-on-wikipedia-and-twitter-before-it-happened/

« Forrige artikkel

Hvem står egentlig bak 13.11. Paris-massakren?

Neste artikkel »

Irsk journalist: ISIS skapt av USA – brukes mot stater som går mot USA og Israel

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x